Eihän taivasta ja helvettiä vielä ole

Anonyymi

Eikös ihminen kun kuolee, niin menee jonkinlaiseen välitilaan/odotustilaan. Vasta viimeisen tuomion jälkeen hän joutuu tai pääsee jompaan kumpaan paikkaan. Miksi sitten uskovaiset puhuvat, että heti kun ihminen on kuollut hän joutuu joko taivaaseen tai helvettiin, kun sellaisia paikkoja ei vielä pitäisi olla olemassa.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun ruumis irtoaa sielusta, hirmuinen gravitaatioimu tarttuu tuohon 5 grammaa painavaan hienomateriakasaan ja imaisee sen suoraan onttoon maapalloon! Sen terrastraalitasoille sielumme halajavat!

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Niuvanniemestäkö hommasivat tämän kämpän sinulle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saatko asumistukea täällä kuolematonpalstalla?

        Ruuvasin sieluuni kameran ja sen jälkeen viettänyt niin paljon aikaani onton pallon terrastoissa etten ole kerinnyt viemään paljon palstatilaa enkä siksi liene oikeutettu sen tukiin tahi asumismuotoihin.


    • Anonyymi

      Helvetti on ihan todellinen. Se ei ole mikään paikka, vaan tuomio ja rangaistus. Helvettiä kärsiessään sielua kidutetaan ja revitään rikki ja kursitaan kasaan, jotta repiminen voi taas alkaa. Ja ne keinot on katalia. Meille annetaan turhaa toivoa (ajatukset Jumalasta, taivaasta, siunauksesta jne.), onnea ja iloa, turvallisuutta jne., ja sitten ne otetaan mitä kipeimmillä tavoilla pois. Ja taas annetaan hyviä asioita ja taas otetaan pois. Jatkuvasti vuoronperään itse kullekin.

      Ihmiskeho... eri uskonnoissa puhutaan Luojan luoneen ihmisen, ja mm. että puhalsi siihen hengen yms. Mutta onko näin? Loogisesti ajateltuna Jumala loi sielut, puhtaat olennot. Ihmiskeho taas on likainen, tautinen, kipuileva, kärsivä, perversioihin soveltuva ja kuolemassa mätänevä. Loiko Jumala sielulle tällaisen kärsimyksen? Tällainen keho on itse Suuren Pahan luoma kärsimystemppeli, jossa syntiin langennut sielu on vankina. Ikuisesti. Sillä aina kun tietoisesti sielua viedään kohti kuolemaa ja mätänemistä, se saa sen jälkeen uuden mätänevän lihasäkin ympärilleen. Me vain kutsumme tätä Maaksi ja elämäksi.

      • Anonyymi

        Miten niin? Oma ruumiini tipahtelee minusta irti koko ajan. Ei se mitenkään tarpeellinen ole, sen voi ihna hyvin kaivaa takapihalle kuoppaan ja jättää sinne. Tulee kevyempi olo ilman että tarvii enää käydä koskaan edes kusella.


      • Anonyymi

        Päivitettyä tietoa. Tulihelvettiä ei ole ollut eikä tule. Mutta verhon takana on paikka; antimateriaplaneetta, jossa on helvetilliset olosuhteet, ja jota demonit johtavat. Demoneille on annettu valta "syöttää" pahoille ihmisille takaisin kaikki se "paska", jota he ovat elämänsä aikana vallankäytön kautta ihmisille - kansalaisille - jakaneet. Tämä rangaistus tulee nimenomaan vaikuttajahenkilöille - vallankäyttäjille - , jotka ovat olleet liitossa demonisten ihmisten ja joko tiemättään tai tietoisesti Maan ulkopuolisten olioiden kanssa.

        Ihmiskeho tehtiin Maan ulkopuolisten pitkälle kehittyneiden sivilisaatioiden tiedemiesten työnä laboratoriossa. Ei yksi luoja tai eikä yksi jumala vaan suuren osaavan joukon avulla nykyihminen tehtiin. Fyysinen ihmiskeho on on heijaste antimateria ihmiskehosta ..siis ihminen on aina kaksonen. Ei voi olla fyysistä ilman vastinetta antimateria- eli henkimaailmassa. Sielu on ihmiskehon asukas ja kokemusten tallentaja. Sielu tarvitsee kulkuneuvon - kehon - kerätäkseen kokemuksia, jotka laajentavat ja jalostavat sielun kapasiteettia toimia koko luomakunnan alueella.

        Ensimmäiset ihmiset olivat upeita taideteoksia. Elivät tuhansia vuosia. Demonien puuttuminen ihmisten elämään, ihmisten vapaa tahto ja ihmismielen arvaamattomuus (hulluus) rappioitti ihmiskehot. Vaikka fyysinen keho on huono ja näinollen myös antimateriakehossa on samat vajavuudet, niin kuoleman jälkeen antikeho ennallistetaan täysin terveeksi kolmessa vuorokaudessa. "Sielu-elementti" on kiinnittynyt antimateriaihmiskehoon ja tässä muodossa rangaistava siirtyy paikkaan, jossa tämä kokee kaiken kylvämänsä "paskan" omalla ihollaan. Se on selviytymistä hetkestä toiseen. "Minkä kylvät sen myös niität". Rangaistus tai ehkä paremminkin koulutusjakso ei ole ikuinen vaan määräaikainen. Karma ei ole toiminut tähän saakka, mutta tästä eteenpäin toimii.

        Ketkä joutuvat koulutukseen, jonka monet kokevat rangaistukseksi. Yleisellä tasolla nykypäivänä ne vaikuttajahenkilöt, jotka ovat mukana negatiivisuutta edustavan maailmanlaajuisen NWO-ohjelman toteuttamisessa. EU, YK, Nato.... globalismi, kansallisvaltioiden tuhonta... Suomessa EU- ja Eurojäsenyys, Natosopimukset .....näiden joukosta lähtee paljon porukkaa kokemaan kylvöksiänsä helvetillisiin olosuhteisiin. Armo on ansaittava.


      • Anonyymi

        Eri uskonnoissa puhutaan myös siitä, miten ihminen oli kuolematon olento ennen moraalista rappiota. Ei ollut tauteja, kipuja, sairaalloisia himoja, ei kärsimystä, ei kuolemaa. Muista se! Kuolema ja kärsimys ovat ihmisten omia aikaansaannoksia näiden uskontojen mukaan, joiden mukaan sielu puhallettiin ihmisruumiiseen (paitsi gnostilaisuuden, mormonikirkon yms. ajatussuuntien piirissä).

        Ja jos tarkemmin ajatellaan, sielu itsessään ei kykene aistimaan, ajattelemaan tai tuntemaan mitään. Sielu ilman ruumista on yhtä kuin persoona ilman tietoisuutta. Ihmisen "sieluolemus" ei ole samanlainen itsenäiseen toimintaan kykenevä olento kuin muut henkimaailman olennot, koska näiden henkiolentojen perusolemus on alkujaankin henkinen. Sielu taas ei ole sen enempää henkeä kuin ainettakaan, vaan se tulee Jumalan luota henkimaailman ulkopuolelta.

        Ja etkö tiedä, että ihmisen olemus heijastelee Kaikkivaltiaan olemusta peilin tavoin? Mitä sanoo suuri opettaja Laottse tästä Luojasta ja Kaikkivallasta: "Tao synnyttää yhden, yksi synnyttää kaksi, kaksi synnyttää kolme, kolme synnyttää kymmenentuhatta oliota."

        Toisin sanoen Luoja on perusolemukseltaan kolminaisuus. Tällöin myös ihmisen olemuksen pitää olla jollakin tavalla kolminainen. Tämä toteutuu jo siinä, että ihmisen sielu jakautuu kolmeen säikeeseen: himoon, tahtoon ja järkeen. Samaan tapaan koko ihmisen olemus jakautuu kolmeen tasoon: aineeseen, henkeen ja "eetteriin".

        Eli ihmisen ruumiillisuus ei ole pahan demiurgin aikaansaannos, vaan se on olennainen osa ihmisyyttä. Niinkuin universumi heijastelee henkimaailmaa, niin myös ihminen heijastelee Jumalaa, sillä Jumalan kuvaksi ihminen on tehty.


