Heheh, aikamoinen uutinen kommunismista :) :)

Anonyymi

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006540909.html

Marginaalit ovat marginaaleja, vissiin kaikissa tapauksissa :)

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Puolan nykyisen presidentin puhe muistutti Adolf Hitlerin puheita. Pres. Duda vannoo, ettei hänen virkakaudella suvaita seksuaalivähemmistöjä ja että Hitler toimi oikein asettaessaan heidät vankilaan. Hitler jopa surmautti kiinnisaatuja mieshomoja yli 80 000.
      Puolan Duda vannoo, että sama tulee puolalaisille seksuaalisesti toisenlaisille. Duda ja Venäjän Putin ovat samoilla linjoilla. He saavat näköjään suomalaispersujen täyden tuen.
      Puolalaiset kärsivät hirvittävästi natsimiehityksen alla. Nyt puolalaiset laitetaan kärsimään omien hörhöjen takia!

      • Anonyymi

        Miksihän nl:n kommunistit hyökkäsivät Suomeen tekaistun ja helevetin valheellisen Mainilan farssin varjolla. Oliko NL:n kommunistit fasisteja ja rasisteja kun ne hyökkäsivät Suomeen ilman mitään syytä !!! Olivatko ne saatanallisia rikollisia, ihan oikeasti, kun ne hyökkäsivät itsenäiseen Suomeen ilman mitään syytä !!! Kyllä tuo on saatanallisen rikollista, vaikka asiaa pohtii miten päin tahansa.
        Harasoo !!!


      • Anonyymi

        "Puolalaiset kärsivät hirvittävästi natsimiehityksen alla."

        Puola miehitettiin ja pilkottiin kahteen osaan syyskuussa 1939 Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin ja kansallisosialistisen Saksan aiemmin yhteisesti sopiman pöytäkirjan mukaisesti.


    • Anonyymi

      Puolan touhua seksuaalivähemmistöjä kohtaan voi verrata Hitlerin natsien hommiin.
      Persu jeesuksineen on jopa tyytyväinen heidän vainoamiseen.

    • Anonyymi

      osa kommunisteista vihaa elämää ja sen vuoksi niistä tulee smarginaaleja... ne haluaa elämän loppuvan itseensä...

      hyi mitä k....aaa....

      • Anonyymi

        Älä nyt höpsi! Maatalouskommunistimme eivät vihaa elämäänsä, koska tukiaiset tulee jatkuvasti tilille, niin katovuosina kuin mainion sadon aikana. Ja sitä kakkaakin on lapioimassa heille unkarilaiset osaajat.


    • Anonyymi

      Voiko nykyaikana olla mahdollista, ettei kouluissa saisi opettaa seksuaalivähemmistöistä?
      Puolan istuvan presidentin vaalitäky toiselle kaudelle on sellainen. Puola on ilmeisesti palaamassa omanlaatuiseen fasismiin, joka siellä vallitsi maailmansotien välillä.

      Suomalaispersut pyrkinevät samaan, koska sekin tunnustaa raamatun korkeimmaksi tietolähteeksi. Raamattu käskee tuhota seksuaalipoikkeavat. Nykypuolaa ja persuja tulee tarkkailla, milloin ryhtyvät sanoista tekoihin. Toivottavasti eivät ryhdy. Hourekirjaa ei voi enää ottaa todesta.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, smarginaalit tuhoavat yhteiskuntaa, kieltämällä elämän jatkamisen.

        Todella outoa porukkaa, hyi.


    • Puolan Dudan ja Suomen perussuomalaisten mielestä seksuaalivähemmistöjen loukkaamattomuus olisi kommunistien ideologiaa. Väitteellä pyritään vaikuttamaan demokraattisiin porvareihin, etteivät he ryhtyisi humanisteiksi.

      Marxilainen sosiologia kyllä tunnnustaa kaikki syntyneet ihmisiksi, olivatpa vammaisia tai muuten keskiverrosta poikkeavia ja että heille kuuluu yhtäläiset ihmisoikeudet.

      Aloitus oikein ihannoi, persumaisesti, että nyt ryhdytään raamatun avulla laittamaan keskiverrosta poikkeaville luu kurkkuun. Raamatussa sanotaan: Papin tulee olla terve mies eikä saa olla vammainen, Hänen on oltava naimisissa naisen kanssa (lakijuutalaisuuden osiossa, Hesekielin kirja). Perussuomalaiset ovat kristillissosiaalisen aattensa vankeja. Siksi heidän täytyy vainota seksuaalivähemmistöjä ja tuhota propagandallaan tervejärkisiä ihmisiä tuhon aatteeseen. Sanottakoon, etteivät he ole yksin. KD-puolueessa ja muissakin porvaripuolueissa on yksilöitä, jotka tunkevat raamatun ihmisoikeuksien edelle.

    • Anonyymi

      "Aloitus oikein ihannoi, persumaisesti, että nyt ryhdytään raamatun avulla laittamaan keskiverrosta poikkeaville luu kurkkuun."

      Neuvostoliitossa ei tarvittu lainkaan raamattua keskiverrosta poikkeavien kiduttamiseen, vankileireille määräämiseen tai jopa teloittamiseen, ja siihen riitti jopa epämääräinen viittaus "kansanvihollinen", eikä suomalaisilla kommunismidiktatuurin puuhastelijoilla ollut mitään vastaansanomista tuollaiseen käytäntöön.

    • Aloitus kertoo Puolan presidentinvaaleista loppuvuodesta. Porvarillinen ehdokas Duda julistaa vihaa seksuaalivähemmistöjä vastaan ja vannoo estävänsä niiden ihmisoikeudet. Aloitus, joku tollo, esittää porvariehdokkaan puheet kommunistien kommunismiksi.
      Tällaista älyn vajavaisuutta palstalla edustavat vain persukirjoittelijat.

      Toinen tollo, varmaankin persu, luulee, että Duda kertoo ajatuksistaan Neuvostoliitossa ja tavoittelee siellä presidentiksi. Hän ei ymmärrä, ettei Dudalla ole mitään yhteyttä sinne ellei hänellä ole aikamatkustuksen kykyä.

      Perussuomalaiset, olipa aloitus ja kommentoija sellaisia, ovat todella keskenkäyneitä peruskoululaisia. Logiikka ei toimi. Tietoa ei ole. Molemmat, aloitus ja edellä oleva kommentoija tuskin osaavat laskea kymmeneen.

    • Anonyymi

      Ja oiotaanpa sitten jälleen Partacuksen patologista valehtelua.

      "Toinen tollo"

      Vaikutat jossain määrin tuohtuneelta, ja ymmärrettävästä syystä, sillä toin kommenttisi vastineeksi ja näkyväksi sinulle Pyhän asian, Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin toimintatavat, joissa pantiin luuta toisin- ja jopa samoinajattelevan kurkkuun siihen malliin, että nämä dudat ja muut aloittelijat ovat kuoripoikia sen rinnalla.
      Se sinua kyrsii ja siksi sinä kiukuttelet, että joku uskaltaa pilkata sinun uskontoasi, kommunismidiktatuurin uskontoa, jolle Leninin propagandaopin mukaan oli alisteinen myös totuus.

      "Tietoa ei ole."

      Nythän sinä kyllä puhut kuin sinulla ei olisi alaleukaa lainkaan.
      Tietoa on ja sitä on Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin itsemurhan jälkeen tarjoiltu runsaanpuoleisesti myös suomalaisille kommunismidiktatuurin puuhastelijoille, osan heistä ymmärtäessä näkemänsä, mutta Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin ja sen Suomessa sijainneiden haarakonttoreiden aivopesun pahimmin runtelemat kommunismiuskonnon uhrit ovat valitettavasti vain ajan väistämättömän hampaan parannettavissa olevia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      250
      1995
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      82
      1986
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      97
      1671
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      112
      1491
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1171
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1140
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      978
    8. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      962
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      106
      957
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      896
    Aihe