Juonienpaljastusketju 9

Anonyymi

Aloitetaan 1.8.2020 nyt uusi ketju jotta on helpompi lukea ja kirjoittaa. Seurataan siis Brittiajassa tapahtumia. ED palaa 6 jaksoon viikossa syyskuun puolessa välissä. Sivusto on muutettu todella hankalaksi käyttää mobiililla joten ei ole kiinnostanut seurata tätä viime aikoina.
Eilisessä jaksossa nähtiin uusi ulkoilu,harraste puiston yhteydessä oleva Kartanon HOP ruokala,kahvio jossa Victoria, Amy työskentelee ainakin ja sitten muissa töissä Jai,Laurel Pria. Sharman tehdashan lopetettiin ja tilalle sitten rakennettiin tämä. Tilat on rakennettu niin, että tapahtumat keskittyy paljolti sinne. Katoaako kylästä Main Str kahvila? Vai tuleeko sen tilalle muuta? Ed sai Bafta juuri palkinnon jatkuvien ja saippuasarjojen ryhmässä. Baftaan poimitaan raadin arvioitavaksi hyviä jaksoja 4kpl koko ed menneen vuoden ajalta.

402

22968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On tehty vaikeaksi tälle sivustolle kirjoittaminen ja lukeminenkin. Ennen toimi hyvin. Emmerdale sarjaan tulee tänä syksynä ainakin 3 uutta hahmoa. https://www.radiotimes.com/news/soaps/emmerdale/2020-09-08/emmerdale-three-new-characters-autumn/
      Aaronin kouluajoista tuttu kaveri Ben jota näyttelee Danny M. ystävä sinisilmäinen ja tummatukkainen Simon Lennon, joka oli mukana siinä Dannyn Pace lyhytelokuvassa hiljattain. Vaikuttaa miellyttävältä ja toivottavasti käsikirjoitukset ovat hyviä. Aaronia nähdään enemmän ja se on hyvä.
      Uusia ovat Moiran veli ja Manpreet Sharman sisar, tummat värit heilläkin. Toivoin Moiralle jo Aadamin lähdettyä uutta sukulaista mutta tulikin surkea tylsimys Hanmatty.
      Viikon päästä 14.9 jaksoja tulee 6 viikossa. Jaksot ovat viime aikoina olleet Harriet Dawn,Will,Malone juttuja ja Tatea ja Dingleä.

      • Anonyymi

        Muuten ei mielestäni ole hankalampaa lukea ja kirjoittaa, mutta mainokset pomppivat esille ihmeellisesti varsinkin mobiililaitteilla. Onko ajateltu, että niitä painetaan vahingossa ja sitten luetaankin herkemmin?


    • Anonyymi

      Aaronin näyttelijä Danny Miller on varmaan enemmän kuin tyytyväinen että koronarajoitukset pitävät hänen uuden ihastuksensa tiukasti 2 metrin päässä. Ei liian intiimejä hetkejä kahden miehen välillä, Millerillähän tunnetusti vaikeuksia näytellä liian läheistä toisen miehen kanssa.

    • Anonyymi

      Kauppias Davidia näyttelevä Matthew Wolfenden ja hänen vaimonsa hapannaama Debbietä näyttelevä Charley Webb ovat perustaneet nördi bäbi, joo luitte ihan oikein, nördibäbi nimisen firman, joka tekee perinteisiä pohjoismaalaisia puuleluja lapsille, Siis sellaisia aika suomalaistyylisiä 50-luvulta ennen muovin keksimistä... Charley tuntuu pyörittävän firmaa, joten hänellä ei tunnu olevan mikään kiire palata korona-emmerdaleen vaan viihtyy mielummin kotona lasten kanssa.

      Hollyoaks-saippuasarjaa 12 vuotta johtanut ja tuottanut Bryan Kirkwood ilmoitti viime viikolla lopettavansa sarjan vetämisen ja on näinollen työnhaussa. Olisiko vihdoin mahdollista että ITV antaisi kolmelle feministituottajalle kenkää ja Kirkwood tulisi pelastamaan Emmerdalen siltä tuholta jota he ovat sarjalle ammattitaidottomuudellaan ja aatteillaan aiheuttaneet.

    • Anonyymi

      Sarja kaipaa kipeästi jo mies näkökulmaa. Nyt on vain naisten hössötyksiä,lapsia ja juonet ovat hepposta jankkaamista eikä ole mitään sellaista jännittäviä odottamattomia käänteitä joita oli ennen. Victorian tapa saada lapsi oli hirveän tökerö. Seb olisi saanut jäädä kylään. Rebecca näyttelijä Emily H. kuvaa nyt uutta sarjaa. Käsikirjoituksissa on unohdettu mitä on aikaisemmin tapahtunut hahmoille. Vanhempia katsojia kiusaa uusien hahmojen hataruus ja monet huonot valinnat. Oates ja IM onnistuivat hyvin.
      Sarjan kuvauspaikat,luonto, kylä ja lavastukset ovat näyttäviä kun vertaa muihin ja uusi yritys Sharman tilalle on onnistunut mutta kun hahmot ja juonet tökkii. 3 uutta hahmoa tulossa mutta onko osattu kertoa kiinnostavasti. Ei kukaan halua Aaronin tai jonkun muunkaa alkavan pussailla heti uuden miehen/ naisen kanssa. Ei se ole välttämätöntä koska kiinnostus jne. voidaan esittää muutenkin. Onko hyvä tarina jossa voi ihailla näyttelijän taitoja? Päätuottaja Hudson sanoi,että Ben on Aaronin uusi love interest. Kun Moiran komea veli tulee niin Matty saisi lähteä ihan turhake. Tracy kyllästynyt ja Nate evvk.
      Jouluna on joku yllätys. Viime joulusta muistan vain sen Davidin söpön vauvan. Pieniä lapsia alle 16v ei ole nähty sarjassa kuin alkuvuodesta.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. juonen käänteet on ihan tökeröitä. yhtä taivastelua, itkua tai tyhmiä juttuja, kuten tämä KarhuSusi tms. Ja ne väkisin väännetyt parisuhdeongelmat ja rakastumiset milloin kenenkin suhteessa...hohhoijjaa...


      • Anonyymi

        "Rebecca näyttelijä Emily H. kuvaa nyt uutta sarjaa"
        Mielenkiinnosta kyselen mitä sarjaa Emily H. kuvaa?


    • Anonyymi

      Tuntuu ettei mikään juoni etene yhtään.

      • Anonyymi

        Kaikissa tulee ratkaisu ennemin tai myöhemmin. Emmerdalessa yleensä myöhennin


      • Anonyymi

        Eikä edes ole mitään kunnon juonia mitkä voisi edetä...


    • Anonyymi

      Emmerdalen murhaajattaret:
      1)Moira työnsi mielisairaan Emman varmaan kuolemaan. Antoi ainoan poikansa ottaa syyn niskoilleen ja kävelee vapaana vailla huolen häivää saati katumusta kylillä.
      2)Kerry ja Amy polttivat ja tuhosivat Sharmojen suklaatehtaan ja siinä samalla murhapolttivat Frankin. Kumpikaan ei joutunut minkäänlaiseen vastuuseen teostaan.
      3)narkkarihoro Dawn ampui useita laukauksia miespuolista poliisia kohden tappaen hänet. Pappi Harriet piilotti ruumiin ja tuhosi todisteet murhasta. Kumpikaan heistä ei saanut mitään seuraamuksia tekonsa takia. Viideskään käsky ei näytä merkitsevän kyläpapille mitään.
      4) Graham murhattiin vain koska juoni vaati tuottajan vaimon pääsemistä vääntelemään alahuultaan huolestuneen oloisesti.
      5)Chas pahoinpitelee aviomiestään henkisesti. Ja henkisestä pahoinpitelystä on vain lyhyt matka fyysiseen pahoinpitelyyn.

      Ja tämä kaikki kaupataan katsojille vahvoina naisina, feminismin voittona ja naisia voimaannuttamina tarinoina. Sarjan tämän hetkisillä tekijöillä on niin sairaan kieroutunut maailmankuva että huhhuh.

      • Anonyymi

        Huh huh, viimeiselle kappaleelle


      • Anonyymi

        Neljä viidestä aivan loogisia, mutta neloskohta menee yli ymmärryksen.


      • Anonyymi

        5.kohdan tekee vielä ällöttävämmäksi se että Paddyn henkinen pahoinpitely ja jatkuva mollaus esitetään vitsinä. Heheh katsokaa millainen selkärangaton vätys tuo mies on kun vaimo sitä noin koko ajan mollaa, huutaa ja julkisesti nolaa koko kylän edessä! Jos asiat olisivat toisinpäin eli uhrina olisi Chas niin Paddy kirottaisiin jo alimpaan helvettiin ja kirjoitettaisiin ulos sarjasta. Jotenkin pirun vastenmielistä että sarja leipoo kiusaaja Chasista sankaritarta vain koska hän on Dingle-nainen.


    • Anonyymi

      Bella kuuli taas harhojaan ja oli kylässä vähän puukkohippasilla.

      Jamien koko persoona on muutettu: Kim Taten näyttelijä on koronakaranteenissa joten Kimille kirjoitetut repliikit. juonikuviot ja vuorosanat on yksinkertaisesti siirretty hänen pojallaan. No eihän se arvatenkan oikein toimi.

      Dawn harjoittaa taas maailman vanhinta ammattia eli huoraa kylänraitilla.

      Moiran komea pikkuveli saapui kylään ja ensimmäisen jakson aikana kidnappasi Cainin autonsa takakonttiin ja vietteli Charityn. Ja Charityhan lankesi komean skotin suudeltavaksi ja vähän enemmänkin enemmän kuin helposti. Tämä johti tietysti Vanessa fanien suunnalta kauheaan raivoon ja naistuottajat
      saivatkin hirmuisen määrän kuraa ja tappouhkauksia päälleen raivostuneilta twitter-faneilta. (huoh.)

      Kylässä suoritetaan pientä kansanvaihtoa, hälyttävän iso osa valkoihoisista miehistä on viimeisen vuoden aikana poistettu ja heitä korvataan kovasti afrikkalaisilla. Nyt mm. kylään tulee musta pappi ja tämän perässä toinenkin musta mies entisten päälle. Emmerdalen naistuottajille monikulttuurisuus tarkoittaa siis lisää mustia miehiä pieneen englantilaiseen maalaiskylään.

      Jai ja Lauren ovat saamassa vauvan, mutta tutkimuksissa todetaan että lapsella on down-sydrooma. Tämä juonikuvio, vaikka ei ole vielä enkuissa oikein alkanutkaan, on aiheuttanut etukäteen jo uskomattoman määrän surua, ahdistusta ja raivoa down-vanhempienyhdisten ja tavallisen ihmisten keskuudessa. Adressiin jossa vaaditaan tämän juonikuvion hyllyttävämistä äärimmäisen loukkaavana on kerätty liki 30.000 allekirjoitusta. Voisiko tämä juonikuvio ja sen aiheuttama skandaali olla se viimeinen niitti joka vihdoin aiheuttaisi potkut kolmelle tuottajalle jotka ovat emmerdalen viimeisen parin vuoden aikana tuhonneet? Bryan Kirkwood vapautui juuri edellisestä työpaikastaan, joten siinä voisi olla mies paikallaan pelastamaan Emmerdalen näiden kolmen naisen tuhon jäljiltä.

      • Anonyymi

        "heitä korvataan kovasti afrikkalaisilla. Nyt mm. kylään tulee musta pappi ja tämän perässä toinenkin musta mies entisten päälle."
        Tuskin korvaavat henkilöt ovar afrikkalaisia, vaan Britannian kansalaisia... Et ole tainnut käydä maassa ja huomata, minkälainen kansojen sulatusuuni se on.
        On sulla asenne! Muutenkin kuin tuo yllä oleva.


    • Anonyymi

      Down-raskaus juoni Laurelille ja Jaille on kestänyt nyt enkuissa pari päivää ja alun perusteella se on inhottavampi ja loukkaavampi kuin ihmiset osasivat kuvitellaakaan. Ainahan sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla on pientä närkästymistä tai vähn lapsellista loukkaantumista jos saippuiossa vaikka joku suosittu parisuhde loppuu pettämiseen, vaikka niinkuin nyt viimeksi vanity-fanien taholta kun Charity petti Vanessaa skotlantilaisen miehen kanssa. mutta en ole koskaan nähnyt yhtä jyrkkää reaktiota Emmerdalea, tai itseasiassa mitään muutakaan saippuasarjaa vastaan, joka tällä hetkellä Briteissä menossa. Erityisen sydäntäsärkeviä olivat videopätkät ja kuvat joita Down-ihmiset tai heidän vanhempansa olivat kuvanneet ja joissa nämä ihmiset olivat osin suruissaan, osin kauhuissaan kun Emmerdalen tuottajat olivat juuri tarinankerronansa kautta ilmaisseet ettei heidän elämällään ole mitään ihmisarvoa.

      Vastenmielisyyttä lisää vielä tuottajien julkea valehtelu. He ovat haastatteluissa hyvesignaloineet tarinaa ja kehuneet hyvää taustatutkimustaan ja siten miten Brittien Down-yhdistykset ovat olleet mukana tarinan suunnitelussa ja tukevat sitä. Tämä kaikki paljastui isoksi PR-valheeksi kun Down vanhempien yhdistyksen julkaisi lehdistötiedotteen jossa todettiin ettei Emmerdale ole ollut heihin päin missään yhteydessä ja etteivät he missään nimessä hyväksy Emmerdalen tuottajien näkemyksiä down-ihmisiä kohtaan.

      Itse päätinkin lopettaa sarjan seuraamisen toistaiseksi eiliseen jaksoon. En aio tukea sitä kuinka vihervasemmistolaiset naistuottajat polkevat yhteiskunnan heikoimpien asemaa ja loukkaavat heidän ihmisarvoaan vain siinä toivossa että saisivat sarjalleen isompia katsojalukuja ja itselleen mahdollisuuden antaa mahdollisimman monta hyvesignaloivaa haastattelua tv:ssä ja radiossa.

      • Anonyymi

        No kylläpäs te otatte vakavasti asiat vaikka leffaa katsotte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kylläpäs te otatte vakavasti asiat vaikka leffaa katsotte.

        Leffa ja tv-sarja ovat eri asioita.

        Ja onhan se aika vakavaa että sarjan naistuottajat hyväksikäyttävät vammaisten etuja ajavia hyväntekeväisyysjärjestöjä ja valehtelevat yhteistyöstä heidän kanssaan sarjaan kuvattaessa. Aikamoisen moraalitonta ainakin omasta mielestäni.


    • Anonyymi

      Tais olla Mayan viimeinen esiintyminen sarjassa, kun pääsi vankilasta. Ellei sitten palaa vuosien päästä.

    • Anonyymi

      Juonipaljastuksia meille Suomi-ajassa katsoville. Ei ole pakko katsoa...
      http://emmerdalen.blogspot.com/

      Alhaalla oikealla kohdasta "vanhemmat tekstit" näkyy lisää.

    • Anonyymi

      Cara muuttaa kylään asumaan, Naten sisarpuolen kanssa.

    • Anonyymi

      Voi ei! Taasko toistoa, räjähdysmäisellä tulipalolla harvennetaan jälleen kylänväkeä. Mikä sarjan tekijöitä vaivaa? Miksi ovat juuttuneet näihin samoihin aiheisiin? Emmerdalessa on nähty jo useampia samankaltaisia onnettomuuksia ja kylänväkeä sairaalassa taistelemassa hengestään. Erittäin mielikuvitusköyhää draamasarjan tekoa tälläinen, samojen aiheiden toisto. Menisipä nämä terveiset tuottajille asti. Katsoisivat muutamia vuosia jaksoja taaksepäin!

      • Anonyymi

        Tyhmä kysymys, mutta mihin toi kommenttisi liittyy?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ennen kuin näin tuon, kun luin vaan nimen Paul. Oletin kyseessä olevan Portugaliin muuttaneen Valerien pojan. Olihan hänenkin nimensä Paul. En ole seurannut brittiajassa emmerdalen tapahtumia. Tämä kuollut Paul siis on ennen näkemätön uusi hahmo sarjassa.

    • Anonyymi

      Ihan pikku vinkki käsikirjoittajille sinne Enkkuihin:
      ihmiset voisivat joskus kadota sarjasta muuttamalla muualle, esim Lontooseen tai Saksaan tai Amerikkaan työn perässä ilman että tulee murhatuksi tai karkaa tai jonkun ihan lapsellisen syyn takia kuten hoitamaan ex-miestään Australiaan samana päivänä kun pitäisi mennä naimisiin toisen kanssa.
      Silloin olisi joskus kiva palauttaa joku henkilö myöhemmin takaisinkin. Se tuo aina syvyyttä sarjaan kun vanhat henkilöt pistäytyvät sarjassa.

    • Anonyymi

      Olisi todella kiva nähdä iloisia jälleennäkemisiä, kun kauan poissa ollut hahmo tulee, joko käymään, tai jää pysyvämmin kylään. Tälläiset Piercen, tai jonkun muun hankalan tyypin paluut, ei kuulu niihin iloisiin, odotettuihin jälleennäkemisiin. Ehkä toivomme heidän paluutaan turhaan. Sillä, monet elossa olevat näyttelijät on poistuneet sarjasta, polttaen lopullisesti ne sillat, joita pitkin paluu onnistuisi.

    • Anonyymi

      Esim Dinglen perhee kuopus, kaunis Tina tytär oli sarjassa pitkään 90 luvun lopulla. Eikö Zak tapaa tytärtään tai Sam saati Cain koskaan ihmettele (ääneen) missä tyttö on?
      En muista mihin katosi, joku varmaan muistaa?

      • Anonyymi

        Kuoli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuoli

        miten?


    • Anonyymi

      Nyt vasta hahmot maskitta. Meillähän ne naamarätit alkaa tunkea ruutuun pian. Aaronille tuli tuttu menneisyydestä Ben on kajakki ohjaajana siinä HOP ulkoilu puistossa. Moiran veli Mackenzie tuli sarjaa joku kk sitten ja on ollut monien hahmojen kanssa tekemisissä välillä frittaili Aaronin kanssa. Saa nähdä mihin suuntaan hahmo Max menee jatkossa näyttelijä on hyvä.
      Meena on tämän kesän hullu tai ongelma hahmo kuten oli Holly. se em. matkiva oli Jayn kanssa,nimeä muista ja nyt Manpretin sisar Meena tekee pahojaan.
      Sarjassa on nyt Hollyoaks tyylistä kevyttä juonta.

    • Anonyymi

      Ei täällä ole mitään vaikeaa lukea ja kirjoittaa. Se että joku tyhmä äm*ä ei osaa lukea ja kirjoittaa, ei ole meidän tavallisten ihmisten ongelma.

      • Anonyymi

        Itse en huomannut kirjoittajan sukupuolta mistään.
        Mielestäni "tavalliset ihmiset" eivät kirjoita noin rumasti, joihin itsesi miellät.


    • Anonyymi

      Murhaava intiaani... huh, yritetty taas tehdä Emman ja Loklanin muottiin, ei onnistu... hahmo on evvk ja motiivit ei kiinnosta, murhatutkin tylsiä (Leanna, ketä kiinnostaa???)

      • Anonyymi

        "Leanna, ketä kiinnostaa???"
        Kun kerran kysyit, niin minua kiinnostaa.


    • Anonyymi

      Kun sarja epätoivoisesti vähän aikaa sitten flirttaili Robert Sugdenin vankilasta vapauttamisella koitin katsoa pari jaksoa enkkutahtiin, mutta ei siitä tullut mitään. 3,5 vihervasemmistolaista naistuottajaa on muuttanut Emmerdalen sellaiseksi kuravelliksi ettei sitä vaan pysty katsomaan. Nimimerkillä Janen, Katen, Lauran ja Sophien ja keitä niitä vielä muita olikaan, potkuja odotellessa.

      • Anonyymi

        Totta em. Kun diversiteettia tulee liikaa niin sarjan rakenne,käsikirjoitus,kokonaisuus,tunnelma,kiinnostavuus hajoaa. Sisältö muuttuu pinnalliseksi roskaksi. Ed tarjoaisi hyvät puitteet mutta kun tv omistajat haluavat hajoittaa ihmisten mieltä ja elämää. Tämä tapahtuu ja näkyy yhteisöissä ja ihmisten välinen luottamus ja yhteishenki katoaa.
        Juonet kirjoitetaan kehnosti koska tuottajat määrää ja niin monet ennen hyvät joutuu sen mukaan kirjoittamaan.
        Victorian raiskaus oli mauton ja sairas juoni. Luke lähti onneksi ja nyt sen huoneen vuokraa Ben Aaronin tuttu. Mandyn Paul kuoli,kamala tyyppi. Kähisevän Mandyn ja se pojan laittaisin pois ja Jacobin,Leylan. Charityn Ryan on hyödytön hahmo kuten moni muu. Ed parhaat vuodet oli 2014 -2018 juonet kiinnostavia. Kun Sebastian lähti tiesi että alamäkeä mennään ja sitten Robert ja nyt ei juuri kiinnosta niin huonosti tehtyä soopaa. Maskinaamat tulee Suomen jaksoihin pian. Ärsyttää, Niin hullua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta em. Kun diversiteettia tulee liikaa niin sarjan rakenne,käsikirjoitus,kokonaisuus,tunnelma,kiinnostavuus hajoaa. Sisältö muuttuu pinnalliseksi roskaksi. Ed tarjoaisi hyvät puitteet mutta kun tv omistajat haluavat hajoittaa ihmisten mieltä ja elämää. Tämä tapahtuu ja näkyy yhteisöissä ja ihmisten välinen luottamus ja yhteishenki katoaa.
        Juonet kirjoitetaan kehnosti koska tuottajat määrää ja niin monet ennen hyvät joutuu sen mukaan kirjoittamaan.
        Victorian raiskaus oli mauton ja sairas juoni. Luke lähti onneksi ja nyt sen huoneen vuokraa Ben Aaronin tuttu. Mandyn Paul kuoli,kamala tyyppi. Kähisevän Mandyn ja se pojan laittaisin pois ja Jacobin,Leylan. Charityn Ryan on hyödytön hahmo kuten moni muu. Ed parhaat vuodet oli 2014 -2018 juonet kiinnostavia. Kun Sebastian lähti tiesi että alamäkeä mennään ja sitten Robert ja nyt ei juuri kiinnosta niin huonosti tehtyä soopaa. Maskinaamat tulee Suomen jaksoihin pian. Ärsyttää, Niin hullua.

        Helpottiko?


      • Anonyymi

        Mistä tiedät, että naistuottajat ovat vihervasemmistolaisia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tiedät, että naistuottajat ovat vihervasemmistolaisia?

        Ihan kun heidän sosiaalisen median tilejään katsoo tai haastatteluja lukee niin tulee äärivihervasemmistolaisuus ja kovin muodikas intersektionaalinen feminismi enemmän kuin vahvasti esille. Ja näkeehän sen sarjan nykytilastakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kun heidän sosiaalisen median tilejään katsoo tai haastatteluja lukee niin tulee äärivihervasemmistolaisuus ja kovin muodikas intersektionaalinen feminismi enemmän kuin vahvasti esille. Ja näkeehän sen sarjan nykytilastakin.

        Tunnut inhoavan vihervasemmistolaisia feministituottajia, mutta kuitenkin on mielenkiintoa tutkia heidän tekemisiään.


    • Anonyymi

      Voisko joku laittaa linkin, mistä katsotte Emmerdalen tuoreita jaksoja?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Luin Daily Mailista tuoreimpia uutisia Britannian hallituksen ministerikierrätyksestä ja sieltä silmään osui tv-tuotantoja koskeva uusi vaatimus.
      Uudeksi kulttuuriministeriksi Isoon Britanniaan on valittu nainen joka on useasti julkisesti ilmoittanut inhoavansa vihervasemmistolaista wokeilua ja onkin ensitöikseen toisten uusien ministerin kanssa lähettänyt vaatimuskirjeen sekä BBC:lle, että ITV:lle jossa yhtiöt velvoitetaan tekemään jatkossa enemmän "brittiläiseen kulttuuriin" perustuvia televisio-ohjelmia. ITV:n (ITV tuottaa Emmerdalea) johtaja jo ilmoittikin että suostuu vaatimukseen. Mielenkiinnolla odotan voisiko tämä "brittiläisten perinteiden palautus" koskea Emmerdaleakin? Muuttuisi tämä nykyisen mutavelliä muistuttava ohjelma sellaiseksi jota katsoisi mielellään ja iloisin mielin?

    • Anonyymi

      Jaahas, nyt Diane on poistumassa sarjasta. Toivottavasti ei sentään häntäkin tapeta, koska silloin uitaisiin jo todella syvissä vesissä...

      • Anonyymi

        Eli sarjassa sitten yksi Sugden vähemmän. Meena vaanii.


      • Anonyymi

        Dianen näyttelijällä alkaa olemaan jo ikää, ehkä sen tuomia vaivojakin.
        Vaikka onhan emmerdalessa ikänäyttelijöitäkin ollut ja on yhä, esim.Eric Pollard Pearliakin taidetaan vielä nähdä sarjassa. Ehkä Diane lähtee sarjasta asumaan muualle, tai sitten sairastuu ja kuolee.


    • Anonyymi

      Dianehan vihjaili Gabbylle Australiaan Bernicen luo menemisestä jo muutama jakso sitten.

      Nyt takaisin tuli täysin uuden näköinen Kirin, ilmeisesti vaihtunut matkalla samalla tapaa kuin Elliskin vaihtui lennosta.
      Tuli mieleen että voisihan se tulla takaisin muina miehinä, turhaan Kirin piilottelee, ei ne poliisit tuntisi sitä kun on täysin eri henkilö kuin pakosalle lähtiessään :).

    • Anonyymi

      D
      Miksi täältä on poistettu linkki Diane lähtö uutiseen? Tänään txt ja poistettu. Outoa toimintaa. Ei ole sananvapautta ja tämä on Britti juonen paljastus ketju! Kaikki pilattu. Onko globoilla paniikki kun heidän omistama medialla,on loppu tulossa.

      • Anonyymi

        Kävin eilen illalla katsomassa täällä tilannetta, enkä muista nähneeni kyseistä linkkiä


      • Anonyymi

        Aika nopeata jos tänään kirjoitettu poistettu! 00.26


    • Anonyymi

      Jos Kirin palasi noin muuttuneena. Aikaisemmin on palannut Amykin, eri näyttelijänä. Voisihan Joe Tatekin ja muitakin poistuneita palata, eri näyttelijöinä.

    • Anonyymi

      Tämä sivusto on outo. Mikö,tätä vaivaa? Poistetaan txt jossa kerrotaan entisen suositun Ed näyttelijän roolista tv sarjassa? Kun se ei edes ole Suomessa ko jakso vaan tulee vasta Englannissa. Kun nimi on juonien paljajstusketju niin silloin on saa kertoa juuti nyt Uk olevista tapshtumista.
      Koko sivusto on saa painua unohduksen lopullisesti. Joskus oli kivaa txt ei enää. Jotain outoa on täällä? !

      • Anonyymi

        Kamalinta ovat nämä huonosti kirjoitetut kommentit


      • Anonyymi

        Ainoa outo täällä on txt


      • Anonyymi

        Ainoa outo täällä on txt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kamalinta ovat nämä huonosti kirjoitetut kommentit

        Tosiaan kirjoitustaito on tärkeää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosiaan kirjoitustaito on tärkeää

        Sinä osasit jopa 4 sanaa raapustaa. Hanki oikea elämä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä osasit jopa 4 sanaa raapustaa. Hanki oikea elämä.

        Me kaikki elämme oikeaa elämää, emme väärää.


      • Anonyymi

        EDssä Robertia 5v näytellyt Ryan Hawley nähtiin joku viikko sitten Britti Tv bbc Silent witness 24 osa 10. sarjassa. Hyvin näytelty ja sopiva osa vierailevana pääosa näyttelijänä. Hahmo,tarina oli kiinnostavampi kuin ne vakituiset sarjassa josta en ole seurannut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EDssä Robertia 5v näytellyt Ryan Hawley nähtiin joku viikko sitten Britti Tv bbc Silent witness 24 osa 10. sarjassa. Hyvin näytelty ja sopiva osa vierailevana pääosa näyttelijänä. Hahmo,tarina oli kiinnostavampi kuin ne vakituiset sarjassa josta en ole seurannut.

        En seuraa hiljaista todistajaa, mutta katsoin tämän jakson, tai siis jaksot. En ollut tunnistaa miestä, niin kovasti on ulkonäkö Emmerdalen Robert-hahmosta muuttunut! Hyvin näytelty osa, mutta pakostakin tuli vähän Robert siitäkin hahmosta mieleen: maatilan poika, jolla ongelmallinen isä-suhde... Silti Ryan Hawley saisi mielestäni varata ajan hiustenleikkuuseen ja parranajoon ja heti! :)


    • Anonyymi

      Em. typerien lyhyiden lapsellisten txt takia tänne ei viitsi kirjoittaa enääi mitään. Sarja on ollut niin sekavan tyylinen ettei juuri muutenkaan kiinnosta.
      Lokakuun tapahtuma tulossa. Liittyy siihen HOP viihde vapaa aika puistoon. Ovat vesillä ja maissi pellossa aikakin. Uusi hahmo myöhemmin tulossa, nuorehko vaaleahko mies joka asuu alussa ainakin Ericin majatalossa. Viime vuosina uusien tausta on hatara eikä ole luotu samaa syvyyttä mitä aiemmin. Hukattuja tilaisuuksia esim. Moiran veli jonka olisi voinut tehdä hänen lapsekseen jne.
      Tuntuu vain siltä että katsojia halutaan tietoisesti loukata tyhmillä juonilla. Rikkonaiset perheet eivät ole hyvä aihe. Ed kadotti muutamassa vuodessa paljon. Mikään ei ole kuin ennen.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä sekä siitä miksi tänne ei enää jaksa kirjoittaa sekä samaa mieltä myös pääpiirteittäin sarjan nykyisestä sisällöstä. Mutta Moiran veljestä Mackenziestä kyllä tykkään. Komeahko joskin camp-henkinen skotti, jonka ruutuun ilmestyminen saa Vanity-fanit sylkemään vihamielistä tekstiä sosiaalisen median täyteen.

        Katsotaan nyt miten maissilabyrinttiseikkailut sujuvat. Innostavatko ne sarjaa uuteen nousuun vai tuleeko jälleen kerran yksi iso pettymyksen pannukakku lisää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä sekä siitä miksi tänne ei enää jaksa kirjoittaa sekä samaa mieltä myös pääpiirteittäin sarjan nykyisestä sisällöstä. Mutta Moiran veljestä Mackenziestä kyllä tykkään. Komeahko joskin camp-henkinen skotti, jonka ruutuun ilmestyminen saa Vanity-fanit sylkemään vihamielistä tekstiä sosiaalisen median täyteen.

        Katsotaan nyt miten maissilabyrinttiseikkailut sujuvat. Innostavatko ne sarjaa uuteen nousuun vai tuleeko jälleen kerran yksi iso pettymyksen pannukakku lisää?

        Älkää sitten enää kirjoittako tänne, yksinkertaista.


    • Anonyymi

      Uusi näyttelijä palkattu sarjaan. Ja monien epäonnistuneiden palkkausten jälkeen uudella tulokkaalla on sentään kokemusta saippuasarjoista ja on ehkäpä myös tuttu naama muutamalle suomalaisellekin tv-katsojalle. Nimittäin Ben Richards joka tuttu kulttisarjan mainetta nauttivasta pelinaiset- footballers wifes-sarjasta ja sen lisäksi The Billistä ja Hollyoaksista. On useimmiten urallaan näytellyt poliisia.

    • Anonyymi

      Diane Sugden lähti sitten tänään yksin Portugaliin hyvissä tunnelmissa.
      Eilisessä jaksossa Gabby Thomas pika synnytti pojan Tate Kartanossa Laurelin tyyliin ja Diane oli auttamassa. Pojan nimi on Thomas Tate isä on Jamie Tate. Gabby oli jo toipunut eilisestä ja vauvakin nähtiin . Diane neuvotteli Kimin kanssa raha sopimuksen Gabbylle, oli joitain ehtoja.
      Ensi viikolla Kerry palaa kuvioihin taas. Onneksi Tracy katoaa varmaan pian kun näyttelijä jää äitiyslomalle. Kunpa se pökkelö mies jo lähtisi pois. Viime viikolla Meena aiheutti että Andrea kuoli maissipellon palossa. Millie poistuu sarjasta. Jamie Tate katosi joku viikko sitten.

      • Anonyymi

        Ketä pökkeöä miestä tarkoitat?


      • Anonyymi

        Gabby Thomas saa 20% osuuden Home Farmin bisneksistä jonka arvoksi sanottiin olevan 20mij puntaa. Gabby näyttelijä sopii hyvin sarjaan,miellyttävä ääni.


    • Anonyymi

      Pökkelö luultavasti Nate.

      • Anonyymi

        Pökkelö 100% varmasti Natsku-Nate.


    • Anonyymi

      Miten kylään palannut Bernice on suhtaunut Liamin ja Leylan avioliittoon?

    • Anonyymi

      Kommentoinnit menee omituisesti eri paikkaan kun on tarkoitettu.
      Oli tarkoitettu jatkamaan Dianan juttua Gabbysta mutta meni väärään paikkaan. Mikä silli salatti tästä on tullut. Ennen oli patemmin.

      • Anonyymi

        Eikös se mennytkin sinne minne oli tarkoitettu? Terveisin Pate.


      • Anonyymi

        Mun mielestä mikään ei ole muuttunut kommentointi-tekniikassa.


    • Anonyymi

      Glasgowin ilmastokokous näkyy Emmerdalessa. Ilmastokokouksen kunniaksi nimittäin kaikki Britannian saippuat sairaalasarjat tekevät ns. cross-overeita (nyt ent tiedä mitä on crossover suomeksi? ehkä vaihto? tai sekoitus?) joissa sarjan näyttelijät vierailevat muodossa tai toisessa (usein youtube videon kautta) sarjassa saarnaamassa ilmastohätätilasta. Hollyoaksin teemana on pikamuoti, Corrien yksityisautoilu, Eastendersin lihansyönti ja Emmerdalessa vissiin lähiruoka. Että ei pidä ihmetellä kun ruutuun ilmestyy äkkiä ihan outoja tyyppejä kertomaan katsojalle näistä asioista. Sinänsä tärkeä aihe kai, mutta se miten se on toteutettu on todella päälleliimatun oloista ja kuvitellaan että katsoja on älyllisesti jollain 6-vuotiaan tasolla eikä osaa itse ajatella tai ottaa asioista selvää. Itse katson saippuasarjoja viihtymisen vuoksi, en saarnojen takia.

    • Anonyymi

      Jamie Tate on elossa (auto syöksyi jokin aika sitten jorpakkoon eikä häntä sen jälkeen näkynyt) mutta näyttelijä Alexander Lincoln on lopettanut sarjassa näyttelemisen. Millie-tytär poistuu samalla sarjasta. Tää Alexander Lincolnin poistuminen tuntuu niin kökösti hoidetulta että pakostakin syntyy epäilys että sarjan kulisseissa on sattunut taas jotain draamaa, joka on sitten johtanut tähän lähtöön. Ehkä tulee myöhemmin ilmi juorulehtien palstoilla tai sitten ei?

      • Anonyymi

        Olipa kokonaisuutena turha paluu James Tatelle, aivan kuten Joellekin muutama vuosi sitten. En voi käsittää, miksi Jamie täytyi pilata laittamalla hänet käyttäytymään luonteensa vastaisesti vailla mitään inhimillisiä piirteitä. Tuntuu, ettei näyttelijä enää itsekään ollut tyytyväinen hahmonsa kehityskaareen, vaan päätti ottaa loparit.


    • Anonyymi

      Lisää draamaa Emmerdalen kulisseissa! Kuvauspäivän aikana kauppias-Davidin, Victorian ja Elliksen näyttelijöiden välillä on ollut raivoisa riita, jonka seurauksena Davidin ja Victorian näyttelijät Matthew Wolfenden ja Isobel Hodgkins on passitettu pakkolomalle siksi aikaa kunnes riita selvitetään. Tämän kertoi iltapäivälehti The Sun.

      • Anonyymi

        Daily Mail kirjoitti tänään jutun että Davidia tai Victoriaa ei tulla näkemään Emmerdalen jaksoissa enää tämän vuoden puolella vaan vasta 2022 jaksoissa.


      • Anonyymi

        Ellis näyttelijä sen aiheutti. Ilmeisen ongelma tapus jjollaisia sattuu kun eivät osaa muuta kuin koko ajan kytätä miden sanoja. Ulos pitäisi laittaa mokoma..Liioittelua koko juttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ellis näyttelijä sen aiheutti. Ilmeisen ongelma tapus jjollaisia sattuu kun eivät osaa muuta kuin koko ajan kytätä miden sanoja. Ulos pitäisi laittaa mokoma..Liioittelua koko juttu.

        Joo Elliksen näyttelijä vaikuttaa olevan näitä nykyään liian yleisiä ammattiloukkaantujia, muiden sanomisten kyttääjiä ja rasismi-kortin pelaajia.


    • Anonyymi

      Danny Miller( Aaron) ja kihlattu morsian saivat pojan 2 viikkoa sitten. Danny osallistuu I am Celeb kisaan johon Adam Thomasin veljekset osallistuivat. Kuvaukset tapahtuu Walesissa ja osanottajien karanteeni ! alkoi jo ja 21.11 pitäisi sarjan alkaa tv . Dannyn kihlattu on kätilö ammatiltaan ja pärjää varmaan sen ajan koska heillä on laaja suku ympärillä. Daily Mailissa taisi olla juttua tästä.

      • Anonyymi

        Ja noin kääntyy takki. Vielä pari vuotta sitten mies saarnasi kuinka kaikki tosi-tv ja siihen osallistuvat ovat pa***a, mutta sitten osallistuu itse . No Danny on vissiin tajunnut kuinka kallista lapsen hankkiminen voi olla. Twitterinsä ja instansakin oli näköjään siivonnut vanhasta historiasta pois ennen Walesin linnaan menoa. Iltapäivälehdillähän on sellainen tapa kaivella vanhoja rasistisia/naisvihamielisiä päivityksiä ja postauksia esille tämän tv-ohjelman kilpailijoiden kohdalla ja tehdä niistä isoja lööppejä. Mutta onhan se vähän arveluttavaa että tuore isä lähtee 3-4 viikoksi "tv-lomalle" ja jättää tuoreen äidin yksinään yövalvomaan. Dannysta napattiin muuten tuore kuva matkalla Walesiin. Oli jollain maalaiskylän huoltoasemalla tankkaamassa. Eihän siinä muuten mitään mutta oudosti käärityneenä vanhaan harmaaseen villahuopaan ja röökillä. Siis röökillä bensa-aseman pihalla pumppujen vieressä. Fiksua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja noin kääntyy takki. Vielä pari vuotta sitten mies saarnasi kuinka kaikki tosi-tv ja siihen osallistuvat ovat pa***a, mutta sitten osallistuu itse . No Danny on vissiin tajunnut kuinka kallista lapsen hankkiminen voi olla. Twitterinsä ja instansakin oli näköjään siivonnut vanhasta historiasta pois ennen Walesin linnaan menoa. Iltapäivälehdillähän on sellainen tapa kaivella vanhoja rasistisia/naisvihamielisiä päivityksiä ja postauksia esille tämän tv-ohjelman kilpailijoiden kohdalla ja tehdä niistä isoja lööppejä. Mutta onhan se vähän arveluttavaa että tuore isä lähtee 3-4 viikoksi "tv-lomalle" ja jättää tuoreen äidin yksinään yövalvomaan. Dannysta napattiin muuten tuore kuva matkalla Walesiin. Oli jollain maalaiskylän huoltoasemalla tankkaamassa. Eihän siinä muuten mitään mutta oudosti käärityneenä vanhaan harmaaseen villahuopaan ja röökillä. Siis röökillä bensa-aseman pihalla pumppujen vieressä. Fiksua.

        https://www.ok.co.uk/celebrity-news/emmerdale-danny-miller-baby-steph-25382002 Perhe kuvan kanssa ok. lehdessä. Danny on seurannut aikaisempina vuosina kisaa. Elämäntilanteet muuttuu ja nyt on varmasti helpompi osallistua. Yrittivät jo vuoden lasta. Nyt kuvataan Englanissa, aiemmin oli Australiassa. Ohjelma tuo uusia työ mahdollisuuksia ja rahaakin. Danny on kirjoittanut ohjannut Pace lyhyt elokuvankin kaverinsa kanssa, nimiä en muista nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja noin kääntyy takki. Vielä pari vuotta sitten mies saarnasi kuinka kaikki tosi-tv ja siihen osallistuvat ovat pa***a, mutta sitten osallistuu itse . No Danny on vissiin tajunnut kuinka kallista lapsen hankkiminen voi olla. Twitterinsä ja instansakin oli näköjään siivonnut vanhasta historiasta pois ennen Walesin linnaan menoa. Iltapäivälehdillähän on sellainen tapa kaivella vanhoja rasistisia/naisvihamielisiä päivityksiä ja postauksia esille tämän tv-ohjelman kilpailijoiden kohdalla ja tehdä niistä isoja lööppejä. Mutta onhan se vähän arveluttavaa että tuore isä lähtee 3-4 viikoksi "tv-lomalle" ja jättää tuoreen äidin yksinään yövalvomaan. Dannysta napattiin muuten tuore kuva matkalla Walesiin. Oli jollain maalaiskylän huoltoasemalla tankkaamassa. Eihän siinä muuten mitään mutta oudosti käärityneenä vanhaan harmaaseen villahuopaan ja röökillä. Siis röökillä bensa-aseman pihalla pumppujen vieressä. Fiksua.

        Kiitos Emmerdale-sarjan juonipaljastuksista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.ok.co.uk/celebrity-news/emmerdale-danny-miller-baby-steph-25382002 Perhe kuvan kanssa ok. lehdessä. Danny on seurannut aikaisempina vuosina kisaa. Elämäntilanteet muuttuu ja nyt on varmasti helpompi osallistua. Yrittivät jo vuoden lasta. Nyt kuvataan Englanissa, aiemmin oli Australiassa. Ohjelma tuo uusia työ mahdollisuuksia ja rahaakin. Danny on kirjoittanut ohjannut Pace lyhyt elokuvankin kaverinsa kanssa, nimiä en muista nyt.

        Olenko ymmärtänyt oikein mutta Danny on taitanut myydä yksinoikeudella kaikki lapseensa liittyvät (varpajaiset/synnytyksen/syntymäpäivät) juuri tuolla juorulehdelle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olenko ymmärtänyt oikein mutta Danny on taitanut myydä yksinoikeudella kaikki lapseensa liittyvät (varpajaiset/synnytyksen/syntymäpäivät) juuri tuolla juorulehdelle?

        Joulun ajan juonia hieman paljastettu. Willapakassa syttyy tulipalo ja ilmeisesti se on tehty Al vakuutuspetoksen vuoksi. Aikovatko uusia sisustuksen vai jotain muuta tilalle? Kylässähän on jo Hop ja Cafe. Al Chapman juonitteli itselleen pubista osuuden kun muut siis Chas ja Marlon, tarvitsivat rahaa kun bisnes ei ole mennyt hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.ok.co.uk/celebrity-news/emmerdale-danny-miller-baby-steph-25382002 Perhe kuvan kanssa ok. lehdessä. Danny on seurannut aikaisempina vuosina kisaa. Elämäntilanteet muuttuu ja nyt on varmasti helpompi osallistua. Yrittivät jo vuoden lasta. Nyt kuvataan Englanissa, aiemmin oli Australiassa. Ohjelma tuo uusia työ mahdollisuuksia ja rahaakin. Danny on kirjoittanut ohjannut Pace lyhyt elokuvankin kaverinsa kanssa, nimiä en muista nyt.

        https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10210593/Danny-Miller-QUITS-Emmerdale-13-years-playing-Aaron-Dingle.html
        Ihan oikea ja hyvä päätös lähteä nyt. Odotettukin. Vapaus koittaa monella tapaa. Häät ensi kesänä. Kumpikin on ehtinyt olla jo töissä . Talokin on jo oma.
        Ed on aika vaihtaa tuottajia kun sarja alkaa olla katsojille evvk. Liikaa lyhytaikaisia hahmoja joiden juonet ei kiinnosta vanhempia ihmisiä. Yhteisöllisyys kadonnut.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Lisää draamaa Emmerdalen kulisesseissa: Danny Miller (Aaron) on lopettanut sarjassa näyttelemisen.

      • Anonyymi

        Eipä yllätä. Minun mielestäni hänen ei ehkä olisi pitänyt palata sarjaan ollenkaan. Harmi, että vuosien 2008-2012 suosikkihahmoni pilattiin masentavilla juonenkäänteillä sekä roikottamalla häntä vuosikaudet tyhjänpanttina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä yllätä. Minun mielestäni hänen ei ehkä olisi pitänyt palata sarjaan ollenkaan. Harmi, että vuosien 2008-2012 suosikkihahmoni pilattiin masentavilla juonenkäänteillä sekä roikottamalla häntä vuosikaudet tyhjänpanttina.

        Aaron on ollut pari viime vuotta hahmona kuin ohjauskelvoton laiva merellä. Ajelehtinut silloin tällöin kohtauksesta toiseen ilman mitään tarkoitusta. Robertin lähtö sarjasta teki hahmosta tarkoituksettoman ja turhan. Eikä asiaa tietysti auttanut että huhujen mukaan sarjan päätuottaja ei pitänyt Aaronista hahmona eikä välittänyt näyttelijästäkään sen erikoisemmin. Kaunein loppu sekä Robert Aaron parivaljakon faneille, että itse hahmoille olisi ollut jos molemmat näyttelijät ja hahmot olisivat poistuneet yhdessä onnellisina kohti auringonlaskua jo pari vuotta sitten.


    • Anonyymi

      Ketjusta,poistetaan viestejä mielivaltaisesti. Eikös illalta viimksi. Täällä on ollut aina Brittiaikaa seuraava ketju. Nyt vain siitä ei saa kertoa edes ylimalkaisesti. Ei saa arvostella tuottajia jotka ovat globalisti wokea mieltymyksineen. Ei saa sanoa miten huonoksi sarja on muuttunut.
      Linkin laittaminen jonkun näyttelijä lähdöstä poistetaan. Osoittaa tämäkin taas miten noiden hullujen maailmassa on vikaa. Nämö sivustot voi kadota melko pian kokonaan. hah. iknou

      • Anonyymi

        Asiallinen arvostelu on OK, mutta epäasiallinen arvostelu on asiatonta.

        "Osoittaa tämäkin taas miten noiden hullujen maailmassa on vikaa."
        Tuo on asiatonta ja loukkaavaa.

        "Ei saa sanoa miten huonoksi sarja on muuttunut."
        Onhan tänne perustettu ketju "kyllästyin Emmerdalen negatiiviseen sisältöön", johon on voinut arvostella sarjaa ja ketju on säilynyt.

        Jos keskustelu tästä aiheesta jatkuu, niin voisi tehdä oman ketjun tai jatkaa yllä mainittuun. Kiitos!


      • Anonyymi

        Saman olen huomannut.


    • Anonyymi

      MInäkin laitoin taannoin tiivistelmän yhdestä jaksosta. Siinä eri ihmiset huusivat ja räyhäsivät. Ihan totta. Ei muuta kuin joka kohtaus pelkkää riitelemistä. Ja kommetti ilm poistettiin.

      • Anonyymi

        Tännekö vai toiseen ketjuun?


    • Anonyymi

      No kun nyt en oo enää varmaa mihin...sori. Mut näihin mitä tässä nyt ekoina pyörii.

    • Anonyymi

      Woke-feministinen-sarjamurhaaja Meena tappoi juuri kajakkipoju Benin iskemällä tämän aivot pellolle kanootinmelalla. Haha! Aidosti hauskin (ja paras) hetki Emmerdalessa tänä vuonna. Ehkä Meena ei olekaan Emmerdalen historian tylsin sarjamurhaaja?

    • Anonyymi

      Onkohan tämä Meena-kuvio kaikkien aikojen aallonpohja Emmerdalessa... Jo ennestään vuosien aikana ennalta-arvattavaksi käynyt juonikuvio toistettuna huonoilla hahmoilla. Oli alusta alkaen selvää, että Ben olisi seuraava uhri, kun hänen haltuunsa jäi todistusmateriaalia Meenan tekemisistä... Lisäksi kornia, että Aaronilta kuolee jo toinen poikaystävä.

      Ennustan, että tämäkin juonikuvio päättyy lopulta Meenan itsensä kuolemaan jonkun suuren onnettomuuteen johtavan välienselvittelyn merkeissä.

    • Anonyymi

      Joo aikamoista. Aaron on alle kolmekymppinen sälli mutta silti laittanut jo 2 poikaystävää hautaan, yhden elinkautiseksi vankilaan ja sitähän ei vissiin tiedetä mitä sille Ranskassa asuneelle oikein lopulta tapahtui. Ei ihme että kaverilla alati itkusta turvonneet kasvot!

      Onko kukaan enkkuajassa sarjaa katsova huomannut Emmerdalen sponsorin vaihtuneen? Paikallinen uhkapelifirma joka pyörittää postinumeroihin perustuvaa "people's postcode lottery" lottoa on sarjan uusi sponsori. Edellisen sponsorin McCainin ranskalaisethan olivat ainakin kaupassa kovasti näkyvissä. Tarkoittaako uusi sponsori että kylään perustetaan lottoporukka? Mahdollisesti lottovoitto tulossa jollekin? Peliriippuvuushan olisi mielenkiintoinen tarinakuvio, mutta sen uusi sponsoroija varmaan sensuroisi rahan voimalla pois sillä tuskin haluavat näyttää uhkapelaamista huonossa valossa?

      • Anonyymi

        Mielenkiinnolla odotellaan uuden sponsorin näkyvyyttä.
        Sarjassahan on jo nyt (Suomen ajassa) peliriippuvainen Paul. Ehkäpä liiankin korostetusti, kun käteistä saatuaan raha polttelee käsissä ja pitää päästä heti pelaamaan.
        Briteissä vedonlyönnillä on pitkä historia ja on aivan erilaista kuin Suomessa, jossa se on yhden yhtiön varassa tai Ahvenanmaalla taitaa olla oma. Pelasin kolmisenkymmentä vuotta sitten Englantiin samoja pelejä, jotka saapuivat Suomeen 90-luvun lopulla. Veikkaus "kopsasi" pelilajit (mm. Pitkäveto, Voittajaveto ja Tulosveto) ja uutisoi aivan kuin peli-ideat olisivat Veikkauksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiinnolla odotellaan uuden sponsorin näkyvyyttä.
        Sarjassahan on jo nyt (Suomen ajassa) peliriippuvainen Paul. Ehkäpä liiankin korostetusti, kun käteistä saatuaan raha polttelee käsissä ja pitää päästä heti pelaamaan.
        Briteissä vedonlyönnillä on pitkä historia ja on aivan erilaista kuin Suomessa, jossa se on yhden yhtiön varassa tai Ahvenanmaalla taitaa olla oma. Pelasin kolmisenkymmentä vuotta sitten Englantiin samoja pelejä, jotka saapuivat Suomeen 90-luvun lopulla. Veikkaus "kopsasi" pelilajit (mm. Pitkäveto, Voittajaveto ja Tulosveto) ja uutisoi aivan kuin peli-ideat olisivat Veikkauksen.

        Sponsori vaihtui jo kauan sitten ehkä jo vuosi Britti ajassa. HOP bisneskin luotiin ja työllistää paljon. Asiakkaita ei paljon näy. Asuntojen sisustuksessa on nähty vaivaa esim Jain omistaman asunnon vuokraaja lääkäri Liam ja vaimo Leyla. Liam lopetti lääkärintyöt ja harrastaa puutarhan hoitoa nykyään kylässä.
        Suree kai kuollutta tytärtään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sponsori vaihtui jo kauan sitten ehkä jo vuosi Britti ajassa. HOP bisneskin luotiin ja työllistää paljon. Asiakkaita ei paljon näy. Asuntojen sisustuksessa on nähty vaivaa esim Jain omistaman asunnon vuokraaja lääkäri Liam ja vaimo Leyla. Liam lopetti lääkärintyöt ja harrastaa puutarhan hoitoa nykyään kylässä.
        Suree kai kuollutta tytärtään.

        Niin mutta onko se sponsorin vaihtuminen näkynyt sarjassa? Onko kaupassa esim. isoja lotto-mainoksia tai vastaavaa? Edelliset sponssit visa suoramaksu ja pakaste ranskalaisethan saivat paljon näkyvyyttä piilomainonnan kautta.


    • Anonyymi

      Aaron Dingle lähti kylästä eilisessä 6.12.21 jaksossa. Aikoo mennä Adamin luo. Kävi hyvästelemässä pidätettynä oleva Liviä ja sanoi että ei voi enää jäädä huolehtimaan hänestä riippuvaisesta sisarestaan ja mitta on täysi. Loppukohtaus oli koti talon edessä jossa oli Cain ja Chas. Aaron sanoi,että Robertin lähdön jälkeen mikään ei ole ollut kuin ennen. Viimeinen kuva hänestä on ajamassa tiellä pois kylästä hymyillen. Musiikki olisi voinut olla joku paremmin sopiva. Hyvä lopetus, hahmo voi palata joskus.

      • Anonyymi

        Tuorein havainto Aaronista: Ritarilinnassa Walesissa kuolaamassa vanhan ranskalaisen jalkapallotähti David Ginolan perään. Eikun sori se olikin sen näyttelijä Danny! ;)))


    • Anonyymi

      Jaaha, Villapakka räjähtää sitten jouluna. Edellisestä isosta tulipalosta onkin kulunut jo peräti kaksi kuukautta. Itseäni tuo kiinnostaa lähinnä siinä mielessä, että poistuuko tuokin ikoninen tapahtumapaikka nyt kokonaan sarjasta, sillä siinä kohtaa voisin itsekin lopettaa katsomisen.

      • Anonyymi

        Koska Aaron lähti niin meneeköhän Willapakan räjähdys palon jälkeen Chas, Paddy, Eva,Faith, Bear asumaan Mill taloon Livin kanssa? Talo on Livin nimissä ja se oli jo aiemmin syksyllä esillä. Robert rahoitti korjauksen sekin on jo unohdettu ja hänen puolikas omistus kuljetusyrityksestä kokonaan. Liv selvisi siitä litku myrkytyksestä. En pidä yhtään Mandystä enkä siitä Vinny pojasta. Kähinä ja huutaminen yms. Ed on nyt liikaa epämiellyttäviä hahmoja jotka ovat irrallisia sarjassa ja joiden varassa sarja hakee nuoria katsojia ja edistää globojen agendaa. Billy näyttelijällä oli punainen nauha ranteessa, symboli.. sarja mennyt alas pitemmän aikaa. Olisi hyvät maisemat,ulkokuvaukset mutta jos juonet tökkii typerästi se vain ärsyttää. Eivät tuottajat osanneet Moiran veljelle suunnitella muuta roolia kuin Charityn kanssa kiehnätä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska Aaron lähti niin meneeköhän Willapakan räjähdys palon jälkeen Chas, Paddy, Eva,Faith, Bear asumaan Mill taloon Livin kanssa? Talo on Livin nimissä ja se oli jo aiemmin syksyllä esillä. Robert rahoitti korjauksen sekin on jo unohdettu ja hänen puolikas omistus kuljetusyrityksestä kokonaan. Liv selvisi siitä litku myrkytyksestä. En pidä yhtään Mandystä enkä siitä Vinny pojasta. Kähinä ja huutaminen yms. Ed on nyt liikaa epämiellyttäviä hahmoja jotka ovat irrallisia sarjassa ja joiden varassa sarja hakee nuoria katsojia ja edistää globojen agendaa. Billy näyttelijällä oli punainen nauha ranteessa, symboli.. sarja mennyt alas pitemmän aikaa. Olisi hyvät maisemat,ulkokuvaukset mutta jos juonet tökkii typerästi se vain ärsyttää. Eivät tuottajat osanneet Moiran veljelle suunnitella muuta roolia kuin Charityn kanssa kiehnätä.

        Taas sattuu ja tapahtuu. Moneskohan katastrofi Villapakan kohdalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska Aaron lähti niin meneeköhän Willapakan räjähdys palon jälkeen Chas, Paddy, Eva,Faith, Bear asumaan Mill taloon Livin kanssa? Talo on Livin nimissä ja se oli jo aiemmin syksyllä esillä. Robert rahoitti korjauksen sekin on jo unohdettu ja hänen puolikas omistus kuljetusyrityksestä kokonaan. Liv selvisi siitä litku myrkytyksestä. En pidä yhtään Mandystä enkä siitä Vinny pojasta. Kähinä ja huutaminen yms. Ed on nyt liikaa epämiellyttäviä hahmoja jotka ovat irrallisia sarjassa ja joiden varassa sarja hakee nuoria katsojia ja edistää globojen agendaa. Billy näyttelijällä oli punainen nauha ranteessa, symboli.. sarja mennyt alas pitemmän aikaa. Olisi hyvät maisemat,ulkokuvaukset mutta jos juonet tökkii typerästi se vain ärsyttää. Eivät tuottajat osanneet Moiran veljelle suunnitella muuta roolia kuin Charityn kanssa kiehnätä.

        Charitya alkoi taas kiinnostamaan miehet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas sattuu ja tapahtuu. Moneskohan katastrofi Villapakan kohdalla?

        Säännöllisesti kylään saapuvien, pahojen, ilkeiden kyläspykopaattejen hirmutekojen lisäksi. Emmerdalen tekijätiimi suorastaan rakastaa tehdä näitä katastrofeja ja luoda niiden seurauksena hengestään taistelevia uhreja ja kuolleitakin. Pikku maalaiskylä on ollut aina, varsinainen suurkatastrofien keskus. Tulipaloja ja räjähdyksiä ym. Alkaa kai vaan tekijöillä onnettomuuksien kohteet kylässä loppumaan. Kun katastrofeja sijoitetaan jo ties monettako kertaa epäonniseen pubiin. Joka kootaan aina raunioilleen, uudelleen ja uudelleen kylänväen juottolaksi ja olohuoneeksi. Juonenkäänteetkin vaikuttavat nykyään, kuin joidenkin levottomien adhd henkilöiden tuotoksilta.
        Ihmiset muuttuu hetkessä heteroista homoiksi ja päinvastoin. Parisuhteetkin on vain impulssiivisia kertakäyttöisiä pikajuttuja. Hyvistä ihmisistä tulee hetkessä piruja ja pirulliset muuttuu enkeleiksi, kuin taikaiskusta. Välilllä uskotaan hövelin sinisilmäisesti kaikki huijaukset ja valheet ja toisinaan ei uskota mitään, eikä ketään, muuta kuin omia oletuksiaan.
        Toisinaan haukutaan jotkut alimpaan helvettiin ja joitain ylistetään ja kehutaan taivaisiin asti. Pysyykö katsojat, silmiään pyöristelemättä mukana tälläisessä menossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Charitya alkoi taas kiinnostamaan miehet.

        https://metro.co.uk/2021/12/23/emmerdale-star-charley-webb-quits-after-19-years-amid-race-row-15818235/?ito=newsnow-feed
        Debbie näyttelijä ei palaa sarjaan. Charley Webb lopetti roolinsa sarjassa. Hahmo on ollut Skotlanissa perittyään Lisan korjaamon. Vuosi sitten joulun aikaan Debbie kävi kylässä, oli ollut suhde Alin kanssa jonka lopetti..Tytär Sarah on asunut Charityn,Noahin luona. Erici otti Noahin töihin B&B.
        Daavidille ja Victorialle oli suunniteltu joulun aikaan tarinaa mutta sitä ei nähdä Ellis sotkun takia. Wolfend en on palannut kuvaamaan taas.


    • Anonyymi

      Alikin oli muka kiinnostunut hetken verran jossain määrin Chastitysta.
      Ehkä Chas oli kuitenkin enemmän kiinnostunut Alista.
      Jos tämä mies kyttää vain varakkaita naisia, eihän Chas ainakaan ole sellainen.
      Kim on varakas, mutta Alille ilmeisesti liian vanha ja elähtänyt. Joten kokeilee Priyaa, kun olettaa Sharmojen olevan varakas perhe. Kuitenkin Al ehdotti avioehtoa.
      Mitähän tämä mies oikein suunnittelee?

      • Anonyymi

        Al ja hänen suunnitelmansa eivät vain kiinnosta. Näyttelijä ei todellakaan sytytä eikä vaikuta mitenkään ammattilaiselta. Kotimaisissa kesäteattereissäkin on parempia näyttelijöitä ja hahmona AL on pelkkää pahvia. Tuottajat yrittävät myydä häntä kovana bisnes-miehenä joka hurmaa naisen kuin naisen, mutta kun ei taidot ja rahkeet riitä niin ei siitä tule mitään.

        Nykyiset sarjan tekijät eivät vain osaa tehdä mielenkiintoisia tai uskottavia hahmoja joten katsojille tarjoillaan vaan pelkkiä puupökkelöitä jotka lukevat paperista heille kirjoitetut vuorosanat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Al ja hänen suunnitelmansa eivät vain kiinnosta. Näyttelijä ei todellakaan sytytä eikä vaikuta mitenkään ammattilaiselta. Kotimaisissa kesäteattereissäkin on parempia näyttelijöitä ja hahmona AL on pelkkää pahvia. Tuottajat yrittävät myydä häntä kovana bisnes-miehenä joka hurmaa naisen kuin naisen, mutta kun ei taidot ja rahkeet riitä niin ei siitä tule mitään.

        Nykyiset sarjan tekijät eivät vain osaa tehdä mielenkiintoisia tai uskottavia hahmoja joten katsojille tarjoillaan vaan pelkkiä puupökkelöitä jotka lukevat paperista heille kirjoitetut vuorosanat.

        Käsikirjoittajat ja ohjaajat luovat hahmot, eivät näyttelijät. Toki näyttelijä vaikuttaa hahmon "hyvyyteen". Mehän emme tiedä, onko Alia näyttelevälle annettu tehtäväksi näytellä pahvia vai ei. En ole nähnyt yhdenkään näyttelijän/roolihahmon lukevan paperista vuorosanojaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käsikirjoittajat ja ohjaajat luovat hahmot, eivät näyttelijät. Toki näyttelijä vaikuttaa hahmon "hyvyyteen". Mehän emme tiedä, onko Alia näyttelevälle annettu tehtäväksi näytellä pahvia vai ei. En ole nähnyt yhdenkään näyttelijän/roolihahmon lukevan paperista vuorosanojaan.

        TUOTTAJAT pää ja aputuottajat, keksivät, luovat hahmot ja ja niiden tarinat ja juonet. Mukana on myös storylinerit.
        Käsikirjoittajat kirjoittavat mitä,ohjeistetaan kussakin jaksossa hahmoille.
        Ohjaajat valitsevat kuvakulmat,ohjeistavat kuvatessa miten pitää sanoa yms.
        Jollekkin työnjako on epäselvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TUOTTAJAT pää ja aputuottajat, keksivät, luovat hahmot ja ja niiden tarinat ja juonet. Mukana on myös storylinerit.
        Käsikirjoittajat kirjoittavat mitä,ohjeistetaan kussakin jaksossa hahmoille.
        Ohjaajat valitsevat kuvakulmat,ohjeistavat kuvatessa miten pitää sanoa yms.
        Jollekkin työnjako on epäselvää.

        Tässä keskustelussa oli lähinnä kyse siitä, miten näyttelijät vaikuttavat tai eivät vaikuta roolihahmoihinsa.
        Mutta kiitos siitä, että kerroit meille todellisuuden juurta jaksain. Sen ansiosta elämämme muuttuu paremmaksi!


    • Anonyymi

      Näyttelijä tekee hahmostaan sen mikä on hahmon tarkoitus ja rooli sarjassa. Alin näyttelijä on ilmeetön ja epäkiinnostava. Kenen syy sitten ...ohjaajan vai ammattitaidottoman näyttelijän...epäonnistuu pahasti.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Näyttelijä tekee roolin näyttelemällä miten haluaa. Siinä ei ohjaajan sana paina.


      • Anonyymi

        Tiedän normielämässäkin pari ihmistä, jotka ovat varsin ilmeettömiä ja eivät edes hymyile saati sitten naura. Kaikki eivät ole räiskyviä persoonia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän normielämässäkin pari ihmistä, jotka ovat varsin ilmeettömiä ja eivät edes hymyile saati sitten naura. Kaikki eivät ole räiskyviä persoonia.

        Minä kyllä uskoisin esim. Debbien näyttelijän kohdalla, että hänen rooliinsa kuuluu tuo jäykkä puunaamaisuus ja hymyttömyys. Sama juttu Cainin näyttelijällä. Kyllä he rooliensa ulkopuolella osaavat hymyillä. Ehkä osaa myös tämä Alin näyttelijäkin. Mutta roolit harvoin vastaa näyttelijän omaa olemusta ja luonnetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä kyllä uskoisin esim. Debbien näyttelijän kohdalla, että hänen rooliinsa kuuluu tuo jäykkä puunaamaisuus ja hymyttömyys. Sama juttu Cainin näyttelijällä. Kyllä he rooliensa ulkopuolella osaavat hymyillä. Ehkä osaa myös tämä Alin näyttelijäkin. Mutta roolit harvoin vastaa näyttelijän omaa olemusta ja luonnetta.

        Tuon kun kaikki ymmärtäisivät, että on näyttelijän siviiliolemus ja rooliolemus eivät ole samoja asioita.


    • Anonyymi

      Chas,Paddy,Eve,Faith ja Karhu muuttivat Mill taloon. Liv on vielä pidätettynä syyttömänä Benin kuolemaan. Vinny yrittää selvittää sitä. Al tosiaan sytytti Willapakan kaasu räjähdyksen ja ikkunat nyt vaneroitu. Vanessa palasi ja tumma tyttöystäväkin ehti vierailla ja kuinkas taas sattui että,nainen oli sama jonka kanssa Nate makasi joku vk sitten. Meenaa ei jaksa,eikä kiinnosta. Manpret on Meenan vankina siinä samassa talossa jossa hänen tappamansa Ben, Jamie T ex ? ja Ben asuivat Wendyn lisäksi. Balle ja Kylie lähtivät metsä retkelle Ellisin kanssa joka,päätyi huonosti. Kylie kylmettyi pahemmin. Köyhäksi on mennyt kerronta ja juonet.

    • Anonyymi

      Englantilaisista iltapäivälehdistä ja keskustelupalstoilta poimittua:
      Debbie Dingle ei tule palaamaan sarjaan sen nykyisten tuottajien aikana vaan odottaa että he saavat potkut ja sarja uuden vetäjän. Samojen tuottajian aiheuttama rasismi-kohu ja "roturiita" kuohuttavat vieläkin briteissä sarjan katsojia ja kommentoijia mutta Emmerdale tai ITV eivät suostu asiaa itse julkisesti kommentoimaan joten huhut ja spekulaatiot tapahtuneesta jatkuvat siis vapaasti. Ainoa asia mikä on varma on että nykyiset tuottajat Jane Hudson, Kate Brooks, Laura Shaw ja Sophie Roper ovat luoneet johtamalleen työpaikalle myrkyllisen ilmapiirin joka on aiheuttanut näyttelijöiden joukkopaon ja tilanteen jota kuvaillaan iltapäivälehtien lööpeissä "roturiitana".

      Tulee mieleen, että kulissien takainen elämä Emmerdalessa on paljon jännittävämpää ja monimutkaisempaa kuin se mitä TV:ssä katsojille näytetään?

    • Anonyymi

      Charley Webb jättää sarjan rasismikohujen takia. Hänen miehensä Davidin roolissa ja Victorian roolissa olevat näyttelijät olivat matkineet jonkun aksenttia. Asia meni tutkintaan. Heidät oli hyllytetty tutkinnan ajaksi. Ei ole selvinnyt, kenen aksenttia on matkittu. Itse en ole huomannut kenelläkään muulla korostunutta aksenttia, kuin Rishi Sharmaa näyttelevällä miehellä. En tiedä kuuluuko tuo aksentti rooliin, vai puhuuko hän oikeasti niin?

      • Anonyymi

        En ole kieli-ihmisiä. Mutta silti emmerdalessa huomaa, miten jotkut näyttelijät, roolihahmot puhuvat englantia eritavalla kuin muut. En tiedä kuuluuko puhetavat tarkoituksella näihin tiettyihin rooleihin. Mutta kyllä korva ne selvästi erottaa. On yläluokkaista ja keskiluokkaista tapaa ja sitten on nämä erottuvat aksentit jne.
        Moiran veljeä Mackenzieta näyttelevä Lawrence Robb ainakin lausuu englantia jotenkin erikoisesti ja Rishi Sharmaa näyttelevä Bhasker Patelin puheessa korostuu ä-kirjaimet.
        Billyä näyttelevän Jay Kontzlen puheessa suhahtaa jännästi ässät. Mutta ei mitenkään häiritsevästi. Mutta tämä taas ei liittyne kieleen. Kuten on uutisessa kerrottu. Sitä vaan pohtii edelleen, kenenhän näyttelijän aksenttia on matkittu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole kieli-ihmisiä. Mutta silti emmerdalessa huomaa, miten jotkut näyttelijät, roolihahmot puhuvat englantia eritavalla kuin muut. En tiedä kuuluuko puhetavat tarkoituksella näihin tiettyihin rooleihin. Mutta kyllä korva ne selvästi erottaa. On yläluokkaista ja keskiluokkaista tapaa ja sitten on nämä erottuvat aksentit jne.
        Moiran veljeä Mackenzieta näyttelevä Lawrence Robb ainakin lausuu englantia jotenkin erikoisesti ja Rishi Sharmaa näyttelevä Bhasker Patelin puheessa korostuu ä-kirjaimet.
        Billyä näyttelevän Jay Kontzlen puheessa suhahtaa jännästi ässät. Mutta ei mitenkään häiritsevästi. Mutta tämä taas ei liittyne kieleen. Kuten on uutisessa kerrottu. Sitä vaan pohtii edelleen, kenenhän näyttelijän aksenttia on matkittu?

        Sattuneista syistä katson Emmerdalea erittäin hiljaisella, joten erilaiset puhetavat ja murteet eivät erotu. Osa näyttelijöistä oppii Yorkshiren murteen (tyke) hyvin ja osa vähemmän hyvin. Roolihahmot ovat/lienevät eri puolilta Britanniaa. Ketkä roolihahmoista ovat alkuperäisiä yorkshirelaisia?
        Eikös Moira ja veljensä ole Skotlannista?.

        Tuommonen mielenkiintoinen sivu englannin kielen murteista, alussa Britannian.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_englannin_kielen_murteista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sattuneista syistä katson Emmerdalea erittäin hiljaisella, joten erilaiset puhetavat ja murteet eivät erotu. Osa näyttelijöistä oppii Yorkshiren murteen (tyke) hyvin ja osa vähemmän hyvin. Roolihahmot ovat/lienevät eri puolilta Britanniaa. Ketkä roolihahmoista ovat alkuperäisiä yorkshirelaisia?
        Eikös Moira ja veljensä ole Skotlannista?.

        Tuommonen mielenkiintoinen sivu englannin kielen murteista, alussa Britannian.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_englannin_kielen_murteista

        Kyllä, sekä näyttelijät, että heidän roolihahmonsa ovat Skotlannista.


    • Anonyymi

      Brittien iltapäivälehdet repivät vieläkin lööppejä Emmerdalen tuottajien luomista kurjista ja myrkyllisistä työoloista ja "roturiidoista" työyhteisön sisällä. Tällä kertaa yksi maailman isoimmista iltapäivälehdistä "The Sun" kertoo tilanteesta ja siitä että sekä Davidin että Victorian näyttelijät saavat palata töihin. Victoriaa näyttelevästä Isabel Hodginsta jutussa on tyypillinen paparazzi kuva jossa hän koiransa kanssa aamulenkillä koiran kakkapussi kädessä...

      linkki the sunin artikkeliin:
      https://www.thesun.co.uk/tv/17263525/emmerdale-matthew-wolfenden-isabel-hodgins-return-race-row-probe/

    • Anonyymi

      Äärimmäinen graafinen väkivalta vain jatkuu Emmerdalessa. Tällä kertaa Liv hakattiin muussiksi vankilassa. Jakso loppu oikein kauniiseen lähikuvaan tajuttomaksi hakatun ja potkitun Livin kasvoista ja verta vuotavista silmistä. Todella kammottava lähikuva ollakseen koko perheen saippuasarja. Tämä pätkä varmaan tullaan leikkaamaan pois maikkarin lähetyksestä, ei tuollaista voi alkuillasta Suomen telkkarissa näyttää.

      Emmardalen tekijöillä ei ole kyllä minkäänlaista käsitystä mikä sopivaa tv-viihdettä ja mikä ei ole. Mopo on heiltä niin sanotusti karannut käsistä.

      • Anonyymi

        Tuottaja Laura Shaw on kertonut, että Willapakka jatkaa uusittuna ja omistajuus vaihtuu. Joku tulee raskaaksi. Kun nyt olisi joku hahmo ja pari joka on ollut kauan sarjassa. On Ed 50v juhlavuosi lokakuussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuottaja Laura Shaw on kertonut, että Willapakka jatkaa uusittuna ja omistajuus vaihtuu. Joku tulee raskaaksi. Kun nyt olisi joku hahmo ja pari joka on ollut kauan sarjassa. On Ed 50v juhlavuosi lokakuussa.

        Tuottaja-Laura kertoi myös samassa haastattelussa että sarjasta tulee taas hauska. Lauran mielestä nuoren naisen hakkaaminen veripalloksi on sitten ilmeisesti hauskaa? Mutta onneksi toisen tuottajan näyttelijär-vaimo on palannut äityislomalta takaisin töihin joten hänet voidaan taas tunkea jokaiseen mahdolliseen kohtaukseen ja nostaa takaisin sarjan pääsankarittareksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuottaja-Laura kertoi myös samassa haastattelussa että sarjasta tulee taas hauska. Lauran mielestä nuoren naisen hakkaaminen veripalloksi on sitten ilmeisesti hauskaa? Mutta onneksi toisen tuottajan näyttelijär-vaimo on palannut äityislomalta takaisin töihin joten hänet voidaan taas tunkea jokaiseen mahdolliseen kohtaukseen ja nostaa takaisin sarjan pääsankarittareksi.

        Kaikki naistuottajien vikaa.


      • Anonyymi

        Miksihän Liv joutuu taas vankilaan ja miksi epileptikko pahoinpidellään? Miksi sarjassa toistetaan tätä samojen hahmojen vankilakierrettä ja miksi vangitsemisperusteetkin on niin naurettavia?


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.whattowatch.com/news/ex-emmerdale-star-danny-miller-reveals-whats-next Mitä Aaronin roolin jättänyt Danny tekee seuraavaksi.

        Emmerdalen Britanian esitys aika muuttuu maaliskuussa klo 7.30pm ja meillä se on 21.30. Corrie saa tunnin jaksot ma,ke,pe. Ed jälkeen.
        -Millerit YT videollaan esim. itse opettelevat, opettavat lapselleen viittomakieltä ennen puheen oppimista.
        - Willapakan uusi omistaja paljastuu ensi viikolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emmerdalen Britanian esitys aika muuttuu maaliskuussa klo 7.30pm ja meillä se on 21.30. Corrie saa tunnin jaksot ma,ke,pe. Ed jälkeen.
        -Millerit YT videollaan esim. itse opettelevat, opettavat lapselleen viittomakieltä ennen puheen oppimista.
        - Willapakan uusi omistaja paljastuu ensi viikolla.

        Kaipa tota täytyy varmuudeksi tarkentaa että vain brittien lähetysaika muuttuu, ei maikkarin lähetysaika. Suomalaisten jotka katsojat sarjaa brittitahtiin pitää vain valvoa vähän myöhempään.

        Olispa se Williksen uusi omistaja se Ben Richardsin esittämä hahmo.
        Tekisi hyvää tuoda paikkaan uutta verta eikä kierrättää yksiä ja samoja Dinglejä siellä koko ajan.


    • Anonyymi

      Eilisessä jaksossa David ja Victoria palasivat Portugalista ja Victoria oli muuttanut Davidin luo asumaan ja oli jo kaupassa kassalla töissä. Kummallakin on saman ikäinen poika. Toivottavasti he saavat nyt sitten sen luvatun syksy lapsen kun ovat 2 vanhinta kylässä asuvaa perhettä, Eric P ja Sugden. Ärsyttävän Jacobin aika olisi jo lähteä pois asumasta ja sarjasta koska ei ole mitään sukua Davidille. Meena palaa kylään. Dawn ja Billyn häät tulossa. Harriet on poliisi, ei enää pappina. Mackenzie hahmo on pettymys koska pyörii Charity Vanity kuvioissa. evvk.
      Uusia hahmoja tulee Piercen poika ja Rhonan äiti.

      • Anonyymi

        Saa nähdä, toteutuuko toiveesi: Syksylapsi ja Jacobin poistuminen.
        Käykö Harriet poliisitehtävissä kylässä eli jatkaako roolihahmo sarjassa?


      • Anonyymi

        Kiva jos Dawn ja Billy viimein saavat toisensa, eikä Harrietkaan kokonaan katoa maisemista.
        Will on tainnut jo kuitenkin kadota? Uusi kirkkoherra on ihan mukava. Hyvä ettei Davit juuttunut pahaan Meenaan. Mutta harmi, että paholainen tekee paluun. Tuskin on muuttunut. Vieläkö se Moiran veli siellä tyhjänpanttina pyörii. Eikö tälle hahmolle keksitä mitään järkevää tarkoitusta. Pierce ei koskaan maininnut poikaansa, eikä myöskään Tess, hänen ex-vaimonsa. Mistä tälläinen poika nyt on tähän keksitty? Tuleeko pilaamaan Rhonan elämää, kuten isänsäkin? Millainen mahtaa olla Rhonan äiti. Tukea ja turvaa antava, vai jotain päinvastaista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiva jos Dawn ja Billy viimein saavat toisensa, eikä Harrietkaan kokonaan katoa maisemista.
        Will on tainnut jo kuitenkin kadota? Uusi kirkkoherra on ihan mukava. Hyvä ettei Davit juuttunut pahaan Meenaan. Mutta harmi, että paholainen tekee paluun. Tuskin on muuttunut. Vieläkö se Moiran veli siellä tyhjänpanttina pyörii. Eikö tälle hahmolle keksitä mitään järkevää tarkoitusta. Pierce ei koskaan maininnut poikaansa, eikä myöskään Tess, hänen ex-vaimonsa. Mistä tälläinen poika nyt on tähän keksitty? Tuleeko pilaamaan Rhonan elämää, kuten isänsäkin? Millainen mahtaa olla Rhonan äiti. Tukea ja turvaa antava, vai jotain päinvastaista?

        Will oli ensin töissä Kartanossa ja on nyt Kimin kanssa yhdessä. Kim tarjoutui maksamaan Dawnin hääkuluja. Meena on taas kylässä väijymässä ja aiheuttaa pahojaan Dawnille jota myös Lucas pojan isä Alex kovistelee huoltajuus asiassa. Lucas esittäjä vaihtui iloisempaan poikaan. Kiinnostavinta on nyt Kuka on uusi Willapakan omistaja,selviää tällä viikolla. Chas näyttelijä on ilmaissut huolensa tulevaisuudestaan sarjassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Will oli ensin töissä Kartanossa ja on nyt Kimin kanssa yhdessä. Kim tarjoutui maksamaan Dawnin hääkuluja. Meena on taas kylässä väijymässä ja aiheuttaa pahojaan Dawnille jota myös Lucas pojan isä Alex kovistelee huoltajuus asiassa. Lucas esittäjä vaihtui iloisempaan poikaan. Kiinnostavinta on nyt Kuka on uusi Willapakan omistaja,selviää tällä viikolla. Chas näyttelijä on ilmaissut huolensa tulevaisuudestaan sarjassa.

        Willapakan omistajat ovat nyt Charity ja hänen biologine vammainen poikansa Ryan, joka sai kuollelta Irene äidiltään perintörahaa. Paljastui, että Charity oli myynyt Home James Haulage osuutensa Kim Tatelle joka osti osuuden kihlatulleen Will Taylorille. Yllättynyt Will suhtautui näin aluksi nihkeästi. Tuottajat onnistuivat unohtamaan Robertin Haulage puoli omistajuuden noin vaan R lähdön jälkeen eikä Aaronin bisneksestä ole puhuttu. Sarja keskittyy naisten asioiden jauhamiseen raastinnautoja Rhona,Vanessa,Charity,Mac.Marlon ei kiinnosta kuunnella. Ei ole kovin monta joihin voin olla hyvin tyytyväinen nyt: Wiill,Kim,Gabby, Nicolaa ja Jimmya ei ole paljon näkynyt.


    • Anonyymi

      Will tuntuu olevan sarjan uusi tähti? Muistelen lukeneeni jotain reilu vuosi että hänen näyttelijänsä Dean Andrews olisi marssinut sarjan johtoportaan toimistoon ja vaatinut isompaa roolia ja parempia juonikuvioita itselleen tai hän lähtisi kävelemään. Selvästi vaatimus mennyt tuottajille läpi?

      Sääli että willapakka säilyy Dinglejen omistuksessa. Olisi ollut kiva saada sinne ns. uutta verta. Esim. Victorian ja Davidin uusioperhe olisi voinut olla toimiva ratkaisu. Mutta nyt sen sitten saa Charity ja hänen nalkuttava vaimonsa sillä eikö ole vain ajankysymys milloin he palaavat yhteen?

      • Anonyymi

        Tänään oli Charityn työhaastattelu pelleilyä, Marlon saa jatkaa mutta Chas ei halua jatkaa alaisena. Charityn petikaveri Mackenzie tietysti saa työtä Williksesta.
        Kim kävi antamassa Laurelille häätöilmoituksen koska aikoo myydä Mulberry Cottagen. Olisin toivonut jonkun muun uuden ostavan Willapakan. Charity on rasittava huutaja. Vanssa ja Rhona keskiössä. Tympii. Arvasihan sen kun sopivasti Ryan peri rahaa.
        ED 50v juhlat syksyllä ja samat tuottajat jatkaa ja suosikki naiset taas eturintamassa. Miehiä haalitaan muttei osata tai haluta kunnon tarinoita enää.
        Will siedettävin uudemmista hahmoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään oli Charityn työhaastattelu pelleilyä, Marlon saa jatkaa mutta Chas ei halua jatkaa alaisena. Charityn petikaveri Mackenzie tietysti saa työtä Williksesta.
        Kim kävi antamassa Laurelille häätöilmoituksen koska aikoo myydä Mulberry Cottagen. Olisin toivonut jonkun muun uuden ostavan Willapakan. Charity on rasittava huutaja. Vanssa ja Rhona keskiössä. Tympii. Arvasihan sen kun sopivasti Ryan peri rahaa.
        ED 50v juhlat syksyllä ja samat tuottajat jatkaa ja suosikki naiset taas eturintamassa. Miehiä haalitaan muttei osata tai haluta kunnon tarinoita enää.
        Will siedettävin uudemmista hahmoista.

        Tulihan ne naistuottajat taas haukuttua...


    • Anonyymi

      ED Robert Sugdenia näytellyt Ryan Hawley on nyt meillä Hiljainen todistaja sarjan uusimman 24 kauden päätös jaksoissa 9 ja 10 mukana. Esittää Michael Robsonia, joka on heti alussa mukana. Areenassa on kaikki jaksot jo nähtävillä.

      • Anonyymi

        Kiitos Emmerdalen juonipaljastuksesta!


