Keskusta taas kölin alta

Anonyymi

Ohisalo uitti Keskustan taas kölin alta. Ohisalo saa tulkita hallitusohjelmaa parhaaksi näkemällään tavalla. Tässä auttaa poliittinen virkanimitys, joka helpottaa Vihreille myönteisiä tulkintoja Sisäministeriössä. Kepua viedään.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Poistetaan taas.

    • Anonyymi

      Keskusta on jo päättänyt alistua Ohisalon edessä.

    • Anonyymi

      Kepu tykkää alistua Vihreiden maahanmuuttopolitiikan edessä. Emme unohda.

    • Anonyymi

      Virkamiehet ovat virkavastuulla selvittäneet erilaisia vaihtoehtoja. Pantaratkaisu on todettu kalliiksi. Eihän turvapaikanhakijoita edes tule maahan kuten aikoinaan persujen hallituskaudella. Hoidetaan tämä kysymys asiapohjalta ja pragmaattisesti.

    • Anonyymi

      Nauruksi menee keskuntan homma hallituksessa, kun joutuu pokkuroimaan punavihreille.

    • Anonyymi

      Kepulla näyttäisi olevan vapaat kädet tuhota suomea miten haluaa. Edellinen tosikupru Lintilän jakamat rahat...

    • Anonyymi

      Vastuu nykymenosta on yksin Keskustalla, joka voisi toimia ryhdikkäämmin. Näyttöjen perusteella se on sitten ensi vaaleissa Persut. Adjö Kepu. Olette aisankannattajia.

      • Anonyymi

        Persut ovat tyhjänpäiväisiä öyhöttäjiä. Heidän kansanedustajistaan yli neljäsosalla on rikostuomio ja lisää näyttää tulevan. Eihän siellä ole ministeriainesta. Keskustalla on monta mitat täyttävää ministeriä.


      • Anonyymi

        Keskusta on ottanut vuorostaan polvella istumisen aseman, jonka Soini jätti perintönä Sipilälle.


    • Anonyymi

      Olisikko kepun aika jättää hallitus?? Saisi hutisalo sooloilla rauhassa

    • Anonyymi

      Keskustalaiset möhlii koko ajan kalastaessaan persumaisia äänestäjiä ... voi voi kun on mennyt kepujen politiikka tursoksi opposition painostamana.
      Jäitä hattuun keskustalaiset ja tekemään hallittua yhteistyötä hallituksessa, johon teille on annettu vielä mahdollisuus.

      • Anonyymi

        Tälläkin palstalla näkee useita persujen tekemiä vaikuttamisyrityksiä painostaa Keskustaa jättämään hallitusyhteistyö tai sitten mollaamista Keskustaa vääränlaisen politiikan harjoittamisesta. Pitäisikö Keskustan siis tehdä perussuomalaista politiikkaa, kuten persut tuntuvat rivienvälistä vaativan? Sehän kertoo enemmänkin vain siitä, että persuilla alkaa olemaan totiset paikat valtaanpääsyhaaveidensa kanssa, koska pitää alentua harjoittamaan venäläistyyppistä painostamista Keskustaa kohtaan pyrkimyksenä anarkistiseen lopputulokseen kaataa hallitus. Se, että Kokoomuksen Orpo on ilmaissut puolueensa seisovan hallituksen tukena koronakriisin hoidossa kertoo jo, ettei sielläkään ole juurikaan kummoisia intohimoja yhteistyölle äärioikeiston kanssa vaan pikemminkin asianhoitajapuolueiden kanssa.

        Tämänhetkisen tilanteen perusteella vuoden 2023 vaalien jälkeen näyttäisi todennäköiseltä, että maahan saattaisi syntyä sinipunahallitus ellei nykyinen hallituspohja sitten onnistu ohjelmassaan siinämäärin, että punamullalle saattaisi olla jatkotilausta tiedossa. Hallituspuolueiden yli 57 %-yksikön yhteiskannatus ja sen säilyminen voisi viedä nykypohjan seuraavallekin kaudelle. Vaikka persut saisivatkin palautettua kannatustaan korkeammaksi, niin hallitusvastuu vaikka vaalivoittajanakin saattaisi jäädä vain haaveeksi. Puolue kun kulkee politiikassaan täysin eri raiteilla muihin puolueisiin verrattuna.


    • Anonyymi

      Keskusta kannattelee aisaa. Vihervasen kiittää.

    • Anonyymi

      Vihervasemmisto tykkää Kepusta kun ne kumminkin alistuvat lopulta heidän tahtoonsa.

      • Anonyymi

        Juuri näin.


    • Anonyymi

      Persujen on ihan turhaa yrittää hajottaa hallitusrintamaa. Persut eivät kuitenkaan hallitukseen pääsisi. Ainoa vaihtoehto nykyhallitukselle olisi keskustan korvaaminen kokoomuksella. Ja se olisi kylmää kyytiä maanviljelijöille ja maaseudulle. Ei kiitos!! Alkiolaisen keskustan paikka on punamultahallituksessa, joka kaiken kukkuraksi on kaikkien aikojen suosituin.

      • Anonyymi

        totta, palstalla riehuva(t) lestakepuli(t) eivät tunnu yhä vielläkään ymmärtävän, että sipilismi ei ole keskustan hyväksi puolueena vaan juurikin aivan päinvastoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        totta, palstalla riehuva(t) lestakepuli(t) eivät tunnu yhä vielläkään ymmärtävän, että sipilismi ei ole keskustan hyväksi puolueena vaan juurikin aivan päinvastoin.

        Keskustalla alkaa olemaan tulenpalava kiire löytää tiensä takaisin aatteensa pohjaamalle identiteettipolitiikan tielle, pois harhapolulta jonne puolue johdateltiin entisen puheenjohtajan ja hänen taustavaikuttajiensa toimesta. Nykymenolla ja nykyisellä tiellä jatkaessaan ei kunnian kukko tule laulamaan puolueelle.

        Punamultapolitiikan asemaa tulee vahvistaa. Sieltä se mahdollinen kannattajien paluu löytyy, jos se jostakin on enää löydettävissä ylipäätään.


    • Anonyymi

      Pieni kosmeettinen viilaus ja nimi paperiin. Ryhmäpotretti ja Suomelle 13 miljardin vastuut. Keskusta ei voi livetä vastuustaan alistumisesta Vihervasemmiston tahdon edessä. Osoittaa, että maakuntahallinnosta saatavat palkkiovirat ovat tärkeämpiä kuin alkiolainen politiikka.

      • Anonyymi

        Keskusta on täysin mukana punamultahallituksessa. Siinä on helpompi toteuttaa keskustalaisia arvoja kuin pääomapuolue kokoomuksen ja rasistisen persupuolueen kanssa. Keskusta on ihmisen asialla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1769
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1721
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1538
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1436
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe