Onko Fruugo.Fi Kusetusta??? Help

Anonyymi

Eli tilasin Fruugo.fi sivulta kellon, ja samana iltana se oli merkattu lähetetyksi. Nyt kuitenkin mietityttää, Suomen puolen fruugo on jo 2012 haettu konkkaan, mikä sivu tuo oikeen on sitten?? Miten se on vielä pystyssä vai olenko mennyt scammiin :(.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ess-fruugo-haettiin-konkurssiin/218101de-a8be-3364-8334-9f62b2bec297

Ihmettelin kun en edes saanu mitään paketin seurantatunnuksia… Kello tulee siis shopontime.comista fruugon kautta.

Kaikki tieto tervetullutta!

126

76377

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rahat meni....Tilasin huhtikuussa ikkunakoristeen,tilaukseen meni 1.5 kk Niimpä kun se vihdoin tuli postiin,en ollut paikkakunnalla.Joten se lähti palautukseen.Laskun olen maksanut,mutta palautusta rahoista en ole saanut.Tilaus tehtiin huhtikuussa ja nyt on elokuu. .Toiste en tilaa,toivottavasti muutkin huomaa...

    • Anonyymi

      Tilasin generaattorin jota fruugo mainosti amerikkalaiseksi tuotteeksi, jolloin olin valmis maksamaan enemmänkin. Noin 6 viikon kuluttua tuli Kiinasta paketti kallista Kiinan romua. En osta enään mitään tuon puljun kautta.

    • Anonyymi

      Tilasin vaatteita Rutosista. Myyjän viestit olivat hieman epäselviä ja sähköpostiin tuli viesti, että tilaukseni lähti Tanskasta. Tilasin vaatteet alunperin Ruotsista, mutta ne tulivatkin siis Tanskasta. :0 ? Toimituksessa kesti noin kuukausi ja tuote oli hieman erilainen, kuin myyjän sivuilla kuvailtiin. En ehkä lähtisi tilaamaan tuolta mitään toista kertaa.

    • Anonyymi

      Sama tällä - Rahat meni. Tilasin työkalun reilut 6kk sitten ja vieläkin odottelen toimitusta. Yhteydenottoihin vastasi robotti luvaten palata asiaan 48 tunnin sisällä. Eipä ole kuulunut. Tästä kokemuksesta opin etten tilaa enkä suosittele fruugoa kenellekään.

      • Anonyymi

        Opin itse tuon myös. Täys huijari firma.


    • Anonyymi

      Tilasin rintaliivien jatko-osan ja kuukauden päästä minulle ilmoitettiin tullista, että se pitäisi tullaa, 8e:n ostokselle olisi tullut lisää sekä tulli että postimaksuja Suomessa yli 20e. Ilmoitin, etten maksa ja lähetyksen saa palauttaa. Tästä on yli puoli vuotta aikaa eikä rahoja ole kuulunut. Myöskään viesteihin ei vastata.

      • Anonyymi

        Oisko kannattanut ostaa ihan Suomesta kivijalkakaupasta. Itse ostin Lindexsiltä :)


      • Anonyymi

        Siis tilasit ulkomailta yhden rintaliivijatkeen? :D


    • Anonyymi

      Yli 200€ meni kankkulan kaivoon ja lapsi jää ilman synttärilahjaa. Tuotteeni meni väärään maahan ja väärään osoitteeseen.

    • Anonyymi

      Kiitos, kun varoititte! Meinasin hommata edullisemmin Seresto punkkipannan Fruugosta mutta näiden palautteiden valossa jätän siis väliin.

      • Anonyymi

        Tilasin tuotteen Fruugon kautta 8.12.2021. Tänään on 19.1.2022 eikä tuotetta vieläkään ole toimitettu. Sähköpostiini olen saanut noin 10 kpl viestejä, joissa ilmoitetaan tuotteen olevan ”Kuljetuksessa”, viimeisin 8.1. Valitsin maksun välittäjäksi Klarnan, jonka kanssa sovin maksun siirtämisestä. Summa on vähäinen, vain 23 euroa, harmittaa vain pienen tytön puolesta, kun ei saanut toivomaansa joululahjaa. Fruugoa en siis suosittele enkä enää sitä kautta tilaa yhtään mitään.


      • Anonyymi

        Itse tilasin Fruugolta Sereston punkkipannan ja tuli viikossa postiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse tilasin Fruugolta Sereston punkkipannan ja tuli viikossa postiin.

        Sama täällä. Ja maksoi 20 euroa apteekin 68 euron sijasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse tilasin Fruugolta Sereston punkkipannan ja tuli viikossa postiin.

        Hei oliko sinun pantasi ihan ok? Meillä ei toiminut ja jouduin apteekista ostamaan uuden joka sitten toimi.
        Isäni tilasi myöa ja laittoi sen koiralleen ja kolmen päivän jälkeen oksensi ja nyt jaloissa jotain vikaa ehkä? Mietin voiko olla jotain muuta ainetta ne?


      • Anonyymi

        Tilasin 10 päivää sitten tuotteen. Ei ole tullut vaikka luvattiin 2- 4 päivässä. Missä toimitus?


      • Anonyymi

        Eka ja vika tilaus Fruugosta. Täys huijarifirma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eka ja vika tilaus Fruugosta. Täys huijarifirma.

        Tilasin PSG.n peliasut pojille 2kpl 23.11.2022.
        Luvattiin toimitusajankohdaksi 2 - 14.12.2022.
        Maksoin luottokortilla 51,90€.
        Paketin jäljet päättyivät Hollantiin. Sen jälkeen ei ole tilauksesta kuulunut mitään.
        Huijari firma. ÄLKÄÄ TILATKO MITÄÄN TÄLTÄ FIRMALTA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä. Ja maksoi 20 euroa apteekin 68 euron sijasta.

        Vammaisia ootte kun vingutte kyllä tulee tuotteet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vammaisia ootte kun vingutte kyllä tulee tuotteet

        Oletko firman promoottori vai muuten kusipää?

        Minä tein myös tilauksen, mutta minun pitää hakea se jostain jumalan selän takaa,,,
        Miksi lähetykset pitäisi hakea jostain Lapista, jos itse asuu Keski-Suomessa?

        Tämä Fruugo on perseestä! Huiharifirma!


    • Anonyymi

      Tilasin kattilan ja sivulla luvattiin että tuote lähetetään 24 tunnin sisällä. Tilauksen jälkeen ilmeni että tilaus on lähetetty Englantiin ja toimitus kestää 2-3 viikkoa.
      Fruugolle ei löytynyt yhteystietoja mutta sivun kautta rekisteröitymisen jälkeen pystyin lähettämään peruutuksen tavaran oikealle toimittajalle.
      Saapa nähdä miten tässä käy.
      Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tilaan mitään Fruugosta (yhteystiedot täytyy löytyä nettisivuilta muuten on melko varmaan huijausta).

    • Anonyymi

      Kiinan kopioita tulee, kun tilaa.

    • Anonyymi

      Täysin ala-arvoinen firma. Asiakastuki google käännöksen kautta sönköttää ottamaan yhteyttä paikalliseen postiin vaikka tuote katosi ennenkuin suomen posti ehti mukaan kuvioon. En koskaan enää tilaa mitään kyseiseltä kiinanpuljulta.

    • Anonyymi

      Voi ei, satanen taisi mennä hukkaan minultakin. Seurantatiedoissa väitetään että olen kieltäytynyt vastaanottamasta pakettia vaikkei sitä ole minulle koskaan yritetty toimittaa. Paketti pitäisi olla jossain Suomen päässä nyt mutta en taida uskoa että sitä saan. En tilaa enää : (

      • Anonyymi

        Vaivannäön jälkeen selvisi että lähetys oli toimitettu lokeroon lähimpään postiin mutta mitään tietoa en tästä koskaan saanut. Palvelevasta postista selvisi että olivat lähettäneet saapumisesta tekstiviestin väärään numeroon. Monen sähköpostin ja selvittelyn jälkeen pyysin palauttamaan rahani ja sain ne takaisin. Maksu ja palautus PayPalin kautta.


    • Anonyymi

      Fruugo on jo aiemmin vuosia sitten haettu konkurssiin. Pääsäntöisesti firman toimintaperiaate on se, että 95% valikoimasta on kiinalaista tuotantoa ja hintataso on esimerkiksi Amazoniin verrattuna noin viisi kertaa kalliimpi. Kun mahdollisesti saat tilaamasi tuotteen (moni ei saa) ja tuote on viallinen tai postituksessa vaurioitunut niin esimerkiksi pienikokoisen tavaran palautus jonka voi tehdä 14 vuorokauden sisällä maksaa esmerkiksi Postin hinnaston mukaan muihin Euroopan maihin halvimmillaan 45 euroa ja siitä ylöspäin useihin satoihin euroihin. Mitään takeita ei ole siitä että saisit takaisin maksamasi palautuskulut. Firma voi aina väittää että olet toimittanut heille väärän tai itse rikkomasi tuotteen. Koko toiminta perustuu kiinalaisten hikipajojen halpatuotantoon joissa wc- käyntejä ei sallita vaan työntekijät käyttävät kertakäyttövaippoja kuten Meksikon hikipajoillakin. Mutta muistakaa että hintaero Amazonin hintoihin on vähintään viisinkertainen Fruugolla. Fruugo ei ota vastuuta minkään firman tuotteista jotka myyvät heidän sivuillaan. Ja kuka tahansa voi myydä siellä mitä tahansa.

    • Anonyymi

      20 euron tuote tilattu 1,5 uukautta sitten. Kun kyselin tuli ilmoitus että tilaus on vanhentunut. On toki maksettu. Eli älkää tilatko heiltä mitään.

      • Anonyymi

        Tilasin myös wellantuotetta ja tullut ei. NYT vasta rupesin katselee firmaa tarkemmin. Kiinasta muka wellantuotteet. Huh heijaa. Feikki sivusto fruugo


    • Anonyymi

      Kytkin ohjaus

    • Anonyymi

      Itse en tilaa yhtän mitään mistään netti tai lehtien houkutus sivuilta. Minkä tarvitsen ostan ihan likestä.Näen mitä ostan ja toimiko.Silloin teen ostopätökse. Maailma mennyt kaikki pitää pyöriä somekin.Imiset ja suhteet.Netin kautta, Kontaktit vai suku ystävät kun kireisiä Insta ja F.B. Kohta ihmiset ei omat käpät liiku mihinkään. Etä työt,etä opiskelut nyky aika mahdolistaa. Tilata myös ruan ,materialin netin kautta.Istutaan eletän tietokoneiden tai älypuhelin aikaa.Ei tarvitse kämpästä likua mihinkään. Onko se elämää? Jos ostokisia ei muka kerkii tehdä ivenä? Ihminen on jo menetänyt oman elämän ja ajan hallinnan.

    • Anonyymi

      Tilasin lippiksen Fruugon kautta 17.5.2022, tilausvahvistus tuli seuraavana päivänä. Arvioitu toimitusaika oli 24.5.-6.6.2022, joka piti paikkansa (lippis saapui 30.5.).
      Lähetysmaa oli Saksa; Kiinasta tilattujen osalta riittää varmaan haastetta. Ehkä tämä ei ole hätähousujen kauppapaikka. Vaikka olin epäileväinen netin palautteita luettuani, tilaan vastakin jos sopiva tarvitsemani löytyy.

      • Anonyymi

        Äläpäs nyt yritä! Tämä on huijaripaskaa koko fruugo.


    • Anonyymi

      Olen tehnyt tilauksen yli 3kk sitten. Maksoin tilauksen yhteydessä. Tilaamani tuotetta en ole saanut, rahat kyllä menivät. Kyselyyn ei vastata. Huijausta. En suosittele

    • Anonyymi

      Huonot kokemukset. Tilasin ja maksoin. Mitään en saanut. Rahat kankkulan kaivoon. Huijaus. En suosittele kenellekään.

      • Anonyymi

        Hoidin maksun Klarnan kautta; lasku tuli ennen tilattua tuotetta, mutta eräpäivä oli saapumisen jälkeen. Näin pystyin tarkistamaan tuotteen ennen laskun maksua.


    • Anonyymi

      Tilasin vartalokameran yhdysvalloista joka tulikin kiinasta. Kolmen viikon päästä sain postilta ilmoituksen 12€ tulli maksusta ja maksoin lisää tullimaksua.

      En suosittele kyseistä liikettä. Asiakaspalvelu todella epäluotettavaa.

      • Anonyymi

        Molemmat mainisemasi ovat EU:n ulkopuolelta ja on tiedossa että sieltä tullimaksu tulee, omaa hölmöyttäsi kyllä tuo.


    • Anonyymi

      Tilasin suolamittarin, paketti ei ole tullut. En suosittele yritystä, enkä itse käytä jatkosssa kyseistä yritystä

    • Anonyymi

      Tein tilauksen toukokuussa ja kohta 2 kk mennyt, eikä tilausta kuulu. Ilmoittivat kyllä että "paketti" lähti matkaan noin viikko tilauksesta. Kun laitoin tilin kautta kyselyn, ehdottavat kyselemään naapureilta ja että kyllä on matkalla (ja muita ehdotuksia, mistä ei oo apua). Alkaa kyllä toivo mennä. Kun kysyin mikä on seurantanumero (kun sen nappi ei toimi saamassani "tuote on lähetetty" -viestissä), jotta sen sijainnin voi selvittää, olivat kuulemma lähettäneet sen ns. kirjeenä ilman seurantakoodia. Tuote oli kyllä niin pieni että voi olla mahdollista. Tänään kyselin kolmatta kertaa perään ja heti kysyi: oletko kysynyt naapureilta? Jos on olemassa ihmeitä, voi saapua joskus tulevaisuudessa..... Mutta alan tulla siihen tulokseen että rahat meni, mutta siskontytön lahja taisi jäädä saamatta.

    • Anonyymi

      Tilasin peruutuskameran, joka tuli oikeasti Kiinasta. Fruugon mukaan alv piti olla maksettu mutta paskan marjat. Jouduin maksamaan alvin ja tullimaksun. Tein valituksen mutta eipä ole kuulunut mitään, eivätpä kyllä enää kysele sähköpostillakaan miten kaupat sujuivat.

    • Anonyymi

      Tilasin Braun 190 teräverkon ja terän joskus kesäkuussa.3kk jo mennyt eikä tavaroita ole kuulunut ja ilmoitus tuli jo että lähetetty sekä joku seuranta mahd. No 30 euron oppirahat maksettu.

    • Anonyymi

      Tilasin polttoainekorkin moottorisahaani ja tyhmänä menin tilaamaan sen Fruugon kautta. Oletin sen tulevan nopeasti mutta tieto on välitetty Kiinaan. Maksan kalliista kiinalaisesta kopiosta - ei ole sitä mitä luulin tilaneeni. Ihmettelen, että tällainen epäilyttävä toiminta senkun jatkuu. Eikö kuluttajaviranomaiset ollenkaan valvo näitä yrityksi jotka jatkuvasti aiheuttavat ongelmia kuluttajille ja kunnon yrittäjille

    • Anonyymi

      Täytä huijausta kaikki 👺

    • Anonyymi

      Tilasin Lego Cityn lentokoneen. Toimitukseen meni 1kk ja ei todellakaan ole Legon tuote. :( Hinta kuitenkin lähes sama, kuin aito Lego. Harkitsin palautusta, mutta siihen ei löydy kunnollisia ohjeita ja taidettu muutenkin tehdä mahdottomaksi.. Ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Hmmm... itse tilasin lego tehnic ferrari auton, kuukausi maksulla.

      Tein tiilauksen 13.11.22 - 2 päivää kesti tilauksen saapuminen Kiinaan, paketti on tullut jo Eurooppaan. Vielä ei ainakaan mitään ongelmaa, tosin paketti on tällä hetkellä Hollannissa.

      Odottaen mielenkiinnolla et miten käy.

    • Anonyymi

      jatkoa edelliseen; mitään en ole vielä maksanut.

      • Anonyymi

        Jatkoa vielä samaan.

        Sain tänään tilaamani tuotteen.
        Kun hain pakettini ärrältä, pakko myöntää olin hieman huolestunut..

        Paketti näytti lapsen pakkaamalta, 100% uudelleen käytetty pahvipakkaus. Teippiä käytetty urakalla. Tiedän lego laatikot/paketit niiden koot ja muodot... suht pieni neliön muotoinen paketti, erittäin suuri lego technic tuote...

        Helistin pakettia, legojahan siellä... olivatko vaa heittäneet legot paljaalteen pakettiin aattelin.
        Vähän matkaa kävelltyäni helistin uudestaan, kuulin muovin kahinan... hyvä ääni.

        Kotiin päästyäni yllättyin, kaikki legot alkuperäisissä aidoissa pusseissa, alkuperäinen ohjekirja, ainut mikä puuttui oli alkuperäinen lego laatikko. Olivat avanneet pakkauksen, laittaneet pussit ja ohjekirjan pienempään laatikkoon, säästivät paljon kuluja, ymmärrettävää.
        Olivat aitoja lego technic palasia.

        Kesti n 22 päivää siitä kun tein tilauksen.


    • Anonyymi

      Minulla Fruugon kanssa kuluttajasuojakeissi. Täys huijarifirma. Tästä kun pääsen eroon en edes kuse Fruugon suuntaan.

    • Anonyymi

      Älkää hyvät ihmiset tilatko mitään Fruugo.fi sivustolta! Erehdyin tilaamaan ja samalla tilauksella olevista tuotteista toinen tuli, toinen ei. Kyselyihin tulee vastaus, että tuote on lähetetty ja kysele naapurustosta yms jos vaikka mennyt väärään osoitteeseen. Ei todellakaan saa mitään selvyyttä asiaan ja aina tulee jotakin vastaavaa vastaukseksi.

    • Anonyymi

      Joillakin huonoja kokemuksia, omani, .mikä ainut, oli positiivinen

      Tosin, olisi voinut olla erilainen.
      En ehkä uudestaan heidän palveluita käytä

    • Anonyymi

      Tilasin lokakuun alussa, maksoin eipä ole tavara saapunut. On mukamas laivattu ja olisi pitänyt olla kk sitten perillä.

    • Anonyymi

      Ei jatkoon!
      Tilasin joululahjan 8.11.22 - pehmo jossa ääniä, valoja jne
      Tuli paketti 16.12.22 joka sisälsi kyllä pehmoeläimen, sellaisen litteäksi puristetun markkina- halppiksen :)
      Sähköpostiin vastasivat nopeasti - olet saanut juuri sen tuotteen jonka tilasitkin. Tässä nyt lähetellään kuvia yksityiskohdista puolin ja toisin. Se siitä joululahjasta...

    • Anonyymi

      Aika jännä juttu kun luki teidän kokemuksia fruugosta. Ite kun tilannut pari kertaa tavaroita, ne on tullut kahden viikon sisällä. Ja laatu on yllättänyt positiivisella tapaa.

      • Anonyymi

        Sama mulla


    • Anonyymi

      Onko fruuho.fi luotettava

      • Anonyymi

        Ei ole. Tilasin akkuadaptereita 4kpl. Vahingossa tilaus oli tuplaantunut jonka huomasin kun olin jo maksanut tilauksen. Heti ilmoitin että tarkoitus oli tilata 4 eikä 8. Kohta vastattiin että tilaus on muutettu 4 kpl. Myös luvattiin palauttaa rahat joka oli tilillä parin päivän päästä. Tähän asti toimi hyvin. Mutta kun ei palautettu rahdin osuutta jota olin maksanut kaikista 8 x 13€. Olen kirjoittanut usean viestin ja pyytänyt palauttamaan loput muttei mitään vastata. Tuotteet kyllä tuli. Meidän kaupanteko oli sitten siinä.


    • Anonyymi

      Onko fruugo luotettava

      • Anonyymi

        Tilasin 6kpl kuulalaakereita 1.95 kpl. Klarnan 30pv laskulla.. toimituskulu 9.24e. Loppulaskussa oli summa 80.65e.. ilmeisesti toimitus kulut oli 9.24e /laakeri yritin samantien perua kaupan.. saa nähdä kuinka käy..


    • Anonyymi

      Täyttä kusetusta koko fruugo. Älä vaan tilaa mitään

      • Anonyymi

        Juuri näin. Rahat meni,ei ole elokuva boxia näkynyt.
        Robotti sönköttää joutavia. Ei ikinä enää.


      • Anonyymi

        Tilattiin Fruugosta 5 takkapuhallinta. Toimitus tuli ja oli pakattu 5 muovista propellia .
        Palautettiin lähetys ja jouduttiin maksamaan postituskulut itse koskoa Fruugolla ei ole sopimusta postin kanssa.
        Nyt karhutaan maksua tästä kiinanmuovilelusta vaikka miten on kuitit ja postin palautuskoodit seurantakoodeineen. Ei muka missään näy. Paketti postin tutkinnassa mihin hävinnyt.
        Pelkkää kusetusta koko Fruugo

        Päkä


    • Anonyymi

      Tämä sivusto on vanha.
      Tilaus nyt vuonna 2022 joulunseutuun toimitus ja toimi niinkuin oli luvattu. Tänään hain paketin, tuote edullinen ja hyvä.
      OLEN TTTTYVÄINEN.
      Onhan yrityksiä mennyt konkurssiin, mutta on myös lupa nousta siitäkin suosta ja onhan siitä jo aikaa.

    • Anonyymi

      Tilasin 20e edestä tarvaraa ja vasta laskun yhteydessä mainitsi, että kuljestus on 50e. Eikä kyseisellä sivulla ole mahdollista palauttaa tuotetta.
      En suosittele.

    • Anonyymi

      huutista just tilasin t paidan :DDDDDDD
      jotenki tuntuu että se tulee perille kun kummiski yks yleisimpiä ja helpoimpia kiinatuotteita

    • Anonyymi

      Kaikki hyvin kunnes tuli Suomeen niin tullin kanssa vaikeata

    • Anonyymi

      Ei pidä yllättyä jos halpa kiinanpaska on tosiaan halpaa kiinanpaskaa.

    • Anonyymi

      Tilasin halppiskellon. Viikko meni ja posti saapui. Kello oli juuri sellainen, kun kuvittelinkin. Eli ei mitään ongelmia 👍

    • Anonyymi

      Tilauksen lokakuussa 2022.Mitään ei kuulu,kukaan ei vastaa mistään!Perusteltua syytä olettaa koko firman olevan huijausta.Tilaajaa syytetään väärästä osoitteesta ja väärästä maksutavat,mutta raha kuitenkin kelpaa!Kuinkahan tuommoisen toimijan saa vastuuseen tekemisestä?Jos tiedät,niin kerro toki!

      • Anonyymi

        Kiinalaisia kauppoja ei saa kuriin, lait ja kuluttajansuojat eivät päde. Koskaan en maksa tilauksen yhteydessä ja jos tavaraa ei kuulu niin maksu jää myös saamatta.


    • Anonyymi

      Aika erikoista touhua on. Monta kertaa päivässä ilmoitus paketista. Seuranta ei ole edes alkanut. On mielenkiintoista seurata saanko joskus tilaamani tuotteen.

    • Anonyymi

      Ei kannata tilata tuolta mitään, tilasin lampun joka hajosi muutamassa kuukaudessa, maksoi noin 50 euroa. Mielipaha suurin menetys sekä se että mainoksessa ei mainittu että tuote tulee Shanghaista; insta mainos antoi kuvan että tuote Suomessa varastossa. Never again

    • Anonyymi

      lähettää vääriä tuotteita joita täysin kannattamatonta palauttaa kiinaan omalla kustannuksella. ÄLÄ TILAA MITÄÄN SIELTÄ

    • Anonyymi

      Ei kannata tilata,huijausta kaikki!
      Väärä tuote lähetettiin ja palautus yms ei onnistunut,kaikki jouduin silti maksamaan.

    • Anonyymi

      Fluke F15b yleismittari. Kolme hintaa 54-189-269€ tämä jo kertoo ,ei luotettava.

    • Anonyymi

      Yli kuukauden kesti mutta vika Matkahuollossa tai postissa. Nyt OK.

    • Anonyymi

      Ihan huuhaa liike, eivät ota mitään vastuuta myymistään tuotteista, tuotteet tulee ihan eri tuotteina mitä tilattu, eivät lähetä pyynnöstä huolimatta oikeaa tuotetta eivätkä maksa takaisin. ALKÄÄ VAIN OSTAKO FRUUGOLTA MITÄÄN

      • Anonyymi

        Tämä. Sähkölaitteet tulee lähetysmaan mukaan ja eipä käy suomessa (pitäis ostaa joku adapteri, mutta en osta) Pitäis maksaa 45 euron palautus jos haluaa palauttaa. Tuote ihan kuraa sekä kolisee oudosti. Nyt tappelen että saan rahat takas tai ainaki osa hyvityksen ja sit toi romu lentää roskiin. Fuugo ei muuta ku mussuttaa, että ehdoissa lukee että pistoke on lähtömaan mukaan. Toihan harhaan johtavaa ja pesevät kätensä ku ei missään selkeesti lue että pää on lähtömaan mukainen.
        Eipä tuu mieleen selaa koko sivustoa läpi, ku laittaa googleen tuotteen ja lävähtää suoraan tuote, jonka haluaa tilata. Viimenen kerta ku tosta paska puljusta tilaan yhtään mitään!! En todellakaan suosittele.
        Kyllä jos kiinasta suoraan tilaa niin useasta saa valittua eu-pistokkeen.


    • Anonyymi

      En tilaisi tuolta yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Hei kaikki! Mikään vika ei ole fruugossa vaan itse tuotteesta! Jokin tuote voi olla sellanen mitä ei voida laittaa postiin tai sit tuote on loppunu mutta fruugoon voi osittain luottaa muistakaa ihmiset se että ihan riippuu tuotteesta! Itse en menisi sanomaan että fruugo olisi huono kauppa!

      • Anonyymi

        Taidat olla niitä ainoita,jolla ei oo rahat menny kusetukseen😒


    • Anonyymi

      itse tilasin fruugosta rakennekynsi tarvikkeita siinä kesti noin 1kk tulla ja oli todella hyviä kaikki eikä ollu kusetusta

    • Anonyymi

      Tilaus sisällä saa nähdä miten käy. Edellinen tilaus samankaltaisesta halpisfirmasta meni muuten hyvin mutta piti tulla DHL: n kautta kotiovelle mutta jostain syystä toimitus siirtyikin postille.
      Sitten alkoi sen paketin metsästys. Kun kävin kyselemässä sitä ihan tiskiltä ja sanoin että nyt on löydyttävä niin löytyihän se lopulta sieltä sitten.
      Olisihan senkin lmapäivän voinut käyttää muuhunkin....

    • Anonyymi

      Voi sinua, taas yksi uhri Fruugon tauluun. kyseiseltä firmalta ei kannata tilata mitään.
      Rahat menee, mutta tuotetta ei tule koskaan. Kyllä he selitävät kaikkea paskaa mutta totuus on, ettei tilattuja tuotteita ei tule ollenkaan. Kokonaisuudessaan kok Fruugo on huijaus kaikkialla maailmassa.

    • Anonyymi

      Tilattu tavara tuli perille matkahuollon kautta ok ja vielä suhteellisen nopeasti, kävi varmaan tuuri. Jos olisi tullut Suomen Postin kautta tilanne olisi varmaan ihan toinen.

    • Anonyymi

      Fruugossa on kyse netti huijauksesta.

    • Anonyymi

      Tilasin Fruugo sivustolta Magitan akun ja laturin rahteineen 64euroa,,juu akku tuli mut ei laturi,,Etrasta halvemmalla sais akun.Ilmoitin siitä,ei ole mitään kuulunut 48 tunnin sisään,,nyt jo yli kuukausi.Viimenen tilaus tosta putiikista.

    • Anonyymi

      Tilasin tänään 26.7 fruugo.fi sivuilta Manchester United maton. Maksoin 44.44 euroa. Tilausvahvistus tuli asianmukaisesti. Että tilaus on lähetetty edelleen jälleenmyyjälle käsittelyyn. Ja kun jälleenmyyjä vahvistaa tilauksen ja lähettää. Siitä pitäisi tulla myös vieä erillinen ilmoitus. Saa nähä miten käy.

      • Anonyymi

        Matto tuli 12.08. oli aavistuksen pienempi, mutta ihan ok. Olen tyytyväinen!


    • Anonyymi

      kusetus firma,tilasin heinäkuun alussa 120 hyttystorjuntamattoa tuli tänään 12 mattoa,lisäksi piti sulkea luottokortti veivt tililtä postitusmaksuja 150 € ,parinkympin tilaus prkl...

    • Anonyymi

      Eiiii älkä tilatkaa ihan eri tuote tuli meille. Palautuslomsketta ei oo. Maksoin tuotteen. Täyttä roskss

    • Anonyymi

      Huijausta koko firma. Tilasin Fruugolta bingo setin jossa oli kuva mukana. Kun se sitten vihdoin saapui se peli tuli kyllä mutta hinta 40 euroa + postikulut päälle 13 euroa. Peli ei ollut ollenkaan samanlainen mitä kuvassa oli ja mainostettiin. Se oli juuri samanlainen bingo kun mitä kärkkäiseltä Ylivieskasta saa verkkokaupasta tilaamalla vain 16.90 euroa ja heillä sama peli maksoi 39.90 + postikulut päälle, joten en toiste tilaa enää koskaan.Ja paketissa luki että Estonian kautta oli saapunut Suomeen.

    • Anonyymi

      Fruugo taitaa olla huijarifirma tilasin partakoneen teriä Brauniin, perille tuli väärät eivät vastaa viesteihin!

    • Anonyymi

      Älkää sekaantuko tähän firmaan, rahoja et saa takaisin, kun yrität palauttaa!! Maksat Kiinaan palautuksen, rahoja ei tule takaisin!! Nyt mulla riittää Kiinan ostot!!!

    • Anonyymi

      Tosi huijaritoimintaa. Sain tilausvahvistuksen sähköpostiini tilaamastani asemakellosta 10.6.23. Oli myös seurantanumero. Kellon piti tulla kesäkuun aikana. Nyt on 29.10.23 eikä kelloa näy eikä kuulu. Seurantanumerokaan ei ole toiminut. Olen maksanut kellon. Onneksi ei ollut kallis. Ei enää koskaan muuta kuin kauppaa kotimaassa.

    • Anonyymi

      Tilasin ja maksoin asemakellon 10.6.23. Nyt on 29.10.23 eikä kelloa näy eikä kuulu. Onneksi ei ollut kuin alle 30€ ostos. Rahaa se on sekin maksaa tyhjästä. Ei ikinä enää.

    • Anonyymi

      Paidan tilasin täältä ja oli ihan eri mitä kuvassa. Paidan materiaalikin eri mitä piti ja halvasta haalistuneesta kankaasta ommeltu. En kyllä enää täältä mitään tilaa.

    • Anonyymi

      Fruugo väittää perättömäksi vaikka minulla on kuitti palautuksesta.
      Kusetusfirma.
      Välttäkää ihmiset tätä puljua että ette joudu pettymään!

    • Anonyymi

      Täys huijari firma,tilasin kaksi kuukautta sitten poltoaine pumpun ja minkäälaista seurantaa tilauksesta ei ole,ainoa tieto tilauksesta on luotu paketti kortti.Pumpun piti olla varastossa Suomessa mutta kortti onkin luotu kiinassa.Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tilaan tuolta mitään,100 euroa meni mutta sille ei sitten voi mitään.

    • Anonyymi

      Tilasin Fruugosta myyränpointokynän. Eli suomeksi plasma-kynän.14.4.2023 Sain Suomen postilta noutoilmoituksen R-kioskiin. Paketti tuli Kiinasta ilmeisesti suoraan Suomeen kahdessa viikossa.Olin tyytyväinen kynään.Nyt myyrät pysyy poissa.

    • Anonyymi

      Me tilattiin mulle sieltä puku ihan hyvä ja kyllä tuli tänne suomeen asti ja se saatiin

    • Anonyymi

      Tilasin konverterin 220 V - 12 V auton tupakansytyttimen tulppaan. Lähetyksestä puuttui virtajohto. Menen selityksen, kuvien lähettäminen ei tunnu tuottava tulosta. Asiakaspalvelu eunnu ymmärtävän että paketissani puutui yksi osa, sähköjohto.

    • Anonyymi

      Tilasin kaukoohjattavan pääkytkimen 200a 2.11.23 ja nyt on 13 joulukuuta eikä tuotetta ole tullut eikä myöskään ole voinut laittaa kyseiseen virmaan sähköpostia ilmoittaa vaan että postia ei voi lähettää ja fruugon omilta sivuilta kun yrittää lähettää vikailmoitusta että tuote ei ole saapunut perille niin sama juttu punainen palkki tulee jossa lukee Tapahtui odottamaton virhe yritä myöhemmi uudelleen ja olen yrittänyt kolmena päivänä lähettää aina sama virsi.Kusettaja virma.

    • Anonyymi

      Täyttä kusetusta koko firma. Lähettävät jotain ja sen jälkeen pitäisi palauttaa omalla kustannuksella Kiinaan, jotta saisi ehkä joskus jotain takaisin. ÄLÄ TILAA. MITÄÄN

    • Anonyymi

      Turha odottaa mitään. Kusetusta koko firma.

    • Anonyymi

      Älkää tilatko mitään.Palaitus ei mene läpi vaikka palautettu ohjeiden mukaan. Vieläkin penäävöt laskua vaikka todiste palautuskuitista lähetetty jo 6 kertaa.

    • Anonyymi

      Fruugo otti v*ttu tupla hinnan.

    • Anonyymi

      Eikö nämä viestit pitäisi olla "verkkokaupat" osastolla eikä "ajanviete" osastolla S24:ssa?

    • Anonyymi

      Juu,tilasin fruugolta laitteen joka heijjastaa leffoja seinälle.tuli aika pian.kuva oli epäselvä,bluetooth ei toiminut ja laturi toimii vain ulkomaiden seiniin..lähetin takaisin 32e maksoi palautus.katsotaan saanko takaisin rahoja

    • Anonyymi

      Älkää missään nimessä tilatko tuolta mitään.
      Täysi huijaus. Rahat vaan meni.

    • Anonyymi

      En suosittele tilaamaan, koska tuote tulee briteistä (lisä verotusta ja säätämistä). Eli loppusumma ei ole se mitä maksa ensin, lisä laskutusta myöhemmin. Ihearb parempi vaihtoehto sen sijan.
      Jos tämä asia ei haitaa niin voi tilata.

    • Anonyymi

      Väärä tuote on toimitettu, mainos oli varastetuilla kuvilla. Rahaa ei palauteta. Täysin hujäriyritys!

    • Anonyymi

      Moi! Tilasin fruugosta 200€ maksavan legon ja paketin toimituksessa ei ollut ongelmia sain tuotteen normaalisti. on luotettava

    • Anonyymi

      Tuo selkävyö tuli. Pumppu oli ja vyö. Vaan ei tuota ilmaletkua. Kierteellä tuo vyön ilmaus.
      Pumpussa kans kierre vaan mahoton suhina käy kun ilmat karkaa.
      Katellu saaha firmaan yhteyttä vaan konkassa näkyy olevan tai Alankomaihin soittaa.

    • Anonyymi

      Entä jos tilaan 130€ maksavan Legon jos kaikkialla muualla se maksaa 400-500€? Onko järkee🤔

    • Anonyymi

      Niillä on päteviä työntekijöitä jotka pystyvät valokuvasta kattoon onko vehe kunnossa vai ei(mulla stereot joka ei toimineet vaativat viasta valokuvaa viastamutta rahat siellä vika täällä.

    • Anonyymi

      Ostin stereot rahat meni rikkinäiset stereot jäi

    • Anonyymi

      Täyttä kusetusta.Stereot tilasin kyllä tuli rikkinäisenä eikä mistään apua.

    • Anonyymi

      Ei ole kokonaan vilunkia, kun mielimäni tavara tuli vaikka en vahvistanut tilausta.?

    • Anonyymi

      Täyspaska firma. Toukokuussa tulee vuosi kun tilasin tuotteen. Ei ole tullut vielä

    • Anonyymi

      Ajattelin tilata fruugolta kosmetiikkaa, mutta nyt mietin tarkkaan kannattaako. Niin monella on kielteistä palautetta Fruugosta. Kiinasta asti pitäisi tulla, mutta epäilen tulisiko Suomeen asti tai lähetettäisiinkö edes koskaan. Harmittaa vain etten löytänyt kyseistä tuotetta mistään muualta kuin Fruugolta. Täytyy varmaan luopua toivosta ja tilata tuotteita vain eurooppalaisilta firmoilta jatkossa

    • Anonyymi

      Ylihinnoiteltua tavaraa ja aivan tuulestatemmattuja hintoja. Säästä muka 220euroa ja on siltikin 200e kalliimpi ku alkuperäinen tuote. Tabletit,pc ja puhelimet👈

    • Anonyymi

      tilasin 23.3.2024 minikameran. seuranta toimi koko matkan ja tuote tuli noin viikon päästä matkahuollon pakettiautomaattiin, tuote oli kunnossa ja samanlainen kun olin tilannut.

    • Anonyymi

      Minä tilasin kattokruunun kristalleja Fruugolta. Paketti tuli ja sain huonolaatuista tavaraa. Kristallit oli pakattu huonosti. Monta oli laitettu samaan pussiin ja pussit pieneen pahvilaatikkoon jossa ei ollut minkään laista pehmustetta, ne olivat naarmuntuneita.
      Aiemmin tilasin toisesta paikasta kristalleja ja ne oli yksittäispakattuja pienen muovipussiin ja sitten laatikossa kuplamuovissa, ne olivat hyvin säilyneitä. En tee Fruugon kanssa enää kauppaa kun sain niin huonoa tavaraa.

    • Anonyymi

      Onko fruuko luotettava

    • Anonyymi

      Tuli tietokoneeseen ihan oikea johto. Tilasin autoon 2 johtoa. Ihan ok. Tilasin johtosarjan auton soittimeen, mutta tulikin pelkkä antennijohto. Pöh. Palautus vaikeaa. En suosittele, arpapeliä.

    • Anonyymi

      Tais jäädä meikäläisen langattomat migit tulematta

    • Anonyymi

      Odotan tilaamani tavaraa. Tiedustelu täysin mahdotonta eli rahat meni.
      ÄLKÄÄ OSTAKO TÄSTÄ FIRMASTA MITÄÄN!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe