V*****aa, masentaa.. :(

Surkea tyttönen..

Mua oikeesti masentaa.. Tai ei aina mutta todella usein..Mulla on kauhea sairauden pelko ja ehkä myös jonkinlainen raskauden pelkokin. Se on ehkä se asia mikä masentaa eniten.
Olen syksystä saakka pelännyt kaikkia sairauksia joidenkin oireiden takia ym. enkä ole vieläkään päässyt siitä pelosta eroon, ja kaikki vain sen takia kun luulin että mulla on jokin sukupuolitauti. No, kappas, ei kuitenkaan ollut mitään tautia, ja pelko jatkuu ja jatkuu.. Ja mietin vaan koko ajan miten siitä pääsee eroon, haluan päästä siitä eroon ilman ammattiauttajaa, tai no, kai on pakko mennä johonkin jos ei muu auta.
Olen yrittänyt olla iloinen ja oonki ollut, mutta sitten taas jossain vaiheessa, alan miettimään kaikkia asioita, ja sitten taas tulee paha mieli tai jotain.. Itseasiassa mulla on aina kerrallaan joku sairaus/tauti tms. mielessä mitä mietin koko ajan ehkä n. parin kuukauden ajan. Sitten taas välillä mietin että eiiii, eihän minulla sitä voi olla, ei mitenkään, sitten se pelko tulee taas kuitenkin takasin!
Olen puhunut kavereilleni, heidän mielestään olen vainoharhainen, mitä kyllä tiedän varsin hyvin olevankin, mutta olisi todella mukava vaan jutella jollekkin vaikka tunteja ja kertoa miltä tuntuu kun koko ajan pelkää, toivoisin myös saavani osakseni ymmärrystä. Mutta eivät he ymmärrä koska heillä on koko ajan asiat todella hyvin.
No, onhan mullakin tavallaan, mulla on ihana poikaystävä, joka rakastaa mua paljon, ja mä rakastan sitä..
en vain pysty olemaan ajattelematta mitään sairautta yhtä päivää.
Se ahistaa niiiiin paljon.. Sitten siitä on pakko puhua edes vähän jollekkin, ja huomaan taas että ketään ei kiinnosta. Sit oon vaan hiljaa..
Pääseeköhän tästä koskaan omin neuvoin eroon..?
kavereistani vielä sen verran, että mulla on yksi kaveri, joka on minulle todella tärkeä, ja vasta vähän aikaa sitten se kertoi että olen ollut sen paras kaveri jo pitkän aikaa.. Silti tämä "kaveri" ei soita mulle koskaan, ei ikinä.. Jotenkin omituista.. Ja tykkää vaan olla sitten yhden toisen kaverin kanssa, kenet mäkin tunnen, kenestä hän sitten vaan puhuu paskaa mulle..
Eikä tämä kaveri, kenestä välitän, halua edes puhua mulle sen asioista niin ehkä en sitten olekkaan sen niin hyvä ystävä.
Ei voi minkään, ei voi pakottaa ketään tykkäämään jostain, tai kertomaan asioista, mutta silti!!
Ehkä mä voisin lopettaa tän tarinoinnin tähän :) Tulihan tässä jo edes jotain kerrottua.. Jos jollain muulla on samoja ajatuksia, tai no, kokemuksia tuosta sairauden pelosta, ni mielelläni juttelisin sun kanssa vaikka vähän enemmänkin :) Hyvää kevättä kaikille!!

3

1131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isosisko

      Jos sulla on pelko raskaudesta, niin helpoin keino päästä siitä pelosta eroon on ostaa kaupasta raskaustesti ja tehdä se. Vaikka pelko olisikin pelkkä "harhaluulo" saat ainakin varman tiedon ja voit lopettaa pelkäämisen. Isosisko on sitä mieltä että on liian nuori harrastamaan seksiä jos pelkää tulla raskaaksi. Huolehdittehan poikaystäväsi kanssa hyvin ehkäisystä?

      Sinulla on joitain "oireita" ja kuvittelet mitä pahimpia sairauksia itsellesi. Et siis varmasti tiedä, kuvittelet vain.
      Jos sinulla on oikeasti kipuja, niistä kannattaa kertoa terkkarille tai terveyskeskuslääkärille. Jos taas tunnet sairastavasi ilman mitään kipua, kannattaisi tosiaan kuitenkin jutella ensin kouluterveydenhoitajalle/koulupsykologille.
      Olet tehnyt vankilan itsellesi noista luulemistasi sairauksista, ja aivan varmasti se heijastuu myös ystävyyssuhteisiin.
      Puhuminen ystäville auttaa myös, mutta jos koko ajan taukoamatta pelkäät sairastavasi jotain ja kaadat luulot sairauksista ystäviesi niskaan, en yhtään ihmettele jos he pitävät sinua luulotautisena.
      Koeta saada jotain muuta mielenkiintoa elämään kuin olemattomien sairauksien miettiminen. Syö monipuolisesti, nuku hyvin, ulkoile auringossa. Viuhdo elämässäsi eteenpäin niin sairaudet eivät pysy kannoillasi.

      Haleja sinulle!

      • surkea tyttö..

        Tiedän että pitäisi vain mennä eteenpäin ja siinähän ne kaikenmaailman pelotkin saattaa unohtua, sen takia olenkin yrittänyt nyt tehdä niin, en ajattele sairauksia tai muuta sellasta, se on kuitenkin siinä suhteessa vaikeaa että jos jostain syystä alan epäillä jonkun takia että minulla nyt sattuisi olemaan jotain pahemminkin vialla, siis terveyteen liittyen, menen aivan paniikkiin vähäksi aikaa!

        Siitä sitten tulee taas inhottava olo, että en kai minä taas ajattele pahinta..
        Koitan vaan päästä tästä eroon, pakko mennä juttelemaan jollekkin jos en siitä itsekseni pääse.
        Onhan tässä sentään se hyvä puoli, etten kuitenkaan koko ajan ole sellainen panikoija, ja pystyn olemaan iloinen ym, mutta kuitenkin ne ajatukset joistain ihmeen sairauksista kummittelee mielessä.
        Koitan silti olla iloinen.
        Kiitos vastauksestasi ja hyvää kevättä :)


    • ruikutusta

      ei jaksa ees lukea.. tiivistä p***kas.. kiitos

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe