Uhkat suomi kysely

Anonyymi

Ilmastonmuutos ja siirtolaisaalto jakavat suomalaisia

Talouskriisi ja pandemia ovat lähes kaikkien suomalaisten mielestä uhkia väestöryhmään katsomatta. Sen sijaan suhtautuminen ilmaston lämpenemiseen tai siirtolaisaaltoon jakaa suomalaisia.
LUE MYÖS
Jussi Halla-aho tekee ”historiaansa” – jyrkän oikeiston tulevassa voitossa on tunkkainen maku
Italiaan syntymässä euroeroa ajava puolue: ”Tästä voi tulla koko Euroopan laajuinen liike” – Nigel Farage reagoi heti
Italialainen suurpankki viilasi ennusteitaan yllättäen ylöspäin: ”Kaikkein tärkein jakso miesmuistiin päättyy tiistaina” – Entä miten käy Suomen?

Siirtolaisaallosta ovat eniten huolissaan perussuomalaisten kannattajat. Vuoteen 2018 verrattuna siirtolaisaaltoa uhkana pitävien osuus on kasvanut myös erityisesti vasemmistoliiton, keskustan ja vihreiden äänestäjien joukossa.

Ilmaston lämpenemisen suhteen miesten ja naisten välillä on näkemyseroja. Naisista 78 prosenttia pitää ilmaston lämpenemistä uhkana, miehistä vain 54 prosenttia.

Verrattuna kahden vuoden takaiseen tutkimukseen naisten asenteet suhteessa ilmastonmuutokseen ovat pysyneet likimain samoina. Miesten asenteissa on tapahtunut raju 15 prosenttiyksikön pudotus.

EVA:n kyselytutkimuksen tulokset perustuvat 2 060 henkilön antamiin vastauksiin. Tulosten virhemarginaali on koko väestön tasolla 2–3 prosenttiyksikköä kumpaankin suuntaan.

ote uusi suomi

7

<50

  Vastaukset

  • Pitäisi se persujenkin ymmärtää, että jos ilmastonmuutokselle ei mitään tehdä, pakolaisuus kasvaa ihan uusiin sfääreihin. Siinä ei rajat kiinni huuto auta kun 500 miljoonaa ihmistä rynnii Eurooppaan.

   • Sun pitää maksaa enemmän veroja jotta valtio voi tukea siirtymistä päästöttömiin vaihtoehtoihin. Hanki rahaa ja osta jokaiselle sähköauto


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sun pitää maksaa enemmän veroja jotta valtio voi tukea siirtymistä päästöttömiin vaihtoehtoihin. Hanki rahaa ja osta jokaiselle sähköauto

    Ei se sitä tarkoita, että kaikilla tulee olla sähköauto. esimerkiksi ydinvoiman käytön lisääminen on hyvä vaihtoehto. Toki jos haluat että Suomen väkiluku kasvaa muutamalla kymmenellä miljoonalla, niin minun mielestäni se on ihan okei.


  • Kyberturvallisuus on edhottomasti nostettava vaaliteemaksi. Kybertila on maanpuolustukseen kuuluva tila jota vieraat vallat eivät saa loukata. Facebook on globalistien vakoily ja poliittinen vaikutustyökalu. Facebook rikkoo EU:n datasuoja direktiiviä.

   • Kait siellä saa sanoutua irti evästeistä. Firefoxilla voit muuten valita asetuksista sen ettei evästeitä ja seuraimia tule koneellesi. Hakukoneen voit käyttää duckduckgota.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   389
   11274
  2. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   263
   5099
  3. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   115
   4494
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   149
   3359