YLE tullut tiensä päähän

Anonyymi

Yleisradio on siirtynyt suoraan verottamaan kansalaisia ja on valtio valtiossa.

Yleisradion tarjoamat palvelut ovat etupäässä kehnoa viihdettä ja kevennettyjä sensuroituja uutisia.

Kolumnit ja jutut ovat feminististen vasemmistolaisten toimittajien käsissä ja suoltavat propagandistisia hyökkäyksiä eri kansanryhmiä vastaan. Yleisradiossa on vain kourallinen toimittajia jotka ovat osaavia ammattilaisia. Heitä käy sääliksi kun joutuvat sellaisessa porukassa töitä tekemään.

Nyt on tullut kansanedustajien aika tarkastella millaiset ovat hedelmät olleet tässä puussa ja laittaa kirves puun juurelle.

Miesviha on kasvanut miesten valtavaksi demonisoinniksi kaikilla elämän alueilla ja samaan aikaan naisia ylistetään kaikin mahdollisin keinoin ja heitä tuodaan esille kun jotain positiivista tapahtuu. Kun tapahtuu jotakin ikävää, silloin ovat miehet kuvissa ja uutisissa. Kyse on ilmiselvästi vihan lietsonnasta kansanryhmää vastaan eli viharikos.

Tämä ei ole enää yksittäinen ilmiö vaan systemaattinen toimituspolitiikka jota harjoitetaan myös Helsingin Sanomissa ja erityisesti Huvudstadsbladetissa.

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaltaistenne sivistäminen on jopa YLElle ylivoimainen tehtävä. Otahan hopeavettä pahimpaan tuskaan, ja mielellään reilusti.

      • Anonyymi

        Siinä on taas tyypillinen feministin ylimielinen ja halveksiva kommentti


      • Anonyymi

        Vetoaminen hopeaveteen kertoo kaiken taustastasi.

        Ilmiannoit edellisen asiallisen kommentin mutta minä en anna periksi. Minullakin on oikeus mielipiteeseen eikä vain sinulla.


      • Anonyymi

        Vetoaminen hopeaveteen kertoo kaiken taustastasi.

        Ilmiannoit edellisen asiallisen kommentin mutta minä en anna periksi. Minullakin on oikeus mielipiteeseen eikä vain sinulla.


    • Anonyymi

      Ylen pommittaminen on resurssien tuhlausta. EU-liittovaltio ottaa median haltuunsa ja kertoo miten asiat "oikeasti" menevät....

    • Anonyymi

      Näyttää olevan siten tänä päivänä että hallituksen ja Yleisradion kritisointi on kiellettyä ja se koetetaan estää kaikin keinoin.

      Tämä alkaa vaikuttaa aivan samanlaiselta kuin 1970-luvulla oli.

      • Anonyymi

        Eikös sen edellisen perskeko-hallituksen kritisoiminen ollut vielä enemmän kiellettyä...


    • Anonyymi

      Ylen sivuilla ei saa esittää mitään Ylen vastaista kritiikkiä. Toimittajia saa ainoastaan ylistää rajattomasti ja kehua heidän höttöisiä aikaansaannoksiaan. Jos esittää muuta, se sensuroidaan välittömästi.

      Mitä tämä on?

      Suomi on muuttunut banaanivaltioksi jossa YLE on valtio valtiossa.

    • Anonyymi

      Yleisradion toiminta muuttuu kuukausi kuukaudelta yhä omituisemmaksi.

      Juttujen ja uutisten kommentointiosuudet sensuroidaan nykyään erittäin tehokkaasti ja vain noin 10% kommenteista julkaistaan. Jos siellä yrittää kritisoida jotakin asiaa tai olla toista mieltä kuin toimittaja tai hallitus, mielipide poistetaan välittömästi.

      tämä on kansalaisen perustuslaissa turvatun mielipiteenvapauden rajoittamista joka ei kuulu Yleisradion tehtäviin. Mikään muu media Suomessa ei toimi tällä tavoin.

      tapauksia on lukemattomia ja nyt niistä voidaan rakentaa hanke Yleisradiota vastaan.

    • Anonyymi

      Ylen voisi lopettaa kokonaan.
      Ohjelmien taso ala arvoinen.
      Täysin epäonnistunut YLE vero on poistettava.
      Koskaan ei saisi mistään asiasta tehdä veroja jotka tulevat automaattiseksi.
      Eu veroa a ei saa missään tapauksessa hyväksyä Suomen kansalle.
      Saamme ikuisen riesan siitä itsellemme.

      • Anonyymi

        Olen samalla kannalla.

        Yleisradiosta on tullut liian itsenäinen toimija jonka ratkaisut tehdään punavihreiden toimittajien hetkellisten mielipiteiden mukaan.


    • Anonyymi

      Yleisradiossa suuri osa toimittajista on vasemmistolaisia feministejä ja se näkyy ja kuuluu kaikessa. Tämä ei ole minun keksintöäni vaan on muiden tutkimaa.

      Ultrafeministinen aggressiivinen miehiä halveeraava ja naisia asiattomasti kehuva toimituspolitiikka on kuulijoiden, katsojien ja lukijoiden kannalta hyvin epämiellyttävää vihan täyttämää täysin negatiivista moskaa.

      Tälle on oltava pysäytys kansanedustajien taholta koska he valvovat YLEä ja päätösvalta ylimmällä tasolla on heidän näpeissään.

    • Anonyymi

      Jo pitkään olen halunnut tuoda ilmi kuinka pahalta tuntuu radion kuulijasta ja verkkouutisten seuraajasta Yleisradion pahasti vinoutunut menettely.

      Toimittajat ajavat selvästi hallituksen politiikkaa kritiikittömästi ja sensuroiden samalla muut mielipiteet ja näkemykset. Samaan aikaan Yleisradio esiintyy vapaamielisenä ja suvaitsevaisena mutta toisella kädellä estää kaikki poikkeavat mielipiteet. "Vääränlaiset" uutiset jätetään kokonaan esittämättä koska eivät sovi toimittajien agendaan ja niitä ei silloin saa olla olemassa. Muuten sellainen herättäisi keskustelua ja propaganda menisi rikki. Kommentointiosuuksissa mielipiteitä sensuroidaan voimakkaasti ja vähänkin poikkeavat näkemykset katoavat bittiavaruuteen.

      Nämä menettelyt muistuttavat päivä päivältä yhä enemmän turkkilaisen Erdoganin ajamaa diktatuuria ja sensuuria jossa toisinajattelijat vaiennetaan keinolla millä hyvänsä.

      kansalaiset kyllä tiedostavat tämän tilanteen ja se varmasti näkyy seuraavissa vaaleissa. Yleisradion toimittajat pahasti aliarvioivat kansalaiset.

    • Anonyymi

      Olen havainnut että YLEn toimittajat ovat tulleet tällekin foorumille ilmiantamaan mielipiteitä jotka heidän mielestään sotivat heidän näkemyksiään vastaan, Hämmästyttävää kyllä ilmiannot ovat johtaneet kommenttien poistoihin. Tämä on hälyttävää.

      • Anonyymi

        täällä on myös eräs HBL.n toimittaja joka on selvästi huolissaan työpaikastaan. Hänkin on ryhtynyt ilmantamaan kommentteja ja kirjoituksia joista hän ei pidä.

        Ei niin voi tehdä! Suomi on vapaa maa ja täällä on jokaisella oikeus mielipiteeseen.


    • Anonyymi

      Heittäkää televisiot romukoppaan. Televisio on nykyään turhake.
      Ei mitään kunnollista ohjelmaa, vain mainoksia ja uudellee lämmitettyä populaarikrääsää, usein vielä monelta kanavalta samaan aikaan.

      • Anonyymi

        Omani heitin jo lähes parikymmentä vuotta sitten keräyslaatikkoon enkä ole kaivannut takaisin koskaan. Jo loppui roskan katsominen.


      • Anonyymi

        Jep. Noin ei tule turhia säröjä omaan kuplaan.


    • Anonyymi

      viime päivinäkin on selkeästi nähty YLEn sivustojen keskusteluosioissa todistettavaa sensurointia. Hyvänä esimerkkinä on ajankohtainen raiskauskeskustelu jossa estettiin pääsääntöisesti miehiä ilmaisemasta mielipiteitään ja kiihkeät feministit saivat koko ajan vapaan sanan ja riehuivat mielin määrin. Jos yritti kommentoida hulluja puheita ja tuoda jotain tolkkua keskusteluun, se estettiin kerta toisensa jälkeen. Siis miehet eivät saa julkisesti keskustella asioista jotka ovat heille kuuluvia.

      Tämä sama toistuu YLEn sivuilla keskusteluosilla.

      Toinen asia on se että jos tulee jokin tulenarka aihe josta ei edes haluta mitään mielipiteitä esille koska joku voisi vahingossa sanoa jotakin paljastavaa. Siispä ei keskustelua.

    • Anonyymi

      Juuri näin.

      Raiskauskeskustelun kuviot ovat hyvin yksiviivaisia ja järkevä keskustelu estetään kerta toisensa jälkeen.

      Uutuutena on nyt kriminalisoida myös maksullisten naisten käyttö seksuaalisiin tarkoituksiin. Se on nyt nimetty raiskaukseksi ja siitä joutuu mies syytteeseen. Tässä kohtaa on pakko kysyä, miksei naisten vastaava toiminta ole rangaistavaa? Naiset käyvät maksullisten miesten luona mutta siitä ei haluta puhua mitään etenkään tässä yhteydessä. Asia on laajalti hyvin tiedossa ja tuhannet naiset vuosittain toimivat siten. Asia pyritään hyssyttelemään ja peittämään.

      Tämäkö on feministien vaatima tasa-arvo?

      Uusi laki suojelee lapsia raiskaukselta jos ikä alle 12 vuotta. Mutta entä tapaukset joissa vaikka 13-vuotias raiskaa 11-vuotiaan? Tai 11-vuotias raiskaa 13-vuotiaan? Nykynuoret ovat varhain kehittyneitä ja täysin seksuaalisia jo siinä iässä mutta tätä ei nähtävästi ole kukaan mieltänyt.

      Entä miten pitää suhtautua siihen että naisparien välillä esiintyy raiskauksenkaltaista väkivaltaa? Entä miten pitää suhtautua miesparien väliseen seksuaaliseen väkivaltaan? Sekö ei enää olekaan raiskausta tai edes väkivaltaa? tästä ei saa keskustella. YLE on estänyt näiden asioiden käsittelyn ja ainoa mitä saa tehdä on päivitellä miesten tekemiä raiskauksia. Jotkut feministit ovat väittäneet että Suomessa tehdään 200 000 raiskausta vuodessa. Se tarkoittaa sitä että neljä ikäluokkaa naisia raiskataan joka vuosi eli tilastollisesti se tarkoittaa sitä että keskimäärin neljä kertaa elämänsä aikana jokainen nainen joutuu raiskatuksi. Onko todella näin?

    • Anonyymi

      Oma maailmansa maailmassa oli eräässä työmaassakin. Siellä ei tavattu vielä salavarkaiden verkostoja kuten nykyään on otettu tavoiksi.

    • Anonyymi

      Minustakin on käsittämätöntä tuo YLEn toiminta. YLEn tehtävä on toimia tiedonvälityksessä puolueettomasti ja palvella kansalaisia. Siihen luulisi kuuluvan myös kansalaisten perustuslaillisen ilmaisunvapauden suojelu mutta YLE toimiikin aivan päinvastoin. Se on ajoittain räikeää sortoa.

      YLEn pitäisi sallia avoin mielipiteenilmaus kaikille, myös niille jotka ajattelevat eri tavalla kuin itse toimittajat. Laajoja kansalaispiirejä hämmentää YLEn kyvyttömyys hoitaa tämä asia kuten kuuluu. Käytetyt menettelyt ovat kuin suoraan itäblokin maista 1970-luvulla tai tämän päivän Unkarista.

      Kansalaisilla on täysi oikeus odottaa että YLE korjaa menettelynsä ja siirtyy mukisematta tasapuoliseen ja oikeudenmukaiseen tiedonvälitykseen ilman sensuuria joka ei kuulu tähän aikaan kuin diktatuureissa.

      Odotamme sellaisia aikoja jolloin voimme kehua YLEä oikeasta toiminnasta.

      • Anonyymi

        Yleisradion toimittajat ovat melkein kaikki voimakkaasti siodksissa eri puolueisiin ja se näkyy heidän toimissaan selkeästi. Eivät he kantojaan peittele, päinvastoin..

        Jokaisella on tietenkin oikeus olla poliittisesti mitä mieltä hyvänsä mutta ei se saa vaikuttaa julkisessa virassa olevien toimintaan. Nyt tilanne on räikeä, suorastaan törkeä.


      • Anonyymi

        "Laajoja kansalaispiirejä hämmentää ..."

        Onko tämä sama kuin uskonnollisten fanaatikkojen tai eräiden muiden piirien "hiljainen enemmistö", joka tutkittaessa osoittautuu varsin marginaaliseksi?
        Ylen vertaaminen itäbloggiin -70 luvulla osoittaa joko totaalista tietämättömyyttä historiasta tai totaalista välinpitämättömyyttä faktoista.

        Minä voin kehua YLE:n toimintaa ja suomalaista mediaa yleensä. Olemme lehdistön vapaudessa kakkosia maailmassa.


    • Anonyymi

      En usko, että YLE:llä on mitään toimituksellista päätöstä tehdä punavihreää propagandaa. Silti se siltä ulospäin näyttää.

      Toimittajista suurin osa on punavihreitä, eivötkä he kykene puolueettomuuteen. Tämä näkyy yksittäisissä tapauksissa. Esimerkiksi kun uutisoidaan aikuisuuden kynnyksellä maahan saapuvista afganistanilaismiehistä, niin kuvituksena käytetään pieniä lapsia.

      Otsikot ovat uutisoinnissa aivan keskeisessä asemassa. Moni ei muuta luekaan. Kun seuraa otsikointia, niissä näkyy aivan liian usein punavihreä agenda.

      Kuvitukset ja otsikot on helppo kuitata yksittäistapauksiksi. Aina voi selittää että näinkin asian voi esittää, ei pidä liioitella. Mutta toistuvana ilmiönä ne osoittavat selvän suunnan.

    • Anonyymi

      Muistaako joku vielä seitsemänkymmen- ja kahdeksankymmenluvun naapurineljänneksen , näin naapurissa , tv.teatterit sun muut akitpro ja muut .
      Toimittajaksipääsyn edellytyksenä oli kommunistipuolueen jäsenyys .

      • Anonyymi

        nyt asia hoidetaan siten että toimittajat rekrytoivat ja suosivat samanmielisiä kavereitaan. Niitä on nyt talo pullollaan. Agendaa pukkaa ja kiihko on kova saada punavihreä vallankumous maahamme.


    • Anonyymi

      Yleisradion toiminta alkaa olla jo härskiä. Muutama päivä sitten oli keskustelu jossa käsiteltiin ansiosidonnaisen mahdollista laajentamista kaikille palkansaajille.

      Vastustajat saivat vapaan puheenvuoron. Kun tuli EK:n edustajan vuoro puhua hän sai sanotuksi muutaman sanan ja sitten lähetys katkaistiin kun ilmeni että hänellä olikin jotakin tärkeätä sanottavaa poiketen ammattiliittojen sanomasta. Menettely oli raivostuttava koska kyse on erittäin tärkeästä asiasta.

      Näin Yleisradio huolehtii tasapuolisesta yhteiskunnallisesta keskustelusta.

      • Anonyymi

        ei tuossa mitään uutta. Niin on tehty ennenkin


      • Anonyymi

        YLE on aivan äsken uutisoinut siitä, kuinka asiantuntijat pitävät ansiosidonnaisen laajentamista oikeudenmukaisena ratkaisuna.


    • Anonyymi

      ELY on räikeä esimerkki mediasta joka voimakkaasti tukee hallitusta ja pyrkii kaikin keinoin estämään oppositiopuolueiden esiintuloa.

      Menettely on aivan samaa kuin Venäjällä.

    • Anonyymi

      No onhan teille persuputinisteille (paistaa läpi niin selkeästi) useampiakin ihan teille räätälöityjä kanavia: TV7 ja Alfa-TV sekä RT.

      • Anonyymi

        persuputinisti? mikä se on ? en kuulu joukkoon.

        Minulla on oikeus mielipiteeseeni joten on aivan turha ryhtyä solvaamaan


    • Anonyymi

      Ei yleisradio mitään verota, vaan valtio verottaa ja rahoitta veroilla YLE:n toimintaa. Paljon parempi kuin entinen TV-lupamenettely.

      Turha peiliä on syyttää, jos naama on vino. Suurin osa suomalaisista luottaa YLE:n uutisointiin, eikä kansanedustuslaitoksella ole ajatustakaan YLE:n lakkauttamiseksi.
      Toki sinua impivaaralaisena ketuttaa, ettei YLE noudata äärikonservatiivisia asenteitasi tukevaa ohjelmapolitiikkaa, mutta kun yhteiskunta menee eteenpäin, pysyt sinä mukana tai et.

      Olen varsin tyytyväinen YLE:n toimintaan.

      Ps. En ole feministi, vaan vanha karvainen äijä.

      • Anonyymi

        en ole persu enkä mikään änkyrä. Olen vain toista mieltä kuin YLEn toimittajat ja vastustan YLEN verotusoikeutta.


    • Anonyymi

      nyt YLE jatkaa muutaman vuoden takaista "kultturiskandaalia" jossa tunnettu elokuvaohjaaja iskettiin mäsäksi vaikka mitään rikosta ei ollut. Miestä syytettiin monesta asiasta mutta lopulta osoittautui että mitään ei ollut. Oli vain erimielisyyksiä näyttelijöiden ja ohjaajan välillä siitä miten menetellään. Näyttelijät olivat sitä mieltä että he haluavat päättää miten elokuvat ohjataan ja ohjaaja pannaan vain katsomaan syrjästä. Tältä se ainakin näytti lopputulemana.

      Nyt siis uusin tempaus on että (ote YLEn uutisesta):

      "Kulttuurialalle pitäisi perustaa eettinen toimielin. Asiaa ehdotetaan kulttuuriministeri Hanna Kososelle (kesk.) tänään jätetyssä selvityksessä. Sen on tehnyt opetus- ja kulttuuriministeriön entinen virkamies Jukka Liedes.

      Kyseessä olisi itsenäinen ja riippumaton yksikkö, joka sijoitettaisiin Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) yhteyteen. Taike jakaa valtion tukea freelancer-taiteilijoille."

      Vaikka mitään rikoksia ei ole tapahtunut eikä mitään ahdisteluja ole saatu esille, ryhdytään rakentamaan tällaista toverituomioistuinta jolla ryhdytään leimaamaan ja tuomitsemaan näyttelijöitä ja ohjaajia.

      Miksi minulle tulee vahvasti mieleen Kiinan kulttuurivallankumous ja Stalinin aikaiset toveriotuomioistuimet? Kenen etua tässä ajetaan? YLE ajaa selkeästi tätäkin asiaa. Jäämme katsomaan mitä tästä seuraa ja kuka tästä ottaa poliittisen hyödyn.

    • Anonyymi

      Uusin YLEn villitys on rajusti kommentoida USA:n tulevaa vaalitaistelua.

      Tämä on minusta erittäin kummallista. Trump ei ole Suomen presidentti eikä Harris ole ehdokkaana täällä eikä tule koskaan olemaan.

      Tämä alkaa olla samaa sarjaa kuin ex-presidentti Halosen äskettäinen kannanotto jonka mukaan naisen johtama valtio menestyy paremmin koronan vastaisessa taistelussa. Tulee heti mieleen että Putinin johtamassa valtiossa on ensimmäisenä saatu aikaan koronarokote. Täällä Suomessa sitävastoin edelleen, siis edelleen. pähkäröidään sitä, että pitääkö maskeja käyttää vai ei ja millaisia ohjeita ministerit antavat virkamiehille ja lääkintähenkilökunnalle. Asiat junnaavat kun ei osata eikä uskalleta tehdä tärkeitä päätöksiä.

    • Anonyymi

      Uusintaa uusinnan perään, moinen touhu pitäisi kriminalisoida.
      Peruste: otetaan ylevero pakolla, tulos on uusintoja, ja muuta paskaa.
      Terveisin Tampereen mies 46v.

    • Anonyymi

      Oi ja tässä maassa on ilmainen koulutus, ei kyllä ihan heti uskoisi. Kuka rahoittaa eduskunnan? Ihan näin ohimennen kyselen.

    • Anonyymi

      YLE on nyt ottanut uuden maalituskohteen Kärkkäisen tavaratalosta.

      Seikka että tavaratalon omistajalla on jotain mielipiteitä joistain asioista ei oikeuta julkisesti ryhtymään taistelemaan tavarataloketjua vastaan räikeällä tavalla. Kyse on myös ihmisten työpaikoista mutta niistä YLE viis välittää muutenkaan.

      Tässä maassa ihmisillä on oikeus olla ihan mitä mieltä hyvänsä eikä YLEllä voi olla mitään oikeuksia ryhtyä kontrolloimaan ihmisiä niiden perusteella. Ei myöskään ole hyväksyttävää että YLE alkaa taistella tavarataloketjua vastaan vaarantaen satoja työpaikkoja.

      YLEN menettely tässäkin asiassa on röyhkeä ja törkeä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe