Sanna Marin määräsi julkistamaan koronaryhmän tiedot, joita valtioneuvoston kanslia panttaa

Anonyymi

STT: Valtioneuvoston kanslia panttaa koronaryhmän asiakirjoja – julkistaa vain esityslistat
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006516662.html

Sanna Marin heitti THL-johtaja Salmelan sivuun Tegnellin laumasuojamalleineen "tartutusstrategia" ja tilalle tuli tukahdutusta ja suojamaskeja kannattava THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta.

Tämä nimenomaan siitä syystä että lukuisat suomalaiset kritisoivat laajasti tätä tartuntaa ylläpitävää strategiaa sekä vaativat tukahdutusstrategiaa, joka on hyväksi todettu Itä-Aasian maissa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa.

46 järkevää asiantuntijaa tulivat tolkun vaatijoiden tueksi allekirjoittamallaan kirjelmällä hallitukselle, ja näin hallituksen koronastrategian suunta saatiin muutettua.

STT:n vaatimat ja valtioneuvoston kanslian salaamat koronakoordinaatioryhmän asiakirjat (lukuun ottamatta esityslistoja) paljastanevat mahdollisesti THL:n Salmisen ja STM:n Varhilan laumasuojastrategian ajamisen todeksi, joten ne halutaan tästä syystä pitää piilossa.

Pääministeri Sanna Marin on ollut hyvässä uskossa luottaessaan terveysasiantuntijoiden suosituksiin, joten hänellä ei ole mitään salattavaa tai syytä olla näitä asiakirjoja julkaisematta.

Pääministeri Marin määräsi julkistamaan koronaryhmän tiedot – poliitikot ihmettelevät tilannettahttps://www.is.fi/politiikka/art-2000006516742.html

Laumasuojastrategia on Suomen lain vastainen mm. perustuslaki ja tartuntatautilaki, joten ihmisten tartuttamiseen tähtäävän strategian paljastavat dokumentit johtaisivat oikeustoimiin ja tuomioihin.

5

<50

  Vastaukset

  • Koordinaatioryhmä on käsitellyt kokouksissaan esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) arvioita koronastrategiasta, suojavarusteiden saatavuutta, testauskapasiteettia, lentokenttien tilannetta, länsirajan tilannetta ja Uudenmaan sulkemista. Valtioneuvosto asetti covid 2019 -koordinaatioryhmän tehtäväänsä helmikuussa.

   Hallinto-oikeuden emeritusprofessori Olli Mäenpää perehtyi STT:n asiakirjapyyntöihin ja niihin annettuihin vastauksiin. Hänen mukaansa esityslistassa mainittujen katsausten pitäisi lähtökohtaisesti olla julkisia.

   – Ellei siellä olisi jokin tieto, joka liittyisi turvallisuussuunnitelmaan tai tämän tyyppiseen, mutta se on hyvin epätodennäköistä.

   ”Koordinaatioryhmä on viranomaistoimintaa ja sen pitäisi noudattaa julkisuuslakia”

  • "Koordinaatioryhmä on käsitellyt kokouksissaan esimerkiksi suojavarusteiden saatavuutta, testauskapasiteettia, lentokenttien tilannetta ...

   Siis Sanna Vogue-Maduron keskeisiä koronamöhläyksiä.

  • Pääsee taas oppositio räksyttämään tyhjästä.

  • Näkyykö asiakirjoista kuka jarrutteli koronarajoituksia alussa ja kuka halusi supernopeasti purkaa Uudenmaan sulun sekä avata koulut? Entä HVK:sen surullisenkuuluisat maskikaupat, tuleeko niistä lisätietoa. Näitä on varmasti käsitelty kokouksissa.

  • https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1088fa0d-3077-45af-ada0-a5070738d99e
   EcoHealth Alliancen puheenjohtaja Peter Daszak kertoo Yhdysvaltain yleisradion NPR:n haastattelussa, että heidän tutkijaryhmällään ei ole mahdollisuutta jatkaa uusien virusten etsintää Kiinassa. Hänen mukaansa he eivät myöskään enää pääse käsiksi suureen määrään ennestään kerättyjä näytteitä.
   Yhdysvaltain terveysvirasto perusteli rahoituksen lakkauttamista sillä, että EcoHealth Alliancen tutkimushanke ei vastannut terveysviraston tavoitteita ja prioriteetteja. Avoimen kirjeen takana olevat nobelistit pitävät perustetta absurdina. Nämä huomauttavat, että EcoHealth Alliance on saanut hyviä tuloksia vertaisarvioinneissa.
   Totuus paljastumassa pahikset LEPAKKO ja muurahaiskarhu paljastumassa syyttömiksi.. Valemedia!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   161
   4261
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   92
   4023
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2349
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   210
   1997
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1883