Aggressiivinen aurinko"suoja"voide bisnes, kauppaa syöpää ja solumuutoksia ihollesi

Anonyymi

Apteekkien ja kauppojen hyllyt, notkuvat nyt ns. aurinkosuoja-voiteista, joiden nimi lupaa siis suojaa auringolta ja ihon palamisen estämisen.

Mainoksiin uskova ja niiden lupauksiin luottava, ostaa kalliin tuotteen, jossa lupaillaan "suojakertoimia", mitä enemmän, sitä parempi, ajattelee kuluttaja ja niin lähtee hieno auringossa kultaa kimaltava pakkaus, mukaan rannalle ja eikun iholle hieromaan sitä:

https://www.womenshealthmag.com/beauty/a19919520/6-scary-sunscreen-ingredients-and-6-safe-spf-products/

Tuosta voi lukea ja seurailla linkkiä terveys- ja ympäristövirastoihin, että mitä järkyttäviä myrkkyjä ns. aurinkosuoja-voiteet voivatkaan sisältää, kuten esim.

Esim: Octocryleneä, joka aiheuttaa suoraan mutaatioita, yhdessä auringon UV-säteiden vaikutuksen kanssa, eli suomenkielellä:
solumuutoksia iholle = melanoomaa, eli ns. ihosyöpää, että sellaisia "auringonsuojavoiteita" teille apteekista ja kemikaaliosastoilta myydään. Iso veroparatiisibisnes, jälleen ilman mitään yhteiskunta-luonto- saati inhimillistä vastuuta.

6

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luonnonmukainen suoja auringon kovaa UV-ym säteilyä vastaan, on pysytellä varjossa, pukeutua pitkähihaisiin vaatteisiin ja lierihattuihin, hoitaa ihoa luonnonmukaisilla, turvallisilla kosteuttajilla ja hoitorasvoilla, kuten kookosöljyllä ja luomu aloe veralla, ennen auringossa oleskelua, joka kannattaa jättää minimiin.

   Jos löydätte aidosti turvallisen, lisäaineettoman säteilyä aidosti estävän, mutta iholle vaarattoman voiteen, niin kertokaa toki. Saattaa olla, ettei sellaisia ole olemassakaan, kuin vain mainostajien mielikuva-mainoksissa.

  • Anonyymi

   Tuoteselosteiden lukemista varten suurennuslasit käyttöön ja sitten netistä tutkimaan, mitä kaikkia myrkkyjä, aggressiivisesti mainostetut tuotteet, joita mainostellaan mm. "lisäaineettomina, vain luonnollisia ainesosia sisältävinä, allergiatestattuina" ym ym todellisuudessa sisältävätkään.

   Voi olla, ettei moni enää jaksa välittää, mutta on ainakin varoitettu.

  • Anonyymi

   YA nykyisin yksi pahimmista huijareista apteekki-alalla, eikä vaihtoehtoja tietenkään ole, kun kaikki apteekit Suomessa, ovat veropakolais-apteekkeja, eli huijareita.

  • Anonyymi

   Mitä värikkäämpi purkki, mitä isompia kertoimia ja suojia luvataan, ole varuillasi ja vaikka lukisi luonnollinen, lisäaineeton, ym lupauksia, LUE se tuoteseloste ja hae netistä ne tuntemattomat sanat, että mitä tarkoittavat.

   Pysy varjosssa, käytä suojaavia vaatteita ja hattua.

  • Anonyymi

   Bisnes on katos bisnes..

  • Anonyymi

   Veroparatiisibisnes joka vahingoittaa ihmisiä ja luontoa on rikos, ei rehellistä yrittämistä. Rehelliset yrittäjät tulevat omillaan toimeen, eivät ole sosiaalipummeja valtion kassalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Töistä lomautettu Jasmiina äimän käkenä Big Brother -voitosta - 30 000 euroa rikkaampana kotiin!

   Hämmentynyt Jasmiina voitti kireässä kisassa Big Brother Suomi -realityn. Jasmiina sai äänistä 50,1% ja Aki 49,9%. Voittiko mielestäsi oikea kisaaja?
   Big Brother
   189
   8043
  2. Esko Eerikäinen tuo kolumbialaisen äitinsä tv:seen: Pieni Esko tuli vain 10-vuotiaana yksin Suomeen

   Tiesitkö, että pieni Esko lähetettiin Kolumbian vaaroista yksin vain 10-vuotiaana Suomeen? Lähtiessään Kolumbiasta Esko sai äidiltään muistoksi yhden
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   6060
  3. Some liekeissä! Mikko Leppilampi jättää TTK:n - Kollegat ylistävät: "Huikea ja uniikki", "The best"

   Mikko Leppilampi teki kyllä huikean uran Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana, yhteensä 10 kautta. Mitä luulet, kuka mahtaa astua Leppilammen saappaisii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   3285
  4. Onko Saramon Pekka Kiira Korven nyksä?

   Eikös Saramo lopettanut, Kiirahan sanoi, että ei ole urheilija ENÄÄ, voi olla entinen!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2153
  5. Onnea Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voitosta, Ernest Lawson!

   TTK:n voitti pystymetsästä tanssiparketille tullut Ernest Lawson ja Anniina-ope. Valitsiko kansa oikein ja voittiko oikea pari, mitä mieltä olet? ht
   Suomalaiset julkkikset
   68
   2148
  6. Pikkaraisen ulosanti instassa

   Onko sillä kaikki kotona yläkerrassa... Miten lapsellisia kommentteja sillä on insta kuvissa. Laitan auringon nukkumaan. Mennään ostamaan kaunoluisti
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1510
  7. Kyllä noita sun silmiä

   kattelis mielellään.
   Ikävä
   54
   1208
  8. Olen rakastunut suhun

   Joten kerro miten mun pitää toimia, että saan sun tunteet selville ilman kiusaantunutta ilmapiiriä? 💘
   Ikävä
   63
   1199
  9. Tässä täytyy olla jotakin erikoista

   En voi ymmärtää muuten, miksi niin koukutat minua, ja minun kokemukseni on, että me kohtaamme jollakin syvällisemmällä tasolla. Eikä tunne muutu eikä
   Ikävä
   72
   1195
  10. En vain pääse sinusta irti

   Alussa yritin, yritin tosissani, mutta se kesti vain n. kuukauden, ja palasi vanhoille uomilleen. Olen pahoillani nainen. Olet linnoittautunut sydämee
   Ikävä
   68
   1103
  Aihe