Ppo arvon osuyskuntakokous 2020

Anonyymi

8.8.2020 ilmoitetun kokouksen osalta ei voida toimia seuraavasti:

• Jäsen voi valtuuttaa asiamiehen edustamaan itseään osuuskuntakokouksessa. Yksi asiamies voi edustaa enintään kolmea jäsentä.
Tätä ei säännöt salli, eikä ole enää poikkeuslakia jonka varjolla näin voi tehdä.
Puolisot voi edustaa toisiaan ja yrityksiä voi edustaa joku valtakirjalla.

Huolimatta alkaolevasta klausuulista se ei vapauta arvolaisia toimimaan kuten julkituotu.
Ei niistä voimassaolevista lakipykälistä noin vain pääse irti..
-Hallituksen päätökset perustuvat väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, asunto-osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista Covid-19-epidemian leviämisen rajoittamiseksi annettuun poikkeuslakiin. Hallitus seuraa koronavirustilanteen kehitystä ja noudattaa Suomen viranomaisten antamia ohjeita.

Ylläoleva on selvä johdatus siihen ettei paikalle tulisi "ketään" joka esim kysyisi paljonko tuli tappioita pisaronin konkasta, mitä vastuita raitti kiinteistöstä tulee arvolle, paljonko on tuottanut keliberin kaivoshanke, minkälaisia sitoumuksia on kuntosali sisusta jne tässä vain muutamia mainintoja.

Ollaan hereillä.
Privanet sen kertoo.. osuuden arvo 1 017 € omaisuudesta laskettuna mutta sijoitusmarkkinoilla arvotetaan vain 550 €.. missä erotus luuraa, ketä yritetään hämätä.
Ei muuta kuin 47 :aa erovuorosille ja aivot omaavia tilalle siksi aikaa että saadaan purettua koko konserniosuuskunta.

37

297

  Vastaukset

  • Ketä tietää?

  • Miksi tuollainen negatiivinen kutsu on edes julkaistu. Onko kaikki tosiaan niin huonosti että ei toivota jäseniä lainkaan paikalle. Ei siellä ole ollut viimeaikoina kuin kourallinen omistajia, muut on olleet ulkopuolisia konsultteja tai juristi-tilintarkastaja hemmoja selostamassa miten siinä osuuskunnassa tappiot muuttuu voitoiksi joita voi osuuskorkona jakaa, vaikka todellisuudessa otetaan omasta pussista ja syödään säästöjä. Hölmöläisten hommoo !

  • Osuustoimintaliikkeen halveksiminen ja päähänpotkiminen jatkuu. Millä perusteella valtakirjalla saa edustaa kolmea? Missä niin on päätetty? Millä perusteella ?

  • Toivottavasti Arvo menee konkurssiin. Kuolee ja kuopataan

   • Ketä.


  • Kyllä se hallinto on jo haalinut valtakirjoja riittävästi. Kaulukset pystössä ja hämäräkujilla ne on kulkeneet lappujensa kanssa.
   "Kutsusta" käy ilmi, että kokouksesa ei omistajat saa kuin kuunnella mitä vallasväki on päättänyt.
   Omistajat ei saa kysellä, esittää tai muutenkaan osallistua kuin istumalla kuivin suin pulpeteissaan.
   Onhan näyttämöllä olevalle hämäräsakille varattu juomista niin kuin viime kokouksessakin.
   Varmuudeksi se pömppömahainen advokaatti on ainakin paikalla.

  • Taittaa tämäkin olla sitä talousohjattua toimintaa. Kaikki mihin Peltomaa on ryhtynyt on mennyt tuhkaksi. Sylttytehdas lienee sitten se hallitus joka on mielestään erityisen hyvä ja aikaansapa.

  • Kyllä kokouksessa Peltomaalla riittää selitettävää. Vime vuonna Ferrovan konkkaan ja nyt on jo alkuvuodesta uusi, tämä Pisaron. Mikä on seuraava vai myydäänkö omaisuutta eniten tarjoavalle.

  • Mitä aivokapasiteettia ja kekseliäisyyttä löytyykään ihmiseltä kun on kyseessä toisten keräämien rahojen huiputtaminen maakunnan yrittäjien konkursseja rahoittamaan. Arvon osuuskuntakokouksen tekniikka on huippuunsaviritetty ei siinä tavallisella ihmisellä ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa asioihin. Täytyy olla kansakunnan kermaa.

  • Ketä tietää. Ketä.

   • Eihän tuonne kokoukseen edes Arvon päsmärien mukaan saisi edes osallistua. Järjestetään taasen Raaheen ja tiistaina kahelta. Kukaan työssä käyvä ei pääse paikalle. Sehän on tällä huseeraaja sakilla tarkoituskin.
    Aivan tyhjänpäiväinen kokous, ei käsitellä kuin hallituksen juonimat asiat. Hallintoneuvostoonkin on ehdolla aina vain samat munattomat jotka istuvat niska punaisena kuin paskahuusissa punnertamassa.
    Onhan se mukava kirjottaa matkalasku ja kuitata 350€/kokous tekemättömästä työstä.
    Kassaa syödään jasijoitukset tippuu toinen toisensa jälkeen roskaluokkaan.
    Vedonlyöntiä, mikä on seuraava konkka tai realisointi "käypään hintaan".


  • ..veikkaan että sikla tai maastorakentajat on seuraavat kupsahtajat. Ei niiden muuten olisi tarvinnut ottaa pankkitoimihenkilöltä lainaa, eivät muualta olisi saaneet kun ei vakuudet riitä.
   Näytetäänköhän edes hallintoneuvostolaisille miten eri kohteisiin on pantu rahaa ja miten ne on tuottaneet. Tuskin.. tai jos onkin niin varmaan luetun ymmärtäminen on hämärtynyt tuollaisten isojen kokouspalkkioden varjossa. Kysykääpä edes kerran...tuottiko sijoitukset ?

   • Kumma nähä onko samassa suhteessa, kun tase laihtuu niin Peltomaa paisuu


  • Hukkuneen pelastus, olisiko tuossa apua osuuskunnan toheloille.
   Kohta kuin hukkunut on ylössaatu wedestä, pitä työ aljettaman, eikä aika kulutettaman hyödyttömillä puheilla, ja ei pidä epätoiwottaman hänen paranemisestansa, ellei haju taikka joku muu merkki osota, että hän jo on ruwennut mätänemän.

   • Jos ei tuo auta niin voi kokkeilla vielä seuraavaa:

    Suonen lyöminen kerroitaan, ja höyhenellä eli muulla asella, kutkutetaan sieramia, että saada sitä hukkunutta aiwastamaan.
    Lämmindä etikkata taikka Isoja wiina, eli jos olis Stink Spiritusta, lyödän muutama nokko nenään ja kielen päällen, ja sillä myös hiwutetaan ohimia.
    Että kuumalla raudalla wähän poltella jalkain alustaa, ja nokkoisilla wähän huhtoa ruumihin ala puolda, on myös hyödyllinen.
    Lämmindä palowiinaa taitaan myös lyödä liinaisehen waatteseen ja panna wattan päällen.


  • Ketä Tietää?

  • Kati tietää mutta ei kerro. Hallintoneuvostoliittolaiset ei uskalla kysyä.. pelkäävät pyhäjärven mallia.. tase pienenee, velat kasvaa..pankkitoimihenkilö pullistuu.. ketä kiinnostaa, ei ketä än

  • Anteeksiantamattomalla tavalla on käytetty (tuhlattu) teleliiketoiminnalla ansaitut miljoonat.

  • Eikös toimitusjohtaja koittanut lietsoa väkeä arvostamaan osuuden tasearvon mukaan.
   Aivan sama vaikka kuinka toitottaisi tasearvosta, osuudesta ei saa kuin markkinahinnan ja se on tosi huono vain puolet tasehinnasta.
   Kaikki tämä kertoo siitä, etttä potentiaaliset sijoittajat eivät luota Arvon kykyyn tehdä tulosta.
   Tietysti se on jo nähtävissä edellisiltäkin vuosilta.
   Nythän on trendinä konkursi/vuosi. Tuleeko tänä vuonna enkat, todennäköisesti kupsahtaa jokin tätisijoittajan unelmista.
   Paljonko on pistetty keliperiin ja osalistuttiinko uuten kerjäyskierrokseen.
   Montako prosenttiase on tuttanut tähän menessä.

  • Ketä.

   • Sitä ketä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sitä ketä

    Eikö olisi jo aika vaihtaa sijoitusjotajaa. Tulosta ei synny. Rahat hupenevat ja joka vuosi konkursseja.


  • ..älä nyt, se on entinen tj ja seuraavana jäsenassistentti tai talouspäällikkö, se ei lähde edes kulumalla kun on tuollaiseen lenheetiin päässyt.
   Hallitus ja hallintoneuvostoliittolaiset on samaa kaliiperia.. hahhah..

   • Ketä tietää?


  • Näinhän se menee ja on mennyt, että sama saamaton porukka siellä hallinossa häärää. Joka vuosi on kehuttu hyvin menneen mutta vaikeuksista vaietaan.

   • Ketä tietää?


  • Tulevaan kokoukseen ei taida olla paljonkaan lähtiöitä. Mitä siellä tekee kun ei saa edes juomista tai niitä vaatimattomia syömisiä.
   Kuulehan sen sitten jälkeenpäin mitä hallitus on päättänyt ja kuinka hyvin menee.

   • Ketä tietää?


  • Tietääkö kati ketä ? Tietääkö askotit ketä ? Tietääkö hallitusneuvostoliittolaiset ketä...

   Tietää, onhan sinne ostettu sovellus jolla voidaan just eikä melkein analysoida " ketä".
   Siksi sieltä on luotettavalta taholta saadun tiedon mukaan " ketä" lähtenyt pois, tosiasiassa olleet tai oikeammin tuoneet mielipiteenään esille ettei kaikki o,e ja mene niinkuin pankkitoimihenkilö vaatii tai esittää mutta puskajussit ei osaa eikä uskalla puuttua asioihin koska siellä on useimmat konkkia tehneet mukana jotta saavat kivasti fyffee tekemättömästä työstä.
   Onko pankkitoimihenkilö ja askotit näin ? Kerro.. kyllä kantola kuittaa.. kysely menossa siihenkin firmaan viranomaisilta..

  • Osuutta kohti laskettu oma pääoma oli vuodenvaihteessa 1017 euroa, mikä tarkoittaa p/b-luvun jäämistä huomattavan alhaiselle tasolle 0,54?????. Jos osuuskohtainen oma pääoma laskettaisiin emo-osuuskunnan sijaan konsernin luvuista se olisi vielä liki sata euroa korkeampi. (lainaus Privanetin analyysistä).
   Ei oikein ylistävää mutta sijoitusjohtajan mielestä kaikki on paremmin kuin hyvin.

   • Markkinoilla ei ole luottamuata Arvon toimintaan, siksi hinta on noin puolet omasta pääomasta.


   • No ketä tietää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Markkinoilla ei ole luottamuata Arvon toimintaan, siksi hinta on noin puolet omasta pääomasta.

    Kati Paeltomaan aloittaessa touhunsa oma pääoma oli jotain 174miljoonaa.
    Nyt oma pääoma on vain 100 miljoonaa. Missä on reilut 70 miljoonaa.
    On tietysti ollut konkursseja ja viimeistä ei edes vielä näy tulosluvuissa mutta ei kait sijoituspäällikön tehtävänä ole haalia pitkää konkurssirivistöä ja hukata omistajien rahoja.
    Eikös se Peltomaa uhonnut tuplaavansa taseen ja maksavansa oikeita korkoeuroja, eikä kuormastä syöntiä.
    Tyttönen ei päässyt koskaan edes siunattuun alkuun kun jo laskua alkoi kertyä.
    Silti jatkaa ja roikkuu osuuskunnassa, tietysti kun ei minnekkään muualle kelpuuteta.
    Kuka ottaa hoteisiinsa moista konkurssi keräilijää.


  • Taas nähdään mihin kännykkämastot riittää- netti takkuaa. Ylivieskassa on ihme kuljailua ja nuljailua valokuidun tiimoilta. Kait kuitua vedetään johonkin hintaan , mutta keille . Pitääkö olla kepulainen ja kirkkoneuvoston jäsen? Pahan teit kun ppo:n myit Elisalle. DNA ei ole yhtään Elisaa kummempi.

   • Ketä tietää?


  • Taitaa tulla tynkä kokous kun hallinto jo etukäteen ilmoitti, että älkää tulko ja asioita ei oteta käsitelyyn ja jos tulettekin niin suuhunpantavaakaan ei ole, eikä tule.
   Tottahan se ähisiä rohjake avaa kokouksen ja kehuu maasta taivaaseen olevat ja tulevat.
   Sitten päällikkö tervehtii ja reppana tilintarkastaja lukee liturgiansa tai sen lukee joku muu kun reppana ei ole paikalla.
   Valitaan uudet hallintoneuvoston jäsenet jotka on valittu jo paljon aikaisemmin mutta liturgia vaatiin niin.
   Sielä on kuulema jku nimityslautakunta joka valitsee vaihtuvat uudelleen jane jotka haluavat avat keskustelua ja muutosta heivataan ulos ja tilalle luotto akkoja, nykyään vain akkoja.
   Teatteriesityksenäkin kömpelo, eikä tarvinne vaivautua näytelmää katsomaan.

  • Toivottavasti nämä isot sijoittajat saavat pian osuuksia niin paljon, että voivat pistää asioita järjestykseen ja saada omaisuuden arvonousua aikaan.
   Nykyinen hallinto koittaa kaikin keinoin estää oikeiden asintuntioiden pääsyn vaikuttamaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   61
   4446
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   4029
  3. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2359
  4. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   63
   2149
  5. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   96
   1903