Suomi lattanut sananvapauden boikottii.

Anonyymi

Kirjoitin artikkelin sananvapaus osiossa jossa kritisoin suomen käyttäytymistä kun puhutaan Kiinasta, Iranista, Israelista, tai mistä muusta asiasta tahansa mikä on arkaluontoista Suomen käsitellä. Artikkeli poistettiin. Meillä on asioita mistä ei saa puhua. Kiina pelko kontroloi mediaa. Muslimi pelko kontrolli mediaa. Kansainväliseksi noussut tapa kohdella Israelia. Ilmeisesti valtiovalta on antanut määräykset tehdä kunkin kohdalla niin. Ja sitten tämä Suomi24 ei salli aiheista puhuttavan. Eli sananvapaus on Suomessa kortilla.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Piti olla laittanut boikottiin.

    • Anonyymi

      No, toihan on päivän selvää. Kiinassa jatkuneet rankkasateet jo 38 päivää. Valtavat tulvat. Eläinkauppa tapattaa tuhansia ihmisiä vuosittain. Uusi virus leviämässä. Heinäsirkkaparvet syövät sadon. Nälänhätä ovella. Kiina uhkailee ketä tahansa joka ei tee sen mielen mukaan. Kyber sota leviämässä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pitää paikkansa ainakin Israelin kohdalla. Esim. Yle uutisoi maan olevan miehittäjä. YK antoi virallisesti maan Israelille 1940 luvulla eikä sitä olla koskaan kyseenalaistettu, virallisesti. Länsirannalla asuvat arabit eivät ole Palestiinalaisia. He valuivat sinne Syyriasta juuri ennen itsenäisyyssotaa ja heti sen jälkeen. Viimeksi he olivat Jordanialaisia kun Jordania valloitti alueen 1948 sodassa. Palestiinalaisten puheet pelkkää propakandaa. Suomi pelkää tuoda totuutta asiasta yleiseen keskusteluun.

      • Anonyymi

        YK antoi virallisesti Israelille alueen, joka ei sisältänut vuoden 1967 kolmen päivän sodassa vallattua aluetta, johon Israel on vastoin YK:n päätöslauselmaa perustanut siirtokuntia. Israel on tuolla alueella toiminut kansainvälisen lain ja YK:n kannan vastaisesti. Tämä on se totuus, josta Israelia kritiikittömästi ihailevat hihhulit vaikenevat.


    • Anonyymi

      Kiina on brutaali valtio kaikkea kohtaan. Tapattaa todellakin omia kansalaisiaan surutta. Uiguurit, tibettiläiset, muslimit, kristityt, Falcon Kong (oliko oikein kirjoitettu) ja muut vähemmistöt tappolistalla. Pelkästään huumattuja, ei edes puudutettuja, kirurgien veitsien elinkaupan uhreina kärsien hitaan ja tuskallisen kuoleman. Näistä asioista ei suomessa saa julkisesti puhua. Kiinaa ei saa kritisoida. Se on tuhoa kauppakumppanuudelle. Venäjä, kuinka paha sekin on, ei ole mitään Kiinan rinnalla.

    • Anonyymi

      Täällä on taas joku joka sepittää omiaan. Israelille luvattiin alueet nykyistä Jordaniaa myöten. Englantilaiset antoivat tuon nyky Jordanian alueen arabeille jotka oli potkaistu ulos Saudi-Arabiasta. Aluetta kutsuttiin Trans-Jordaniaksi josta sitten muodostui nyky Jordania. Israelille luvattiin myös Kolan mutta taas englantilaiset ottivat sen Israelille luvatuista alueista pois ja antoivat sen ranskalaisten kontroloimalle alueelle eli Syyrialle. 1948 itsenäisyyssodassa Jordania valloitti Länsirannan Jerusalemia myöten jonka Israel puolestaan otti huostaansa 1967 sodassa. Ottivat omansa joka oli heille annettu aikaisemmin YK:n toimesta. Täysin laillisesti he omistavat maansa ja voivat tehdä siellä mitä haluavat. Esittäkää virallinen dokumentti jossa nämä alueet eivät kuuluisi israelille.

      • Anonyymi

        Oikeastaan Jordania ei miehittänyt Länsirantaa, vaan se miehitti laittomasti Juudean ja Samarian, jonka se nimesi sitten Länsirannaksi. Länsiranta on siis nimitys, jonka aluetta vähän parikymmentä vuotta laittomasti miehittänyt valtio antoi alueelle.


    • Anonyymi

      Liitämpä minäkin tähän tiedotteen josta suomimedia jostain syystä ei raportoi. Tässä kuussa eka viikolla alkoi Teheranissa viiden eri päivän aikana räjähdysten sarja jossa tuhottiin mm. pallistinen ohjustehdas, ohjukset jotka kykenevät kantamaan ydinlatauksen, toinen tehdas joka tuottaa sargofageja ja kemian tuotantolaitos mainitakseni. Tietänette varmaan kuka on iskun takana. Yksi räjähdyksistä oli kaasuräjähdys mutta se saattoi olla samanaikaisena pelkkä sattuma.

      Iranissa Korona-kuolleiden määrä lasketaan kymmenissä tuhansissa. Tästäkään suomipoika ei uskalla puhua pukahtaa. Sananvapaus edelleen kortilla? Kiinassa kuolleita satoja tuhansia. Kaikki mediamme tietävät asiasta mutta heidät estetään kirjoittamasta aiheesta sillä Kiina ärähtäisi. Ei siis uskalleta. Voi Suomi pärjää. Mihin olet vaipunut.

      • Anonyymi

        Mikä on "pallistinen ohjustehdas"?

        Sargofagilla tarkoittanet sarkofagia, joka on egyptissä kivestä tehty uloin säiliö muumiolle.

        Voitko kertoa, kuka on iskun takana?

        Mitä tai keitä ovat "Korona-kuolleet"?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      333
      2889
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2184
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe