Gallup:Miten reagoit Davidin kuolinuutiseen?

Anonyymi

Kiinnostaa tietää. Ison työpanoksen Davidin tiedämme antaneen opettaakseen oppimattomia.

Kerro jokin muisto Davidista. Jos sulla on vai oliko David sinulle nevöhööd?

23

86

  Vastaukset

  • Johonkin ihminen kuolee lopulta vaikka olisi miten yksipuolista, tylsää ja ilotonta kasvisruokavaliota noudattava nainen tai naisenmielinen mies.

   Olen ollut parkinsonin tautia vuosikymmenen seuraamassa aitiopaikalla nähden Parkinsonin taudin kaikki vaiheet. Mutta en huomannut Pawsonin sairastavan sitä vaikka epäillä olen saattanut tutinan, tärinän takia joissakin opetusvideopätkissä kun ikää alkoi olla muutaman vuoden alle 90.Tremor on kattava sana. Mutta kuvaaja on osannut hommansa ja kääntänyt kameran suurta silmää yleisöön hauraimmissa tilanteissa?

   Rukoilin pitkää ikää ja terveyttä Davidille alkuvuodesta. Liian harvoin Davidia muistin rukoukseen ottaa? Hän oli joskus Helsingissä uskoontultuani menossa paikkaan, johon sain kutsun mennä.Olisin siellä saanut jonkunsortin kontaktin Davidiin. Asuin silloin lähellä TV7 :n" pääkallonpaikkaa", joten paikka on tainnut olla TV7 :n toimitilat Sörnäisten herrasväen alueella. Jätin menemättä. Syytä en muista.Olen katunut menemättömyyttäni.

   Kuulin uutisen eilen Davidin kuolleen. Itkemään aloin. Yllätyin itkun syvyyttä. Itken harvoin. Itkeminen tekee hyvää.

   Välillä on ollut aiemmin elämässäni sellainen jakso kun olin ilman itkua muutaman vuoden. Säikähdin itkutonta jaksoa. Elin pahassa maailmassa Herran suojassa.Rukoilin lopulta itkua ja minä pian itkin pitkään vuonna 2019 marraskuun lopulta aina seuraavaan , tämän vuoden alkuun.Kun läheisin kuolee niin itkua riittää.

   David Pawson mietti pääseekö ylöstempaukseen elävänä vai ei. Lopulta hän selvästi alkoi aavistelemaan että haudan kautta ylösnousemukseen on hänen osansa.Mutta nuorempana oli toiveikkuutta päästä elävänä kuten ylösottoa odottavilla kristityillä näyttää olevan tapana. Nuorempana tuumitasn että pääsen varmasti ylöstempaukseen haudattuna olematta mutta kun ikää on rapsakkaammin niin into on vähentynyt kuin väljähtyneestä cokiksesta.

   Leostakin on tämmöistä ollut nähtävissä, vauhdin hiipumista, kuka mitäkin näkee toisesta?Leolle rukoilen lisää puhtia.Puhtia saa Neroasemilta pistoksina Days Gonessa. Zombiet kuin jumalattomat?

   Ikävä on Davidia. Niin koen. Toisaalta, Herra sen tietää,Jeesuksern uskon päämäärä on nyt kaikesta päätellen tosiasia veljeämme Davidia koskien täyttynyt maallisen vaelluksensa puolesta.

   Nyt ei oikein lenkki maistuisi mutta päivittäinen hyvä terveys rutiini on palkitsevaa kun lenkki on ohi." Otsa hiessä on sinun leipäsi syömän, syntiinlangennut" .

   Aamulenkille lähdössä Davidin jonkunlaisessa suupielet alassuin ikävöintitilassa sydän huutaen yhyy, yhyy, yhyy, yhyy,mutta ei saa jäädä nyt tuleen makaamaan, hakkaa päälle Stadin poika, Commandohauis.

   • Katselin usein Davidia vaikka en ole helluntailainen vaan luterilainen. Sorry :).
    Pidin hänestä.

    Ensinnäkin hän oli rauhallinen, miellyttävä, hymyilevä, valoisanoloinen vaikka tiedän hänet hyvin tiukaksi esim avioeron suhteen. Monet väheksyy rauhallista uskovan käytöstä, pitäisi olla tulta ja tappuraa, hyppiä pomppia kieriä. Rauhallisesta käytöksestä vois ottaa oppia viesti menee paremmin perille.

    Oli siisti.

    Puhui selvästi, ymmärsin enkkua aika hyvin.

    Hän selitti Raamattua hyvin taustoittaen ja esimerkein.

    Hän ei sanonut että minä yksin olen oikeassa. Esimerkiksi ilmestyskirjasta hän totesi että on x näkemystä mutta itse edusti yhtä. Hän hyväksyi että Raamatun tulkinnat voi poiketa.


  • En reagoinut mitään koska en ole seurannut häntä kuin silloin tällöin. Kiinnostukseni häntä ei ollut mitään.

   Jumalan armossa kasvu rakkaudesta totuuteen

  • Pawsonin opetukset jatkavat elämää videoitten kautta. Ne koetellaan ja pidetään se, mikä hyvää on.

   • Noinkin lukeneen miehen kuin Dawid Pausson oli, olisi pitänyt ymmärtää, että Jumalan antama sapatti kuuluu myöskin Uudenliiton kristityille pyhäpäiväksi.

    Tulee koetella kaikki henget, ovatko ne Jumalasta, myöskin Pawssonin. Täytyypä tutkia lisää hänen opetuksiaan.

    1234567---


  • Luterilainen mailma ei siedä mitään totuutta mitä tulee Raamatun ilmoitukseen.

   se on siinä se.

   • Samoin helluntailainen maailma jolle Jeesuksen ruumiillinen seurakunta käsitys on vieras aihe.

    Lopeta tuo lihallinen komentti.

    Jumalan armossa kasvu rakkaudesta totuuteen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Samoin helluntailainen maailma jolle Jeesuksen ruumiillinen seurakunta käsitys on vieras aihe.

    Lopeta tuo lihallinen komentti.

    Jumalan armossa kasvu rakkaudesta totuuteen

    Eikö oma kommenttisi ollut lihallinen. Tuskin sinäkään leijut 24/7 hengessä. Sinua ei ole myöskään palkattu palstapoliisiksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö oma kommenttisi ollut lihallinen. Tuskin sinäkään leijut 24/7 hengessä. Sinua ei ole myöskään palkattu palstapoliisiksi.

    Älä etsi vikoja meistä vaan keskity yhteiseen rakentumiseen jos olet Jeesuksen oma. Jos et ole vaan feikki, jospa voisit väistyä tästä keskustelupalstasta kokonaan pois, kiitos.

    Jumalan armossa kasvu rakkaudesta totuuteen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Samoin helluntailainen maailma jolle Jeesuksen ruumiillinen seurakunta käsitys on vieras aihe.

    Lopeta tuo lihallinen komentti.

    Jumalan armossa kasvu rakkaudesta totuuteen

    Tuo kiinnosti eli selitätkö tuota väitettäsi Jeesuksen ruumiillisesta seurakunnasta lisää, en ole moista ennen kuullutkaan, siis miten helluntain maailma on pielessä tässä asiassa, anna tulla !


  • Jumalan armoitettu puhui sormuksesta, kuten Hänen kaltaisensa ihmisen on soveliasta todistaa.

  • Jos ei viinaa helluntaina, niin ei koko kesänä.
   Tuli otettua helluntain kunniaksi.

   • Voisitko ystävällisesti poistua kokonaan pois tästä keskustelupalstasta, kiitos.

    Jumalan armossa kasvu rakkaudesta totuuteen


   • Häpeä on heidän kunniansa.

    Yleinen moraalittomuus.Huorat kertovat elämästään iltalehdessä.


   • No mikä oli taudin nimi jot aviinalla korjasit?


  • suhtaudun uutiseen suurella ilolla. yksi vammainen uskovainen vähemmän

  • David Pawsonin toinen jalka sitten lopulta luiskahti banaaninkuorelta toisen jalan seuraksi hautaan. :) En ole tavannut häntä henkilökohtaisesti, vain nähnyt youtube videoita, joissa hän opettaa. En ole samaa mieltä kaikesta mitä hän opetti, mutta se on vain hyvä asia: Sellainen estää henkilöpalvonnan muodostumista. Kaikkien on hyvä pitää mielessä se Raamatun opetus, ettei istuttaja ole mitään, eikä myöskään kastelija ole mitään, vaan Jumala suo hengellisen kasvun. Täytyy tunnustaa, että olen saanut hyvää opetusta Jumalalta myös Davidin kautta.

   Profeetta Danielille sanottiin, että "monet maan tomussa nukkuvista heräävät" ja häntä itseään kehotettiin "mene, lepää ja nouse osaasi aikojen lopussa". Näin on nyt myös Davidin kohdalla. David on tiedottomana haudassa, kunnes "viimeisenä päivänä" koittaa ylösnousemus: "kuolleet kuulevat Ihmisen Pojan äänen ja nousevat haudoistaan". Davidiä ei pidä surra, sillä Jumalalle hän ei ole kuollut, vaan kannattaa surra mieluummin niitä, jotka ovat hengellisesti kuolleita eli paatumuksen tilassa eläen synnissä. Sellaisesta pitää olla huolissaan ja murheissaan, ei Davidistä.

   • Opetuksesta, hän sekoitti Jeesuksen puheen juutalaiset vihanajalla Matt 24-25 seurakunnalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Opetuksesta, hän sekoitti Jeesuksen puheen juutalaiset vihanajalla Matt 24-25 seurakunnalle.

    "Opetuksesta, hän sekoitti Jeesuksen puheen juutalaiset vihanajalla Matt 24-25 seurakunnalle."

    Höpsis, ei sekoittanut. Pawson ei vain ollut dispensationalisti kuten sinä. Vain dispensationalistit erottelevat Matteuksen luvut 24-25 juutalaisille. Dispensationalistinen koulukunta ei edusta Jumalan Sanan totuutta.


  • Kuka on David?

   • Onko hän helluntailainen vai pabtisti ?


  • En reagoinut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   190
   7187
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   237
   5330
  3. 58
   994
  4. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   96
   869