Jetro=palsamäet=Vappu jne huijareita boikottiin

Anonyymi

Veronmaksajien selkänahasta näille ökyiliöille maksavat ..jäävät meidän taviksien maksettavaksi,myisivät vaikka kalliit ökyautonsa ja ajelisivat halvemmilla tai venettä ym myyntiin tai suoraan pankkitililtä ottaisivat rahaa ja jokainen näistä tekee koko ajan töitä täys kusettajia hävetkää..ahneella on paskanen loppu ottakaa mallia keskisestä tehkää jotain yhteisömme hyväksi älkääkä riistäkö sitä AHNEET NÄÄDÄT

78

824

  Vastaukset

  • On mennyt jo aikoja sitten mm nämä boikottiin ja pitää edelleen. Suomi on täynnä näitä samoja naamoja.

  • En ennen Palsamäkien tapausta edes tiennyt, että tällainen rahanjakolaitos on valtiolla. Ilmeisesti siitä ollaan oltu hiljaa, koska pohattojen hyvävelirinki ja euduskunnan tyyypit ovat tällä tavoin "laillisesti" välittäneet verorahoja "avustuksina" omille ja sukulaisten firmoille. Viitsisiköhän joku alkaa selvittää eduskunnan tyyppien ja firmojen edustukset ja omistukset, sekä kuinka paljon tällaisen höpöhöpölaitoksen kautta niille on rahaa siirretty...

   Ja nämä julkkikset! Ympäristössä on monia pienyrityksiä, jotka ihan oikeasti tarvitsisivat edes jotain tukea selvitäkseen tämän ajan yli. Vaikea uskoa, että Jethro on niin köyhä, että tarvitsee konkurssin uhatessa 100.000 verovaroja yksityiskäyttöön. Tai Vappu voi harrastaa vähän halvempia juttuja. Vappu voi uskoa, että tästä ei kansansuosiossa hyvä seuraa ja sen tulevat tuotantoyhtiötkin huomaamaan katsojaluvuissa, sillä boikottia Vapun ohjelmille tulee.

   • Kanava vaihtuu välittömästi jos Jeti, Vappu tai Palsanmäet Wiskari Voutilainen ym. näyttävät naamansa minun telkassa. Ärsyttävät jo muutenkin joutaville vitseineen ja naurunkäkätyksineen. Ja laulajia on Suomessa jo ihan riittävästi. Toivottasti myös tuotantoyhtiöt keksivät uutta ja laadukkampaa ohjelmaa tilalle. Rahaa heillä on jo ihan tarpeeksi ennestään. Nämä tuet ovat jo kaiken huippu. Ja Jeti vielä kehtaa kehua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kanava vaihtuu välittömästi jos Jeti, Vappu tai Palsanmäet Wiskari Voutilainen ym. näyttävät naamansa minun telkassa. Ärsyttävät jo muutenkin joutaville vitseineen ja naurunkäkätyksineen. Ja laulajia on Suomessa jo ihan riittävästi. Toivottasti myös tuotantoyhtiöt keksivät uutta ja laadukkampaa ohjelmaa tilalle. Rahaa heillä on jo ihan tarpeeksi ennestään. Nämä tuet ovat jo kaiken huippu. Ja Jeti vielä kehtaa kehua.

    Kuten uskovaiset aikoinaan sanoivat että töllö on "saatanan sontaluukku" niin tänä päivänä voi tuon jo allekirjoittaa.

    Sisällön tuottajat ulostavat paskansa suoraan töllön katsojan silmille.


  • Lisäisin tuohon vielä sen että ne jotka haki tuen ja nyt palauttaa ne esim sellaiset joille ei ole tullut uhkailuja asiasta niin yksi oli jo lehden palstoilla että antoi tuen takaisin ja että on köyhien asialla joku blokkari oli tämä tapaus eli otetaan edes joku sulka hattuun ja naama lehteen ja ei mene kauan kun on jossain wappu pimiän ohjelmassa tuomassa itseään tykö siis täyttä sontaa!!

  • Tälle asialle ei olisi tehty yhtään mitään, jos Palsamäet eivät olisi tulleet tälle öykkäröiille vahingossa ilmi. Nyt ovat verorahojenimijät Vappu, Jethro, pyrstönpyörittäjä Tia yms tulleet esiin. Keitä muita verorahojen hamstraajia? En noiden ohjelmia enää telkkaristani... Taitaa lähteä Maajussien ohjelmaltakin paljon katsojia.

  • Kyllä näitä somesyöttiläitä yhteistyökumppaneineen on hyvä laittaa boikottiin...
   maikkarin teennäinen yhteiskuntavastuu ja kerjääminen se vasta yököttääkin,ohan oksukamaa miltei kaikki ohjelmat teennäisine ihmis suhdeseikkailuineen..

  • Suomeen on pesiytynyt uskomattomia persepäitä jotka kiertelevät roskakanavien ohjelmissa toistensa ns. vieraina, tai korjailevat toistensa mökkejä, tai örveltävät jossain pusikossa tai hotellissa.

  • Käytännössä me Suomalaiset heitä elätämme. Tämä turhisten ekosysteemi ruokkii toinen toistaan ja siksi mm viihde on Suomessa mennyt taaksepäin 100 vuotta. Nämä nauraa vain omille jutuille. En tue Jethro, vappu, yms ohjelmia, ruokalaatikkoa tai kenenkään näiden toimintaa.

  • Tuli ilmi kun Palsanmäki ei siedä kuulla ihmisten mielipiteitä itsestään, ja rupesi itkemään. Sitten alkoi huijata että hän palauttaa ne rahat, hoh hoijaa. Eivarmaan hurjan kova kansansuosio enää, kaksi ihmistä uhosi jäävänsä elelemään laakereillaan ja menevänsä eSpanjaan puoleksi vuodeksi. Olisiko ne maksaneet sitten veronsa espanjaan kun Suomen valtio antoi tukea. Harvinaisia tapauksia. Juuri kehuivat saaneensa jollain muumimukilla 12000e ja ties kuinka suuret varastot on jemmassa. Nyt tulee surullisen kautta mummon mökkejä tyhjennykseen , nyt pitää olla kärppänä. Heli ja Aki nauttisitte nyt muuten vaan keväästä siellä sähköporttienne takan, kyllä kaksi yhmistä tästä selviää, toisille voi soida kappelin kellot syystä tai toisesta ennenkuin tämä on loppu.

   • Niimpä. Aki pelkää että korona iskee ja joutuu teholle eikä selviä. Näin kertoili. Eikä nyt uskalla liikkua missään. 2 nuorta ihmistä. Nuo tavaranhaut voi sopia ja noutaa tavara ilman kontaktia. Ajattelisi miten hoitohenkilökunta ja muut asiakaspalvelijat ovat vaaralle alttiina koko ajan. Ja toisekseen eiköhän lääkärit valitse ketä kannattaa hoitaa ketä ei. Eli ei sinne teholle ihan automaattisesti jouduta. Ei vaikka olisi kuinka paljon rahaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niimpä. Aki pelkää että korona iskee ja joutuu teholle eikä selviä. Näin kertoili. Eikä nyt uskalla liikkua missään. 2 nuorta ihmistä. Nuo tavaranhaut voi sopia ja noutaa tavara ilman kontaktia. Ajattelisi miten hoitohenkilökunta ja muut asiakaspalvelijat ovat vaaralle alttiina koko ajan. Ja toisekseen eiköhän lääkärit valitse ketä kannattaa hoitaa ketä ei. Eli ei sinne teholle ihan automaattisesti jouduta. Ei vaikka olisi kuinka paljon rahaa.

    Mökilleen ovat pökässeet karkuun, niin on heillä kesämökkikin jos ette tienneet. Pelannekko rouva siellä nettipokereitaan...


  • Nuuhkikaa köyhät, nuuhkikaa hanskaa!

   • Mitenkä Vappu on joutunu koronan takia hätätilanteeseen???

    Vai onko se asia,, että voi rahastaa YHTEISKUNNALTA rahaa jota kaikki maksavat.

    Voisin sanoa ,,että etkö häpeä.
    Pimiä tilanne.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitenkä Vappu on joutunu koronan takia hätätilanteeseen???

    Vai onko se asia,, että voi rahastaa YHTEISKUNNALTA rahaa jota kaikki maksavat.

