Miten kirouksesta vapautuu?

Anonyymi

Wikipedia kertoo, että on kirouksia, jotka ovat kestäneet jo tuhansia vuosia. Paavalin Jeesuksen kiroaminen ristille on pisin kirous, jonka minä tiedän. Miten kirouksesta pystyisi vapautumaan?

Gal.<<3:13 Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli KIROUKSEKSI meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "KIROTTU on jokainen, joka on puuhun ripustettu"<<

Hän kirosi myös taivaan enkelin, jos se lausuu toista evankelliumia, sitä Jeesuksesta kertovaa - Roomalaiskirjeen 2. luvussa Paavali sanoo tehneensä oman evankeliumin.

Tässä:

Room. <<2:16 sinä päivänä, jona Jumala on tuomitseva ihmisten salaisuudet Kristuksen Jeesuksen kautta, minun evankeliumini mukaan.<<

En minä ainakaan tiedä muuta, toista evankeliumia kuin Jeesuksesta kertovan ja sitten tuon Paavalin tekemän.

Tässä Paavali kiroaa taivaan enkelin ja sen toisen evenkeliumin, joka ei ole hänen antama.

Gal.1:8 <<Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon KIROTTU. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon KIROTTU. <<

Miten Jeesuksen (ja hänestä kertovan evankeliumin) sekä taivaan enkelin pystyy vapauttamaan tästä kirouksesta, jonka Paavali on lukenut?

53

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vapautuu helposti kun ei usko kiroukseen. Kirous toimii vain jos uskoo.

      • Anonyymi

        <<Kirous toimii vain jos uskoo.<<

        No sehän tässä on tuo ongelma - on liian paljon ihmisiä, jotka uskoo Paavalia, niin että he pitävät uskovaisina yllä tuota kirousta, samoin kirkko ja jopa koko valtio, koska on valtiokirkko, joka rahoitetaan veronmaksajien rahoin.


    • Kirous kaikkoaa kun lopettaa uskomasta siihen.

      • Anonyymi

        Nii-i. miten saat uskovaiset lopettamaan kiroukseen uskomisen, että saadaan Jeesus vapautettua, myös taivaan enkeli ja Jeesuksesta kertova evankeliumi!


    • Anonyymi

      Tässä ilmenee pahimmillaan nyt Paavalin opin kaksinaismoraali ja miten sokeita kirotut ovat näkemään tätä. Yritin googlettaa miten tuosta kirouksesta pystyisi vapautumaan, ja eksyin uskovaisen sivulle ja siellä kirjoitetaan näin:

      <<Kun on kyseessä okkultismi, spiritismi tai yleensä väärä voitelu, on se orjuuttava ies. Sen harjoittaminen johtaa aina demonisiin siteisiin ja levottomuuteen – sellaiseen, mitä ihminen ei entisessä, ”normaalissa”, elämässään kokenut ja mistä sai olla aivan rauhassa. Lisäksi okkultismin harjoittamisen vakavin puoli on se, että se SULKEE MEILTÄ OVEN TAIVASTEN VALTAKUNTAAN. Me voimme nähdä Raamatusta, miten velhot, noidat, murhaajat ja muiden syntien harjoittajat eivät peri Jumalan valtakuntaa.<<

      Tästä syystä juuri Augsburgin tunnustuksessa on fyysinen ylösnousemus ja koko kristinuskon opista ei löydy mitään taivasten valtakuntaan menemistä. Ja sitten kuitenkin - vaikka kaikkien Raamatun lukijoiden silmien edessä on tuo Paavalin tekemä kirous, joka liittyy Kristukseen ja Jeesukseen, tämäkin uskovainen sanoo, että kirouksesta pystyy luopumaan, kun tunnustaa demonit Jumalalle.

      <<"Saatana ja te demonit, olen tunnustanut Jumalalle sen, että olen osallistunut spiritismiin, henkiparannukseen....Nyt teillä ei ole enää mitään laillista oikeutta näillä alueilla, koska JEESUKSEN VEREN kautta olen saanut Jumalalta nämä asiat anteeksi. Sentähden käsken nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä teitä poistumaan minusta ja ympäriltäni, ettekä koskaan saa palata!"<<

      Ja tuo Jeesuksen Kristuksen kuolema ja verenvuodatus oli juuri se minkä Paavali KIROSI! Ja sanoi tämän jälkeen - tuon blogin kirjoittaja sanoo, että on tunnustettava kaikki synnit ja lihanhimot Jumalalle, että vapautuu tuossa Jeesuksen veressä, ja kuitenkin Paavali, joka itse kertoo tekevänsä sitä pahaa mitä ei halua, niin kiittää Jeesus Kristusta tästä 'pahan tekemisen vapaudesta', koska se ei ole hän joka sitä tekee, vaan paha joka asuu hänen lihassaan kiroamaansa Kristusta, niin eikö tässä nyt ole itse demonit pelissä vahvemmin kuin Jumala?

      Paavalin tärkein opetuskirje:

      Room.<<7:15 Sillä minä en tunne omakseni sitä, mitä teen; sillä minä en toteuta sitä, mitä tahdon, vaan mitä minä vihaan, sitä minä teen. Tahto minulla kyllä on, mutta voimaa hyvän toteuttamiseen ei, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo, minä teen. Kiitos Jumalalle Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta! Niin minä siis tämmöisenäni palvelen mielellä Jumalan lakia, mutta lihalla synnin lakia.<<

      Ja hän kirosi Jeesuksen Kristuksena ristille, joten se mistä hän tässä kiittää, on nimenomaan Jeesuksen kuolema. Sama tulee esille ehtoollisen asetussanoissa, jotka hän antoi Jeesuksen verenjuonnin ja ruumiinsyönnin muodossa - niiden merkitys ei ole hänen sanomansa mukaan m ikään muu, kuin Jeesuksen kuoleman julistaminen.

      Miten tämä kirous, jonka Paavali luki Jeesuksen päälle, puretaa?

      • Anonyymi

        Luuletteko te uskovaiset, etteivät teologit ja kirjanoppineet ole vuosisatojen ajan nähneet, että Paavalin opilla teidät kirotaan Jeesuksen verenjuonnin ja ruumiinsyönnin riitillä? Luuletteko te, että he ovat olleet sokeita teidän laillanne siihen mitä Raamatussa lukee?

        Eivät ole - tämä kiroaminen näkyy koko oppinormistossa, jossa ei ole taivaaseen menoa, vaan maaksi maatuminen ja fyysinen ylösnousemus sekä lihanhimon palveleminen, kuten Paavali sanoo tärkeimmässä oppikirjeessään tuosta pahanteosta.

        Tästä syystä Luther referaatissaan Paavalin tekstistä toteaakin, että uskova on vihattava jo luonnostaan, eikä ole armoa ansainnut.

        Ettehän te voi vapautua Saatanasta kiroamalla Jumala ristille?! Kuollut ja kirottu Jumala, on kuollut ja kirottu Jumala.


    • Anonyymi

      Ja jos joku nyt sanoo, että mitä väliä sillä on - olkoon ne kirouksensa alaisia ketkä haluavat, niin tässä on sellainen ongelma, kun alkaa Päivi Räsäsen oikeudenkäynti ja todetaan, että mitä kaikkea pahaa tällä kristinuskolla on tehty, niin mahdollisesti koko kristinusko ja Raamattu tällä perusteella kielletään, kuten Räsänen on itsekin haastattelussa todennut.

      Ja silloin lentää samassa tuomiossa roskiin myös Jeesus eettisine opetuksineen ja viisaine päätelmineen taivasten valtakunnasta, joka on meissä ja meidän ympärillämme - aivan kuin hän olisi Paavalin sijaan tähän tilanteeseen syyllinen.

      Ei ole Jeesuksen vika, että hänet määrättiin kuolemaan ja kirottiin ristille Jumalana! Jeesus on syyttömänä pelastettava tästä tulevasta katastrofista, vaikka Raamattu paavalisaarnaajineen ja kirkko oppinormistoineen laskee juuri sen varaan, että jos tämä keitos kärähtää pohjaan, niin roskiin lentää syytettynä myös itse Jeesuskin - ja silloin lopullinen kirous on toteutunut.

      Tämä nimittäin on ennustettu (lue: suunniteltu tapahtuvaksi) jo alkaen vuonna 1871 italialaispoliitikko Giuseppe Mazzinin yhdysvaltalaisarmeijan kapteenilta saamassa kirjeessä, mikä antaa ymmärtää juuri tilanteen suunnitelmallisuuden (tulevaa jatkoa 'Jeesuksen historia' ketjun nuolikaavioon).

      • Anonyymi

        Kirjeessä luki näin - ja nyt huomautan, että tuo 'illuminati' sana ei enää tänä päivänä ole mitään salaliittoteoriaa, vaan tämän 'syvän valtion' olemassa olo johtajineen on täysin todistettu asia, ja liittyy käytävään, kolmanteen maailmansotaan (Sauli Niinistön omat sanat jo tammikuussa 2011, että meneillään on kolmas maailmansota).

        Tässä kirjeestä:

        <<Kolmas maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua poliittisen sionismin sekä Islamistisen maailman johtajien kesken. Sota täytyy toteuttaa siten että Islam (Arabien maailma) sekä poliittinen sionismi (Israel) tuhoavat toisensa.<<

        Ja oletteko huomanneet, että miten tämä kirjeen jatko nyt toteutuu juuri tuon kirjeen mainitsemalla tavalla?

        <<Samaan aikaan muut valtiot ovat jälleen kerran jakaantuneet tässä kysymyksessä ja joutuvat taistelemaan viimeiseen pisteeseen saakka fyysisesti, moraalisesti, henkisesti sekä taloudellisesti. Tulemme vapauttamaan nihilistit sekä ateistit ja yllytämme suunnattomalle sosiaaliselle mullistukselle, joka kaikessa siinä kauheudessaan tulee näyttämään selvästi jokaiselle valtiolle absoluuttisen ateismin vaikutuksen, raakalaisuuden syntyperän ja suurimman verisen mullistuksen.

        Jokainen kansalainen on pakotettu puolustamaan itseään maailman vähemmistöjen vallankumousta vastaan, joka johtaa noiden sivilisaation tuhoajien tuhoon. <<

        Ja sitten se kristinuskon osuus, joka tullaan osoittamaan Räsäsen oikeudenkäynissä:

        <<Kansakunta on pettynyt kristinuskoon, joiden deistinen sielu tulee tuosta hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia tai suuntaa, he ovat huolestuneita, mutta ilman tietoa siitä mihin suuntaan palvoa, he saavat todellisen valaistuksen virheettömän Luciferin doktriinin universaalin manifestaatin kautta, joka viimein päätyy julkiseen perspektiiviin.

        Tätä manifestaatiota tulee johtamaan YLEISESTÄ TAANTUMUKSELLISESTA LIIKKEESTÄ, joka johtaa KRISTINUSKON sekä ateismin TUHOON - molemmat valloitettu ja tuhottu samaan aikaan.<<

        Kirjeen oli lähettänyt Albert Pike, Yhdysvaltain armeijan kapteeni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjeessä luki näin - ja nyt huomautan, että tuo 'illuminati' sana ei enää tänä päivänä ole mitään salaliittoteoriaa, vaan tämän 'syvän valtion' olemassa olo johtajineen on täysin todistettu asia, ja liittyy käytävään, kolmanteen maailmansotaan (Sauli Niinistön omat sanat jo tammikuussa 2011, että meneillään on kolmas maailmansota).

        Tässä kirjeestä:

        <<Kolmas maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua poliittisen sionismin sekä Islamistisen maailman johtajien kesken. Sota täytyy toteuttaa siten että Islam (Arabien maailma) sekä poliittinen sionismi (Israel) tuhoavat toisensa.<<

        Ja oletteko huomanneet, että miten tämä kirjeen jatko nyt toteutuu juuri tuon kirjeen mainitsemalla tavalla?

        <<Samaan aikaan muut valtiot ovat jälleen kerran jakaantuneet tässä kysymyksessä ja joutuvat taistelemaan viimeiseen pisteeseen saakka fyysisesti, moraalisesti, henkisesti sekä taloudellisesti. Tulemme vapauttamaan nihilistit sekä ateistit ja yllytämme suunnattomalle sosiaaliselle mullistukselle, joka kaikessa siinä kauheudessaan tulee näyttämään selvästi jokaiselle valtiolle absoluuttisen ateismin vaikutuksen, raakalaisuuden syntyperän ja suurimman verisen mullistuksen.

        Jokainen kansalainen on pakotettu puolustamaan itseään maailman vähemmistöjen vallankumousta vastaan, joka johtaa noiden sivilisaation tuhoajien tuhoon. <<

        Ja sitten se kristinuskon osuus, joka tullaan osoittamaan Räsäsen oikeudenkäynissä:

        <<Kansakunta on pettynyt kristinuskoon, joiden deistinen sielu tulee tuosta hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia tai suuntaa, he ovat huolestuneita, mutta ilman tietoa siitä mihin suuntaan palvoa, he saavat todellisen valaistuksen virheettömän Luciferin doktriinin universaalin manifestaatin kautta, joka viimein päätyy julkiseen perspektiiviin.

        Tätä manifestaatiota tulee johtamaan YLEISESTÄ TAANTUMUKSELLISESTA LIIKKEESTÄ, joka johtaa KRISTINUSKON sekä ateismin TUHOON - molemmat valloitettu ja tuhottu samaan aikaan.<<

        Kirjeen oli lähettänyt Albert Pike, Yhdysvaltain armeijan kapteeni.

        Mutta onko uskovaisilla edes mitään halua pelastaa Jeesusta tässä tilanteessa? Tuskin. Heillehän Jeesus on merkinnyt vain heidän puolestaan kuollutta Jumalaa, jotta he ovat saaneet armon teoistaan huolimatta, ja koko petos varmasti on heidän mielestään lopulta Jeesuksen vika - onhan tällaisia lupauslauseita paavalisaarnaajien toimesta ujutettu UT:n evankeliumeihin jopa Jeesusken suuhun, vaikka ne eivät mitenkään vastaan Jeesuksen omaa opetusta (Nag Hammadin papyruskääröt) - aivan kuin olisi ajateltu, että vielä selustakin varmistetaan. Lue ketju 'Jeesuksen historia', siinä näkyy tuo pitkän tähtäimen suunnitelma.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16470812/jeesuksen-historia


    • Ei kirouksia ole. Tottahan sitä toisinaan kiroaa kuin tukkijätkä jotakin asiaa mutta ei se mitään kirouksen langettamista ole.

      Jos kuitenkin tuntuu, että on saannut kirouksen harteilleen niin tee sille vaadittavat toimet. Kolmesti saunasta munasillaan järveen ja viisi kiertoa myötäpäivään hölkkää saunan ympäri niin kirous raukeaa.

      Lähiössä tuo saattaa tietenkin olla hiukan haastellista toteuttaa.

      • Anonyymi

        Valitettavasti tämä Paavalin tekemä kirous on toiminut erittäin hyvin - tiedän, ihmisillä on ongelmana, etteivät he pysty lukemaan ja keskittymään kuin kolmeen-neljään riviin, ja kun on vielä se asennevamma, niin lukeminen voi tyssätä jo alkuunsa, koska motivaatio suuntautuu psykologisesti siten, että tehdään se omien asenteiden suodattama arvio siitä mitä toinen kirjoittaa, ei sitä tekstiä lueta vain puhtaana tekstinä. Näin vain on.

        Tämä on ihan psykologisesti jo tätä samaa kolmatta maailmansotaa - mitä enemmän ihminen uskoo omiin mielipiteisiinsä, sitä varmemmin hän etsii toisten mielipiteistä vain itseä tukee mielipidettä - kaikenlainen tiedon vastaanotto, joka lisäisi ymmärryskykyä katoaa ja ihmisen päänsisälle muodostunut maailmankuva vain vahvistuu ja pienenee entisestään. Mielipiteiden ilmaiseminen - mitä pienempinä ja törkeimpinä - on siis erinomisen hyvä sota-ase ihmisten aivojen tuhoamiseen. Ihmisen aivot nimittäin ovat elin, jotka tuhoavat aivosoluja minuuteissa miljoonia tai sitten kehittävät uuden oppimisen ja ymmärryksen kautta dentriittejä, viestinviejä haarakkeista vastaavasti, jos aivoilla on sopivaa 'ruokaa'. Nykyään ei ole, eikä kukana edes ymmärrä, että mikä merkitys aivolla on ja miten ne toimivat.


      • Anonyymi

        Tulitko muuten huomanneeksi, että mikä tässä oli se jutun juoni? Kysyn näin ohimennen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulitko muuten huomanneeksi, että mikä tässä oli se jutun juoni? Kysyn näin ohimennen.

        Tämä kysymys oli siis hänelle.

        TolkunIhminen
        Tänään 14:55

        Kerropa omin sanoin, että mistä oli kyse.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti tämä Paavalin tekemä kirous on toiminut erittäin hyvin - tiedän, ihmisillä on ongelmana, etteivät he pysty lukemaan ja keskittymään kuin kolmeen-neljään riviin, ja kun on vielä se asennevamma, niin lukeminen voi tyssätä jo alkuunsa, koska motivaatio suuntautuu psykologisesti siten, että tehdään se omien asenteiden suodattama arvio siitä mitä toinen kirjoittaa, ei sitä tekstiä lueta vain puhtaana tekstinä. Näin vain on.

        Tämä on ihan psykologisesti jo tätä samaa kolmatta maailmansotaa - mitä enemmän ihminen uskoo omiin mielipiteisiinsä, sitä varmemmin hän etsii toisten mielipiteistä vain itseä tukee mielipidettä - kaikenlainen tiedon vastaanotto, joka lisäisi ymmärryskykyä katoaa ja ihmisen päänsisälle muodostunut maailmankuva vain vahvistuu ja pienenee entisestään. Mielipiteiden ilmaiseminen - mitä pienempinä ja törkeimpinä - on siis erinomisen hyvä sota-ase ihmisten aivojen tuhoamiseen. Ihmisen aivot nimittäin ovat elin, jotka tuhoavat aivosoluja minuuteissa miljoonia tai sitten kehittävät uuden oppimisen ja ymmärryksen kautta dentriittejä, viestinviejä haarakkeista vastaavasti, jos aivoilla on sopivaa 'ruokaa'. Nykyään ei ole, eikä kukana edes ymmärrä, että mikä merkitys aivolla on ja miten ne toimivat.

        Mitään varsinaista kirousta tuskin on. Tosin kannustan ehdottomasti lukemaan monipuolisesti ja harjoittamaan muutenkin aivotoimintaa ei siitä ainakaan haittaa ole.

        Matkailu ja lukeminen kyllä yleensä tarjoavat avartavan kokemuksen . No toki on varmasti sellaisi joilla jo se lähtö asenne sellainen, että siihen ei sitten kirveskään pysty. Onneksi he ovat kuitenkin vähemmistö.


      • Anonyymi
        TolkunIhminen kirjoitti:

        Mitään varsinaista kirousta tuskin on. Tosin kannustan ehdottomasti lukemaan monipuolisesti ja harjoittamaan muutenkin aivotoimintaa ei siitä ainakaan haittaa ole.

        Matkailu ja lukeminen kyllä yleensä tarjoavat avartavan kokemuksen . No toki on varmasti sellaisi joilla jo se lähtö asenne sellainen, että siihen ei sitten kirveskään pysty. Onneksi he ovat kuitenkin vähemmistö.

        Mikä oli tämän ketjun aloittamisen ja puheen pointtijuttu? Eli mistä on kyse?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä oli tämän ketjun aloittamisen ja puheen pointtijuttu? Eli mistä on kyse?

        Niin, TolkunIhmisellä ei ole mitään havaintoa siitä pääasiasta, mutta kyllä hänellä on mielipiteitä. Näinhän tämä juttu menee.

        Mitäpä jos siihen kiroukseen kuuluu nyt sekin, että sinä et pysty havaitsemaan pointtia ja totuuksia?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin, TolkunIhmisellä ei ole mitään havaintoa siitä pääasiasta, mutta kyllä hänellä on mielipiteitä. Näinhän tämä juttu menee.

        Mitäpä jos siihen kiroukseen kuuluu nyt sekin, että sinä et pysty havaitsemaan pointtia ja totuuksia?

        Ei kuulu. Normaali kristilliseen kasvatukseen kuuluu normaali järki ja tolkku, eikä aleta henkimaailmojen kanssa vehtaamaan.


      • Anonyymi
        TolkunIhminen kirjoitti:

        Ei kuulu. Normaali kristilliseen kasvatukseen kuuluu normaali järki ja tolkku, eikä aleta henkimaailmojen kanssa vehtaamaan.

        No, mihin tämä kirous nyt tässä ketjussa sitten liittyi - siihenhän sinun piti vastata?


    • Anonyymi

      12345678910 auringossa avaimet.

    • Toisin kuin luterilaisella kirkolla, katolisella kirkolla on eksorkisteja, manaajia. Sellainen on myös Suomen katolisella kirkolla. Voisikohan tällaisesta henkilöstä olla apua kirouksen poistamisessa? Kannattaa kääntyä ainoan oikean kirkon puoleen.

      • Anonyymi

        Ei sitten ole tullut luettua tekstiä, että minkälaisesta kirouksesta on kyse, kun ehdotat siihen kirkkoa... kyllähän me kaikki tiedämme kirkonkirouksen. Erittin käytetty toisinajattelijoita vastaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitten ole tullut luettua tekstiä, että minkälaisesta kirouksesta on kyse, kun ehdotat siihen kirkkoa... kyllähän me kaikki tiedämme kirkonkirouksen. Erittin käytetty toisinajattelijoita vastaan.

        En tarkoittanut kirkonkirousta.


      • Anonyymi
        jjeeves kirjoitti:

        En tarkoittanut kirkonkirousta.

        Mihin tässä ketjussa puhuttu kirous liittyi? Saat kertoa ihan omin sanoin.


      • Anonyymi
        jjeeves kirjoitti:

        En tarkoittanut kirkonkirousta.

        Onko sinulle tullut koskaan mieleen edes tuosta sanasta 'kirkonkirous', jota on kirkko myös käyttänyt julistamalla kirkonkirouksia, että minkälainen Jumala kirkolla on, kun sen avulla pystyy kiroamaan jotakin/joitakin?


    • Anonyymi

      Paavalin heimolaiset uskovat, että Jeesusta keitetään ulosteessa helvetin tulessa.
      Olen lukenut tooraa.

      • Anonyymi

        Juuri näin - Jeesushan vastusti 'Paavalin heimolaisten' Jumalaa Jahvea, josta syystä joutui kirotuksi ristille. Jahve määrästi ihmeidentekijän tappamisen ja kostonkäden seuraajien ylle, koska tämä houkutteli toisen Jumalan luokse, ja tuo kostonkäsi on nimeltään kristinusko. Kristinuskon uskontunnustuksen mukaan Jeesus astuu kirottuna Tosi Jumalana ristiltä helvettiin - eli Taivasten valtakunnan Isänä, josta hän puhuu.

        Tässä Paavalin tekemä Jeesuksen kiroaminen:

        Gal.<<3:13 Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli KIROUKSEKSI meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "KIROTTU on jokainen, joka on puuhun ripustettu"<<

        Edeltä löytyy, että Paavali Raamatussa KIROAA myös taivana enkelin, jos se lausuu Jeesuksesta kertovaa evankeliumia, eikä hänen - Paavalin - antamaan. Myös kaikki ihmiset, jotka julistavat Jeesuksesta kertovaa evankeliumia ovat kirotut. Ja syy miksi Paavali kiroaa, löytyy 5.Moos.13,.

        Vastaavasti 2.Kuningasten kirja kertoo, että kenestä Jumalasta on tässä kyse, jolle Jeesus oli uhrilahja. Kyse on kuningas Salomon Jumalasta, joka ei tietysti ole yllätys, mutta kuka oli kuningas Salomon Jumala?

        2.Kuningastenkirja, luku 23:

        <<<Hän pani myös viralta epäjumalain papit, jotka Juudan kuninkaat olivat asettaneet polttamaan uhreja uhrikukkuloilla Juudan kaupungeissa ja Jerusalemin ympäristössä ja jotka polttivat uhreja Baalille, auringolle, kuulle, eläinradan tähdille ja kaikelle taivaan joukolle. Hän toi pois kaikki papit Juudan kaupungeista ja saastutti uhrikukkulat, joilla papit olivat polttaneet uhreja,he saivat vain syödä happamatonta leipää veljiensä kanssa.

        Ja ne uhrikukkulat, jotka olivat itään päin Jerusalemista, etelään päin Turmiovuoresta, ja jotka SALOMO, ISRAELIN KUNINGAS, oli rakentanut Astartelle, siidonilais-iljetykselle....<<<

        Astarte on Baalin äiti ja Jahven äiti, joka Jahve on kristinuskon Jumala Paavalin syntiopilla, ja jolle Jeesus ristiltä Tosi Jumalana oli uhrilahja. Tämä on tosiasiaa, jonka Päivi Räsäsen oikeudenkäynnissä pystyy Raamatustaa todistamaan, kun hän lähtee puolutamaan Paavalin syntioppia oikeuteen. Kyseessä on saatananpalvonta.

        MITEN VAPAUTAMME JEESUKSEN TÄSTÄ KIROUKSESTA JA TAIVASTEN VALTAKUNNAN ISÄN??


    • Anonyymi

      Onko täällä ketään, joka edes haluaa vapauttaa Jeesuksen tästä kirouksesta - riittää kun vastaat vaikka 'on', että tiedän miten yksin - vai olenko yksin - tässä taistelussa Jeesuksen puolesta?

    • Anonyymi

      Suositteleen luterilaisen saksalaisen Kurt Kochin kirjaa "Voitto on sittenkin meidän". Se kertoo kirouksesta vapautumisesta ja monesta muustakin asiasta.

      • Anonyymi

        Ja ehdotat jälleen kirkkoa, kuten edellä - tai tähän perusteltua oppia - vapauttamaan Jeesuksen kirouksesta, joka kristiuskon KOKO OPPI PERUSTUU TUOHON KIROUKSEEN?! Onko teillä yhtään aivosolua?!


    • Anonyymi

      Kirouksesta ei välttämättä vapaudu, jos kiroaja on oikea:
      Matteuksen Evankeliumi:

      11:21 Silloin Pietari muisti Jeesuksen sanat ja sanoi hänelle: "Rabbi, katso, viikunapuu, jonka sinä kirosit, on kuivettunut." 
      11:22 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Pitäkää usko Jumalaan.

      • Anonyymi

        Siis Markuksen Evankeliumista (sama kuvaus löytyy myös Matteuksen Evankeliumista)


      • Anonyymi

        Juu, hyvin löydetty! Paavalisäveltäjien tekoja siirtää Jeesus omalle (Jahven) puolelleen, näitähän evankeliumista löytyy - samalla tavalla kuin kaksi eri huudahdusta ristiltä. Tuo ei ole aitoa Jeesuksen puhetta/tekoa, sen tietää juuri tuosta 'kiroamisesta', okkultismista. Myönnän, että tämä on teille varmasti äärimmäisen vaikea yhtälö, mutta koska sinä löysit tuon - kiinnitit siihen huomiota! - olet kärryillä. Hyvä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis Markuksen Evankeliumista (sama kuvaus löytyy myös Matteuksen Evankeliumista)

        Oletkin tuossa Matteuksen evankeliumin kohdassa, jota juuri eilen ihmettelin. Kun Jeesus edellä puhuu näitä opetuksiaan - kuten juuri puusta, niin vähän myöhemmin alkaa ikään kuin Jeesuksen opetusten sabotointi. En ehtinyt vielä perehtyä tarkemmin. Havaitsin vain, että onpa omituinen kohta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletkin tuossa Matteuksen evankeliumin kohdassa, jota juuri eilen ihmettelin. Kun Jeesus edellä puhuu näitä opetuksiaan - kuten juuri puusta, niin vähän myöhemmin alkaa ikään kuin Jeesuksen opetusten sabotointi. En ehtinyt vielä perehtyä tarkemmin. Havaitsin vain, että onpa omituinen kohta.

        Juuri tuosta 11. luvun kohdasta otin tämän omituisuuden, kun Jeesu sanoo, että jos jotakin hyvää tekee, niin ei pidä antaa vasemman käden edes tietää mitä oikea tekee, ja kaikki on tehtävä ikuin jopa itseltä salassa (siis mielen ominaisuus hyvän tekemiseen), ja tuossa Jeesus yht äkkiä sanookin, että minkääpä kuuluttamaan turuille ja toreille miten hyvä ihmeidentekijä hän on ja sitten jo kirotaan hänen suullaan puitakin, joita hän käytti esimerkkinä opetuksessaan. Mutta mielenkiintoistahan tässä on ennen kaikkea, että kysessä on Pietari jälleen, joka Raamatussa olevassa 2. kirjeessään sanoo, että kristuskultin seuraaminen onkin Luciferin seuraamista - ja tällä tavalla tämän Pietarin 'muistamana' voi tulkita myös vihjeeksi. Valitan, mutta myöskään lause 'Pitäkää usko Jumalaan', ei sovi Jeesuksen sanomaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tuosta 11. luvun kohdasta otin tämän omituisuuden, kun Jeesu sanoo, että jos jotakin hyvää tekee, niin ei pidä antaa vasemman käden edes tietää mitä oikea tekee, ja kaikki on tehtävä ikuin jopa itseltä salassa (siis mielen ominaisuus hyvän tekemiseen), ja tuossa Jeesus yht äkkiä sanookin, että minkääpä kuuluttamaan turuille ja toreille miten hyvä ihmeidentekijä hän on ja sitten jo kirotaan hänen suullaan puitakin, joita hän käytti esimerkkinä opetuksessaan. Mutta mielenkiintoistahan tässä on ennen kaikkea, että kysessä on Pietari jälleen, joka Raamatussa olevassa 2. kirjeessään sanoo, että kristuskultin seuraaminen onkin Luciferin seuraamista - ja tällä tavalla tämän Pietarin 'muistamana' voi tulkita myös vihjeeksi. Valitan, mutta myöskään lause 'Pitäkää usko Jumalaan', ei sovi Jeesuksen sanomaksi.

        Tarkistin Jeesuksen alkuperäiste opetusten kokoelmasta - 114 - opetusta (sanoin aikaisemmin väärin 141) , niin Jeesus ei kertaakaan puhu Jumalasta, hän puu Isästä ja taivasten valtakunnasta, eikä myöskään käytä sanaa 'uskoa' tai uskoa johonkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkistin Jeesuksen alkuperäiste opetusten kokoelmasta - 114 - opetusta (sanoin aikaisemmin väärin 141) , niin Jeesus ei kertaakaan puhu Jumalasta, hän puu Isästä ja taivasten valtakunnasta, eikä myöskään käytä sanaa 'uskoa' tai uskoa johonkin.

        Mutta löytyy sieltä kirottu sanakin - näin:

        <<Jeesus sanoi, ”Kirotut farisealaiset! He ovat kuin koira, joka nukkuu karjan kaukalossa: Koira ei syö eikä anna karjankaan syödä.”

        Tässä opetusesimerkki:

        << Hän näki samarialaisen kantavan lammasta ja kulkevan Juudeaan. Hän sanoi opetuslapsilleen, ”Tuo henkilö lampaan ympärillä.” He sanoivat hänelle, ”Niin että hän tappaa sen ja syö sen.” Hän sanoi heille, ”Hän ei syö sitä kun se elää, vaan vasta, kun hän on tappanut sen ja siitä on tullut raato.” He sanoivat, ”Muuten hän ei voi sitä tehdä.” Hän sanoi, ”Niin myös te, etsikää itsellenne paikka, jossa voitte levätä, muuten teistäkin tulee raato ja teidät syödään.”<<


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta löytyy sieltä kirottu sanakin - näin:

        <<Jeesus sanoi, ”Kirotut farisealaiset! He ovat kuin koira, joka nukkuu karjan kaukalossa: Koira ei syö eikä anna karjankaan syödä.”

        Tässä opetusesimerkki:

        << Hän näki samarialaisen kantavan lammasta ja kulkevan Juudeaan. Hän sanoi opetuslapsilleen, ”Tuo henkilö lampaan ympärillä.” He sanoivat hänelle, ”Niin että hän tappaa sen ja syö sen.” Hän sanoi heille, ”Hän ei syö sitä kun se elää, vaan vasta, kun hän on tappanut sen ja siitä on tullut raato.” He sanoivat, ”Muuten hän ei voi sitä tehdä.” Hän sanoi, ”Niin myös te, etsikää itsellenne paikka, jossa voitte levätä, muuten teistäkin tulee raato ja teidät syödään.”<<

        Ja tästä mitä ilmeisemmin on ristille kirotun Jeesuksen syöminen saanut Paavalin antamin ehtoollisen asetussanoin alkunsa: Jeesuksesta tehtiin raato, joka syötiin. Myös lammasta - kuten huomaatte opetuksesta, Jeesus pitää arvokkaampana kuin kantajaansa: kantaja on lampaan ympärillä, joten Paavalin sanoin Jeesuksesta tuli siis pääsiäisen teurastettu lammas. Nämä Paavalin sanat löytyvät Raamatusta. Ja ne ovat kaikkineen mitä suurinta Jeesuksen herjausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tästä mitä ilmeisemmin on ristille kirotun Jeesuksen syöminen saanut Paavalin antamin ehtoollisen asetussanoin alkunsa: Jeesuksesta tehtiin raato, joka syötiin. Myös lammasta - kuten huomaatte opetuksesta, Jeesus pitää arvokkaampana kuin kantajaansa: kantaja on lampaan ympärillä, joten Paavalin sanoin Jeesuksesta tuli siis pääsiäisen teurastettu lammas. Nämä Paavalin sanat löytyvät Raamatusta. Ja ne ovat kaikkineen mitä suurinta Jeesuksen herjausta.

        Paavalin ensimmäisestä .Korinttolaiskirjeestä:

        <<5:7 Peratkaa pois vanha hapatus, että teistä tulisi uusi taikina, niinkuin te olettekin happamattomat; sillä onhan meidän pääsiäislampaamme, Kristus, teurastettu.<<

        Jeesus sanoo Raamatun evankeliumissa, että Isä valtakunta on happaman taikinan kaltainen, ja tässä Paavali kehottaa olemaan happamattomia. Juutalaisten pääsiäisjuhla on happamattoman leivän juhla Egyptistä vapautumisen muistolle, jolloin Jahve määräsi eisoispojat uhrattavaksi itselleen. Jeesus uhrattiin puhumansa taivaseten valtakunnan Isä Jumalan esikoispoikana.

        2.Kuningasten kirja (luku 23) sitten kertoo, kuten toiseen ketjuun laitoin, että nämä happamattoman leivän syöjät olivat uhrikukkulapappeja, jotka uhrasivat lapsia Baalille, joten Jeesus uhrina oli myös uhri Baalille, eli saatanalle. Ehtoollisella, rituaali Jeesuksen syömiseksi on tarjolla myös happamaton leipä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavalin ensimmäisestä .Korinttolaiskirjeestä:

        <<5:7 Peratkaa pois vanha hapatus, että teistä tulisi uusi taikina, niinkuin te olettekin happamattomat; sillä onhan meidän pääsiäislampaamme, Kristus, teurastettu.<<

        Jeesus sanoo Raamatun evankeliumissa, että Isä valtakunta on happaman taikinan kaltainen, ja tässä Paavali kehottaa olemaan happamattomia. Juutalaisten pääsiäisjuhla on happamattoman leivän juhla Egyptistä vapautumisen muistolle, jolloin Jahve määräsi eisoispojat uhrattavaksi itselleen. Jeesus uhrattiin puhumansa taivaseten valtakunnan Isä Jumalan esikoispoikana.

        2.Kuningasten kirja (luku 23) sitten kertoo, kuten toiseen ketjuun laitoin, että nämä happamattoman leivän syöjät olivat uhrikukkulapappeja, jotka uhrasivat lapsia Baalille, joten Jeesus uhrina oli myös uhri Baalille, eli saatanalle. Ehtoollisella, rituaali Jeesuksen syömiseksi on tarjolla myös happamaton leipä.

        Siirrän tämän kohdan nyt vielä toisesta ketjusta tähän, joka liittyy siihen, että puhuuko Jumala todella Raamatussa, ja kirjoittaja otti Raamatusta esimerkin, jossa Jumala puhuu kuningas Salomolle, tuo puhja on todellisuudessa Baal, Jumala sekin Saatanana, joka selviää juuri tuosta 2.Kuningasten kirjasta.

        <<Aloita näistä Jumalan sanoista 🤓:

        1:11 Ja Jumala sanoi Salomolle: "Koska sinulla on tämä mieli etkä anonut rikkautta, tavaraa ja kunniaa, et vihamiestesi henkeä, etkä myöskään anonut pitkää ikää, vaan anoit itsellesi viisautta ja taitoa tuomitaksesi minun kansaani, jonka kuninkaaksi minä olen sinut tehnyt,<<

        2.Kuningasten kirja kertoo, miten Baalin palvojien, eli Saatanan palvojien uhripaikat särjettiin ja määrättiin syömään happamatonta leipää. Nämä olivat kuningas Salomonin pappeja. Luku 23 kertoo myös, että miten he uhraisivat lapsia, temppelissä, jossa oli myös haureellisia pyhäkköpoikien huoneita

        <<<Hän pani myös viralta epäjumalain papit, jotka Juudan kuninkaat olivat asettaneet polttamaan uhreja uhrikukkuloilla Juudan kaupungeissa ja Jerusalemin ympäristössä ja jotka polttivat uhreja Baalille, auringolle, kuulle, eläinradan tähdille ja kaikelle taivaan joukolle. Hän toi pois kaikki papit Juudan kaupungeista ja saastutti uhrikukkulat, joilla papit olivat polttaneet uhreja,he saivat vain syödä happamatonta leipää veljiensä kanssa.
        Ja ne uhrikukkulat, jotka olivat itään päin Jerusalemista, etelään päin Turmiovuoresta, ja jotka SALOMO, ISRAELIN KUNINGAS, oli rakentanut Astartelle, siidonilais-iljetykselle....<<<

        Astarte on Baalin eli Jahven äiti, joka Jahve on kristinuskon Jumala Paavalin syntiopin mukaan - kuten kaikkien aabrahamilaisten uskontojen Jumala.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, hyvin löydetty! Paavalisäveltäjien tekoja siirtää Jeesus omalle (Jahven) puolelleen, näitähän evankeliumista löytyy - samalla tavalla kuin kaksi eri huudahdusta ristiltä. Tuo ei ole aitoa Jeesuksen puhetta/tekoa, sen tietää juuri tuosta 'kiroamisesta', okkultismista. Myönnän, että tämä on teille varmasti äärimmäisen vaikea yhtälö, mutta koska sinä löysit tuon - kiinnitit siihen huomiota! - olet kärryillä. Hyvä!

        Eikö koko Raamatun tulkinta miellytä vaan pitää poimia itselle sopivia kohtia Raamatusta?Tässä lisää ehdottomia toimijoita Raamatun Ilmestyskirjan mukaan:

        Ilmestyskirja:
        11:3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan." 
        11:4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. 
        11:5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla. 
        11:6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tästä mitä ilmeisemmin on ristille kirotun Jeesuksen syöminen saanut Paavalin antamin ehtoollisen asetussanoin alkunsa: Jeesuksesta tehtiin raato, joka syötiin. Myös lammasta - kuten huomaatte opetuksesta, Jeesus pitää arvokkaampana kuin kantajaansa: kantaja on lampaan ympärillä, joten Paavalin sanoin Jeesuksesta tuli siis pääsiäisen teurastettu lammas. Nämä Paavalin sanat löytyvät Raamatusta. Ja ne ovat kaikkineen mitä suurinta Jeesuksen herjausta.

        Ja tässä on nyt asianmukainen, punainen papin kaapu, jossa on eteen kuvattuna Pyhä teuratettu Lammas ja Pyhän Lampaan alla on malja, johon lampaan veri tippuu.

        https://www.lhpk.fi/wp-content/uploads/2019/08/Esko-Murto-installaatio-Esko-Murto.jpg


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö koko Raamatun tulkinta miellytä vaan pitää poimia itselle sopivia kohtia Raamatusta?Tässä lisää ehdottomia toimijoita Raamatun Ilmestyskirjan mukaan:

        Ilmestyskirja:
        11:3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan." 
        11:4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. 
        11:5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla. 
        11:6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.

        Ahaa, kiitos tiedosta. Onko tuossa nyt jotakin miten tämän Jeesuksen päälle luetun kirouksen saisi poistettua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö koko Raamatun tulkinta miellytä vaan pitää poimia itselle sopivia kohtia Raamatusta?Tässä lisää ehdottomia toimijoita Raamatun Ilmestyskirjan mukaan:

        Ilmestyskirja:
        11:3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan." 
        11:4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. 
        11:5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla. 
        11:6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.

        <<Eikö koko Raamatun tulkinta miellytä vaan pitää poimia itselle sopivia kohtia Raamatusta?T<<

        Ne Raamatun kohdat olivatkin todistamassa KOKO RAAMATUN TULKINTAA, ETTÄ FAKTANA TEIDÄN JUMALANNE ONKIN SAATANA JEESUKSEN KIROAMISELLA, joka siinä tulee myös faktana todistettua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö koko Raamatun tulkinta miellytä vaan pitää poimia itselle sopivia kohtia Raamatusta?Tässä lisää ehdottomia toimijoita Raamatun Ilmestyskirjan mukaan:

        Ilmestyskirja:
        11:3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan." 
        11:4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. 
        11:5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla. 
        11:6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.

        Ja mitä tulee ilmestyskirjan 'tulkintaan', siellä ovat samassa taivaassa niin Saatana kuin Jumalakin,- saatana syyttämässä veljiä Jumalan kasvojen edessä.

        Ja syttyy sota taivaassa Saatanan joukkojen ja arkkienkeli Mikaelin eli Jeesuksen joukkojen välille. Ja saatana lentää pihalle. Ja nyt todella lentää.

        Kaikki likaiset yksityiskohdat voit lukea Ilm.12., sekä Athanasioksen uskontunnustuksesta, jossa Tosi Jumala kirottuna ristiltä menee taivaaseen Istumaan Isän, voiman oikealle puolelle, ja näin siellä istuu kaksi Isää uskontunnustuksen mukaan, kuten Ilmestyskirjassa lukee - Saatana ja jumala, ja opin mukaan se voima on Saatanalla, eikä Tosi Jumalalla, joka helvetistä sinne menee.

        Helvetillistä vomaa se käyttääkin, mutta nyt ei auta kuin taistella kirousta ja teitä vastaan, että saadaan Jeesus opetuksineen ja taivaallisine Isineen vapaaksi helvetistä, jonne te heidät kirositte opillanne.


    • Anonyymi

      Aloittaja vääristelee Raamattua tahallaan.

      1.Pietarin kirje:
      3:9 Älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa; sillä siihen te olette kutsututkin, että siunauksen perisitte.

      Efesolaiskirje:
      1:3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa,

      • Anonyymi

        Siinä ei ole mitään vääristeyä. SE ON TOTUUS. Ja hyvä kun otit esille jälleen Pietarin, koska Jeesus jätti hänelle taivasten valtakunnan avaimet, ja hän ihan itse sanoo 2. kirjeessään, että teidän oppinne onkin Luciferin seuraamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä ei ole mitään vääristeyä. SE ON TOTUUS. Ja hyvä kun otit esille jälleen Pietarin, koska Jeesus jätti hänelle taivasten valtakunnan avaimet, ja hän ihan itse sanoo 2. kirjeessään, että teidän oppinne onkin Luciferin seuraamista.

        Ja tuohon mitä kopioit fariseuksen sanoja, annan Jeesuksen vastata puolestani, hän kun osaa tuon napakan sanankäytön.

        Joh.<<8:43 Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden.<<


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä ei ole mitään vääristeyä. SE ON TOTUUS. Ja hyvä kun otit esille jälleen Pietarin, koska Jeesus jätti hänelle taivasten valtakunnan avaimet, ja hän ihan itse sanoo 2. kirjeessään, että teidän oppinne onkin Luciferin seuraamista.

        Sinä valehtelet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä valehtelet.

        En, vaan sttten valehtelee Raamattu, koska kaiken minkä kirjoitin/kirjoitan ja otan esille, on RAAMATUSTA ja USKONTUNNUSTUKSISTA, eikä tämä tarina sisällä ensimmäistäkään mielipidettä. Ja todisteet edellä. Tähänkin annan Jeesuksen vastata, jonka tappoa palvot omana etunasi olettamanasi pelastuksena helvetistä tekojesi vuoksi, kun hänet on kirottu puolestasi:

        <<Sinä valehtelet.<<

        Joh.<<8:43 Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden.<<

        Miksi et uskonut Jeesusta, kun hän sanoi fariseuksista näin, vaan lähdit fariseus Paavalin kelkkaan, kun hän lupasi ilmaisen armon teoista huolimatta. KÄRSI - se on nyt osasi ja palkkasi teostasi, joka perustui ahneuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä valehtelet.

        Sinä varmaan ajattelit, että valehtelen tuosta Pietarin 2. kirjeestä, kun hän sanoo, että Paavalinopin seuraaminen on Luciferin seuraamista. Laitetaapn tästäkin nyt sitten Raamatun faktaa vielä.

        <<1:19 ... ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja KOINTÄHTI KOITTAA teidän SYDÄMISSÄNNE.>>

        Wikipedia:

        <<Lucifer on latinaa ja tarkoittaa kirjaimellisesti ”valonkantajaa” (lux = valo; ferre = kantaa, tuoda). Nimi periytyy alkujaan kreikan termistä Ἓσπερος, heosphoros, aamunkoin tuoja. Antiikista lähtien LUCIFER ON TARKOITTANUT KOINTÄHTEÄ eli Venusta. Nimitys kuvaa Venuksen nousua loisteena taivaalle ja lankeamista taivaan rannan taa.[1]<<


    • Anonyymi

      Ei Paavali kironnut muuta kuin sen, joka vääristelee Jeesuksen tuomaa pelastusta.
      Kun vertaat vaihtoehtoisen evankeliumin sanomaa niin, huomaat Jeesuksen merkityksen poistetuksi.
      Enkeleitä on sekä aitoja ja sellaisiksi tekeytyneitä olentoja.

      "Kuin liitävä lintu, kuin lentävä pääskynen on aiheeton kirous: ei se toteen käy."
      Sananl. 26:2

      • Anonyymi

        <<Ei Paavali kironnut muuta kuin sen, joka vääristelee Jeesuksen tuomaa pelastusta.<<

        Sinä saatananpenikka valehtelet - tässä Paavalin sanat:

        Gal.<<3:13 Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli kiroukseksi meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu" <<


      • Anonyymi

        <<"Kuin liitävä lintu, kuin lentävä pääskynen on aiheeton kirous: ei se toteen käy."
        Sananl. 26:2<<

        Nyt sitten lopetatte sen Jeesuksen ruumiin syömisen, niin päästään tästä kirouksesta ainakin hitusen eroon ja ehkä eteenpäinkin! (punaisen kiukkuinen hymiönaama)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      156
      3273
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      97
      1735
    3. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      143
      1677
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      125
      1551
    5. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      392
      1546
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      1365
    7. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      17
      1103
    8. Mitä ajattelit silloin kun

      Löysit hänet?
      Ikävä
      62
      1019
    9. Syksyinen aamuketju suden

      Hyvää huomenta ja kaunista syyspäivää. 🌞🍁🍂☕
      Ikävä
      215
      926
    10. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      48
      922
    Aihe