Koronavirus voi olla huijaus

Tänä aikana ihmiset kaikkialla maailmassa ovat suorastaan paniikissa ns. koronaviruksen pelosta.

Kuitenkin, jos vertaamme koronaan kuolleiden määrää aikaisempien vuosien keskimääräisiin kausi-influenssakuolemiin, niin mitään merkittävää eroa ei ole havaittavissa, vaikka huomioitaisiin sekin, että vuodesta on kulunut vasta n. 4 kk.

Näyttääkin yhä enemmän siltä, että mitään erityistä koronavirusta ei ole olemassakaan, muualla kuin mielikuvituksissa ja mediassa, vaan kyse lienee aivan tavanomaisesta kausi-influenssasta. Sille on vain keksitty uusi nimi "koronavirus", jotta saataisiin ihmiset uskomaan, että nyt on kysymyksessä jokin uusi vaarallinen tauti.

Media on sitten valjastettu lietsomaan tätä pelkoa ja hysteriaa ihmisten keskuuteen, jotta heidät saataisiin ottamaan suunnitteilla oleva rokote, joka saattaa sisältää nano-kokoisen mikrosirun, joka on ihmisen digitaalinen identiteetti.

Sen kautta ihmistä voidaan valvoa ja kontrolloida ulkoa päin, niin että hänestä tulee eräänlainen kävelevä robotti.

Tämä on osa suunnitteilla olevaa maailmanlaajuista ns. ID2020 hanketta. Se on eettisesti, moraalisesti ja ihmisoikeudellisesti erittäin vaarallinen suunnitelma.
Onkin ensiarvoisen tärkeää tiedostaa, missä ajassa elämme ja tietää, mitä kulissien takana tapahtuu.

9

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Te kristityt fundamentalistit olette yhteiskunnan alinta pohjasakkaa. Oikeasti. Mulle tulee paha mieli, kun kuuntelen tuollaista roskaa.

      Jos väitteissäsi olisi mitään perää, miksi Kiina, Venäjä ja Pohjois-Korea valehtelevat tilastonsa alakanttiin? Moskovalainen kirjoittaja kertoi, että Venäjä on aivan paniikissa. Ruoa hinta on kallistunut 20-50 % samalla kun ruplan arvo on heikentynyt viidenneksellä ja raakaöljyn hinta laskee. Venäläisillä ei ole rahaa ruokaan. Tartunnan saaneet lääkärit tappavat itensä mielummin kuin kuolevat hitaasti ja tuskallisesti covid-19-tautiin. Jo ainakin 74 lääkäriä on kuollut uuteen koronavirukseen Venäjällä, Italiassa yli 50, USA:ssa kymmenkunta, Britanniassa ainakin kolme, Suomessa kaksi. Sinun puheesi on suora ja häpeämätön hyökkäys uhreja ja näiden omaisia vastaan. Väität, että mitään tautia ei olekaan - se on huijaus, mutta isä kuoli ja näimme hänet hengityskoneessa kaksi päivää ennen kuolemaa. Minun tuttavapiirissäni korona on jo korjannut satoa. Se ei ole tavallinen kausi-influenssa. Uusi koronavirus leviää nopeammin, helpommin ja on monta kertaa tappavampi. Oireet kuiva yskä, hengenahdistus, happivajaus, tappava päänsärky, viruksen kyky infektoida elimistön T-soluja ja tehdä immuunijärjestelmä toimintakyvyttömäksi, viruksen kyky vaurioittaa pysyvästi keuhkoja ja siirtyä keuhkoista verenkiertoon ja infektoida verisuonten seinämien epiteelisoluja, jolloin kuolleet solut, vasta-aineet yms. aiheuttavat verenhyytymiä ja niiden seurauksena kuolemaan johtavan sydänkohtauksen - ovat kaikki dokumentoitu hyvin kattavasti tuhansien tutkijoiden ja tutkimuslaitosten toimesta kymmenissä valtioissa ja yliopistoissa. Ja vaikka joku voi kontrolloida yhtä mediaa, kaikkai medioita ei kontrolloi kukaan. Vain uskovaisia kontrolloin yksi media ja yksi auktoriteetti ja se on saatanallinen raamattu. Ottaisit sinäkin silmäsi pois siitä petollisesta kirjasta ja keskittyisit siihen, mitä oikeassa maailmassa tapahtuu.

      Voihan meitä seurata jo nyt. Ei siihen mitään rokotteen kautta injektoitavia lähettimiä tarvita. Joka kerta kun avaa puhelimen tai tietokoneen, käytät pankkikorttia, käyt kaupassa, huoltoasemalla tai missä tahansa, sinä rekisteröidyt lukemattomiin järjestelmiin. Puhelimet ja esimerkiksi Google voivat kuunnella puheitasi, käyttää kameraasi. Juu ja hullut tukevat toisia hulluja. Eikö se olekaan enää New World Order? Kaikkein vaarallisin asia ihmisoikeuksille, sananvapaudelle, tasa-arvolle, demokratialle ja moraalille on uskonnolliset hihhulit uskonnosta riippumatta. Jihadistit ja kristilliset fundamentalistit haluavat molemmat suljettua ja uskonnollisesti valvottua tiukan kurin teokratiaa.

      • Anonyymi

        Pakkopiikitys on myös tiukka, valvottu ja osa kurinalaista hallintaa. Sitä aloittaja pelkää.

        Jos ja kun keksivät rokotteen, toki sinä ja kaikki sen haluavat saavat sen ottaa. Sitä tuskin tuodaan käyttöön sen takia että sinut ja kaikki sen ottavat eliminoitaisiin. Spekulaatiot väestön lisääntymiskyvyn rajoituksesta asia erikseen.

        Kuitenkin, se aloittajan pelko, uskosta tai sen puutteesta riippumatta, voi johtaa siihen että kaikki eivät halua ottaa rokotetta. Valinta on oltava.

        Jos spekuloidaan hieman vaihtoehdoilla:

        A) rokote eliminoi viruksen eikä henkilö enää kanna tai levitä. Rokottamaton henkilö sairastuu usein, mutta jos ei kuole, levittää sitä aina sairastuessaan.
        Tulos: silti on oltava mahdollisuus kieltäytyä ottamasta rokotetta.

        A.1) Työpaikalla kaikki ovat ottaneet yhtä henkilö lukuunottamatta rokotteen. Työnantaja antaa potkut rokottamattomalle, koska henkilö sairastuu keväisin ja syksyisin ja levittää niin että kaikki työntekijöt on rokotettava kaksi kertaa vuodessa, mikä on liian kallista.

        A.1.1) potkut saanut saa karenssin. Kohtuutonta. Ei saa uutta työtä, koska ei ota rokotetta = kohtuutonta. Saa ainoaksi tuloksi toimeentulotuen 40 % vähennyksellä, koska ei ota rokotetta. kohtuutonta.

        A.1.1.1) Joutuu sosiaalitoimen hampaisiin, koska on perheellinen ja lapsia. Kukaan ei ole ottanut rokotetta perheestä, eikä heillä ole lupaa lääkäriltä. Sosiaalitoimi ottaa lapset huostaan, koska kysymys on heidän tulevaisuudesta. Ajan mittaan heidät rokotetaan, vanhemmat otetaan huostaan ja viimeistään ensi avussa rokotetaan kun jalassa suuri haava. Ei haavan takia vaan sen että liian suuri riski sairastuttaa koko terkkarin asiakkaita janhenkilökuntaa.

        Plaah. Kaupat valikoivat asiakkaansa rokotettu - ei rokotettu... lista loputon. Mutta tuo kohdan A.1.1. Potkut ratkeaa muutoinkin kuin vain pakkorokotuksella tai karenssilla. Nimittäin, taas kerran, ottamalla käyttöön perustulo. Näin jokainen voi parantaa elintasoaan ja toteuttaa ihmisoikeuksiaan ilman pakkokontrollia, pakkopullaa. Jos työnantaja antaa potkut, tilalle tulee perustulo ja jos henkilö ei saa työtä, voi hän ryhtyä yrittäjäksi ja perustulo tarjoaa minimielintason riippumatta uskosta tai sen puuttesta, riippumatta onko rokotettu vai ei.


    • Anonyymi

      Olet pahasti sekaisin ihmisparka.
      Koronavirus on aivan toista luokkaa kuin mikään kausi-influenssa. Vai osaatko sanoa, kuinka usein kausi-influenssa on kaatanut länsimaisen terveydenhoitojärjestelmän, kuten kävi Espaniassa ja Italiassa.
      Mahdollisuus pakkorokotuksiin ja muuhunkin tahdonvastaiseen hoitoon on ollut Suomen laissa jo pitkään. Sen käyttämiskynnystä ei varmasti koronavirus ylitä. Tarpeellinen immuniteetti ja laumasuoja saadaa rokottamalla täysipäiset ihmiset. Kaltaisesi salaliittoteorioihin uppoutuneet uskonlahkolaiset saavat jatkaa ihan häiriintymättä häiriintynyttä elämäänsä.

      • Anonyymi

        Nähdään ajan kanssa mihin asettuu. Sinä toivot että löytyy rokote, jolla asia on ratkaistu lopullisesti. Utopiaa. Kuten moni on jo ottanut syksyn flunssaan rokotteen, on jo selvää ettei lopullista ratkaisua ole tarjolla.

        Yksi mahdollisuus on se ettei ihmiselle synny koskaan luonnollista suojaa vaan suojaa haetaan lääketieteestä. Kun keho tottuu siihen kymmenien tuhansien vuosien saatossa, keho ei osaa enää puolustautua. Biologiset erot kestävyydessä hävitetään perimästä ja jäljellä on enää ihmisen itsensä rakentama suoja.

        Minä esitän mahdollisuuden, ettei rokote annakaan kattavaa suojaa, lopullista ratkaisua. Lopullinen ratkaisua on jatkuva muutos. Luonto korjaa heikot ja vahvat säilyttävät populaation.

        Kysyn myös onko oikein pakottaa ottamaan rokote myös niiden, joilla sairastaminen ei ole kausiflunssaa tai vilustumisen oireita suurempi, joilla on jo riittävä puolustuskyky virusta vastaan. Onko oikein että viruksesta huolimatta terveenä ja vanhaksi elävän pakotetaan ottamaan rokote, jota hän ei välttämättä halua?

        Kysyn myös, jos halutaan sallia eutanasia, siis armomurha, toisille avustettu itsemurha, onko oikein ettei rokote vastainen saa kieltäytyä rokotteesta vaikka se aika varmasti aiheuttaisi henkilön kuoleman? Miksi toisilla saisi olla oikeus päättää kuolemasta, mutta toisilla ei?

        Kysyn myös, että vaikka kuinka merkit, ennusteet, tutkimus ja tilastot näyttäisivät että herra ja rouva Mattilainen sairastuisivat ja kuolisivat koronaan, onko oikein vaatia heitä ottamaan rokote, vaikka juuri olivat kuulleet että tilastollisesti serkkuilla oli sama tilanne ja eivät ottaneet ja hengissä yhä ovat?

        Voit toki lohduttautua siihen tunteeseen että vain täysipäiset ihmiset rokotetaan, mutta jos oletamme että kuolinmäärä ei paljoa muutu luonnollisesta poistumasta, ja rajoitusten takia jää muutama liikennekuolema vähemmän ja pari korona kuolemaa lisää, onko oikein tuhlata yhteiskunnan resursseja turhiin rokotteisiin?

        Eikö olisi parempi saada kokonaiskuva.

        Jos riskiryhmä on määrällisesti suppea, luodaan heille mahdollisuus hyvään elämään rajoittamalla kaikkien elämää. Jos riskiryhmä on määrällisesti hyvin suuri, luodaan kaikille mahdollisuus hyvään elämään. Muutetaan totuttuja rutiineja.

