Kypäräpappi on tullut taas, Jeesusta ootellaan vielä

Iltasanomissa menneitä kaikuja, nyt päivitetyssä muodossa. Tervetuloa kehitys, tervetuloa edistys, ei taantuma, kiitos!

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006549101.html

https://fi.wiktionary.org/wiki/kypäräpappi

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kenttäpiispa Pekka Särkiö pyytää anteeksi blogitekstiään ja kertoo, että Puolustusvoimat kuten myös hän itse ovat sitoutuneet kaikkien ihmisten ehdottomaan tasa-arvoon ja jakamattomaan ihmisarvoon.

    • .... mutta ei Juhannusta - perussuomalaista pakanajuhlaa kannata katua ellei huku sepalus auki, mutta silloinhan on jo liian myöhäistä edes kenttäpiispan. Juna meni jo.

    • Anonyymi

      “Särkiö rakentaa kirjoituksessaan tiukkaa muottia, johon vain hyvin harva puolustusvoimissa palvelevista mahtuu. Sukupuolen ja seksuaalisuuden monimuotoisuuden sekä erilaisten perhemuotojen salliminen ja hyväksyminen ovat virkamiehen lainmukainen velvollisuus. Tämä on myös ehto sille, että virkamies voi työssään parhaalla mahdollisella tavalla tukea puolustusvoimissa palvelevia ja siten myös organisaatiota sen perustehtävässä eli maanpuolustuksessa ja yhteiskunnan turvaamisessa.”

    • Kysehän on kenttäpiispankin näkökulmasta maanpuolustustahdosta. Sahaa omaa oksaansa, jos siihen hegemoniaan ei kaikkia mahduteta, jotka suinkin voidaan.

      Tätä vasten en ymmärrä, miksi sitten ollaan huolissaan Suomen puolustuskyvystä, jos ei kuitenkaan ihmisten erilaisuutta hyväksytä tosiasiana.

      • Anonyymi

        Kyllä hän on huolissaan puolustuskyvystä, sen takia hän tekstin julkaisikin. Kun syntyvyys laskee niin sotilaatkin vähenevät.


      • Anonyymi

        Katsoin juuri ykköseltä dokkarin, jossa kerrottiin, miten USA:n ainoa mustien miesten sotilasosasto menestyi. Ranskalaiset hurrasi ja oma kenraali kirjoitti saatekirjeitä, ettei mustia upseereita saanut edes kätellä.

        Sitten siihen päälle tämä meidän oma aparheidistimme.

        Särkiä tekee tässä samaa kahtiajakoa ilmeisesti itse kuitenkaan ymmärtämättä olevansa erittäin typeriä ja kirjoituksensa ovat häpeäksi sekä kirkolle, että armeijalle ja koko maalle.

        Noloa ja kammottavaa Särkiön mokassa on sekin, että hän ei kerta kaikkiaan käsittänyt, että mikä olisi tekstin vastaanotto.

        Suomen Perustan julkaisemaa Hankamäen kirjaa ja Särkiön mokaa ja linjaa verrattiin ja yhtymäkohtia löytyi.


      • Anonyymi

        Sirviö myös puolustaa maahanmuuttajia joilla on korkeampi moraali kuin suomalaisilla MTV:n mukaan: "Hän ottaa myös kantaa työperäiseen maahanmuuttoon, josta ”kulttuurieliitti innostuu, mutta pian hymy jäykistyy. Lähi-Idästä ja Afrikan maista muuttavien avioliitto- ja perhekäsitystä kulttuurivallankumous ei ole vielä murtanut”.

        Särkiön mukaan näiden maahanmuuttajien keskuudessa ”miehen ja naisen avioliitto on kunniassa ja esiaviollista seksiä ei hyväksytä. Sukupuolia on kaksi eikä niitä vaihdeta. Mutta syntyvyyspä on korkealla”, iloitsee kenttäpiispa.

        Särkiö kuvaa sekavassa vertauksessaan kulttuurieliitin aiheuttamaa elämäntapojen vallankumousta ”virukseksi, joka on itänyt jo pitkään, mutta hedelmät kypsyvät”."


    • Anonyymi

      Puolustusvoimat rajoittivat kenttäpiispan sananvapautta, tuleeko tästä uusi tapaus Räsänen. Kyllä kenttäpiispallla saa olla mielipide ,ihan niinkuin varusmieskin saa mennä pridemarssiin.

      • Anonyymi

        Tuolla tasolla ei tarvitse jäädä kiinni kuin rattijuoppoudesta, niin voi tulla lähtö.
        Potkut hihhulille kenttäpiispalle.


    • Anonyymi

      MTV:n mukaan: "Kenttäpiispa Pekka Särkiön, 57, mukaan ”bolshevikkien aseellinen vallankumous on väistynyt ja tilalle on kasvanut kulttuurikumous, jolle avioliitto, miehen ja naisen sukupuolijako, ydinperhe ja lasten kasvatus ovat kaiken pahan alku ja juuri”.

      Särkiö näkee, että ”peruskivet puuttuvat, jos ei voi luottaa syntymässä annettuun sukupuoleensa tai elämän merkityksellisyyteen Jumalan antamana lahjana”.

      Kenttäpiispan mukaan ”kulttuurieliitti toimi taistelevina pioneereina promiskuiteetin rintamalla jo 100 vuotta sitten. Seksiä harrastettiin yli sukupuoli- ja avioliittorajojen. Puolueen nuorisoleirillä ei suvaittu porvarillista pihtaamista”."

      Tämä on eräs syy syntyvyyden laskuun ja samalla vaaraksi Suomen tulevaisuudelle.

      • Anonyymi

        Eikö kristillisiä arvoja enää saa suomessa puolustaa!


      • Jo ennen kulttuurimarksisimia isännät hoitivat tarpeitaan piioilla. Onneksi naisten ja lasten oikeudet vahvistuivat. Raamatunajoista mainitsemattakaan.


    • Anonyymi

      Ahaa, täällä olikin jo keskustelu ja tein uuden avauksen.

      Särkiön anteeksi pyytely oli pakon edessä tehty teatteriesitys.

      • Se viesti lähti rekisteröitymättä :)


    • Anonyymi

      Sodassa ensimmäisenä puhdistetaan omat rivit jeesustelun paskoista.

      • Anonyymi

        Eipä ihme, että nuoret riehuu, koska heidät syrjäytetään yhteiskunnassa ihan Jeesuksen nimissä ylimmän hierargiaportaan eliitissä. Jos ei kelpaa joukkoon, jäädään sitten ulkopuolelle, mutta seuraukset tulette tuntemaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1485
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      917
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      773
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe