Puuli on ihan ripulia!

Anonyymi

Kuka muu tarvii yli kahdenkymmenenpisteen etumatkan muutama kierros ennen sarjan päätöstä voittaakseen mestaruuden? Puuli tarvii, koska voittaa kerran sadassa vuodessa - vahingossa..

2

<50

  Vastaukset

  • Stadin Tepi vihjasi lähettämässään yksityisessä sähköpostissa Merseysiden paikalliseen tasapeliä. Hän sanoi, että pistä all in, tasuriin se päättyy et sillei hei. Näyttää hyvältä. Taasko se Tepi on oikeassa?

   • Kiitti Teppo huikeasta jättipottirivistä, jonka Poolin tasuri kruunasi! Meinasin hätähousuna lunastaa vedon ja ottaa 30 tonnia, mutta Teppo vakuutteli itsevarmaan tyyliinsä Cohiba suupielessä, että rekka ui kyllä kotiin asti. Ja niinhän se uikin! Nyt on helppo hymyillä reilu 100 tonnia rikkaampana. Huikea voitto 100 euron panoksella. Kiitti Tepi!

    Tepifani


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3393
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1812