        Etätyö, matkailun muuttuminen, vapaa-ajan muuttuminen, ei enää ravintoloita vaan tilalle itsensä kehittäminen, verkkotreffit, tehokas itsetestaus...

        Miksi aina pitää alistua ajatukseen ”näin sitä on ennenkin menty”?


      • Anonyymi

        Muistutan, että kristillinen usko ja salaliittoteorioihin uskominen eivät liity toisiinsa kuten keslkustelupalstoilta voisi päätellä.


    • Anonyymi

      Miten meni noin niinkuin viimeksi sen sikapiikin kanssa?

      Nyt tehdään maailmanennätystä rokotteen kehittämisessä.
      Ei testata edes eläimillä kunnolla.
      Muutamalle innokkaalle heti käsivarteen vaan.
      Jos ei tule haittoja 1kk kuluessa, niin ei se voi sitten myöhemmin rokotteesta johtua.

      Suurinosa ei näe mitä "lääketiede" ja "rokote" business on.
      Business as usual, money first.

      • Anonyymi

        "Miten meni noin niinkuin viimeksi sen sikapiikin kanssa?"

        Hyvin. Ikävä kyllä moni Euroopan maa valitsi väärän rokotteen kahdesta rokotevaihtoehdosta. Toinen ei aiheuttanut mitään ongelmia. Et luultavasti ymmärrä biologiaa ja rokottamisen perusteita lainkaan, joten tämä pitää selittää pitkän kaavan mukaan.

        Sikainfluenssasta pelättiin pandemiaa. Sitä se ei aiheuttanut, mutta tappoi tuhansia ympäri maailman. Suomessa kuoli 267 ihmistä. Rokotevalmistelu aloitettiin, kun terveitä suomalaisia nuoria aikuisia ja lapsia kuoli. Nyt meillä on SARS-CoV-2, joka on tappanut muutamassa kuukaudessa yli miljoona ihmistä. Tämä on pandemia ja meillä ei ole rokotetta. Jos olisi, niin maailma välttyisi tulevalta lamalta.

        Sikainfluensssa-rokote Pandemrix sisälsi vaikuttavana aineena H1N1-viruksen tumaproteiinia. Toinen käytössä ollut rokote ei sisältänyt. Viruksen tumaproteiini aiheutti narkolepsiaa sellaisissa nuorissa, joilla oli geneettinen alttius sairastua. Kiinassa, jossa ei rokotettu, narkolepsia yleistyi vieläkin nopeammin kuin Suomessa. Eli sama tilanne olisi toistunut, jos olisi jätetty rokottamatta, koska virus laukaisi narkolepsian. Ymmärrätkö. Useimmat autoimmuunitaudit aiheutuvat jostain infektiosta, joka laukaisee elimistön autoimmuunireaktion. Myös Covid-19 voi aiheuttaa sellaista. Nythän sairastuneet lapset sairastuvat Kawasakin tautiin ja monet aikuiset eivät parane taudista, vaan kivut, vatsavaivat ja hengenahdistus jää senkin jälkeen kuin itse taudista on toivuttu. Kukaan ei vielä tiedä aiheuttaako Covid-19 infektio geneettisesti alttiilla lapsilla jonkin autoimmuunitaudin vuoden tai kahden päästä. Tuhkarokon jälkitautina tuleva tappava aivokalvontulehdus voi tappaa vielä 20 vuotta tuhkarokon sairastamisen jälkeen.

        Rokotteet perustuvat adaptiivisen eli oppivan immuunijärjestelmän toimintaan. Heikennetty virus tai sen rakenne esitellään elimistölle, jolloin immuunijärjestelmä aktioivoituu. Tämä on primaarivaste, jossa immuunisolut etsivät keinoja tappaa elimistöön tunkeutunut vieras. B-plasmasolut ja T-solut kehittävät vasta-aineita, kuten immunoglobuliineja ja interferoneita. Kun patogeenin tappava vasta-aine löytyy, B-solusta erityy muistisoluja, jotka säilyttävät taudinaiheuttajan rakenteen. Sekundaarivasteessa antigeenejä esittelevät solut (yleensä dendriittisolut) esittelevät elimistöön päässeen taudinaiheuttajan muistisoluille ja kun vastaavuus löytyy, muistolut erittävät vereen ja imukudoksiin sytokiinejä, jotka aktivoivat juuri oikeat immuunisolut: tauti tuhotaan hyvin nopeasti. Niin nopeasti, että me emme välttämättä edes havaitse sitä. Näin rokotteiden avulla on hävitetti suomen tautipoolista kokonaan 9-10 tappavaa tai vammauttavaa tautia, joihin aiemmin kuoli erityisesti lapsia. Siksi lapsikuolleisuus oli vielä viime vuosisadan alussa paljon korkeampi. Tuhkarokko tappaa edelleen noin 100 000 ihmistä vuodessa - lähinnä lapsia.

        SARS-CoV-2 virukseen yritetään kiivaasti löytää rokote, koska vain siten yhteiskunta voidaan avata ilman pelkoa epidemian uusiutumisesta. Esimerkiksi Espanjan tauti tappoi ensimmäisessä aallossa 1918-1919 vanhuksia ja sairaita, mutta toinen aalto palasi syksyllä ja se kaatoi terveitä nuoria niin rajusti, että ihminen, joka oli aamulla terve, oli illalla ruumishuoneella. Espanjan tauti tappoi eri arvioiden mukaan 40-100 miljoonaa ihmistä ympäri maailman ja kymmeniä tuhansia suomalaisia. SARS-CoV-2-virukseen yritetään keksiä rokote noin 100 rokoteohjelmassa ympäri maailman. Tässä ei ole kyse bisneksestä vaan koko nykyisen sivilisaation säilymisestä. Jo nyt tiedetään, että epidemia tulee aiheuttamaan ennenkokemattoman taloudellisen laman. Mitään tällaista ei ole koskaan aiemmin ollut.

        Nyt on vain niin kurja tilanne, että usko laumasuojaan ja immuniteettiin ovat todennäköisesti yltiooptimistisia. Ihmiset, jotka ovat jo taudin sairastaneet, ovat sairatuneet uudestaan. Se kertoo, että jos immuniteetti syntyy, silloin se ei kestä kovinkaan kauan. Mutatoituessaan virus muuttuu vastustuskykyiseksi immuunijärjestelmän erittämille vasta-aineille, joten toimivaa rokotetta ei välttämättä saada. Se tarkoittaa sitä, että meidän on opittava elämään tämän kanssa ja kuolemaan tähän.,

        HiV:hen ei ole rokotoetta, vaikka sellaista on vuosikymmeniä yritetty valmistaa. HIV jää ihmiseen, myös herpes jää ihmiseen. Me emme tiedä jääkö tämäkin elimistöön psyvästi ja mitä se tekee vaikka viiden tai kymmenen vuoden päästä. Hoitamatoon HIV joti tappavaan AIDSiin. HI-viruksen tapaan myös SARS-CoV-2 pystyy neutraloimaan ihmisen immuunijärjestelmän T- ja ehkä myös Th-soluja, joiden pitäisi tuhota infektoituja soluja ja säädellä immuunivastetta. Lääkärit ovat kertoneet, että Covid-19-tautiin kuolleiden immuunijärjestelmä on tuhoutunut ja elimistössä on samanlaisia vaurioita kuin AIDSiin kuolleilla. Lääkärit ovat kertoneet, että eivät ole eläessään kohdanneet mitään vastaavaa. Venäjällä lääkärit eivät saa poistua sairaaloista, julkaista videoita tai kuvia sairaalan oloista vankeuden uhalla.


    • Anonyymi

      5G verkko lisää sairauksija

    • Anonyymi

      hyvin meni sairastuin piikistä mutta paranin ilman isompia lääketehtaita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe