Kerro joku syrjäynyt nimeltä

Anonyymi

Mainitkaa joku syrjäytynyt henkilö nimeltä ja kertokaa se hänelle. Ette pysty. Ei kukana muukaan. Se olisi loukkaavaa. Tämä syrjäytyminen on siis pelkkää poliitikkojen hurskastelua jolla he hakevat kannattajia.

Tilastollisesti ongelmat kasautuvat joillein. Yksinäisyys altistaa työttömyydelle, köyhyydelle ja sairauksille. Kuitenkaan me emme ole tilastokansalaisia ja meillä kakilla on oikeus elää kuten haluamme. Te-toimiston asiakas on vain työnhakija, yksinäisyydestä nautitaan, alinkin sosiaaliturva riittää monelle, työtön työnhakija voi olla liikunnallinen ja aktiivinen.

Jos todella hautaan auttaa, se pitää tehdä vapaaehtoisten palvelujen pohjalta. Asianomainen päätää itse mihin uskoo ja mitä tarvitsee. Mitään syrjäytyneiden kohderyhmää ei ole olemassa.

Kukaan ei syrjäytä itseään mistään. Jos joku syrjäyttää, se on yhteiskunta ja sen poliittiset papit. Todellisuudessa he ovat itse syrjäytyneet tavallisesta arjesta ja muiden ihmisten elämästä.

Peruspalvelut ovat oleellisen tärkeitä. Alin sosiaaliturva on niistä tärkein.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Fazerilla oli kampanja -kerro se hänelle. Kampanjassa sait tilata suklaa levyn rakkaasi nimellä. Tilasin itselle. Pyysin siihen kirjoitettavan alisuoriutuja, he toimittivat. Maksoin sen korvauksista. Minulla ei ollut suklaan himoa, minulla ei koskaan ole suklaan himoa, eikä sokeritautia, tilasin sen huvikseni. Kun suklaalevy saapui se ei naurattanut minua, en tuntenut olevani vitsikäs. Tunsin olevani alisuorittaja ja suklaalevyn pelkkä turhake. Olinko tuhlannut rahani suotta, että voisin tuntea jotain mitä en tuntenut. Nuo rahat olisi voinut käyttää toisin, vaikka tilaamalla suklaalevyn jollekin tuntemattomalle, mutta kenelle. Kuka voisi pitää tuntemattomalta saapuvaa suklaalevyä iloisena yllätyksenä, koska aina pitää jotain tietää lähettäjästä, miksi se lähetettiin juuri minulle, kuka on tuo lähettäjä ja mitä hän minusta haluaa? Onko levyssä jotain vikaa, tahtooko joku minulle pahaa? Kuolenko jos maistan suklaata? Kysyisinkö joltain mitä hän tietää asiasta, onko myös hän saanut suklaalevyn lähettynä nimellään? Kuka ihme tämän on voinut lähettää? No se siitä ja suklaalevystä. Jos ei elämässä ole saavutettavissa mainostettuja iloja, täytyy tyytyä niihin mitä saa ja tällä kertaa alin sosiaaliturva tuo suurimman ilon. Saa sillä ainakin suklaata.

      • Anonyymi

        Todella hieno veto tilata rahoillaan suklaata, mistä saa sentään mukavasti energiaa.
        Tyhmyyttä olisi ostaa rajallisilla varoillaan vaikkapa kaljaa tai tupakkaa.


      • Anonyymi

        Yritin löytää itselleni iloa uuden vuoden kahvilakäynnistä.
        Netti valehteli ja kahvio olikin kiinni.
        Samalla kadulla olikin eliitik kahvio auki. En muistanut aikaisemmin vannoneeni itselleni etten sinne mene. Muutakaan ei tyhjällä kadulla ollut tarjolka joten menin.
        Sain kallista pahaa seisonutta kahvia ja voileivän.

        Tuli pahaolo että olin langennut viemaan vähäiset rahani eliitin kukkaroon.


    • Anonyymi

      Legendaariset "Daltonin veljekset" Karhulasta ovat syrjäytyneet ja olen sen heille sanonutkin muutaman kerran. Heillä on jo takana kattava 50:nen vuoden syrjäytymishistoria, mikä on alkanyt jo kansakouluajoilta .

      • Anonyymi

        JEE dalttooniit ja jepareita kismettää. Suut makiaks!!


    • Anonyymi

      Valtaosa teistä alle kolmevitosista, jotka saatte työttömyyskorvauksen kämppään olette jo syrjäytyneitä.

    • Anonyymi

      hei normot olkaa hiljaa tää on hikky alue

    • Anonyymi

      Nimenomaan holhoaminen on sairasta ja syrjäyttää lisää. Jokaista pitäisi kuunnella ja jokaisia tarpeita kunnioittaa.
      Mieluummin sitä tappaa itsensä kun elää kituen. Kaikki nähkääs ei ole vapaaehtoisesti työttömiä. Junan alle on hyvä hypätä.

      T. Ylöjärvi

    • Anonyymi

      miksi tää lanka suosittelee doxxaamaan?

    • Anonyymi

      doxxaus lanka saa pysyä pystyssä?

    • Anonyymi

      Alinta sosiaaliturvaa myös voi kehittää, ei vain palveluja.

      Tässä ajatus puhtaasti: alin sosiaaliturva, jonka saatuaan saa myös luvan tehdä työtä.

      Palkallista tai palkatonta vapaaehtoista työtä, perustaa vaikka yrityksen ja yrittää sitä kautta tehdä työtä. Siinä suurin haaste kehittää alinta sosiaaliturvaa ilman palvelusatsausta. Kustannus pienin mahdollinen, hyöty näkyy vasta tulevaisuudessa. Paluu nykymaalliin aina mahdollinen.

      Kaikille ei uskoville asian voi vääntää rautalangasta näin:

      Jos yrittäjänä tienaa vuodessa alinta sosiaaliturvaa vastaavan määrän, siis liikevaihto == alin sosiaaliturva/v, voi sen liikevaihdon jakaa kahdella, jotta saadaan todellinen tulo. Miksikö?

      Koska liikevaihto on myynnistä saatu tulo-vero, ja yleensä yritystoiminnalla on myös menoja. Jos oletamme, että menot ovat 50% liikevaihdosta (ilman palkka tms menoja), on oikea tulos ilman palkkamenoja: yrittäjän saama tulo == alin sosiaaliturva/2.

      Mihin tällä yksinkertaistellulla kaavalla päästään? Siihen että maksaakseen palkkaa sen verran että palkan määrä eli luonnollisen henkilön saama rahamäärä vastaisi alinta sosiaaliturvaa tulee liikevaihdon olla kaksinkertainen verrattuna alimpaan sosiaaliturvaan.

      Mikä hyöty tästä yksinkertaisesta ajatuksesta? Se, että tyhmempikin ymmärtäisi.

      Näin miljoona euroa tienaava ei voisi koskaan saada alinta sosiaaliturvaa, ja jos hakisi kuitenkin toimeentulotukea, Kela tai sossutäti tutkisi kirjanpidon ja vapauttaisi sieltä helposti irtoavat tulot sosiaaliturvan takaisin maksuun. Ylivelkainen yritystoiminta loppuisi, jos sosiaaliturvaa pitäisi maksaa.

      Näin voimme laskea oletetun tulomäärän yritystoiminnalle, jolla pitäisi pärjätä. Siis pienituloiselle yritystoiminnalle, jolla kukaan ei pääse käyttämään järjestelmää hyväksi.

      Ei siis riitä että tiedämme ruokakorin hinnan, asumistuet ja ilmaisen terveydenhoidon. Eikä se, että voimme maksaa osa-aikaiselle työntekijälle myös päivärahaa vaan pääsemme lisäämään osa-aikaisessa työsuhteessa tehdyn työn lisäksi yhteiskunnan tarpeiden listalle pienituloisen yritystoiminnan työn kun kukaan tai mikään ei palkkaa työtöntä.

      Työttömän ei siis tarvitse olla ilman työtä vain palvelujen asiakas vaan hän voi olla yrittäjä ja saada alinta sosiaaliturvaa. Olipa yritystoiminta puiden halausta tai marjan poimintaa, näin kannustettaisiin itse hankkimaan tuloa ilman sanktioita.

      Näin ollen alinta sosiaaliturvaa voisi maksaa progressiivisesti tai takaisinperinnällä niille, jotka eivät saa yritystuloa minimitasoa vastaavaa määrää. Kun liikevaihto olisi yli 2x alin sosiaaliturva/v, loppuisi alimman sosiaaliturvan maksu. Tämä on vain karkea näkökulma asiaan.

      Ongelma 1: Entä jos seuraavassa kuussa ei saakaan yritykselle tuloja, ja edelliset kuukaudet eivät ole kerryttäneet riittävästi säästöä?

      Nämä ovat niitä kysymyksiä, joihin löytyy jo vastaukset.

      a) Maksetaan takautuvasti aina alin sosiaaliturva ja peritään liika maksu veroina.
      b) Kasvatetaan kunnallisen ja Kelan byrokratian määrää tarkistamalla joka kuukausi tarpeen määrä, eli tilinpäätös 12x/v, ja edellyttämällä kuukausittain uusittavia hakemuksia.
      c) tulot, menot, pidempi aikaiset panostukset poistoineen eivät ole niin vaikeita asioita ymmärtää etteikö niitä voisi opettaa yläasteen ikäiselle.


      Kysymys on enää tahdosta.

      Kuka haluaa tehdä tai teettää työtä ja kuka ei.

      Tämän kun käärii karkkipaperiin ja esittää kristallin kirkkaasti 3d-grafiikkana, tyhmempikin ymmärtää.

      • Anonyymi

        Myötähäpeä


    • Anonyymi

      Minä, melkein täysin syrjäytynyt. 2 kaveria joista kumpikin täysin syrjäytyneitä. Kaikki ollaan erilaisissa tilanteissa. En todellakaan sano omaa enkä kavereiden nimiä.

    • AnarkistiApostoli

      Kun katselee maailman menoa, arvoja ja raha keskeisyyttä niin kyllä syrjäytyminen tuntuu ihan luonnolliselta, ainakin itselleni 👍
      Johannes on nimi 😇

      • Anonyymi

        Syrjäytyneenä jos oppii arvostamaan elämän oikeita arvoja ja iloja niin voi vain sääliä eliittiä joka repii ilonsa muiden sorrosta.


    • Anonyymi

      Aloitus osui siinä oikeaan että yleensä muiden määrääjät haluaa hyvällä palkallaan päättä mitä toinen "tarvii". Sitten odottavat että joku sellaiben löytyisi joka "tarvii" heidän tarjoamaansa apua.

      Pienellä kylällä syrjäytyneille tarjotaan leipäjonoa, mielenterveyskerhoa ja baaria.
      Toki suuri osa voikin olla niitä joille nuo "palvelut" sopii. Mutta mitä jos syrjäytetty ei olekaan juoppo tai mielenterveysongelmainen?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe