Sopeutumisraha

Anonyymi

Näin taas listan siitä, kuinka moni saa tätä rahaa ja nimet kenelle maksetaan.
Mikä tällaisena kansalaisena saa ajattelemaan asiaa hieman tarkemmin, on että monet edustajista ovat varsin nuoria saadessaan tämän rahan ja ns, eläkeikään saavilla on vielä vuosia tai jopa kymmeniä vuosia siihen eläkkeeseen.
Jotenkin pakosta tulee mieleen, että maksetaanko nyt liian hepposesti ja saadaan nämä ihmiset vieroksumaan todellista työn hakua, jopa palaamista entiseen työhön, johon voisivat palata.
Varmasti monelle tuo helppo ja varsin suuri raha houkuttaa hakemaan olemaan lopun työikäänsä helpolla rahalla ja ilman pelkoa joutuvansa työttömäksi ja kortistoon, kuten kansan kohdalla on.
Katsoessani listan nimiä, siellä näkyy todella, että jotkut nostavat korvausta jopa kymmeniä vuosia ja saatan tietää, että saavat muitakin tuloja. Monet saavat erilaisia palkkioita tai sitten kuten tänään mainittu Koskinen hoitelee omaisuuttaan.

Ihan oikeinhan on , että saavat tietyn ajan rahaa, jotta voivat hakea työtä tai saada entisen työnsä takaisin. Mutta kyllä sen pitäisi olla samanlainen kuten muillakin, että täyttävät lomakkeen joka kuukausi työttömyydestään ja lisäksi jokainen tulolähde alentaa tuota maksettua korvausta, kyllä ne heidänkin sopeutumisrahat tulee kansan pussista, jota rahaa voitaisiin nytkin käyttää talouden elvytykseen.

Kansanedustajan työ on määräaikainen jo lähtiessä, miksi siitä rahalla tehdäänkin pysyvä tulolähde joillekin tulevaan eläkkeeseen saakka.

Kyllä minusta tuon sopeutumisrahan pitäisi olla samoilla ehdoilla kuin työttömyyskorvausten yleensä kaikilla, karenssit ja ja velvollisuus työn hakuun ym. muut asiat samoin kuin kansalaisilla joutuessaan työttömäksi.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jokaiselle vaan kuula kallon ,,tai elämään 200e kk,,,nehän siellä on täys rikollisia niin se menee omaaaaa persettäään vaan ajatellaan<< niinhän se aina tulee olemaan,,,vallankaappaus olis kaikista paras juttu:: sota pystyyn::::

    • Anonyymi

      On kyllä menny kummalliseksi , verojakaan ei haluttaisi maksaa tuloista vaan mennään eläkeläisten yms, heikoimpien kukkarolle , miten nuo luulevan tämän ns. hyvinvointi yhteiskunnan rakentuneen , ei ole enäään kaikille hyvinvointi yhteiskunta , tuskin itsekkään enään raataisin tämmöisen maan eteen joka sosialisoidaan kaikille kuuluvaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe