JUNASTALKKERIT

Anonyymi

Onko Järvenpäässä joku yhdyskunta, joka harjoittaa stalkkausta.

9

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On. Stalkkausta on aika pitkälle vietyä ja kuin ammattimaista.

    • Anonyymi

      Joo, varsinkin vanhemmat ihmiset syyllistyvät uhriensa kyttäykseen, heistä juoruiluun ja juttujen keksimiseen.

    • Anonyymi

      Harva tietää mikä stalkkeri on.

      • Anonyymi

        Stalkkeri laittaa esim.vanhan pyöränsä,jolla ei aja koskaan,taloyhtiön tarvikevarastoon ja nauttii tilanteesta. Jos uskaltaa sanoa jotain hän vihjailee,että toinen on luukuttaja tai pedofiili. Junissa stalkkeri liikkuu aktiivisesti,onhan hänellä vapaalippu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stalkkeri laittaa esim.vanhan pyöränsä,jolla ei aja koskaan,taloyhtiön tarvikevarastoon ja nauttii tilanteesta. Jos uskaltaa sanoa jotain hän vihjailee,että toinen on luukuttaja tai pedofiili. Junissa stalkkeri liikkuu aktiivisesti,onhan hänellä vapaalippu.

        Nyt meni v*ttu niin metsään kuvaus mikä stalkkeri on että ei huhhuh :D


    • Anonyymi

      Kysyin tätä viime kesänä, kun taas Järvenpäässä nousi junaan nainen, joka tuli eteeni istumaan. Minulle hän oli tuntematon, mutta hän sen sijaan tiesi minut ja minusta paljon. Oli vähän kokematon, kun sain hänet hallittua runsaalla ystävällisellä puhumisella.
      Ja pitkän aikaa tapa oli se, kun minä tulin pohjoisesta, Järvenpäässä tuli stalkkeri niin lähelle, että pystyi kohdistamaan toimintansa minuun. Kun Hesasta lähdin pohjoiseen. taas tuli stalkkeri vastapäätä, jos mahdollista ja Järvenpäässä jäi pois.
      Olen ollut pitkään vainon kohteena, siitä parikymmentä vuotta varsinaisen gang stalkingin kohteena. Alkuun stalkattiin lähtöasemalta Hesaan ja sitten takaisin.

    • Anonyymi

      Ihan hyvin mahdollista että on stalkkereita, en epäile yhtään. Tästä tuli nyt mieleeni kysyä, että kun Terholan kuntoradan läheisellä pellolla, eli Isokydöntien ja Mörttisenpolun alueella, työskenteli viime kesänä maanviljeli traktorin kanssa, niin asuukohan kyseinen maanviljelijä siinä kuntoradan parkkipaikan viereisessä talossa?

      Minulle tuli isona miehenä kunnon stalkkaus- kuumotukset, kun viime kesänä pysäköin autoni Terholan kuntoradan parkkipaikalle, ja lähdin kävelemään reittiä Idänpääntie- Isokydöntie- Mörttisenpolku, ja sitten siellä pellolla oli maanviljelijä traktorin kanssa touhuamassa. Sieltä kiersin junaradan vierustaa ja tulin takaisin autolleni metsän keskeltä, enkä siis enää uudestaan nähnyt matkalla sitä maanviljelijää. Kuitenkin, välittömästi kun olin istunut autooni ja vetänyt oven kiinni, niin kuulin että Impoonkadun suunnasta lähestyi jokin suuri ajoneuvo ja kyllä, se oli sama traktori ja maanviljelijä, jonka olin nähnyt reilu tunti aikaisemmin siellä pellolla Isokydöntien ja Mörttisenpolun vieressä. Siis se tapahtui samalla sekunnilla kun olin istunut autooni sisään kun se traktori lähti kaasuttamaan sieltä Impoonkadulta. Siitä maanviljelistä voin sanoa, että oli todella nuori poika, ehkä 20-25- vuotias.

      Eli haluan kysyä, että olenko jotenkin vainoharhainen, koska mielestäni siinä ei ole mitään järkeä, koska se maanviljelijä ei ole voinut nähdä sieltä pellolta sinne Terholan kuntoradalle asti, että siellä on minun autoni. Kuitenkin, itse koin, että se oli jotain todella omituista stalkkaamista. Itse olen kuitenkin aikuinen mies

    • Anonyymi

      Taloyhtiöissä stalkkeri toimii olemalla hyvin ystävällinen - aluksi. Hankkii tietoja ja soluttautuu kahville ym. Myöhemmin vaatii lumityön tekoa omasta edustastaan. Miesystävän hankkii netistä ja se on poikkeuksetta nuorempi, ei aiempaa perhettä. Miten hän onnistuu tässä aina? Hänkin piti löytöpyörää varastossa tukkeena. Vihoitteli,kun sitä vaadittiin pois. Pyörän oli joku hörhö jättänyt hänen osakkeen eteen.

      • Anonyymi

        Oikeastaan tässä on tärkeintä se, että nämä hullut stalkkerit saadaan kiinni. minkä takia 20-vuotias poika vakoilee 40-vuotiasta miestä? Tässä on tärkeintä, että tämä tuodaan julki.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe