Kausalan Ari Hyvönen uusi Kotkafani

Anonyymi

Myötäilee Kotkan perusjuomalaisia paikallislehdessä. Hoida ne valkoposkihanhi tukiaiset sinne Kausalaan etteivät muuttolinnut tee tuhojaan

13

56

  Vastaukset

  • Onko Kausalassa tilastoituja ulkomaalaisten raiskauksia kun asianomainen fanittaa kotkan perusjuomalaisten yhden asian vaalimainos kirjoituksia vuosi etuajassa.

   • Persujen teot ja puheet ovat ristiriidassa. Puhuvat paljon pakolaisista ja heidän mukanaan tuomista ongelmista. Tekevät toisin. Eli ollessaan hallituksessa toivat tänne yli 20 000 ilmeisesti työperäistä maahanmuuttajaa mutta eivät ole hirveästi puhuneet tai tehneet heidän työllistymisen eteen!

    J uho Eerolan neuvotteleman hallitus sopimuksen pohjalta.


  • Kotkassa ehdolla ollut Amon Rautiainen (ps) kirjoitti Facebookissa muun muassa, että ”maailman diktaattorina” hän ”keittäisi elävältä” muslimeita. Hän kutsui pääministerin ja valtiovarainministerin ampumista ”isänmaalliseksi teoksi”.

   Tunnettu filosofi, Helsingin yliopiston käytännöllisen filosofian emeritusprofessori Timo Airaksinen– Carl Gustaf Mannerheim oli pessimistinen, masentunut, runsaasti alkoholia käyttänyt ihminen.

  • Nyt olen niin tyäväestön puolutta että.

   Tottahan toki jos etätöissä tekee kaikki työhönsä edellyttämät asiat kuuluu siitä täysi palkka saada. Se, että etätöissä tekee työt mihin normaalisti menee 8 tunnin päivä vaikkapa neljässä tai kymmenessä tunnissa ei asiaan vaikuta, pääasia, että työt tulee tehtyä.

   Mutta, mutta
   Työnantajana en maksaisi etätyöstä täyttä palkkaa: tekevät siinä sivussa omia töitä tai tekemättä mitään, se tuottavuus.

  • Nykyisin jo vakiintuneeksi tavaksi muodostunut hanhien syyskokoontuminen on Kouvolassa. Kyseessä ovat pääasiassa arktiset valkoposkihanhet, joiden massat saapuvat tänä vuonna Kouvolaan 17. syykuuta, todellisia luonnon asiantuntijoita metsästäjiä kuulematta.

   persupiiperö on tosiaan ehkä alatyylinen ja tarkoituksella halventava sana joka tarkoittaa luonnon asioista mitään ymmärtämätöntä haihattelijaa.

  • Kymen Sanomien ja Kouvolan Sanomien verkkokommenttien moderointi siirtyy STT:n hoidettavaksi

   Moderoinnissa poistetaan aina viestit, joihin sisältyy• sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskontoon, kansallisuuteen, kieleen, ihonväriin tai muuhun vastaavaan kohdistuvaa panettelua tai kiihottamista• yllyttämistä laittomaan toimintaan

   Karsitaan myös•
   asiaan kuulumaton sisältö kuten– tuotteen, palvelun, puolueen, uskonnon, aatteen tai vastaavan mainostaminen

  • Malarialääke hydroksiklorokiini älämölö Trumpia kohtaan on USA:n piikkiin elävien johdonmukainen reaktio, kun ilmaiset eväät ovat loppumassa.

   Trumpin UV-valoista lähetettiin Brasiliaan kaksi miljoonaa annosta lääkettä, jonka tehosta ei ole näyttöä.
   Hydroksiklorokiinin puolesta on puhunut muun muassa Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, joka on kertonut käyttäneensä lääkettä ehkäisynä.

  • Persujen romahdus johtuu äänestäjien pettämisestä . Onko maailman tuhoisin tyäväestön aate vielä voimissaan persu kommunismi,

  • Persut on Suomen kovimmat kommunistit. Miksi persut tukevat esimerkiksi valitsemassaan äärivenäjämielisessä EU:ryhmässä venäjän, mutta ei Suomen hallitusta? Käsittämätöntä ja epäisänmaallista.

  • Ja nyt oli vuorossa kepulit KymenSanomissa. Eikö ole olemassa Kausalan Sanomia missä voi toistaa muiden aiemmin havainnoimia valtakunnallisesta mediasta.

  • Mihin on hävinneet Kouvolan Sanomien kommenttien häiriköt, kysyttiin täällä foorumilla.
   Oikea vastaus; KymenSanomiin ne menneet on.

  • Majuri evp Hyvönen osallistuu taas politikointiin kun ei palveluksessa sitä voinut tehdä. Kotkalaisessa paikallislehdessä hännystelee poliisi Levosen (ent.PS, ent.Kepu, nyk. shit) mielipiteitä valtakunnansyyttäjästä. Toimivat yhdessä uusina syyttäjinä Juha Mäenpään (ps.) casessa., asiantuntijat.

   Levonen, Valtakunnansyyttäjän julkinen väite, että kansanedustaja Juha Mäenpään (ps.) kohdalla kyse olisi ollut rasistisesta ihmisarvoa loukkaavasta ja varsin tavallisesta vihapuheesta ovat kyllä hyvin pitkälle meneviä ja arveluttavia johtopäätöksiä.

   – Tässä on kyse varsin tavallisesta lainvastaisesta vihapuheesta. Mitä todennäköisemmin se olisi johtanut tuomioon. Ratkaisun tekee tietysti aina lopulta tuomioistuin, Toiviainen totesi Ylelle.

   Kuinka pitkälle meneviä tulkintoja uudet syyttäjät voivat tehdä, onko syyllistytty maalittamiseen?

   Näin oikeusoppineet vastaavat, Professorit Matti Tolvanen ja Jukka Kekkonen arvioivat, että valtakunnansyyttäjän puheet olivat asiallisia.

   Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta toteaa, – Hänhän totesi vain, että syyttämisen edellytykset olivat olemassa, ja syyttämäänhän pitää mennä vain silloin, kun syyttäjä pitää todennäköisempänä että tulee tuomio kuin että ei tule. Syyttäjän pitää pitää tuomiota aika varmana, että voi syyttää ylipäätään.

   Samaa mieltä on oikeushistorian ja roomalaisen oikeuden professori Jukka Kekkonen Helsingin yliopistosta.

   – Toiviainen puhuu hyvin maltillisesti ja järkevästi. Ei pitäisi olla mitään erityistä syytä hermostua siitä, Kekkonen toteaa.

   – Hän on virkamies, mutta hänellä on aivan sama oikeus ilmaista mielipiteensä kuin muillakin. Luin hyvin tarkkaan hänen haastattelunsa, ja hän ei ole missään sanonut varmuudella, mikä tämän prosessin lopputulos olisi, jos se tulisi tuomioistuimeen. Hän ei ole mitenkään loukannut syyttömyysolettamaa, joka on hyvin tärkeä periaate.
   – Oikeusvaltio on niin hieno ja arvokas asia, että jos syytesuoja olisi murrettu ja asia olisi tullut tuomioistuimen ratkaistavaksi, niin olisipa tulos sitten ollut tuomio tai ei, niin oikeusvaltio olisi voittanut,

   Toivanen-Levonen,Hyvönen tulos 100-0(nollat)

  • Mihin on hävinneet Kouvolan Sanomien kommenttien häiriköt?
   KymenSanomiin on mennyt ainakin valkopostihanhien ystävä Ari Kausalasta

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   132
   6833
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   88
   3367
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2218
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   70
   1982
  5. taksiyrittäjyys tiensä päässä. tämä ala loppuu

   bärnerin taksilaki ja korona tekee selvää jälkeä koko alasta. jäljelle jää ehkä 10% maan takseista. ei alaa pelasta edes se että polttoaine on nyt h
   Taksit
   60
   1944