Hoitajat bikineissä Venäjällä

Anonyymi

nuori sairaanhoitaja koronapotilaiden keskellä varsin erikoisessa työasussa.
Naisella on yllään hupullinen suoja-asu, suojalasit, hengityssuojain ja käsineet – eli kaikki siis kuten kuuluukin – mutta läpinäkyvän suojapuvun alla on pelkät bikinit.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516202.html

Tuo kyllä tosiaan piristäisi useimpia miespuolisia potilaita.

14

86

  Vastaukset

  • Kansanedustaja, entinen nyrkkeilijä Nikolai Valujev lausui puolestaan, että sairaanhoitajaa pitäisi pikemminkin kiittää. Valujev uskoo nimittäin, että hyväkroppaisen sairaanhoitajan olemus saattoi auttaa potilaita tervehtymään.

   – Toivokaamme, että sairaanhoitaja herätti ulkomuodollaan miespuolisissa potilaissa halun elää. Kuten tunnettua, hyvä mieli auttaa aina tervehtymiseen, Valujev sanoi Venäjän medialle.

   • Wau miten ihanaa! Todellakin JATKOOOOON!


   • Lisää vanhojenkin miespotilaiden testosteronin ym. vitaalihormonien määrää elimistössä, joka auttaa taistelemaan koronavirusta vastaan.


  • Mutta mikä oli todellisuudessa sairaanhoitajan bikiniasun syy?

   Komsomolskaja Pravda -lehti haastatteli saman sairaalan naislääkäriä, joka kertoi, että bikineistä on tullut heillä yleinen sairaanhoitajien asu suojapuvun alla.

   Lääkärin mukaan henkilökunnalle tarkoitetut kertakäyttöiset sairaala-asut ovat loppuneet jo pari viikkoa sitten eikä pestäviä vaatteita riitä kaikille, sillä covid-19-potilaiden hoitoon osallistuvien vaatteita on desinfioitava tiuhaan. Niinpä täydellinen asu annetaan yleensä lääkäreille, mutta hoitajat jäävät ilman.

   – Nyt meidän kaikkien suut yritetään tukkia. Mutta uskokaa pois, että emme me täällä ilman vaatteita kulkisi, jos meille niitä annettaisiin, lääkäri kommentoi lehdelle nimettömänä potkujen pelossa.

   Valituksia suoja-asujen puutteesta on kuulunut myös muualta Venäjältä. Jotkut lääkärit ovat puolestaan kertoneet käyttävänsä vaippoja, jotta suoja-asua ei tarvitse riisua työvuoron aikana.

   Monet lääkärit ja hoitajat pelkäävät puhua ongelmista, sillä heitä on uhattu rangaistuksella ”koronafeikkien” levittämisestä. Venäjän uuden lain mukaan koronapaniikin tai valheellisten koronaväitteiden levittämisestä voi seurata sakko tai jopa vankeusrangaistus.

  • On hyvä että pysyy tuolla, eikä saman tien juokse ja rynnistä vanhainkotiin tartuttamaan vanhuksia. Näinhän aluksi tapahtui monessakin paikassa maailmaa!

   Suomessakin kuolleisuusprosentti koronaan on nyt nollissa

   • Parastahan olisi että nuoret naishoitajat olisivat alasti läpinäkyvän suojapuvun alla. Tervehdytysvaikutus suurin varsinkin naapurisänkyyn päin kumartuessa ja pelkkä peseytiminen suojapuvun poisoton jälkeen olisi edullista, kun vaatteita ei tarvitsisi pestä.


  • Venäjällä on puutetta suojavarusteista. Monin paikoin hoitajilla ja lääkäreillä ei ole ollut minkäänlaisia suojavarusteita saatavilla. Satoja lääkäreitä kuollut siellä jo koronaan.

   • Suojavarusteiden puuttuessahan bikineiden käyttö on itseasiassa turvallisin vaihtoehto. Jos päällä on uloimpana suojana vain jokin sadeviitta, alla oleva vaatekerta altistuu virukselle. Jos niitä ei ehditä pesemään riittävän usein, niiden käyttö vaarantaa hoitajan terveyden ja sitä kautta potilasturvallisuudenkin. Jos alla on lähinnä paljasta pintaa, on helppoa kuitenkin käydä vuoron jälkeen suihkussa.


  • Suoja-asu on myös kuuma, joten bikinit ovat siellä alla on sopivan vilpoisa asu. Mutta jos bikineissä oleva hoitaja onkin 90 kiloinen maatuska, ei taida olla silmän ilo.

  • Tästä voi helposti eskaloida pisnesidean ainakin vanhustensäilytyslaitoksiin. Ei des tarvitsisi olla niintä pikineitä.

  • en tiedä mutta kevät, kesää kohti.. voi olla helkkarin kuuma noissa suoja asusteissa.. taitaa aika monella olla silloin liki alaston alla?

  • Kyllä tuossa vanha papparainen virkistyy kummasti tai sitten pumppu pettää lopullisesti

  • Tuostakin varmaan jotkut tiukkapipo-tädit vetävät herneen nenään.

  • Pyssyihin on varaa tuossakin maassa, pilvenpiirtäjiin.. mutta hoitajille ei ole työvaatteisiin :) Kyllä isoissa maissa on melkoiset ääripäät mutta tämä alkaa jo vetää pohjat. Eivät varmasti uskalla omalla nimellään esiintyä eikä muutenkaan, siellä kun ikkunasta putoamiset on aika yleisiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   162
   4265
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   92
   4031
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2354
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   210
   2005
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1894