Niikko, rehellisin persu?

Parasta mitä persulla on oli tänäään TV:ssä.
Hän on aina ollut mikä rehellisin persu ja suuri KÄSILAUKKUVARAS. >Voiko olla suurempaa neroutta persuissa kun se, että mies varastaa käsilaukun?
Ei ole. Se on sulka hattuun!

Ola Turpeinen moniin pahoinpitelyihin, jopa 12-14 vuotta vanhan lapsen syyllistynyt, on piiloissa ja varmasti valmistelee sisällissotaa, mutta ei hätää toinen idiootti, tämä Niikko paikkaa komeasti persujen todellisten ykkös-idioottien luotisuoria ja "lainkuuliaisia" riviä.
Kyllä Perussuomalaiset, siis koko puolue, pölhöpersut ja varsinaiset persuidiootit voittavat kaikki vaalit.
Ja Sisällissodan, tai voi se olla niinkin, että tämä rikollisten ja typerysten Älymölöö poppoo ei ihan joka asiassa onnistu..

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aivan siksi äänestämme rehellisintä Demaria Antti Rinne!

      Käräjäoikeus katsoi puheenjohtaja Rinteen henkilökohtaisesti syyllistyneen rangaistavaan tekoon, josta hänelle määrättiin 20 päiväsakkoa sekä 11 000 euron oikeudenkäyntikulujen korvausvelvollisuus. 2011 Rinteen johtama Ammattiliitto Pro aikaisti jo ilmoittamaansa lakkoa lakkojen ilmoitusaikaa koskevien sääntöjen vastaisesti. 16 metsäyhtiötä ja Metsäteollisuus ry jättivät asiasta haasteen. Käräjäoikeus katsoi asianomistajaksi ainoastaan Metsäteollisuus ry:n. Helsingin käräjäoikeus antoi 2016 tuomion, jonka mukaan Rinne on syyllistynyt työriitojen sovittelussa annetun lain rikkomiseen, ja tuomitsi rangaistuksena 20 päiväsakkoa. 2018 hovioikeus piti tuomion voimassa ja lisäksi tuomitsi Rinteen korvaamaan Metsäteollisuuden oikeudenkäyntikulut.[32]

      • Anonyymi

        Rinne joutui jättämään AKT:n lakimiehen paikan vuonna 1996, ja hänen ay-uransa keskeytyi vuosiksi. Suomen Kuvalehti kertoi vuonna 2005, että Rinne joutui eroamaan, koska hän oli laskuttanut samoista työmatkoista kahteen kertaan. AKT:n silloinen puheenjohtaja Kauko Lehikoinen muisteli, että kyse oli noin 10 000 markasta.

        Toisessa tapauksessa Rinne oli toiminut lohjalaisessa taloyhtiössä isännöitsijänä. Suomen Kuvalehti kertoi hänen jättäneen vuoden 1991 ajalta tositteet palauttamatta ja maksaneen oman puhelinlaskunsa taloyhtiön kassasta[16]. Rinteeltä karhuttiin 25 000 markan (nykyarvo n. 5000 €) vahingonkorvaukset 1995-1996. Poliittisen historian professori Timo Soikkanen katsoi Ilta-Sanomissa, ettei taannoisilla rahasotkuilla olisi niin suurta merkitystä, ellei Rinne puheenjohtajaehdokkaana ehkä pyrkisi samalla valtiovarainministeriksi. Rahaepäselvyyksistä huolimatta Rinne valittiin Kataisen ja Stubbin hallituksiin valtiovarainministeriksi. Antti Rinne totesi rahaepäselvyyksien noustua julkisuuteen, että menneet eivät ole mitään salaisuuksia.

        "Menneet eivät ole mitään salaisuuksia" tarkoittaa Demari-kielellä: sulka hattuun.


      • Ei kai hakannut puolustuskyvytöntä lasta, kuten Ola Turpeinen.
        >Miten muuten siellä, tyhmyyden, typeryyden, rikollisuuden ja äärimmäisen vihan, kaunan ja kateuden sekä suoranaisen hulluuden ytimessä, Perussuomalaisten Älöämölöö-poppoossa muuuten menee.?


    • Anonyymi

      Mukana A-Studiossa Niikon kanssa myös Takkutukka Taulukauppias eli Puolustuministeri Itte!

      Syksyllä 2009 Kaikkonen sai osansa vaalirahakohusta. Tuolloin kävi ilmi, että Nuorisosäätiö, jonka hallituksen puheenjohtaja Kaikkonen oli ollut vuodesta 2003, oli jakanut vaalitukirahaa Kaikkoselle kunta-, eduskunta- ja europarlamenttivaaleissa. Lisäksi se oli rahoittanut muun muassa Matti Vanhasen presidentinvaalikampanjaa. Kaikkonen jätti puheenjohtajan paikkansa vaalirahakohun vuoksi ja jäi tämän jälkeen Nuorisosäätiön hallituksen jäseneksi.[13][14][15]

      Syyttäjä vaati Kaikkoselle vankeutta 16. tammikuuta 2012 alkaneessa Nuorisosäätiön lahjuksia käsittelevässä oikeudenkäynnissä.[16] Tammikuussa 2013 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Kaikkosen viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen luottamusaseman väärinkäytöstä.[17] Kaikkonen ei valittanut tuomiostaan.

      • Anonyymi

        Taulukaupat kotiinpäin tilitetysti tarkoittaa, että nyt valitaan mies puheenjohtajaksi. Tai jos ei valituksi tullu, niin ainakin ministeriksi valitaan koska "valtioneuvoston jäsenten tulee olla rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia ja nauttia eduskunnan luottamusta".

        No, valintoja tehtiin... luottoakin oli vaikka tuomioita takana. Oikea puolue, siksi luottoa?


      • Anonyymi

        Kaikkonen taitaa olaa jumalattoman pitkään aikaan ainoa ministeri, jolla on merkintä rikosrekisterissä. Sakkotuomioilla ei sinne pääse.


    • Anonyymi

      Jumalauta meillähän on JO NYT REHELLISIN HALLITUS IKINÄ! KAIKKONEN JA RINNE TAKUU MIEHET!

    • Anonyymi

      Eikös SDP : n riveihin kuuluva Veijokin kunnostautunut ? Liekkö "kopissa" vieläkin ?

    • Anonyymi

      Rehellinen vasuri ja Mustanaamio ovat satu-olentoja .

      • Voi sinua laps`parka. Noin 50 vuotta vanhaa juttua esität. Taas idioottipersu paljasti äärettömän tyhmyytensä ja sen, ettei ole yhtään omaa ajattelua ja varsinkin sen, että äly ja huumorintaju on mitä pölhöpersuilla ja persuidiooeilla on.
        Käsilaukkuvaras ja ehtoollisviinit ja kirkkohopeat varastanut Tollo Tenu Teukka Hakkarainen on persuidioottien valitsema meppi


    • Anonyymi

      SDP : N rahoittama kulttuuri-taiteilija syytteessä useista raiskauksista , lapsiin sekaantumisista , ihmiskaupasta jne , sitä en tiedä liekkö pöllinyt kenenkään käsilaukkua ?

    • Anonyymi

      Kun Niikko on rehellisin mies perussuomalaisissa, niin se jo kertookin puolueesta tarvittavan paljon.

    • Anonyymi

      Keskusteltiinko tässä Niikosta vai kenestä?
      Ai niin, persuthan kääntävät aina omat ongelmansa toisten ongelmiksi!

    • Anonyymi

      Niikko osoitti A-talkissa sentään jonkinlaista taktista silmää. Istui enimmäkseen hiljaa kuin tikku ulosteessa , joten ei päässyt munaamaan itseään kuin muutaman kerran.

    • Anonyymi

      Marinhan ei uskalla tulla suoriin keskustelu lähetyksiin , kun ei voi vastauksia paperilta lukea , pää menee jumiin , laittaa jonkun apupojan vastailemaan .

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      331
      7559
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2244
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1642
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1489
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      116
      1211
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      75
      1179
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1046
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      925
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      915
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      277
      823
    Aihe