Aihe

Yle:n taso romahtanut Y-A:n aikana. Teinit, äärioikeisto, sovinistit, jenkit heille on ohjelmaa

Anonyymi

Tuntuu valjulta, kun ei ole enää sellaista puolueetonta, aitoa asiapitoista tiedonvälitystä ja tv-ohjelmaa, Yleisradion nimellä, joissa uutisoitaisiin ja käsiteltäisiin, tärkeitä yhteiskunnan, valtion ja maailman asioita.

Älylliset uutiset, joissa olisi tietoa puolueettomasti, kansalaisia koskevista asioista ja ajankohtaista näkökulmaa tavallisille ihmisille, eikä aina sitä äärioikeiston veropakolaisyrityksien mainontaa ja yritystukien kerjäämistä verokeitaisiin.

Pitää olla äärimmäisen pinnallinen, perintörikas, jenkkejä ihaileva teini, tai dementikko nostalgikko sovinisti, joka jaksaa katsoa äärioikeistolle suunnattuja uutisia ja tv-ohjelmia, nykyisessä Yleisradiossa.

Voisiko Ylä-Anttilan "äitien tekemää pornoa", tuttua jo Mtv3:sta, maksaa jokin muu taho, kuin veronjenmaksajat ja valtio. Yle:n johto ei kykene tarjoamaan, puolueetonta tiedonvälitystä, mistä sille maksetaan ? Tasa-arvoa perintörikkaille, ei sekään anna mitään, pieni- ja keskituloisten kansalaisten hengissäpysymis-yrityksiin.

Tiedonvälityksen piti olla, perustuslaillinen kansalaisoikeus Suomessa.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eivätkö aikuiset ihmiset Suomessa, osaa vaatia itselleen asiallista, ajankohtaista uutisointia ja tv-ohjelmistoa, onko niin, että toistenkin medioitten taso, on niin alhaalla, ettei niissäkään toimittajat osaa kaivata sitä ?

   • Anonyymi

    Siihen nähden, että Yleä pyöritetään suomalaisten verorahoilla, se on surkea vihervasemmiston äänitorvi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siihen nähden, että Yleä pyöritetään suomalaisten verorahoilla, se on surkea vihervasemmiston äänitorvi.

    Ja tuota tilataan Aamu TV. Jutta urpoa ja Hirven hammas Stubbia . Eli EU . muka tavikselle hyväksi. Kun ovat itse Hillotolpalla. Kyllä kansa on idiootiksi tehty.


  • Anonyymi

   Nykyinen yksityistetty Yle, jolle valtion ja kansalaisten rahoja jaellaan "yritystukina", on osa äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta "BF"-veroparatiisi-talousrikollisten järjestöä.

   https://www.theguardian.com/us-news/2020/may/14/trump-lip-sync-video-memes-sarah-cooper-tiktoks-interview

  • Anonyymi

   Puolueeton, asiallinen ja älyllinen tiedonvälitys ja tv-ohjelmisto, ovat Suomen perustuslakiin kirjattuja kansalaisoikeuksia - jotka eivät tällä hetkellä Suomessa, toteudu laisinkaan, varsinkaan BF-Yleisradiossa.

   https://areena.yle.fi/tv

   Perintöteinien ja äärioikeisto-jenkkien kumartajien, pinnallista p-skaa, ei kuulu rahoittaa verovaroilla, saati laittomilla pakkomaksuilla.

   PUOLUEETON JA ÄLYLLINEN TIEDONVÄLITYS PUUTTUU SUOMESTA - TEHKÄÄ ASIALLE JOTAIN PÄÄTTÄJÄT.

  • Anonyymi

   Yleisradio on aina kommunistien asialla. Ennen palvoi Neukkulaa ja Neukkulassa kommunismi loppui, alkoi haukkumaan Venäjää, joka on kaikkea muuta kuin kommunistinen nykyään. Nyt Yle ihannoi kaikessa uuskommunismia, jota edustaa SDP, Vasemmisto ja Vihreät. Samaa neukkujoukkoa.

   • Anonyymi

    Nykyään ylen palvonta on siirtynyt kommunismista ääri-islamisaatioon sitä puolustellaan hartiawoimin kaikilla ylen kanavilla


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   5790