Silkkaa kusetusta

Anonyymi

Kuten näistäkin kirjoituksista käy ilmi ja useat pelaajat itse todenneet - Veikkauksen pelit suurta kusetusta. Oli ne sitten mitä tahansa pelejä - nettipelit varsinkin, mitä he itse pystyvät säätelemään. Onnella ei ole mitään tekemistä näiden pelien kanssa.

53

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lopetin näiden pelien pelaamisen ja samaa suosittelen muillekin. Ei se rahatilannetta paljon kohenna mut vähentää pelaamisen Tuomaa ahdistusta. Toimii mulla mut on toki vapaus tuhlata rahansa peleihin. Käytännössä tämä lotto pelaaminen on suunnilleen sama asia kuin se, että poltat osan rahoistasi tai heität ne mereen. Vuositasolla sen huomaa: lähes jokainen peleihin sijoitettu lantti on ainiaaksi menetetty.

    • Anonyymi

      Vaikka pelaajat rahansa menettävät niin jos jännitystä hakee niin Siitä vaan..
      Jos pelaa EJP viikottain rivin ja vasta viimeisellä kerralla [kierroksella] onnistuu saamaan 5 oikein plus tähtinrot niin aikaa on kulunut vajaa kaksi miljoonaa vuotta. Eli 95000000 riviyhdistelmää jaettuna 52 [viikkojen lkm vuodessa] tekee tosiaan aika monta vuotta. Tässä hiukan perspektiiviä " voittomahdollisuuksiin" EJP-arvonnassa. Pakko voittamisen on ollakin vaikeata jos kanssapelaajia on maanosan täydeltä.

    • Anonyymi

      Juu, ei veikkauksen peleissä onnella ole mitään tekemistä. Kun käy veikan sivuilla lukemassa pelien todennäköisyyksistä, niin rupeaa ihan naurattamaan. Lähellä mahdotonta veikkaukselta mitään isoa voittaa.

      • Anonyymi

        Jos voittomahdollisuus on pieni, voittaminen vaatii onnea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos voittomahdollisuus on pieni, voittaminen vaatii onnea.

        Täytyy lohduttaa: todellisuudessa mitään voittoa ei pidä odottaa miljoonia vuosia. Todennäköisempää on, että esim. EJP-lyköstys koittaa muutaman tuhannen vuoden päästä. Mut onko silloin enää omat hampaat...?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyy lohduttaa: todellisuudessa mitään voittoa ei pidä odottaa miljoonia vuosia. Todennäköisempää on, että esim. EJP-lyköstys koittaa muutaman tuhannen vuoden päästä. Mut onko silloin enää omat hampaat...?

        Käy säännöllisesti hammaslääkärissä niin on sitten hyvä purukalusto omasta takaa esim. 35 tuhannen vuoden päästä jos joku voitto osuu kohdallesi.


    • Anonyymi

      Tismalleen samaa mieltä ja kerron miksi. Tuttu on pelannut joka viikko yli 30 vuoden ajan Lottoa samoilla numeroilla eikä ole voittanut kuin pikkurahoja. Maksimissaan neljä oikein.

      70-luvulla 7 oikein -tuloksen manipulointi oli varmaan hankalampaa, koska veikkauskupongit lähetettiin postissa ja niitä saattoi tulla Veikkaukseen vielä arvonnan jälkeen. Eivät siis Veikkauksessa tienneet, mitä numeroita oli veikattu. Nyt tietokoneiden aikakaudella on Veikkauksella lototut rivit tiedossa jo ennen arvontaa.

      Oma VEIKKAUKSENI on, että Veikkauksen pelit ovat pääosin kusetusta. Pelit ja arvonnat on järjestetty ja ohjelmoitu niin, että Oy Veikkaus Ab voittaa aina. Voi hyvinkin olla, että todellisia lottomiljonäärejä tulee vain muutama vuoteen. Heistä tehdään sitten kunnon lööpit, jotta jengi jaksaa taas veikata. Lottopalloja ja esim. Jokeri-arvonnan voi aivan hyvin järjestää niin, ettei kenellekään tule täysosumaa. Katsotaan vaan ennakkoon, mitä numeroita jengi on veikannut ja sitten arvotaan sellaiset numerot, ettei kukaan saa täysosumaa. Arvonnan jälkeen ilmoitetaan, että on muka löytynyt 1 täysosuma. Kukaan ei tiedä, eikä voi mistään tarkistaa, pitääkö tieto paikkaansa.

      Miten ylipäätään voi olla mahdollista, ettei koskaan tule esim. 6 kpl täysosumia? Tai 10 kpl? Niitä on aina max 2 kpl tai ei ainuttakaan. Onhan täysin mahdollista, että 10 tyyppiä tekisi saman 7 oikein -rivin.

      Todellisuudessa homma menee siis niin, että jengi veikkaa pitkälti samoja numeroita johtuen lottokupongin sarakkeiden ja numeroiden asettelusta. Veikkaus tsiigaa etukäteen, mitä numeroita ei ole veikattu ja järjestelee arvontalaitteet niin, että hupsistakeikkaa, 7 oikein -tulosta ei tule kenellekään. Kätevää. Tämän täytyy pitää paikkaansa, koska ei vaan ole mahdollista, että vuodesta toiseen joka helvetin kierroksella on vain nollasta 2:een täysosumaa. En tunne ainuttakaan lottomiljonääriä, en edes etäisesti. Kun esim. Lottoa on pelattu Suomessa vuodesta 1970 eli 50 vuotta, niin jo on perkele, jos ei jokainen tuntisi tai tietäisi ainakin yhden lottovoittajan.

      • Anonyymi

        Matematiikka on vaikea laji;)
        ''...jo on perkele, jos ei jokainen tuntisi tai tietäisi ainakin yhden lottovoittajan.''
        Tällä vuosituhannella lotossa 10 milliä tai enemmän voittaneita on 10 kpl. Montako tunnet ?


      • Anonyymi

        "ei vaan ole mahdollista, että vuodesta toiseen joka helvetin kierroksella on vain nollasta 2:een täysosumaa."

        Kyllä se vaan on. Opettele vähän todennäköisyyslaskentaa.

        Ihan alkeisjuttuna se, että kun mahdollisia rivejä on n. 19 miljoonaa ja normikierroksella pelataan jotain 6-7 miljoonaa riviä, niin on jotakuinkin 2/3 todennäköisyys, ettei tule yhtään osumaa.

        Niitä päävoiton voittaneita on kai parisen tuhatta eli suunnilleen yksi viittätuhatta suomalaista kohden. On siis varsin epätodennäköistä, että sattumanvaraisesti valittu suomalainen tuntisi ketään heistä. Sitäpaitsi melkoinen osa heistä luultavasti pitää asian omana tietonaan, joten on varsin todennäköistä, että moni niistä, jotka tuntevat lottovoittajan, ei sitä itse tiedä.

        Veikkausta huijaamisesta syyttävät eivät tajua matematiikasta mitään. Eivät siis sitäkään, ettei Veikkauksen TARVITSE huijata, koska he ovat tehneet pelien säännöt.

        Sinänsä tässä on paradoksi: jos ihmiset yleisesti TODELLA tajuaisivat, miten hemmetin epätodennäköistä lotossa voittaminen on, tai ainakin vähentäisivät sen sille tasolle, jolla minä pelaan: yksi rivi viikossa jokaisessa lottopelissämme (lotto, viikkari, ejp), nettokustannus n. satanen vuodessa (pikkuvoittoja tulee silloin tällöin). Siitä taas seuraisi, että pelivaihto romahtaisi ja päävoitot sitä myöten vielä nykyistäkin surkeammiksi.

        Veikkaus ei tietääkseni kerro julkisuuteen mitään lukuja siitä, paljollako keskimäärälottoaja pelaa. Oma uskoni on, että tyypillisin on jokin 10 riviä kerralla eli jos kaikki siirtyisivät järkevään (eli minun) pelitapaan, putoaisi viikkomyynti alle miljoonan => päävoittokin romahtaisi jonnekin 200 000 euron pintaan. Silloin menisi pohja minunkin pelaamiseltani (jonka idea on juuri siinä, että eurolla ostan itselleni oikeuden haaveilla voitosta, jonka turvin voisi lopettaa työnteon).


    • Anonyymi

      Veikkauksen pelejä pelaavat pääosin köyhät, pienituloiset, eläkeläiset yms. Veikkaus sponsoroi näillä varoilla taidetta, urheilua ym. kulttuuria, jonka kuluttajia ovat pääosin hyvätuloiset. Eipä ole Veikkaus lahjoittanut pennin latia työttömille tai muille pienituloisille, vaikka tekee miljarditulosta. Näin siis köyhä väestönosa rahoittaa rikkaiden huveja. I think that's great!

      - Not.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Mutta miksi Veikkauksen tulisi rahaa työttömille lahjoittaa, sitä varten ovat työttömyys- yms. korvaukset.
        Ehkä olisi em. kommentoijankin hyvä tutustua Veikkauksen toimintaan joka muuten on tarkoin lakiin kirjoitetun mukaista.
        Aloittajan kommentti on ja surkuhupaisa, hän kun pahoittelee että Veikkaus pystyy itse sääntelemään pelejään...kenen niitä sitten tulisi pystyä sääntelemään ellei pelinpitäjän?
        Ei kai kenellekään voi olla uutta se, että pelaamisessa pelinpitäjä saa enemmän kuin voittoina tulouttaa, ihan oikeasti, eikö tätä tajuta? Veikkaus sääntelee pelinsä niin, että voittoina tuloutetaan pelaajille melko tasan puolet pelaajien laittamista rahoista, sekin on lailla määritelty, yllätys eikö totta?
        Jotta em. toteutuisi, eri pelien vaikeusaste on siksi aseteltava juuri sopivaksi. itse sain edellisvakioveikkauskierroksella 10 oikein tuloksella reilut 8 Euroa mutta kun olen pelannut muutaman viikon kestoa hintaan 12.50 niin tappiollahan minä edelleen olen.
        Eivätkä ne kansainväliset pelinpitäjät sen kummemmalla periaatteella toimi, voittoa ne haluavat ja saavat.


      • Anonyymi

        Paljonkohan menee noille yön pizzakerhoille? Moniosaajathan niitä pyörittävät!


    • Anonyymi

      Pitäisikö Veikkauksen vähitellen alkaa taas mainostamaan eurojackpottia jotta Suomeenkin saataisiin päävoitto tänä vuonna.
      Ennen joulua pk seudulla asuva nettipelaaja saanee jälleen pienemmän päävoiton mutta voisiko koneet päivittää niin, että koko maan nettipelaajilla on mahdollisuus voittaa jo aijemmin. Markettiporukoille on jo mennyt tarpeeksi.
      Norja ja Saksa dominoivat liikaa.

    • Anonyymi

      Veikkaus lähetti viestin, jossa kerrottiin, että pelistä maksettu viikko siitten vahingossa liikaa, ja se peritään takaisin, ja pahoiteltiin aiheutunutta mielipahaa.
      Liikaa maksettua voittoa ei huomannut. Miten luottaa peliin tämän jälkeen? Voittoja tulee harvoin ja nekin msksettava takaisin?

      • Anonyymi

        Kaiken lisäksi raha jo pelattu takaisin.


      • Anonyymi

        Nolo provo.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nolo provo.....

        Mitä tarkoitat ”nolo provo”?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoitat ”nolo provo”?

        Kysy joltain aikuiselta, ei sukulaiselta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nolo provo.....

        Mikä viesteistä on mielestäsi nolo provo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä viesteistä on mielestäsi nolo provo?

        Eikö pelaaminen kannattaisi lopettaa kokonaan? Vai onko kenties riippuvuus iskenyt? Olen itse kärsinyt peliriippuvuudesta mut nyt kuivilla. Tiedän miten vaikeata lopettaminen on, mutta suosittelen. Mieliala on paljon parempi ilman pelaamista. Retkahtanut taas on aika lailla maassa. Tiedän mistä kirjoitan.

        T: köyhä mutta onnellinen


    • Anonyymi

      Kaverini luki jostain suomalaisesta uutissivustosta uutisen, että jokeri arvonnassa olisi sen arvontakoneen seinän takana mies painelemassa nappia, mihin numeroon se pysähtyy.Uutinen kuulemma poistettiin nopeasti. No, jos on totta, niin kertoo kaiken , ainakin minulle koko homman tasosta.

      • Anonyymi

        Kaverisi valehteli. Arvontakoneen ja kaiken muunkin takana on nainen.


    • Anonyymi

      Suomen kansa voisi vaatia veikkausta lopettamaan tietokoneitten käytön ja vanhat kunnon veikkauspallot käyttöön esim kenossa,laki aloite vaan pystyyn veikkausta vastaan!!!

      • Anonyymi

        Eikö kannattaisi lopettaa pelaaminen kokonaan! Mitä suurempi joukko tajuaa näin tehdä sitä suuremmalla todennäköisyydellä Viekkauksen paskapelit myös katoavat.


      • Anonyymi

        Ihan sama miten rivit arvotaan, aina on niitä jotka vinkuvat huijauksesta. Siis niitä jotka eivät voita;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan sama miten rivit arvotaan, aina on niitä jotka vinkuvat huijauksesta. Siis niitä jotka eivät voita;)

        Mistähän peleistä sinä olet voittanut? kerro meille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistähän peleistä sinä olet voittanut? kerro meille.

        Kenelle ”meille”?


      • Anonyymi

        Bingo se vasta veijareiden peli onkin! Siellä samat nimimerkit mellastaa, joku voi viedä koko kierroksen bingot yksinään! Ja meneppäs itse pelaamaan sillä vaivaisella yhdellä tai kahdella kupongilla joihin on juuri varaa, niin jäät kuin eno veneestä, tasaisesti heittelee osumia paikasta toiseen niin ettei varmaan pääse edes jännittämään. Jos yhden taakse pääsee niin oikein kuin vit...lua että samalla hetkellä kilahtaa jo bingo jollekin suosikille. Ja missähän ne näiden bingojen suurvoittajien nimimerkit näkyy ja minnepäin ne voitot menivät? Nytkin pari viikkoa sitten joku veti Rubiini bingosta n 150 000€ vaan eipä ole löytynyt uutista voittajien tai voittojen välilehdeltä sieltä veikkauksen sivuilla. Vanhoja eurojack ym suurvoittoja kyllä näkyy!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenelle ”meille”?

        Hyvä kysymys


    • Anonyymi

      Veikkauksen sivulta vaan itsekielto määrittelemättömäksi ajaksi. Ja pitäis sitten vielä saada systeemi miten kaikki uhkapelit vois kieltää.

      • Anonyymi

        Kaikki rahapelit tuovat kirousta ja pahaa mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki rahapelit tuovat kirousta ja pahaa mieltä.

        Samaa mieltä. Pelaamisesta lopputulema on ainakin mulla selkeästi negatiivinen. Kunpa sellaisia ei olisi olemassakaan!


    • Anonyymi

      Niin... Loton palautusprosentti on kokonaiset 39,1% heti. Lisäksi 0,9 % siirretään myöhemmille kierroksille.
      Eli kovasti paljon miinuksen puolelle menee Veikkauksen pelitilin talletukset.

      Laittaisitko rahasi pankin tilille tietäen sen tosiasian, että tänään sinne laitettu satanen onkin ensi kuussa vain 40 euroa?

      • Anonyymi

        Onneks lopetin. En kyllä likimainkaan 40 % saanut takaisin lotto - turhuuspeleihin "sijoittamistani" rahoista. Tuo onkin keskiarvo, koska mahd. 7 oikein - arvaajat yms. Vie isot siivut potista. Mahd. Päävoittajilla korkoprosentti onkin juhlallinen. Mulla se oli usein kuukausikaupalla pelkkää nollaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneks lopetin. En kyllä likimainkaan 40 % saanut takaisin lotto - turhuuspeleihin "sijoittamistani" rahoista. Tuo onkin keskiarvo, koska mahd. 7 oikein - arvaajat yms. Vie isot siivut potista. Mahd. Päävoittajilla korkoprosentti onkin juhlallinen. Mulla se oli usein kuukausikaupalla pelkkää nollaa.

        Ihan se ja sama onko arvonnat rehellisiä. Ei niistä mitään voita. Vaikka olisivat rehellisiä niin ei lottovoitto la-iltojen arvonnoissa ole kovin todennäköistä : 1 : 18 660 000 noin suurin piirtein. Jos siis arvaa oikein kaikki 7 numeroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan se ja sama onko arvonnat rehellisiä. Ei niistä mitään voita. Vaikka olisivat rehellisiä niin ei lottovoitto la-iltojen arvonnoissa ole kovin todennäköistä : 1 : 18 660 000 noin suurin piirtein. Jos siis arvaa oikein kaikki 7 numeroa.

        Aina voi olla pelaamatta. Mutta aikuisella ihmisellä on vapaus pelata rahapelejä ja menettää siihen omaisuutensa. Itse kadun jokaikistä peliretkahdustani. Myös niitä jotka johtivat hetkellisiin voittoihin... Jotka taas pian menivät... En käsitä miksi vieläpä valtio ylläpitää tällaista helvetllistä orjuuttajaa. Loton oksettavien mainosten ja voittajauutisten [keksittyjen tai aitojen] äärellä kannattaa muistaa, että pelaaminen on vienyt joiltakin ihmisiltä jopa koko omaisuuden, terveyden, perheen... Voinut johtaa jopa itsetuhoiseen käytökseen. Miten valtio voi harjoittaa tällaista toimintaa. Helppo on niiden virnuilla joilla pelaaminen on hallinnassa. Kaikilla se ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina voi olla pelaamatta. Mutta aikuisella ihmisellä on vapaus pelata rahapelejä ja menettää siihen omaisuutensa. Itse kadun jokaikistä peliretkahdustani. Myös niitä jotka johtivat hetkellisiin voittoihin... Jotka taas pian menivät... En käsitä miksi vieläpä valtio ylläpitää tällaista helvetllistä orjuuttajaa. Loton oksettavien mainosten ja voittajauutisten [keksittyjen tai aitojen] äärellä kannattaa muistaa, että pelaaminen on vienyt joiltakin ihmisiltä jopa koko omaisuuden, terveyden, perheen... Voinut johtaa jopa itsetuhoiseen käytökseen. Miten valtio voi harjoittaa tällaista toimintaa. Helppo on niiden virnuilla joilla pelaaminen on hallinnassa. Kaikilla se ei ole.

        Pitäisikö pelit kieltää muutaman sellaisen takia jotka menettää kaiken Veikkaukselle. Mitähän tähän sanovat maamme EJP - miljonäärit? No, heille kielto sopii koska eivät menetä mitään minkään kiellon seurauksena. Mutta mahdollinen tukeva lotto miljonääri tuskin luopuu tulevasta voitostansa jonkun tuntemattoman peliriipouvaisen vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina voi olla pelaamatta. Mutta aikuisella ihmisellä on vapaus pelata rahapelejä ja menettää siihen omaisuutensa. Itse kadun jokaikistä peliretkahdustani. Myös niitä jotka johtivat hetkellisiin voittoihin... Jotka taas pian menivät... En käsitä miksi vieläpä valtio ylläpitää tällaista helvetllistä orjuuttajaa. Loton oksettavien mainosten ja voittajauutisten [keksittyjen tai aitojen] äärellä kannattaa muistaa, että pelaaminen on vienyt joiltakin ihmisiltä jopa koko omaisuuden, terveyden, perheen... Voinut johtaa jopa itsetuhoiseen käytökseen. Miten valtio voi harjoittaa tällaista toimintaa. Helppo on niiden virnuilla joilla pelaaminen on hallinnassa. Kaikilla se ei ole.

        ''....pelaaminen on vienyt joiltakin ihmisiltä jopa koko omaisuuden...''

        Saavutetut taloudelliset hyödyt ovat paljon suuremmat kuin kourallisen hölmöjä aiheuttamat ongelmat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ''....pelaaminen on vienyt joiltakin ihmisiltä jopa koko omaisuuden...''

        Saavutetut taloudelliset hyödyt ovat paljon suuremmat kuin kourallisen hölmöjä aiheuttamat ongelmat.

        Joo, onnittelut miljonääri-narsistille! Varmaan sanot kaikille eri syistä itsarin tehneiden omaisille että mitäs oli hölmö. Olet kuvottava narsisti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, onnittelut miljonääri-narsistille! Varmaan sanot kaikille eri syistä itsarin tehneiden omaisille että mitäs oli hölmö. Olet kuvottava narsisti.

        Ei omaisille tarvitse sanoa, ne tietävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan se ja sama onko arvonnat rehellisiä. Ei niistä mitään voita. Vaikka olisivat rehellisiä niin ei lottovoitto la-iltojen arvonnoissa ole kovin todennäköistä : 1 : 18 660 000 noin suurin piirtein. Jos siis arvaa oikein kaikki 7 numeroa.

        Toisia onni suosii....
        https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006639191.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei omaisille tarvitse sanoa, ne tietävät.

        Säälin sinua.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Säälin sinua.

        Sääli on sairaus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sääli on sairaus.

        Forssa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Forssa

        Sielläkin on tullut pelattua ja hävittyä. Ihan sama mistä lottorivit ostaa tai muutoin rahansa lahjoittaa pois. Ei peliautomaatti ole armollinen. Se vie rahasi... Myös Forssassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sielläkin on tullut pelattua ja hävittyä. Ihan sama mistä lottorivit ostaa tai muutoin rahansa lahjoittaa pois. Ei peliautomaatti ole armollinen. Se vie rahasi... Myös Forssassa.

        Forssassa minäkin olen menettänyt kaikki lottopeleihin tuhlaamani rahat. Mut ei kai paikkakunnalla ole merkitystä sattuma-arpajaisissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäisikö pelit kieltää muutaman sellaisen takia jotka menettää kaiken Veikkaukselle. Mitähän tähän sanovat maamme EJP - miljonäärit? No, heille kielto sopii koska eivät menetä mitään minkään kiellon seurauksena. Mutta mahdollinen tukeva lotto miljonääri tuskin luopuu tulevasta voitostansa jonkun tuntemattoman peliriipouvaisen vuoksi.

        Ai muutaman..?


    • Anonyymi

      Lauantai
      Herra Jeesus, tule sydämeemme.
      Tuo tullessasi armo ja rauha.
      Maailmamme on täynnä rauhattomuutta, kateutta ja vihaa.
      Se jättää meidät tyhjyyteen ja epätoivoon.
      Anna meille sanan nälkä ja armon ikävä.
      Ravitse meidät taivaan leivällä.
      Kuule meitä, sinä, joka elät ja hallitset
      Isän ja Pyhän Hengen kanssa aina ja ikuisesti.

    • Anonyymi

      Pelatkaa vaan suurilla summilla kyllä se voitto jollekin napsahtaa..
      T: kansantalous

      • Anonyymi

        En enää lahjoita vähäisiä rahavarojani Veikkaukselle!


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe