Kotiseutuneuvos muistelee

Anonyymi

Kotiseutuneuvos (kok.) muistelee IP-lehdessä Seinäjoen kaupunginjohtajavalintoja . Seuraava muistelus voisi käsitellä sitä aikaa, kun kaupunkia johti kokoomuslainen kaupunginjohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtaja oli kokoomuslainen samoin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Se oli aikaa, jolloin syntyi käsite Seinäjoki- puolue. Onneksi ne ajat ovat menneet.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo, kotiseutunevoksen mielestä kaiukki oli sillo hyvin kun tanssittiin heitin pillin mukaan. Pukkistakin kehuttiin, sai lähtiä Turusta ja sai suojatyöpaikan EK:sta. Sieläkin tössi ja aiheutti tämän maan yrityselämälle järkyttävät kustannukset. Ja muka hommas sakemanneilta rahaa tänne. Tottakai sakemanni jakaa kun Avaruuskaupungin veronmaksajat takaa. Ikinä oo ollu käsi alimmaisena mihinää. Jos työelämän suurin saavutus on ollu että on saanu velekasen tönön pystyyn ni eipä juuri kannattas leheres kiriootella. Muistaakseni Pukkinen meinas myyrä säkölaitoksenki, onneks Kuvaja järkimiehenä ymmärs mihinä mennään ja sai torpattua.

    • Anonyymi

      Kuvaja järkimies? :DDDDDDD Katila vielä vähemmän, Kokeillaan seuraavaksi demaria ;)

    • Anonyymi

      Ihmettelin että miksi ansioiksi kotiseutuneuvos lukee reservin kaupunginjohtajien sotilasarvon. Vai luetteleeko se niitä siksi, että jos kaupunginjohtajalle ulkoistetaan sotilasasioiden hoito o.t.o sotilaspiiri. Voisihan kaupunginjohtajan valita sen perusteella, kuka heittää pisimmälle käsikranaattia.

      • Anonyymi

        Onhan se selvä, jos miehessä on upseeriainesta, se on plussaa valintatilanteeseen. Sotilaskoulutus on parasta johtamiskoulutusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se selvä, jos miehessä on upseeriainesta, se on plussaa valintatilanteeseen. Sotilaskoulutus on parasta johtamiskoulutusta.

        Kyllä nää upseerit on paljastaneet osaamisensa. Lemmenjoen öykkäröinti, hävittäjähankintoja junaili puolustusvoimain kenraali, tämän tästä näitä upseereita istuu leivättömässä pöydässä. Ovat koulutuksesta riippumatta vilpistelijöitä ja sällimäisiä juntteja, ainoa tehtävä mihin ne sopii on vartiointi sankarihaudalla muutamana juhlapäivänä. Senkin hoitaisi valvontakamera tehokkaammin.
        Reservin upseerikoulutukseen, joka kestää muutaman kuukauden, ei pidä uskoa että se antaa joitakin johtajan ominaisuuksia, ellei huutamista pidetä sellaisena.


      • Anonyymi

        Sotilasarvojen luettelemisella hän tietenkin osoittaa valitsijoille, ettei missään tapauksessa tule valita kaupunginjohtaksi Olli-Poika Parviaista, joka on sivari. Siitähän tässä on kyse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sotilasarvojen luettelemisella hän tietenkin osoittaa valitsijoille, ettei missään tapauksessa tule valita kaupunginjohtaksi Olli-Poika Parviaista, joka on sivari. Siitähän tässä on kyse.

        Onhan Parviainen osallistunut maanpuolustuskursseille, että sillä tavalla sotatouhut ovat tuttuja, jos niitä nyt Seinäjoen strategia vaatii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se selvä, jos miehessä on upseeriainesta, se on plussaa valintatilanteeseen. Sotilaskoulutus on parasta johtamiskoulutusta.

        Salli mun nauraa 😄 Sotilasopeilla vaan saadaan syrjään naishakijat. Tämän päivän johtamisessa ei sotilasopeilla tehdä yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Katila on kuulemma alikessu, ideaparkis puhuivat

    • Anonyymi

      Tuollaiset menneitten muistelut ei auta mitään. Nyt on uudet haasteet. Pihan jälkeen Seinäjoella on ollut hyviä ja myös surkeita johtajia. Aika näyttää kumpaan kastiin uusi kuuluu. Kuvajasta voi olla mitä mieltä tahansa, mutta esti kuitenkin sähkölaitoksen myynnin. Ne olis tangomarkkinat kuolleet aikoja sitten jos ei olis ollu vahvaa sponsoria. Puhumattakaan asukkaiden sähkö ja siirtomaksuista, vähintään tuplat.

      • Anonyymi

        tuntuu että täälläpäin on tärkeetä vaan mikä on sotilasarvo? mitähän tekemistä sillä on kaupungin johtamisen kanssa. no rasinmäki oli puhuja mies...mutta organisointi kyky puuttuu ja suhteellisuudentaju


      • Anonyymi

        Kuvaja ei estänyt yhtään mitään, päinvastoin! Kyllä se oli eräs toinen päättäjä vähän arvovaltaisempi joka esti Energian myynnin. Kuvaja on sössinyt pahemman kerran seurakunnan kiinteistökaupoissa -omaan lukuunsa rahastanut! Ja siitä on todisteet!


    • Anonyymi

      Nuo Lemmenjoen upseerit ovat lennoston tyyppejä, jotka ovat ennenkin öykkäräineet ja salailleet toistensa tekemisiä. Muuten ei kahjo eversti olisi ikinä päässyt lennoston komentajaksi. Ilmavoimissa on joku systeemivika. Onneksi kukaan ilmavoimien upseeri ei ole hakemassa. Olisi henkilökunnalla korvissa pitelemistä kun homoteltais ja hyppyytettäis Kyrkösjärveen. Reservin upseeri sen sijaan sopii erinomaisesti kaupunginjohtajaksi. On valikoitunut jo nuorena johtajaksi ja saanut siihen koulutusta. Siihen perustutkinto päälle niin hyvä.

    • Anonyymi

      RUK, tai AUK ei nyt ole tae yhtään millekkään.
      Terve nuori ylioppilas läpäisee tarvittaessa molemmat ja osa sit kiitettävin arvosanoin ja osalle olis kuulunut paikka miehistössä. Näin on aina ollut ja tulee olemaan.

      • Anonyymi

        Näin puhuu wannbe -korpraali.


    • Anonyymi

      RUK:n ja RAUK:n ajatus onkin että terveet, tasapainoiset nuoret koulutetaan kriisiajan vastuullisiin tehtäviin. Siellä saa sellaista oppia, jota et yhtä nuorena saa nykyoloissa missään. Mutte ei RUK tai RAUK estä sitä, että henkilö myöhemmin sekoaa, normaaleja ihmisiä niihin haetaan ja normaalit ihmiset sekoilee. Olihan Lemmenjoen eversti sekä RUK:n että Ilmavoimien kouluttama. Mutta silti "sakia" niinkuin ylihärmäläiset sanoo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe