Aihe

Marin käyttää täsmälleen samoja ilmaisuja, kuin Unkarin Orban "koronakriisistä"

Anonyymi

Marin hokemalla hokee "koronakriisi, koronakriisi", kun jakaa Suomen perustuslain vastaisia yritystukia, BF-talousrikollis-ekstremisteille jaettaviksi edelleen pienemmille, isoille talousrikollisille, suoraan verosuunnitteluun, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, vastoin Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten oikeusturvaa ja yhdenvertaisuutta.

https://www.euronews.com/2020/06/16/hungary-debates-end-to-emergency-powers-but-new-law-opens-up-potential-to-re-apply-them

Marin on ihan yhtä epäluotettava, kuin Sipilä, ei mitään eroa, kaikki samaa veroparatiisikeinottelijoiden etujenajajia, syvästi korruptoidussa eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Marin keihästi Tampereen sairaus-kansaneläkeläiset, ennen pääministerin uralle ryhtymistään, asettamalla perustuslain vastaisen eriarvoisuusmaksun, köyhistä köyhimmille sairauseläkeläisille 400€ vuodessa kalliimmat bussien matkakortti-maksut vuodessa - johon ne valekorotukset sitten menivätkin.

   Olisi ollut tärkeää päästä käymään edes hammaslääkärissä, mutta ei, Marinin ura meni köyhyyteen pahoinpideltyjen ja pakotettujen ORJAELÄKELÄISTEN edelle.

   https://www.dw.com/en/philippines-maria-ressas-cyber-libel-verdict-a-method-of-silencing-dissent/a-53811284

   Suomen diktatuurilla ei näy pysäyttäjiä - miljoonia Suomen kansalaisia, tullaan hautamaan ennenaikaisesti ja salaa - ilman tiedotusvälineiden uutisia.

  • Anonyymi

   Sanna kai harjoitteli vallankaappausta komentamalla armeijan saartamaan kokeeksi Uudenmaan ja tunnustelemalla väestön reaktioita.
   Siitä saatiin arvokasta dataa tulevaa psyko-opia varten.

  • Anonyymi

   https://www.scmp.com/comment/opinion/article/3089154/coronavirus-exposes-inequality-america-and-may-exacerbate-it

   Suomessa ei näy uutisia, miten köyhyyseläkeläisille kävi koronan suhteen, kun tukea ei hallitukselta herunut, eikä niitä luvattuja "eläkeläisköyhyyden siirtämisiä historiaan" ole näkynyt.

   Nykyinen hallitus on yhtä feikki, kuin edellinen PetosPersKokKe:n.

   "business finland"-Dutertet johtavat Suomea ja Sanna jakaa kansan rahat ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, eli itsensä kaltaisille kiipijöille.

  • Anonyymi

   Suomessa korruptiota eduskunnassa, eivät tutki poliisit ja supo, koska entiset ja nykyiset poliisit, ovat mukana yritys-maataloustukien saajina veropakolaisyrityksilleen.

   https://www.nbcnews.com/news/world/picture-its-story-black-personal-trainer-carries-suspected-far-right-n1231056

   Vaikuttaminen kansalaisaloitteen kautta, on nyt erityisen tärkeää. Veroparatiisihävittäjien perumisen aloite meneillään. Joko osallistuit ?

  • Anonyymi

   Marinin naureskelu, kun on pettänyt lupauksensa, kuten koko hallitus, köyhimmille 800€/kk ORJAELÄKELÄISILLE, on loukkaavaa käytöstä pääministeriltä.

   Se luvattu "eläkeläisköyhyyden siirtäminen historiaan", eli 1 250€/kk MINIMIELÄKE, on oltava nykyisen hallituksen hallituskauden loppuun mennessä, niille sadoilletuhansille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille Suomen kansalaisille, joilta aito oikeusturva nyt puuttuu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   PetosPersKokoomuksen vale-oppositio, ei ole vaihtoehto - jätämme kokonaan äänestämättä, jos lupauksia ei pidetä.
   Itkeä ja äänestää on diktatuurien hommaa, tuttua Venäjältä, Romaniasta ja Unkarista - se ei ole Suomen oikeusvaltio-periaatteen mukaista, että upporikas valtio, käyttää miljardeja ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden elättämiseen verokeitaisiin - pitämällä satojatuhansia puolustuskyvyttömiä ihmisiä, 800€/kk ORJUUSELÄKKEILLÄ vielä 2020. Väestöä vain 5,5 miljoonaa, joten voi sanoa, että surkeimmat johtajat Suomella koskaan.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   5790