Näin konsulttiyhtiö mainostaa valtion koronatukia: Tarjolla 10 000-100 000 euron arvosta rahaa..

Anonyymi

..jota ei tarvitse maksaa takaisin'. Veronmaksajien piikki auki!

Näin konsulttiyhtiö mainostaa valtion koronatukia: ”Tarjolla 10 000–100 000 € arvosta rahaa, jota ei tarvitse maksaa takaisin”
https://www.talouselama.fi/uutiset/nain-konsulttiyhtio-mainostaa-valtion-koronatukia-tarjolla-10-000100-000-arvosta-rahaa-jota-ei-tarvitse-maksaa-takaisin/4e262217-fc11-49e6-89c0-f5f1a902ad36
"Konsulttiyhtiö Growflow tarjoaa mainoksessa apua Business Finlandin ja Ely-keskusten koronatukien hakemiseen.

Growflow mainostaa koronatukien hakemista yrityksiin lähettämissään sähköpostiviesteissä.

”Nyt olemme keskittyneet kriisirahoitusten hakemiseen ja viimeisen kahden kuukauden aikana olemme hioneet itsestämme mestareita siinä. Lisäksi meillä on 96 % hitrate rahoitushauissa, eli tiedämme mitä kannattaa hakea ja miten siinä onnistutaan”, kerrotaan mainoksessa.

”Vielä jonkin aikaa tarjolla on 10 000 - 100 000€ arvosta rahaa suoraan yritykselle, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Parasta on se, että 70 % rahasta maksetaan heti kun hakemus on mennyt läpi.”

Saarniaho kertoi, että Growflow’n palkkio muodostuu siitä, että onnistuneen hakemuksen perusteella saadulla avustuksella rahoitetaan Growflow’lta tilattava hanke."

Näiden konsulttifirmojen avulla kupataan veronmaksajilta nyt kiihtyvästi vastikkeetonta yrityssossutukea "koronarahaa" blogisteille, suklaapuodinpitäjille, kuparipannukauppiaille jne. jne. sosiaalikapitalismin ja kapitaalikommunismin ihannemaassa, jossa yritysten ja niiden omistajien voitot yksityistetään, mutta kulut (mm. palkkakulut enenevässä määrin), tappiot ja ympäristörikokset sosialisoidaan veronmaksajille, kansalle ja yhteiskunnalle.

Kokoomuksen kapitaalikommunismi ja kepun agraarisosialismi ovat tätä samaa eliittikommunismia-sosialismia. Kepun elinkeino(ttelu)ministeri Mika Lintilä seisoo vastuuministerinä Business Finland ja Ely yrityssossutukirahapinon päällä jakamassa näitä yritystukiarpajaisvoittoja ja kepun valtiovarainministeri Katri Kulmuni on kirstunvartijana. Kansa on maksajana.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Provisiopalkkaisia puhelinmyyntitykkejä on palkattu ympäri maata hakemaan näille BF ja Ely yrityssossutukiin keskittyneille konsulttifirmoille konsultoitavia yrityksiä. Konsultointi on yritykselle ilmainen, eli se voi vain voittaa mikäli "koronatukihakemus" menee läpi, ja suurin osa menee. Kukapa vaurastumiseen tähtäävä ahnas yrittäjä ei raaputtaisi ilmaista arpaa, jonka maksaja on valtiovelan takaisinmaksun muodossa pakkokikytettävä työläinen sekä työttömät ja yhteiskunnan huono-osaiset sosiaaliturvan ja peruspalveluiden leikkaisten kautta. Pikavoittoja ihmisten hyvinvoinnin laskuun!

    • Anonyymi

      Tämä tuntuu kohtuuttomalta.
      Yrityksiä ei tule auttaa vastikkeettomin avustuksin, tuo vääristää kilpailua ja on valtion varojen tuhlaamista.
      Pääomatukea ja lainoja, eikä mitään ilmaista rahaa. Hallitusta on huijattu pahemman kerran, ketkä ovat olleet lobbareina?
      Lintilä ei ole myöskään puuttunut kaivostoimintaan. Olisiko Lintilän tosiaan syytä mennä? Kepun sipiläläisten firmaosasto on myrkkyä kepun kannatukselle.

    • Anonyymi

      Konsultit ottavat avustuksista leijonanosan ja yritykselle/yrittäjälle jää vain murusia oman liiketoiminnan kehittämiseen ja maksuihin. Eli tuki ei mene siihen mihin tarkoitettu vaan konsulttipalkkioihin. Konsultit tehtailevat copy-paste-menetelmällä hakemuksia, joista velottavat tuhansia euroja. Aivan turhaa konsulttien käyttö on ja liian kallis (ahneudella ei ole näköjään rajaa). Ao. tyyppiset konsulttifirmat tulisi rinnastaa pikavippifirmoihin ja laittaa lainsäädännöllä kuriin. Esim. sama konsulttifirma ei voi olla mukana kuin max. 3 hakemuksessa vuoden aikana.

      Muutama vuosi sitten porasin samaa asiaa Elyn ja Business Finladin porukalle ja vastaus oli, että kyllä näillä tuilla on myös työllistävä vaikutus. Tarkoittaa siis konsulttien työllistämistä ja kuten arvata saattaa Business Finlandin ympärillä pörrää iso konsulttitakiaisten parvi. Minullekin on tullut kuukausittain ehdotuksia, että tehdään esim. markkinakartoitus ja minun ei tarvitse itse tehdä mitään. He anovat tuet jne.

      Oma mielipiteeni on, että tällaiset tuet ovat eivät nosta Suomen tuottavuutta eikä kilpailukykyä, mutta pitävät verotuksen korkeana.

    • Anonyymi

      Miksei mainostaisi? Sossupummillekin kelpaa kaikki "ilmainen" raha.

      • Anonyymi

        Ero on se että työtön ja varaton rahaton tarvitsee tukea elääkseen, suurin osa näistä yritystukipummeista ei, vaan ne ovat pelkästään lisäosinkoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ero on se että työtön ja varaton rahaton tarvitsee tukea elääkseen, suurin osa näistä yritystukipummeista ei, vaan ne ovat pelkästään lisäosinkoa.

        Ero on siinä että konsultit ja kumppanit tekevät jotain rahan eteen, mutta sossupummit juovat ilmaista kaljaa kotisohvillaan laittamatta rikkaakaan ristiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ero on siinä että konsultit ja kumppanit tekevät jotain rahan eteen, mutta sossupummit juovat ilmaista kaljaa kotisohvillaan laittamatta rikkaakaan ristiin.

        Tekeehän muutkin rosvot "työtä", kannatatko myös ryöstöjä, varastetun tavaran kauppaa, huumekauppaa jne.?


    • Anonyymi

      Suomi on eliitin ja hyväosaisten sossutukemisen luvattu maa. Samat edunsaajat itkevät Suomen korkeaa verotusta. Itsehän tilasitte!

    • Anonyymi

      Tämä lisää suunnatonta haluani äänestää sosiaalidemareita jatkossa.
      Saattaapi olla, että koronan ensimmäisen aallon mentyä ja loppuvuoden ollessa almanakassa sossujen vetämän vihervasurihallituksen vallaton kansansuosio palaa arkeen kun kassa on kuiva, työttömyys lävähtää silmille ja veroruuvia aletaan kiristämään. Köyhällistö tulee nauttimaan äänestystuloksesta.

      • Anonyymi

        Elinkeinotukien jakaja kepu tässä on takana. Eikö vastuuministereillä ole enää mitään vastuuta?
        SDP vihelsi pelin heti poikki, kun kepuporvarien kaverikapitalistien temput tulivat julki.
        On erikoista että hallituskumppaneihin ei voi luottaa lainkaan, kun kyseessä on porvaripuolue.

        Kepu vaati myös työllistääkseen suomalaisia maatalouden kausitöihin 8 kohdan ohjelmassaan mm. keskimäärin 8 €/tunti palkasta 50% sosialisoitavaksi yhteiskunnalle palkkatuella ja vielä 20€ majoituskorvausta. Kun SDP, vasemmistoliitto ja vihreät eivät suostuneet tähän agraarisosialismiin, yli 30 000 suomalaista, jotka olivat alle kuukaudessa hakeneet maatalouskausitöihin, jäivät ilman töitä.

        Sen sijaan kepu ajoi läpi MTK:n idean kustantaa ukrainalaisten lennot Suomeen sekä 2 viikon karanteeniylläpidot ja ties mitä muuta veronmaksajien laskuun. Media kertoi että osa näistä "kriittisistä" kausityöläisistä ei ole aiemmin edes Suomessa käynyt.
        EU:n ulkopuolelta maahamme raijattavan maataloushalpatyövoiman määrää lisättiin vieläpä 1 500:sta 4 500:aan huolimatta siitä että suomalaisia olisi ollut koronakriisin irtisanomisten ja lomautusten takia 8€/tunti tes-palkalla tarjolla yli 30 000.

        SDP-edustaja: Business Finlandin rahanjako keskeytettävä
        https://www.verkkouutiset.fi/sd-edustaja-business-finlandin-rahanjako-keskeytettava/#a6404cc8
        "Business Finlandin avustusten jaon ohjeistus on arvioitava uudelleen, vaatii Eveliina Heinäluoma.

        Kansanedustaja Eveliina Heinäluoman (sd.) mukaan julkisuudessa olleet tiedot viittaavat siihen, että suuri osa avustuksista menee jonninjoutavaan konsulttipuuhasteluun eikä auta todellisissa vaikeuksissa olevia yrittäjiä.

        – Julkisuuteen tulleet tiedot avustusten jakamisesta herättävät suuren huolen, kohdistuvatko Business Finlandin tuet nyt oikein. Business Finlandin kautta on päätetty ohjata 200 miljoonaa euroa yritysten kehittämishankkeisiin ja ensitiedot kertovat, että maksimituen saajien joukossa on yrityksiä, joiden on vaikea nähdä olevan eniten koronasta kärsineiden joukossa, hän ihmettelee.

        Heinäluoma toteaa, että monien ravintola-alan ja matkailuyrittäjien työt ovat keskeytyneet kokonaan, mutta heidän hätäänsä yhteiskunta ei ole reagoinut.

        – Sen sijaan vakavaraiset ja täysimääräisiä verovapaita osinkoja jakavat yhtiöt nauttivat Business Finlandin maksimiavustuksista."


      • Anonyymi

        Pahin virhe on tehty siinä että ministeripaikat on jaettu niin että haitallisimmat puolueet saivat sisäisestä turvallisuudesta ja rajojen valvonnasta vastaavan sisäministerin paikan ja myös ulkoministerin paikan eli vihreät. Lisäksi tuhoisin akraarisosialistipuolue ja elinkeino(ttelu)tukien jakaja kepu sai rahanjakoministeripaikat eli elinkeinoministerin ja valtiovarainministerin pestit. Maataloustukituholainenhan kepu on jo pakosta hallituksessa ollessaan.

        Nämä molemmat puolueet tekevät Suomelle ja veronmaksajille hatallista sekä valtionvelkaa kasvattavaa politiikkaa massamamutuksella ja elinkeinottelutukemisella. Jostain kumman syystä SDP on pitänyt kuitenkin vielä vihreiden massahaittamamutuksen kurissa jo hallituskauden alusta asti. Rinteen ja Marinin SDP-johtoisen hallituksen kaudella turvapaikkamamutus on laskenut 2000-luvun hiljaisimpien vuosien tasolle, siis jo ennen koronakriisiä, joka tiputti sen nolliin.
        Mutta kepun elinkeinottelutukien tulvaportit koronakriisi avasi, kun sen varjolla alettiin rahaa jakaa ihan pidekkeettä kaverikapitalisteille. Kepu on pakkorakona hallituksessa, joten sen kuriin pistäminen kokonaan johtaisi hallituksen hajoamiseen. Nyt koronakriisin varjolla siis kepu tekee suomalaisille tuhoisaa politiikkaa, kuten se on tehnyt aina hallituksessa ollessaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahin virhe on tehty siinä että ministeripaikat on jaettu niin että haitallisimmat puolueet saivat sisäisestä turvallisuudesta ja rajojen valvonnasta vastaavan sisäministerin paikan ja myös ulkoministerin paikan eli vihreät. Lisäksi tuhoisin akraarisosialistipuolue ja elinkeino(ttelu)tukien jakaja kepu sai rahanjakoministeripaikat eli elinkeinoministerin ja valtiovarainministerin pestit. Maataloustukituholainenhan kepu on jo pakosta hallituksessa ollessaan.

        Nämä molemmat puolueet tekevät Suomelle ja veronmaksajille hatallista sekä valtionvelkaa kasvattavaa politiikkaa massamamutuksella ja elinkeinottelutukemisella. Jostain kumman syystä SDP on pitänyt kuitenkin vielä vihreiden massahaittamamutuksen kurissa jo hallituskauden alusta asti. Rinteen ja Marinin SDP-johtoisen hallituksen kaudella turvapaikkamamutus on laskenut 2000-luvun hiljaisimpien vuosien tasolle, siis jo ennen koronakriisiä, joka tiputti sen nolliin.
        Mutta kepun elinkeinottelutukien tulvaportit koronakriisi avasi, kun sen varjolla alettiin rahaa jakaa ihan pidekkeettä kaverikapitalisteille. Kepu on pakkorakona hallituksessa, joten sen kuriin pistäminen kokonaan johtaisi hallituksen hajoamiseen. Nyt koronakriisin varjolla siis kepu tekee suomalaisille tuhoisaa politiikkaa, kuten se on tehnyt aina hallituksessa ollessaan.

        "Jostain kumman syystä SDP on pitänyt kuitenkin vielä vihreiden massahaittamamutuksen kurissa jo hallituskauden alusta asti. Rinteen ja Marinin SDP-johtoisen hallituksen kaudella turvapaikkamamutus on laskenut 2000-luvun hiljaisimpien vuosien tasolle, siis jo ennen koronakriisiä, joka tiputti sen nolliin."

        Ero on vielä suurempi kun vertaa sitä Sipilän, Orpon ja Soinin PersKeKo-persuporvarihallituksen 2015 Suomen ennätys turvapaikkamamutukseen n. 35 000 turvista ja koko PersKeKo-SinKeKo-porvarihallituskauden Suomen ennätys turvapaikkamamutukseen yli 51 000 turvista hallituskauden aikana 2015-2019.
        Valtionvelan lisäksi näyttää myös haittamamutus lisääntyvän juuri porvarijohtoisten hallitusten aikana.
        https://mvlehti.net/2018/12/29/suomalaisen-politiikan-tilanne-kahdella-kuvalla/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe