Polttoaineiden vero on liian korkea, haitallinen

Anonyymi

Bensan ja dieselin litrahinta on haitallinen ihmisille.

Yhteiskunnassa pitäisi pyrkiä parempaan elämään, ei keräämään veroja ihmisiltä koska ne on oikeasta elämästä pois. Ja näkyy suoraan niin monen elämässä.

Huiman isolla määrällä ihmisiä ei ole riittävästi tuloja ja rahaa edes normaaliin elämään.

Pätkätöitä tekevälle, pienituloiselle perheelle, etenkin työttömälle, sairaalle.

Tässä on sellainenkin että talous ja suomen yrittäjyys ja työllisyys ei kasva ja kehity koska veroja. Ihmisten ostovoima ja rahan käyttö laajalle estyy. Tämä on tapettu suomessa aina.

Meillä on kulutusveron taso erittäin haitallinen ja aina nouseva.

Hyvä esimerkki on alv. Jo verotetun valmistuskulujen, tuotteen ja palvelun päälle lisätään vielä 24% sen arvosta. Tälläinen on jo helvetinmoinen haitta yhteiskunnalle ja norm elämälle.

Pieni piiri meidän meidän yli 5 miljoonan ihmisen joukosta on saanut kehitettyä tämän erittäin massiivisen rahojen viennin ( verot ) .

Tuhlaavat tarpeettomaan miljardeja joka vuosi, koskaan he pieni piiri ei ole lähtenyt järkeä käyttämään ja ajattelemaan miksi keräämme näin paljon veroja. Jotka ei näy edes huono-osaisimpien tuessa vaan suomea on kehoitettu nostamaan sosiaaliturvaa eli kelan työttömyyspäiväraha.

12

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Loppuviikolla taas nähdään mitä polttoaineverojen nosto aiheuttaa. Jokaisella huoltoasemalla on pitkät jonot eikä tarvitse myydä tarjoushintaan. Jokainen tankkaa täyteen, maksoi mitä maksoi. Lauantaina on sitten tyhjät asemat.

    • Anonyymi

      Polttoainevero on yksi kulutukseen sidotuista tasapuolisimmin ihmisiä kohtelevista veroista. Veroa maksetaan kulutetun polttoaineen määrän mukaan, esim. ajoneuvovero ei huomioi auton käyttömäärää mitenkään, sama vero ajoit sitten eläkepapan muutamilla lyhyillä kauppareissuilla vuodessa 2000 km tai ajoit muita ajoja 30000 km, sama vero autosta. Siis jos auto on samanlainen.
      Polttoaineverosta joku tulee sanomaan että se ajaminen on toisille välttämätöntä työssäkäynnin tms. takia ja on väärin verottaa sitä pakkoa, mutta muistettakoon että samat tahot voivat myös tehdä verotuksessa mm. matkakuluvähennykset juurikin niiden kilometrien pohjalta mikä kompensoi jo sitä "vääryyttä" aika paljon!

      Valtion kassa tarvitsee rahaa, on aina tarvinnut, ei se esim. hirmuisen kallista sos.- ja terveydenhoitojärjestelmää pikkurahalla saa toimimaan. veroja on aina kerätty, milloin mistäkin, Ruotsinvallan aikana oli esim. peruukkivero ja savupiipullisista asuinrakennuksista oma vero, ikkunalasin ja ikkunoiden yleistyessä tiettyä mittaa korkeammista mökin ikkunoista maksettiin lisäveroa jne. jne.

    • Anonyymi

      VEROJEN MÄÄRÄ ON LIIAN KORKEA !!!


      50-70% hinnasta on veroa !

      • Anonyymi

        Naurettavaa miten vähän saat 20€ polttoainelitroja verojen takia


    • Anonyymi

      Meillä on liikaa yhteiskunnan varoilla eläviä pudokkaita ja yritysten omistajat ovat liian ahneita ja haluavat vain pikavoittoja ja myydä yrityksensä mahdollisemman nopeasti että pääsee itse muuttamaan ulkomaille viettämään joutilasta elämää. Omistajat kuppaavat firmoista myös kaikki rahat ja kun tulee pienikin takaisku, niin iskee konkka tai vähintään potkitaan töyväki pihalle, sillä duunari on yrittäjän pahin vihollinen jolle pitää jopa maksaa vaikka saa olla työssä HÄNELLE.
      Sivistysmaissa yrittäjällä on moraali ja hän on vastuullinen ja ymmärtää, että työväki on hänelle se joka tuottaa yritykseen rahaa.

    • Anonyymi

      Litrahinta on päinvastoin liian alhainen ottaen huomioon valtavan hiilijalanjälkemme jota on alennettava nopeasti ja nollattava se lopulta : Suomen on siirryttävä fossiilittomaan ja hieman myöhemmin täysin päästöttömään liikenteeseen ja eihän se tapahdu ellei saastutuksesta rangaista ensin veroilla ja myöhemmin jopa muillakin rangaisatuksilla . Voimme olla esimerkkinä muulle maailmalle puhtaammasta ja kehittyneemmästä yhteiskunnasta jossa kaukana palveluista asuvat hoitavat asiointinsa etänä keskustellen tekoälyn kanssa ja käyttävät puhtaalla energialla liikkuvia yhteiskuljetuksia ruoka- ja tavarakuljetuksiensa hoidossa eivätkä enää ajele monta kertaa viikossa ruokakaupoilla ja asioilla ja pakotettuna poistumaan kauemmas kotoaan käyttävät tuuli- ja aurinkoenergialla ladattavia sähköautoja ja sähköskoottereita jotka voisivat olla koko kylän yhteisomistuksessa liikkumistarpeen vähennyttyä : Tuulimyllyt jauhamaan sähköä kylän yhteiselle latausasemalle ja aurinkokennot myös käyttöön ! Eihän tämä ole senkummempi asisa kuin luopua turpeen ja puun energiakäytöstä jolle kannatusta riittää maassamme ja maamme rajojen ulkopuolella .

    • Anonyymi

      Syksyllä helpottaa kun melkein kaikki on karanteenissa kotona, ajelut on siinä.

    • Anonyymi

      Terveisiä poliitikoille että vetäkää pää pois omasta takapuolesta ja alkakaa laskemaan veroja suomessa. Jokainen näkee miten valtavaa on verorahojen tarpeeton käyttö sitä on kaikkialla yhteiskunnalla. Oli kyseessä rahojen jakaminen tukina, avustuksina, valtion työntekijöiden määrä ja mihin on palkattu.

      Hankinnat kaikilla sektoreilla

      sosiaali ja terveysalan sisällä on aivan mahdotonta se rahan käyttö, hankinnoista, sopimuksista lähtien.


      Joka sektori ja ala, kunnat, valtio, valtion virastot, kaikki, ministeriöt, kaupungit, joka rahoitetetaan verovaroista niin rahojen käyttöä ei ole järkeistetty.

    • Anonyymi

      Kympin litra olisi sopiva hinta , loppuisi tyhjäkäyntiin verrattava ympäristöä likaava ja ilmastoa pilaava tyhjän ajo kun sadempi osa kansasta alkaisi harkita tarpeetonta ajeluaan . Hyötyliikenteelle voitaisiin siirtymävaiheessa puhtaaseen sähkövoimaan siirtymistä odotellessa myydä väliaikaisesti vitosen litra . Kyllä kansa verotusta kestää , sillä jäähän polttoaineesta saatava raha pääosin kotimaan kiertoon toisin kuin maissa joissa ei veroteta polttoaineita : Silläkin rahalla on parempaa käyttöä kuin antaa sen lojua rahan mahtia ymmärtämättömien pankkitilillä tyhjän panttina : Voimme rakentaa esimerkiksi ilmastoa säästäviä ydivoimaloita , tuulivoimaloita , suuria maalämpökeskuksia ja valjastaa jopa allokon voiman säköä tuottamaan suosituiksi muuttuville sähköautoillemme sekä käyttää veroilla saatavaa rahaa runsaasti hyödyllisiin tutkimuksiin ja muuttaa jopa hypoteettiset oletuksetkin tulevaisuuden tuotannoksi . Veroja vaan lisää fossiileille niin maapallo pelastuu ja raha palautuu kiertoon kansaa rikastuttamaan .

      • Anonyymi

        Tuskin hyötyliikenne (rekkaliikenne) ihan heti on sähköön siirtymässä, dieselin voimalla kuljetaan vielä pitkään. Kaasuautoja jo liikkuu muutamia, mutta tankkauspaikkoja on vielä harvassa. Sitäpaitsi jos hyötyliikenteen kustannukset viisinkertastuu, maitolitrakin vähintään kaksinkertaistuu, saati olut tai tupakka ( niitten hinnat pitäiskin viisinkertaistua).


    • Anonyymi

      Hyötyliikenne mukaanlukien rekkaliikenne siirtyy tasan siihen energiamuotoon mihin se säätelyllä ( polttoaineen hinta , päästösanktiot jne ) ohjataan kuten myös tarpeettomampi yksilökohtainen liikennekin ja yksilökohtainen muukin kulutus myös ohjautuu sen mukaan ja vähenee samalla tarpeettomalta luonnonvaroja kuluttavalta ja haitalliselta osin . Ilmaston ja ympäristön pelastaminen on tärkeintä sillä ne ovat tärkein elinehto kaikille lajeille , myös ihmiselle . Huomattavasti suurempi hinnankorotus on tarpeellinen maamme ja maapallon pelastamiseksi ja ohjautuuhan raha todellisen suunnitelmatalouden mahdollistavaan käyttöön mainonnan kiihdyttämän luonnonvarojen lopullisen tuhoamisen sijaan . Nyt on alkamassa valinta lyhytkestoisen sivilisaation ja ihmiskunnan loppua mainonnonnalla kiihdytettävän halpojen saastuttavien polltoaineitten ylläpitämän kerskakulutuksen ja pieneen yksilökohtaiseen kulutukseen perustuvan kestävän , tuhoja aiheuttamattoman elämänmuodon välillä joka ei ole paluu kivikauteen vaan tiedon ja tieteitten riemuvoitto eläimellisestä tyydytystä hakevasta luonnonvarojen kulutuksesta .

    • Anonyymi

      Mun mielestä pitäis saada veroalennusta jos omatoimisesti vähentää autonsa päästöjä.
      Kaikki ehdotukset polttoaine verijen lisäämisestä on huonoja. Jos luvattaisiin käyttömaksuihin alennusta saataisiin ihmiset tekemään jotain mikä vähentäisi oikeasti päästöjä. Veronkorotuksilla vain saadaan lisää ahdinkoa aikaan niille jotka on jo muutenkin tiukoilla taloudellisesti. Ihan väärä suunta näillä viimeaikaisilla ehdotuksilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe