Kausalan Ari Hyvönen uusi Kotkafani

Anonyymi

Myötäilee Kotkan perusjuomalaisia paikallislehdessä. Hoida ne valkoposkihanhi tukiaiset sinne Kausalaan etteivät muuttolinnut tee tuhojaan

20

995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko Kausalassa tilastoituja ulkomaalaisten raiskauksia kun asianomainen fanittaa kotkan perusjuomalaisten yhden asian vaalimainos kirjoituksia vuosi etuajassa.

      • Anonyymi

        Persujen teot ja puheet ovat ristiriidassa. Puhuvat paljon pakolaisista ja heidän mukanaan tuomista ongelmista. Tekevät toisin. Eli ollessaan hallituksessa toivat tänne yli 20 000 ilmeisesti työperäistä maahanmuuttajaa mutta eivät ole hirveästi puhuneet tai tehneet heidän työllistymisen eteen!

        J uho Eerolan neuvotteleman hallitus sopimuksen pohjalta.


    • Anonyymi

      Kotkassa ehdolla ollut Amon Rautiainen (ps) kirjoitti Facebookissa muun muassa, että ”maailman diktaattorina” hän ”keittäisi elävältä” muslimeita. Hän kutsui pääministerin ja valtiovarainministerin ampumista ”isänmaalliseksi teoksi”.

      Tunnettu filosofi, Helsingin yliopiston käytännöllisen filosofian emeritusprofessori Timo Airaksinen– Carl Gustaf Mannerheim oli pessimistinen, masentunut, runsaasti alkoholia käyttänyt ihminen.

    • Anonyymi

      Nyt olen niin tyäväestön puolutta että.

      Tottahan toki jos etätöissä tekee kaikki työhönsä edellyttämät asiat kuuluu siitä täysi palkka saada. Se, että etätöissä tekee työt mihin normaalisti menee 8 tunnin päivä vaikkapa neljässä tai kymmenessä tunnissa ei asiaan vaikuta, pääasia, että työt tulee tehtyä.

      Mutta, mutta
      Työnantajana en maksaisi etätyöstä täyttä palkkaa: tekevät siinä sivussa omia töitä tai tekemättä mitään, se tuottavuus.

    • Anonyymi

      Nykyisin jo vakiintuneeksi tavaksi muodostunut hanhien syyskokoontuminen on Kouvolassa. Kyseessä ovat pääasiassa arktiset valkoposkihanhet, joiden massat saapuvat tänä vuonna Kouvolaan 17. syykuuta, todellisia luonnon asiantuntijoita metsästäjiä kuulematta.

      persupiiperö on tosiaan ehkä alatyylinen ja tarkoituksella halventava sana joka tarkoittaa luonnon asioista mitään ymmärtämätöntä haihattelijaa.

    • Anonyymi

      Kymen Sanomien ja Kouvolan Sanomien verkkokommenttien moderointi siirtyy STT:n hoidettavaksi

      Moderoinnissa poistetaan aina viestit, joihin sisältyy• sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskontoon, kansallisuuteen, kieleen, ihonväriin tai muuhun vastaavaan kohdistuvaa panettelua tai kiihottamista• yllyttämistä laittomaan toimintaan

      Karsitaan myös•
      asiaan kuulumaton sisältö kuten– tuotteen, palvelun, puolueen, uskonnon, aatteen tai vastaavan mainostaminen

    • Anonyymi

      Malarialääke hydroksiklorokiini älämölö Trumpia kohtaan on USA:n piikkiin elävien johdonmukainen reaktio, kun ilmaiset eväät ovat loppumassa.

      Trumpin UV-valoista lähetettiin Brasiliaan kaksi miljoonaa annosta lääkettä, jonka tehosta ei ole näyttöä.
      Hydroksiklorokiinin puolesta on puhunut muun muassa Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, joka on kertonut käyttäneensä lääkettä ehkäisynä.

    • Anonyymi

      Persujen romahdus johtuu äänestäjien pettämisestä . Onko maailman tuhoisin tyäväestön aate vielä voimissaan persu kommunismi,

    • Anonyymi

      Persut on Suomen kovimmat kommunistit. Miksi persut tukevat esimerkiksi valitsemassaan äärivenäjämielisessä EU:ryhmässä venäjän, mutta ei Suomen hallitusta? Käsittämätöntä ja epäisänmaallista.

    • Anonyymi

      Ja nyt oli vuorossa kepulit KymenSanomissa. Eikö ole olemassa Kausalan Sanomia missä voi toistaa muiden aiemmin havainnoimia valtakunnallisesta mediasta.

    • Anonyymi

      Mihin on hävinneet Kouvolan Sanomien kommenttien häiriköt, kysyttiin täällä foorumilla.
      Oikea vastaus; KymenSanomiin ne menneet on.

    • Anonyymi

      Majuri evp Hyvönen osallistuu taas politikointiin kun ei palveluksessa sitä voinut tehdä. Kotkalaisessa paikallislehdessä hännystelee poliisi Levosen (ent.PS, ent.Kepu, nyk. shit) mielipiteitä valtakunnansyyttäjästä. Toimivat yhdessä uusina syyttäjinä Juha Mäenpään (ps.) casessa., asiantuntijat.

      Levonen, Valtakunnansyyttäjän julkinen väite, että kansanedustaja Juha Mäenpään (ps.) kohdalla kyse olisi ollut rasistisesta ihmisarvoa loukkaavasta ja varsin tavallisesta vihapuheesta ovat kyllä hyvin pitkälle meneviä ja arveluttavia johtopäätöksiä.

      – Tässä on kyse varsin tavallisesta lainvastaisesta vihapuheesta. Mitä todennäköisemmin se olisi johtanut tuomioon. Ratkaisun tekee tietysti aina lopulta tuomioistuin, Toiviainen totesi Ylelle.

      Kuinka pitkälle meneviä tulkintoja uudet syyttäjät voivat tehdä, onko syyllistytty maalittamiseen?

      Näin oikeusoppineet vastaavat, Professorit Matti Tolvanen ja Jukka Kekkonen arvioivat, että valtakunnansyyttäjän puheet olivat asiallisia.

      Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta toteaa, – Hänhän totesi vain, että syyttämisen edellytykset olivat olemassa, ja syyttämäänhän pitää mennä vain silloin, kun syyttäjä pitää todennäköisempänä että tulee tuomio kuin että ei tule. Syyttäjän pitää pitää tuomiota aika varmana, että voi syyttää ylipäätään.

      Samaa mieltä on oikeushistorian ja roomalaisen oikeuden professori Jukka Kekkonen Helsingin yliopistosta.

      – Toiviainen puhuu hyvin maltillisesti ja järkevästi. Ei pitäisi olla mitään erityistä syytä hermostua siitä, Kekkonen toteaa.

      – Hän on virkamies, mutta hänellä on aivan sama oikeus ilmaista mielipiteensä kuin muillakin. Luin hyvin tarkkaan hänen haastattelunsa, ja hän ei ole missään sanonut varmuudella, mikä tämän prosessin lopputulos olisi, jos se tulisi tuomioistuimeen. Hän ei ole mitenkään loukannut syyttömyysolettamaa, joka on hyvin tärkeä periaate.
      – Oikeusvaltio on niin hieno ja arvokas asia, että jos syytesuoja olisi murrettu ja asia olisi tullut tuomioistuimen ratkaistavaksi, niin olisipa tulos sitten ollut tuomio tai ei, niin oikeusvaltio olisi voittanut,

      Toivanen-Levonen,Hyvönen tulos 100-0(nollat)

    • Anonyymi

      Mihin on hävinneet Kouvolan Sanomien kommenttien häiriköt?
      KymenSanomiin on mennyt ainakin valkopostihanhien ystävä Ari Kausalasta

    • Anonyymi

      Meilläpäin tähän maailman pelastamiseen liittyen yhteisvoimin, kok, dem, vihr, kepu tasaamme UPM tehtaalle tuloa ihanaan merikaupunkiimme.
      Siihen ei reservin haulikkoampuja pysty Kausalassa. Pidä tunkkis ja tunkios.

      Päätoimittajalta: Synkät uutiset sisältävät myös toivoa – Kotkassa odotetaan, että UPM toisi kaupunkiin biopolttolaitoksen

      UPM:n Pesonen Ylen Ykkösaamussa: Kotka edelleen ykkösvaihtoehto biojalostamolle.UPM ei ole haudannut Kotkan biojalostamosuunnitelmaa – Aikataulu on venynyt, mutta työ jatkuu

      Hallitus esittää 450 miljoonan euron lisärahoitusta Suomen Malmijalostus Oy:lle. Valtionyhtiö etsii parhaillaan kumppaneita kahteen akkumateriaalitehtaaseen Suomessa. Tehtaiden mahdolliset sijoituspaikat ovat Kotka, Hamina,

      Entä jos lähtisit retkelle naapurikaupunkiin? T. Kyminjoen Res Upseerit

    • Anonyymi

      Pysy turve nuija siellä omilla sivuillasi jätä eteläinen Kymenlaakso rauhaan valkohanhi poskessa.

      • Anonyymi

        Kysynpä kausalan turvetuotantoon paremmin perhehtyneeltä mikä on oma ratkaisu kun pitää kritisoida muiden mielipiteitä. Onko se oma ratkaisu Kausalan pelloilta kerätty valkoposkihanhien kakka?

        Laita ne huumaavat Kausalan tiedeuutisesi MV lehteen tai Kausala Newsiin ja mene huussiin, vedä itsesi alas.


    • Anonyymi

      Ari Hyvösen evp. majuri puuttuu palkansaajien vaatimuksiin pitää työehdot kelvollisina ja ihmiset ehjänä. Helppo huudella vieraisiin pöytiin istuttuaan puolustusvoimien jeepissä "työelämänsä", ei tainnut edes tappaa ketään vaikka oli sotilas kirjoituspöydässä.

      Lapuanliike sai alkunsa Lapualta, jossa Kosola asui. Liikkeen taustalla olivat vuoden 1918 sisällissodan arvet ja suojeluskuntataustaisten voittajien pettymys maltilliseen parlamentaariseen demokratiaan.

    • Anonyymi

      Palkkasyrjintä Suomessa

      Tasa-arvovaltuutetulle tuli viime vuonna noin 80 yhteydenottoa palkkasyrjintään liittyen.

      Todellisuudessa palkkasyrjintätapausten määrä on paljon suurempi, sillä vain harva kääntyy tasa-arvovaltuutetun puoleen.

      Syrjintää epäilevät saattavat riitauttaa asian työpaikalla joko itsenäisesti tai luottamushenkilöiden ja ammattiliittojen avulla.

      Monesti asiat myös sovitaan työpaikoilla ilman, että niitä viedään viranomaiselle tai tuomioistuimeen.

    • Anonyymi

      Upseeriliitto moittii Nato-työhön esitettyä palkkausta

      Neuvottelut Naton komentorakenteeseen lähtevän henkilöstön palkkauksesta ja työehdoista ovat käynnissä. Upseeriliitto arvostelee ennen muuta työstä tarjottua kokonaispalkkausta.

    • Anonyymi

      Työmarkkinakeskusjärjestö Akavan hallitus päätti kokouksessaan 19.1. toteuttaa Akavan koordinoiman poliittisen työtaistelutoimenpiteen eli ulosmarssin 6.2.2024 kello 14. Ulosmarssi päättyy kello 16.

      Upseeriliitto on akavalainen järjestö, jolla on jäseniä yli 6400 kadetista kenraaliin. Upseeriliitto puolustaa upseeria työssään.

      Poliittisella työtaistelutoimenpiteellä Akava vastustaa osaa hallituksen työelämätoimista. Akava on esittänyt maan hallitukselle oman, perustellun ratkaisuehdotuksensa, mutta hallitus ei ole sitä noteerannut eikä vastannut siihen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe