Aihe

Suomen eläkeläiset köyhyydessä, EU-valtioissa satojen biljoonien sosiaaliturva satsaus

Anonyymi

25

91

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten tuo on selitettävissä - eikö löydy palstalta asiantuntijoita ?

   • Anonyymi

    Rahat pestään Afrikan kautta hyväveli asebisneksiin ja lopuilla rahoilla tuetaan terrorismia erilaisten järjestöjen kautta.


  • Anonyymi

   Taisi vetää hiljaiseksi PetosPersKokoomuksen trollitkin, kun lyötiin faktat pöytään.

  • Anonyymi

   Äärioikeisto Italian medioissa hehkuttaa: "Italiasta tulee nyt modernimpi ja vihreämpi maa" ja se on ihan Suomen korruptiopäättäjien- ja medioitten ansiota, sitä Italian ylistystä on äärioikeiston BF-medioista saatu viime vuodet kuunnella.

   http://confini.blog.rainews.it/2020/05/27/recovery-fund-la-grande-occasione-per-litalia-di-diventare-un-paese-piu-moderno-e-piu-verde-intervista-a-giuseppe-sabella/

   EU jakaa satoja biljoonia euroja, muille EU-valtioille, sosiaaliturvaan, oikeusturvan päivittämiseen sairaus-kansaneläkkeisiin ja jopa "vihreään maahan" Italialle riittää jakamista - keillä maksatetaan ? Suomen köyhyyteen pahoinpidellyillä sairaus-kansaneläkeläisillä. Käykää kansalaisaloitteista, hävittäjähankkeet jäihin kokonaan ja lopullisesti.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tärkeintä, että taas euuun korona avustus pakettiin, löytyy miljardeja suomalaisilta veronmaksajilta!

   • Anonyymi

    Joo. Kahelia meininkiä.


  • Anonyymi

   Suurimpia kärsijöitä, eivät ole Saksan kaltaisten rikkaiden maiden kansalaiset, sillä perusteella, että heiltä on kuollut sukulaisia, kuten kaikilta muiltakin kuolee, ilman koronaakin, vaan Suomessa köyhyyseläkeläiset, jotka eivät ole saaneet euroakaan tukea ja apua, koronan torjumiseen, saati sairauksien hoitoon, vaikka ovat ilman aitoa perus- ja oikeusturvaa, 800€/kk köyhyyseläkkeillä.

   https://www.scmp.com/news/world/europe/article/3086401/coronavirus-europe-announces-us825-billion-recovery-fund-help

   Suomen korruptiomepit, ajavat vain äärioikeiston BF-talousrikoliis-veroparatiisijärjestön etuja - eivät saa aikaiseksi mitään sairaus-kansaneläkeläisten asemien parantamiseksi. Kärsijät Suomen sairaus-kansaneläkeläiset, eivätkä Mallorcalla huviloitaan puunaavat rikkaa Saksan, Italian, Espanjan 1 500€/kk minimieläkkeen saajat.

  • Anonyymi

   Suomi on eliitin hyvinvointivaltio.

  • Anonyymi

   Jos eliitiksi voi sanoa, äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia, joiden korruptiossa ministeriöt ja viranomaiset, ovat eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä siten, ettei isoimpia talousrikoksia, korruptiota, veroparatiisivuotoja rikostutkita Suomessa lainkaan, vaikka supolle ja krp:lle maksetaan siitä palkkaa.

   https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12175680/kun-et-land-faar-mindre-end-danmark-fra-eus-coronafond/

   Suomen meppejä ei edes mainita neuvottelupöydissä - niin vähän ne edes yrittävät tehdä mitään Suomen kansalaisten eteen.

   VALTAKUNNANOIKEUS tulisi ottaa käyttöön - syytteet jokaista kansanedustajaa ja ministeriä vastaan, kuten Lintilää, jotka ovat vastoin Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten oikeusturvaa ja yhdenvertaisuutta, jakaneet valtion, eli kansalaisten verovaroja - suoraan äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen BF-äärioikeistoradikaali-talousrikollisjärjestön välityksellä.

  • Anonyymi

   Psykoosi- ja ns. mielialalääkkeiden syöttöminen lapsille ja nuorille, saati kenellekään, köyhyyteen pakottamisesta oireilemisen seurauksiin, on rikollista toimintaa, jonka on loputtava.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkimus-lasten-ja-nuorten-psykoosilaakkeiden-kaytto-kaksinkertaistunut-kymmenessa-vuodessa/7833244#gs.7ihkib

   Veropakolaisyritykset sotessa, on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

   Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, on saatettava vastuuseen, isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta Suomessa.

   Monen oireilevan lapsen ja nuoren vanhempi, on köyhyyteen jätetty 800€/kk sairaus-kansaneläkeläinen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt saa valita ottaako aktiivileikkurit, vai allekirjoittaako kansalaisaloitteen, BF-talousrikollis-ekstremistien veroparatiisihävittäjien perumiseksi. Helppo valinta.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/surveillance-skin-alarm-200527135135268.html

   Sitten on turha itkeä, jos roikkuu PetosPersKokoomuksen jenkkien hyökkäysliiton mukana, sieltä ne aktiivileikkurit taas haluaisivat tulla elämiinne.

   https://www.theguardian.com/us-news/2019/nov/07/is-america-a-democracy-if-so-why-does-it-deny-millions-the-vote

  • Anonyymi

   Suomen eduskunnan BF-veroparatiisi-äärioikeisto-ekstremistien yksipuoluejärjestelmä, tappaa sairaus-kansaneläkeläisiä, 800€/kk köyhyyseläkeläisiä.

   https://www.cbc.ca/news/canada/montreal/montreal-march-demonstration-1.5593041

   Yhtä kaikki, äärioikeistorasistien väkivaltaa, myös vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pahoinpiteleminen ja murhaaminen.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/surveillance-skin-alarm-200527135135268.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16372236/suomi-finland-valtion-nimiston-kaytto---on-kriminalisoitava-veropakolaisyrityksilta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

  • Anonyymi

   Espanjaankin tulee kansalaispalkka ja potti kuukaudessa on aivan sama mitä Suomessa kokeiluun päässeille maksettiin.

  • Anonyymi

   Köyhtyvä Suomi maksaa etelän eläkkeet ei suomalaisilla niin väliä?

  • Anonyymi

   Hyväuskoisia hölmöjä kusetettiin vappu satasella?

  • Anonyymi

   Tärkeintähä on, että Suomi on hoitanut koronan niin mallikkaasti, että on säiästetty ihmishenkiä. Ainakin pari viikkoa sitten täällä hehkutettin sitä. Nyt alkaa se laskun aika, kuinka paljon jokainen ihmishenki maksoi. Osamaksulla vaan,, seuraava erä tulee myöhemmin

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   BF-Yle ym valemediat Suomessa, valeuutisoivat Espanjan "hyväntekeväisyys"-toiminnasta, eli mainostelevat veroparatiisi-sote-maski-testi-rokotebisneksiä ja ns. hyväntekeväisyysvaltiota, joka on oikeusvaltion ja demokratian vastakohta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16420624/suomen-elakelaiset-koyhyydessa-eu-valtioissa-satojen-biljoonien-sosiaaliturva-satsaus#comment-102674004

   Espanjassa 305 BILJOONAN euron sosiaaliturva-satsaukset, ei luulisi olevan enää tarvetta "hyväntekeväisyydelle".

   Suomessa sairaus-kansansaneläkeläiset 800€/kk orjuuseläkkeillä, äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa, täysin heitteillä.

   Veroparatiisirokote-testi-maski-ym bisneksillä, ei torjuta, eikä hoideta koronapandemiaa.

   800€/KK ORJUUSELÄKKEET ovat Suomen pahin pandemia - eläkeläisköyhien kansanmurhaaminen meneillään Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomessa on kaiken lisäksi hieman hankalaa asua "sillan alla" koko vuotta, jos vertaa etelämmän ilmastoon. Tähän joku toteaa "Sataa siellä Espanjassakin joskus lunta". No pääosin kuitenkin ilmasto on hieman rankempaa täällä pohjoisemmassa.
   Olisi kiva, jos joku tekisi jutun kansainväliseen mediaan kuvineen suomalaisesta hyvinvoinnista leipäjonoineen ja psyykkisesti oireilevine nuorineen.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   398
   12829
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   9466
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   8568
  4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

   heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
   Maailman menoa
   186
   5531
  5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

   Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   2957