Aivopesumenetelmät (mind control) uskonlahkoissa

Anonyymi

Nämä menetelmät ovat nähtävissä niin Adventtikirkon kuin myös muiden uskonlahkojen toiminnassa.

https://www.uskontojenuhrientuki.fi/uskonyhteisoista/milloin-huolestua/

"Amerikkalainen psykoterapeutti Steven Hassan esittelee kirjassaan Combatting cult mind control esimerkkien avulla vaikutusjärjestelmää, jota Hassan kutsuu henkiseksi kontrolliksi (mind control). Jos uskonnollinen yhteisö pyrkii vaikuttamaan jäseniinsä näiden vaikutusjärjestelmien avulla, on syytä huolestua. Tämän vaikutusjärjestelmän ja henkisen kontrollin neljä vaihetta ovat:

1. käytöksen
2. ajattelun
3. tunteiden
4. informaation valvonta

Jokainen elementti vaikuttaa toisiinsa. Jos esimerkiksi pystyt muuttamaan ihmisen käyttäytymistä, hänen ajattelunsa ja tunteensa pyrkivät muuttumaan vastaavasti, koska ihminen pyrkii luontaisesti välttämään tekojensa ja ajatuksiensa välistä ristiriitaa (Hassan 1988, 59-67).

1. Käytöksen valvonta

säätelee yksilön fyysistä todellisuutta ja ympäristöä. Jäsenen tulee esimerkiksi käyttäytyä, pukeutua, syödä, nukkua, suorittaa rituaalit ja tehdä työtä juuri sillä tavoin kuin ryhmä vaatii. Tärkeintä on oppia tottelemaan johtajaa ja yrittää tulla kehittyneempien jäsenten kaltaiseksi. Jos jäsen ei käyttäydy tarpeeksi innostuneesti, johtaja voi syyttää häntä itsekkääksi, syntiseksi tai laiskaksi. Johtaja ei pysty määräämään kenenkään sisäisiä ajatuksia, mutta hän pystyy muuttamaan yksilön käytöstä, jota sitten sydän ja mieli seuraavat.

2. Ajattelun valvonta

ohjaa yksilön sisäistämään yhteisön oppirakennelman, oppimaan uuden tavan käyttää kieltä ja vaimentamaan epäilynsä ajatuksenpysäyttämistekniikoiden avulla. Kunnollisen jäsenen on hallittava ajatuksensa. Totalitaarisissa yhteisöissä oppi on ainoa Totuus, ainoa oikea kartta todellisuudesta. Todellisuuden tapahtumat tulkitaan opin suodattimen läpi. Oppi on yleensä hyvin mustavalkoinen: kaikki hyvyys on ryhmässä ja sen johtajassa. Kaikki pahuus on ulkopuolella. Oppi vastaa kaikkiin ongelmiin ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Jäsenen ei tarvitse ajatella koska oppi ajattelee hänen puolestaan.

3. Tunteiden valvonta

käyttää instrumentteinaan syyllistämistä ja pelottelua. Jäsenet voidaan ehdollistaa niin tehokkaasti syyttämään aina itseään, että he ovat vain iloisia, kun johtaja moittii heitä esim. liian tehottomasta varainhankinnasta. Suljetuissa yhteisöissä voidaan määritellä tarkasti, mitkä tunteet ovat hyväksyttyjä: uskollisuus liikkeelle ja johtajalle palkitaan arvonannolla, mutta epäilyt, persoonalliset halut ja tunteet leimataan synniksi ja itsekkyydeksi. Joissakin liikkeissä vaaditaan seksuaalisten ajatustenkin tukahduttamista, mistä syntyvä turhautuneisuus voidaan purkaa esimerkiksi ankaralla työnteolla, toisissa taas seksuaalisiin orgioihin osallistuminen voi olla pakollista. Johtajan tai koko seurakunnan edessä tunnustettuja syntejä ei unohdeta, vaan niitä voidaan käyttää painostukseen tai kiristykseen sitten, kun jäsen ei käyttäydy odotusten mukaan.

4. Informaation valvonta

estää yhteisölle haitallisen informaation pääsyn jäsenien ulottuville. Esimerkiksi ulkopuolisten tiedotusvälineiden seuraamista ei pidetä tarpeellisena tai siihen ei jää aikaa. Kaikki tieto saadaan yhteisön omista julkaisuista, jotka vääristävät informaation yhteisölle edulliseen muotoon. Yhteisö saattaa suositella, että on vältettävä kahdenkeskistä keskustelua yhteisöstä irtaantuneiden kanssa. Johtajat eivät yleensä kerro jäsenille enempää kuin on tarpeen heille määrättyjen tehtävien suorittamiseksi. Oppi on usein jaettu useisiin ”totuuden tasoihin”. Korkeimmille tasoille pääsee vasta kun uskollisuus liikkeelle on varmistunut.

Henkisen kontrollin neljä elementtiä muodostavat toisiinsa vaikuttavan verkoston, jonka avulla pystytään vaikuttamaan voimakkaisiinkin yksilöihin."

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lahkojen rahanahneet päättäjät ovat lukeneet kyllä läksynsä. Eivät he muutoin kouluttaisi itseään useita vuosia lahkon omissa oppilaitoksissa.

      Lahkojen tärkein tehtävä on saada ihminen kokonaan lahkon valtaapitävien hallintaan jokapäiväisiä raha-asioita myöten. Raha on lahkoille ja kulteille se kaikkein tärkeintä, jotsen sen haalimiseen panostetaankin kaikki voimavarat.

      USA:ssa esimerkiksi on valtavat määrät ihmisiä, joilta lahkot ja kultit ovat kusettaneet kaiken omaisuuden ja ne kusetetut joutuvat vielä Raatamaan lahkon eteen, että saisivat syödäkseen. Miten ihminen edes voi vajota niin syvälle kusetukseen? Sitä sopii kysyä?

    • Anonyymi

      Ko. kaltainen toistelijalla on ilmeisesti realiteetti hukassa, eli olisiko Touretten syndrooman jokin aste vaivaamassa?
      Normaalin elämänkaaren sisäistäneet, eivät kiroa hokien kuin ko. vaivan omaavat.
      Tosin nyt en syytä ko. sairauden omaavia, mutta se keppihevosena ikäänkuin avaa käsittämään, että nämä toistelijat eivät oikein omaa tervettä valtaa mielelleen.

      Terve uskonnollisuus on olemassa meidän keskellämme. Se jo kertoo sen, että uskovaisuudessa on lakimiehiä, lääkäreitä, hoitajia, monia viranomaispuolen valtaa kantavia, yritysjohtajia jne.
      Jos tätä ei näe, ja manaa uskontojen uhrien nimissä, pilkaten jopa heitä- ko. aloituskannaotossa, on nähtä, että kannattaa katsoa peiliin.

      Ei uskonnollisella puolen hekään katso hyvällä väärää. Ja kun sitten tavallaan karsitaan väärää seurakunnassa, niin jopa alkaa älämälöö ateisteissa, että kirkosta erotetaan. Hoksaatko?

      No, jos uskontojen uhreissa puhutaan väärästä, mikä tietenkin on ok., eikös sinunkin pitäisi sitten pysyä -aina- oikeissa raameissa, eikä aina mantrata sitä tyhjänpääsi molotusta. Eli pysy kaikkien suhteen reilassa, jokainen osaa lukea, tehdä päätöksiä ja jokainen näkee, että - ota lääkkeesi. Maailma ei pyöri sinun napasi ympärillä, vaikka kuinka sienestät ja kannabispiippu palaa.

      • Anonyymi

        "Ko. kaltainen toistelijalla on ilmeisesti realiteetti hukassa, eli olisiko Touretten syndrooman jokin aste vaivaamassa?"

        Todella säälittävää turvautua noin alhaiseen keinoon yrittää harhauttaa pois itse asiasta.

        "Maailma ei pyöri sinun napasi ympärillä, vaikka kuinka sienestät ja kannabispiippu palaa."

        En käytä kannabista, sieniä tai muitakaan huumeita. En myöskään polta. Yrittäisitkö keksiä välillä jotain järkevämpää ja vähemmän valheellista.

        ap


    • Anonyymi

      Uskontojen uhrienkin sivulla on valta-ajatusta, joka tekee uhreja ihmisistä.
      Eli ko. porukka ei elä puhtaat jauhot pussissa. Katson aivan sisäpiirin juttuna, kun kasvattajani olivat Vapaa-ajattelijoita.
      Ei ole kehumista, ei niin siinä ahdamiselisyydessä, kuin väkivallassa perheen sisällä
      Voisi sanoa, että "pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin", se on tosi..
      Vieläpä ateistisen maailman peili, mitä katsotaan, se on hirvittävän pahanlaatuinen ihmiselle itselleen, koska sen maailman sisällä on kaikki paha ja pahan olomuodot.
      Se ei nosta ihmistä ongelmista. Ja sehän nähdään jo tämän korona-aikana, kun opettajat ovat huolissaan perheen lapsista. Sopii miettiä.
      Eli aloittaja tourette mielenlaadun kirjoittaja, voi änkyttää muita asioita esiin.
      Hommasi ei mene kertaamisella perille, vaan nähdään, että sama änkyttäjä manaa perkeleitään esiin.

      • Anonyymi

        Todistat hyvin tuon mind controllin puolesta eli tarkastellaanpa lähemmin tuota kommenttiasi.

        "Vieläpä ateistisen maailman peili, mitä katsotaan, se on hirvittävän pahanlaatuinen ihmiselle itselleen, koska SEN MAAILMAN SISÄLLÄ ON KAIKKI PAHA ja pahan olomuodot."

        "Eli aloittaja tourette mielenlaadun kirjoittaja, voi änkyttää muita asioita esiin.
        Hommasi ei mene kertaamisella perille, vaan nähdään, että sama änkyttäjä manaa perkeleitään esiin."

        Tämä tourette ei nyt toimi kovin hyvin, sillä minulla ei ole tourettea.

        Enkä edelleenkään käytä kannabista, sieniä tai muitakaan huumeita. En myöskään polta.

        ap


    • Anonyymi

      Ja aloittajan sopii itsekin tulla esiin "kirkkaana" laupeutta harjoittamana ihmisenä.
      Kannattaa hieman katsoa tieteitä, tietoa omaan minäänsä, napaansa, että perkelekö se sielunveiviä pyörittää.
      Perkeleellä tarkoitetaan ihmisyyden pahaa, joka mädättää ihmisyyden ja rakkauden.
      Se on perkeleellistä ja ikävää. Se saattaa mielenalueenkin häiriötiloihin, jota ikäänkuin yritetään pahanoloa peittää huumeilla.
      Se johtaa alueelle, jossa katsotaan vain omaa napaa, vihataan yhteiskuntaa, järjestystä, toistia ihmisiä, eli ollaan ihmisyyden rakkautta vastaan jengi.
      Hieman vastaava, kuin nuo isot pyöräporukat ovat. He vihaavat ihmiskuntaa, viranomaisjärjestystä, raittiutta jne. jne.
      Kun riittävä määrä tätä porukkaa on, se on perhe, jossa kaveria ei jätetä, ja kun esin. hakkaamalla on tullut perheenjäseneksi, ja tarpeen mukaan hakkaamalla erotetaan, se on vertauskuvallisesti sitä maailmaa ja sitä henkeä.
      Huumeet ovat siellä in ja se tuodaan meille yhteiskuntaan elämäntavaksi.
      *Se on myynti ja kauppatavaraa. Kun tuotakin jengiä katsoo, suhdetta elämään, niin tämä aloitusjengiläisen kiro, se on lähtöisin vieraasta elämälle, tavasta, joka ei terveitä jubileeraa. Siis tavasta, että KAIKKI uskonnollisuus on myrkkyä.

      Jaa-a Jumalanlain pyhyys on tuonpuoleisuus. Siksi siinä on elämä.
      Sen päämäärä on rakkaus.

      Jos se on myrkkyä, ja vihan kohde, sekä kaikki, mikä koskettaa tuota, voi miettiä, että missähän mättää, jos vertaa sitten vastapuolta.
      Jengiä, huumetta, pahaa, elämälle vierasta rakennetta jne.

      Se on käärme- käärmeenkieli- myrkky- tappaa ja tuhoaa, se on määrätyltä puolen puutarhaa- jonka hedelmä ei elätä.
      Siksi moni haluaa siitä pois, väärästä, pahasta, jne.
      He tulevat tavallaan -elämän-antajan eteen.
      Ymmärtävät mihin rakentuu elämän peruselementit ja juuri sitä voi hyvin nimittää, nimittää sanalla JUMALA- eli HÄN ON, mikä ON, ja HÄNESSÄ se elämä lähtee.
      Siksi nämä uskovat lääkärit, tuomarit, viranomaiset jne. ovat uskossa.
      Nimitys elämälle on täten ymmärrettävääkin, että se on tuonpuoleisuudessa, koska se on PYHÄ.
      Tämänpuolen pattipäät taas tämänpuoleisuudessa saavat kaiken pahan näyttämään siltä, mitä se onkin.

      Kannattaako kehua- eikö maailma juuri viihteellään johdata ihmistä harhaan.
      Siinä on mietittävää uskontojen uhri- porukalle, että mikä maailmallisen käytöksen saa aikaiseksi, mikä sen ajattelun, tunteiden ja myös sen informaation valvontakin.
      Kaikki mättää myös siinä kohti pahaa.
      He haluavat tappaa hyvän. Panna sen ristille, lyödä orjantappurakruunun päähän, pilkata jne.
      Eli vaikuttaako se maailman jäsenistöön- kyllä.
      Siinä sitten onkin uskonnollisuudessa työtä, että tuo saastunut saadaan mielenmuutokseen, ja tuvanpuolella vielä pyhittymäänkin.
      Askel kerrallaan, vikoineen ja valusointuineen. Se särähtää, kun maailmantuulikin käy ohi.

      • Anonyymi

        "Se on perkeleellistä ja ikävää. Se saattaa mielenalueenkin häiriötiloihin, jota ikäänkuin yritetään pahanoloa peittää huumeilla."

        Perkele on mytologiassa ukkosen jumala.
        Enkä edelleenkään käytä niitä huumeita, joita väkisin yrität tyrkyttää. Pyrin harrastamaan terveellisiä elämäntapoja ja rakastan luonnossa liikkumista sekä linnunlaulua.

        "Hieman vastaava, kuin nuo isot pyöräporukat ovat. He vihaavat ihmiskuntaa, viranomaisjärjestystä, raittiutta jne. jne. "

        En vihaa ihmiskuntaa, viranomaisjärjestystä, enkä raittiutta.

        "Kun riittävä määrä tätä porukkaa on, se on perhe, jossa kaveria ei jätetä, ja kun esin. hakkaamalla on tullut perheenjäseneksi"

        Ei ole mitään kiinnostusta tulla perheenjäseneksi tällaiseen porukkaan. Ei hakkaamalla tai millään muullakaan tavoin.

        " Siis tavasta, että KAIKKI uskonnollisuus on myrkkyä."

        No osoitapa uskonlahko, joka ei harjoita tätä mind controllia? Jos se on järjestäytynyt organisaatioksi, niin yleensä sen henkisen kontrollin keinot ovat tällaisia, jotta porukka saataisiin pysymään (lahkon )"herrojen nuhteessa ja kurituksessa" ja rahoittamaan sen toiminta.

        Jos ihminen ajattelee omilla aivoillaan ja harrastaa itsekseen jotain uskonnollisuutta ilman näiden uskonlahkojen kontrollia ja kiveen hakattuja "totuuksia", niin asia on aivan toinen.

        "Jaa-a Jumalanlain pyhyys on tuonpuoleisuus. Siksi siinä on elämä.
        Sen päämäärä on rakkaus."

        Jumalasta, jumalanlaista ja sen pyhyydestä kuten myöskään tuonpuoleisuudesta ei ole kenelläkään esittää mitään todistettua faktaa, joten ei kannattaisi silloin esiintyä valheellisesti "tietäväisenä" ja jonakin "totuuden" torvena (ellei sitten halua vaikuttaa aivan torvelta..). Jonkun usko/omat luulot/kuvitelmat eivät kelpaa todisteeksi.

        Ja mitä tulee uskovien rakkauteen, niin se mitä ilmeisimmin tulee sitten toteutumaan siellä "tuonpuoleisuudessa", sillä tämänpuoleisuudessa siitä ei ole olemassa kovinkaan paljon merkkejä. Ellei sitten lahkojen jäsenkalastusta lasketa sellaiseksi...

        "... jos vertaa sitten vastapuolta.
        Jengiä, huumetta, pahaa, elämälle vierasta rakennetta jne."

        Hyvä esimerkki taas tuosta mustavalkoisesta ajattelumallista, jolla lahkot aivopesevät omat kannattajansa.

        "Ymmärtävät mihin rakentuu elämän peruselementit ja juuri sitä voi hyvin nimittää, nimittää sanalla JUMALA- eli HÄN ON, mikä ON, ja HÄNESSÄ se elämä lähtee."

        Jokainen voi ihan vapaasti nimittää sitä miksi haluaa, kunhan ei tuputa omia uskomuksiaan/luulojaan muille "totuutena"/"tietona". Eikä harrasta tuota lahkojen mind controllia.

        "Kannattaako kehua- eikö maailma juuri viihteellään johdata ihmistä harhaan."

        Tämä harhaanjohtaminen onnistuu vallan mainiosti myös uskonlahkoilta. Jos esim kymmenen uskonlahkoa väittää omaavansa totuuden, niin silloin vähintään ne yhdeksän muuta johtavat harhaan.

        "Siinä sitten onkin uskonnollisuudessa työtä, että tuo saastunut saadaan mielenmuutokseen, ja tuvanpuolella vielä pyhittymäänkin."

        Uskonlahkot ja niiden jäsenet voisivat aloittaa tämän "pyhitystyön" ensin itsestään ja alkaa puhumaan totta sekä lopettaa ihmisten hyväksikäyttämisen.


      • Anonyymi

        "Ja aloittajan sopii itsekin tulla esiin "kirkkaana" laupeutta harjoittamana ihmisenä."

        MIKSI?

        Sehän kuuluu teidän uskovien agendaan.
        Ei minulla ole tarvetta esiintyä yhtään sen parempana kuin olen.


    • Anonyymi

      Taas tuo samainen rienaaja täällä aukoo uskonharhaisena päätään ja sieltä pään sisältä ei häneltä voi toivoa mitään järkevää sanottavaa.
      Uskonharhat ovat sekoittaneet hänen päänsä totaalisesti.

    • Anonyymi

      Kun palataan tuohon aloitukseen, niin kyllä täytyy todeta, että uskonnot ja lahkot on tehty vain ihmisten kusettamista ja alistamista varten.
      Lahkot keräävät omaisuutta herkkäuskoisten pölvästien kustannuksella.

      • Anonyymi

        Tuo mantra on juuri sitä Tourettelaisuutta. Eli avaa suunsa, niin sieltä ei tule mitään muuta, kuin kiroamista. Kiroamista, kiroamisen perään, vaikka ehkä sydämessä ei sitä niin tarkoitakaan.
        Mutta, kun ilmaisee,, niin perkeleet lentää.

        Sitä on tourettelaisuus.

        Työkaverini kertoi tuosta tourettelaisuuden tapauksesta.

        Hänen äidillään oli ko. sairaus. Kertomansa mukaan, hänen äitinsä piti sana kerrallaan hitaasti kertoa, että ikäänkuin se toureten ilmaisu ei löyisi läpi, läpi sitä oikeaa tarkoitussanomaa.

        Äitinsä oli sanonut, että aina kun "mielessään" haluaa sanoa sille ihmiselle hyvän ajatuksen, niin se kiroamisen tulva tulee suusta ulos.
        En tässä nyt nimeä sitä- joku voisi sanoa, ,että demonin aikaasaama.
        Mutta, puhutaan vain nyt siitä sairauden nimellä.

        Täällä tourettelaiset - ehkä - haluaisivat puhua positiivistakin, mutta se ei onnistu.
        Heidän teksteissään AINA purskahtelee kiroaminen, ei rakkaus.
        Se on pakko-oireinen tapa ilmaista elämää lähimmäisestään, ei kä katsota elämää laajemmalti.
        Aina on kiro- vaikka tuon adventti- tai ellen- tai muun papin elämän tähden.
        Jos se rakennuskin näkyisi- niin mielessä purskahtelee kirot.
        Miettikääs, onko se elämä - tarkoitushakuista, vai tavallaan huomaamatta se touret- ongelma.
        Ei osata eläää ----- ihmiseksi---- ihmisten maailmassa. Siksi ongelma on tämä "tauti".

        Suu ei osaa muutakuin kirota, päivästä- viikosta- kuukaudesta - vuosiin. "rakentavaako".

        Kuitenkin yhteiskunta- YK- ym. antaa vapauden uskontojen harjoittamiseen.
        Se on ihmisyyden kautta vapaa- omassa sydämessä toteutettavaksi.
        Mutta, kun tourette näkee jotain- se on kiroaminen. Kiroaminen tuossa, kiroaminen tässä, eli tavallaan oma helvetti on heidän sydämensä siemen.

        Siinä on toureten siemen- joka kasvaa omaksi puukseen. Ja se puu tuo omannäköisen hedelmän. Tavallaan joillakin on pahuus verrattavissa hedelmistään tuohon tourettelaisuuteen.
        Joku on murhamies- kärsii tuomion, pääsee vapaaksi, sekä uusii tekonsa. jne. jne. jne.

        Ja tässä tuo terve uskonto - tuo sanoman. "Rakasta" ja tarkoitus on ilmaisussa tavallaan Jumalan lain päämäärässä. Siis valo ja tieto on. Se ei pelasta ketään, mutta on valo.
        Mutta tuo risti kertoo taas ihmisent työstä, se on meitin tourettelaisuus.
        rakennamme hyvälle sen ristin, tappaaksemme sen elämästämme.
        Ruoskimme pahassamme- tourettelaisuudessamme - hyvän-
        Syljemme sitä, tavallaan myymme ne hynttyyt hyvänpäältä pois, painamme piikkikruunun hyvän päähän ja julistaudumme ikäänkuin voittajaksi.
        Voitimme pahan- tapoimme- ettei se vaivaisi meidän elämää.
        Mutta, se risti painaa mieltä, tapoin rakkauden, jos totuutta katsoo silmiin.
        Totuudesta huokuu sanoma- "anna heille anteeksi" - he eivät TIEDÄ tekemisiään.
        Siinä on Jumalanrakkauden idea.
        Löytää silmävoide, että näkisimme hulluutemme ja siksi tämän maailman pahuuden mielettömyyden ja josta meidän pitäisi tehdä parannus.
        ts. ojentautua -rakkauteen- ja kas, siinäpä se saarnauttama hullutus on teitinmielestä.
        Hulluutta, eikä siinä ole Jumalaa olemassa- tuonpuoleisuutta.
        Koska ei uskota - rakkauteen- vaan omiin käsiinsä.
        Ja tourettelaisuus jatkuu - haluttaisiin sanoa hyvää, mutta kun avataan suu-
        kiroaminen jatkuu, ja naapuri pahattaa mielensä.
        Siksi yrittää ymmärtää toureten taudin syy- ihminen itsessään ei varmaankaan ole paha, kunhan näkee ristintekonsa hirvittävän tekojen summan, että omatunto herää muutospaineiseksi ja kun tämä tapahtuu-
        Niin eikös se juuri olekin tuonpuoleisuuden viisauden saattama totuus. Eli se valtakunnan lain päämäärätietoinen valkeus- ja me teemme sydämestä sen, että avaammeko sydämen muutokselle. Jos kyllä, niin silloinhan se muutos tulee ulkopuolelta ja tämä voidaan nähdä myös, että nyt JUMALA sai aikaiseksi rakkauden. Kilvoittelun elämään.
        Hän, joka on kaikkialla- luomisen tarkoitusperäisen suunnan mukaan.

        Se siemen- ei luste. Siemen luo elämän, kunhan se kuolee multaan.
        Se oikea kaste kastelee- saa sen itämään elämäksi ja siitä tulee elämä.
        Luste on tukahduttaja- joka tullaan hävittämään. Se ei opi elämän ketällä mitään.
        Se on rikkaruoho- joka elämälle vieraana kitketään iäksi pois.
        Siksi ELÄMÄN eedeniläinen puutarha on hyvä. Siksi sitä aadamit ja eevat pitää viljellä ja varjella, että Eden säilyy Edeninä. Täällä opetellaan karsitaan, meitä.
        Ja vain hyvä siemen- saa jatkumon, se voi kasvaa siellä Edenissä.
        Täällä lusteet kokevat, että Elämänantajalla on lupa tappaa syntiä tekevä sielu.
        Se on puutarhahoitoa, eikä meillä ole putarhulille oikeutta sanoa, että anna minut rikkaruohona kasvaa, näin saan saastuttaa sen Edeninkin.
        Ei- vaan rikkaruohot tulevat hävitettäväksi.
        Siksi luomakunta on rakennettu kirjaksi, että opimme paikkamme valitsemaan, missä penkissä sielumme kasvaa. Elämäksi, tai kuolemaksi.


      • Anonyymi

        Valheesi ei hetkauta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo mantra on juuri sitä Tourettelaisuutta. Eli avaa suunsa, niin sieltä ei tule mitään muuta, kuin kiroamista. Kiroamista, kiroamisen perään, vaikka ehkä sydämessä ei sitä niin tarkoitakaan.
        Mutta, kun ilmaisee,, niin perkeleet lentää.

        Sitä on tourettelaisuus.

        Työkaverini kertoi tuosta tourettelaisuuden tapauksesta.

        Hänen äidillään oli ko. sairaus. Kertomansa mukaan, hänen äitinsä piti sana kerrallaan hitaasti kertoa, että ikäänkuin se toureten ilmaisu ei löyisi läpi, läpi sitä oikeaa tarkoitussanomaa.

        Äitinsä oli sanonut, että aina kun "mielessään" haluaa sanoa sille ihmiselle hyvän ajatuksen, niin se kiroamisen tulva tulee suusta ulos.
        En tässä nyt nimeä sitä- joku voisi sanoa, ,että demonin aikaasaama.
        Mutta, puhutaan vain nyt siitä sairauden nimellä.

        Täällä tourettelaiset - ehkä - haluaisivat puhua positiivistakin, mutta se ei onnistu.
        Heidän teksteissään AINA purskahtelee kiroaminen, ei rakkaus.
        Se on pakko-oireinen tapa ilmaista elämää lähimmäisestään, ei kä katsota elämää laajemmalti.
        Aina on kiro- vaikka tuon adventti- tai ellen- tai muun papin elämän tähden.
        Jos se rakennuskin näkyisi- niin mielessä purskahtelee kirot.
        Miettikääs, onko se elämä - tarkoitushakuista, vai tavallaan huomaamatta se touret- ongelma.
        Ei osata eläää ----- ihmiseksi---- ihmisten maailmassa. Siksi ongelma on tämä "tauti".

        Suu ei osaa muutakuin kirota, päivästä- viikosta- kuukaudesta - vuosiin. "rakentavaako".

        Kuitenkin yhteiskunta- YK- ym. antaa vapauden uskontojen harjoittamiseen.
        Se on ihmisyyden kautta vapaa- omassa sydämessä toteutettavaksi.
        Mutta, kun tourette näkee jotain- se on kiroaminen. Kiroaminen tuossa, kiroaminen tässä, eli tavallaan oma helvetti on heidän sydämensä siemen.

        Siinä on toureten siemen- joka kasvaa omaksi puukseen. Ja se puu tuo omannäköisen hedelmän. Tavallaan joillakin on pahuus verrattavissa hedelmistään tuohon tourettelaisuuteen.
        Joku on murhamies- kärsii tuomion, pääsee vapaaksi, sekä uusii tekonsa. jne. jne. jne.

        Ja tässä tuo terve uskonto - tuo sanoman. "Rakasta" ja tarkoitus on ilmaisussa tavallaan Jumalan lain päämäärässä. Siis valo ja tieto on. Se ei pelasta ketään, mutta on valo.
        Mutta tuo risti kertoo taas ihmisent työstä, se on meitin tourettelaisuus.
        rakennamme hyvälle sen ristin, tappaaksemme sen elämästämme.
        Ruoskimme pahassamme- tourettelaisuudessamme - hyvän-
        Syljemme sitä, tavallaan myymme ne hynttyyt hyvänpäältä pois, painamme piikkikruunun hyvän päähän ja julistaudumme ikäänkuin voittajaksi.
        Voitimme pahan- tapoimme- ettei se vaivaisi meidän elämää.
        Mutta, se risti painaa mieltä, tapoin rakkauden, jos totuutta katsoo silmiin.
        Totuudesta huokuu sanoma- "anna heille anteeksi" - he eivät TIEDÄ tekemisiään.
        Siinä on Jumalanrakkauden idea.
        Löytää silmävoide, että näkisimme hulluutemme ja siksi tämän maailman pahuuden mielettömyyden ja josta meidän pitäisi tehdä parannus.
        ts. ojentautua -rakkauteen- ja kas, siinäpä se saarnauttama hullutus on teitinmielestä.
        Hulluutta, eikä siinä ole Jumalaa olemassa- tuonpuoleisuutta.
        Koska ei uskota - rakkauteen- vaan omiin käsiinsä.
        Ja tourettelaisuus jatkuu - haluttaisiin sanoa hyvää, mutta kun avataan suu-
        kiroaminen jatkuu, ja naapuri pahattaa mielensä.
        Siksi yrittää ymmärtää toureten taudin syy- ihminen itsessään ei varmaankaan ole paha, kunhan näkee ristintekonsa hirvittävän tekojen summan, että omatunto herää muutospaineiseksi ja kun tämä tapahtuu-
        Niin eikös se juuri olekin tuonpuoleisuuden viisauden saattama totuus. Eli se valtakunnan lain päämäärätietoinen valkeus- ja me teemme sydämestä sen, että avaammeko sydämen muutokselle. Jos kyllä, niin silloinhan se muutos tulee ulkopuolelta ja tämä voidaan nähdä myös, että nyt JUMALA sai aikaiseksi rakkauden. Kilvoittelun elämään.
        Hän, joka on kaikkialla- luomisen tarkoitusperäisen suunnan mukaan.

        Se siemen- ei luste. Siemen luo elämän, kunhan se kuolee multaan.
        Se oikea kaste kastelee- saa sen itämään elämäksi ja siitä tulee elämä.
        Luste on tukahduttaja- joka tullaan hävittämään. Se ei opi elämän ketällä mitään.
        Se on rikkaruoho- joka elämälle vieraana kitketään iäksi pois.
        Siksi ELÄMÄN eedeniläinen puutarha on hyvä. Siksi sitä aadamit ja eevat pitää viljellä ja varjella, että Eden säilyy Edeninä. Täällä opetellaan karsitaan, meitä.
        Ja vain hyvä siemen- saa jatkumon, se voi kasvaa siellä Edenissä.
        Täällä lusteet kokevat, että Elämänantajalla on lupa tappaa syntiä tekevä sielu.
        Se on puutarhahoitoa, eikä meillä ole putarhulille oikeutta sanoa, että anna minut rikkaruohona kasvaa, näin saan saastuttaa sen Edeninkin.
        Ei- vaan rikkaruohot tulevat hävitettäväksi.
        Siksi luomakunta on rakennettu kirjaksi, että opimme paikkamme valitsemaan, missä penkissä sielumme kasvaa. Elämäksi, tai kuolemaksi.

        "Löytää silmävoide, että näkisimme hulluutemme ja siksi tämän maailman pahuuden mielettömyyden ja josta meidän pitäisi tehdä parannus."

        Tämä neuvohan on annettu nimenomaan seurakunnalle eli uskovaisille, jotta he näkisivät oman viheliäisyytensä, surkeutensa, köyhyytensä ja alastomuutensa.

        Pitkien liirumlaarumien suoltaja ei kyllä kirjoitustensa perusteella ole havainnut itsessään mitään vikaa.


    • Anonyymi

      "Mind control"=aivopesu, jote toteutetaan lahkoissa ja kirkoissa viikoittain järjestettävien "jumalanpalveluksien" = aivopesutuokioiden yhteydessä.
      Kun viikko toisensa perään lahkoon kusetetut saapuvat aivopestäviksi, niin onhan se perin selvää, että se on tehokas tapa tunkea Raamatun paskaa korvasta sisään herkkäuskoisen pölvästin pääkoppaan.

      • Anonyymi

        Heille ei maailmassa ole mitään löydettävää. He ovat maailman kohdalla siellä kusetettuja.
        Moni kaljakuppilassa, joku huumeissa, rikollisuudessa jne.
        Se maailma on se elämänongelma. Siksi he poistuvat sieltä ja tavallaan löytäessään IsostaKirjasta elämänsanat, rakentavat sen kirkon, kun maailma on pahaa täysi, eivät halua jatkumoa. Siksi maailma ja sen hedelmät ovat tietämättömyyden pölvästiä, että siinä on tuo ongelman pääkoppa, mikä pitäisi saada muutoksen kohteeksi.
        Suomeksi- hedelmistä puu tunnetaan.
        Kannattaa rakentaa hyvää, eikä jäädä maailmaa rakentamaan, sen pahuuden juuria elättämään.
        Se on lähimmäisille ongelma ja lapsille, sekä lapsenlapsille.
        Raamatusta löytyy usko siihen, mikä on totuuden kautta valkeutta sieluun.


    • Anonyymi

      Luin Steven Hassanin juttuja jo yli 20 vuotta sitten. Häneltä saa hyvin informaatiota näiden lahkojen ja kulttien aivopesuohjelmista. Lukekaa!

      T: Iloinen nauraja

      • Anonyymi

        Valheesi ja Hassanin valheet eivät kiinnosta tippaakaan.


    • Anonyymi

      Tuli vastaan pari liikkeen miespuolista jäsentä. Yhdessä hämmästelivät, kuinka Ellen G White kannatteli käsiensä varassa painavia raamattuja. Vaikka Ellen oli niin heiveröinen. Olivat liikuttavan yksimielisiä, että Herra antoi hänelle voiman.
      Tuli mieleen diktatuurivaltioiden nokkamiehet. Hehän pystyvät ihan mihin vain.

      • Anonyymi

        Ellen Eksyttäjä.

        T: Iloinen nauraja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ellen Eksyttäjä.

        T: Iloinen nauraja

        Valheesi ei hetkauta.


      • Anonyymi

        "Yhdessä hämmästelivät, kuinka Ellen G White (os. Harmon) kannatteli käsiensä varassa painavia raamattuja. Vaikka Ellen oli niin heiveröinen."

        Koko tarinassa paljastuu selvä valhe, jota sen tapahtuman silminnäkijöiksi väitetyt ja kuvitteellisen tapahtuman muistiin kirjoittanut ei itse ollut edes paikalla itse tapahtumassa, vaan lainasi jonkun muun kertomusta.

        Fysiikan lait jo osoittavat nimenomaisen tarinan valheeksi, koska tarinassa kerrottiin, että Ellen White piteli n. 18 kiloa painavaa ja hyvin isokokoista Raamattua ojennetussa kädessään päänsä sivulla ylhäällä ja samalla toisella kädellä ja sen etusormella osoitti tarkasti niihin kohtiin Raamatusta, joihon hän viittasi.

        Kokeilepa tehdä vastaava kotona vaikkapa isokokoisen perheraamatun kanssa ja ojenna vasen kätesi ylös pääsi sivulle ja oikean käden etusormella osoita Raamatun yläreunassa tai keskellä olevaa tekstiä, et pysty siihen, koska sormesi ei yksinkertaisesti ylety kuin korkeintaan Raamatun alareunaan.

        Tarina sellaisena kuin sen muistiin kirjoittanut herra Loughborough oli ilmaissut, vaikkei ollut edellä mainittujen tapahtumien todistajakaan, on siis muunneltua puppua.

        Loughborough oli lainannut rouva Luntin kertomuksen toisesta tapauksesta:

        "Osallistuin isäni perheen kanssa sisar Harmonin kokouksiin Topshamissa vuonna 1845, ja näiden kokousten aikana hänellä oli näky. Se oli ensimmäinen kerta, kun näimme hänet näkytilassa. Yksi niistä vanhanaikaisista Raamattuista "Teale Family Bible", paino 18 kiloa, oli veli Curtissin omistama ja sisar Ellen Harmon (18 v.) piti tätä Raamattua kädessään useita minuutteja."

        Adventtikirkon 1919 virassa ollut SDA General Conference president A.G. Daniels itse epäili, että koko tarina on vain tehty, että sillä keinoin voitaisiin perustella Ellen Whiten profetaalinen luonne ja niin todistella hänen kirjoituksensa olleen jumlallisia.

        Edes Ellen White itse ei kerro koko tapahtumasta ja sen yksityiskohdista. Vaikka hän olisi ollut jossain näkytilassa, niin kuitenkin hänen olisi tullut tiedostaa tapaus jollain tasolla sen alku tai loppuhetkillä.

        Jos sitten Raamattua on pidetty kädessä, niin sen on hyvin voitu toteuttaa tälla tavoin:

        https://www.nonegw.org/images/bigbible1.jpg


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Yhdessä hämmästelivät, kuinka Ellen G White (os. Harmon) kannatteli käsiensä varassa painavia raamattuja. Vaikka Ellen oli niin heiveröinen."

        Koko tarinassa paljastuu selvä valhe, jota sen tapahtuman silminnäkijöiksi väitetyt ja kuvitteellisen tapahtuman muistiin kirjoittanut ei itse ollut edes paikalla itse tapahtumassa, vaan lainasi jonkun muun kertomusta.

        Fysiikan lait jo osoittavat nimenomaisen tarinan valheeksi, koska tarinassa kerrottiin, että Ellen White piteli n. 18 kiloa painavaa ja hyvin isokokoista Raamattua ojennetussa kädessään päänsä sivulla ylhäällä ja samalla toisella kädellä ja sen etusormella osoitti tarkasti niihin kohtiin Raamatusta, joihon hän viittasi.

        Kokeilepa tehdä vastaava kotona vaikkapa isokokoisen perheraamatun kanssa ja ojenna vasen kätesi ylös pääsi sivulle ja oikean käden etusormella osoita Raamatun yläreunassa tai keskellä olevaa tekstiä, et pysty siihen, koska sormesi ei yksinkertaisesti ylety kuin korkeintaan Raamatun alareunaan.

        Tarina sellaisena kuin sen muistiin kirjoittanut herra Loughborough oli ilmaissut, vaikkei ollut edellä mainittujen tapahtumien todistajakaan, on siis muunneltua puppua.

        Loughborough oli lainannut rouva Luntin kertomuksen toisesta tapauksesta:

        "Osallistuin isäni perheen kanssa sisar Harmonin kokouksiin Topshamissa vuonna 1845, ja näiden kokousten aikana hänellä oli näky. Se oli ensimmäinen kerta, kun näimme hänet näkytilassa. Yksi niistä vanhanaikaisista Raamattuista "Teale Family Bible", paino 18 kiloa, oli veli Curtissin omistama ja sisar Ellen Harmon (18 v.) piti tätä Raamattua kädessään useita minuutteja."

        Adventtikirkon 1919 virassa ollut SDA General Conference president A.G. Daniels itse epäili, että koko tarina on vain tehty, että sillä keinoin voitaisiin perustella Ellen Whiten profetaalinen luonne ja niin todistella hänen kirjoituksensa olleen jumlallisia.

        Edes Ellen White itse ei kerro koko tapahtumasta ja sen yksityiskohdista. Vaikka hän olisi ollut jossain näkytilassa, niin kuitenkin hänen olisi tullut tiedostaa tapaus jollain tasolla sen alku tai loppuhetkillä.

        Jos sitten Raamattua on pidetty kädessä, niin sen on hyvin voitu toteuttaa tälla tavoin:

        https://www.nonegw.org/images/bigbible1.jpg

        Yritäs käydä herättämässä Lasarus, joka on ollut haudassa ja jo haisevana.
        Jos ei onnistu, niin älä vertaa itseäsi Vapahtajaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Yhdessä hämmästelivät, kuinka Ellen G White (os. Harmon) kannatteli käsiensä varassa painavia raamattuja. Vaikka Ellen oli niin heiveröinen."

        Koko tarinassa paljastuu selvä valhe, jota sen tapahtuman silminnäkijöiksi väitetyt ja kuvitteellisen tapahtuman muistiin kirjoittanut ei itse ollut edes paikalla itse tapahtumassa, vaan lainasi jonkun muun kertomusta.

        Fysiikan lait jo osoittavat nimenomaisen tarinan valheeksi, koska tarinassa kerrottiin, että Ellen White piteli n. 18 kiloa painavaa ja hyvin isokokoista Raamattua ojennetussa kädessään päänsä sivulla ylhäällä ja samalla toisella kädellä ja sen etusormella osoitti tarkasti niihin kohtiin Raamatusta, joihon hän viittasi.

        Kokeilepa tehdä vastaava kotona vaikkapa isokokoisen perheraamatun kanssa ja ojenna vasen kätesi ylös pääsi sivulle ja oikean käden etusormella osoita Raamatun yläreunassa tai keskellä olevaa tekstiä, et pysty siihen, koska sormesi ei yksinkertaisesti ylety kuin korkeintaan Raamatun alareunaan.

        Tarina sellaisena kuin sen muistiin kirjoittanut herra Loughborough oli ilmaissut, vaikkei ollut edellä mainittujen tapahtumien todistajakaan, on siis muunneltua puppua.

        Loughborough oli lainannut rouva Luntin kertomuksen toisesta tapauksesta:

        "Osallistuin isäni perheen kanssa sisar Harmonin kokouksiin Topshamissa vuonna 1845, ja näiden kokousten aikana hänellä oli näky. Se oli ensimmäinen kerta, kun näimme hänet näkytilassa. Yksi niistä vanhanaikaisista Raamattuista "Teale Family Bible", paino 18 kiloa, oli veli Curtissin omistama ja sisar Ellen Harmon (18 v.) piti tätä Raamattua kädessään useita minuutteja."

        Adventtikirkon 1919 virassa ollut SDA General Conference president A.G. Daniels itse epäili, että koko tarina on vain tehty, että sillä keinoin voitaisiin perustella Ellen Whiten profetaalinen luonne ja niin todistella hänen kirjoituksensa olleen jumlallisia.

        Edes Ellen White itse ei kerro koko tapahtumasta ja sen yksityiskohdista. Vaikka hän olisi ollut jossain näkytilassa, niin kuitenkin hänen olisi tullut tiedostaa tapaus jollain tasolla sen alku tai loppuhetkillä.

        Jos sitten Raamattua on pidetty kädessä, niin sen on hyvin voitu toteuttaa tälla tavoin:

        https://www.nonegw.org/images/bigbible1.jpg

        Valheesi eivät meitä hetkauta. Eivät varsinkaan jonkun saastaisen nonegw.orgin valheet.


    • Anonyymi

      Valheenne eivät hetkauta meitä tippaakaan.

    • Anonyymi

      Jeesus kun on, niin saldoista ei ole niin huolissaan.

    • Anonyymi

      Aloitus on täysin totta. Ei sitä käy vastaanväittäminen.

      Mutta se pätee vain harhaoppisiin uskoviin ja lahkoihin. Heidän on pakko toimia kyseisellä tavalla, eikä kukaan ole sitä kieltänytkään etteivätkö toimi, koska juuri noin he toimivat seliteltiin asiasta miten sekavia tahansa.

      Asia ei kuitenkaan päde Jeesuksen Kristuksen uskoviin, jotka vaeltavat Hengessä ja ovat Hengen ohjaamia. Ei kukaan toinen ihminen voi ohjailla Jumalan Henkeä eikä sitä rauhaa ja rakkautta minkä se luo. Ehkä jotain ulkoisia tapoja voidaan vaatia tai esittää, mutta ihmisen sisintä ei pysty edes tiede millään tavalla valaisemaan mitä siellä tapahtuu eikä mikään yhteistö maan päällä.

      Juuri tämän vuoksi meillä on Jumala.

      • Anonyymi

        Kaikki yhden totuuden organisaatiot ja instituutiot ovat vaarallisia yksilöille ja myös koko yhteiskunnalle silloin, jos ne pääsevät valtaan.


    • Anonyymi

      Sinänsä aivan oikein, että ateistit näkevät vaivaa paljastaakseen harhaopin. He osaavat sen tehdä päätelyllään, vaikka eivät tunne riittävästi Raamattua eikä sen käännösvirheitä. Tarvitaan vain vähän psykologista silmää nähdä se, että ihmiset harhaopissa vaikuttavat ja pyrkivät vaikuttamaan toisiin. Jumalasta on tehty siinä juoksupoika ja käsikassara.

      Mutta Jumalaa vastaan he eivät voi mitään. Eikä sille, että ihminen kokee Jumalan Hengen läsnäolon. Saa siitä mielenrauhaa, rakkautta ja ilon elää tässä hullussa maailmassa.

      Jumalan antaman voiman, rauhan ja ilon tilalle heillä ei ole rajota kuin tyhjyyttä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe