Ukrainan kirous

Anonyymi

Nyt selvisi miksi Ukraina on kaaoksessa ja tuhossa.

Kun äidit myy vauvojaan niin tulee tuomio pahuudesta. Toki siellä varmaan harrastetaan muutakin pahuutta mutta tässä nyt julkaistiin yksi kirouksen aiheuttaja.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006508250.html

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://nahnews.org/

      On se ihme miten Ukrainan asiat on huonommin kuin aikoihin, ja miljoonia pakolaisia paennut Venäjälle. Ukrainan ongelmista ei pahemmin puhuta lännessä, tai kaikki tietäis ettei siihen kannata uhrata muuta kun Venäjän valtaus, että se maa saadaan jaloilleen, kuten Krimille tehtiin.
      Trollit Suomessa viimeisenä oljenkortenaan yrittävät jopa väittää, että heillä on kavereita Ukrainan itäosista jotka puhuu venäjää, ja haluavat mukamas pysyä osana sitä poliittista kaatopaikkaa, missä syrjitään venäjän puhujia.
      No, jokaiselle russofobistille Ukraina on taivas ja paratiisi!
      Edes somalia ei ole niin pahassa jamassa kun Ukraina!

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007908501.html

      "Venäjällä presidentinhallinnon varajohtaja Dmitri Kozak sanoo Moskovan olevan valmis tukemaan Itä-Ukrainan kapinallisia tarvittaessa. Kozakin mukaan Venäjä harkitsisi väliintuloa "puolustaakseen" Itä-Ukrainan venäjänkielisiä asukkaita, mikäli Ukraina hyökkää alueen separatisteja vastaan."

      Mitäs v..ttua heittomerkit tekee tuossa sanassa "puolustaakseen"? Venäjä puolusti myös krimiläisten ja osseetien oikeuksia. Jos itäpuolella ei haluta elää Ukrainan lakien mukaisesti, koska se maa syrjiii venäjänkielisiä ja rypee sonnassa, niin pitäisikö niiden ihmisten jättää kotinsa, ja muuttaa Venäjälle?

      Jos Suomi puolustaa jotain, niin ei varmaan tule heittomerkkejä siihen sanaan. Ja mitä muuta propaa havaittavissa asiaan liittyen?
      Media tarraa sanaan "pienempi". "Venäjä uhkaa pienempää..."
      Ikäänkuin kyse olisi kahdesta eri ihmisestä! Psykologista vaikuttamista. Vaikka maa voisikin olla "pieni", jota Ukraina ei ole, vaan on yksi EU:n suurimmista, niin se voi ola myös huonossa jamassa niin, että se tarvitsisi rauhoitusta, toisen maan avulla uudelleen rakentamista, kunnes pystyy taas jatkamaan omin voimin.

      Parasta Ukrainalle olisi Venäjän vallan alla vaikka 20-30 vuotta. Mutta lässyhumanistit valittaa valtakuntien rajojen muuttumisen perään melkein missä hyvänsä tilanteessa, mikä ei ole USA:n luoma!
      Jos Suomi saisi Karjalan alueeksi, jossa markka olisi rahana, ja sinne ei haluttaisi mustia, koska täytyy suomalaisillakin olla joku alue, missä saa olla rauhassa omiensa joukossa, niin varmasti alkaisi lässyhumanistien valitus rasismista ja mustien syrjinnästä.

      Jos siellä alkaisi suomenkielen syrjintä, niin varmasti valitettaisi ties mihin kansainv. oikeusasteeseen, mutta kun Ukrainan venäjänkieliset valittaa, niin hällä väliä?

      https://nahnews.org/1021524-lavrov-oon-po-pravam-cheloveka-molchit-o-vopiyushikh-narusheniyakh-prav-russkoyazychnogo-naseleniya-na-ukraine-i-v-pribaltike
      "Venäjä huomauttaa, että YK:n ihmisoikeusneuvosto ei ole noteerannut venäjänkielisen väestön oikeuksien vakavista loukkauksista Ukrainassa ja Baltian maissa, Venäjän ulkomin. Sergei Lavrov sanoi YK: n ihmisoikeusneuvoston istunnossa.
      Ukrainassa aloitettiin syyskuusta 2020 valtion kieltä ja keskiasteen koulutusta koskevien lakien mukaisesti prosessi, jolla kansallisten vähemmistöjen kielet syrjäytettiin julkiselta ja koulutusalueelta."

      Niin kauan, kun Venää pysyy kristittynä, ja realistisen rohkeana, annan tukeni sille.
      Varmaan moni muistaa, mitä naisten kimppuun yrittäneet irakilaiset koki Murmanskissa... Suomessa poliiseja olisi erotettu siinä tapauksessa tehtävästään.

      Kun Krjuchkov yritti pelastaa NL:n kahteen otteeseen -91 ja -93,, häntä ei tuomittu, vaan hänelle annettiin anteeksi, ja hän sai kuolla kunnioitettuna.
      Lännessä hän olisi kuollut vankeudesa unohdettuna ja haukuttuna.

      Kun Krimiläiset valittivat Ukrainan valtion kelvottomuudesta, ja vaativat saada yhdistyä Venäjään, heitä kuultiin.

      Ennemmin haluaisin elää maassa, joka uskaltaa tehdä rohkeita taktisesti oivaltavia vetoja, kuin että istuisi kuten Suomi, ja katsoisi ensin mitä muut tekee, ja tekee vasta sitten itse, ja liehuu kuin ujo tyttö "kovemman ja uskottavamman sälli seuran" liepeissä. Ja jos muut päättää hypätä järveen, Suomi hyppää perässä - se ei voi jäädä huonommaksi!

      Ja sitten valitetaan kun Suomi on "pieni" maa, ja "iso" Venäjä vieressä, mutta lisääntymiseen ei kyetä panostamaan! Vain muutamaan otteeseen tiedän Suomen olleen niin itsepetoksellisessa tilassa - silloin, kun eräs henkilö kuulemma kertoi hallitukselle lopulta faktan, että sota hävitään, ellei kohta saada aikaan rauhaa. Sitä ennen oli kerrottu pääosin voitoista. Samaa jauhetaan nykyäänkin.

      Toivon, että Venäjä herättää Suomen realiteetteihin. Osan upseeristosta se on jo herättänyt.
      Eräs mies näki näyn - hän kuuli äänen huutavan: "Suomalaiset pois Lapista"!

    • Anonyymi

      Putinilla on taas tarve saada kansa puolelleen,mutta ei nuoret viksut venäläiset lähde tälle sotimisen ja tappamisen tielle ja vieläpä pelkästään yhden tai muutaman oman hyvinvoindin vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe