Havaittavissa tiltujen paniikkia

Anonyymi

Vaakahan on selkeästi kallistunut siihen suuntaan, että tarvittaessa Suomi on Naton jäsen, niin että heilahtaa !

Sauli on halunnut rauhoittaa alituista kyselyä asiasta sanomalla, ettei Suomi ole nyt hakemassa jäsenyyttä. Piste.
Valtaosa poliitikoista on hiljaa hänen takanaan.

Yleinen asenneilmasto on Natomyönteiseen suuntaan kehittymässä. Tämä johtuu paljolti kiristyneistä puolustus- ja sotilaspoliittisista tunnelmista Suomen lähiympäristössä. Ärhentelyistä on syntynyt vaikutelma, että Venäjä on arvaamaton liikkeissään ja Nato tuo alueelle vakautta. Suomalaisille on luontevaa tukea vakautta, jolloin positiiviset odotukset kohdistuvat Natoon.

Mikäli maan korkein poliittinen johto harkitsee jäsenyyden Suomen etujen mukaiseksi ja asiasta käydään ponteva yleinen keskustelu, on Suomen jäsenyys taputeltu kansan suuren enemmistön tukemana.

Kuten otsikossa totesin, tiltukin on tämän asian jo huomannut.

90

184

  Vastaukset

  • NATO@Hilduliini panikoi kun Suomi on kallistunut siihen suuntaan ettei missään tapauksessa liity NATOon Limpereistä huolimatta

  • Tiltu:"Ärhentelyistä on syntynyt vaikutelma, että Venäjä on arvaamaton liikkeissään ja Nato tuo alueelle vakautta. "
   EUn tiltupajan tiltu toistaa kuuliaisesti CIAn ajatushautomon puhdasta propagandaa.

   • r....än kätyreiden paniikki on selvästi havaittavissa. Nato 29 jäsenmaata ja niiden kumppanit mm Suomi ja Ruotsi yhdessä puolustautuu r...än johtamia häirikkö valtioita vastaan tehokkaasti


  • Pari paniikki -tiltua jo ilmoittautui, taitavat olla palstan vakioväkeä.

   • Tarkoitat varmaan divaria ja Mollochia.

    Eihän täällä muita Nato_tiltuja näy.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tarkoitat varmaan divaria ja Mollochia.

    Eihän täällä muita Nato_tiltuja näy.

    Palautetaanpa välillä tiltulle omasta taustastaan ja/tai esikuvastaan faktatietoa, kun näkyy ’unohtuneen’

    ”Aino Lyydia Kallio eli Moskovan Tiltu (1903 Hämeenlinna[1] – ?) oli suomalaissyntyinen neuvostoliittolainen radiokuuluttaja, joka levitti talvi- ja jatkosodassa sotapropagandaa suomalaisille sotilaille. Hänestä tuli Suomessa kyseenalainen kuuluisuus.
    Venäläisiä rintamasotilaita uhkailtiin vakavilla rangaistuksilla suomalaisten propagandaradioiden kuuntelemisesta. Suomalaiset saivat kuitenkin kuunnella venäläisiä propagandaradioita, joista Moskovan Tiltu on ehkä kuuluisin. Suomalaiset usein pilailivat Tiltun kustannuksella, koska propaganda oli useasti hyvinkin ilmiselvää.”

    Nykypäivään sovellettuna tuo on prikulleen teidän nykytiltujenkin agendaa ja roolia. Eikös? Vai näetkö toiminnassasi periaatteellista eroa miltään osin?


  • Suomen Nato yhteistyö sujuu erinomaisesti, aivan kuten täysjäsenillä.

   • Se toimii Suomen lain vastaisesti


   • Krona-aspekti luo hienoista verhoaan ja antaa Natolle mahdollisuuden ja rauhan arvokkaaseen poistumiseen ihmisten ilmoilta. :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se toimii Suomen lain vastaisesti

    Kaltaises toimii suomen lakien vastaisesti ja on joutuva siitä tuomiolle .....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se toimii Suomen lain vastaisesti

    Suomen laissa ei ole edes mainittu Natoa!


   • 44.Div kirjoitti:

    Kaltaises toimii suomen lakien vastaisesti ja on joutuva siitä tuomiolle .....

    TIRKS-tillittäjä on jo seurannassa ja SUPO harkitsee pidätystä lähiaikana.

    IMHO:n maanpetturuus on ilmeinen !

    thi is HULDA VAINOLAINEN info.


   • Anonyymi kirjoitti:

    TIRKS-tillittäjä on jo seurannassa ja SUPO harkitsee pidätystä lähiaikana.

    IMHO:n maanpetturuus on ilmeinen !

    thi is HULDA VAINOLAINEN info.

    Kaltaises on jo dekkarien silmätikkuna ... enempää en voi kertoa. :-)


  • Vaikka pilviverho taaaaaivaan jo peeeeeittäääää ...synkän varjonsa heeeeeeeitääää...

  • Pietarin trorrien palkat on noin 60-75€ kuukaudessa. Ei kovin häävi palkka.

   • Näytä tilinauha


   • Sikäläisittäin näyttää aika kovalta?


   • Kyllä niilllä yhdet kengät ostaa. Halvat kengät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä niilllä yhdet kengät ostaa. Halvat kengät.

    Onneksi Pietari trollitehdasta ei ole jos palkat olisi noin huonot. USAn oikeuden syyttäjät joutui luopumaan syytteistä todisteiden puuttuessa firmaa vastaan jota Jessikka syytti Pietarin trollitehtaaksi.


   • Pietarin Trollitehtaan palkat on alkaen yli tonnin tulospalkkioineen etätöinä Suomessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pietarin Trollitehtaan palkat on alkaen yli tonnin tulospalkkioineen etätöinä Suomessa.

    Ranskan muukalaislegioonan palkkatasoa?


  • Tiltusten aloitukset ovat alkaneet esiintyä varsin epätoivoisilla argumenteilla.

   NATO kyykkäsi kokonaan koronaan
   Usa kuolee koronaan
   Naton varustelu rempallaan
   Jenkkien aseteollisuus kyntää syvällä !
   NATO USA kuolemassa?
   NATO tarvitsee elääkseen uudelleen kirjoitettua historiaa

   Yleensä en vaivaudu edes avaamaan jos otsikko on tuota tasoa.

   • Ihan aiheellisia aloituksia useimmat mutta kärsimystä Hilduliiniille


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan aiheellisia aloituksia useimmat mutta kärsimystä Hilduliiniille

    Täyttä Jaskaa ..... kaltaises haitallisen vieraslajin edustajan ulostamana.


  • "Kyllä niillä yhdet kengät ostaa. Halvat kengät."

   Ihmettelinkin ihmisten pukeutumista Venäjän slummialueilla. Olihan se omituista. Seuraavaksi voisi hommata wc-paperia ja housut.

   Kengät oli, no jaa, melkein harasoo.

   • Millähän slummialuella on vaeltanut, ettei vaan Hilduliini on vaellellut omassa slummissaan alasti ilman kenkiä vessa paperiin kääriytyneenä ja sitten luulee että Venäjällä on samanlainen meno.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Millähän slummialuella on vaeltanut, ettei vaan Hilduliini on vaellellut omassa slummissaan alasti ilman kenkiä vessa paperiin kääriytyneenä ja sitten luulee että Venäjällä on samanlainen meno.

    Sitä WC paperia tarvitsisi Venäjän slummissakin perseen pyyhkimiseen mutta rysäpöksy näköjään kääriytyy siihen käytettyyn.

    No niinhän se koirakin pyörii toisen paskassa ja hävittää oman hajunsa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Millähän slummialuella on vaeltanut, ettei vaan Hilduliini on vaellellut omassa slummissaan alasti ilman kenkiä vessa paperiin kääriytyneenä ja sitten luulee että Venäjällä on samanlainen meno.

    Aika moni suomalainen on kyllä vieraillut Venäjällä muuallakin kuin Pietarin ja Moskovan uusissa keskustoissa. Ihan taviskansan asuinalueillakin, joten kokemusta löytyy ja se meno ei kyllä ole houkuttelevan näköistä, ei edes Suomen ’ankeimpiin’ lähiöihin verrattuna. Ei todellakaan.


   • Tiltulla ei ole mitään muuta sanottavaa kuin valehtelu. On aivan varmaa, ettei Suomen armeijassa ole mitään halua hyökätä Venäjälle.


   • Kyllä se Limperi hyökkää kun saa lentokyvyttömät kalkkunat


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se Limperi hyökkää kun saa lentokyvyttömät kalkkunat

    Venäjä on kaatumassa, sinne on turha hyökätä. 1/3 kansasta on jo poltettu energian tuotannossa. Korona ruumiita tuli niin paljon ettei ambulanssit riittäneet kuljetuksiin ja hautausmailta loppui resurssit.


  • Vladimir Putin häivyttää historiallista totuutta

   Venäläisessä narratiivissa palataan nyt yhä useammin neuvostoajan valheellisiin väitteisiin.

   Venäjän presidentti Vladimir Putin rakentaa tutkija Andrei Kolesnikovin mukaan uutta historiallista narratiivia, joka on muuttamassa radikaalisti venäläisten käsitystä maansa menneisyydestä.

   – Kyse on kaksivaiheisesta prosessista, Venäjän sisäpolitiikan tutkimusohjelmaa Moskovan Carnegie-keskuksessa johtava Kolesnikov sanoo tuoreessa artikkelissaan.

   – Ensimmäisen vaiheen aikana laajalle levinnyt tieto tietystä historiallisesta tapahtumasta katoaa. Vuonna 2005 toteutetussa kyselyssä 31 prosenttia vastaajista ”ei ollut kuullut mitään” Molotov-Ribbentrop-sopimuksen salaisesta lisäpöytäkirjasta, kun vuonna 2019 luku oli noussut jo 40 prosenttiin, Kolesnikov toteaa.

   Prosessin toisessa vaiheessa Kremlin virallinen propaganda syöttää hänen mukaansa kansalaisille uuden historiallista tapahtumaa koskevan ”totuuden”.

   – Toiseen maailmansotaan liittyvän tietoisuuden osalta tämä on luonut uudelleen vuoden 1939 stalinistisen kliseen: Levada-keskuksen kyselyyn vuonna 2019 vastanneista 53 prosenttia uskoi ”puna-armeijan syyskuussa 1939 miehittäneen osan itäisestä Puolasta auttaakseen paikallista ukrainalais- ja valkovenäläisväestöä”. Vain 16 prosenttia ihmisistä tiesi, että Josif Stalin ja Adolf Hitler olivat jakaneet Puolan keskenään, ja peräti 30 prosenttia koki kysymykseen vastaamisen vaikeaksi, Kolesnikov kertoo.

   Stalin palasi jalustalle
   Toisena esimerkkinä samasta ilmiöstä Kolesnikov mainitsee vuoden 1940 Katynin joukkomurhan, jossa Neuvostoliiton pahamainen turvallisuuspalvelu NKVD teloitti noin 22 000 puolalaista upseeria, poliisia ja älymystön edustajaa. Kesti miltei 50 vuotta ennen kuin Neuvostoliitto tunnusti tämän rikoksen.

   – Kun joukkomurhan tapahtumapaikalle on pystytetty muistomerkki, venäläiset ovat tulleet siitä aiempaa tietoisemmiksi. Venäjän puolivirallisessa historiallisessa keskustelussa – sekä julkaisuissa että valtiollisen tietotoimiston verkkosivuilla – lämmitellään nyt jälleen väärennettyä stalinistista versiota, jossa väitetään puolalaisten joutuneen saksalaisten murhaamiksi, hän sanoo.

   Stalin, jonka toimet Neuvostoliiton ja sittemmin Venäjän johto 1980- ja 1990-luvuilla tuomitsi, on Kolesnikovin mukaan nousemassa yhä suurempaan suosioon venäläisten keskuudessa.

   – Nykyhallinto ei toistaiseksi ole avoimesti ja muodollisesti vapauttanut häntä rikoksistaan, muttei myöskään vastustanut kovin monien toteuttamaa puistattavaa Stalinin kunnianpalautusta, hän toteaa.

   Venäläisten Stalinia kohtaan tuntema arvostus on asennetutkimusten mukaan noussut vuodessa 29 prosentista 41 prosenttiin. Jo 70 prosenttia venäläisistä katsoo, että Stalinin rooli maansa historiassa on ollut positiivinen, kun vain 19 prosenttia pitää sitä negatiivisena.

   Nöyryytysten narratiivi
   Vladimir Putinin Venäjä määrittelee Kolesnikovin mukaan historiallisen identiteettinsä pääasiassa kielteisten käsitteiden kautta.

   – Jos Neuvostoliiton hajoaminen oli ”vuosisadan merkittävin geopoliittinen katastrofi”, kuten Putin on sanonut, silloin sen raunioista noussut Venäjän federaatio ei ole täysimittainen valtio. Siinä tapauksessa Venäjä voi olla uudelleen syntynyt vasta sitten, kun se on tullut suureksi jälleen. Sen on ponnisteltava muistuttaakseen Neuvostoliittoa, jonka historialliset myytit ja narratiivit se on perinyt virallisesti siunannut, Kolesnikov sanoo.

   Neuvostoliiton historiaa kirjoitetaan hänen mukaansa nyt Venäjän valtiollisessa propagandassa uudelleen tavalla, joka jättää monet venäläiset pimentoon siitä, mistä toisessa maailmansodassa, stalinismissa ja neuvostojärjestelmän loppuvaiheissa oli todellisuudessa kyse.

   Putin rakentaa Kolesnikovin mukaan kansallista ylpeyttä korostavaa historiallista narratiivia, joka rakentuu Neuvostoliiton natsi-Saksasta saavuttamaa voittoa lukuun ottamatta lähinnä traumojen ja nöyryytysten kokemuksiin.

   – Esimerkiksi Maailman holokaustifoorumissa Jerusalemissa 2020 Putin rinnasti sodanaikaisen Leningradin piirityksen aiheuttaman kansallisen trauman holokaustin veroiseksi. Valtio pyrkii monopolisoimaan sekä oikeuden surra että suremisen luonteen, Kolesnikov kertoo.

   – Myös 1990-luvusta Putin puhuu nyt yksinomaan kansallisen sekasorron ja nöyryytyksen kautena. Tämä yksinkertaistettu mielikuva tarjoaa hänelle mahdollisuuden esiintyä miehenä, joka henkilökohtaisesti johti venäläiset vaikeuksien ajanjaksosta aikaan, jolloin Venäjän suuruus on palautettu, hän toteaa.

   Putinin käyttäytymisellä ja Stalinin suosiolla on Kolesnikovin mukaan mielenkiintoinen keskinäinen yhteys.

   – Silloin, kun Putin toimii autoritaarisemmin, Stalinin suosio kasvaa. Tämä trendi auttaa selittämään, miksi Stalinin hyväksyttävyys Venäjän toteuttaman Krimin liitämisen jälkeen vuonna 2014 pomppasi.

   • Jopa on höpötystä muka Putinin uudesta historian tulkinnasta kun NLn on kaputt ja sen historia nyt pengotaan mikä on varmasti tiedettyä monimutkaisempi ja Venäjä tekee nyt uutta historiaa jota sitten taas joskus


  • Putin on nostanut Stalinin Venäjällä takaisin jalustalleen.

   Tämä johtaa siihen, että KAIKKI naapurivaltiot asettuvat vastarintaan, koska eivät halua alistua entiseen malliin Kremlin käskytykseen. Kyllä jokainen kansakunta tuntee oman historiansa, ei ne usko Kremlin väärennöksiä siitä, mitä tapahtui.

   • Suomi on erinomainen esimerkki.

    Suomalaisten asenteet Venäjää kohtaan korreloi mainiosti Stalinin jumalointiin Venäjällä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomi on erinomainen esimerkki.

    Suomalaisten asenteet Venäjää kohtaan korreloi mainiosti Stalinin jumalointiin Venäjällä.

    Suomi jumaloi Venäjää.....buahahahahaaaaaaaaaaaaa


   • Stalinin patsas ainakin suurissa kaupungeissa on Venäjällä poistettu mutta jossain Siperian kaupungeissa sen voi nähdä. Putin ei ole Stalinia nostanut jalustalleen vaikka juhliikin NLn voittoa NatsiSaksasta määrä ajoin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomi jumaloi Venäjää.....buahahahahaaaaaaaaaaaaa

    ...siis negatiiviset asenteet kasvaa samaa tahtia kun Stalinin jumalointi kasvaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Stalinin patsas ainakin suurissa kaupungeissa on Venäjällä poistettu mutta jossain Siperian kaupungeissa sen voi nähdä. Putin ei ole Stalinia nostanut jalustalleen vaikka juhliikin NLn voittoa NatsiSaksasta määrä ajoin.

    Enpä ole huomannut, että Putin olisi Stalinin jumalointia paheksunut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Enpä ole huomannut, että Putin olisi Stalinin jumalointia paheksunut.

    Jos nyt joku on Stalinia julkisesti nykypäivänä jumaloinutkaan mutta Putin ei Stalinista paljon puhele paitsi toisen maailman sodan yhteydessä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos nyt joku on Stalinia julkisesti nykypäivänä jumaloinutkaan mutta Putin ei Stalinista paljon puhele paitsi toisen maailman sodan yhteydessä

    Oletko milloin viimeksi näöntarkastuksessa käynyt ?


  • "Havaittavissa tiltujen paniikkia"

   Ovat havahtunet kannatuksensa alituiseen laskuun. Lähentelee jo 16% :n haminoita.

  • Tiltun puheet on aivan sekopäisiä:

   "Armeija tahtoo Suomen liittyvän NATO:on, jotta olisi kerrankin syytä pullistella. Tahtovat hyökätä Venäjälle kuten vuonna 1941!"

  • Koronalla on parempi tapposuhde USA:ssa kuin yhdelläkään heidän hävittäjällä.

   M.O.T.

   Ihanaa korona Ihanaa!

  • Nato Tiltujen keskuudessa huoli taudin leviämisestä

   "Toisen hiiva on toisen leipä" totesi gynegologi Nato Tiltulle. :D

   • Rectal exam on nato Tiltun favoriitti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rectal exam on nato Tiltun favoriitti.

    Kaltaises pikku hin**arin ja PELKURIPAZKAAN salainen haave .... nyrkkipano horoonsa ... vai miten on J-Lo?.

    Khi, Khi, Khi .........


  • NAto Tiltut kauhuissaan. Tiltujen vaakakuppi lähestyy tonttia kiihtyvällä vauhdilla.

  • Ei ole ihmisillä eikä hanhilla ruokaa Venäjällä!!!

   Itä-Suomen hanhiongelma on pahentunut vuosi vuodelta. Keväisillä ja syksyisillä muuttomatkoillaan ne ovat aikaisemmin levänneet Venäjällä. Siellä niiden syötävä on kuitenkin vähentynyt niin, että hanhien levähdyspaikat ovat siirtyneet Suomen puolelle, pääasiassa itärajan tuntumaan. Pahimpia hanhikeskittymiä ovat olleet Tohmajärvi, Kitee ja Rääkkylä.

   • Ne ovat NAto median mukaan Putinin Special force TAISTELU HANHIA!

    WARNING! Jos lähestyt niitä niin ne hoitelevat sinut joukkueittain.

    On jopa huhuja liikkeellä sellaisesta, että Putinin special force hanhet olisivat joukkoraiskanneet Nato aktivistin!

    Se ei varmasti ollut kaunista katseltavaa kun Nato mielipuolta raijattiin äksönin jälkeen hullujenhuoneelle?


  • "Koronalla on parempi tapposuhde USA:ssa kuin yhdelläkään heidän hävittäjällä.

   M.O.T."

   Siinä pitää olla TAPPAMISEN MEININKI!

   Mikään ei ole niin ihanaa, kuin KORONAN ja VISVAN tuoksu heti aamusta?

   Ihanaa korona Ihanaa!

   • Tiltu reppana aivan paniikissa.
    Älä hyppää ikkunasta, onko sulla ketään aikuista seurana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiltu reppana aivan paniikissa.
    Älä hyppää ikkunasta, onko sulla ketään aikuista seurana.

    Hypätköön vaan, mutta kertokoon ensin osoitteensa ... jotta voi mennä varmistamaan, ettei jää raanaan ..........


   • 44.Div kirjoitti:

    Hypätköön vaan, mutta kertokoon ensin osoitteensa ... jotta voi mennä varmistamaan, ettei jää raanaan ..........

    Hae mennessäsi kapasta MUNATTOMIA tuotteita evääksi ja vertaistueksesi. :D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hae mennessäsi kapasta MUNATTOMIA tuotteita evääksi ja vertaistueksesi. :D

    Termi raanaan, on pikku PELKURIPAZKA = kitumaan haavoittuneena. :-)


   • 44.Div kirjoitti:

    Termi raanaan, on pikku PELKURIPAZKA = kitumaan haavoittuneena. :-)

    Ainakaan munistas et oo kiinni jäänyt. Ei sellaisesta voi jumiin jäädä, mitä ei ole.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ainakaan munistas et oo kiinni jäänyt. Ei sellaisesta voi jumiin jäädä, mitä ei ole.

    Oi että .... ihanko itse hokasit, siinä hiekkalatikon reunalla istuessas, vai puhuivatko vähän isommat pojat sellaisia?.

    Khi, Khi, Khi ..........


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hae mennessäsi kapasta MUNATTOMIA tuotteita evääksi ja vertaistueksesi. :D

    mistähän noita munattomia Nato-mikki-hiiriä oikein sikisee ???


  • Venäjän asukasluvuksi on arvioitu 115 miljoonaa tämän vuoden loppuun.

   Suunta on hyvä.

  • "Mikään ei ole niin ihanaa, kuin KORONAN ja VISVAN tuoksu heti aamusta?

   Ihanaa korona Ihanaa!"

   D. Trump

   • Onko iltalääkkeet unohtunu, tarkistappa dosetti heti.


  • Positiivinen asenne natoyhteistyöhön on ilmeisesti jatkuvasti hienoisessa nousussa.

   • Korreloiko se käänteisesti öljyn hinnan nousuun?


  • "Mikään ei ole niin ihanaa, kuin KORONAN ja VISVAN tuoksu heti aamusta?

   Ihanaa korona Ihanaa!"

   Donald Dumb

  • Koronalla on parempi tapposuhde USA:ssa kuin yhdelläkään heidän hävittäjällään.

   Erittäin M.O.T.

  • Tiltut täydessä paniikissa kun kuulivat USA:n uudet koronaennusteet.

   Nyt sielä miestä kylymenöö. Kaikki lämpimät ruumiskontit jo käytössä.

  • Oletteko Nato Tiltut harkinneet, että voisitte pikaisesti muuttaa USA:n turvaan Venäjän agressioilta ja koronalta suojaan? ;) :D :D :D

  • Pietarin trollipajalla on selvästi havaittavissa levottomuutta. Koronatilannetta ei oikein kukaan hallitse ja Putin on kuin ei mitään poikkeavaa tapahtuisi vaikka lääkärit hyppii ikkunoista. Ohjeistus trollaamiseen on ilmeisen sekavaa. Ilmassa odotuksen tuntua ja linja selvinnee vasta kunhan Putin saa tehtyä päätöksiä.

  • USA:saa olette parhaimmassa turvassa. Menkää sinne!

   • Suomalaiset ovat tietenkin parhaassa turvassa Suomessa, kunhan vaan itänaapuri antaa meidän asua rauhassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaiset ovat tietenkin parhaassa turvassa Suomessa, kunhan vaan itänaapuri antaa meidän asua rauhassa.

    Sama juttu Jenkkien kanssa. Paras pitää ne Norjan puolella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaiset ovat tietenkin parhaassa turvassa Suomessa, kunhan vaan itänaapuri antaa meidän asua rauhassa.

    Niin me Suomalaiset pärjätään kyllä naapureidemme kanssa, mutta teillä Nato Tiltuloisilla näyttää tököttävän. Muuttakaa jonnekin muualle jos ei täällä voi asua ja pelottaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin me Suomalaiset pärjätään kyllä naapureidemme kanssa, mutta teillä Nato Tiltuloisilla näyttää tököttävän. Muuttakaa jonnekin muualle jos ei täällä voi asua ja pelottaa.

    Niin Virolaisetkin tekevät. Ostavat itsensä vapaaksi armeijasta ja lähtevät ulkomaille turvaan.

    Nato ei ollut Virolle se THE TURVA?


  • Älä tiltu hermostu, kyllä sinulle hommia riittää, vaikka tämä Natosta valehtelu loppuukin hyödyttömänä

  • Suomi on tyköistuvasti NATOn jäsen ja kansantaloja laitetaan caterpillarilla kumoon.
   Bingo illat peruttu ja työläinen joutuu ostamaan itse Saludonsa.

   Ollos huoleton F-35 valveill on.

   • Ollos Nato Tiltu huoleton. Meillä Suomessa ovat mielenterveyspalvelut ilmaisia.

    Kyllä ne yrittävät sinustakin vielä jotenkin toimivan saada, vaikka USA:n korona hoitoihin sinut olisi paras lähettää uudelleen koulutettavaksi. :D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ollos Nato Tiltu huoleton. Meillä Suomessa ovat mielenterveyspalvelut ilmaisia.

    Kyllä ne yrittävät sinustakin vielä jotenkin toimivan saada, vaikka USA:n korona hoitoihin sinut olisi paras lähettää uudelleen koulutettavaksi. :D

    "Niin Virolaisetkin tekevät. Ostavat itsensä vapaaksi armeijasta ja lähtevät ulkomaille turvaan.

    Nato ei ollut Virolle se THE TURVA?"

    JUU-ES-EI JUU-ES-EI JUU-ES-EI


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ollos Nato Tiltu huoleton. Meillä Suomessa ovat mielenterveyspalvelut ilmaisia.

    Kyllä ne yrittävät sinustakin vielä jotenkin toimivan saada, vaikka USA:n korona hoitoihin sinut olisi paras lähettää uudelleen koulutettavaksi. :D

    Ja siltikään, kaltaises ei osaa hakeutua hoitoon, vaikka se olisi ilmaista ........


   • 44.Div kirjoitti:

    Ja siltikään, kaltaises ei osaa hakeutua hoitoon, vaikka se olisi ilmaista ........

    MEILLÄ VENÄJÄLLÄ ON KAIKKI HYVIN....... ! Meillä on loistava ja uudenajan wahva armeja puolustamassa kansaa ja uudet aseet luo turvallisuuden tunteen jopa lähialueille kuten Viroon ja Suomeen.

    Laajennettu BALTTIA luottaa venäjän kyykyyn selvitä e rinlaisista haasteista slaavilaisen mielentyyneyden ja voimakkaan armejan ansiosta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    MEILLÄ VENÄJÄLLÄ ON KAIKKI HYVIN....... ! Meillä on loistava ja uudenajan wahva armeja puolustamassa kansaa ja uudet aseet luo turvallisuuden tunteen jopa lähialueille kuten Viroon ja Suomeen.

    Laajennettu BALTTIA luottaa venäjän kyykyyn selvitä e rinlaisista haasteista slaavilaisen mielentyyneyden ja voimakkaan armejan ansiosta.

    Raakaöljyn hinta rajussa nousussa – Mitäs se tarkoittaakaan - HMMM?

    Niiin. VENÄJÄ RIKASTUUUUUUUU!


  • Suomi on puolustuspolitiikassaan todellisuudessa erittäin Natomyönteinen valtio, aivan kuten on ollut koko sodan jälkeisen ajan taloudessa ja kulttuurissa erittäin Usa -myönteinen kansakunta. Kovaa meteliä pitävät ameriikkavastaiset änkyrät ovat pelkkää pintakuohua, eikä niillä ole mitään poliittista valtaa kansan syvissä riveissä.

   • Tätä linjaa kuvastaa hyvin Kekkosen ajan Suomi. Todellisuudessa Kekkonen ihaili Yhdysvaltojen tehokasta yhteiskuntaa ja halveksi neukkulan pysähtyneisyyttä, mutta eihän sitä voinut ns. "ääneen sanoa".


   • Suomalaisessa asenneilmastossa tiltun työ valuu hiekkaan. Naurettava valehtelu historiasta ja maailmanpolitiikan tapahtumista vain syventää suomalaisten epäluuloja Venäjää kohtaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaisessa asenneilmastossa tiltun työ valuu hiekkaan. Naurettava valehtelu historiasta ja maailmanpolitiikan tapahtumista vain syventää suomalaisten epäluuloja Venäjää kohtaan.

    "Ollos Nato Tiltu huoleton. Meillä Suomessa ovat mielenterveyspalvelut ilmaisia."

    Kyllä sulle jotain hyötykäyttöä vielä keksitään. ;)


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Ollos Nato Tiltu huoleton. Meillä Suomessa ovat mielenterveyspalvelut ilmaisia."

    Kyllä sulle jotain hyötykäyttöä vielä keksitään. ;)

    Juuh .......... tuo haitallisen vieraslajin edustaja päätyy osaksi luonnon ravintoketjua ... kannibaali-serkkkujensa, tai jonkun muun haaskansyöjän suosiollisella avustuksella.

    TIRSK!.


   • 44.Div kirjoitti:

    Juuh .......... tuo haitallisen vieraslajin edustaja päätyy osaksi luonnon ravintoketjua ... kannibaali-serkkkujensa, tai jonkun muun haaskansyöjän suosiollisella avustuksella.

    TIRSK!.

    Venäjällä pelätyimmät hävittäjät ja rynnärit. FAK-TA!

    https://www.youtube.com/watch?v=b9434BoGkNQ


  • Havaittavissa tiltujen paniikkia, JIII-HAAAAA!

   Raakaöljyn hinta rajussa nousussa – VENÄJÄ RIKASTUUUUUUUU!

  • USA:ssa on sekä Nato Tiltujen henkinen että hengetön koti. Parasta laatua sionismia tarjolla koronan muodossa.

   Nauttikaa Tiltut isoina annoksina. ;)

  • Pietarin trorrien palkat on noin 60-75€ kuukaudessa. Ei kovin häävi palkka.

   Lontoon trollien 5000 £ + talon lubricantit luontaisetuna kuullostaa LUXUS huoran palkalta.

   Mutta Tuolla 60 € kuukaudessa te saatte Natossa ainaski tuhat koronaa?

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   188
   6996
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   219
   5066
  3. 38
   872
  4. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   96
   853