    • Anonyymi

      Kun ihminen kuolee alkaa ruumis mätänemään tai palaa poroksi jos poltetaan ensin. Ihmisen ajatus myöskin häviää koska aivoja ei enää ole. Se on kaiken loppu. Ihmistä ei enää ole muuten kuin toisten muistoissa.

      • Anonyymi

        Ruumis mätänee ja tietoisuus jatkaa.


      • Anonyymi

        Ontto maapallo porskuttaa eteenpäin.


    • Anonyymi

      Kun ruumis mätänee, niin missä se tietoisuus asuu, koska ei ole aivotoimintaa?

      • Anonyymi

        Ontossa maapallossa tietenkin! Sieltä käsin sielu liikuttaa maan kamaralla heiluva lihapaloja. Aivot voi hyvin poistaa. Se ainoastaan parantaa sielun kognitiivisia kykyjä nostaa älykkyysosamäärän yli viiteensataan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ontossa maapallossa tietenkin! Sieltä käsin sielu liikuttaa maan kamaralla heiluva lihapaloja. Aivot voi hyvin poistaa. Se ainoastaan parantaa sielun kognitiivisia kykyjä nostaa älykkyysosamäärän yli viiteensataan!

        Joo, huomaa että sulta ainakin on aivot poistettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, huomaa että sulta ainakin on aivot poistettu.

        Hyvinhän me pärjättiin ilman aivoja ennen syntymää joten kyllä pärjätään vastekin sillä aivot on vain vastaanotin sielun värinälle avaruuden tyhjiössä.


    • Anonyymi

      Ei ole mitään välitilaa.
      Joko on kuollut tai sitten ei ole.

    • Anonyymi

      Jos mennään heprealaisen Raamatun (Vanha testamentti) mukaan, niin sielut päätyvät kuoleman jälkeen paikkaan nimeltä Sheol. Sheol on nykyisen raamatunkäännöksen mukaan suomeksi 'Tuonela'. Tuonelaa voisi kuvata eräänlaiseksi suureksi luolaksi, minne sielut päätyvät odottamaan ylösnousemuksen päivää. Suomalaisessa mytologiassa eniten Sheolia muistuttava paikka on Manala, Kreikassa taas Haades.

      Tuonelaa voi periaatteessa kutsua "odotushuoneeksi" tai välitilaksi, koska sielut eivät varsinaisesti "jatka elämäänsä" vaan haahuilevat ympäriinsä ilman selkeitä muistoja tai ns aistihavaintoja ympäristöstä. Näin siksi, että sielu tarvitsee ruumiin elämiseen, vaikka se onkin olemassa ruumiista riippumattomasti.

      Ja käsittääkseni uskovaiset (ja tässä kohtaa erityisesti siis kristityt, zarathustralaiset ja muslimit) eivät virallisesti väitä, että sielu päätyisi HETI kuoleman jälkeen joko Taivaaseen tai Helvettiin. Mutta sen väittäminen on kuitenkin oikeutettua, sillä Jeesus sanoi toiselle ryövärille ollessaan ristillä: "Totisesti, jo tänä päivänä sinä olet kanssani Paratiisissa."

      Tämä ryöväri kuoli täysin normaalisti ja hänen sielunsa joutui Sheoliin, mutta Jumalan näkökulmasta hän ikään kuin jo on Taivaassa. Onhan kirjoitettu, että uskovaiset ovat kuolleet yhdessä Kristuksen kanssa, ja yhdessä Kristuksen kanssa he ovat jo osalliset ylösnousemuksesta. Uskovaisten nimet ovat olleet kirjoitettuna "Elämän kirjaan" maailman luomisesta asti, jolloin heidät on määrätty jo tuolloin Taivaaseen. Samoin ne jotka eivät usko on määrätty Helvettiin.

      Siksi siis voidaan puhua HETI Taivaaseen tai Helvettiin päätymisestä.

    • Anonyymi

      Paitsi että kuolemansyntejä tehtyään sielu voidaan repiä kappaleiksi jonka jälkeen lakkaa olemasta kokonaan.

    • Anonyymi

      Tiedemiehet ovat tutkineet maailmaa monien valovuosien päähän ja tehneet havaintoja. Mitään taivasparatiisia ja helvettiä ei ole löytynyt.

    • Anonyymi

      On tää maanpäällinen elo jo sellaista helvettiä että eipähän sitten kait mikään muutu kun henki viimein lähtee.

    • Anonyymi

      Onko olemassa satumaa? Joku syntyy sodan, tappamisen, nälän, tautien, pelon keskelle ja joku taas vauraaseen yhteiskuntaan alkoholisoituneitten pätkätyöläisten lapseksi. Onko se satumaa? Joku on terve, hyvännäköinen, vaihtaa naisia kuin sukkia koko elämänsä kunnes kuolee pois. Toinen taas syntyy onton maapallon paratiisiin ja juhlii ikuisesti. Satumaa?

      • Anonyymi

        Satumaa on luonnollisesti mielikuvituksen voimalla tuotettu ideaalinen olotila kulloisellekin henkilölle eli tuonpuoleinen.


    • Anonyymi

      Kukaan oikein tiedä on tarinoita ytbessakin.Itse rajakok.kokeneena uskon jotain pakko olla ei aivot(alitajunta) voi kehittää kaikkea sitä mitä kukin näkee.Eräs tuttu näki isänsä,lankonsa ,heräsi sairaalassa kysyi missä he ovat,ei näy..Tuttavani leikkauksessa,meinasiko kuolla,kertoi siellä niin hyvä olla miksen saanut jäädä sinne..Tää ei uskoon tullut,mutta aina nöyrä,helvettiin en lähde,iitäkin kuvaus ,tarinaa löytyy,sai valita kumpaan, ytvideo, raavittiin satutettiin pimeydessä

    • Anonyymi

      Helvetti on uskottavasti väärinymmärretty ja miksei olisi..................
      Onhan kirkko sitä oppia levittänyt kansalle vuosisatojen ajan.

      Kaikkeuden Luoja ei voisi olla se, joka lähettää helvetistä pahempaan helvettiin.
      Maallinen elämä on miljoonille yhtä helvettiä ja ns. hyvin toimeentuleville aina arvaamaton, sairauksineen, suruineen, Ym Ym.
      Tiedämme ainoastaan sen, mitä on ollut elämässä, ei yhtään enempää.

    • Anonyymi

      Ateistimies joutui helvettiin. Häntä vastaanottamaan tuli itse Perkele. Perkele esitteli miehelle paikkoja, joista mies ihmetteli, että ei olisi uskonut, että helvetissä olisi niin paljon ajanvietettä ja viihdettä. Perkele siihen, että "ei kaikkea mitä puhutaan kannata ottaa kirjaimellisesti. Helvetti on mukava ja viihtyisä paikka". Sitten mies eräänä päivänä paikkoja tutkiskellessaan päätyi paikkaan, jossa kuuli etäisesti järkyttäviä tuskanhuutoja ja meteliä. Mies halusi selvittää mistä moinen tuli ja lähti kävelemään ääntä kohti. Hän eteni alueelle, jossa sumu sakeni ja ilma oli kitkerää. Lopulti mies tunsi iljettävän hajun ja kuumuuden ja näki punertavana kajastavan valon. Hän käveli sitä kohti ja sitten edessä aukeni järkyttävä näky. Tulimeressä käristyi ihmisiä tuskasta vääntelehtien ja rääkyen. Mies ahdistui ja järkyttyneenä ajatteli, että kaikki olikin liian hyvää ollaakseen totta. Sitten Perkele tuli paikalle ja jyrähti, että "sinun ei pitänyt nähdä tätä". Mies kysyi nieleskellen, että "tännekö nyt sitten joudutaan?" Perkele naurahti ja sanoi, "ehei ystävä hyvä. Nuo ovat kristittyjä. Jostain kumman syystä he haluavat helvettinsä tuollaisena."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe