Pastorin "päivän sana"

Anonyymi

Tv7 Plussan kanavatuottajan, itseään pastoriksi tituleeraavan henkilön "päivän sana".

Mitä mieltä olette kirjoituksesta? Seuraavassa lainaus:

"Muista, että Jumalan yksi nimi on parantaja. Hän siis on luonteeltaan terveyden tuoja, vaikuttaen terveyttä kaikkialle. Jumala ratkaisi syntiinlankeemuksen tuomat kiroukset Poikansa Jeesuksen ristin kärsimysten kautta. Alkuperäinen suunnitelma terveestä ja hyvinvoivasta ihmisestä palautettiin.

Kristuksessa Jeesuksessa sinä olet aina terve ja tulet sitä aina olemaan. - Mutta pastori, minullahan on tämä vaiva?!
Ei, sinulla ei ole vaivaa, sinun terveyttäsi on vain varastettu. Se mistä sinulta on nyt varastettu terveyttä, tunnet siinä kipua tai sairautta, se on sinulta puuttuvaa ja sinulle kuuluvaa terveyttä.

Muista rakas ystäväni, kuka on varas, tappaja ja tuhoaja?! Kyllä, nyt alat ymmärtää miksi puhun näin?! Sinulta on varastettu, se mikä sinulle kuuluu, terveys! Jeesuksen nimessä sinulla on oikeus ottaa takaisin se mikä sinulle kuuluu."

Noin siis kirjoitti tämä "pastori".

Mielipiteitä?

37

589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lähde?

      • Anonyymi

        Lähde itse!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lähde itse!

        Pyysin linkkiä lähteeseen eli pastorin kirjoitukseen. Löytyykö sitä?


      • Anonyymi

        Katso 'Elävät Virrat" -facebook sivuilta. On tämän päivän teksti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katso 'Elävät Virrat" -facebook sivuilta. On tämän päivän teksti.

        Tätä samaa terveyslöpinää on pilvin pimein kristikunnassa. TV7 eturintamassa suoltaa näitä sammakoita monen eri julistajan suulla.

        He ovat vissiin omasta mielestään aikamatkanneet (niin kuin niissä piireissä tapana on), Uuteen Jerusalemiin, hakemaan jo edeltä käsin elämän puusta niitä tervehdyttäviä lehtiä, jotka meille on vasta tulevaisuudessa luvattu. Ilm. 22:2.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Katso 'Elävät Virrat" -facebook sivuilta. On tämän päivän teksti.

        Pystyi melkein heti aistimaan mädän hajun, olihan kyseessä Piipposten klaanin levittämä menestysteologinen hapatus.


    • Anonyymi

      Kyllä Herra voi halutessaan parantaa, jos se on Hänen suunnitelmansa mukaista. Mutta kun Raamatussa puhutaan parantumisesta, on keskeisin sisältö paraneminen synnistä. Synti on pahin mahdollinen sairaus, joka johtaa kuolemaan. Tästä synnin sairaudesta on Jeesus luvannut tehdä kaikki Häneen uskovat täydellisesti terveiksi. Parantuminen fyysisistä sairauksista oman tahdon varaisesti, on vaarallinen harhaoppi, joka on eksyttänyt monet epäuskoon. Esimerkiksi olen kuullut, että joissakin piireissä on todettu sairaan ihmisen olevan sairas sen vuoksi, koska ei usko riittävästi. Tai että hän on riivattu. Hirveää hengellistä väkivaltaa!

      Katsotaan joka tilanteessa Kristukseen ja annetaan Hänen tahtonsa tapahtua.

    • Anonyymi

      Lapsellista tekstiä, ei mitään todellista evankeliumia.

    • Anonyymi

      Taitaa olla J. Piipposen menestysteologisia horinoita. Tai jos ei hänen, niin jonkun muun vastaavanlaisen umpieksyttäjän.

      s-seutulainen

      • Anonyymi

        Menestysteologit, äärikarismaatikot ja vapaat suunnatkin yleensä uskovat Herran "tahtovan vain hyvää", minkä he sitten olettavat tarkoittavan terveyttä, rahaa, menestystä, onnea... Mutta koetukset yms. ovat raamatun mukaan Herran kasvatuskeino, joskus jopa rangaistusta.