    Voisin sanoa ,,että etkö häpeä.
    Pimiä tilanne.

    Suomessa on erittäin kova verotus. Rikkaat maksavat teidän porsasteluanne köyhät! Kuppaatte seetana sosiaalituilla ja ilmaisilla palveluilla koko ajan tuottavinta kansanosaa..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa on erittäin kova verotus. Rikkaat maksavat teidän porsasteluanne köyhät! Kuppaatte seetana sosiaalituilla ja ilmaisilla palveluilla koko ajan tuottavinta kansanosaa..

    Ilmaisia palveluilla, mitä ne on? Ja jos koko muu köyhä kansa voidaan siis jättää verottamatta, eli alvi pois köyhiltä vai mitä "rikas" porvari. Tosin jos köyhät ei osta rikkaan tuotetta niin miten siinä rikkaan kävisi, ai nythän niille kelpaa sosiaalituki??


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitenkä Vappu on joutunu koronan takia hätätilanteeseen???

    Vai onko se asia,, että voi rahastaa YHTEISKUNNALTA rahaa jota kaikki maksavat.

    Voisin sanoa ,,että etkö häpeä.
    Pimiä tilanne.

    Maajussille morsian ohjelmaa vois katsoakin, mutta olisipa joku muu juontaja. Pimää ei voi sietää .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitenkä Vappu on joutunu koronan takia hätätilanteeseen???

    Vai onko se asia,, että voi rahastaa YHTEISKUNNALTA rahaa jota kaikki maksavat.

    Voisin sanoa ,,että etkö häpeä.
    Pimiä tilanne.

    Vappu perheineen muutti Ullanlinnassa isonpasn asuntoon. Appi on ent ministeri ja ei oo ukkokasn köyhä.. Mihin tää täti ne rahat tarvii sehän saa tuloja tv stä ym mainoksista.. Menis hulppelle äskettäin kunnostetulle mökilleen häpeemää. Ne rahat ois tarpeen oikealle yrittäjälle.. Jetro ja huutokauppatyyppi myös todella säälittäviä..


  • nyt vappendaalia saa ostaa tuotteet, suoraan tiloilta kun sai 100 000€ köyhäin avustusta. miten tuotteita ei muka voinu ennen ostaa suoraan tiloilta. kyllä on kusetusta. samoin huutokauppa huijarin toiminta. meni muka suunnitelmat uusiksi. kun ei pääse eläkkeelle, 55v. varmaan jatkas eläkkeelläkin mummujen huijaamista. enkä usko mihinkään uhkauksiin, on varmaan itse kirjoittaneet. yrittävät vaan kerätä sympatiaa.

   • Pakkoko teidän junttien tuulipukupölhöjen on ostaa niitä, hävyttömän ylihintaisia, kuparipannuja siltä läskiltä? Huhuuu!?!


  • jetrolle 100 000€ yökerhon kehittämiseen miten miljonääri saa tukia. samoin NHL miljoneerin rättikaupoille tukea 100 000€. köyhät nuolee näppejään rikkaat saa tukia.

   • Niinpä, muutaman ihmisen työllistävä yökerho on tietenkin elintärkeä, eikä ilman NHLn tyypin myymiä riepuja mitenkään pysty elämään. Kuolema tulee.


   • Tuulipuvut pääsevät nuuhkimaan Jetin konjakkipiaruja, jos oikein kiltisti ovat!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuulipuvut pääsevät nuuhkimaan Jetin konjakkipiaruja, jos oikein kiltisti ovat!!

    En ihmettele! Jonottavathan ne köyhät jumalauta jotain ämpäreitäkin...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuulipuvut pääsevät nuuhkimaan Jetin konjakkipiaruja, jos oikein kiltisti ovat!!

    nuuhkin Vappu Pimiän konjakki-pieruja.


  • Melkoinen Justiina tämä Vappendal. Ei jää tyhjän päälle ja vie tarvittaessa tuhkatkin pesästä.
   Kejsaren olisi voinut pitänyt suunsa supussa, mutta ehtii aina älähtää ennen kuin kalikka kajahtaa.
   Hienoa kun ihmisten jäädessä tyhjän päälle menestyneimmät saavat valtiolta sosiaalitukea sadoin tuhansin.

  • Siis pitäisikö enemmän tukea jotain persaukisten pullojen keräystä tms.?

   • Varmaan, sillä saihan Tia-Maria Sokka, ammattitverkkaaja, 10.000 €. Perseenpyöritys on varmasti yhtä elintärkeää kuin pullojen kerääminen. Kuinka olenkaan voinut pysyä hengissä ilman perseenpyöritystä! Tyhjät pullot olen toki kierrättänyt, mutta niitä minulla kertyy sen verran vähän, ettei sillä konstilla voi itseään elättää. Pitää miettiä kehityskelpoista ideaa, jolla voisin nyhtää valtiolta verorahaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varmaan, sillä saihan Tia-Maria Sokka, ammattitverkkaaja, 10.000 €. Perseenpyöritys on varmasti yhtä elintärkeää kuin pullojen kerääminen. Kuinka olenkaan voinut pysyä hengissä ilman perseenpyöritystä! Tyhjät pullot olen toki kierrättänyt, mutta niitä minulla kertyy sen verran vähän, ettei sillä konstilla voi itseään elättää. Pitää miettiä kehityskelpoista ideaa, jolla voisin nyhtää valtiolta verorahaa.

    Pitäs kait alkaa bloggaajaksi. Ehkä siihen kylkeen pientä namien kehittelyä. Sillä hommalla pitäs rahaa irrota. Niin tai jos pistäs pystyyn oman pepunheilutusstudion tai oman romunmyyntibisneksen nettiin. Rahaa tulis. Ainahan sitä keksis uutta ns. kehittelyä tuohon kylkeen. Nämä ovat elintärkeitä hommia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pitäs kait alkaa bloggaajaksi. Ehkä siihen kylkeen pientä namien kehittelyä. Sillä hommalla pitäs rahaa irrota. Niin tai jos pistäs pystyyn oman pepunheilutusstudion tai oman romunmyyntibisneksen nettiin. Rahaa tulis. Ainahan sitä keksis uutta ns. kehittelyä tuohon kylkeen. Nämä ovat elintärkeitä hommia.

    Iltalehti paljastaa lisää lapin jounista ja palsamäistä rahaa tuntuu olevan pelailuun netti casino pelejä siinäkin kiertävät lakia häpeisivät


   • Anonyymi kirjoitti:

    Iltalehti paljastaa lisää lapin jounista ja palsamäistä rahaa tuntuu olevan pelailuun netti casino pelejä siinäkin kiertävät lakia häpeisivät

    Nuuhkikaa, nuuhkikaa köyhät sitä hanskaa!


  • Liike nyt jäsen Jetson ei vaan ymmärrä et kusettaminen on ohi.

  • En tiedä onko totta mutta Lintilä seposti että nämä tuet joutuu maksamaan takaisin.
   Vappu,,,,Yök,,

   • Ukkonsa miljonääri ja huseeraa joka ohjelmassa käkättäen. Johonkin ruokakassilähituottajahommelinkehitykseen 100000 e. Mitä uutta tuossa. Lähituottajilta noutaminen on jo niin tuttua kauraa.


  • Annettu mikä annettu, tarkka tutkiminen tuleemihin rahat on käytetty, niinhän hän sanoi. Kenen asiat ei siedä tarkempaa tarkastelua, niin sitten kuulemma rahat takaisin.
   Saahan sitä rahaa olla ja saada, mutta tuoko se onnea näinä aikoina , ja tämän jälkeenkään, jää nähtäväksi. Ei ole pakko alentua samalle tasollejonkun kanssa, jos ei miellytä, jokainen vastaa teoistaan, ja niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Tällainen touhuilu ei lopu maailmasta koskaan. Aamen.

   • Eikä lopu myöskään se köyhien kateus! Siis: NUUHKIKAA HANSKAA!


  • Hesekin on iki boikotissa.

  • Kaikki mikä liittyy Jeti - pimiä - hintikka - liike Nyt - vaihtuu kanava

  • ihmiset haluaa katsoa ohjelmia missä on Vappu Pimiä.
   Hyvä Vappu.

   • Ei tykkää siitä yhtään, se on varmaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei tykkää siitä yhtään, se on varmaa.

    Vappu Pimiän upea perse.


  • nuuhkikaa, nuuhkikaa.

  • Vappu ja Marja liveä katsoo monta sataatuhatta ihmistä. Hyvä ohjelma.

   • Kanava vaihtuu kyllä ennen kuin ohjelma ehtii ees alkaa, se on varma.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kanava vaihtuu kyllä ennen kuin ohjelma ehtii ees alkaa, se on varma.

    Kyllä!


  • Vappu Pimiällä on upeat rinnat, vyötärö ja upea perse.

   • Kivat heltat käsivarressa. Rehevä muidu


  • Vasemmistohallitus kylvää veronmaksajien rahoja holtittomasti.

  • Sanna Marinin vasemmisto-hallitus jakaa rahaa rikkaille ja hyvätuloisille.
   sdp ja vasemmistoliitto heikentää pienituloisten, eläkeläisten, työttömien, opiskelijoiden, lapsiperheiden ja heikommassa asemassa olevien asemaa.

   • Korvauksethan nousivat vuoden vaihteessa.


  • Kesäkuussa ihmisten niidenkin ketkä vielä luulevat onnelliseen loppuun aukeaa silmät ja marmorihärkä yms muut muuttuu hernekeitoksi ja jokaisesta päivästä selviämiseen. Nämä tuen saajat mm joku turkulainen ravintola huomaa sen nopeasti ja nuo tuet menevät tyhjään kaivoon. Konkkia tulee jokaisella sektorilla ja siinä ei Vappu ja co säästy eikä hymy auta,

  • Kuuntelin yhden yrittäjän tunteita tv stä työllisti useita kenkilöitä, ja valtio antaa nyt hiukan tukea, jos sitä anoo. Valtion käskystä meni lafkat kiinni, voi hemmetti mitä touhua. Sitten nämä ahneet oli ensimmäisenä viemässä tuhkatkin pesästä, ällöttää kun niiden naamoja näkee telkkarissa joka kanavalla.Kansansuosio on taattu , ei koronakaan tähän lopu, kuollaan sitä teilläkin sanoo sananlasku.

  • Joo, kyllä vituttaa että nuo kehtaavatkin nyhtää valtiolta rahaa.

  • Absurdia oli rahan jako , Montakos ihmistä Vappendaali työllistää ? millä se ehtii olla radiossa tv"ssä yms ja vielä vetää omaa työllistävää firmaa Maitokannuhuutokauppias ei ainakaan työllistä ulkopuolisia itsekkin osa-aikainen ja Ravintoloille omat tukijutut mutta Jeti se varmaan vetää tuplat tukirahat.

  • Onkohan Palsanmäet oikeesti palauttaneet sen 100 000, vai valehteliko ne siitäkin?

  • Vappu Pimiä ei ole saanut tukirahoja vaan firma, mikä työllistää 20 henkilöä.
   Vappu Pimiä omistaa seitsemän (7) prosenttia osakkeista.

   Sanna Marinin miehen firma sai tukirahoja.
   Sellaista rahanjakoa.

  • Kunnia vielä kenelle se kuuluu. Suomen Kuvalehti oli se, joka teki näistä tukirahoista ja sen kuppaajista ansiokkaan jutun alunperin.
   Vielä on hyvääkin journalismia, vaikkei se aina siltä tunnu, kun kaiken maailman kovaäänisiä lähiöpissiksiä nostetaan mediaan nauraa röhöttömään, muka toimittajiksi.

  • Jetro sai 2×100000 kunnon kusettajia yrjöt tulee heti ku tän piripään näkee laihduttanu juoksumatolla 25kg hahaa mitä shittiä

  • Kannatan koko revohkan pidättämistä.

  • Business Finland pitää saattaa vastuuseen, sillä näköjään se myöntää verorahoja hirmuisina avustuksina köykäisin perusten. Näköjään riittää, kun hakija on julkkis.

   Silloin, kun kohu näiden rahojen levitteleminen tuli vahingossa koko kansan tietoisuuteen, Business Finland tohkeissaan lupasi tehdä SISÄISEN tarkastuksen, jolloin esille tulleet epäkohdat korjattaisiin.

   Myönnettyjä avustuksia ja sisällä olevia hakemuksia oli kuulemma niin paljon, että tarkastaminen veisi runsaasti aikaa. Kas kummaa, tarkastuksen tulokset kerrottiin jo parin viikon kuluttua, eikä mitään ollut löytynyt. Julkkishuijarit saattoivat huokaista helpotuksesta. Tarkastajat eivät ilmeisesti olleet työnsä väärttejä. Paremmin ehkä onnistuisi ULKOISILTA tarkastajilta tämä työ.

  • Nyt Jethro tahkoaa rahaa koronalla. Mikä ihmeen juttu jatkuvasti pyörii telkkarissa, siis juttu, jossa J keritsee lammasta. Onko tuo joku uusi idea, johon Business Finland on myöntänyt kymmeniä tuhansia verorahoja.

   • Jeti työllistää ihmisiä, toisinkuin huutokauppa Aki.


  • Ihan käsittämätöntä, että jaetaan näin kauheassa tilanteessa ilmaista rahaa (meidän kaikkien rahoja!) tahoille, jotka eivät niitä rahoja tarvitse! Miten yhtäkkiä niille riittää rahaa, mutta ei vanhainkodeille, joissa vanhukset jätetään hoitamatta kun "pelätään jotain hiton influessan tasoista koronaa". Paljon on rysäyksellä kuollut vanhuksia yhtäkkiä "koronaan". Luulen, että Suomessa sama kuin maailmalla. Vanhuksia on jätetty heitteille sairaaloissa ja vanhainkodeissa, koska omaiset eivät ole vahtimassa hoidon tasoa "koronan" vuoksi. Kuolinsyyksi kirjattu korona, joka on tehty hepposin testein ja kuolinsyy on ollut oikeasti jokin ihan muu. Sama hommma ympäri maailmaa. Koronakuolemiksi merkitty ihan muun syyn kuolemat. Pelotellaan ihmisiä, jotta saadaan sotilasvaltioita luotua.

   Ja sitten rahoitus on samaa. Veronmaksajien rahoja syöstään monissa valtioissa rikkaille yrityksille tai hyväveliyrityksille, jotka eivät ole minkäänlaisessa pulassa. Muka kehitysrahaa kehityskelposille yrityksille ja tällaisessa maailmantilanteessa sitten jotain kehityskelpoisuutta ajatellaan. Silkkaa korruptiota!

   Maksimisumman, 100 000 euroa on pelkästään Suomessa saanut lähes 800 yritystä. Joukossa on Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, Jounin kaupan Sampo Kaulanen ja SM-liigaseuroista muun muassa Pelicans. Meni maku kaikkiin kyseisiin yrittäjiin!
   Joku "Huono Äiti" bloggaaja saa tollasia tukia! Ei mitään logiikkaa! Paitsi se, että kuuluu sisäpiiriläisiin sekin muija. Karseita tuotteita sen ig täynnä. Kehtaa hakea tuka someilupuuhiinsa, joka ei ole edes oikeaa rehellistä työtä! ADE Animations Designs & Effects, aavaohjelmistot, Bookers Connect jne. Joku Vappu Pimiä saa tukia. Se tienaa jo hirmuisesti sillä, että on ängennyt joka tv-ohjelmaan ja kerää somessa mainosmannekiinina ilmaisia tuotteita monilta firmoilta. Tällaiset tyypit sit hakevat pokkana köyhimpien suomalaisten pussista ilmaista rahaa, jota valtionväki auliisti jakelee.

   Korruptiota selvästi, sillä ensin tehdään "virhe" eli annetaan tietoisesti ilmaista rahaa rikkaille ja vasta sen jälkeen sanotaan sen olleen "virhe", pahoitellaan tuttuun tyyliin ja kerrotaan, että taktiikka muuttuu. Mutta kukaan ei sano sitä, että nämä väärin maksetut tuet otetaan reilusti pois, koska ovat menneet täysin väärään osoitteeseen. Tämä on tietoista peliä ja korruptiota. Köyhimpien rehtien työnaisten ja miesten kustannuksella. Jälleen.

   • Harvemmin myönnän pojoja, mutta sun juttu sai multa pojon.


  • Sanna Marinin vasemmisto-hallitus jakaa rahaa rikkaille ja hyvätuloisille.
   sdp ja vasemmistoliitto heikentää pienituloisten, eläkeläisten, työttömien, opiskelijoiden, lapsiperheiden ja heikommassa asemassa olevien asemaa.

  • Entisenä valtion virkamiehenä voin kertoa, että ne joilla on jo muutenkin varallisuutta, saavat helpoimmin ilmaista rahaa ja paljon, kunhan vain viitsivät hakea. Viraston ohjeistuksesta viis, sillä virkamiehet ovat herkkänahkaista porukkaa ja lakia voi lukea kuin piru raamattua. Eli kaikki menee läpi ja jos ei mene, niin hakemus jumpataan sellaiseksi, että raha voidaan myöntää. Siis varakkailla ja julkkiksilla. Jotkut todella tarvitsijat eivät sitä rahaa saa millään. Välillä oli niin törkeää meininkiä, että kieltäydyin tekemästä maksua, kun oli niin selkeää väärinkäyttöä, mutta aina joku lähivirkailija suostui tekemään...

   Business Finland on aivan syvältä. Nykyinen johtaja naureskeli tv-ohjelmassa, että näinhän on aina tehty, että samaa tämä on kuin TEKES. Me kansalaiset emme kyllä sitä silloin tienneet. Siitä asiasta ei mainittu missään, vaikka saajia ovat todella isot firmat, joista monet ovat valtiojohtoisia ja osinkojen saajia ovat monet korkeassa asemassa olevat valtion virkamiehet.

  • Tämä ikuinen vappu on paha. Kekkaloida ja leruta pienessä simassa vähän jokapaikassa , tajuamatta että on simassa, vaikka pitäis olla himassa.

  • "Vappu Pimiä ei ole saanut tukirahoja vaan firma, mikä työllistää 20 henkilöä.
   Vappu Pimiä omistaa seitsemän (7) prosenttia osakkeista.

   Sanna Marinin miehen firma sai tukirahoja.
   Sellaista rahanjakoa."

   Vappu Pimiän bisnes toimii harrastelupohjalta, eikä se TYÖLLISTÄ 20 päätoimisesti ketään eli kukaan kerhon jäsenistä ei päätoimisesti saa elantoaan tästä. Tämä on vain sellaista hörölöröä, jonka jäsenet ovat toimitsijoita ja saavat toiminnasta sivutuloja, jota valtio avokätisesti rahoittaa. 100.000 euroa nyt ja mitä aiemmin lienee saanut!?

   En puhuisikaan mitään, jos olisi kyseessä oikea, 20 henkilöstön yritys, niin sillä olisi jo taloudellista merkitystä yhteiskunnallekin. Pimiän kerhon voisi lopettaa päivänä minä hyvänsä, eikä siitä jäsenistölle koituisi sanottavia sivutulojen menetyksiä. Sivutuloa kummempaa sieltä ei kukaan ansaitse.

   • Mua hatuttaa ihan yli kaiken noiden pienyrittäjien puolesta. Noille raharikkaille valtion piti saada taata rahojen nopea kotiuttaminen ja helppo saatavuus, mutta entäs nuo pienet yritystoimintaa pyörittävät yritykset. Ne ovat odottaneet eduskunnan ja hallituksen kiistellessä niitä pieniä ropoja (joskin tarpeellisia heille) jo ihan luvattoman pitkän aikaa. He kuitenkin työllistävät ja tuovat veroeuroja yhteiskunnan yhteiseen kukkaroon melkoisesti, mutta ne joutaa odottaa, koska ekana pitää antaa niille, keillä jo rahaa on (esim. Palsanmäet, Jetrot yms. turhakkeet).

    Oikeesti mua hävettää hallituksen ja eduskunnan käytös pienyrittäjiä kohtaan. Kunnat/kaupungit ovat toki omasta kassastaan antaneet melkoisen nopeasti sen 2000 euroa pienyrittäjille, mutta valtio on sössinyt pahasti viivytellessään ja kohdentaessaan nopeutetulla aikataululla rahoja sellaisille yrityksille, ketkä sitä ei ehdottomasti tarvitse.


  • Oikeasti se haukkuminen pitäisi kohdista niihin, jotka meidän yhteisiä rahoja jakelevat holtittomasti.

   • Ja niihin jotka niitä perusteettomasti kehtaavat hakea.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja niihin jotka niitä perusteettomasti kehtaavat hakea.

    Nimenoman myös niihin, ketkä kehtaavat tällaisena aikana hakea yrittäjien köyhäinapua, vaikka rahaa on millä mällätä.

    Palsanmäillä oli viime tilikauden lopussa (31.12.-19) kassassa "käteistä"rahaa hiukka vajaat 130.000 euroa. Varmaankin sinne kassaan on tullut alkuvuonna jo lisääkin rahaa. Samoin heillä oli jakamiskelpoista osinkoa 250.000 euroa. Itse hehkuttivat julkisuuteen, kuinka vähän aikaa sitten Muumimukilla tuli nettihuutokaupassa yli 10.000 euroa (siis vaan yhdellä mukilla ). Ja nyt ne vinkuu, kun ei nettikauppakaan tuota muuta, kuin että sillä nippanappa kattaa kiinteät kustannukset. Ja mitähän ne noilla on? Oma isohko autotalli omakotitalon kellarissa + vähän sähköä. Ei luulis paljon kustantavan. Kaupantekomatkojahan ei ole Akin suuren pelon vuoksi, joten luonnollisesti autokaan ei liiku, niin niissä säästää bensakuluissa ja huolloissa.

    Nyt sitten itketään, että ei voi jäädä eläkkeelle 55 vuotiaana ja muuttaa Epsanjaan. Samoin itketään, että pelottaa niin per#%¤#keleesti tää korona ja että ei uskalla ilman täydellisiä suojakamppeita käydä edes kaupassa, vaan pitää olla neljän seinän sisällä. Tavaraakaan ei voi taudin takia ottaa vastaan. Nakkarikaan rähmäpullineen ei nyt kannata ja TV-ohjelmat on seis (toivottavasti lopullisesti). Ja lääp.... läääp... mitä vinkumista isolta pikku-pojalta. Oikein nyyhkyti, nyyhkyti tippa linssissä oleva pikku-poika toi Aki on.

    Toivottavasti kansa muistaa ja tää oli heidän tarinansa loppu. Tai ainakin joku voisi mennä sinne huutokauppaan ja kysyä, että miten köyhiä he oikeesti ovat ja palauttiko ne ne rahat. No tosin onhan toi niiden ohjelma ollut jo pitkään saman vanhan toistoa ja Akin ala-arvoisten vitsien sävyttämää lööperiä.

    Sitä se tietää, kun keltainen neste nousee päähän. Aika aikaansa kutakin.


  • Jethro on huippuälykäs, nero. Hänen lahjakkuudella ihminen ei voi jäädä tavan tallaajaksi; Jethro on syntynyt nousemaan harmaasta massasta ja loistamaan muiden yläpuolella. Mutta parasta Jethrossa on hänen mahtava luonteensa: vaatimattomuus ja nöyryys - halu toimia yhteiseksi hyväksi. Hyvää jatkoa iso-J👍

   • Hahaa uponneesta veneestäkin meuhkas joka lehtien sivuilla ja sai paljon enemmän korvauksia mitä itte makso jallikselle tahras valmistajan maineen täysin häpeä rahahan ahne huijari


  • Hakijoita kyllä riittää, jos jotain jaetaan ilmaiseksi, oli sitten vaikka muoviämpäreitä.

  • nuuhkin Vappu Pimiän takapuolta.

  • Vappu Pimiän takapuoli, nuuhh, nuuhh...

  SEISKA.FI

  • Kuva! Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa osti itselleen synttärilahjaksi sportti-Bemarin!
  • Viikonloppu venähti! Sohvaperunat-Juhaniin liitetty Veronica Verho viihtyy Turussa uuden rakkaansa luona!
  • Tiedätkö, keiden exiä kuvien henkilöt ovat? Testaa tietosi Seiskan visalla!

  Ketjusta on poistettu 35 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   161
   5789
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4737
  3. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   261
   2941
  4. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   24
   2872
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   2811