Minulla on tässä 1.5 litran valmis pullo kotitekoista simaa, mutta sain tietää että sima ei lopeta käymistä vielä pullossakaan kun ei hiivaa ole tapettu kotitekoisessa. Eli jos lisään pulloon vähän lisää sokeria nyt kun se pari päivää jääkaapissa istunut (hiivan ei pitäisi ollut kuollut vielä) niin muuttuuko lisäämäni sokeri sitten alkoholiksi kun ei nyt ole rahaakaan ostaa juomia vapulle niin joudun improvisoimaan. Ja jos tämä ei toimi niin voinko laittaa hyvin pienen määrän lisää hiivaa jotta käyminen alkausi ns uudestaan lisä sokerilla
Lyhyesti sanottuna siis. Jos laitan lisää sokeria valmiiseen pulloon kotisimaa niin ehtiikö hiiva muuttaa sen alkoholiksi
Kotitekoisen siman vahvistaminen
Anonyymi
2
275
Vastaukset
- Anonyymi
Kyllä se vielä lähtee käyntiin.
Puoleentoista litraan 300 g sokeria.
Älä sitten väännä korkkia kiinni ennen kuin käyminen on loppunut.
Muuten saat nuoleskella simasi seiniltä.- Anonyymi
Kuinka vahvaa tulee jos tämän 300g laittaa, vai pystyykö sitä edes arvioida etu käteen
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 982191
- 1291408
Ammuskelua taas
Keskipohjanmaa tietää kertoa että Yläpubin hujakoilla ammuskeltu lauantain vastaisena yönä.231380Juniorivalmennus Jokereissa..
Mitä hittoa siellä seurassa oikein tapahtuu?? Tämän kauden U14 ikäluokkaan on mahdutettu kaksi päävalmentajaa. Tälle kau291318- 681233
Introverttinä osastolla
Yhdellä lääkäritapaamisella hoitaja valitti lääkärille etten tee mitään muuta kuin makaan ja ulkoilen. Kävin kuitenkin s3371048- 89975
Seksikkäin asu mikä päällä olet nähnyt kaivattusi ?
Seksikkäin asu mikä yllä olet nähnyt kaivattusi ?56924- 122807
- 82786