Haluatko miljonääriksi

Anonyymi

Lauantaina 9.5.2020 oli epäreilu jakso. Toiselle kilpailijalle tuli paljon helppoja kysymyksiä. Kun ASMR artisti Sita pääsi hotseatille laitettiin heti ensimmäiseksi todella vaikea kysymys. En olisi minäkään tiennyt vastausta.

7

101

  Vastaukset

  • Ai tää Guns N’ Roses- kysymys?
   Kuinka helppo sen olisi pitänyt olla? Onko Aku Ankka a. juna, b. koira, c. kivi, d. piirretty ankka-hahmo?

   Se oli jotekin niin naurettavan helppo ja hauska kysymys?

  • JA näistä ASMR videoista...onko ne tehty ihan karvamadoille tai muille selkärangattomille...pelokkeiksi? Eihän niitä voi jaksaa katsoa ihan normiälyllä varustettu ihminen?

  • Katsooko kukaan normaaliälyinen ylipäätään kenenkään tubettajan tekemää sisältöä?

  • Haluatko miljonääriksi on pilattu typerillä julkkiksilla. Eivät tiedä mitään,missä on tavallinen kansanviisaus. Näkyy varmaan jo mainosmyynnissä mikä on sanoma yhtiölle oikein. Alussa pitäisi kysyä että luuletko että aivoillasi voisi voittaa miljoona euroa. nelonen lämpiää sisään mutta ei kuole pois ,myydään amerikkalaisille sijoittajille. Sanoma ei tee potkään tappiollista liiketoimintaa.

   • Tulispa joskus jakso, jossa olisi Jahti-kilpailun jahtaajat mukana, vai tulisiko liian kalliiksi tuotannolle?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tulispa joskus jakso, jossa olisi Jahti-kilpailun jahtaajat mukana, vai tulisiko liian kalliiksi tuotannolle?

    No ne kysymyksethän tulee ihan kilpailijoiden tason mukaan, laittasivat vaan kiperämpiä jahtaajille. Silloin kun on ollut esim. lapsia kisaamassa niin aika helppoja oli.

    Monesti käynyt muuten mielessä näitä tietovisailuja katsoessa että vois olla jopa ihan sivistävääkin jos se oikea ratkaisu näkyis myös vaikka kuvana tai muuten selitettynä vastauksen jälkeen - mutta eihän se käy kun ei kuulu formaattiin...


  • Siksi näitä julkkiksia kisaamassa koska heille ei tarvitse makssa kilpailusta voitettua summaa vaan heille on sopimuksella luvattu joku tietty summa jonka saavat ollessaan vain mukana. Muu on teatteria. Tavallisesti voidaan myös sanoa julkkiksen lahjoittavan mahdollinen voittosumma hyväntekeväisyyteen jonne summa ei koskaan mene perille. Tällä tapaa Nelonen säästää rahaa ja julkkikset saavat näkyvyyttä.

   Eikä tarvitse maksaa lahjaveroja koska mitään voittoja ei kukaan saa. Tavallisen kilpailijan ollessa mukana voittosummasta menee tietty prosentti verotukseen lahjaverona. Esim. 10 000 voitto ei ole 10 000 vaan vähempi.

   Olisi joskus kiva nähdä se miljoonan euron kysymys mutta sellaista ei tule koskaan tapahtumaan tai näkymään eikä sitä kukaan koskaan tule voittamaan. 60 000 € taitaa olla suurin summa mitä kukaan on voittanut.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1781