Raukkamainen Obama hyökkäsi Libyaan Gadaffia vastaa, mutta ei Ukrainassa samasta

Anonyymi

syystä !? Jenkeillähän on aina tapa käydä pientenmaiden kimppuun, kun isojen ei uskalla, tosin vietnamissa kävi heille hullusti !?

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Trump lopettaa sodat kun on todellinen diplomaatti ja älykäs mies :)Lisäksi on saanut pohjois-korean rauhoittumaan. :)

      • Anonyymi

        Trumpilla ei ole osaa eikä arpaa sotien lopettamisessa. Hän on vain noudattanut Obaman aikanaan tekemiä sopimuksia Irakista ja Afganistanista vetäytymisestä. Obaman aikana vetäytyminen Irakista alkoi. Peräkammarin poikien yleissivistys ja muisti eivät vaan riitä näin pitkälle?


    • Anonyymi

      eikä ukrainassakaan enää sodita niin kuin obaman aikana, ihme mies tuo Trump!! Peace and LOVE!!!

    • Anonyymi

      Lapsellinen aloitus. Libyassa oli menossa tuhoisa sisällissota, jossa Gaddafi tappoi omaa kansaansa. Jos kriisi olisi levinnyt, se olisi aiheuttanut valtavan pakolaisvyöryn sekä naapurimaihin että myös Eurooppaan.

      Länsi- ja arabimaat päättivät yhdessä, että Gaddafi oli pysäytettävä. Ranska aloitti operaation estämällä Gaddafin hyökkäystä Bengasia vastaan. Saman päivän aikana myös Britannian hävittäjät osallistuivat operaatioon. Yhdysvallat ja Britannia antoivat tukea hävittäjien operaatiolle Välimeren sotilasaluksilta käsin.

      Operaatioon osallistuivat Yhdysvallat, Ranska, Britannia, Kanada, Italia ja myöhemmin myös Tanska ja Norja.

      • Anonyymi

        Älä puhu vasemmisto-oksennus täyttä paskaa,väitteesi ovat puhdasta valetta T:hiihtäjä 47 härmästä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä puhu vasemmisto-oksennus täyttä paskaa,väitteesi ovat puhdasta valetta T:hiihtäjä 47 härmästä

        Heh heh. Hiihtelehän vaan takaisin sinne härmään ja jätä tällaiset sinulle vaikeat aikuisten asiat kommentoimatta, kun niistä et näköjään tiedä hönkäsen pöläystä.


      • obama ja clintton aiheutti tuon muuttotulvan Libyasta eurooppaan, se oli juurikin heidän tarkoituksensa, ja siinä nuo demokraatit onnistuivat. Tappovat Gaddafin ja syöksivät maan sekasortoon, ja alkoivat ihmisten kuljetuksen eurooppaan , merkkel oli samassa operaatiossa. Saksalaisia ihmiskauppiaita jäi ympäri afriikaa kiinni kymmenittäin,


      • Anonyymi

        Höpö höpö. Libyan väkiluku alle 7 miljoonaa. Gaddafi takasi jokaiselle asunnon ja teveydenhoidon. Omalle kansalleen. (Suomihan ei tähän pysty)
        Mistä se pakolaistulva olisi syntynyt.


      • Anonyymi

        Ei Libyassa ollut sisällissota ensin, vain tuhotöitä ennen lännen avustamista kuin Syyriassa !?

        Gadaffin haave oli saada pohjois Afrikkaan EU:n tapainen liitto ja se pelotti niin Jenkkejä kuin EU:ta jo varallisesti !? Gadaffilla ei ollut nimillään ainuttakaan ulkomaista pankkitalletusta, vastoin lännen uutisointia !?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä puhu vasemmisto-oksennus täyttä paskaa,väitteesi ovat puhdasta valetta T:hiihtäjä 47 härmästä

        Lopeta ryyppääminen hiihtäjä. Pää selviää. YK hyväksyi Libyan operaation siviilien suojelemiseksi. Ehtona oli, että Libyan maaperälle ei mene sotilaita. Juuri näin toimittiin. USA ei ollut operaation johdossa. Se antoi ilmatukea Välimerellä olevilta aluksiltaan. Kieli- ja lukutaitoiset löytävät helposti nämä tiedot julkisista virallisista lähteistä, enkä tarkoita somea ja juutuubia.:)


      • Anonyymi
        tarkkanäköinen kirjoitti:

        obama ja clintton aiheutti tuon muuttotulvan Libyasta eurooppaan, se oli juurikin heidän tarkoituksensa, ja siinä nuo demokraatit onnistuivat. Tappovat Gaddafin ja syöksivät maan sekasortoon, ja alkoivat ihmisten kuljetuksen eurooppaan , merkkel oli samassa operaatiossa. Saksalaisia ihmiskauppiaita jäi ympäri afriikaa kiinni kymmenittäin,

        Gaddafi syöstiin vallasta ja tapettiin libyalaisten kapinallisten toimesta. Kansa rohkaistui arabikeväästä penäämään demokratiaa, mutta kapina johti veriseen sisällissotaan. Libyassa pelättiin kansanmurhaa. YK ei halunnut uutta Ruandaa ja hyväksyi rajatun kansainvälisen operaation Libyassa siviilien suojaamiseksi. Rajattu tarkoitti, ettei sotilaita maaperälle. Obama teki selväksi että USA antaa vain taustatukea, eikä halua johtaa operaatiota. Britit Ranska ja Kanada tekivät varsinaisen työn.


    • Anonyymi

      YK tuomitsi USAn iskun Iranilaista upseeria kohtaan, muttei Obaman iskua Osamaa kohtaan?

      • Anonyymi

        Osama oli yksi maailman etsityimpiä terroristeja vuoden 2001 terrori-iskujen vuoksi. Iranilainen kenraali oli valtionsa virallinen edustaja.

        Valtionjohtajan tai muun edustajan murha on rauhan aikana yksinkertaisesti rikos. Sodassa se olisi sotarikos, ellei kuolema tapahdu pommituksissa tms. Kun isä Bushilta kysyttiin aikanaan miksi ette vai salamurhaa Saddamia. Hän totesi, ettei USA voi tehdä rikosta.

        Trumpin hallinto vajosi moraaliltaan uusiin syvyyksiin. Vastaava teko olisi, jos joku valtio salamurhaisi USA:n asevoimien pääesikunnan johtavan kenraalin.


    • Aloittaja on hyvin perillä asioista, obama ja ulkoministerinsä clintton tapattivat gaddafin , miljardit edelleen teillä tietymättömillä, mm. Fiat - Crysler osakkeet,................Kuka on nykyinen omistaja mailman seitsämenneksi suurin autojen valmistaja , joka lymyilee judisesti hollannissa Pääkonttori siirretty tapon jälkeen lontooseen.

      • Anonyymi

        Tarkkanäköiseltä on ainakin miljardit tietymäyyömillä................Se näin ikäänkuin totta. Kannattaa hoitaa omaa pääkönttoriaan...........ravinto, liikunta


    • Anonyymi

      Eihän muuten Obama rauhan Nobelistiksi päässytkään !?

      • Anonyymi

        Sivistäkää nyt edes vähän itseänne, ettei tarvitse kuolla nauruun. Obama lopetti yli 10 vuotta kestäneet Irakin ja Afganistanin sodat!! Kaikki sotatoimissa olleet joukot vedettiin Obaman aikana kotiin. Siinä oli tarpeeksi syytä Nobelille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sivistäkää nyt edes vähän itseänne, ettei tarvitse kuolla nauruun. Obama lopetti yli 10 vuotta kestäneet Irakin ja Afganistanin sodat!! Kaikki sotatoimissa olleet joukot vedettiin Obaman aikana kotiin. Siinä oli tarpeeksi syytä Nobelille.

        Nyt on reppana enemmän kuin sekaisin.


    • Anonyymi

      Juutlaiset on vain outoja lintuja, heille pyllistetään teki sitten mitähansa pommituksia,jumalanko nimeen tappoivat Suomalaisen rauhanturvaajankin, !?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe