Terveyteni.

Anonyymi

Heips, olen noin 11-vuotias tyttö täältä
Etelä-Suomesta. Olen aika pitkään miettinyt onkos mulla jokin huonosti terveydessä.
Voihan tämäkin kyllä johtua kuumista kuukausista, mutta mennään asiaan, jos joku
vanhempi ja viisaampi osaisi neuvoa. Harrastan liikuntaa kyllä, ettei varmaan johdu siitä.
Tällästä ollut viime aikoina!

Vaivat:
- Väsyn helposti
- Saan päänsärkyjä ihan milloin vain, voi kestää Max. Kolme pitkää tuntia.
- Minua ottaa välillä sydämestä, sellainen outo tunne, välillä painava, kuin metallilevy, mutta ei onneksi usein. Kaikki kolme sydämen läppää kunnossa, jotka ovat päässeet Hämeenlinnan sairaalaan kuvina opetukseen. Veljelläni ei ole, kuin kaksi läppää kunnossa.
- En saa yöllä unta kunnolla esim. Voi mennä
pitkäänkin ennen, kuin saan.

Hyvät puolet on, että olen monitoiminen tyttö aivan kuten äitini! En kauheasti laiskottele, mutta parit päivät joskus.
Pidän lukemisesta, mutta pientä tekstiä en näe juurikaan lukea. Näköni on voinut huonontua, laseja ei kuitenkaan ole hankittu, voiko tuo aiheuttaa päänsärkyä?

Olen ostanut nettikaupasta Soturikissoja, joita jotenkin saan luettua. Värittelen ja piirrän, päivisin haaveilen hevosista. Käyn ratsastamassa talleilla, ja olen kehittänyt oman rutiinin, kun olen isälläni siellä on mukava metsä, jossa voi juosta! Omistamme maatilan, joten siellä tulee liikuttua.

Toinen pieni ongelmani vielä on, että jalkaani on tullut jonkun hyönteisen pistojälki.
Se on aika suuri, ja punoittaa. Saan välillä allergisia reaktioita, onko teillä kokemuksia..
Tiedättekös mikä minua on pistänyt?
Paljon nahkaa lähtenyt, punoittaa ja kirvelee. Olin uimassa kyllä juuri eilen sekä toissa päivänä. Kun olin lähtemässä jalkaani tarrasi hyönteinen, vihreää sekä hiukan punaisen kiiltävä kuori, sillä oli muuten en katsonut.

Kolmas "Ongelma"

Joskus tuntuu puhua ennemmin vieraille, kuin ystävälle. Olin juuri äitini kummitytöllä yötä. Kauhean rasittavia molemmat, mutta niinhän me kakki välillä, ei se mitään!
Mutta hiukan rasittavaa, kun täytyy väli kätenä koko ajan olla. Tässä saattaa mennä muilla hermot, jos tuona päivänä astuisit kenkiini. Esim. Molemmat yrittävät omia minut, he potkivat toisiaan, vetävät tukasta ja näin. Kerran ihan suoraan sanoin päättäväisellä sekä tylsistyneellä äänellä, että:
-Hei, lopettakaa tuo, olette sisaruksia. Sisarusten kuuluu pitää yhtä. Sopikaa se riitanne nyt.

Sain heidät sopimaan ja halaamaan, mutta sitten se taas alkoi, jolloin sanoin: - Kuunnelkaa mie en jaksa tätä teidän jatkuvaa riitaa, joka jatkuu loputtomiin, ettekä tekään! Mikä siinä niin vaikea on ymmärtää?

Tässä kohtaa minulla meni hermot, mutta kaksi päivää sama oli jatkunut, ei sellaista kestä. Toisellakin oli kaveri, mutta jatkuvaa härkkimistä molemmilta toisille. Miten saisi tuon loppumaan,ettei samaa olisi, jos enää menen toista kertaa. Ei viitti kuunnella tuota, lopuksi menin koiran luo ja odotin lähtöä kotiin. Kokemuksia?

Olisin tyytyväinen, jos osaisitte vastata minulle, kiitos!

1

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tarviit harmasti silmälasit ja päänsäryt johtuha juurikin siitä. Sydämen oireet jos olet nukkunut huonosti niin sillä on haikutusta. Samoin oletko nyt helteiden aikana juonut tarpeeksi? Ötökän puremiin voi laittaa jotain rauhoittavaa voidetta a halutessasi, paranee harlaan itsestäänkin. Koska mietit noinkin paljon asioita niin ilmeisesti murrosikäsi on alkamassa silloin tulee monenlaisia ajatuksia ja mietteitä mitä syvällisemmin pohdiskelee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2089
  2. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   503
   1380
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   258
   1354
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   72
   1270
  5. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1219
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   400
   1107
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   80
   996
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   128
   984
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   960
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   894
  Aihe