Minulla on tässä 1.5 litran valmis pullo kotitekoista simaa, mutta sain tietää että sima ei lopeta käymistä vielä pullossakaan kun ei hiivaa ole tapettu kotitekoisessa. Eli jos lisään pulloon vähän lisää sokeria nyt kun se pari päivää jääkaapissa istunut (hiivan ei pitäisi ollut kuollut vielä) niin muuttuuko lisäämäni sokeri sitten alkoholiksi kun ei nyt ole rahaakaan ostaa juomia vapulle niin joudun improvisoimaan. Ja jos tämä ei toimi niin voinko laittaa hyvin pienen määrän lisää hiivaa jotta käyminen alkausi ns uudestaan lisä sokerilla
Lyhyesti sanottuna siis. Jos laitan lisää sokeria valmiiseen pulloon kotisimaa niin ehtiikö hiiva muuttaa sen alkoholiksi
Kotitekoisen siman vahvistaminen
Anonyymi
2
266
Vastaukset
- Anonyymi
Kyllä se vielä lähtee käyntiin.
Puoleentoista litraan 300 g sokeria.
Älä sitten väännä korkkia kiinni ennen kuin käyminen on loppunut.
Muuten saat nuoleskella simasi seiniltä.- Anonyymi
Kuinka vahvaa tulee jos tämän 300g laittaa, vai pystyykö sitä edes arvioida etu käteen
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 753527
- 622664
- 792528
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.582378Mitä sanoa pituudeksi näillä mittaustuloksilla?
Jos jossain tarttee ilmoittaa pituus sentin tarkkuudella? Mitattu neljästi virallisesti ja mittaustulokset on olleet 1912307Poliisi: Kymmenhenkinen pohjalaisperhe ollut vuoden kateissa kansainvälinen etsintäkuulutus Poliis
Poliisi: Kymmenhenkinen pohjalaisperhe ollut vuoden kateissa – kansainvälinen etsintäkuulutus Poliisi pyytää yleisön apu2241868- 421863
- 441739
Mä en jaksa suojella sua enää
Oot osa mun tarinaa ja ensirakkaus 🩷🌈 Olisiko niin kauheata, jos muutkin ystävämme tietäisivät? Se on jo niin vanha ”t151441EU:n uusin idea - jatkossa joudut tunnistautumaan kun katsot PORNOA!
"Pornon katsominen muuttuu täysin Euroopan komissio on kehittänyt sovelluksen, jolla internetin käyttäjä voi todistaa p1481390