        Kun Jeesus puhui parantamisesta, hän haluaa ensi sijaisesti synnistä parantumista, niin kuin täällä edellä jo todettiin jossain kommentissa. Mutta näin ei kaikissa piireissä uskota, vaan he uskovat paranemisen aina tarkoittavan sairaudesta paranemista.

        Kuulin, että osa menestysteologeista ym. olisi jo kääntänyt uskomuksiaan raittiimmaksi, mikä on ilouutinen. Valitettavasti kaikki eivät varmaankaan niin tee koskaan.


    • Anonyymi

      Joo, selkeetä menestysteologiaa.

      Se muuten perustuu ihmisen omaan uskotteluun ja sen voimaan !

      Siis siinä opetetaan niin, että jos uskottelet ja jankkaat itse itsellesi olevasi terve, niin sinusta tulee terve !

      Ei ole siis kyse Jumalasta ja Jumalan voimasta ja Jumalan parantamisesta, vaan ihmisen omasta itsensä suggerointi yrityksestä.

      Se on sitä aivan samaa siis kuin joku maallinen "positiivinen ajattelu", jonka kautta ihminen siis itse saavuttaa sitä ja tätä, tunnustamalla suullaan asioita.

      • Anonyymi

        >> aivan samaa siis kuin joku maallinen "positiivinen ajattelu", jonka kautta ihminen siis itse saavuttaa sitä ja tätä, tunnustamalla suullaan asioita. <<

        Se on juurikin näin. Tällainen positiivinen ajattelu on New age-liikkeestä omaksuttua oppia. Ja toisinaan varmaan henkivallatkin aiheuttaa asioita, jotka sitten tulkitaan Jumalasta tulleiksi tai positiiviesen ajattelun tuloksiksi.


    • Anonyymi

      Mistä löytyisi sellainen evankelista, joka raamatusta suoraan menisi lukemaan näille terveysvirran-uskoville vaikka sellaista raamatunkohtaa, missä Herra lyö väärintekijää taudilla niin, että sisälmyksetkin valuvat ulos, tai kuinka henki lähti uuden liiton uskovilat Ananiakselta ja Safiiralta Pyhän Hengen pettämisen seurauksena yms. raamatullista?

      Kyllähän Herra armahtaa ja tahtoisi aina vain armahtaa. Mutta toisinaan se ei ole mahdollista, vaan hän joutuu myös kurittamaan ja sallimaan kärsimystä. Hän on elämän antaja, mutta myös sen ottaja. Äpärä taas on se, jota ei Herra kurita, ei siis laisinkaan Jumalan lapsi, raamatun mukaan. Omiaan hän kasvattaa niin kuin isä lastaan, sana sanoo. Eikä se tunnu hyvältä, vaikka rakkaus Jumalan vaikutin taustalla onkin.

    • Anonyymi

      Herra lyö teitä hivuttavalla taudilla, kuumeella ja tulehduksilla, polttavalla helteellä ja kuivuudella, viljaruosteella ja nokitähkällä, ja te saatte kärsiä niistä, kunnes...

      Nykyään törmää jopa Suomessakin sellaisiin totuudesta eksyneisiin uskoviin, jotka pitävät vanhan ja uuden testamentin Jumalaa eri Jumalana, eli Jahvea ja Jeesusta eri Jumalana. Tämä johtuu juuri siitä, että kuva Herrasta on siloiteltu uuden liiton uskovien opetuksissa aivan muuksi, miksi raamattu Jumalan esittää. eli nykyään hänestä opettetaan vain sitä puolta, joka ei koskaan tuomitse eikä rankaise ihmistä, vaan ainoastaan armahtaa ja rakastaa.

      Mutta Ananiaksen ja Safiiran tuomiot mm. osoittavat sen, samoin moni muu kohta uudessa testamentissa, että Herra voi rankaista uudessakin liitossa ja että hän on sama kuin vanhassa liitossa, vaikka liitto on muuttunut.

      Uusi testamentti myös kertoo, että israelilaisia johti vanhassa liitossa nimenomaan Kristus, ei Isä tai joku toinen Jumala. Heprealaiset vain tunsivat hänet eri nimellä eli nimellä Jahve, ehjee, minä olen.

    • Anonyymi

      Huoh....Ja nämä itsensä nostajat esiintyvät sitten suurina opettajina....

    • Anonyymi

      Pitää olla käsittämätömät motiivit jotka päästää ääneen näitä höpönpuhujia ain avaan vuodesta toiseen !?

      millainen sokeus se pitää vaivata ei tajua.

    • Anonyymi

      Mitähän kyseinen 'pastori' mahtanee olla koronaviruksen aiheuttamista vaivoista ja kuolemista?

      Se koronavirus ei lähde ihmisestä käskemällä, niinkuin kuppa töölöstä, eikä haihdu kuin pieru saharaan, vaan on ja pysyy siinä ihmisessä, johonka on kiinnittynyt ja sairastuttaa ihmisen.

      • Anonyymi

        Surullista on, että tällaiset "pastorit" syyllistävät sairaita ihmisiä, puhumattakaan siitä, että johtavat uskossaan kasvamattomia harhaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Surullista on, että tällaiset "pastorit" syyllistävät sairaita ihmisiä, puhumattakaan siitä, että johtavat uskossaan kasvamattomia harhaan.

        Opetusta, jossa ei ole viisautta.


    • Anonyymi

      Erikoista logiikkaa. Ajatellaanpa asiaa siltä kannalta, että mitä pidempään olemme uskossa, sen kasvaneempia ja vahvempia. Ja mitä kasvaneempi ja vahvempi, sen terveempi....
      Toisin sanoen mitä vanhemmaksi tulee, sen terveemmäksi.
      Vaan kun se ei mene niin. Nämä, jotka tuollaista oppia levittävät, ovat yleensä nuoria ja terveitä. Ikä vain tuo mukanaan monenlaista vaivaa, niin on säädetty.

      Ko. opetuksella syyllistetään sairaita ihmisiä, sydämetöntä ja julmaa.
      Ei kyseisellä pastorilla näytä paljoa ymmärrystä olevan.

      2Kor.4:16 Sentähden me emme lannistu; vaan vaikka ulkonainen ihmisemme menehtyykin, niin sisällinen kuitenkin päivä päivältä uudistuu.

    • Ihmettelen kovasti teidän taikauskoisten uskonpuutetta.

      Olen vuosia jo järjestänyt rukouksellaparannustapahtuman, jossa kunkin jumalan kukin lahko saa rukoilla omalle amputoidulleen jäsenen takaisin.

      Kukaan ei koskaan ole uskaltanut osallistua. Ilmeisesti ymmärrätte jumalanne täysin kyvyttömäksi epäjumalaksi.

      On kuitenkin häviävän pieni mahdollisuus onnistua ja osoittaa tuo palvomanne epäjumala ihan aikuisten oikeaksi jumalaksi. Veikkaanpa että saatte epäuskosta tuomion, kun ette osallistu, joten mitään hävittäväähän teillä ei ole.

      • Anonyymi

        Jumala ei toimi oikkujesi mukaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jumala ei toimi oikkujesi mukaan.

        Koputtakaa, niin teille avataan. Pyytäkää niin teille annetaan.


        Et tunne epäjumalasi nimissä annettuja lupauksia noloaukko.


      • Anonyymi

        Tulisitkos he-ma sen tapahtuman seurauksena Jeesukseen uskovaksi, jos raaja kasvaisi amputoidun tilalle? Epäilen että et.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tulisitkos he-ma sen tapahtuman seurauksena Jeesukseen uskovaksi, jos raaja kasvaisi amputoidun tilalle? Epäilen että et.

        Tapahtuma on ekumeeninen, joten myös muiden taikauskojen edustajat saattavat onnistua. Tällöin uusintakierros suoritettaisiin rukoilemalla 2 viikkoa vainajana maannut takaisin elävien kirjoihin.

        Ja kyllä, heti tunnustaisin sen lahkon jumalan oikeaksi, joka onnistuu kasvattamaan ihmiselle raajan takaisin.


    • Anonyymi

      Onko J.Piipponenkin opiskellut ja vihitty pastoriksi, vai itsekö hän on itsensä pastoriksi nimittänyt isänsä V.Piipposen tyyliin?
      V.Piipposeltahan peruutettiin pastorin valtakirja, jotenka itse hän tituuleeraa itseään pastoriksi.

      • Anonyymi

        Jarno on käynyt kokkipuolen amiksessa. Ei siinä mitään, mutta miksi tituleerata itseään pastoriksi?

        Eikö nykyään paimen tai saarnaaja käy, miksi pitää olla pastori?
        Mutta ennen kaikkea, olipa nyt sitten mikä tahansa kolmesta edellämainitusta, pitäisi olla Jumalan valitsema. Pastori- nimikettä voisi käyttää ainoastaan teologisia opintoja suorittanut, joka ei sekään autuaaksi tee, jollei ole Jumalan asettama tehtäväänsä.

        J.Piipponen on itse itseään nostanut ja JPM Ministryn kautta pitää itsestään ja tekemisistään ääntä. Mainitsipa taannoin, kuinka "Elävät Virrat" srk on pari vuotta vanha seurakunta, jonka perustaja hän on.... Seurakunta, joka on ollut Loimaalla vuosikymmenet...
        Loimaa liittyi Helluntaikirkkoon, ja suuri osa väestä jäi sivuun. Että sellainen "perustaminen".

        J.Piipponen kuuluu niihin henkilöihin, joiden pitää olla esillä. Esillä ja "opettamassa", käyttipä vielä sanaa "varustamassa"....Ajattelen, että Jumala on joka varustaa, ei ihminen. Mitä opettamiseen tulee, Piipponen voisi istua kiltisti penkkiin, ja ottaa oppia kasvaneemmilta kristityiltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jarno on käynyt kokkipuolen amiksessa. Ei siinä mitään, mutta miksi tituleerata itseään pastoriksi?

        Eikö nykyään paimen tai saarnaaja käy, miksi pitää olla pastori?
        Mutta ennen kaikkea, olipa nyt sitten mikä tahansa kolmesta edellämainitusta, pitäisi olla Jumalan valitsema. Pastori- nimikettä voisi käyttää ainoastaan teologisia opintoja suorittanut, joka ei sekään autuaaksi tee, jollei ole Jumalan asettama tehtäväänsä.

        J.Piipponen on itse itseään nostanut ja JPM Ministryn kautta pitää itsestään ja tekemisistään ääntä. Mainitsipa taannoin, kuinka "Elävät Virrat" srk on pari vuotta vanha seurakunta, jonka perustaja hän on.... Seurakunta, joka on ollut Loimaalla vuosikymmenet...
        Loimaa liittyi Helluntaikirkkoon, ja suuri osa väestä jäi sivuun. Että sellainen "perustaminen".

        J.Piipponen kuuluu niihin henkilöihin, joiden pitää olla esillä. Esillä ja "opettamassa", käyttipä vielä sanaa "varustamassa"....Ajattelen, että Jumala on joka varustaa, ei ihminen. Mitä opettamiseen tulee, Piipponen voisi istua kiltisti penkkiin, ja ottaa oppia kasvaneemmilta kristityiltä.

        Täsmennys/korjaus.
        Kirjoitin:
        "Mainitsipa taannoin, kuinka "Elävät Virrat" srk on pari vuotta vanha seurakunta, jonka perustaja hän on.... Seurakunta, joka on ollut Loimaalla vuosikymmenet...
        Loimaa liittyi Helluntaikirkkoon, ja suuri osa väestä jäi sivuun. Että sellainen "perustaminen"".

        Tarkistin, mainitsiko itse, ei varmaa.
        Mutta, joka tapauksessa seuraavat tekstit löytyvät "Elävät Virrat" www-sivuilta
        (luuletteko, ettei Jarno ole niitä lukenut)?:

        "Vuoden 2017-2018 vaihteessa perustettu Loimaan Elävät virrat -seurakunta hyväksyttiin Suomen helluntaikirkon jäsenseurakunnaksi 20.1.2018 Suomen helluntaikirkon hallituksen kokouksessa".

        Sekä:"Jarno on toiminut seurakunnan johtavana pastorina sen perustamisesta 2018 lähtien".

        Että oikein johtava pastori.....

        Mitä mahtoi laumalle tapahtua, joka ei kirkkoon ja Piipposen seurakuntaan/kirkkoon siirtynyt?

        Kai "johtava pastori" ajattelisi kaikkien parasta.


      • Anonyymi

        Itse itsensä nimennyt on.


    • Anonyymi

      Polvijärven lakkautetun vapaaseurakunnan 'poikien' suustahan taitaa Karjalan tyyliin kajahdella yhtä sun toista, jossa kaikesta kahmitaan kunnia itselle, eikä anneta Jumalallekaan kuuluvaa kunniaa Jumalalle.

      Käyttääköhän Polvijärven helluntaiseurakunnan työntekijäkin samoin itsestään myös tuota pastorin titteliä, kun entinen vapaaseurakuntalainen on?

    • Anonyymi

      Miksi on niin paljon säälittävää lapsellista touhuilua, eikö oma järki ia itskritiikki sano mitään, onko se mykkä, normaalisti ihmisellä on jonkinlainen kritiikin poikanen omia tekemisiä kohtaan ja laittaa jarruja päälle jos näyttää että alkaa mennä pitkin pientareita.

      puuttuuko jokin elintärkeä elementti näiden pastoreiden toiminnasta, onko päässä tyhjä kolo sillä kohtaa vai mikä ihme se on ongelman nimi ei sitä tajua tavallisen kokoisen pääkopan omistaja ei ei ja ei.

      Olisiko se hyväksi mennä vaikka klapeja tekemään vanhoille ihmisille näiden ministryjen!
      siellä voisi joka kert akun iskee puuta päähän niiin karjaista oman pastoritittelinsä, se olisi hauskaa ja niin hyödyllistä kerrankin.

      • Anonyymi

        Klapien teossahan voi tulla hiki. Ja kun uurastaa jonkun mummon/papan takapihalla, kukaan ei näe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Klapien teossahan voi tulla hiki. Ja kun uurastaa jonkun mummon/papan takapihalla, kukaan ei näe.

        Niin, olisi varmaan outoa, kun ihmiset eivät näkisi hyviä tekoja....
        paitsi mummo, joka ehkä pian kuolee pois.....


    • Anonyymi

      Pahantuneelta kuulosti ja Elävät virrat vain vahvisti hajua. Kysymys on virrasta, jossa kalat kuolee, ei tervehdy.

    • Anonyymi

      Luin Heikki Hilvon opetuksia ja hän pysyi kai lut kirkossa mutta oli innokas menestysteologi ja puhui ihmeparannusta saarnaten. Hän lupasi jopa hampaiden parantuvan jollain auktoriteetilla. Otin tämän vakavasti mutta jouduin kuitenkin ihan itse maksamaan uudet implanttini. Kultahampaiden sijasta. Luin ihmeparannusjuttuja. Mutta epäilen. Näköjään saarnaajatkin kuolee tauteihin ja onnettomuuksiin jopa monet koronaan.

    • Anonyymi

      Edes menestysteologit tai äärikarismaatikot ei taida niin tyhmiä olla, että mainostaisivat jokaisen saavan kultaisen hammaskaluston mätäisen ja elohopeaisen tilalle. Ei, kyllä hekin ovat huomanneet, ettei tuloksia aina tule, vaikka kuinka tunnustetaan kovalla äänellä ja huudetaan, että 'nyt on kuulkaa suu täynnä kultaa'!!!! Siksi on pitänyt kehitellä syyllistämisoppi, jonka mukaan vika on aina vastaanottajassa, jos ei amalgaami manauksen voimasta alakaan korvautua jalometallilla.

    • Anonyymi

      Elämälle vierasta uuskarismaattista höpinää. Meidät on Kristuksen kautta parannettu synnistä ja tuon puoleisessa myös sairaudesta ym. ongelmista. Sairastuimme tai parannuimme, niin tämä elämä tulee kuitenkin aina olemaan epätäydellistä. Uskonelämää on tarkoitus elää tavallisen elämän keskellä. Voima siihen onkin joskus suurin ihme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7598
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2832
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      116
      2139
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1414
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1341
    Aihe