Syö kiinalaista ruokaa niin pysyt terveenä

Anonyymi

Olen alkanut käymään kiinalaisessa ravintolassa ja siellä saa hyvää ja terveellistä ruokaa. Kiinalaiset pysyy hoikkana koska syövät itse sitä ja siitä keksin tämän. Kiinalainen ravintola on lihavalle paras paikka nautiskella terveellisesti ja hyvällö omallatunnolla. Peking kana ja nauta omia suosikkeja kevätrullilla. Jälkkäriksi friteerattu banaani ja raikas jäätelöpallo. Ai että on hyvää. Chiliä reilusti siitä pikkupurkista päälle siihen ruokaan niin se polttaa sen ruuan rasvat pois ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Chingtao olutta päälle joka on vähäkalorista ja polttaa rasvaa.

8

<50

  Vastaukset

  • Kaikki ruoka-aineet kiihdyttävät aineenvaihduntaa, mutta ei ole olemassa joitakin tiettyjä ruoka-aineita, jotka tekisivät sitä tavallista enemmän.

  • Tiedä niin tuosta kiinalaisesta tai aasialaisesta ylipäänsä, itselläni on ainakin mennyt maha sekaisin kun olen sellaisessa käynyt. Olen myös kuullut tutuilta kuinka on vatsa mennyt kuralle.
   Vaikka tokihan sekin laihduttaa kun kaikki tulee tuplamääränä ulos....

   • Teillä ennakkoluuloisilla psyykeongelmaisilla tahtoo olla tuollaista.


  • Kiinalainen lohi on tämänhetkinen muotiruoka🤣

   • Se on jäämeren lohta hei. Samaa mitä Suomeenkin tuodaan .


  • Paha ruokamyrkytys tuli kun kävi sen ensimmäisen ja vimeisen kerran kiinalaisessa.

  • Kärmeet sammakot ja lepakot ovat kyllä terveellisiä ja niitä ku syö niin
   varmasti laihtuu

  • Kiinalainen ruoka edustaa maailman vanhinta, katkeamattomana jatkuvaa kulttuuria. Jotain on opittu tuhansien vuosien aikana.

   Siinä on riisiä, vihanneksia ja proteiinia sopivassa suhteessa, monipuolisesti maustettuna. On pataruokia, keittoja, sopivasti maustettua monenlaista lihaa. Maitoa tai kermaa ei tarvitse litkiä. Kun on pitempään syönyt kiinalaista ruokaa, alkaa ymmärtää, että kokin sopivasti pilkkoman ruoan syöminen puikoilla on sivistystä. Alkukantaisempaa on sorkkia metallisilla terävillä ruokaluvälineillä sitkeitä lihanpaloja tai yrittää etsiä tuoreita makuja kermassa uitetuista makkaranpaloista tai jauhe"liha"pihveistä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   93
   2886
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   105
   2433
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2247
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   174
   2069
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1375