Terrastraalisignaalin häiriösuojaus?

Anonyymi

Kuten tiedämme, sielun ohjaussignaali tulee onton maapallon terrastraalitasoilta. Olen kuullut, että suurvalloilla on mahdollisesti käytössään teknologiaa, jolla tuota signaalia on mahdollista häiritä. Näitä laitteita sanotaan ammattikielessä psykotronisiksi aseiksi.

Kuinka olet varautunut häiriösignaaliin? Riittääkö tavanomainen foliota tehty hattu vai onko syytä turvautua lyijylevyyn?

7

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuulin tuosta katalasta aseesta jokin aika sitten. Tein siltä istumalta kunnon eristeet. Punoin kuparilangasta harvan verkon ja liimasin sen folion pinnalle. Sitten tapetoin asuntoni sillä. Samalla rakenteella valmistin itselleni pipon, takin, paidan, housut ja kalsarit. Tunnen oloni nyt ehjäksi.

    • Anonyymi

      Kiitos foliohattu jeesus kiitos kiitos. Jeesus käytti aikanaan kamelin lantaa jolla peitti päänsä signaaalin heikentämiseksi.

      • Anonyymi

        Onttis on kieltämättä palstan nerokkain ja paras kirjoittaja. Hänen veitsenterävät ajatuksensa siveltävät kipeästi ateistien ja materialistien valheita, saattaen ne täydellisen naurettaviksi, jota ne jo lähtokohdaltaan tietenkin ovat. Puhumattakaan Onttiksen mahtavista tiedoista onton maapallon olosuhteista. Nuo hämmästyttävät tiedot perustuvat todellisuuteen eivätkä uskovien kuulopuheisiin; saahan hän tiedot automaattikirjoituksella Rainerilta - suoraan onton maapallon terrastoista. Onttis on ehkä jopa aikamme mahtavin tietäjä ja profeetta, jonka välittämiä kirjoituksia tulkitaan ja palvotaan vielä tuhansienkin vuosien kuluttua?


    • Anonyymi

      Riittää että ostat asunnon jostain n. 200 kerroksesta. Ohjaussignaali ei näin ylös enää ulotu.

      Juuri tästä syystä eräisiin maihin rakennetaan näitä huippukorkeita kerrostaloja jotta ökyrikkaat liikemiehet pääsevät turvaan tätä säteilyä, tarvitsematta turvautua mihinkään erikoissuojauksiin.

      Ja niin, kukaanhan ei tiedä että mistä materiaalista näiden rikkaiden arabien turbaanit ja puvut on tehty. Mutta koska nämä turbaanit ja puvut ovat kulttuuria, niin kukaan ei näin ollen epäile heitä hörhöiksi, vaan antavat heidän olla rauhassa.

      Sinun pitää siis rikastua ja alkaa arabiksi että saat selville näiden pukujen salaisuuden että myös yhden itsellesi, kuten myös asunnon huippukorkealta maan pinnasta.

      • Anonyymi

        Jos onton maapallon terrastoista tuleva ohjaussignaali ei ulotu lihapaloihin, silloin ne eivät enää liiku. Sen kummempaa siinä ei tapahdu. Ontto maapallo hurjalla taajudella värisevine tasoineen vaan porskuttaa eteenpäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos onton maapallon terrastoista tuleva ohjaussignaali ei ulotu lihapaloihin, silloin ne eivät enää liiku. Sen kummempaa siinä ei tapahdu. Ontto maapallo hurjalla taajudella värisevine tasoineen vaan porskuttaa eteenpäin.

        Aivan oikein!

        Jos sanotaan että, 'Jos onton maapallon terrastoista tuleva ohjaussignaali ei ulotu lihapaloihin, silloin ne eivät enää liiku.'

        Ja sitten kysytään että, 'Kuinka olet varautunut häiriösignaaliin? Riittääkö tavanomainen foliota tehty hattu vai onko syytä turvautua lyijylevyyn?'

        Niin, koska kyse on signaalista, niin tällöin erityisen merkityksellisessä asemassa on signaalin taajuus. Häiriösignaalin on oltava täsmälleen samalla taajuudella kuin ohjaussignaalin, muutenhan häiriösignaalin on HYÖDYNTÖN, ja sitä vastaan ei tarvitse SUOJAUTUA.

        Kuitenkin, mikäli suojautuu, tai yrittää suojautua häiriösignaalia vastaan, niin on rakennettava riittävä suojaus, kuten vaikka foliohattu.

        Tämän suojausmenetelmän käyttöön otto siten valitettavasti myös leikkaa varsinaisen ohjaussignaalin pois, eikä sekään sitten enää tule perille!

        Ajatellaan asiaa yksinkertaisesti näin: Wanhan Wenäjän puolella oli aikanaan antenneja, joista lähtevä signaali häiritsi ulkomailta tulevien radiokanavien kuuntelua. Kyseessä siis oli häiriösignaali, joka peitti alleen oikean signaalin.

        Jos tätä häiriösignaalia vastaan halusi suojautua, ja rakentaa foliohatun tai -majan, niin tällöin oikea signaali ei myöskään päässyt koskaan perille silloin kun se olisi ollut vastaanotettavissa.

        Mikäli siis signaalin vastaanottaminen on ehdoton edellytys lihapalan liikkumiselle, niin sitten on pakko sietää ja ottaa vastaan myös häiriösignaaleja, koska suojautuminen signaaleja vastaan siis aiheuttaa lihapalan halvaantumisen.


    • Anonyymi

      Maan ytimessä poreilee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe