Millaista on helvetissä?

Anonyymi

Aika ajoin tällä palstalla on kysytty että mitä siellä taivaassa oikein tehdään jos sinne saakka päästään? Että onko duunia? Minkä ikäisiä ihmiset siellä ovat? Miten asutaan? Jne jne jne? Näihin ei oikein kukaan ole koskaan vastannut, joten se siitä.

Mutta kysytään siten vastapainona että millainen paikka se helvetti sitten on? Ja millainen on sen päivärutiini? Että mitä siellä siis tapahtuu päivästä toiseen? Ja pääseekö sieltä joskus pois jos on ”kiltisti”?

37

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No tässä on yksi vastaus. Ja ihan "aitopaikalta". Nimittäin kolumbilaiset nuoret ovat päässeet käymään helvetissä. Näin he kertovat paikasta:

      http://divinerevelations.info/Documents/7_Jovenes/Finnish_7_Youths_Hell.htm

      "Herra salli meidän katsella miestä, joka oli yhden padan sisällä. Hän oli ylösalaisin ja liha tippui paloina hänen naamastaan. Hän katsoi Herraa läpitunkevasti ja sitten hän alkoi huutaa ja kutsua Jeesuksen nimeä. Hän sanoi: ”Herra armahda! Herra anna minulle mahdollisuus! Herra vie minut pois tästä paikasta!”

      Mutta Herra Jeesus ei tahtonut katsoa häneen. Jeesus yksinkertaisesti vain käänsi selkänsä hänelle. Kun Jeesus teki näin, alkoi mies kirota ja pilkata Herraa. Tämä mies oli John Lennon, saatanallisen ”The Beatles” bändin jäsen. John Lennon oli mies, joka pilkkasi Herraa elämänsä aikana.

      Hän väitti että kristinusko oli häviämässä ja että Jeesus Kristus tultaisiin unohtamaan kokonaan. Siitä huolimatta tämä mies on tänä päivänä Helvetissä ja Jeesus Kristus on elossa!! Kristinusko ei ole myöskään hävinnyt."

      Kysymys kuuluu tietysti että onko tämä totta vai onko koko porukka ollut höpö höpö- ainessa ja nähneet näkyjä? Kommentteja...

      • "Kysymys kuuluu tietysti että onko tämä totta vai onko koko porukka ollut höpö höpö- ainessa ja nähneet näkyjä? Kommentteja..."

        No voi tuollaisia höpöjä kirjoittaa ilman höpöaineitakin. Mutta mielikuvituksen tuotetta tuo tarina joka tapauksessa on.


      • Anonyymi
        Antroposeeni kirjoitti:

        "Kysymys kuuluu tietysti että onko tämä totta vai onko koko porukka ollut höpö höpö- ainessa ja nähneet näkyjä? Kommentteja..."

        No voi tuollaisia höpöjä kirjoittaa ilman höpöaineitakin. Mutta mielikuvituksen tuotetta tuo tarina joka tapauksessa on.

        No jos nämä ovat höp höpöjä. niin miksi koskaan kukaan hihhuli ei suoraan sano että nuo "tiedot" eivät pidä paikkansa? Miksi he sallivat moisten oman pesän likaajien kirjottavan ja julistavan täyttä puppua?

        Eivätkö he tajua, että juuri tuollaiset kirjoituksen karkoittavat uskon parista sellaiset ihmiset, jotka saattaisivat olla uskoon tulossa? Mutta kun lukevat moisia höpö höpöjä, heille tulee kiire välttää koko porukkaa...


      • Anonyymi kirjoitti:

        No jos nämä ovat höp höpöjä. niin miksi koskaan kukaan hihhuli ei suoraan sano että nuo "tiedot" eivät pidä paikkansa? Miksi he sallivat moisten oman pesän likaajien kirjottavan ja julistavan täyttä puppua?

        Eivätkö he tajua, että juuri tuollaiset kirjoituksen karkoittavat uskon parista sellaiset ihmiset, jotka saattaisivat olla uskoon tulossa? Mutta kun lukevat moisia höpö höpöjä, heille tulee kiire välttää koko porukkaa...

        Lienee kyse siitä, että heidän skenessään nuo kertomukset ovat silti ihan siistejä juttuja niin ajateltuina, että ehkä ovatkin totta. Käytännössä tuo on helvetillä pelottelua, koska pelkkä "ajattelepa jos" -tyyppinen arvuuttelu riittää joillekin saamaan aikaan kavahduksen. Tarinan ei tarvitse olla totta eikä uskottava, mutta jos se on tarpeeksi karmea, niin se tekee tehtävänsä.


    • Anonyymi

      Minä kun olen ollut siinä käsityksessä että elän helvetissä. "Eihän me tollasta helvettiä omillemme halua"

    • Anonyymi

      Raamatun mukaan synnin palkka on kuolema, kadotus, häviäminen olemattomiin.
      Ja Jlan armollinen lahja iankaikkinen elämä.

      • Anonyymi

        Et vastannut aloituksen kysymykseen...

        Jokainen ihminen joka syntyy, myös kuolee, katoaa ja häviää olemattomiin. Ei tähän prosessiin tarvita uskontoa.

        Uskoa tarvitaan vasta siinä, että meillä on jokin muu vielä edessä: Taivas, Paratiisi, Helvetti, Tuonela, Hades, uffomiesten abduktoimana astraalihahmona seikkailu tai reinkarnaatio kärpäsenä syömään lehmänläjää.

        Paradoksi on siinä, että esim. se mikä on yhdelle helvettiä ja ikuista kidutusta tyhmien ihmisten seassa (=S24:n keskusteluosiot), on toiselle taivaallinen pakopaikka, josta ei millään malta olla poissa. Päätöksenteko saattaa siis olla ihan vaan kylmän pragmaattinen, ainakaan noiden tampioiden kanssa en halua mihinkään ikuiseen elämään. Peppuseksipelkoinen aitokristitty ei tietenkään halua että Taivaaseen päätyy yhtään Jeesuksen sinne hyväksymää homoa/lesboa tai bi:tä, joten hän saattaakin siinä pelossa alitajuntaisesti näinä suvaitsevaisuuden päivinä tuomita itsensä Helvettiin, koska niitä kiintiöhomoja menee sinne Taivaaseen. Hirmu tarkkana saa uskova olla, eikä ihme olekaan, että ahdistus on valtaisa peppukipuisten piirissä, josta taas voisi ajatella, että he luovat itse itselleen jo sen Helvetin ja ahdistuksen täällä eläessään, kun vaihtoehtona voisi olla vaan antaa vastuu asioista Jumalalle ja tämän paremmille päätöksille itse kunkin jatko-osoitteesta.

        Se vaikuttaa epätodennäköiseltä, että sitten Taivaassa tai edes Helvetissä olisi asiaan kuitenkaan mitään sanomista, koska Herran tahto on Herran tahto ja mikäs uskova se sellainen on joka Herraansa vastaan kapinoi?

        Ehkä helpointa kaikille olisi tieto siitä, että filmi katkeaa ja that's it. Elä tämä elämä niinkuin on oikein, ole kiltisti ja sillai, niin ei tartte sitten miettiä, kun olet kuitenkin parhaasi tehnyt.

        👍


    • Anonyymi

      Taivaassa ihmiset jaetaan joko laulukuoroon tai soittajiin.
      Työtä tehdään keskeytymättömässä kolmivuorossa. Työaikana ei ole varsinaisia taukoja ole mutta viinileili kiertää kokoajan. Palkka maksetaan päivän päätteeksi kalana, leipänä ja viininä. Asuntoa ei tarvitse koska taivaassa on aina loistava keli. Päivän päätteeksi voi etsiä mukavan paikan varjostavan puun alta . Huilata, syödä, juoda ja valittaa naapurin kanssa kokemaansa vainon määrää.

    • Anonyymi

      Helvetti tarkoittaa iankaikkista eroa Jumalasta. Ja kyse on lopullisesta kuolemasta eli helvetissä sielu tuhoutuu jolloin ihminen lakkaa olemasta.

      • Anonyymi

        Eli olette muuttaneet taas sanomaa, kun sanoin kuolemaan päättyvän kaiken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli olette muuttaneet taas sanomaa, kun sanoin kuolemaan päättyvän kaiken.

        Menin riparille 2011. Noin rippipappi opetti asiasta silloin. Ei se mitenkään sinusta johdu.


    • Anonyymi

      Typerää.
      Päätä jossain vaiheessa kumpaa se on?
      Eroa jumalasta vai tyhjiin raukeaminen.
      Viimeksi mainittu kuitenkin tapahtuu jok'ikiselle.
      Lohduttava ja helpottava ajatus.

      • Anonyymi

        Itse voi helvetin kyhätä ihan täällä maan päällä itselleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse voi helvetin kyhätä ihan täällä maan päällä itselleen.

        Siitä huolimatta edelleen ihmetyttää se että kun tässä yritetään nimenomaan ”aitouskovaisilta” kysyä että mikä se helvetti oikein on, niin siihen ei kukaan vastaa. Ei vaikka käsitys helvetistä on keskeinen osa heidän uskoaan. Joten edelleen odotetaan niitä vastauksia joita ei sitten nähtävästi koskaan tule.

        Sen sijaan se sitten ihmetyttää että kun joku tunnettu ateisti kuolee, niin alkaa ilkkuminen tämän joutumisesta suoraan helvettiin. Eli saman tien otetaan jumalan rooli ja tuomitaan ihminen helvetin lieskoihin, joita kuitenkin uskonnollisessa taiteessa kuvataan.

        Tämä tuli Hyvin esille kun Steven Hawking kuoli. Palsta pursusi näitä "ilotteluja" helvetin tulista. Varsinkin kun monelle hihhulille paljastui vasta nyt että Hawking pystyi kumoamaan jumalan olemassa olon. Keskein tekijä on painovoima ja se, että oma aurinkokuntamme ole maailmankaikkeudessa kovin merkityksellinen. Maailmankaikkeutta ei ole luotu vain palvelemaan ihmistä.

        https://yle.fi/uutiset/3-5624955


    • Anonyymi

      Kyselet kuin lapsi, kuvitellen, että 'joku muu' tietää jotain, mistä sinulla ei ole tietoa. Jos luet Raamatun läpi, saat varsin paljon tietoa helvetistä ja taivaasta. Jeesus puhui helvetistä paljon. Helvettiin joutuvat ne, jotka eivät usko Jeesuksen sovitustyöhön, jumaluuteen ja ylösnousemukseen. Ei auta, vaikka olisi ollut ihmisten mielestä tai omasta mielestään ihan hyvä ihminen. Siellä ei kunnioiteta arvosanojasi, maallista asemaasi, eikä mitään persoonallista sinussa. Sinulla ei ole siellä oikeutta valittaa minnekään kohtelustasi. Olet täysin pahan voimien vallassa. Sinulla on täysi tajunta ja muistot maallisesta elämästäsi. Kadut katkerasti, että tuhlasit elämäsi ja kielsit Jeesuksen, joka rakasti sinuakin niin, että maksoi syntisi ristillä, ettei sinun tarvitsisi maksaa niitä itse helvetissä ikuisesti.

      Helvetissä on ikuinen kärsimys. Ehkä uskottavin näky asiasta, jonka olen kuullut, oli Bill Weisellä. Hän oli uskossa, mutta sai näyn, jossa joutui helvettiin. Hänen kuvauksensa on mieliinpainuva. Hän on nyt puhunut siitä niin monta vuotta, että siitä on tainnut tulla hänelle rutiinia, aikaisempiin videoihin verrattuna. Suosittelen etsimään vanhempia videoita häneltä. Hän kertoo seuraavanlaista: Helvetissä on pimeää, polttavan kuumaa, hengitysilma on iljettävän hajuista ja pistävää ja sitä voi hengittää vain pienin haukkauksin. Koko ajan on kauhea kärsimys jo kuumuuden takia, ja koko ajan sinua rääkkää mitä julmemmilla tavoilla pahat henget. Sinulla ei ole hetkenkään lepoa, ei keskustelua kenenkään kanssa, ei ruokaa, ei pisaraakaan vettä. Kauheinta on toivottomuus: tiedät, että sinun katumuksesi on nyt myöhäistä etkä tule koskaan pääsemään pois. Viimeisellä tuomiolla helvetti heitetään tulijärveen, ja se ei ole sen parempi paikka. Kärsimys jatkuu ja jatkuu, ikuisesti.

      Taivaassa käyneensä väittävät myös monet. Raamattu kertoo siitä paljonkin. Lue vaikka Ilmestyskirjan loppupuolelta. Monet ovat kertoneet siirtyneensä kuolemansa jälkeen (josta he sitten virkosivat takaisin maalliseen elämään) valtavan rakkauden läsnäoloon, jossa oli niin autuaallisen hyvä olla, että sieltä ei olisi millään halunnut pois. Yhtäkkiä ymmärrät kaiken täysin. Siellä on kuvaamattoman kaunista. Se selviää Raamatusta, että kristityt saavat Kristuksen tuomioistuimessa palkkioita, jos ovat toimineet Jumalan tahdon mukaan uskoon tulonsa jälkeen: kruunuja, jalokivia, kultaa ja hopeaa. Voimme siis investoida ikuisuuteemme olemalla uskossa ja yrittämällä tehdä Jumalan tahdon. Maallista omaisuutta ei kukaan saa mukaansa ei helvettiin eikä taivaaseen. Taivaassa tapaat taas kaikki uskossa kuolleet rakkaasi. Vauvoina kuolleet ja ennen syntymääkin kuolleet lapset ovat taivaassa odottamassa sinua.

      Jeesus tulee pian, ehkä jo tänään, noutamaan omansa taivaaseen vihan ajan alta, joka kestää seitsemän vuotta. Sen jälkeen hän palaa maan päälle ja perustaa tuhatvuotisen valtakuntansa tänne halliten yksinvaltiaana Jerusalemista käsin. Saamme kokea, millaista on elää hyvän hallinnon alla, nykyisen pahuuden sijaan.

      Ei ole mahdollista vetäytyä pelistä pois sillä, että sanoo, ettei usko mihinkään tuollaiseen. Jos ei usko, määränpää on automaattisesti helvetti. Itse ei omilla hyvillä teoillaan voi itselleen taivaspaikkaa hankkia. Jeesus on ainoa tie. Sitä ei oikein ymmärrä ennen kuin on tullut uskoon. Siksi kannattaa rukoilla Jumalalta armoa uskoa, koska omin voimin ei edes siihen pysty.

      Jumala sinua siunatkoon. Tee ratkaisusi nyt. Kenellekään meistä ei ole taattu edes seuraavaa hetkeä.

      • Anonyymi

        Heh hehe hehe hehe hehe hee. Ja sitten kuitenkin keskeinen osa tiedän uskoa on se, että viimeisenä päivä kun jeesus tulee alas taivaista, niin silloin ihmiset nousevat haudoistaan ja joutuvat viimeiselle tuomiolle. Silloin heidät punnitaan että kuuluvatko he helvettiin vaiko taivaaseen.

        Nyt sinä kuitenkin jo tyrkytät helvettiä heti kuoleman jälkeen. Eikös tämä nyt ole lievästi sanottuna sinun oman uskosi vastaista? Miten se helvetti ja taivas voi olla olemassa jo nyt? Vai antaako raamattusi tässä kohtaa virheellistä infoa? Vai onko sinulla ihan oma raamattu jota uskoa ja jonka mukaan elää?

        Kerro myös että miten me nyt elämme "pahuuden alla"? Miten sinun elämäsi on nyt niin kurjaa kun meillä on demokraattinen hallitusmuoto ja siihen keskeisesti liityvä sananvapaus? Miten yksinvaltias jeesuksen aikana sinun ja muiden ihmisten elämä parantuisi? Miten sellaiset maalliset asiat kuin jalokivet ja kulta, niin miten ne "parantavat" sinun elämääsi taivaassa? Varsinkin jos niitä on kaikilla?

        Plus vielä että jos taivaassa tapaa myös vauvoina kuolleet, niin ovatko he edelleen vauvoja? Ovat he vauvoja koko ajan kun ovat taivaassa? Siis sinun käsityksesi mukaan kai iäisyyden? Vai mikä on heidän ikänsä? Jos minä kuolen vaikka 80-vee iässä ja isäni kuoli 53-vuotiaana, niin olenko minä sitten taivaassa vanhempi kuin isäni?


      • "Ehkä uskottavin."

        Ja se Wiesen kertomus oli stereotyyppinen helvetin kauhuilla hekumointi. Ja kyseessä siis on vain hänen väitteensä. Ja tämä on jonkun mielestä uskottavinta. Noh, usko näköjään voi olla niin kovin helppoa.


      • Anonyymi

        "Jeesus tulee pian, ehkä jo tänään, noutamaan omansa taivaaseen"

        Tuota hard core -ihmettä on odotettu jo pari tuhatta vuotta. Se kutkutttaa monen uskovan mieltä sen verran kivasti, että kummasti sitä jaksetaan edelleen odottaa. Joku harva ehkä tosissaankin.

        Kuolemaan liittyvä lohduttava totuus on yksinkertainen. Ihmisen olotila on sama kuin on ennen syntymääkin. Ihmistä ei siis ole. Sammunut kuin loppuun palanut kynttilä.


      • Anonyymi

        Mukava lukea rehellisen kristityn tulenpalavaa perinne tietoutta, kuin liberaali pappien sumutusta kristillisyydestä.


    • Anonyymi

      Vasarahelvettiä uskovaiset tänne pohjoiseen kaavailee, joka päivä joku saa vasarasta päähänsä.

      • Ei kait nyt sentään. Täälläkin isonkirjan vyöhykkeellä on ihan rauha maassa.


      • Anonyymi
        TolkunIhminen kirjoitti:

        Ei kait nyt sentään. Täälläkin isonkirjan vyöhykkeellä on ihan rauha maassa.

        Tappaminen Jumalan nimessä ei kuulu vain muslimeille. Jo Raamatun alussa Aabrahamia kehotettiin tappamaan poikansa. Hän ei tappanut, mutta hän olisi tappanut, jos häntä ei olisi estetty.” On siis turha puhua tappamisesta Jumalan nimessä islamissa, kristinuskossakin ollaan valmiita siihen.

        https://www.youtube.com/watch?v=TmBndLrcN-Q
        Paras video. Selittä paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tappaminen Jumalan nimessä ei kuulu vain muslimeille. Jo Raamatun alussa Aabrahamia kehotettiin tappamaan poikansa. Hän ei tappanut, mutta hän olisi tappanut, jos häntä ei olisi estetty.” On siis turha puhua tappamisesta Jumalan nimessä islamissa, kristinuskossakin ollaan valmiita siihen.

        https://www.youtube.com/watch?v=TmBndLrcN-Q
        Paras video. Selittä paljon.

        1:25:48 Jumala ja pahuus
        https://www.youtube.com/watch?v=TmBndLrcN-Q


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Julma kansanmurha jumalan nimissä, jumalan käskystä tapetaan julmasti. Siis ihan kristinuskossa, ei islamissa tällä kertaa.
        1 tunti ja .27 min.
        https://www.youtube.com/watch?v=TmBndLrcN-Q

        Kamalaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tappaminen Jumalan nimessä ei kuulu vain muslimeille. Jo Raamatun alussa Aabrahamia kehotettiin tappamaan poikansa. Hän ei tappanut, mutta hän olisi tappanut, jos häntä ei olisi estetty.” On siis turha puhua tappamisesta Jumalan nimessä islamissa, kristinuskossakin ollaan valmiita siihen.

        https://www.youtube.com/watch?v=TmBndLrcN-Q
        Paras video. Selittä paljon.

        ¤Tappaminen Jumalan nimessä ei kuulu vain muslimeille.¤
        Niin ilmeisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tappaminen Jumalan nimessä ei kuulu vain muslimeille. Jo Raamatun alussa Aabrahamia kehotettiin tappamaan poikansa. Hän ei tappanut, mutta hän olisi tappanut, jos häntä ei olisi estetty.” On siis turha puhua tappamisesta Jumalan nimessä islamissa, kristinuskossakin ollaan valmiita siihen.

        https://www.youtube.com/watch?v=TmBndLrcN-Q
        Paras video. Selittä paljon.

        Mitä tähän sanotte, laupeat kristityt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tappaminen Jumalan nimessä ei kuulu vain muslimeille. Jo Raamatun alussa Aabrahamia kehotettiin tappamaan poikansa. Hän ei tappanut, mutta hän olisi tappanut, jos häntä ei olisi estetty.” On siis turha puhua tappamisesta Jumalan nimessä islamissa, kristinuskossakin ollaan valmiita siihen.

        https://www.youtube.com/watch?v=TmBndLrcN-Q
        Paras video. Selittä paljon.

        Mitäs kristityt tähän? Oikeuttavat senkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Julma kansanmurha jumalan nimissä, jumalan käskystä tapetaan julmasti. Siis ihan kristinuskossa, ei islamissa tällä kertaa.
        1 tunti ja .27 min.
        https://www.youtube.com/watch?v=TmBndLrcN-Q

        Mitä tähän sanotte, kristityt? Oikeutatte sen myös.


    • Anonyymi

      Persu isäntä hakkaamassa vaimoaan lasten parkuessa huoneissaan.

      • Anonyymi

        Putin sääti lailliseksi ryssissä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Innan tuli Back.

        Goddes Innan, original "Jesus"


    • Anonyymi

      No samanlaista kun nyt persujen ja kokoomuksen johtaessa maata😁

      • Anonyymi

        eli ei hyvä


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      127
      2356
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      108
      1403
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      334
      1140
    4. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      111
      1104
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1077
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      975
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      710
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      699
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      690
    10. 50
      674
    Aihe