Aihe

Kristinusko, naisvihan uskonto

Anonyymi

Kristinusko on luonteeltaan rojalistista. Yksinvaltius on sen peruseetos. Oikeaoppinen kristillinen yhteiskuntajärjestys olisi teokratia. Demokratiassa on omat tietyt ongelmansa ja onkin ääneen ajateltu, että paras mahdollinen hallintomuoto olisi valistunut yksinvaltius. Mutta silloinkin ongelmia ja ristiriitaisuuksia olisi niin paljon, että tarvittaisiin alempia elimiä niiden ratkaisemiseksi. Käytännössä vain demokratiassa on edes mahdollisuus tasa-arvoon. Teokratiassa ei, eikä diktatuurissa, johon kristinusko nojaa. Uskonnothan ovat politiikkaa.

NAINEN OLKOON VAITI SEURAKUNNASSA

Naisten tasa-arvosta ja sen puutteesta raamatullisessa valossa on puhuttu ja kirjoitettu, mutta käytäneenkö läpi pohjia myöten koskaan? VT:n puolella nainen oli lähinnä kauppatavaraa. Ja tietysti lankeemuksen aiheuttaja. Uusi testamentti asettaa naisen aseman selvästi sinne minne se aikojen takaisten äijien mielestä kuului. Heikompi astia. Kristinuskon suuri idoli on ainoa täydellinen ihminen, Jeesus – mies.

Jeesus osoitti naisten paikan hyvin vieraillessaan kavereineen Martan ja Marian kotona. Maria istui lattialla Jeesuksen jalkojen juurella kuunnellen tämän jutustelua ja Martta teki ruokaa seurueelle. Kun Martta nutkutti tästä Jesselle, tämä moittimaan Marttaa, ei suinkaan kiittelemään hyvästä trahteerauksesta. Sen sijaan kiitteli Mariaa, kun kuunteli Häntä, Opettajaa.

”Miestä ei ole luotu naisesta vaan nainen miehestä, eikä miestä luotu naisen takia vaan nainen miehen takia.” 1. Kor. 11:7–8

”Vaimot, suostukaa miehenne tahtoon niin kuin Herran tahtoon, sillä mies on vaimonsa pää, niin kuin Kristus on seurakunnan pää; onhan hän seurakunnan, oman ruumiinsa, pelastaja. Niin kuin seurakunta alistuu Kristuksen tahtoon, niin myös vaimon tulee kaikessa alistua miehensä tahtoon.” Ef. 5:22–24

Ja niin edelleen. On hurskastelua vedota siihen, että Jeesuksen tyhjän haudan löysivät naiset tai Jeesus ilmestyi ensin naisille. So? Raamattu ja varsinkin Paavali tekevät selväksi, että mies on tasa-arvoisempi kuin nainen, lankeemuksen ruumiillistuma. Tiukoille misogynistikristityille on edelleen nainen pappina kauhistus. Papit väistävät työvuoroja, joissa työparina on naispappi. Eikä Suomessa kauaa vielä naispappeja ole ollutkaan. Viime vuonna julkaistiin kirja, Taantuvan tasa-arvon kirkko, jossa naispapit ovat kertoneet kuulemistaan törkeyksistä. Puhuvat jopa kokemastaan takaiskusta. Naispappeus ei ole raamatullista. Kirkko on edelleen patriarkaalinen. Kyse on vallasta. Niin muualla yhteiskunnassa kuin kirkossakin. Ja miehet juuri useimmiten ovat vallan perään. Misogynia näkyy myös nykyisen hallituksen tytöttelyssä ja huulipuna- ym. nimittelyissä. Tasa-arvo on modernin ajan ideaali, mikä sotii antiikin aikaisen patriarkaalisen järjestyksen mukaista uskontoa ja kirkkoa vastaan.

KIRKKO VALTAAPITÄVIEN PUOLELLA

Kirkko pitää vallasta ja on ollut aina hyvää pataa hallitsijoiden kanssa. Suomessakin edelleen. Kristinuskonto ei ole ollut demokratian ensimmäisiä kannattajia, vaikka ensimmäiset kristityt olivatkin sosialisteja, ellei peräti kommunisteja. Raamatullisesti yksinvaltius kuitenkin tarkoittaa, että on yksi, joka määrää kaikesta riippumatta siitä, minne ja minkälaisiin olosuhteisiin tämä on kenenkin heittänyt.

Voimansa päivinä, joita kesti noin 1500 vuotta, kirkko onkin ollut jatkuvasti joko itse hallitsija, ottanut jumalallisen vallan käsiinsä, tai ollut hallitsijoiden tukipylväänä. Se saneli ihmisille, miten piti elää. Sorti vähemmistöjä, kidutti ja poltti harhaoppisia ja noidiksi ”todettuja”, poltti kirjoja ja vainosi juutalaisia ym. kivaa. Saksan Wurtzburgissa helmikuussa 1629 poltettiin 160 noitaa, joista parikymmentä oli lapsia.

23

70

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Martti Luther, uskon puhdistaja, vihasi tietysti juutalaisia ja kehotti kirjassaan tappamaan kaikki ollen siten Hitlerin oppi-isä. Mutta hän kannatti myös yhteiskunnallista epätasa-arvoa julmuuksiin asti. Hän oli saksantanut Raamatun ja antanut sen työväestölle. Kun sitten nämä vaativat v. 1525 maaorjuuden lopettamista (ja papinvaalin vapauttamista), koska ”Jeesus on meidät kaikki lunastanut verellään”, Luther käänsi näille selkänsä: ”Myös kapinallinen ihminen on jo Jumalan ja keisarin pannassa, niin että se tekee oikein ja hyvin, joka ensimmäisenä sellaisen tappaa. Sillä itse kukin ihminen on sekä ylituomari että pyöveli, kun on kysymyksessä julkinen kapinannostaja,.. Sen tähden on nyt iskettävä, kuristettava ja pistettävä kuoliaaksi – salaa ja julkisesti – kuka vain osaa, ja ajateltava, että ei voi olla toista sen myrkyllisempää, vahingollisempaa, saatanallisempaa kuin kapinallinen ihminen; niin kuin lyödään kuoliaaksi hullu koira: ellet sinä tapa (häntä), niin hän tappaa sinut ja koko maan sinun kanssasi. ” Lutherin mukaan roskaväen vaatimus tekisi kaikki tasa-arvoisiksi ja niin muuttaisivat Kristuksen valtakunnan maalliseksi. Mahdotonta! Yhden kesän aikana maatyöläisiä surmattiinkin sitten 100.000 näiden kapinan tukahduttamisessa.

   Lutherin kirja Juutalaisista ja heidän valheistaan julkaistiin Suomessakin 1939. Julkaisuvuosi kertoo hyvin paljon. Niinpä kristitystä Suomesta luovutettiin useita juutalaisia Natsi-Saksaan lukuisien kommunistien ja muiden epäkelpojen yksilöiden joukossa.

   Venäjä on näennäisdemokratia, mutta oikeasti oligarkia, jossa ortodoksikirkko on lujasti kytköksissä hallintoon. Näin Moskovan patriarkaatti eli kristillinen kirkko tukee Putinin hallinnon harjoittamaa brutaalia epätasa-arvoisuutta maassa, jossa 10% omistaa 87% koko maan varallisuudesta ja jossa toisinajattelijoita ja toimittajia murhataan ja homoseksuaaleja vainotaan. Putin lupailee paluuta tsaarinvallan hyviin aikoihin, jolloin maassa oli ortodoksikirkon siunauksella vielä karkeampi epätasa-arvon tila.

   ENGLANNISSA LAPSET TEHTAISSA JA (ORJA)TYÖ TEKEE VAPAAKSI

   Englannissa eräs metodisti Wesley lupasi teollistumisen alkuaikoina työläisille palkinnon taivaassa, jos nämä alistuisivat kurjuuteen – eli alipalkkaukseen ja surkeisiin asuntoloihin – maan päällä. Nämä kun olivat synnissä siinneitä, joten eivät myöskään voineet Jumalan kuritusta täällä ajassa välttää. Kirkko opetti, että Jumala on tehnyt rajan rikkaan ja köyhän välillä. Rikas sai nauttia kyllyydestä. Pappi Wilberforce soi sentään lapsille sunnuntaisin vapaata kirkkoon menemistä varten. Mutta muuten piti raataa tehtaassa aamusta iltaan. Ja tietysti hän vastusti ankarasti ammattiyhdistysten perustamista. Työläisten osa oli raataa. Se oli jumalallinen järjestys.

   Keskiajalla Euroopassa kirkot ja luostarit pitivät orjia. Uskottomia, kerettiläisiä ja vääräuskoisia sai orjuuttaa. Se oli näille ihan oikein ja raamatullista. Orjien tuli olla alamaisia isännilleen, kuten nämä Kristukselle. ”Orjat, totelkaa maallisia isäntiänne. Pelätkää ja kunnioittakaa heitä ja palvelkaa heitä vilpittömin sydämin, niin kuin Kristusta.” -1 Tim. 6:1, Efes. 6:5,8

   Sittemmin kirkko antoi aikoinaan siunauksensa miljoonien afrikkalaisten laivaamiseen Amerikoihin ja Karibialle 200 vuoden ajan, eikä Afrikassa harjoitettu raakuus kirkonmiehiä haitannut. He olivat orjia. Olihan Raamatussakin orjia. Itse asiassa pappien mielestä oli vain hyvä laivata nämä sivistyksen pariin ja kuulemaan Jumalan sanaa. Uskonnolliset yhdyskunnat olivat eturintamassa 1800-luvulla vastustamassa orjuuden lakkauttamista ja orjien vapauttamista. Hyväksyihän apostoli Paavalikin orjuuden. Niinpä Yhdysvaltojen, kristityn vapauden maan, orjuuden historia kattaa käytännössä 250 vuotta. 1700-luvun lopulla vain pappi Wilberforce Englannissa vastusti orjuutta. Mutta paradoksaalisesti kannatti työläisten, myös lapsityövoiman, riistoa. Vaikka USA:ssa orjuus lakkautettiin virallisesti 1776, jatkui se vielä 100 vuotta eteläisissä valtioissa. Ja kirkko ummisti silmänsä rotuerottelulta vielä 1960-luvun alkupuolelle asti.

   Kun Suomessa työväestö ja osa torppareista aikanaan lähti hakemaan tasa-arvoisuutta asein, mikä sinänsä typerää olikin, oli kirkko valtaa pitävien puolella. Ase kädessä valkoisten puolella oli 64 pappiakin. Punaisia teloitettuja ei saanut haudata kirkkomaalle. Punaorvoille ja leskille ei kirkon laupeudentyötä juuri suotu.

   Tällä kirjoituksella en tietenkään tarkoita, että vain kristinusko olisi epätasa-arvon uskonto. Kaikki kirjanuskonnot ja jumaluskonnot ylipäätään ovat. Myös erilaiset aatteet ja ideologiat voivat olla käytännössä epätasa-arvoisia, vaikka tasa-arvon nimeen vannoisivatkin.

  • Anonyymi

   Ei kukaan voi saada omaa valtakuntaa ja loisto ilman, että kumartaa Saatanaa. On selvää, että jokainen olemassaoleva valtakunta on kumartanut saatanaa teoin ja sanoin. Valehdellut, pettänyt ja murhannut.

   Niin myös apostoli Paavali oli monin tavoin valhetta julistava persoona. Muuten hän ei olisi voinut kirkkoja perustaa. Saatana on tämän maailman Jumala ja kaikki valtansa saaneet saavat valtansa häneltä. Esivalta on oikeasti saatanasta.

   Jumalan palvelijat ovat erillään kaikista saatanallisista valtakunnista ja saatanalla ei ole mitään valtaa heihin. Mutta usein he ovat velttoja eivätkä enää vaivaidu saatanaa nuhtelemaan, vaan antavat tämän mekastaa mielin määrin. Saatanalle on annettu kaikki valtuudet hankkia itselleen palvojia. Eikä häntä turhaan kutsuta tämän maailman Jumalaksi.

  • Anonyymi

   Onko se, että nykyiset papit ovat järjestään lesbonaisia, merkki naisvihasta.

  • Anonyymi

   Ette ymmärrä Raamatusta mitään, jos väitätte sen olevan naisvihaa. Ette ymmärrä varsinkaan Paavalin tekstejä oikein.

  • Anonyymi

   Aloittaja ei tiedä faktoista yhtään mitään. Alkuseurakunnan aikana ensimmäisellä vuosisadalla kreikkalaisroomalaisessa maailmassa nainen ei ollut edes ihminen, mutta kristittyjen keskuudessa nainen saattoi olla jopa seurakunnan johtaja. Tästä on vedenpitävät historialliset ja arkeologiset todisteet. Aloittajan örinä on siten perusteetonta hölynpölyä.

   • Anonyymi

    Ja missä ne todisteet ovat? Mielikuvituksessasi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja missä ne todisteet ovat? Mielikuvituksessasi?

    Naisvihaaja ei hommaa hoksaa- ja on peloissaan lukittujen ovien takana- odottamassa, että joku tulee kertomaan Ylösnousemuksesta.
    Ja kas, sen toi nainen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Naisvihaaja ei hommaa hoksaa- ja on peloissaan lukittujen ovien takana- odottamassa, että joku tulee kertomaan Ylösnousemuksesta.
    Ja kas, sen toi nainen.

    Eli vapautetaan lukittujen ovien takaa- naistavihaavat miehet Kristuksen vapauteen.
    Pelastus on Jumalantyö ja Kristuksen löytäneet jonka Pyhä Henki kirkastaa, on Uudenliiton pappi.
    Eli Henki puhuu sydämestä, kuka pelastaa. Kuka on ylösnoussut, ja PHenki kirkastaa juuri Kristusta.
    Vanhat pappia-atamit eivät ole rakentajia ja Hengellistä huonetta siksi, että he vain katsovat housuihinta ja luulevat lipereittensä olevan housuissa puheoikeusmerkintä.
    Onkohan siellä ympärileikkaus tapahtunut.
    Kopaskaahan ja kertokaa se, että senkö perusteella väitätte pappeutenne yksinoikeuteen.

    Varmaan tämä Suomen Siion on niin hapattunut, kun kellit on roikkunut nielurisoissa asti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eli vapautetaan lukittujen ovien takaa- naistavihaavat miehet Kristuksen vapauteen.
    Pelastus on Jumalantyö ja Kristuksen löytäneet jonka Pyhä Henki kirkastaa, on Uudenliiton pappi.
    Eli Henki puhuu sydämestä, kuka pelastaa. Kuka on ylösnoussut, ja PHenki kirkastaa juuri Kristusta.
    Vanhat pappia-atamit eivät ole rakentajia ja Hengellistä huonetta siksi, että he vain katsovat housuihinta ja luulevat lipereittensä olevan housuissa puheoikeusmerkintä.
    Onkohan siellä ympärileikkaus tapahtunut.
    Kopaskaahan ja kertokaa se, että senkö perusteella väitätte pappeutenne yksinoikeuteen.

    Varmaan tämä Suomen Siion on niin hapattunut, kun kellit on roikkunut nielurisoissa asti.

    Onko kukaan kertonut sinulle että kirjoituksesi ovat henkisesti sairasta perversiota?

    Kukaan ei voi suoltaa noin vastenmielistä tekstiä kuin Paholaisen vallassa oleva.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Naisvihaaja ei hommaa hoksaa- ja on peloissaan lukittujen ovien takana- odottamassa, että joku tulee kertomaan Ylösnousemuksesta.
    Ja kas, sen toi nainen.

    Nämä nykyajan naiset eivät viitsi mennä turuille ja toreille sinne missä immeiset on, kertomaan Jeesus on ylös noussut, Marian tavoin
    Ei vaan pastoriksi pitää päästä. Marian esikuva on toisenlainen Maria ei mennyt pastorina synägoogaan saarnailemaan. Maria ymmärsi naisellisuutensa.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nämä nykyajan naiset eivät viitsi mennä turuille ja toreille sinne missä immeiset on, kertomaan Jeesus on ylös noussut, Marian tavoin
    Ei vaan pastoriksi pitää päästä. Marian esikuva on toisenlainen Maria ei mennyt pastorina synägoogaan saarnailemaan. Maria ymmärsi naisellisuutensa.

    1234567---

    Tuo on miehen puhetta, niinkuin pitääkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja missä ne todisteet ovat? Mielikuvituksessasi?

    Voit lukea historiaa, niin tiedät.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voit lukea historiaa, niin tiedät.

    Onko sinulla jokin salainen mielenvikaisten versio historiasta kun et uskalla kertoa siitä tai antaa linkkiä oikean yliopiston tutkimukseen?


  • Anonyymi

   Täytyy muistaa, että ateisti on elukka. Se kyllä näkyy noista aloittajan ja kannattajien lässytyksistä.

   • Anonyymi

    Ateistilla on kuitenkin aivot, toisin kuin hihhuleilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ateistilla on kuitenkin aivot, toisin kuin hihhuleilla.

    Ateistin ja hihhulin erottaa siitä, että ateisti voi ihan vapaasti käyttää aivojaan, kun taasen hihhulin ei ole lupa käyttää aivojaan.
    Hihhulin on vain hyväksyttävä mukisematta se, mitä jotkut häntä "viisaammat" ovat jossain päättäneet.
    Hihhulin täytyy siis olla aivo-orja, ollakseen kunnon uskova ja hihhuli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ateistin ja hihhulin erottaa siitä, että ateisti voi ihan vapaasti käyttää aivojaan, kun taasen hihhulin ei ole lupa käyttää aivojaan.
    Hihhulin on vain hyväksyttävä mukisematta se, mitä jotkut häntä "viisaammat" ovat jossain päättäneet.
    Hihhulin täytyy siis olla aivo-orja, ollakseen kunnon uskova ja hihhuli.

    Millä erotat kaksi hihhulia toisistaan?
    Kirveellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ateistilla on kuitenkin aivot, toisin kuin hihhuleilla.

    Ei ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ateistin ja hihhulin erottaa siitä, että ateisti voi ihan vapaasti käyttää aivojaan, kun taasen hihhulin ei ole lupa käyttää aivojaan.
    Hihhulin on vain hyväksyttävä mukisematta se, mitä jotkut häntä "viisaammat" ovat jossain päättäneet.
    Hihhulin täytyy siis olla aivo-orja, ollakseen kunnon uskova ja hihhuli.

    Ateistit - jengirikollisina ovat ihmisyydelle suurin ongelma.
    Kun ihmiset ovat katsoneet sen hedelmiä- hoksaavat, että elämän yläpuolella on jotain suurempaa- jonka neuvot - ohjeet ja näkemykset johtavat elämälle parempaan suuntaan.
    Kun sitä tutkien ovat sisäistäneet Jumalan Sana, ovat löytäneet elämälle sen tien, jota käydä. Eli siinä on Elämä.
    He ovat siksi eronneet ateistisesta - jengirikollisten joukosta ja ovat siten uskossa Luojaan, Hänen neuvoihinsa- ja ohjeisiinsa ja siksi elämä hymyilee-
    Mutta, nämä jengirikolliset huhuilevat ja kiroavat uskon perään, eivät itse tee parannusta, eivätkä halua muittenkaan tekevän, ----- koska----- juuri kääntyneiden elämä on peili, joka näyttää ateismin - jengirikollisten tyhjän elämänmuodon.

    Näin uskosta tulee _kirkko- jonka perusta pyritään ihmisten kesken rakentamaan Sanan ohjaamaan elämänmuotoon, jonka Jumaan Sanan lain merkitystä katsoen on -rakkaus-.

    Se elämä saadaan armosta ja näin pahimmiatkin väkivaltarikolliset ovat saaneet voiman uskoon, ja ovat muuttuneet elämälle myönteiseen suuntaan ja lähimmäisetkin saavat heistä hyvin lähimmäisiä, veljiä, sekä sisaria- ja uhteistä on sanassa Isä.
    Taivaan Isän Hengen siunaus on se SAnan siemen, joka uudestisynnyttää pois ateismin jengirikollisuudesta pois.

    Ateismin jengirikollisuus saa aikaiseksi paljon ihmisille ongelmia, jossa huumeet näyttävät suurta osaa, koska ei jakseta sitä jengi - elämän tuomaa tuskaa.
    He itse kertovat tästä, eli todistavat jenginsä raskaasta taakasta.
    Ei jakseta sitä elämänmuotoa ja tulee huumeet, sekä sienet elämään.

    Jengirikollisuus- eli ateismi- on aivo-orjien uskonnollisuus omiin voimiin elää järkevää elämää, mutta sitä se ei ole. Se on todella sitä aivo-orjuutta elämälle, joka on haavoittavaa hänelle itselleen, sekä lähimmäisiään kohtaan.


  • Anonyymi

   > Kristinusko on luonteeltaan rojalistista. Yksinvaltius on sen peruseetos. Oikeaoppinen kristillinen yhteiskuntajärjestys olisi teokratia. Demokratiassa on omat tietyt ongelmansa ja onkin ääneen ajateltu, että paras mahdollinen hallintomuoto olisi valistunut yksinvaltius.

   Toisaalta, kun lukee Raamattua, alunperin oli tarkoitus, että ihmiset ovat itsenäisiä vapaita yksilöitä, ilman kuningasta tai muuta maallista hallitsijaa. ihmiset kuitenkin itse vaativat hallitsijan.

   "Mutta Samuel pahastui siitä, että he sanoivat: "Anna meille kuningas jakamaan meille oikeutta". Ja Samuel rukoili Herraa. Niin Herra sanoi Samuelille: "Kuule kansan ääntä kaikessa, mitä he sinulle sanovat; sillä sinua he eivät ole pitäneet halpana, vaan minut he ovat pitäneet halpana olemaan heidän kuninkaanansa. Niinkuin he aina siitä päivästä, jona minä johdatin heidät tänne Egyptistä, tähän päivään asti ovat tehneet, kun ovat hyljänneet minut ja palvelleet muita jumalia, aivan niin he tekevät nyt sinullekin. Kuule siis heidän ääntänsä. Kuitenkin varoita heitä vakavasti ja ilmoita heille, mitkä oikeudet on kuninkaalla, joka on heitä hallitseva." Niin Samuel puhui kaikki Herran sanat kansalle, joka häneltä pyysi kuningasta. Hän sanoi: "Nämä oikeudet on kuninkaalla, joka on teitä hallitseva: Teidän poikanne hän ottaa ja panee heidät vaunumiehikseen ja ratsumiehikseen ja vaunujensa edelläjuoksijoiksi. Myöskin hän panee heitä tuhannen- ja
   iidenkymmenenpäämiehiksi ja kyntämään hänen kyntöjänsä ja leikkaamaan hänen viljaansa sekä tekemään hänelle sotatarpeita ja vaunutarpeita. Ja teidän tyttärenne hän ottaa voiteiden tekijöiksi, keittäjiksi ja leipojiksi. Hän ottaa teidän parhaat peltonne, viinitarhanne ja öljypuunne ja antaa ne palvelijoillensa; ja hän ottaa kymmenykset teidän kylvöstänne ja viinitarhojenne sadosta ja antaa ne hoviherroillensa ja palvelijoillensa. Hän ottaa myös teidän palvelijanne ja palvelijattarenne ja parhaat nuoret miehenne sekä aasinne ja teettää niillä työnsä; ja hän ottaa kymmenykset teidän lampaistanne, ja te tulette hänen palvelijoiksensa. Silloin te huudatte Herraa kuninkaanne tähden, jonka olette itsellenne valinneet, mutta hän ei silloin teitä kuule." Mutta kansa ei tahtonut kuulla Samuelin puhetta, vaan sanoi: "Ei, kuningas meillä pitää olla. Mekin tahdomme olla niinkuin kaikki muut kansat: kuningas jakakoon meille oikeutta ja johtakoon meitä ja käyköön sotiamme."
   1 Sam. 8:6-20

   Kuningas on siinä mielessä parempi, että tyranni kuningas on helpompi vaihtaa kuin tyranni enemmistö.

   • Anonyymi

    Laita musurätti päähän ja mieti uudelleen mitä lauot.


  • Anonyymi

   Juu, kristinuskon mukaan mies on perheen pää ja naisen on toteltava kaikessa. Kristinusko onkin mitä vastenmielisin oppirakennelma ja äijäkerho.

   T: Iloinen nauraja

  • Anonyymi

   Raamatussa esiintyy yleensä kahdenlaisia naisia, ilotyttöjä (porttoja) ja neitsyitä (puhkomattomia). Molemmat olivat tarpeellisia.
   Portot päästivät miehet ylimääräisistä paineista (koski myös pappeja, jotka eivät muuten päässeet lihalle) ja neitsyeen lihalla suku sai myötäjäisten muodossa kartutettua omaisuutta.

   Muuten "vapaa-aikanaan" nainen oli nyrkin ja lieden välissä ja ellei ollut, niin hän joutui kivisateeseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   14243
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   132
   12110
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   564
   8518
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5584
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   298
   4944