Aihe

Tiedonhalua/uteliaisuutta!

Onko vielä olemassa Kommunistinen työväenpuolue eli KTP nimistä puoluetta oikeasti rekisterissä, vai oletteko siirtyneet ompeluseura linjalle?

Jos olette niin miten aiotte ja millaisen uskonpuhdistuksen aiotte tehdä, jotta ette joka toinen vaali putoa kelkasta kuten SKP tekee ja tekin tähän asti jo pitkään?

Vai oletteko nähneet olevanne tien päässä ja katsoneet homman turhaksi?

Jos jatkatte hakeutumalla uudelleen puoluerekisteriin niin mitä uusia ideoita on kannatuksen nostamiseen eduskuntaan asti? Vanhoilla ideoillanne sitä tuskin koskaan tulee tapahtumaan, jos olette realisteja niin näette sen itsekin!

6

54

  Vastaukset

   • Miten ajattelet tuon linkin selvittävän KTP:n kohtaloa?


  • Puoluerekisteriin pääseminen tekee KTP:lle todella tiukkaa. KTP: äänimäärä viime eduskuntavaaleissa jäi kauas 5000 äänestä. Ja 5000 nimmariahan tarvitaan puoluerekisteriin paluuseen. Ts. aika lailla lakki kourassa joutuvat KTP:läiset nimmareita metsästämään.

   • Ja voidaanhan tässä miettiä myös niitä "syntyjä syviä". Ts. onko KTP:llä Suomen kansalle mitään annettavaa? Ja tämä kysymys on erittäin relevantti kysymys myös SKP:n kohdalla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja voidaanhan tässä miettiä myös niitä "syntyjä syviä". Ts. onko KTP:llä Suomen kansalle mitään annettavaa? Ja tämä kysymys on erittäin relevantti kysymys myös SKP:n kohdalla.

    Ei taida löytyä sitä annettavaa vaikka noiden muutaman aktiiviuskovaisen näkemys tässä kansan näkemyksestä poikkeaakin!


   • Extyökkäri kirjoitti:

    Ei taida löytyä sitä annettavaa vaikka noiden muutaman aktiiviuskovaisen näkemys tässä kansan näkemyksestä poikkeaakin!

    Nykyään lähinnä kyse Kokoomuksesta. Teot ja ajatukset täsmää. Toki Sipilän johtama Keskusta ihan samoilla linjoilla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1760