      • Anonyymi

        Onko tämä mielestäsi todellakin emmerdalen juonipaljastus? Jos on, pitäisikö miettiä, onko näyttelijän palvonta kohdallasi saanut liian suuret mittasuhteet.


      • Anonyymi

        Tämän oikea paikka olisi ehkä "tuttu toisesta tv-sarjasta"-ketju mutta onhan Ryan sen verran hyvä näyttelijä, että hyvä mainostaa uutta roolia täälläkin! :) Mitä englanninkielistä Emmerdale-fanikuntaa seuraan, niin häntä kaivataan vieläkin Robertin roolin takaisin päivittäin.

        Ja juonipaljastukset. Ei niitä oikein ole. Meena jatkaa mellastustaan ja tanssii eri biisien tahtiin aina kun on sarjamurhannut jonkun. Brittien iltapäivälehdistössä ja sosiaalisessa mediassa revitään vieläkin otsikoita wokejen naistuottajien aiheuttamasta myrkyllisestä työpaikkailmapiiristä ja rasismi-skandaalista sarjan kulisseissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tämä mielestäsi todellakin emmerdalen juonipaljastus? Jos on, pitäisikö miettiä, onko näyttelijän palvonta kohdallasi saanut liian suuret mittasuhteet.

        Sarkasmia...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän oikea paikka olisi ehkä "tuttu toisesta tv-sarjasta"-ketju mutta onhan Ryan sen verran hyvä näyttelijä, että hyvä mainostaa uutta roolia täälläkin! :) Mitä englanninkielistä Emmerdale-fanikuntaa seuraan, niin häntä kaivataan vieläkin Robertin roolin takaisin päivittäin.

        Ja juonipaljastukset. Ei niitä oikein ole. Meena jatkaa mellastustaan ja tanssii eri biisien tahtiin aina kun on sarjamurhannut jonkun. Brittien iltapäivälehdistössä ja sosiaalisessa mediassa revitään vieläkin otsikoita wokejen naistuottajien aiheuttamasta myrkyllisestä työpaikkailmapiiristä ja rasismi-skandaalista sarjan kulisseissa.

        Sarjan juonista on todella vaikea kertoa jotain jo pitemmän aikaa.
        Siksi linkkejä on laitettu pois lähteneiden elämästä ja Danny M. hyviä kuulumisia.


    • Anonyymi

      Eilen Olivia ja Vicent menivät kauniissa vanhassa maistraatissa naimisiin. Todistajina oli iäkäs vieras pariskunta sillä Liv ja Vinny eivät halunneet läheisiään paikalle. Vain Laurel tiesi heidän aikeensa. Lähtivät Dinglen paku autolla edellisiltana ja Mandykin oli hermona kun eivät tulleet takaisin. Sitten kun palasivat kotiinsa oli Mandy raivokas ym niin eivät kertoneet ja ottivat sormukset pois.
      Tilaisuus oli kaunis,rauhallinen,arvokas ja Liv oli hääpuvussa ja kauniisti laitettu. Hyvin suunniteltu tapahtuma jota ei ennakkoon vatvottu pitkään eikä ollut sitä dingle sählinkiä.

    • Anonyymi

      Eilen 10.3.2022 nähtiin Britti ajassa uudistettu Willapakan sisustus. Vastapäätä baaritskiä on pitkä vihreä samettisohva, pyöreitä messinki pöytiä, tuoleja kaunis kukkakuvio päällyste, takka, ikkunoiden edessä pitkä ruskea nahka sohva. niitattu ja napitettu muhkeita kumpikin sohva. Hyvin täyteen ahdettu sisustus, loistoa ja tasoa ennemmän. Avajaiset ei sitten menneet niin hyvin kaikkea ruoka sotkua ja Charity ja Chas riitaa. Takahuoneessa on vaalen vihertävä sohva käännetty selkä hyllyihin päin.
      YT löytyy video kuvaa.

    • Anonyymi

      Emmerdalessa ei juhlittu Pyhän Patrikin päivää joka on tänään 17.3.
      Oli vain pieni Iralannin lippu baari tiskillä. Yleensä on ollut juhlaan puettuja,iloa ja koristeita. Globalstit eivät pidä tästä juhlasta. St. Patrik on suojelus pyhimys joka teki hyvän teon karkotti pahoja maasta.
      Odotin näkeväni nyt erityisesti mutta oli tylsää meena jankkausta koko tunnin jakso. Ei ole entistä tunnelmaa enää missään. Muutama asiakas kohtauksessa. Eikä juhlittu Guy Fawkesiaakaan marraskuussa. ITV asiat?,Monta juontajaa lähtenyt C syyllä,pois.

      • Anonyymi

        Piti googlata C-syy. Löytämäni tiedon mukaan tarkoittaa "Eräs autonomisen hermoston myeliinitupeton hermosyytyyppi". Ehkä tarkoitat jotain muuta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piti googlata C-syy. Löytämäni tiedon mukaan tarkoittaa "Eräs autonomisen hermoston myeliinitupeton hermosyytyyppi". Ehkä tarkoitat jotain muuta?

        Covid testissä positiivinen tulos. Itv uutis aamuohjelmista. Eamon H. lähti pois kuukausia sitten. Piers Morgan, viimeksi nyt Holly W.


      • Anonyymi

        Marlon Dingle sai joku pv sitten stroke, halvauksen kotonaan ja on sairaalassa hoidossa, puhumaton syötettävä. Rhonan kanssa oli ennen sitä kova hässäkkä kun kumpikin aikoi kosia yms. Marlon kuntoutuu ja sitten häät syksyllä näin jotkut arvelee tapahtuvan. Useita vierailijoita käy joka jaksossa katsomassa.
        Charity pyysi Chasin Willapakkaan takaisin työntekijäksi ja perhe muutti takaisin.
        Victoria on myös nyt taas Willapakassa töissä. Laurel ja perhe jatkaa asumista Mulberry talossa koska Asleyn tytär Gabby Thomas osti sen Kimiltä. Dottykin nähtiin pitkästä aikaa, ikä jo 4,5v ? Willapakan takahuoneen seinä tapetti tummahko sininen jossa on jotain töhry kuviota eikä se näytä hyvältä, se edellinen oli parempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marlon Dingle sai joku pv sitten stroke, halvauksen kotonaan ja on sairaalassa hoidossa, puhumaton syötettävä. Rhonan kanssa oli ennen sitä kova hässäkkä kun kumpikin aikoi kosia yms. Marlon kuntoutuu ja sitten häät syksyllä näin jotkut arvelee tapahtuvan. Useita vierailijoita käy joka jaksossa katsomassa.
        Charity pyysi Chasin Willapakkaan takaisin työntekijäksi ja perhe muutti takaisin.
        Victoria on myös nyt taas Willapakassa töissä. Laurel ja perhe jatkaa asumista Mulberry talossa koska Asleyn tytär Gabby Thomas osti sen Kimiltä. Dottykin nähtiin pitkästä aikaa, ikä jo 4,5v ? Willapakan takahuoneen seinä tapetti tummahko sininen jossa on jotain töhry kuviota eikä se näytä hyvältä, se edellinen oli parempi.

        Detty Thomas s.2016. syyskuu, joten syksllä 6v.


    • Anonyymi

      Tällä viikolla on ns toiminta viikko flash forwardineen. Kuten yleensä trailerit on parempia kuin jaksot. Gabby tietää että Jamie on elossa ja kun kartanoon toimitetiin paketti jossa vaate luki Daddys star niin Gabby nähtyään kamerassa jonkun hiippaileva ulkona pelkäsi ja otti haulikon ja meni päivän valossa harvaan metsään huitomaan sen kanssa! ja kuultuaan rasahduksia ampui sokkona jotain ja kaatui itse maahan ja sai veri naarmun ja juoksi pois. Joku todella oli maassa. No sitten Gabby tuli Dawnin kanssa etsimään ja Willhän se tietysti oli ja joka oli saanut pahan osuman olkapäähän. Eivät kutsuneet ampulannsia vaan pyysi Liamia hoitamaan. Aivan surkea juoni. Älytöntä lähteä metsään aseen kanssa. Will olisi pitänyt viedä heti ensiapuun ja saas nähdä miten käy. Mikä ärsyttää on se miksi piti Gabbylle tehtä tämä typerä rikos juoni. Jamien tönkkö näyttelijä ei sopinut alun alkaen rooliin. Toinen typerä juttu: Al ja Cain riidoissa ja nyt sitten Cain suistui takaa ajossa tieltä ja jalka jumiin,blaaaa. Löysää kuvausta. Ei ole oikein järkeä enää missään jutussa.

      • Anonyymi

        Ei tänne kirjoiteta juttuja teidän arvostelua varten, Ettekö ymmärrä. Teidän txt ovat aina olleet vain haukkumista ja haistattelua.
        Jos et ymmärrä jotain se on oma vikasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tänne kirjoiteta juttuja teidän arvostelua varten, Ettekö ymmärrä. Teidän txt ovat aina olleet vain haukkumista ja haistattelua.
        Jos et ymmärrä jotain se on oma vikasi.

        Jos kommentoi "kiva konekäännös" niin se ei ole haukkumista eikä haistattelua. Taidat txt olla tämän ylläpitäjä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kommentoi "kiva konekäännös" niin se ei ole haukkumista eikä haistattelua. Taidat txt olla tämän ylläpitäjä?

        Jos joku näkee vaivaa kirjoittaa tänne juonipaljastuksia ja ainoa kommentti on "kiva konekäännös" niin kyllä on aikamoista v**'tuilia. Anteeksi vain.


    • Anonyymi

      Kuningattaren juhlavuosi on näkynyt muissa brittiläisissä saippuasarjoissa näkvyvästi. Charles ja Camilla jopa vierailivat Lontooseen sijoittuvassa Eastenders-sarjan erikoisjaksossa. Mutta ilmeisesti Emmerdalen vihervasemmistolaiset woke tuottajat ovat tasavallan kannattajia sillä Kuningattaren Platina juhlavuosi ei taida näkyvä Emmerdalessa lainkaan?

      Briteissä Kuningatarta juhlitaan ripustamalla pitkä union jack-lippurivejä (bunting englanniksi) ja pukeutumalla liki hassun isänmaallisesti. Syömällä pitkä yhteisiä lounaita naapureiden kesken ja istuttamalla puita kuningattaren kunniaksi. Myös suuri kansallinen jälkiruokavanukkaan valmistus kilpailu on julistettu. Kaikista näistä olisi saanut kyläyhteisön yhtenäisyyttä korostavan jakson helposti aikaan, mutta onkohan tämä kaikki sitten liian perinteistä menoa sarjaa nykyisin tekeville vihervasemmistoa edustaville naisille?

      • Anonyymi

        Kommentoidaan sitten tarkemmin, kun nähdään näinä päivinä kuvatut jaksot.
        Charlesin ja Camillan on helpompi piipahtaa lontoolaissarjan kuvauksissa kuin kaukana Yorkshiressa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommentoidaan sitten tarkemmin, kun nähdään näinä päivinä kuvatut jaksot.
        Charlesin ja Camillan on helpompi piipahtaa lontoolaissarjan kuvauksissa kuin kaukana Yorkshiressa.

        Juonipaljastuksena voi sanoa että Kuningattaren suurta juhlapäivää ei noteerattu Emmerdalessa lainkaan. Ilmeisesti kylä on tasavallan kannattajia täynnä (tai sitten vain sarjan nykyiset tekijät ovat heitä).


    • Anonyymi

      Sarja on niin sekavaa touhua nykyään kun vertaa edellisvuosiin jolloin oli Bartonit,Asley ja Whitet ja Robert,Aaron. Hyviä aikoja.
      Jotain juuri ajankohtaista juonta on: Dawn ja Billy menivät naimisiin talvella. B halusi omaa lasta. Dawn kuuli huume ystävänsä kuolleen ja meni käymään ja tapasi hänen tyttärensä jonka toi mukanaan kotiinsa. Ei ilmoittanut sosiaali huollolle mutta Harriet ilmoitti ja tyttö n 9v haettiin pois. Dawn halusi tytön huoltajaksi eikä halunnut asua enää H kanssa ja muuttivat kaikki 3 Kartanolle asumaan. Katsoin silloin jo miten samannäköinen hän oli Luukaksen kanssa kauniita vaaleita lapsia. No paljastui, että heillä on sama isä Alex joka on vankilassa nyt. Dawnilla on nyt vahva syy saada tytön huoltajuus. Billlykin suostuu nyt huoltajuuteen. Lukas näyttelijä vaihtui talvella, on parempi.
      Vähän - tyhmää on : Amelie on raskaana 15v, isästä ei tietoa vielä. Aborttia hakemassa ja kas kummaa sitten tulee toinen kylästä samaan paikkaan : Charity! Mackensien vissiin. Amelie oli lapsen vahtina Kartanossa ja pudotti Thomaksen lattialle. Ainut vauva mitä nähty viime aikoina,tänä vuonna. Ei käynyt pahasti mutta ei kiva juttu katsoa. Kim ja Gabby hääti Danin ja Amelien vuokta asunnosta nopeasti ja he menivät sitten Harrietin kanssa asumaan. Syöpäsen Faithin hautajaisia vietetään lähi aikoina syksyllä,hoito ei auta.
      Livin äiti Sandra saapui taas rahan ahneena juonineen jne.

      • Anonyymi

        Luulisi Charityn ikäisen osaavan huolehtia ehkäisystä ja olisi ottanut jo Moses-vahingosta opikseen. Mutta kiiman iskiessä ei malta ja muista...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulisi Charityn ikäisen osaavan huolehtia ehkäisystä ja olisi ottanut jo Moses-vahingosta opikseen. Mutta kiiman iskiessä ei malta ja muista...

        Amalie päätti eilen pitää lapsen eikä tehdä aborttia. Noah ei ole ainakaan lapsen isä. Charity ja Makenzie juteltuaan asiasta päättivät pitää myös lapsen joka on Charityn 5. jos ei mene kesken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amalie päätti eilen pitää lapsen eikä tehdä aborttia. Noah ei ole ainakaan lapsen isä. Charity ja Makenzie juteltuaan asiasta päättivät pitää myös lapsen joka on Charityn 5. jos ei mene kesken.

        Charity (ja sarja) on tainnut unohtaa että adoptoi Vanessan lapsen jokin aika sitten?
        Mackenie ja häntä näyttelevä herrasmies ovat ehdottomasti Emmerdalen parasta antia tällä hetkellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Charity (ja sarja) on tainnut unohtaa että adoptoi Vanessan lapsen jokin aika sitten?
        Mackenie ja häntä näyttelevä herrasmies ovat ehdottomasti Emmerdalen parasta antia tällä hetkellä.

        Sarjassa on unohdeltu paljon muutakin, kuin vain Charityn adoptoima lapsi. Hirveää ajattelematonta säheltämistä ja hölmöilyä kaikki sarjan juonet.


    • Anonyymi

      Sarjan tuottaja on laittanut vaimonsa taas raskaaksi eli Vanessan näyttelijätär jää kohta sarja äityislomalle joten 'nessa kirjoitetaan sarjasta ulos joksikin aikaa. Kahdesta naisesta kun on kyse niin menetelmänä on vähän muumimukimenetelmää monimutkaisempi ja kalliimpi Reciprocal IVF hoito, jossa toinen puolisoista (Kate) luovuttaa munasolun ja toinen puolisoista (Michelle) kantaa raskauden

    • Anonyymi

      https://twitter.com/Helingelizyagiz/status/1554105485367853056?t=opka2Lxfh8ZHiMoQNUYHGw&s=19 Danny Miller meni naimisiin viikko sitten. Ryan Hawley ja Liv näyttelijä Isobel S. kuvassa Dannyn kanssa. Hawley juoksi Leedsissa puoli maratonin kesäkuussa.. OK lehdessä enempi hää juttua. Ed lähimpiä Dingle sukua oli vieraina.

      • Anonyymi

        Mukava nähdä että Ryan on vihdoin käynyt parturissa ja ajanut partansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukava nähdä että Ryan on vihdoin käynyt parturissa ja ajanut partansa.

        Ja Ryan käynyt uusissa pää kuvissa. Löytyy fani twitter ja robron sivuilta. Komea,hyviä kuvia,5mm parta.
        Danny M. häät olivat todella hienon tyylikkäät,vain valkoisia kukkia ja pienimmät lapset puettu kauniisti, Albert poika on todella kaunis kuvissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Ryan käynyt uusissa pää kuvissa. Löytyy fani twitter ja robron sivuilta. Komea,hyviä kuvia,5mm parta.
        Danny M. häät olivat todella hienon tyylikkäät,vain valkoisia kukkia ja pienimmät lapset puettu kauniisti, Albert poika on todella kaunis kuvissa.

        Kiitos vinkistä! En ollutkaan nähnyt noita kuvia aikaisemmin. Dannyn häät olivat yllättävän normaalit hyvällä tavalla siihen nähden että kyse julkkishäistä. Vaikka eihän morsian ole julkkis millään tavalla, vaan tavallinen kaduntallaaja. Oikein parin näköiset mukavanoloiset juhlat. Kiva että niinkin moni Dannyn Emmerdalen aikaisista työkavereistä oli päässyt mukaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      " Suuri 50. viikko keskittyy valtavaan myrskyyn, joka riehuu kylän läpi ja jättää jälkeensä aivan valtavan tuhon", pomo Kate Brooks paljasti Metro.co.uk:lle.
      "Jotkut rakastetuimmista kyläläisistämme ovat vaarassa, ja on turvallista sanoa, että kylä ei kirjaimellisesti ole entinen tämän jälkeen. Se ei ole enää koskaan entisellään, koska myrskyllä ​​on valtava vaikutus ihmisten elämään.
      'Joten tämä on meidän iso settitemppumme. Ilmeisesti koko tämän ajan meillä on myös tarinoita, jotka ovat massiivisia ja huipussaan lokakuussa ja tapahtumien keskipiste on Woolpack ja Home Farm. "

      • Anonyymi

        Miksi aina negatiivista ja tuhoja, kun on jotain erikoista? Kivempi esimerkiksi olisi, että kyläläiset saavat kimppalotossa päävoiton!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi aina negatiivista ja tuhoja, kun on jotain erikoista? Kivempi esimerkiksi olisi, että kyläläiset saavat kimppalotossa päävoiton!

        https://twitter.com/cerys_neate/status/1557416312040787969?t=YnXgt8s-6sQuukU9GsH6rA&s=19 Kuva kylästä ja taustalla näkyy Livin ja Aaronin Mill talo ja siinä näkyy kyltti FOR SALE eli Myytävänä. 🤔 Toisaalta uusi perhe ja sisustus lavastus uusiksi hyvä piha siellä on. Toivoisi todella jos sarja jatkuu niin jotain normaalia tulisi jo. Liikaa evvk hahmoja otettu värin globalisti intoilun vuoksi.
        Myrskyä siis lokakuussa. Siihen voi yhdistää vaikka lentokoneen putoamisen tulvan,tulipalon,kolarin ja Amelien keskos synnytyksen. Kartanon asiat olleet kiinnostavammat kuin Jamien tullessa. Joe oli juttukin roskaa. Kimin ja Willin häät on lokakuun tapahtumaa. Kartanossa asuu nyt Gabby ja poika, Dawn,Lukas,Billy ja Clemmie,Lukaksen sisarpuoli tullee pian asumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://twitter.com/cerys_neate/status/1557416312040787969?t=YnXgt8s-6sQuukU9GsH6rA&s=19 Kuva kylästä ja taustalla näkyy Livin ja Aaronin Mill talo ja siinä näkyy kyltti FOR SALE eli Myytävänä. 🤔 Toisaalta uusi perhe ja sisustus lavastus uusiksi hyvä piha siellä on. Toivoisi todella jos sarja jatkuu niin jotain normaalia tulisi jo. Liikaa evvk hahmoja otettu värin globalisti intoilun vuoksi.
        Myrskyä siis lokakuussa. Siihen voi yhdistää vaikka lentokoneen putoamisen tulvan,tulipalon,kolarin ja Amelien keskos synnytyksen. Kartanon asiat olleet kiinnostavammat kuin Jamien tullessa. Joe oli juttukin roskaa. Kimin ja Willin häät on lokakuun tapahtumaa. Kartanossa asuu nyt Gabby ja poika, Dawn,Lukas,Billy ja Clemmie,Lukaksen sisarpuoli tullee pian asumaan.

        "Kartanossa asuu nyt Gabby ja poika, Dawn,Lukas,Billy ja Clemmie,Lukaksen sisarpuoli tullee pian asumaan."
        Siis he kaikki asuvat tai tulevat asumaan kartanossa? Missä Kim ja Will?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi aina negatiivista ja tuhoja, kun on jotain erikoista? Kivempi esimerkiksi olisi, että kyläläiset saavat kimppalotossa päävoiton!

        Hyvä kysymys. Mutta valitettavan tyypillistä näille sarjan tämänhetkisille tekijöille. Heillä on jotenkin todella vinksahtanut käsitys siitä että viihteen täytyy olla nykyisin kärsimystä ja ilkeilyä. En edes muista milloin olisin viimeksi naurahtanut tai hymyillyt kun olen katsonut Emmerdalea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kysymys. Mutta valitettavan tyypillistä näille sarjan tämänhetkisille tekijöille. Heillä on jotenkin todella vinksahtanut käsitys siitä että viihteen täytyy olla nykyisin kärsimystä ja ilkeilyä. En edes muista milloin olisin viimeksi naurahtanut tai hymyillyt kun olen katsonut Emmerdalea.

        Sama homma, että on aikaa, kun on tapahtunut jotain edes hymyä aiheuttavaa. Viimeksi Shadrahin ja Zakin tekemiset aiheuttivat hilpeyttä. Kerran olen nauranut Emmerdalen tapahtumalle ja aiheuttaja oli jompi kumpi edellisistä.


    • Anonyymi

      Kuten arvata saattoi Amelien lapsen isä on koulun loppu kokeissa huippu arvosanat saanut Samson joka ei ilahtunut. Kylän raitilla selvitetiin asiaa prom juhla puvuissa. Samson itse kertoi Noahille olleensa Amelien kansaa ja N kertoi Samsonille Amelien raskaudesta. Amelien loppukokeet tulos ei kovin hyvä. Dan ,San ja Lydia tietää. Miten käy Samsonin opintojen,onko tämä syy taas että hahmo jää lorvimaan kylään.

    • Anonyymi

      https://www.digitalspy.com/soaps/emmerdale/a40989476/emmerdale-spoilers-50th-anniversary/
      Sarjan lokakuun tapahtumien pääjuonia:
      Faith kuolee. Myrsky joka kuvataan päiväsaikaan ja ainakin tuulikoneet käytössä. Sadetta ei ole. Aaron : Liv sekä Sandra ja Chas ja Al. juonet. Tracy palaa.
      Diane palaa tuoden tyyntä. Amelie on ansassa, pulassa ja ilmeisesti synnytys.
      Harriet vs Kim Willin takia ja joiden häät pitäisi olla mutta H aikoo jotain?.
      Joku uusi juoni alkaa em. jälkeen Sam, Belle ja Nate. Joku perhe asia?

      • Anonyymi

        "Aaron : Liv sekä Sandra ja Chas ja Al. juonet. "
        Mitä juonia?

        "Tracy palaa."
        Tulessa vai takaisin?

        "Diane palaa tuoden tyyntä."
        Joo!


    • Anonyymi

      Olettaisin että Emmerdalen tv-lähetykset Isossa-Britanniassa perutaan ainakin muutamaksi päiväksi, ehkä jopa hautajaisiin asti? Joten juonipaljastuksia ei tule vähään aikaan.

      • Anonyymi

        Luulen, että lähetysten peruminen ei koske kaupallista televisioyhtiöitä. Vain BBC:tä.


      • Anonyymi

        Eipä niitä kovin usein tule muutenkaan, viimeksi 26.8.22


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulen, että lähetysten peruminen ei koske kaupallista televisioyhtiöitä. Vain BBC:tä.

        Taidat olla oikeassa. Suruaika sotkenee lähetysaikatauluja, mutta kaupallisten kanavien ei tarvitse näköjään perua viihdeohjelmia kuin pariksi päiväksi: Emmerdale palasi jo tänään TV-ruutuun Briteissä, tosin poikkeuksellisesti näin sunnuntaina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla oikeassa. Suruaika sotkenee lähetysaikatauluja, mutta kaupallisten kanavien ei tarvitse näköjään perua viihdeohjelmia kuin pariksi päiväksi: Emmerdale palasi jo tänään TV-ruutuun Briteissä, tosin poikkeuksellisesti näin sunnuntaina.

        Eilen sunnuntaina näytettiin torstain pitkä jakso ja tänään ma ei ole. Perjantain jakso ? Jättävät joitain ohjelmia pois ja esittävät E2 juttuja. Coronatio Str tunnin jakso tänään niin Ed ei sovi.


    • Anonyymi

      Kärähtääkö Meena milloin?

      • Anonyymi

        "Milloin Meena kärähtää?"
        Brittiajassa jo kärähtänyt.
        Mene youtubeen ja hae esim. Meena Jutla tai Meena Emmerdale . Mielenkiintoisia videocliooejä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuolta näet, miloin on viimeisen kerran sarjassa. Siitä sitten lasketaan enkku- ja suomiajan ero.
        https://emmerdale.fandom.com/wiki/Meena_Jutla

        kuinka kauan vielä täytyy odotella juonipaljastuksia, viimeksi 26.8.22!
        vai pitääkö itse mennä youtubeen ja katsella sieltä mielenkiintoisia videocliooejä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kuinka kauan vielä täytyy odotella juonipaljastuksia, viimeksi 26.8.22!
        vai pitääkö itse mennä youtubeen ja katsella sieltä mielenkiintoisia videocliooejä?

        Ei ole kenenkään velvollisuus kertoa täällä juonipaljastuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kenenkään velvollisuus kertoa täällä juonipaljastuksia.

        Ja ketjun aihe oli mikä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja ketjun aihe oli mikä?

        Et tainnut ymmärtää kommenttia...
        Eräs syyllisti muut siitä, että ei ole tullut juonipaljastuksia aikoihin. Syyllistäjä voisi itsekin etsiä ja julkaista juonipaljastuksia eikä vain odottaa niitä muilta.
        Juonipaljastusten julkaiseminen on vapaaehtoista eikä ketään ole velvoitettu niitä tekemään.


    • Anonyymi

      Tänään just 20.9 klo 21 esitetään 2 jaksoa. Easytelly näkyy ilmaiseksi 4 kanavaa itv ja bbc.

      • Anonyymi

        Linkkiä kiitos!


    • Anonyymi

      Sarjan 50-vuotisjuhlien kunniaksi sarjasta esitetään tunnin kestävä (Suomessa se todennäköisesti pilkotaan kahteen osaan) erityisjakso jossa tornado-myrsky iskee kylään. Tuottajat pääsevät saarnaamaan katsojille ilmastonmuutoksesta ja sen seuraamuksista joten tietenkin jenkkityylinen tornado tulee tekemään tuhojaan pienessä englantilaiskylässä.

      • Anonyymi

        16.10 sunnuntaina esitetään juhla jakso Emmerdalen myrskystä klo 21 Britti aikaa ja meillä se on 23.
        Linkin kysyjä. Kirjoita hakukoneeseen Easytelly ja katso tulos sivulle josta voi valita ITV1 kanavan. Ne muut on BBC. Ei tarvitse mitään kirjautumisia ja sovelluksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        16.10 sunnuntaina esitetään juhla jakso Emmerdalen myrskystä klo 21 Britti aikaa ja meillä se on 23.
        Linkin kysyjä. Kirjoita hakukoneeseen Easytelly ja katso tulos sivulle josta voi valita ITV1 kanavan. Ne muut on BBC. Ei tarvitse mitään kirjautumisia ja sovelluksia.

        https://easytelly.eu/category/tv/ Ja tässä,suora linkki ITv1 kanavalle.
        Hakuun tuleva sivu on sekavampi niin laitoin suoran linkin.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Aaron Dingle saapuu 3.10. illan jaksossa kotiin juuri kun Sandran roistokaveri Terry on paiskannut Livin lattialle. Aaron lyö T ja kumpikin joutuu pidätetyksi. Liv joutuu sairaalaan ja toipuu siitä mutta joutuu myrskyyn voi kuolla siihen koska Isobel Steele lopettaa sarjassa. Hyvä niin hän on hyvä laulaja. R. Hawley osallistui eilen Lontoo maratonille, kylki kuva Isobelin instagramis, on Twit. Hawley keräsi hyväntekeväisyys rahaa Hospice kotia vartaen koska hänen paras ystävänsä kuoli syöpään. Ok lehti taisi kirjoittaa jutusta. Osallistui aiemmin jo Leedsin puolikas vastaavaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aaron Dingle saapuu 3.10. illan jaksossa kotiin juuri kun Sandran roistokaveri Terry on paiskannut Livin lattialle. Aaron lyö T ja kumpikin joutuu pidätetyksi. Liv joutuu sairaalaan ja toipuu siitä mutta joutuu myrskyyn voi kuolla siihen koska Isobel Steele lopettaa sarjassa. Hyvä niin hän on hyvä laulaja. R. Hawley osallistui eilen Lontoo maratonille, kylki kuva Isobelin instagramis, on Twit. Hawley keräsi hyväntekeväisyys rahaa Hospice kotia vartaen koska hänen paras ystävänsä kuoli syöpään. Ok lehti taisi kirjoittaa jutusta. Osallistui aiemmin jo Leedsin puolikas vastaavaan.

        Maratonin juokeminen vaatii aikamoista kuntoa! Vielä pienenä tarkennuksena tuohon että hyvänteväisyysjuoksu johtui siitä että ystävänsä kuoli aivokasvaimeen.

        Jos huhut Livin tappamisesta pitävät paikkaansa niin sarjaan vähäksi aikaa palaava Aaron pääsee esittämään bravuurinumeronsa eli itkemään vuolaasti.

        Mutta täytyy kyllä sanoa että sarjaa tekevillä naisilla on aikamoinen fetissi tappaa valkoisia nuoria naisia pois sarjasta. Liv taitaa olla jo lyhyen ajan sisään kolmas valkoihoinen nuori tyttö / nainen joka murhataan / tapetaan raa'asti.


    • Anonyymi

      Mackenzien vietti Cloen kanssa yön ja nyt selvisi katsojille odotetusti, että Cloe on raskaana. Mac on typerä hahmo.
      AARON kertoi eilisen jaksossa että on italialainen poikaystävä Marco, joka on rakennus alalla ja että he muuttavat kylään. Tänään sitten aivan hullua kun Aaron oli käynyt asianajajalla ja tehnyt paperit joissa antaa talon osuutensa aviopari Liville ja Vinnylle Romuttamon kokonaan. Mikä on em. tarkoitus koska Liv hahmo lähtee sarjasta? Eikä Aaron jää kylään koska Danny on ollut vain 6vk ajan kuvauksissa ja on muita töitä tulossa.
      Meneenkö niin että Liv kuolee ja Dinglet muuttaa Mill taloon? Mandy hassaa rahat? On Aaronille surkea juoni kirjoitettu tietäen että katsojat ei tykkää siitä.

    • Anonyymi

      Eipä herätä tuo juhlajakso kyllä minkäänlaista kiinnostusta. Nuo katastrofit ovat nykyään paljon melua tyhjästä ilman suurempaa vaikutusta juonen jatkuvuuteen. Parin viikon päästä jo unohdettu. Toista oli vanhaan hyvään aikaan, kun lento-onnettomuus muutti koko sarjan suunnan.

      • Anonyymi

        Olisi varmaan paljon jännittävämpää katsoa jaksot tietämättä mitään mistään ennakkoon. Katsoin kuvia ja Kim oli näyttävä kun saapuu kirkkoon hevosen selässä ratsastaen pukeutuneena ratsastajan asuun punaiseen pitkään takkiin ja mustaan hattuun.
        Sitten oli kuvia myrskyn alkamisesta kun kartanon juhla väki saa tietää Amelien kadonneen ja alkavat etsiä. Chas joutuu sairaalaan. Kim lähtee ratsulla ja Harriet mönkijällä etsimään metsiin. Eric ja Diane ihmettelee myrskyn tuhoja ja Bernice on myös ok koska alkaa järjestää kylän asioita. Kun muistaisi katsoa tunnin jakso esitetään ensi sunnuntaina. 17.10.


    • Anonyymi

      Syöpää sairastava Faith kuoli vuoteessaa Willapakassa perjantai jaksossa otettuaan itse liikaa lääkkeitä. Cain oli lähellä loppuhetket. Chas oli Al kanssa taas hotellissa ei tiennyt. Tänään su 16.10 22. Kim Tate ja Will Taylor menivät naimisiin. Kaunis lavastus. Amelie lähti kävelemään Wylien suunnalla ja tuuli paiskaisi maahan ja maha kivut alkoi ja löysi ladon. Harriet lähti etsimään mönkijällä ja kaatui jäi alle ja loukkantui. Kim tuli paikalle hevosella ja veti H pois mutta mönkijä syttyi palamaan Kim jäi myös lähellä alkavaa tulipaloa. Siihen jäätiin jatkuu sitten koko ensi viikon. Aaron tympääntyneenä joi pullosta viinaa kun näki Chasin tapaavan Alia vaikka lupasi lopettaa. A sanoi lähtevänsä kylästä kun Faith haudattu.

      • Anonyymi

        Jopas on kerrakseen draamaa pikkukylässä


      • Anonyymi

        Kim virkosi, totesi, että Harriet oli kuollut niin käveli kotiinsa Kartanolle. Häävieraita ei ollut saapunut,ruuat odotti. Will halusi lähteä sinne metsään mutta muut kielsivät. Dan löysi Harrietin. Lydia löysi Amelien kivuissa ladosta. Moiran farmilla myrskystä pelästyneet lehmät lähtivät juoksemaan kohti pakenevia Natea,Belleä ja Sam loukkantui lehmien osuessa häneen.
        Kylässä Chasiin osui joku teline ja loukkaantui. Mill talossa Mandy ja Vinnie touhottivat, Vinny oli ärtyinen Aaronille. Kartanoon menijät löysivät tyhjän pakun jossa Jimmy ym. oli ollut. Charles ja hätääntynyt Nicola joutuivat kävelemään kun puu kaatui tielle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kim virkosi, totesi, että Harriet oli kuollut niin käveli kotiinsa Kartanolle. Häävieraita ei ollut saapunut,ruuat odotti. Will halusi lähteä sinne metsään mutta muut kielsivät. Dan löysi Harrietin. Lydia löysi Amelien kivuissa ladosta. Moiran farmilla myrskystä pelästyneet lehmät lähtivät juoksemaan kohti pakenevia Natea,Belleä ja Sam loukkantui lehmien osuessa häneen.
        Kylässä Chasiin osui joku teline ja loukkaantui. Mill talossa Mandy ja Vinnie touhottivat, Vinny oli ärtyinen Aaronille. Kartanoon menijät löysivät tyhjän pakun jossa Jimmy ym. oli ollut. Charles ja hätääntynyt Nicola joutuivat kävelemään kun puu kaatui tielle.

        Sam on elossa mutta vammoja. Jimmy, Sharmat,Bob, kaksoset pääsevät Kartanolle kävellen mutta kinastelevat Nicola ja Charles vielä metsässä. Will on tolaltaan, luulee Kimin tehneen jotain Harrietille. Chas vain haavoja ohimoon. Paddy ja Aaron menivät Chasin luo. Liv ja Vinny lähtevät Willapakkaan hoitaman Evea mutta voimakas tuuli heittää kadulla tavaroita ja Davidin kaupan edessä matkailuauto liukuu ja kaatuu Vinnyn päälle ja Liviä ei näy miten käy?
        Willapakassa sisällä vanhempaa väkeä. Lydia vei Amelien sairaalaan ja Noaa haluaa mennä sinne ja Charity lähtee myös. Sähköt pois ja osalla puhelimet ei toimi.
        Kylän keskustassa oli useita näyttäviä puun kaatumisia,kovaa myrsky tuulta,roskaa,kalusteita,tavaroita lentää,auto kaatuu puhelinkopin päälle ja myös bussi pysäkki hajoaa. Willapakan ikkuna särkyi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sam on elossa mutta vammoja. Jimmy, Sharmat,Bob, kaksoset pääsevät Kartanolle kävellen mutta kinastelevat Nicola ja Charles vielä metsässä. Will on tolaltaan, luulee Kimin tehneen jotain Harrietille. Chas vain haavoja ohimoon. Paddy ja Aaron menivät Chasin luo. Liv ja Vinny lähtevät Willapakkaan hoitaman Evea mutta voimakas tuuli heittää kadulla tavaroita ja Davidin kaupan edessä matkailuauto liukuu ja kaatuu Vinnyn päälle ja Liviä ei näy miten käy?
        Willapakassa sisällä vanhempaa väkeä. Lydia vei Amelien sairaalaan ja Noaa haluaa mennä sinne ja Charity lähtee myös. Sähköt pois ja osalla puhelimet ei toimi.
        Kylän keskustassa oli useita näyttäviä puun kaatumisia,kovaa myrsky tuulta,roskaa,kalusteita,tavaroita lentää,auto kaatuu puhelinkopin päälle ja myös bussi pysäkki hajoaa. Willapakan ikkuna särkyi.

        Sam Dingle toipuu ja on jo ensi viikon kuvassa Lydian kanssa kylällä. Ensi näkymä oli hurja kun traktorin haarukka lävisti S yläkehon sivusta.
        Vinnie selvisi vammoitta mutta Livin alavartalon lävisti vaunun vetokoukku ja kuoli sisäiseen verenvuotoon ja alaosa halvaantuneena. Paramedic sanoi heti nähtyään ettei mitään ole tehtävissä. Jäähyväisten aika. Eniten ärsytti Vinnien käytös ja Mandy. Aaron ja Paddy tuli paikalle ja Aaron ja kalpeneva Liv juttelivat, kyyneleitä ja Liv tiesi kuolevansa. Olisipa V kuollut myös. Ärsyttävä levoton säheltäjä ja inhottava kuten Mandy. Livin lähdöstä tehtiin yhtä vastenmielinen kuin Robertin. Tuottajat ja tyyli vaihdettava normaaleihin aiheisiin ja arvoihin tai sarja lopetettava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sam Dingle toipuu ja on jo ensi viikon kuvassa Lydian kanssa kylällä. Ensi näkymä oli hurja kun traktorin haarukka lävisti S yläkehon sivusta.
        Vinnie selvisi vammoitta mutta Livin alavartalon lävisti vaunun vetokoukku ja kuoli sisäiseen verenvuotoon ja alaosa halvaantuneena. Paramedic sanoi heti nähtyään ettei mitään ole tehtävissä. Jäähyväisten aika. Eniten ärsytti Vinnien käytös ja Mandy. Aaron ja Paddy tuli paikalle ja Aaron ja kalpeneva Liv juttelivat, kyyneleitä ja Liv tiesi kuolevansa. Olisipa V kuollut myös. Ärsyttävä levoton säheltäjä ja inhottava kuten Mandy. Livin lähdöstä tehtiin yhtä vastenmielinen kuin Robertin. Tuottajat ja tyyli vaihdettava normaaleihin aiheisiin ja arvoihin tai sarja lopetettava.

        "Tuottajat ja tyyli vaihdettava normaaleihin aiheisiin ja arvoihin tai sarja lopetettava."
        Information received! Best regards ITV.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tuottajat ja tyyli vaihdettava normaaleihin aiheisiin ja arvoihin tai sarja lopetettava."
        Information received! Best regards ITV.

        https://twitter.com/memesEmmerdale/status/1582839244418318336?t=iJvtxueFWlGziimGnK8OlQ&s=19
        Englantilaisen katsojan mielipide ja toteamus. Jos täällä on arvosteltu sarjaa niin ne perustuu aina myös siihen mitä olemme lukeneet muilta palstoilta ja some tileiltä. Liv näyttelijä halusi lähteä itse pois. Olisivat voineet tehdä sen paremmalla tavalla. Ei se Ross Bartonin happoa kasvoille juonikaan ollut kiva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://twitter.com/memesEmmerdale/status/1582839244418318336?t=iJvtxueFWlGziimGnK8OlQ&s=19
        Englantilaisen katsojan mielipide ja toteamus. Jos täällä on arvosteltu sarjaa niin ne perustuu aina myös siihen mitä olemme lukeneet muilta palstoilta ja some tileiltä. Liv näyttelijä halusi lähteä itse pois. Olisivat voineet tehdä sen paremmalla tavalla. Ei se Ross Bartonin happoa kasvoille juonikaan ollut kiva.

        https://twitter.com/courtshxrrison/status/1583127829956685824?t=lx6r-ocrDn8FXtpBXcFtaQ&s=19
        Kuvassa Liv eli Isobel Steele ja Danny ja Ryan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sam Dingle toipuu ja on jo ensi viikon kuvassa Lydian kanssa kylällä. Ensi näkymä oli hurja kun traktorin haarukka lävisti S yläkehon sivusta.
        Vinnie selvisi vammoitta mutta Livin alavartalon lävisti vaunun vetokoukku ja kuoli sisäiseen verenvuotoon ja alaosa halvaantuneena. Paramedic sanoi heti nähtyään ettei mitään ole tehtävissä. Jäähyväisten aika. Eniten ärsytti Vinnien käytös ja Mandy. Aaron ja Paddy tuli paikalle ja Aaron ja kalpeneva Liv juttelivat, kyyneleitä ja Liv tiesi kuolevansa. Olisipa V kuollut myös. Ärsyttävä levoton säheltäjä ja inhottava kuten Mandy. Livin lähdöstä tehtiin yhtä vastenmielinen kuin Robertin. Tuottajat ja tyyli vaihdettava normaaleihin aiheisiin ja arvoihin tai sarja lopetettava.

        Myrskyn jälkeen apea tunnelmaa aamulla. Mandy hössötti,Vinnie hiljainen. Nicola ja Charles palasivat kotiinsa metsästä. Amelie synnytti tytön. Wendy tuli Kartanolle kertomaan Livin kuolemasta. Kauppa sai osuman,tavarat rikki ja sekaisin. Levoton vihainen Will jatkoi syytöksiään Harriet on kuolemasta ja laittoi sormuksen pöydällä ja Kim teki samoin. Zak oli kotonaan. Samsonia kaivattiin ei vastannut puhelimeen ja Belle laittoi txt viestin ja se näkyi rikkonaisessa nurmikolla olevassa puhelimessa. Jotain on tapahtunut. Kaikki muut elossa. Chas on Alin lumoissa ja Aaron sanoi että olisit kuollut Livin sijasta se on hänen syytään.
        Willistä tehtiin inhottava ja ilmeisesti hänelle tapahtuu jotain tai tappaa Kimin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://twitter.com/memesEmmerdale/status/1582839244418318336?t=iJvtxueFWlGziimGnK8OlQ&s=19
        Englantilaisen katsojan mielipide ja toteamus. Jos täällä on arvosteltu sarjaa niin ne perustuu aina myös siihen mitä olemme lukeneet muilta palstoilta ja some tileiltä. Liv näyttelijä halusi lähteä itse pois. Olisivat voineet tehdä sen paremmalla tavalla. Ei se Ross Bartonin happoa kasvoille juonikaan ollut kiva.

        Anteeksi vain, mutta jos ja kun täällä on arvosteltu sarjaa niin se perustuu myös siihen (ainakin omalla kohdallani) mitä olen telkkarista brittitahtiin katsonut ja omilla aivoillani ajatellut.

        Ja oma perusteltu mielipiteeni on että nämä kolme nykyistä feministinaista ovat tuhonneet täysin aikoinaan niin monelle rakkaan sarjan perusolemuksen ja muuttaneet sen tunnistamattomaksi mutavelliksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksi vain, mutta jos ja kun täällä on arvosteltu sarjaa niin se perustuu myös siihen (ainakin omalla kohdallani) mitä olen telkkarista brittitahtiin katsonut ja omilla aivoillani ajatellut.

        Ja oma perusteltu mielipiteeni on että nämä kolme nykyistä feministinaista ovat tuhonneet täysin aikoinaan niin monelle rakkaan sarjan perusolemuksen ja muuttaneet sen tunnistamattomaksi mutavelliksi.

        Itseäni "huvittaa" tässä nykytasossa eniten se, että kovasti yritetään olla kaikessa poliittisesti korrekteja, mutta samalla isoiksi juonikuvioiksi ei keksitä mitään muuta kuin murhia, rikoksia ja onnettomuuksia. Se on ilmeisesti sitä parempaa maailmaa sitten!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myrskyn jälkeen apea tunnelmaa aamulla. Mandy hössötti,Vinnie hiljainen. Nicola ja Charles palasivat kotiinsa metsästä. Amelie synnytti tytön. Wendy tuli Kartanolle kertomaan Livin kuolemasta. Kauppa sai osuman,tavarat rikki ja sekaisin. Levoton vihainen Will jatkoi syytöksiään Harriet on kuolemasta ja laittoi sormuksen pöydällä ja Kim teki samoin. Zak oli kotonaan. Samsonia kaivattiin ei vastannut puhelimeen ja Belle laittoi txt viestin ja se näkyi rikkonaisessa nurmikolla olevassa puhelimessa. Jotain on tapahtunut. Kaikki muut elossa. Chas on Alin lumoissa ja Aaron sanoi että olisit kuollut Livin sijasta se on hänen syytään.
        Willistä tehtiin inhottava ja ilmeisesti hänelle tapahtuu jotain tai tappaa Kimin?

        Will Taylor tapasi Danin, joka kertoi samaa mitä Kim Harrietista niin W palasi Kartanoon pyytämään anteeksi käytöstään ja sopivat. Luukaksen ja Clemmien isä Alex tulee taas ja ilmeisesti haluaa rahaa siitä on maininta.
        Hiljaisen Vinnien niskassa nähtiin jo eilen pieni veriläikkä kauluksessa takaraivon keskellä ja tänään se oli jo isompi. V on lyönyt päänsä ja sen seurauksena ilmeisesti aivovamma, verenvuoto tms. joten on mahdolista että kuolee siihen? Ei sitä kohtaa muuten olisi näytetty.
        Samsonin katoaminen huomattiin ja aloittivat etsinnät,puhelin löytyi metsästä ja siinä oli lähellä pudotus,katsoivat alas eikä näkynyt mitään alhaalla. Katsojille näytettiin, että siellä oli tunneli jossa elossa olevan näköinen Samson makasi selällään hupputakissa ja lehtien peitossa. On siis itse mennyt piiloon. Amelien vauva on terve. Evea nähtiin muutama sekunti kun oli tytön 2v synt päivä ja Karhu ja Paddy piti huolta, Chas oli omissa ajatuksissaan.
        Näyttää siltä että Vinnykin lähtee. Hyvä niin koska Mandy näyttelijän sopimus taisi olla tämän vuoden loppuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Will Taylor tapasi Danin, joka kertoi samaa mitä Kim Harrietista niin W palasi Kartanoon pyytämään anteeksi käytöstään ja sopivat. Luukaksen ja Clemmien isä Alex tulee taas ja ilmeisesti haluaa rahaa siitä on maininta.
        Hiljaisen Vinnien niskassa nähtiin jo eilen pieni veriläikkä kauluksessa takaraivon keskellä ja tänään se oli jo isompi. V on lyönyt päänsä ja sen seurauksena ilmeisesti aivovamma, verenvuoto tms. joten on mahdolista että kuolee siihen? Ei sitä kohtaa muuten olisi näytetty.
        Samsonin katoaminen huomattiin ja aloittivat etsinnät,puhelin löytyi metsästä ja siinä oli lähellä pudotus,katsoivat alas eikä näkynyt mitään alhaalla. Katsojille näytettiin, että siellä oli tunneli jossa elossa olevan näköinen Samson makasi selällään hupputakissa ja lehtien peitossa. On siis itse mennyt piiloon. Amelien vauva on terve. Evea nähtiin muutama sekunti kun oli tytön 2v synt päivä ja Karhu ja Paddy piti huolta, Chas oli omissa ajatuksissaan.
        Näyttää siltä että Vinnykin lähtee. Hyvä niin koska Mandy näyttelijän sopimus taisi olla tämän vuoden loppuun.

        Samsonista video klippi. Noah lähti etsimään Mackenzien kanssa Samsonia ja menivät sillan alla olevan tunnelin suulle ja M jo kääntyi pois mutta Noah oli tarkempi ja havaitsi jotain ja siellä Samson makasi samassa paikkaa lehtiä ympärillään. Se silta on sama jossa Graham kuoli. Jos S olisi vahingossa pudonnut ei hän siinä asennossa olisi ollut ja puhelinhan löytö ylempää ja sen paikkakin oli eri kuin meille ensin näytettiin. Olisiko kimppuun hyökätty ja aseteltu sinne? Tai Samson itse meni ja oli makuupussissa. Olisko kuollut ja kasvot jätetty maskeeraamatta jotta saisimme arvailla mitä oli tapahtunut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itseäni "huvittaa" tässä nykytasossa eniten se, että kovasti yritetään olla kaikessa poliittisesti korrekteja, mutta samalla isoiksi juonikuvioiksi ei keksitä mitään muuta kuin murhia, rikoksia ja onnettomuuksia. Se on ilmeisesti sitä parempaa maailmaa sitten!

        Tämä on kyllä täysin totta. Emmerdalen nykyiset tekijät ovat lukeneet kaikki mahdolliset muodikkaat woke ja BLM-opaskirjat ja muotoilleet sarjan niiden avulla ihan uuteen uskoon. Ehkä noilla stunteilla ja tempauksilla koitetaan tosiaan peittää se yksinkertainen fakta että nykyisten sarjaa tekevien rahkeet ja taito eivät vain riitä näin ison ohjelman tekoon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samsonista video klippi. Noah lähti etsimään Mackenzien kanssa Samsonia ja menivät sillan alla olevan tunnelin suulle ja M jo kääntyi pois mutta Noah oli tarkempi ja havaitsi jotain ja siellä Samson makasi samassa paikkaa lehtiä ympärillään. Se silta on sama jossa Graham kuoli. Jos S olisi vahingossa pudonnut ei hän siinä asennossa olisi ollut ja puhelinhan löytö ylempää ja sen paikkakin oli eri kuin meille ensin näytettiin. Olisiko kimppuun hyökätty ja aseteltu sinne? Tai Samson itse meni ja oli makuupussissa. Olisko kuollut ja kasvot jätetty maskeeraamatta jotta saisimme arvailla mitä oli tapahtunut?

        https://twitter.com/memesEmmerdale/status/1584134501185122304?t=o3xDR6eSmyR1ngpFKbF6LA&s=19
        Faithin ja Livin hautajaiskuvista näkee, että Samson on elossa ja sauvat kädessä ja oikea jalka lastassa. Linkin sivustolla on vähän kuvia kylän joulu lavasteista.
        SUN lehdessä on komeita juhlavia hautajaiskuvia. Kahdet hevosten vetämät vanhan ajan koristetut vaunut ja lähimmät mustissa vaatteissa ja muut tien varrella seuraamassa kulkuetta.
        Pria hahmo Fiona Wade on lähdössä sarjasta Alin lisäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://twitter.com/memesEmmerdale/status/1584134501185122304?t=o3xDR6eSmyR1ngpFKbF6LA&s=19
        Faithin ja Livin hautajaiskuvista näkee, että Samson on elossa ja sauvat kädessä ja oikea jalka lastassa. Linkin sivustolla on vähän kuvia kylän joulu lavasteista.
        SUN lehdessä on komeita juhlavia hautajaiskuvia. Kahdet hevosten vetämät vanhan ajan koristetut vaunut ja lähimmät mustissa vaatteissa ja muut tien varrella seuraamassa kulkuetta.
        Pria hahmo Fiona Wade on lähdössä sarjasta Alin lisäksi.

        Sam ja Samson Dingle palasivat sairaalasta ma yhdessä kotiin ja juttelivat asioista ja Sam sanoi ettei hänen olisi pitänyt painostaa Amelie asiassa. Samson kävi tänään Amelien kanssa rekisteröitymässä Ester Spencerin isäksi ja sai paperin siitä itselleen. Dingelillä on raamatulliset nimet oleet aina.
        Eilen ti Paddy ja Mandy toivat jumissa olevalle Vinnylle narttu, bitch, koiran ja Vinnyn kysyessä onko se Chip rescue koira niin P sanoi tavallaan, eli se on terapia koira. V sanoi koiralle ettei välitä siitä. Koira pissi lattialle kun V ei vienyt sitä ulos .Tänään P ja M tulivat katsomaan ja käskivät viedä sen ulos hihnassa niinpä menivät mutta Chip ei mennyt hakemaan palloa ja V jätti sen metsään ja palasi yksin kotiin ja siellä koira odotti Livin pudonneen valokuva edessään pihalla ja Vinny alkoi itkeä.
        Huomenna on Faihtin ja Livin hautajaiset.Chas ei halunnut jutella papin kanssa.
        Chas suuttui Cainille ja Moiralle kun eivät kertoneet F halusta kuolla. Kuoleman syyksi tuli syöpä. Chas oli sängyssä Alin kanssa ei vastannut puhelimeen. Kielsi Moiraa tulemasta hautajaisiin. Chas on ollut kamalan ärsyttävä koko ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sam ja Samson Dingle palasivat sairaalasta ma yhdessä kotiin ja juttelivat asioista ja Sam sanoi ettei hänen olisi pitänyt painostaa Amelie asiassa. Samson kävi tänään Amelien kanssa rekisteröitymässä Ester Spencerin isäksi ja sai paperin siitä itselleen. Dingelillä on raamatulliset nimet oleet aina.
        Eilen ti Paddy ja Mandy toivat jumissa olevalle Vinnylle narttu, bitch, koiran ja Vinnyn kysyessä onko se Chip rescue koira niin P sanoi tavallaan, eli se on terapia koira. V sanoi koiralle ettei välitä siitä. Koira pissi lattialle kun V ei vienyt sitä ulos .Tänään P ja M tulivat katsomaan ja käskivät viedä sen ulos hihnassa niinpä menivät mutta Chip ei mennyt hakemaan palloa ja V jätti sen metsään ja palasi yksin kotiin ja siellä koira odotti Livin pudonneen valokuva edessään pihalla ja Vinny alkoi itkeä.
        Huomenna on Faihtin ja Livin hautajaiset.Chas ei halunnut jutella papin kanssa.
        Chas suuttui Cainille ja Moiralle kun eivät kertoneet F halusta kuolla. Kuoleman syyksi tuli syöpä. Chas oli sängyssä Alin kanssa ei vastannut puhelimeen. Kielsi Moiraa tulemasta hautajaisiin. Chas on ollut kamalan ärsyttävä koko ajan.

        Livin ja Faithin Hautajaiset ovat huomenena perjantaina tänään oli vain 1 jakso.
        Chas ja Al tapasivat taas ja suunnittelevat lähtevänsä pois hautajaisten jälkeen kylästä. Cain löytää Chasin salapuhelimen saa tietää että Chas tapailee Alia ja Cain txt Alille tulemaan latoon. Aaron lähtee maanantain jaksossa pois kylästä eikä.ole paljastanut Chasin touhuja Paddylle joka alkaa epäillä jo jotain on vialla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Livin ja Faithin Hautajaiset ovat huomenena perjantaina tänään oli vain 1 jakso.
        Chas ja Al tapasivat taas ja suunnittelevat lähtevänsä pois hautajaisten jälkeen kylästä. Cain löytää Chasin salapuhelimen saa tietää että Chas tapailee Alia ja Cain txt Alille tulemaan latoon. Aaron lähtee maanantain jaksossa pois kylästä eikä.ole paljastanut Chasin touhuja Paddylle joka alkaa epäillä jo jotain on vialla.

        https://twitter.com/emmerdale/status/1586067023435472896?t=Y9GSPxC5-2EjBb9YKwbN5w&s=19
        Kuva kirkosta poistumisen jälkeen jolloin kaikki laskivat valkoisen kukan tielle.
        Jaksossa olivat Kyle kaikki aikuiset vakituiset näyttelijät mukana mikä tapahtui 1x sarjassa. Kirkossa Erik luki Faithin kirjoittaman kirjeen ja välillä F itse puhui. Aaron ja Vinny sanoivat muutaman lauseen. Yhteisö kokoontui Willapakkaan. Bear oli tiskin takana,hyvä esiintyminen. Vinny lähti pian kotiin ja nuoret meni sinne myös katsomaan videoita ja muistelemaan.
        Cloe kertoi olevansa raskaana ja lähtevänsä kylästä ja Kerry esteli ja kertoi olevansa hänen äitinsä? Taas kadonnut lapsi? Turvokki huuli Chas ja Al tapasivat taas ja Aaron näki heidän halaavan ja jakso päättyi. Manantaina tapahtuu jotain Al,Cain, Chas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://twitter.com/emmerdale/status/1586067023435472896?t=Y9GSPxC5-2EjBb9YKwbN5w&s=19
        Kuva kirkosta poistumisen jälkeen jolloin kaikki laskivat valkoisen kukan tielle.
        Jaksossa olivat Kyle kaikki aikuiset vakituiset näyttelijät mukana mikä tapahtui 1x sarjassa. Kirkossa Erik luki Faithin kirjoittaman kirjeen ja välillä F itse puhui. Aaron ja Vinny sanoivat muutaman lauseen. Yhteisö kokoontui Willapakkaan. Bear oli tiskin takana,hyvä esiintyminen. Vinny lähti pian kotiin ja nuoret meni sinne myös katsomaan videoita ja muistelemaan.
        Cloe kertoi olevansa raskaana ja lähtevänsä kylästä ja Kerry esteli ja kertoi olevansa hänen äitinsä? Taas kadonnut lapsi? Turvokki huuli Chas ja Al tapasivat taas ja Aaron näki heidän halaavan ja jakso päättyi. Manantaina tapahtuu jotain Al,Cain, Chas.

        Hautajaispäivänä Cain ja Al tappelivat ladossa koska C tiesi Chasin pako suunnitelmasta. Cainilla oli pelottelu mielessä haulikko mutta laittoi sen pois paaleille ja sitten iskivät nyrkeillä toisiaan ja yhtäkkiä Al sai luodista ja kuoli heti. Joko ase putosi ja osui Aliin tai ampuja oli joku muu. Cain se ei ollut. Cain oli yllättynyt ja otti haulikon pyyhki jäljet ja samassa tulee Kerry ja Cloe paikalle. Cain lähti heti taloon kertomaan Moiralle pitää lapset pois ikkunasta kun poliisit pidättää. Näki käytöksestä että Cain itse ei ampunut. Jos hän ei nähnyt kuka ampui ja suojelee ampujaa? Tänään Chas kävi sitten ylimielisesti syyttämässä kaikesta pidätettyä Cainia oikein wee ilkeästi. Paddy ei tiedä vielä hutsu vaimostaan.
        Harriet haudataan huomenna. H jätti pienen summan Dawnille muu menee kirkolle. Pari aikoo ostaa asunnon mutta rahat ei riitä. Asuntohan oli Ednan sukulaisen ja H vuokralla mutta niin taas muuttuu tarinat. Lukaksen ja Clemmien isä Alex ilmestyi ja vaati rahaa. On mahdollista että Cain näyttelijä lähtee sarjasta? Jos siis joutuu vankilaan? Parasta näyttelemistä on viime ajat olleet Faith ja Cain ja Moira ja tietysti Liv, Aaron joka lähti Italiaan 31.10.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hautajaispäivänä Cain ja Al tappelivat ladossa koska C tiesi Chasin pako suunnitelmasta. Cainilla oli pelottelu mielessä haulikko mutta laittoi sen pois paaleille ja sitten iskivät nyrkeillä toisiaan ja yhtäkkiä Al sai luodista ja kuoli heti. Joko ase putosi ja osui Aliin tai ampuja oli joku muu. Cain se ei ollut. Cain oli yllättynyt ja otti haulikon pyyhki jäljet ja samassa tulee Kerry ja Cloe paikalle. Cain lähti heti taloon kertomaan Moiralle pitää lapset pois ikkunasta kun poliisit pidättää. Näki käytöksestä että Cain itse ei ampunut. Jos hän ei nähnyt kuka ampui ja suojelee ampujaa? Tänään Chas kävi sitten ylimielisesti syyttämässä kaikesta pidätettyä Cainia oikein wee ilkeästi. Paddy ei tiedä vielä hutsu vaimostaan.
        Harriet haudataan huomenna. H jätti pienen summan Dawnille muu menee kirkolle. Pari aikoo ostaa asunnon mutta rahat ei riitä. Asuntohan oli Ednan sukulaisen ja H vuokralla mutta niin taas muuttuu tarinat. Lukaksen ja Clemmien isä Alex ilmestyi ja vaati rahaa. On mahdollista että Cain näyttelijä lähtee sarjasta? Jos siis joutuu vankilaan? Parasta näyttelemistä on viime ajat olleet Faith ja Cain ja Moira ja tietysti Liv, Aaron joka lähti Italiaan 31.10.

        Tv Mucho sovellus on taas G Play kaupasta saatavilla jolla voi katsoa 1 tunnin joka pv ilmaiseksi.
        Näytettiin vain Harrietin muistotilaisuutta Hopin tiloissa. Hieno kohtaus kun Will ja Kim nappasivat rahaa 50th lapsistaan vaatineen Alexin ja veivät Kartanon lato talliin lukkojen taakse. Eivät maksa niin paljon ja haluavat Alexin luopuvan kaikista oikeuksistaan lapsiin. Alex taisi uhata myydä lapset jollekin.
        Cloen lapsettomalle parille myynyt Kerry kertoi Amylle että Cloe on hänen sisarensa ja heillä sama isä Terry. Amy joka on Mattyn kanssa! Ei ilahtunut äitinsä teoista olla kertomatta aikaisemmin.
        Moira ja Cain puhelimessa ja Kyle halusi taas puhua isänsä kanssa niin eivät antaneet. Ehkä Kyle on nähnyt jotain,jonkun ja haluaa kertoa Cainille? Ei vaikuta siltä että Kyle olisi itse ampunut. Huomenna on Cain oikeudessa,nostetaanko syyte vai pääseekö vapaaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tv Mucho sovellus on taas G Play kaupasta saatavilla jolla voi katsoa 1 tunnin joka pv ilmaiseksi.
        Näytettiin vain Harrietin muistotilaisuutta Hopin tiloissa. Hieno kohtaus kun Will ja Kim nappasivat rahaa 50th lapsistaan vaatineen Alexin ja veivät Kartanon lato talliin lukkojen taakse. Eivät maksa niin paljon ja haluavat Alexin luopuvan kaikista oikeuksistaan lapsiin. Alex taisi uhata myydä lapset jollekin.
        Cloen lapsettomalle parille myynyt Kerry kertoi Amylle että Cloe on hänen sisarensa ja heillä sama isä Terry. Amy joka on Mattyn kanssa! Ei ilahtunut äitinsä teoista olla kertomatta aikaisemmin.
        Moira ja Cain puhelimessa ja Kyle halusi taas puhua isänsä kanssa niin eivät antaneet. Ehkä Kyle on nähnyt jotain,jonkun ja haluaa kertoa Cainille? Ei vaikuta siltä että Kyle olisi itse ampunut. Huomenna on Cain oikeudessa,nostetaanko syyte vai pääseekö vapaaksi?

        Cain myönsi olevansa syyllinen oikeudessa ja jäi vankilaan odottamaan tuomiota. Moira kimmastui ja palasi kotiin jossa sänkyynsä pissanut Kyle, joka on käyttäytynyt levottomasti meni huoneeseensa ja särki jotain. Moira lähti tapaamaan ja haukkkui vihaisena Cainia kysyi miksi tunnusti niin lopulta Cain sanoi että Kyle ampui haulikolla Alin. Niin katsojat sen jo eilen ovat päätelleet.
        Alex sitten luopui kai vaateistaan Kartano käsittelyn jälkeen.
        Kyle on 11v. Miten sitten jatko jos ja kun paljastuu että Kyle ampui? Onhan sitä nuoremmatkin lapset ampuneet ja ilmeisesti halusivat kertoa tälläisen juonen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Cain myönsi olevansa syyllinen oikeudessa ja jäi vankilaan odottamaan tuomiota. Moira kimmastui ja palasi kotiin jossa sänkyynsä pissanut Kyle, joka on käyttäytynyt levottomasti meni huoneeseensa ja särki jotain. Moira lähti tapaamaan ja haukkkui vihaisena Cainia kysyi miksi tunnusti niin lopulta Cain sanoi että Kyle ampui haulikolla Alin. Niin katsojat sen jo eilen ovat päätelleet.
        Alex sitten luopui kai vaateistaan Kartano käsittelyn jälkeen.
        Kyle on 11v. Miten sitten jatko jos ja kun paljastuu että Kyle ampui? Onhan sitä nuoremmatkin lapset ampuneet ja ilmeisesti halusivat kertoa tälläisen juonen.

        Cain kertoo Moiralle vankilassa tapahtumien kulun ja että Kyle ampui Alia. Välillä näytetään takaumaa. Farmilla Kyle kertoo biologisella äidilleen Amylle ampuneensa. Kyle haluaa kertoa totuuden, ettei Cain joudu vankilaan. Amy tyynnyttelee ja sanoo ettei saa kertoa kenellekkään. Kumpikin itkee.
        Jaksossa on vain nämä hahmot. Tiivis tunnelmainen hyvin näytelty. Kyle näyttelijältä hyvä suoritus. Mitä voi seuraavaksi tapahtua? Joko paljastuu Kyle tekijäksi, hänen valk veritahra villapaita on jossain ladossa. Kyle 10v joutuu laitokseen tai pakenee äitiyslomalle jäävä näyttelijä Kerryn kanssa muualle. Poika voi lopettaa sarjassa koulun takia ja murrosikä alkaa kohta. Ei murhaaja ja lapsi voi jatkaa niinkuin mitään ei olisi tapahtunut.
        Minulla on tullut mieleen mahdollisuus sarjan lopettamisesta?Joulun aikaa on kuvattu. Saman sukupuolen juttuja ei saa markkinoida,esittää ja edistää enää kuten ennen. Perhekeskeisyyteen kehotettu jo aiemmin. Mainostaja on confused, hämmentynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Cain kertoo Moiralle vankilassa tapahtumien kulun ja että Kyle ampui Alia. Välillä näytetään takaumaa. Farmilla Kyle kertoo biologisella äidilleen Amylle ampuneensa. Kyle haluaa kertoa totuuden, ettei Cain joudu vankilaan. Amy tyynnyttelee ja sanoo ettei saa kertoa kenellekkään. Kumpikin itkee.
        Jaksossa on vain nämä hahmot. Tiivis tunnelmainen hyvin näytelty. Kyle näyttelijältä hyvä suoritus. Mitä voi seuraavaksi tapahtua? Joko paljastuu Kyle tekijäksi, hänen valk veritahra villapaita on jossain ladossa. Kyle 10v joutuu laitokseen tai pakenee äitiyslomalle jäävä näyttelijä Kerryn kanssa muualle. Poika voi lopettaa sarjassa koulun takia ja murrosikä alkaa kohta. Ei murhaaja ja lapsi voi jatkaa niinkuin mitään ei olisi tapahtunut.
        Minulla on tullut mieleen mahdollisuus sarjan lopettamisesta?Joulun aikaa on kuvattu. Saman sukupuolen juttuja ei saa markkinoida,esittää ja edistää enää kuten ennen. Perhekeskeisyyteen kehotettu jo aiemmin. Mainostaja on confused, hämmentynyt.

        Amy kävi eilen Cainin luona vankilassa ja sanoi Kylen kertoneen. Cain käski vielä Kylen pois. Moira ja Amy ajattelivat ensin jatketaan,unohdetaan mutta Kyle oli tänään tapellut koulussa ja Kyle panikoi tv ohjelmasta niin Amy päätti lähteä Kylen kanssa Belfastiin. Luin että Moira lähtee Isaacin kanssa samaan paikkaan myöhemmin.
        Kerry on kertonut olevansa Cloen äiti. Kerry eikä Paddy tiedä vielä Chasista ja Alista joka haudataan muualle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amy kävi eilen Cainin luona vankilassa ja sanoi Kylen kertoneen. Cain käski vielä Kylen pois. Moira ja Amy ajattelivat ensin jatketaan,unohdetaan mutta Kyle oli tänään tapellut koulussa ja Kyle panikoi tv ohjelmasta niin Amy päätti lähteä Kylen kanssa Belfastiin. Luin että Moira lähtee Isaacin kanssa samaan paikkaan myöhemmin.
        Kerry on kertonut olevansa Cloen äiti. Kerry eikä Paddy tiedä vielä Chasista ja Alista joka haudataan muualle.

        Moira ja Isaac lähtivät eilisessä jaksossa Belfastiin. Tänään Macenzie meni kertomaan Cainille että lähtivät ja hän tietää Kylen ampuneen.
        Livin tuhkat oli tarkoitus sirotella kriketti kentän alueelle. Uurna oli pöydällä ja Vinnny avasi kannen, Chip koira tuijotti tarkasti ja tönäisi pöytää jolloin tuhkat lensi Vinnyn naamalle ja päälle. Sitten naurettiin V ja Mandy, Gabby ja Jacob. Chip on ehtinyt jo pissiä lalattialle ja Mandyn laukulle, löytää Livin kuvan, siepata ja syödä pöydältä kyljyksen ja nyt tuhkan levittäjä. Frankin tuhkat Vanessa pudotti Kahvion lattialle ja Lisan on jossain puun oksa kolossa. Mautonta. Kunnon arkkuhautajaisia viimeksi? vuosia sitten James Barton? Paddy alkaa epäillä Chasilla on jotain vialla. Al haudattiin jossain muualla.
        Amelien vauva Ester pääsi kotiin sairaalasta ja vaikutti heti ettei A osaa oikein toimia. Viime viikolla Kim kutsui Dawn, lapset Billyn asumaan taas Kartanoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moira ja Isaac lähtivät eilisessä jaksossa Belfastiin. Tänään Macenzie meni kertomaan Cainille että lähtivät ja hän tietää Kylen ampuneen.
        Livin tuhkat oli tarkoitus sirotella kriketti kentän alueelle. Uurna oli pöydällä ja Vinnny avasi kannen, Chip koira tuijotti tarkasti ja tönäisi pöytää jolloin tuhkat lensi Vinnyn naamalle ja päälle. Sitten naurettiin V ja Mandy, Gabby ja Jacob. Chip on ehtinyt jo pissiä lalattialle ja Mandyn laukulle, löytää Livin kuvan, siepata ja syödä pöydältä kyljyksen ja nyt tuhkan levittäjä. Frankin tuhkat Vanessa pudotti Kahvion lattialle ja Lisan on jossain puun oksa kolossa. Mautonta. Kunnon arkkuhautajaisia viimeksi? vuosia sitten James Barton? Paddy alkaa epäillä Chasilla on jotain vialla. Al haudattiin jossain muualla.
        Amelien vauva Ester pääsi kotiin sairaalasta ja vaikutti heti ettei A osaa oikein toimia. Viime viikolla Kim kutsui Dawn, lapset Billyn asumaan taas Kartanoon.

        TÄNÄÄN oli 2 jaksoa. Sam Dinglen tuvassa keskusteltiin ja päätettiin Esterin ristiäisistä jouluna. Noah kummina ja Samson ei osallistunut on jäänyt ulkopuolelle.
        Leila ja Liam laittoivat sormukset pöydälle ja ero tulossa. En jaksanut kuunnella liikaa löpinää.
        Cloe oli 12vk. ultrassa yksin. Cloe on yrittänyt löytää Alin naisen jolla lapsi koska oli ostamassa asuntoa heille. Eilen erehtyi syyttämään Priaa ja tänään sanoi Chasille että se on Moira. Chasilla on kamalan pulleat ankka huulet ! ja Victorialla jonka puhe on epäselvää. Katsojat naureskelevat. Moira ja Amy palaavat joulukuun alussa kylään Belfastista. Amy on asunut Victorian Keepers Cottagessa ja nyt sisarpuoli Cloe saa seuraa ja tukijan. Mitenkähän Maczensie ja Charity reagoi Cloen raskauteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TÄNÄÄN oli 2 jaksoa. Sam Dinglen tuvassa keskusteltiin ja päätettiin Esterin ristiäisistä jouluna. Noah kummina ja Samson ei osallistunut on jäänyt ulkopuolelle.
        Leila ja Liam laittoivat sormukset pöydälle ja ero tulossa. En jaksanut kuunnella liikaa löpinää.
        Cloe oli 12vk. ultrassa yksin. Cloe on yrittänyt löytää Alin naisen jolla lapsi koska oli ostamassa asuntoa heille. Eilen erehtyi syyttämään Priaa ja tänään sanoi Chasille että se on Moira. Chasilla on kamalan pulleat ankka huulet ! ja Victorialla jonka puhe on epäselvää. Katsojat naureskelevat. Moira ja Amy palaavat joulukuun alussa kylään Belfastista. Amy on asunut Victorian Keepers Cottagessa ja nyt sisarpuoli Cloe saa seuraa ja tukijan. Mitenkähän Maczensie ja Charity reagoi Cloen raskauteen.

        "Katsojat naureskelevat."
        Mielenkiinnosta kyselen, ketkä katsojat naureskelevat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TÄNÄÄN oli 2 jaksoa. Sam Dinglen tuvassa keskusteltiin ja päätettiin Esterin ristiäisistä jouluna. Noah kummina ja Samson ei osallistunut on jäänyt ulkopuolelle.
        Leila ja Liam laittoivat sormukset pöydälle ja ero tulossa. En jaksanut kuunnella liikaa löpinää.
        Cloe oli 12vk. ultrassa yksin. Cloe on yrittänyt löytää Alin naisen jolla lapsi koska oli ostamassa asuntoa heille. Eilen erehtyi syyttämään Priaa ja tänään sanoi Chasille että se on Moira. Chasilla on kamalan pulleat ankka huulet ! ja Victorialla jonka puhe on epäselvää. Katsojat naureskelevat. Moira ja Amy palaavat joulukuun alussa kylään Belfastista. Amy on asunut Victorian Keepers Cottagessa ja nyt sisarpuoli Cloe saa seuraa ja tukijan. Mitenkähän Maczensie ja Charity reagoi Cloen raskauteen.

        Eilisessä to24.11 jaksossa Charity kertoi aamulla Macenzielle että Cloe on raskaana ja niinpä yllättynyt Mac meni kysymään Cloelta, joka sanoi miksi et itse käyttänyt ehkäisyä etkä halunnut puhua hänelle alussa ja nyt pitävänsä lapsen se on hänen päätös eikä esittänyt vaatimuksia. Mac sanoi että on niin kiintynyt Charityyn. Mac törppö halusi puhua viemäriä avaavalle Charitylle että haluaa mennä naimisiin. C sitten pubissa ilmoitti hääaikeista lapsilleen jotka hieman no jaa, heh. Ryan tietää että Mac on pettänyt.
        Victoria lähti asioille ja David jäi poikien kanssa niinpä Harry teloi itseään päähän ja vietiin sairaalaan,ei vakavaa ja Vic kiiruhti sinne ja sai sakot ja Davidin sakko temppu paljastui.
        Kim haluaa että Rhona ostaa Jamien osuuden eläinlääkäri klinikasta. Rhona ei päättänyt heti. Vanessa muuttaa työhön Kanadaan ja läksiäiset ensi viikolla, ä-loma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eilisessä to24.11 jaksossa Charity kertoi aamulla Macenzielle että Cloe on raskaana ja niinpä yllättynyt Mac meni kysymään Cloelta, joka sanoi miksi et itse käyttänyt ehkäisyä etkä halunnut puhua hänelle alussa ja nyt pitävänsä lapsen se on hänen päätös eikä esittänyt vaatimuksia. Mac sanoi että on niin kiintynyt Charityyn. Mac törppö halusi puhua viemäriä avaavalle Charitylle että haluaa mennä naimisiin. C sitten pubissa ilmoitti hääaikeista lapsilleen jotka hieman no jaa, heh. Ryan tietää että Mac on pettänyt.
        Victoria lähti asioille ja David jäi poikien kanssa niinpä Harry teloi itseään päähän ja vietiin sairaalaan,ei vakavaa ja Vic kiiruhti sinne ja sai sakot ja Davidin sakko temppu paljastui.
        Kim haluaa että Rhona ostaa Jamien osuuden eläinlääkäri klinikasta. Rhona ei päättänyt heti. Vanessa muuttaa työhön Kanadaan ja läksiäiset ensi viikolla, ä-loma.

        https://fulltvshows.org/emmerdale-29th-november-2022-full-episode/
        Bernicen kommelluksia,muisti ongelmia ja muuta hauskaa,komediaa. Paljon asukkaita mukana. P. Randelin hyvin käsikirjoittama kuten aina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eilisessä to24.11 jaksossa Charity kertoi aamulla Macenzielle että Cloe on raskaana ja niinpä yllättynyt Mac meni kysymään Cloelta, joka sanoi miksi et itse käyttänyt ehkäisyä etkä halunnut puhua hänelle alussa ja nyt pitävänsä lapsen se on hänen päätös eikä esittänyt vaatimuksia. Mac sanoi että on niin kiintynyt Charityyn. Mac törppö halusi puhua viemäriä avaavalle Charitylle että haluaa mennä naimisiin. C sitten pubissa ilmoitti hääaikeista lapsilleen jotka hieman no jaa, heh. Ryan tietää että Mac on pettänyt.
        Victoria lähti asioille ja David jäi poikien kanssa niinpä Harry teloi itseään päähän ja vietiin sairaalaan,ei vakavaa ja Vic kiiruhti sinne ja sai sakot ja Davidin sakko temppu paljastui.
        Kim haluaa että Rhona ostaa Jamien osuuden eläinlääkäri klinikasta. Rhona ei päättänyt heti. Vanessa muuttaa työhön Kanadaan ja läksiäiset ensi viikolla, ä-loma.

        ti 29.11 tunnin jakson tapahtumia. P.Roundellin kirjoittama jakso oli harvinaisen täynnä tapahtumia, hauska,tilanne komiikkaa. Victoria muuttanut Wendyn luo ja David sukellus yritti vielä puhua takaisin mutta Vic torjui. Bernice on alkanut unohdella asioita ja tulee hassuja kommelluksia,komediaa ja farssia. Bear,Karhu parturissa ja Bernice kurkottaa ja rintamus osuu Karhun naamalle ja B menee tolaltaan hänen tokaisustaan ja myöhemmin asia ja kommellukset jatkuu Willapakassa. Bob neuvoo Berniceä menemään lääkäriin. Kahvion pihassa Nicola tarjoaa kakkupalaa Sarahin ja Naten pöydässä istuvalle Cloelle, joka pahoinvoi ja torjuu ja kertoo olevansa raskaana. Isää kysyttäessä C vastasi se oli joku vain jonka tapasi. Innokas Sarah menee kotiinsa ja kertoo Cloesta ja menee kihartamaan hänen tukkaansa. Mackenzie vaikeana taas. Charityllä on Macin antama isoäidin kihlasormus sormessa. Sam vieraili Cainin luona joka pyytää sanomaan hyvästit puolestaan Zakille koska on vankilassa pitkään. Zak on Debbien luona. Samkin alkaa epäillä jotain? Liam ja Leyla ero vireillä. Väärinkäsityksiä ja sähläystä: Vanessa,Suzan ja Leyla. Vanessa lähtee yksin Kanadaan vuodeksi. Matty alkaa epäillä Moiran ja Amyn matkojen syytä kun kuulee Macin puhelinkeskustelua ja haluaa itse puhua Moiran kanssa jolloin kuulee poikien puhuvan taustalla. Harvinaisen paljon hahmoja mukana jaksoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ti 29.11 tunnin jakson tapahtumia. P.Roundellin kirjoittama jakso oli harvinaisen täynnä tapahtumia, hauska,tilanne komiikkaa. Victoria muuttanut Wendyn luo ja David sukellus yritti vielä puhua takaisin mutta Vic torjui. Bernice on alkanut unohdella asioita ja tulee hassuja kommelluksia,komediaa ja farssia. Bear,Karhu parturissa ja Bernice kurkottaa ja rintamus osuu Karhun naamalle ja B menee tolaltaan hänen tokaisustaan ja myöhemmin asia ja kommellukset jatkuu Willapakassa. Bob neuvoo Berniceä menemään lääkäriin. Kahvion pihassa Nicola tarjoaa kakkupalaa Sarahin ja Naten pöydässä istuvalle Cloelle, joka pahoinvoi ja torjuu ja kertoo olevansa raskaana. Isää kysyttäessä C vastasi se oli joku vain jonka tapasi. Innokas Sarah menee kotiinsa ja kertoo Cloesta ja menee kihartamaan hänen tukkaansa. Mackenzie vaikeana taas. Charityllä on Macin antama isoäidin kihlasormus sormessa. Sam vieraili Cainin luona joka pyytää sanomaan hyvästit puolestaan Zakille koska on vankilassa pitkään. Zak on Debbien luona. Samkin alkaa epäillä jotain? Liam ja Leyla ero vireillä. Väärinkäsityksiä ja sähläystä: Vanessa,Suzan ja Leyla. Vanessa lähtee yksin Kanadaan vuodeksi. Matty alkaa epäillä Moiran ja Amyn matkojen syytä kun kuulee Macin puhelinkeskustelua ja haluaa itse puhua Moiran kanssa jolloin kuulee poikien puhuvan taustalla. Harvinaisen paljon hahmoja mukana jaksoissa.

        Tämän ke illan jaksossa Dawn sai tietää että ovat saaneet myös Clemmien huoltajuuden Alexilta.
        Hysteerinen liioiteltu Bernicen sekoilu jatkui, tapasi Laurelin joka rauhoitteli niinpä B meni lääkäriin, joka sattui olemaan Liam. Muistitesti ok niinpä Liam totesi että menopaussi josta B suutahti ja pakeni heti kun Liam aikoi puhua miten oireita voisi hoitaa.
        Eric oli palkannut Karhun hoitamaan kaupan kotiin kuljetukset ja kun David näki Karhun tiskin takana niin suuuttui. Myöhemmin D valitti olevansa epäonnistuja niin Karhu sanoi vielä painavan sanansa Käyttäydy! Ja opettele sanomaan minä osaan ja tahdon eikä toivoisin.
        Matty meni Cainin luo kysymään mitä tapahtui Alin kanssa mutta Cain väisti kaikki ja farmille palattuaan jatkoi Mackenzien painostamista ja lopulta Mac kertoi Kylen ampuneen ja Matty soitti Moiralle ja käski heitä palamaan kotiin heti Belfastista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän ke illan jaksossa Dawn sai tietää että ovat saaneet myös Clemmien huoltajuuden Alexilta.
        Hysteerinen liioiteltu Bernicen sekoilu jatkui, tapasi Laurelin joka rauhoitteli niinpä B meni lääkäriin, joka sattui olemaan Liam. Muistitesti ok niinpä Liam totesi että menopaussi josta B suutahti ja pakeni heti kun Liam aikoi puhua miten oireita voisi hoitaa.
        Eric oli palkannut Karhun hoitamaan kaupan kotiin kuljetukset ja kun David näki Karhun tiskin takana niin suuuttui. Myöhemmin D valitti olevansa epäonnistuja niin Karhu sanoi vielä painavan sanansa Käyttäydy! Ja opettele sanomaan minä osaan ja tahdon eikä toivoisin.
        Matty meni Cainin luo kysymään mitä tapahtui Alin kanssa mutta Cain väisti kaikki ja farmille palattuaan jatkoi Mackenzien painostamista ja lopulta Mac kertoi Kylen ampuneen ja Matty soitti Moiralle ja käski heitä palamaan kotiin heti Belfastista.

        To 8.12 jaksossa Jimmy ehdotti surevalle Vinnylle pokerin peluuta Kahviossa.
        David oli mukana ja kun Erick kuuli niin meni hakemaan pois. David on ollut ärsyttävän typerä kaikessa,hävisi rahaa. Keskellä päivää ja joulukiireet. Lahjaton rasittava vetelyys on näyttelijäkin. Tuotannon hukattu tilaisuuus keksiä toinenkin poika sarjan vanhimmalle hahmolle,Ericille. Vinny voitti rahaa ja Mac vielä neuvoi miten voisi voittaa isoja summia. Kun Mandy sai tietää pelaamisesta läppäsi Jimmyä naamalle ja sanoi Vinnylle että oli sama ilme kuin isällään,peliriiippuvuus. Vinny asuu yksin ja sai Aaronille kuuluvan 500.000 omaisuuden. Tuottajat,tv yhtiö edustaa kultti agendaa jossa kaikki tehdään päin vastoin kuin oikeudenmukaisesti pitäisi olla.
        Vinny Pelaa varmaan rahansa. Ei tästä tempusta kukaan pidä että Robertin ja Aaronin,Livin omaisuus viedään noin vaan järjettömältä tempulla joka ei sitä ansaitse.. Katsojaa tässä pilkataan. V näyttelijä myös lahjaton ärsyttävä kouhottaja.
        Kim aikoo palkata nannyn,lastenhoitajan 3 lapselle. Hevosbisnes alkaa ja haluaa Gabbyn ja tai Dawnin osallistuvan siihen. Dawn on ollut töissä eläinlääkärin vastaanotolla. Gabbyhan asuu Bernicen kanssa,ei Kartanossa. Belfastista palannut Kyle kerää kiviä Alin kuolinpaikalle latoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        To 8.12 jaksossa Jimmy ehdotti surevalle Vinnylle pokerin peluuta Kahviossa.
        David oli mukana ja kun Erick kuuli niin meni hakemaan pois. David on ollut ärsyttävän typerä kaikessa,hävisi rahaa. Keskellä päivää ja joulukiireet. Lahjaton rasittava vetelyys on näyttelijäkin. Tuotannon hukattu tilaisuuus keksiä toinenkin poika sarjan vanhimmalle hahmolle,Ericille. Vinny voitti rahaa ja Mac vielä neuvoi miten voisi voittaa isoja summia. Kun Mandy sai tietää pelaamisesta läppäsi Jimmyä naamalle ja sanoi Vinnylle että oli sama ilme kuin isällään,peliriiippuvuus. Vinny asuu yksin ja sai Aaronille kuuluvan 500.000 omaisuuden. Tuottajat,tv yhtiö edustaa kultti agendaa jossa kaikki tehdään päin vastoin kuin oikeudenmukaisesti pitäisi olla.
        Vinny Pelaa varmaan rahansa. Ei tästä tempusta kukaan pidä että Robertin ja Aaronin,Livin omaisuus viedään noin vaan järjettömältä tempulla joka ei sitä ansaitse.. Katsojaa tässä pilkataan. V näyttelijä myös lahjaton ärsyttävä kouhottaja.
        Kim aikoo palkata nannyn,lastenhoitajan 3 lapselle. Hevosbisnes alkaa ja haluaa Gabbyn ja tai Dawnin osallistuvan siihen. Dawn on ollut töissä eläinlääkärin vastaanotolla. Gabbyhan asuu Bernicen kanssa,ei Kartanossa. Belfastista palannut Kyle kerää kiviä Alin kuolinpaikalle latoon.

        Vinny Mackenzien ylllyttämänä jatkoi pokerin pelaamista nyt salaa Romuttamolla Darrenin kanssa ja V teeskenteli että on vasta aloittelija niinpä Darren laittoi peliin 10.000k ja Vinny voitti rahat. Mandy sai tietää ja piti puhuttelun ja V raivostui. Darren kuuli kahviossa Jimmyn puhuvan että V olikin kokenut pelaaja ja meni Vinnyn luo joka käyttäytyi nenäkkäästi nimitti häntä idiootiksi. Niinpä Darren mukiloi Vinnyn naaman mikä onkin oikein mokomalle. Vinny pitäisi antaa talo talaisin Aaronille ja häipyä kylästä. Avioliitossa ei ollut seksiä koska Liv ei halunnut eikä se liitto toteutunut ja tämä kohta oli aikoinaan syy purkaa liitto. Tuotanto ärsyttää tälläkin katsojia ei edes sukulainen saa omaisuuden noin vaan Aaron,Robert,Liv historia nollattiin tälläkin wittuilla. Negatiivisia ärsyttävillä jutuilla pidetään ihmisten mieliala alhaalla. Jos sarjan tyyli ei muutu niin lopetan katsomisen. MAckenziestäkin tuli hölmö.
        Arthurilla on vaikeaa. April jotenkin ahdistelee häntä ja suree isäänsä ja kävi haudalla kyyneleet silmissä. Kahviossa Nicola näki A alakulon ja pyysi kertomaan mikä vikana ja mutta Menopaus B keskeytti höpötuksellään tilanteen. Arthurille tulee oma juoni samoin Cathylle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vinny Mackenzien ylllyttämänä jatkoi pokerin pelaamista nyt salaa Romuttamolla Darrenin kanssa ja V teeskenteli että on vasta aloittelija niinpä Darren laittoi peliin 10.000k ja Vinny voitti rahat. Mandy sai tietää ja piti puhuttelun ja V raivostui. Darren kuuli kahviossa Jimmyn puhuvan että V olikin kokenut pelaaja ja meni Vinnyn luo joka käyttäytyi nenäkkäästi nimitti häntä idiootiksi. Niinpä Darren mukiloi Vinnyn naaman mikä onkin oikein mokomalle. Vinny pitäisi antaa talo talaisin Aaronille ja häipyä kylästä. Avioliitossa ei ollut seksiä koska Liv ei halunnut eikä se liitto toteutunut ja tämä kohta oli aikoinaan syy purkaa liitto. Tuotanto ärsyttää tälläkin katsojia ei edes sukulainen saa omaisuuden noin vaan Aaron,Robert,Liv historia nollattiin tälläkin wittuilla. Negatiivisia ärsyttävillä jutuilla pidetään ihmisten mieliala alhaalla. Jos sarjan tyyli ei muutu niin lopetan katsomisen. MAckenziestäkin tuli hölmö.
        Arthurilla on vaikeaa. April jotenkin ahdistelee häntä ja suree isäänsä ja kävi haudalla kyyneleet silmissä. Kahviossa Nicola näki A alakulon ja pyysi kertomaan mikä vikana ja mutta Menopaus B keskeytti höpötuksellään tilanteen. Arthurille tulee oma juoni samoin Cathylle.

        Ma 12.12 Vinnylle tuli pahoinpitelystä vain mustelmia ja Mandy halusi Vinnyn muuttavan Dingle tupaan koska V sanoi talon ahdistavan häntä. Mandy oli todella vihainen ja haukkui Mackezien pokeriin houkuttelun takia ja Jimmyhän sen matopurkin avasi peliaddiktin pojalle kun ehdotti pokeria.
        Edellisessä jaksossa Noah kyseli ja kiusoitteli Aprilista ja Markus hillitsi koska arvasi mistä kyse kun tarjosi tilaisuutta puhua. Nicola näki kun April oli taas Arthurin kimpussa niin kutsui Arthurin pelaaman poikiensa kanssa. Kun sopiva hetki tuli, pojat yläkerrassa, niin kahden kesken pelasivat Hangman sanapeliä ja Arthur kirjoitti minkä monet katsojat ovat arvanneet: I am gay. Arthur on 15v. näyttelijä samoin ei näytä lapselta,raamikas eikä tyttömäiseltä. Kohtaus oli hienosti tehty. Eliot 14v poika kuuli keskustelun loppuosan. Aihe on nuorille sopiva. Miellyttävä Markus ja papin poika Ethan ovat pari ja Amy on Mattyn kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ma 12.12 Vinnylle tuli pahoinpitelystä vain mustelmia ja Mandy halusi Vinnyn muuttavan Dingle tupaan koska V sanoi talon ahdistavan häntä. Mandy oli todella vihainen ja haukkui Mackezien pokeriin houkuttelun takia ja Jimmyhän sen matopurkin avasi peliaddiktin pojalle kun ehdotti pokeria.
        Edellisessä jaksossa Noah kyseli ja kiusoitteli Aprilista ja Markus hillitsi koska arvasi mistä kyse kun tarjosi tilaisuutta puhua. Nicola näki kun April oli taas Arthurin kimpussa niin kutsui Arthurin pelaaman poikiensa kanssa. Kun sopiva hetki tuli, pojat yläkerrassa, niin kahden kesken pelasivat Hangman sanapeliä ja Arthur kirjoitti minkä monet katsojat ovat arvanneet: I am gay. Arthur on 15v. näyttelijä samoin ei näytä lapselta,raamikas eikä tyttömäiseltä. Kohtaus oli hienosti tehty. Eliot 14v poika kuuli keskustelun loppuosan. Aihe on nuorille sopiva. Miellyttävä Markus ja papin poika Ethan ovat pari ja Amy on Mattyn kanssa.

        "Mandy halusi Vinnyn muuttavan Dingle tupaan koska V sanoi talon ahdistavan häntä"
        Dingle-taloko ahdistaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ma 12.12 Vinnylle tuli pahoinpitelystä vain mustelmia ja Mandy halusi Vinnyn muuttavan Dingle tupaan koska V sanoi talon ahdistavan häntä. Mandy oli todella vihainen ja haukkui Mackezien pokeriin houkuttelun takia ja Jimmyhän sen matopurkin avasi peliaddiktin pojalle kun ehdotti pokeria.
        Edellisessä jaksossa Noah kyseli ja kiusoitteli Aprilista ja Markus hillitsi koska arvasi mistä kyse kun tarjosi tilaisuutta puhua. Nicola näki kun April oli taas Arthurin kimpussa niin kutsui Arthurin pelaaman poikiensa kanssa. Kun sopiva hetki tuli, pojat yläkerrassa, niin kahden kesken pelasivat Hangman sanapeliä ja Arthur kirjoitti minkä monet katsojat ovat arvanneet: I am gay. Arthur on 15v. näyttelijä samoin ei näytä lapselta,raamikas eikä tyttömäiseltä. Kohtaus oli hienosti tehty. Eliot 14v poika kuuli keskustelun loppuosan. Aihe on nuorille sopiva. Miellyttävä Markus ja papin poika Ethan ovat pari ja Amy on Mattyn kanssa.

        Eilinen jakso ke 14.12 oli täynnä asiaa. Kylän teinit palasivat koulusta ja Eliot kertoi muille Arthurin sanoneen Nicolalle olevansa gay ja kysyi Arturilta onko hän jolloin A juoksi pois paikalta ja muut menivät kysymään Nicolalta asiasta joka torui Eliottia, joka sanoi eihän se ole mikään iso juttu. Heath totesi ettei se muuta mitään. Nicola käski Laurelin ottamaan selville ja etsimään Arthuria joka oli laivassa ja niin äiti Laurel sai tietää ja oli hyvä keskustelu. Arthuria askarrutti hyväksyykö Asley isä hänet. April kertoi kotonaan että oli idiootti kun jahtasi A joka oli sanonut ettei April 13v ole hänen tyyppinään ja etsi ikäistäsi. Rhona ja Mary, jolla oli sivusuhde naiseen avioliittonsa ajan, vilkaisivat toisiaan tajuten mutta Marlon oli menikö jotain häneltä ohi jolloin April sanoi että Arthur on gay. Hyvin kirjoitettu ja näytelty positiivinen juttu ja sopii murrosikäisille opiksi miten pitää suhtautua.
        Belle sai Cloelta Alin hotelli kuitin ja tajusi Chasin jatkaneen suhdetta ja sen takia Cain oli ampunut Alia. Belle meni Chasin luo vihaisena joka toisti että hän tarvitsi Faithin takia pakoa suhteeseen ja mikä on järjetön teko syy. Itkuinen Belle kertoi Moiralle Chasista ja Moira suuttui myös.
        Markus ja Ethan aikovat etsiä omaa asuntoa. Kyle ja Amy kävivät tapaamassa Cainia vankilassa. Kylea näyttelevä poika on todella innostunut roolistaan ja omasta juonestaan sarjassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eilinen jakso ke 14.12 oli täynnä asiaa. Kylän teinit palasivat koulusta ja Eliot kertoi muille Arthurin sanoneen Nicolalle olevansa gay ja kysyi Arturilta onko hän jolloin A juoksi pois paikalta ja muut menivät kysymään Nicolalta asiasta joka torui Eliottia, joka sanoi eihän se ole mikään iso juttu. Heath totesi ettei se muuta mitään. Nicola käski Laurelin ottamaan selville ja etsimään Arthuria joka oli laivassa ja niin äiti Laurel sai tietää ja oli hyvä keskustelu. Arthuria askarrutti hyväksyykö Asley isä hänet. April kertoi kotonaan että oli idiootti kun jahtasi A joka oli sanonut ettei April 13v ole hänen tyyppinään ja etsi ikäistäsi. Rhona ja Mary, jolla oli sivusuhde naiseen avioliittonsa ajan, vilkaisivat toisiaan tajuten mutta Marlon oli menikö jotain häneltä ohi jolloin April sanoi että Arthur on gay. Hyvin kirjoitettu ja näytelty positiivinen juttu ja sopii murrosikäisille opiksi miten pitää suhtautua.
        Belle sai Cloelta Alin hotelli kuitin ja tajusi Chasin jatkaneen suhdetta ja sen takia Cain oli ampunut Alia. Belle meni Chasin luo vihaisena joka toisti että hän tarvitsi Faithin takia pakoa suhteeseen ja mikä on järjetön teko syy. Itkuinen Belle kertoi Moiralle Chasista ja Moira suuttui myös.
        Markus ja Ethan aikovat etsiä omaa asuntoa. Kyle ja Amy kävivät tapaamassa Cainia vankilassa. Kylea näyttelevä poika on todella innostunut roolistaan ja omasta juonestaan sarjassa.

        Sekavaa selostusta ja keskellä vanhempia kommentteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eilinen jakso ke 14.12 oli täynnä asiaa. Kylän teinit palasivat koulusta ja Eliot kertoi muille Arthurin sanoneen Nicolalle olevansa gay ja kysyi Arturilta onko hän jolloin A juoksi pois paikalta ja muut menivät kysymään Nicolalta asiasta joka torui Eliottia, joka sanoi eihän se ole mikään iso juttu. Heath totesi ettei se muuta mitään. Nicola käski Laurelin ottamaan selville ja etsimään Arthuria joka oli laivassa ja niin äiti Laurel sai tietää ja oli hyvä keskustelu. Arthuria askarrutti hyväksyykö Asley isä hänet. April kertoi kotonaan että oli idiootti kun jahtasi A joka oli sanonut ettei April 13v ole hänen tyyppinään ja etsi ikäistäsi. Rhona ja Mary, jolla oli sivusuhde naiseen avioliittonsa ajan, vilkaisivat toisiaan tajuten mutta Marlon oli menikö jotain häneltä ohi jolloin April sanoi että Arthur on gay. Hyvin kirjoitettu ja näytelty positiivinen juttu ja sopii murrosikäisille opiksi miten pitää suhtautua.
        Belle sai Cloelta Alin hotelli kuitin ja tajusi Chasin jatkaneen suhdetta ja sen takia Cain oli ampunut Alia. Belle meni Chasin luo vihaisena joka toisti että hän tarvitsi Faithin takia pakoa suhteeseen ja mikä on järjetön teko syy. Itkuinen Belle kertoi Moiralle Chasista ja Moira suuttui myös.
        Markus ja Ethan aikovat etsiä omaa asuntoa. Kyle ja Amy kävivät tapaamassa Cainia vankilassa. Kylea näyttelevä poika on todella innostunut roolistaan ja omasta juonestaan sarjassa.

        to 15.12 Arthur oli saanut positiivisia txt viestejä koulukavereitaan ja kouluun lähtiessä Eliot pyysi anteeksi paljastustaan ja muut olivat ok. Myöhemmin illalla hyväntuulinen Arhur lähti Gabbyn kanssa pois kylästä kuuntelemaan musiikki esitystä kirkossa. Gabby on siis tiennyt kauemmin Arhurista ja ovat liikkuneet yhdessä.
        Chas petturi paljastui viimein. Hymyilevän Paddyn ja Chasin piti viettää aikaa jossain hotellissa kaksistaan mutta Paddy veikin Chasin Alin ostaman talon eteen ja kertoi hilpeänä tietävänsä koko Chasinja Alin jutun ja että Cain sen takia on nyt vankilassa. Belle oli kertonut. Paddy oli parhaimmillaan jaksossa sai aikaa puhua. Palasivat kotiin ja Evea hoitanut Bear t sai tietää petoksesta. Moirakin teki selväksi mitä ajatteli kun Moiran kyynärpää osui Charityn nenään kun Charity takertui ja puolusteli Chasia. Paddy meni katsomaan Even nukkumaan menoa, Bear halasi väsynyttä poikaansa ja P meni yöksi muualle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekavaa selostusta ja keskellä vanhempia kommentteja.

        Sinä olet sekaisin itse. Et ole terve hakeudu hoitoon ,onko lääkkeet loppu mentaali?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen ajassakin alkaa tapahtumaan.

    • Anonyymi

      Perjantailt 18.11 tapahtuman kuvaus poistettu. Joku näkee vaivaa joku toinen ei pidä siitä kun itse ei kykene kirjoittaman yhtå hyvin.
      Oliko sitä perj 18.11 kommentoitu törkeästi ja sen takia meni kaikki? Joku näkee vaivaa kovasti. Sinulla poistattaja on ongelma todella. Pysy siellä 4 ketjussa.
      Ei puhuttu tuottajista.

    • Anonyymi

      Kiinnostavimpia aiheita ja hahmoja taas. Sam Dinglen perhe päässyt hyvin esille ja ruutu aikaa Amelien typerän käytöksen seurauksena koska Amelie teki kaiken väärin mitä olisi normaalisti pitänyt tehdä. Juoni on hyvä koska raskaudet on todellisuutta teinien elämässä. Olen aina pitänyt Samista ja Lydiasta. Pois lähtevä ä. loma, Kerry paljastui raskaana olevan Cloen biologiseksi äidiksi. Cloe olisi halunut kertoa raskaudesta aikaisemmin mutta Mackenzie ei kuunnellut. Aineksia hyvään tarinaan. Cloe asuu Victorian asunnossa yksin ja näyttää siltä että Vic muuttaa takaisin. Töpeksijä Davidin hahmo ja jutut evvk. Liikaa pieniä hahmoja otettu jotka ei kiinnosta. Joulun ajan juonista ei ole tietoa. Voi liittyä Kyleen,Paddy,Chas, Moira,Cain. Vinny sanoi myyvänsä Mill talon ja lähtevänsä pois. Mitähän ne aikoo talon suhteen? Uusia asukkaita kylään? Saippua sarjat kaikki menettäneet katsojia ja budjetti tiukilla jatkosskin joten en ihmette vaikka lopetettaisiin. 6 jaksoa viikossa liikaa. Olisko pitempi jakso ja harvemmin parempi sillä kylän maisemat ja lavasteet hyvät. Monilla hahmoilla menee huonosti tai on jotenkin vaiheessa kuten monet ihmisetkin,katsojat nykyään.

      • Anonyymi

        https://www.ok.co.uk/tv/emmerdale-spoilers-news-cast-2022-28681065
        Tuottaja Hudsonin ensi vuoden suunnitelmia.
        Uudet omistajat majatalo B & B jotka eivät ole pari ja tehty uudet hienot lavasteet. Häät Charity ja Maczensie ja Cloen vauva syntyy samoihin aikoihin. Kartanossa mies nanny ja Gabby. Nuorille juttuja. Bernicen menopause. Chas ja Paddy ilmeisesti jatkaa. Kiinnostavinta on B ja B uudet kuviot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.ok.co.uk/tv/emmerdale-spoilers-news-cast-2022-28681065
        Tuottaja Hudsonin ensi vuoden suunnitelmia.
        Uudet omistajat majatalo B & B jotka eivät ole pari ja tehty uudet hienot lavasteet. Häät Charity ja Maczensie ja Cloen vauva syntyy samoihin aikoihin. Kartanossa mies nanny ja Gabby. Nuorille juttuja. Bernicen menopause. Chas ja Paddy ilmeisesti jatkaa. Kiinnostavinta on B ja B uudet kuviot.

        Eric omistaa B ja B nyt. Näyttelijä lopettaa? Toivottavsti ei kuole eikä David peri omaisuutta siillä on huithapeli. Ketkä sopisi kyläläisistä omistajiksi? Pitää osata monta asiaa. Ei ole montaa sopivaa ei niitä puhevikaisia kestä kuten Tracy jos palaa. Victoria sopisi parhaiten, Nicolalakin, Vinnyä ja Mandya eimkestä kuunnella. Eikös Eilen adoptio isä ollut varakas jolla Kerry kävi töissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eric omistaa B ja B nyt. Näyttelijä lopettaa? Toivottavsti ei kuole eikä David peri omaisuutta siillä on huithapeli. Ketkä sopisi kyläläisistä omistajiksi? Pitää osata monta asiaa. Ei ole montaa sopivaa ei niitä puhevikaisia kestä kuten Tracy jos palaa. Victoria sopisi parhaiten, Nicolalakin, Vinnyä ja Mandya eimkestä kuunnella. Eikös Eilen adoptio isä ollut varakas jolla Kerry kävi töissä.

        Ensimmäinen virke juonipaljastusta. Sen jälkeen kommentoijan spekulointia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eric omistaa B ja B nyt. Näyttelijä lopettaa? Toivottavsti ei kuole eikä David peri omaisuutta siillä on huithapeli. Ketkä sopisi kyläläisistä omistajiksi? Pitää osata monta asiaa. Ei ole montaa sopivaa ei niitä puhevikaisia kestä kuten Tracy jos palaa. Victoria sopisi parhaiten, Nicolalakin, Vinnyä ja Mandya eimkestä kuunnella. Eikös Eilen adoptio isä ollut varakas jolla Kerry kävi töissä.

        Pollarit ja Brenda ilmoitatvat uuden vuoden aattona, että jäävät eläkkeelle, retired. Ilmeisesti jatkavat Bed &B kiinteistön, yrityksen omistajina, tai vuokravatmpaikan tai palkkaavat työntekijät vetämään bisneksestä. Erickillä ja Brendallahan kummallakin on omat talot ja bisnesekset. Bernice ja Bob ovat heti innokkaiuta ja kiinnostuneita. Kokeneita ja sopivia kumpikin asiakaspalvelusta. Spoilereita on tammikuun 1.vk lle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pollarit ja Brenda ilmoitatvat uuden vuoden aattona, että jäävät eläkkeelle, retired. Ilmeisesti jatkavat Bed &B kiinteistön, yrityksen omistajina, tai vuokravatmpaikan tai palkkaavat työntekijät vetämään bisneksestä. Erickillä ja Brendallahan kummallakin on omat talot ja bisnesekset. Bernice ja Bob ovat heti innokkaiuta ja kiinnostuneita. Kokeneita ja sopivia kumpikin asiakaspalvelusta. Spoilereita on tammikuun 1.vk lle.

        Eric Pollard päätti valita Bernicen B & B majatalon johtajaksi vuoden alussa koska hänellä hyviä ideoita matkailijoita vatten. Bernicen äiti Diane Sudgen omisti paikan puoliksi mutta myi puolikkaansa Pollarille koska muutti Portugaliin. Bob on mukana myös kuvioissa. Bob ja Brenda omistivat puoliksi Kahvion ja Nicola tuli pienellä osuudella mukaan. Hyvä että jotain muutoksia tulee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäinen virke juonipaljastusta. Sen jälkeen kommentoijan spekulointia?

        Et näytä ymmärtävän sisältöjä. Jokainen kirjoittaa omasta näkökulmastaan samaan liittyvää eikä tämä ketju ole mikään poliittinen väittely paikka joita löytyy muualta, joten---->


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et näytä ymmärtävän sisältöjä. Jokainen kirjoittaa omasta näkökulmastaan samaan liittyvää eikä tämä ketju ole mikään poliittinen väittely paikka joita löytyy muualta, joten---->

        Kuka on väittänyt, että tämä ketju on poliittinen väittelypaikka?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        https://emmerdale.fandom.com/wiki/Caleb_Miligan
        Caleb on Cainin ja Chasin velipuoli. Faith on Calebin äiti ja Miligan on Faithin tyttönimi mutta ei ole paljastunut vielä kuka on hänen isänsä, Sharack ei ole. F antoi pojan pois. Ei ole kyseessä sama Caleb kuin Mandy n isä.
        Takauma jakso 1991v. Chas oli raskaana 13v Gordonille.


    • Anonyymi

      TÄMÄ KETJU SAA LOPPUA. JATKUVAA HÄIRINTÄÄ ja TROLLAUSTA.
      JOKU ei pidä siitä ja POISTATTAA teksteja PALJASTUS ketjussa kerrottuja kiinnostavaimpia tapahtuneita asioista jotka OVAT JO BRITEISSÄ ESITETTY. Näin ollut jo vuosia mutta viime aikoina alkanut esiintyä loukkavia,typeriä ja lapsellisia vihamielisiä kommentteja jokaiseen txt. Se ei ole normaalia. Aikaisemmin oli myös törkeitä vastauksia.
      Näillä s sivustoilla on liikaa kiusan tekijöitä!
      ---------------------------

      ,

      • Anonyymi

        Ota txt rauhallisesti.


    • Anonyymi

      Voisivatko pienentyneet katsojaluvut johtua siitä, että yleisö haluaisi katsoa ihan tavallista elämänmenoa ja pitkäjänteisesti toteutettuja juonikuvioita, kuten brittisaippuoiden kulta-aikoina? Irrallisia stuntteja ja b-luokan toimintaelokuvia ovat suoratoistopalvelut jo pullollaan, ja päivittäissarjojen formaattiin ne eivät istu luontevasti. Kyrsii, kun pihalla olevat tuottajat eivät näe ilmeistä asiaa...

      • Anonyymi

        tosi paljon väkivaltaa, murhia ja kieroilua


      • Anonyymi

        Erittäin hyvä näkökulma. Itsekin ajattelin juuri näin.


    • Anonyymi

      Uusi vuosi 2023. Cain Dingle on edelleen vankilassa odottaen oikeudenkäyntiä tunnustettuaan ampuneensa Alin vaikka Kyle poika sen teki ja poika itse meni tunnustamaan tekonsa asemalle. Vieraita käynyt yrittäen puhua järkeä kun pitkä tuomio odottaa. Eläköityvät Eric ja Brenda aikoo matkustaa Kanadaan Nikhilin luo ja palkaa ainakin aluksi Bernicen johtamaan BB. Erick sanoi ettei D ole siihen hommaan ja Davidin kauppa on myynnissä. Lääketiedettä ! ? opiskelemaan päässyt Jacob pelkäsi äitinsä avio eroavavan Leylan käyttävän huumetta kun näki pöydällä jauhetta. Ei ollut vielä mutta Jacob lukitsi Leylan mh ja Jacob lähti sitten tyhmästi puukon kanssa tapaamaan diileri Callumia saikin itse omasta puukosta oik.p. kylkiluiden alaosaan ja siihen jäätiin eilen 4.1. April 13v kapinoi, on saanut huonoja vaikutteita papin tytär Naomilta ja alkaa meikata.

      • Anonyymi

        Seuraava aamu on valjennut jo kirkkana ja Jacob makaa tajuttomana maassa vanhan kivisillan kupeessa kevyissä vaatteissa ja takki ja puhelin auki. Epäuskottavaa lavastusta.
        David ihmettelee kun Jacob ei ole kotona ja menee Leylan luo ja avaa Leylan mh oven. L ei paljasta heti mitään illan tapahtumia mutta huomattuaan puhelimessaan J txt diilerille he lähtevät ja löytävät Jacobin ja vievät pakulla sairaalaan. Lanssi olisi kestänyt 20min. Jacob oli menettänyt verta ja veitsi osunut maksaan. Säilynee hengissä.
        Katsojille annetaan väärä kuva, että selviäisi tammikuussa kosteassa ja kylmässä maassa yön yli. Paikka oli sama missä Samson oli syyskuussa. Ei siinä ole auto liikennettä. David ja L sitten riitelee syytellään toisiaan sairaalassa ja poliisikin tutkii tapausta.
        Kartanossa Dawnin pitäisi opetella Kimin hommia mutta kokee sen hankalaksi kun lapsille ei jää aikaa ja niinpä ei jatka vaan palannee entiseen työhönsä Rhonalle. Gabby opettelee myös Kimin töitä.


    • Anonyymi

      Eli ilmeisesti samanlaista sekavaa paskaa kuin aiemminkin.

    • Anonyymi

      Juuri kun me katsojat luultiin että päästään viimein eroon mieslapsi Davidista joka käski Jacobia valehtelemaan poliisille Leylan puolesta että tekijä oli joku tuntematon niin Eric pelasti hyödyttämän poikansa ja osti kaupan ja D jatkaa vuokralaisena. Wolfendilla näköjään ikuinen työpaikka. Eric perui lomansa ja laittoi BB myyntiin ja irtisanoi Bernicen.
      D ehti jo haaveilla Australian Bondista Leylan kanssa. Sarja noudattaa sitä että kuka tahansa voi pitää lastasi omanaan ja et omista mitään etc.
      Pastori ja perhe mm ylimielinen Naomi on yhtä inhottava kuin David.
      Dawn jatkaa eläinlääkäri asemalla työtä ja Rhona opettaa hoitajan hommia.
      Nanny Nickille jäi vain Thomas hoidettavaksi ja oli nyrpeä.

      • Anonyymi

        Torstaina Kyle otetiin huostaan odottamaan käsittelyä kaikkien osallisten kuulustelujen jälkeen ja Cain pääsi pois vankilasta. Cain jatkaa outoa ja lapsellista vihanpitoa veljeään Calebia vastaan joka osaa suhtautua siihen oikein eikä lähde pois kylä maisemista vaikkapa ei asu edes siellä. Davidin kauppa on taas täysi tavarasta kun Erick alkoi auttamaan. Jacob on sairaalassa vielä.
        Charity ei ole vieläkään tajunnut että hölmösti käyttätyvä Mackenzie on Cloen lapsen isä.
        Pappi ja Manpret ostivat siis talon jossa Harriet asui viimeksi. Hassua oli kun muutivat niin seinissä oli vanhat ruskeat revityt tapetit kun Harriet aikana se oli ihan ok kunnossa ja maalattu. Lavastus mokia. Perhe on vain ärsyttävä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Piercen poikaa Markusta näytellyt komea Darcy Gray poistui sarjasta vuoden jälkeen. Alun jälkeen hänelle ei osattu kirjoittaa muuta kuin ankea ja väkinäinen parisuhde Ethanin kanssa. Parilla oli erimielisyyksiä ja Markus oli viettänyt aikaa toisen hyvännäköisen vaalean kanssa joka toi hänen puhelimensa takaisin ja suutelivat ja menivät sänkyyn. Ethan tuli kotiin ja aikoi kosia Markusta ja silloin kaveri tuli alas hymyillen housuja kiinnittäen. E käski sitten Markuksen lähtemään. Tämä oli hauska episodi hyvä lopetus Markuksn kannalta. Liian hyvä näyttelijä saippuaan. Anderssonin musta perhe on huono kaikessa.
      B&B majatalo avataan tällä viikolla Bernice ja Bob sen ostivat kun saivat raavittua käsirahan kokoon lainaa varten.
      Paddy petettynä on masentunut ja hautoo itsemurhaakin lähti kotoaan ja asustelee jossain majatalossa.

      • Anonyymi

        Eric näyttelijä Chitteli jatkaa sarjassa,tehnyt vuoden sopimuksen.
        B&B majatalon avajaiset oli tänään. Bernice heräsi aamulla tilaisuuteen palkatun harpunsoittaja sängyssään. Mies jäi nukkumaan. Kun harpunsoittaja ei tullut alas ja Bob meni katsomaan ja palasi ja sanoi että mies oli kuollut sängyssä. Bernice halusi salata sen ja jatkaa tilaisuutta. Hot. Curier lehti edustajat ilmestyi ja menivät katsomaan erityistä J.Dench huonetta jossa mies oli ja niinpä hän tulikin elossa ja meni soittamaan. Tilaisuus meni hyvin ja shampanjaa tarjottiin. Lopussa B ja B keskustelivat tapahtuneesta ja ettei Bernice tekisi niin toista kertaa. Wendy, Bobin naisystävä tuli ja kuuli keskustelun josta sai sen käsityksen että he olisivat olleet sängyssä.
        Majatalon sisustus aulaei paljon muutosta,maalattu, baarinurkkaus kimaltelee ja kuivakukkia.


    • Anonyymi

      https://www.instagram.com/reel/CpNsOs6I57g/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
      Näin video linkin Digital Soap kanavan keskustelussa.
      London Voice butiikin,ääninäyttelijä toimistonlyhyt haastis ja Ryan Hawley vastaa.
      Näyttää ja kuulostaa samalta kuin silloin kun tuli Emmerdale sarjaan 2014.
      Emmerdale voisi julkaista noista hyvistä ajoista dvd vaikka n 2012 lähtien Robertin lähtöön asti. Kun Sebastian lähti niin hyvä fiilis jo katosi. Tuolloin sarjassa oli hyviä oikeita näyttelijöitä ja tarinoista, juonia mitä ei enää ole.

      • Anonyymi

        Onko tämä juonipaljastus? Mielestäni asiallinen kysymys.


      • Anonyymi

        Kiitos linkistä tuohon londonvoiceboutiquen videopätkään. Ryanilla on todella miellyttävä ja sivistyneen oloinen ääni.


    • Anonyymi

      Viime viikon tapahtumia. Alin kuolema todettiin onnettomuudeksi joten käsittelyä ei tule ja Kyle on ollut vapaa koko ajan. Caleb maksoi hyvän asianajajan. Caleb ryhyi hevosbisnekseen Kimin kanssa ja on näkynyt Kartanossa on ilmeisesti jotain omaa suunnitelmaa tekeillä.
      Amy aikoo hakea Kylen huoltajuutta ja kosi Mattya. Cainilla on huono vaikutus sanoi Amy.
      Torstain jaksossa Paddy palasi kotiin hyvästelemään hautoen itsemurhaa ja jätti kirjeen isälleen Karhulle ja otti eläinten lopetus aseen mukaansa meni metsään. Marlon ja Chas löysivät puun rungolla istuvan Paddyn ja kyyneleitä valui Marlon puhui hänet luopumaan aikeistaan ja toivat kotiin. Liam C. jutteli Plle ja ehdotti terapiaa ym. Karhu piti avaimia ja nukkui sohvalla. Chas tarkisti myös yöllä ettei P ollut lähtenyt pois.
      Gabby ja Nick ovat sala suheessa. Olohuoneen sohvalla ollaan s hommissa vaikka on mh.
      Alex, Lukaksen ja Clemmien isä on pois vankilasta ja on kuntoutus ohjelmassa Charles papin johdolla. Naomi on kiinnostunut Alexista. Dawn arvelee että Alex hautoo jotain.

      • Anonyymi

        Hassuja juonia, Dinglet: Willin kello katosi ja epäili Samia ja Kim jopa erotti Samin ja Lydian, em. loukkantuivat,otettiin takaisin kun selvisi Thomas tenava sen otti. Rahapulassa Vinny ja Belle varastivat Erickiltä polttoainetta. Sam näpisti kaupasta Esterille vaippoja ja Eric k lähti perään ja Sam aiheutti Erickin kaatumisen, poliisi juttu mutta Erick perui vaateen ja Sam joutui ilmaistyöhön Erickille. Hassua on myös : Noah sai 20 tuhatta puntaa isänsä säätiö rahaa Zoen,Caharityn kautta ja Noah heti antamaan rahaa Amelielle Esteriä varten. Samson kuuli rahoista ja alkoi kiristämään Noahilta rahaa kun pysyyy poissa Esterin luota 2th £ ja 2x vielä.
        Älytön juoni tämä Noahin kiinnostus Ameliaan ja lapseen vaikka ei ole oma. Mitä tämä poikanenn näkee Ameliessa eikä ole edes silleen olleet.
        Wendy muutti myös B&B Bobin luo. Saa nähdä mitä kapulaa tulee Bernicen rattaisiin. April pelkäsi isänsä sairastuvan uudellen kun Paddy katosi niin April väärensi Covid testin että Marlon pysyisi kotonaan.


    • Anonyymi

      Emmerdalen kuvaukset on tänään väliaikaisesti keskeytetty. Syynä kova lumisade. Alueelle on satanut parisenkymmentä senttiä lunta. Sarjahan kuvaa jaksoja 1,5-2 kk. etukäteen joten kevääseen sijoittuvat jaksot saattavatkin yllättäen näyttää enemmän kuin talvisilta. Sää tekee välillä kepposia.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tänään selvisi että, Caleb Milligan on FRANK TATEN poika ja Faith Dingle oli Calebin äiti. Nick on Calebin poika joka torui isäänsä yöpymisestä Leylan luona. Caleb ja vaimo eivät asu enää yhdessä. Milliganit siis haluavat päästä Gabbyn ja Nickin avion kautta Kartanoon ja Kimiin bisneksiin käsiksi. Eilen ja tänään oli sujuvan hyvin kuvattuja jaksoja. Jakso loppui kun olivat Frankin haudalla.
        Carl KINGIN poika Thomas tulee myös sarjaan lähi aikoina. Mill talo on tyhjä ja myynnissä sillä Vinny muutti Dingle taloon ja musta pappi ja Manpret osti ja muutivat Ednan entisen Woodpine talon ja se on nyt liian tungettu tupaten täynnä tavaroita ylellisin sisustus kylässä.
        Onko Mylly siis ent. Robronin talo Kingiä varten? Onko poika kiinnostunut myös Kartanosta? Vaikuttaa kiinnostavalta asetelmalta, saa nähdä osataanko toteuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään selvisi että, Caleb Milligan on FRANK TATEN poika ja Faith Dingle oli Calebin äiti. Nick on Calebin poika joka torui isäänsä yöpymisestä Leylan luona. Caleb ja vaimo eivät asu enää yhdessä. Milliganit siis haluavat päästä Gabbyn ja Nickin avion kautta Kartanoon ja Kimiin bisneksiin käsiksi. Eilen ja tänään oli sujuvan hyvin kuvattuja jaksoja. Jakso loppui kun olivat Frankin haudalla.
        Carl KINGIN poika Thomas tulee myös sarjaan lähi aikoina. Mill talo on tyhjä ja myynnissä sillä Vinny muutti Dingle taloon ja musta pappi ja Manpret osti ja muutivat Ednan entisen Woodpine talon ja se on nyt liian tungettu tupaten täynnä tavaroita ylellisin sisustus kylässä.
        Onko Mylly siis ent. Robronin talo Kingiä varten? Onko poika kiinnostunut myös Kartanosta? Vaikuttaa kiinnostavalta asetelmalta, saa nähdä osataanko toteuttaa.

        https://youtu.be/LkURxU9Slx8
        Frank Taten kuolema v.1997. Kim ja peili.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://youtu.be/LkURxU9Slx8
        Frank Taten kuolema v.1997. Kim ja peili.

        Frank Taten poikana Caleb haluaa osuutensa Frankin perinnöstä.
        Kim sai kirjeen asianajajalta joka ilmoittaa että on tullut henkilö, nimeä ei mainittu, joka vaatii osuuttaan perinnöstä. Kim kertoi Willille että piilotti rahaa Chrisiltä ja Zoelta loppuvaiheessa ja Nick kuuli oh keskustelun lasten huoneen itku hälyttimestä. Gabby oli vain keino päästä ja pysyä Kartanossa seuraamassa mitä tekevät ja täpinöisssään oleva tyhmä Gabby sinänsä ei kiinnosta Nickiä.


    • Anonyymi

      Viestejä katoaa oudoin perustein.
      Sarjan loppuu.. kanava katoaa..

      • Anonyymi

        Mitkä ovat olleet perusteet viestien poistamiseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitkä ovat olleet perusteet viestien poistamiseen?

        Varmaan se sama asialla joka triggeröityy adoptio Andy Sudgenin arvostelusta vrt perheen omaan poikana vuosien varrella ja kyttää ketjua poistattaa kaiken mikä ei miellytä häntä.


    • Anonyymi

      https://twitter.com/memesEmmerdale/status/1666371949612736513?s=19
      Kun Emmerdale sarja ei saanut yhtään palkintoa hiljattain eikä edes ehdokkuuksia niin tässä Linkissä on englanninkielinen hyvä ja oikea kirjoitus syistä.
      Hän postaa aina seuraavan viikon spoileri kuvia ja juttuja twitteriin.
      Siksi tähän ketjuun ei ole kiinnostusta pitkään aikaan kertoa omista vaikutelmista.

      • Anonyymi

        @memesEmmerdale kirjoittaa ihan asiaa ja olen itsekin pitkälti samaa mieltä hänen kanssaan. Itse vielä lisäisin tuohon listaan nepotismin ja sen että yksi tuottaja suosii vaimoaan muiden näyttelijöiden kustannuksella.


    • Anonyymi

      Eilisessä jaksossa 15.6.23 Vinny sitten myi Liviltä perimänsä, kauppa papereita ei ole tehty vielä, Robertin ja Aaronin remontoimaan Mill, Mylly talon Caleb Milliganille, joka jo heti sai avaimet ja toi muutto laatikkonsa taloon.
      Caleb paljastui jaksossa myös hyvin pahaksi, ilkeäksi ja haukkui koko kylän ihmiset Dinglet,Moiran, Willin,Leylan, Macin luuseriksi ja Ruben vauvaan asti Willapakassa. Kaikki käskivät Calebin lähteä pois kylästä, eivät halua häntä. Yritti kaapata Kimin omaisuuden naittaa gay poikansa Gabbylle päästäkseen Kartanoon. Sen jälkeen lähti ulos metsään joen partaalle ja joku seurasi ja tönäisi Calebin alas kallioilla makaamaan.
      Kun Cloe sanoi Macille että osoita, että välität heistä niin Mac lähti ja hankkimaan vuokra asuntoa. Kimin omistama Dale View 3mh josta Wendy muutti pois oli vapaana. Cloe miettii vielä. Carl Kingin Thomas eläinlääkäri poikaa näyttelevä on todella miellyttävä ja asuu nyt Rishin luona ja Belle on hänen tyttöystävänsä.

      • Anonyymi

        Tarkennus : Caleb vuokraa Mlil talon 2 huoneistoa näin aluksi ja aikoo ostaa sen myöhemmin. Cain ulkoilutti Zakin koiraa ja löysi Calebin loukkaantuneena vietiin sairaalaan ja toipuu.


      • Anonyymi

        Kiva että Kingejä tulee kylään lisää. Carl Kingin tappaminen aikoinaan oli suunnaton virhe sarjalta.


    • Anonyymi

      Caleb heräsi koomasta ja muisti heti että, poika Nicky hänet työnsi alas ja pääsi kotiin sauvojen kanssa eilisessä 22.6.23 jaksossa. Nicky jopa halusi tehdä Macista syyllisen.
      Mill talo näytti erilaiselta. Seinät maalattu vihreä sini sävyin, valaistusta,loistoa,lamppuja lisätty,kasveja ja täynnä muutto tavaraa laatikoissa, valkoinen iso kulmasohva eli näytti varakkaan perheen kodilta. Ovat taas muistaneet, että valkoisen oven takana on wc tila alakerrassa.
      Poliisit saapui kuulustelemaan ja Caleb kertoi että, Mackenzie ei ole todellakaan ole syyllinen hän näki peuran tjn ja että se putoaminen oli onnettomuus. Kyllästynyt Nick aikoi jo tunnustaa tehneensä. Nick lähti pois mutta palasi oluiden kera ja keskustelivat sopivat isänsä kanssa ja ovat samanlaisia. Nicky oletti ettei isä välitä hänestä.
      Huonot välit Cainin ja Moiran kanssa koska Caleb laittoi ruuveja Moiran burgeri lihaan ja iso ostaja perui kaupat ja Moiran farmi bisnes joutui raha vaikeuksiin ja M myi farmin Kimille mutta kaupat peruttiin kun Calebin juoni paljastui. Kim ei tehnyt rikosilmoitusta Calebista mutta otti raha kontrollin itselleen yhteisestä hevos siiittolasta joten Caleb hahmo saa jatkaa sarjassa. Moiran veli Mackenzie hahmossa meni heti alussa pieleen se että Charity meni suutelemaan tiellä kohtaamansa miestä jne. epäuskottavaa pöinäå.
      Minä luulin alussa että, voisi olla Moiran salattu teiniraskaus poika ja että juonessa olis jotain järkeä. Mac ja Cloe näyttää siltä ettei suhde toimi.
      Caleb ja Nicky käsis ja näyttelijät olivat hyviä. Minua kiinnosti Mill talon uusi ilme ja asukkaat siksi kirjoitin tämän.

      • Anonyymi

        Moiran Farmin kauppa toteutui eikä peruttu. Hinta oli 990 tuhatta puntaa. Aikoivat myydä karjan ja on epäselvää tapahtuiko jo. Kim paljasti Calebin ja häät peruntui,hässäkkää. Joatain menee aina ohi, kuva pätkinyt usein. Kim antoi lisäaikaa muutosta pois. Näkyi nyt olevan tuleva asia Saako Moira farmin takaisin?


    • Anonyymi

      TAAS POISTETU VIESTI. Koski Jayn Sharmaa ja Lauralla ym.
      JOKU NYT EI TAJUA, ETTÄ BRITTI TAPAHTUMIEN MUKAAN SEURANTAA ON OLLUT AINA! Kerrottu mifä on esitetty jo.
      Jollain on suuria ongelmia ymmärtää asioita ja on pelkkä kiusaaja ja vahvasti häiriintynyt.
      Seutatkaa mitä britti foorumit kirjoittavat eräistä EVVK perheistä joilla tuotanto Ivalle ja loukkaa enemmistöä. Ednasta tehty pilaversio.

    • Anonyymi

      In a blink of eye this all not normal Tv and media evil shitet will disappear.
      And Nobody remember they existsd. Without a trace.
      ITV ja moni muu agenda evil tv l will be finishd fof ever, lopetetaan.
      Real people decide alla not political actors and fake creatures anymore.
      Me oikeat ihmiset emme voi jatkaa niiden näiden pahojen kanssa.
      And so it is.

    • Anonyymi

      Jayn äiti on oikea ja Georgia palaa sarjaan ja joku suvun serkku. Jay ja Laurel vietti kihlajaisia eilisessä jaksossa mutta Rishin tulo pilasi tilaisuutta ja Jay kertoi kaikkien kuullen mistä on kysymys.
      Minusta viime aikojen parhaita aiheita ja oli yllättävää. Hyvä juttu. Sarjassa on nykyään liikaa uusia epäkiinnostavia hahmoja. Uudemmista Caleb ja Nicky ovat kyllä hyviä uudistuneessa Mill talossa.

      • Anonyymi

        "Jayn äiti on oikea ja Georgia palaa sarjaan ja joku suvun serkku."
        Heh! Tietääkseni kaikilla on oikea äiti. Koko suvun serkku?


      • Anonyymi

        Siitä on jäänyt txt alku pois. Jay Sharma sai tietää että on adoptoitu. Otti raskaasti valehtelun. Rishi ei ole Jayn isä mutta jo sarjassa ollut Georgia on todella hänen äitinsä. Rishi ei kerro kuka on Jayn isä. Georgia tulee taas sarjaan ja joku toinen
        nuorempi mies sukulainen. Häät tulossa Jay ja Laurel.
        Georgia oli siis jo raskaan toiselle miehelle kun meni naimisiin Rishin kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä on jäänyt txt alku pois. Jay Sharma sai tietää että on adoptoitu. Otti raskaasti valehtelun. Rishi ei ole Jayn isä mutta jo sarjassa ollut Georgia on todella hänen äitinsä. Rishi ei kerro kuka on Jayn isä. Georgia tulee taas sarjaan ja joku toinen
        nuorempi mies sukulainen. Häät tulossa Jay ja Laurel.
        Georgia oli siis jo raskaan toiselle miehelle kun meni naimisiin Rishin kanssa.

        Eiköhän se oikea isäkin ilmesty kylään.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Chasilla näköjään uusi hellu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Chasilla näköjään uusi hellu.

        Ei ole, Caleb on Chasin ja Cainin veli sama äiti Faith.. Calebin on isä on Frank Tate.
        Charity on maannut hiljattain Calebin kanssa ja ne on pikku serkkuja. Caleb osti Mill talon Vinnyltä ja asuu siellä poikansa Nickyn kanssa. Mackenzie asuu Chloen kanssa Fale Viewissä.Vistoria omaan taloonsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole, Caleb on Chasin ja Cainin veli sama äiti Faith.. Calebin on isä on Frank Tate.
        Charity on maannut hiljattain Calebin kanssa ja ne on pikku serkkuja. Caleb osti Mill talon Vinnyltä ja asuu siellä poikansa Nickyn kanssa. Mackenzie asuu Chloen kanssa Fale Viewissä.Vistoria omaan taloonsa.

        Ilmankos näyttivätkin läheisiltä... Varmaan veli, josta Cain ja Chas eivät tienneet aiemmin mitään. Näitä tuntemattomia lähisukulaisia riittää sarjassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmankos näyttivätkin läheisiltä... Varmaan veli, josta Cain ja Chas eivät tienneet aiemmin mitään. Näitä tuntemattomia lähisukulaisia riittää sarjassa.

        Calebia näyttelevä William Ash on tutun näköinen. Tarkistin IMDBn ja on näytellyt monissa katsomissani enkkisarjoissa. Mm. Hiljainen todistaja, Murha paratiisissa, Scott&Bailey ja Komisario Gentky.


    • Anonyymi

      Luin englantilaista iltapäivälehteä ja sen saippuaoopperoiden nykyistä tilaa käsittelevässä artikkelissa Emmerdale kutsuttiin WOKErdaleksi. Ja ei ole mikään kohteliaisuus.

      "Naomi Walters lähti vihdoin pois sarjasta ja katsojat riemuitsivat" oli toinen otsikko jonka luin koskien woke... anteeksi siis emmerdalea. Ilmeisesti Naomi Walters ei siis ollut mitenkään onnistunut tai suosittu hahmo sarjassa?

      • Anonyymi

        EI ollut ja its henkilö nytpä muutenkin.
        Poistettu totuus neljä taas. woke woke globo koko agenda jyllää. vielä täällä muttta kun...⏰ niin ..........


    • Anonyymi

      Mustaa paskaa puolet kohta kylästä. Jouluksi ei valkoinen sekarotuinen tietysti. Sekopäät haluaa poistaa ihmiset kaikesta.

    • Anonyymi

      Caleb ja Nicky Milligan ovat sarjan parhaat ja kiinnostavimmat hahmot nykyään. Mill talo on viihtyisä, hyvät värit seinissä ym. ja keittiössä on iso pöytä. Puutarha näyttää kauniilta.
      Hyviä näyttelijöitä ja eilisessä jaksossa kun adoptoitu Clemmie joka sai tietää Dawnin olevan raskaana ja oli poistunut Kartanosta yöllä ja oli tullut Mill talon pialle penkille istumaan ja kutsui Nickyä josta hän oli pitänyt paljon. Hyvin kirjoitettu keskustelu kun Clemmie kertoi huolensa talon miehille.
      Nicky näyttelijällä on useita sisaruksia ja se näkyy siinä miten luontevasti hän osaa toimia lasten kanssa. Rishin veljen poika saapui Intiasta ja on jo katsellut Nickyä kuin herkupalaa vesi kielellä. Tracy on palannut, meni naimisiin Naten kanssa ja aikoo perustaa lastenhoito yrityksen.

      • Anonyymi

        Edes jonkinlainen kieliopin taito tekee tekstistä mielenkiintoisemman luettavan.


      • Anonyymi

        Huh huh!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edes jonkinlainen kieliopin taito tekee tekstistä mielenkiintoisemman luettavan.

        Tuollaisten moite roska txt arvottomat muutaman sanan raapustajan viha txt valheet paljastaa että on alemmalla tasolla eikä ymmärrä rikasta ja luovaa kielenkäyttöä. He eimluivat eivät kestä,kauneutta missään taiteessa vaan rikkovat ja mitätöivät osaajia koska ymmärrystä ei ole tarpeeksi. Eivät kykene muuhun kuin pahan tekemiseen. Jatkuva viha kirjoittajia kohtaan ko ongelma henkilöltä. Eivät kykene muuhun.
        Jokaine paha txt vie häntä alemmaksi.


    • Anonyymi

      Eiliseen 14.7 klo 15 kommenttiini liittyen video kohtauksesta jota pidän parhaana pitkään aikaan. Tyyni ja rauhallisen tuokio alussa 3 kesken.
      https://youtu.be/epNbfhyvFpo
      Yritän löytää jotain myönteistä sanottavaa ja nykyisestä sarjan koheltavasta sekavuudesta. Maaseutu ja kesä maisemia kiva katsella. Kimin Kartano on epäkiinnostava hahmoineen. Gabbyn suuttumus Nickylle peruuntuneista häistä on suhteetonta.

    • Anonyymi

      Caleb antoi 75.00K lainan ilman ehtoja Moiran vaikeuksissa olevalle farmille jotta Nate ja Mac saavat pitää työpaikkansa. Cain epäilee koko ajan C motiiveja ja kieroutta kaikessa ja nyt Caleb käski lopettaa koska tekee itsensä ja muut hulluiksi.
      Caleb antoi myös Tracylle 50.000K lainaa päiväkodin perustamista varten.
      Tracylle ei ole omaa rahaa ja muutenkin valmistautumaton ei suunnitelmaa mistään ihan tollo ensi tapaamisessa. Nate sai väärän käsityksen Tracyn kertomana ja meni Mill taloon ja kävi raivolla Calebin kimppuun. Tracy ja Nate ovat slangi sönkköjä eikä saa selvää puheesta. Laurelin ja Jayn on hääpäivä ensi viikolla ja J saa tietää biologisen isänsä. Georgia äiti palaa sarjaan.

    • Anonyymi

      Eilen 27.723 jakosssa oli Laurelin ja Jay Sharman häät. Laurel pitää Thomas sukunimensä. Kauniit häät ja paljon kyläläisiä paikalla hyvin laitettuna ja iso tilaisuus Willapakassa. Hyvä pari ja sopiva yhteen koska Laurel on hyvin huolehtiva ja lempeä hahmo sarjassa.
      Jay sai viimein tietää äiti Georgian avulla ennen kirkkoon menoa, että hänen biologinen isänsä on Rishin nuorempi veli Amit joka on myös Sunin isä ja siis Jayn velipuoli. Suni ei tiedä. Rishi oli tehnyt lupauksen perheen maineen takia äidilleen olla paljastamatta koskaan asiaa. Rishi oli kutsuttu häihin mutta hän ei tullut tilaisuuteen ja lopussa näytettiin kuinka Rishi oli pukeutunut ja hyvällä mielellä lähdössä ja jakso loppui siihen että Rishi makasi Holgate talossaaan kuolleena portaiden edessä lattialla. Tämä kerrottiin jo heti mediassa näyttelijän video lähdöstään on Ed You Tube kanavalla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://metro.co.uk/2023/08/19/emmerdale-star-quits-17-years-matthew-wolfenden-19362519/?ito=newsnow-feed
      David hahmo Wolfenden lähtee viimeinkin sarjasta. hurraa hurraa!
      Dan lähti vankilaan viime viikolla 8v taposta kun löi Ameliaa jahdannutta miestä joka kaatui kiveen ja kuoli.
      Kunpa Leyla ja Jacob lähtisi myös. Vinny on myös ällö tohelo evkk. Varmaan hävittää Robron Mill rahat jotka ei hänelle kuulu. Eric omistaa kaupan ja tarvii apua. Uusia kuvioita. Bob sai sydärin ja kylän elvytys laitetta käytetiin. Suonet tukossa ja oli impotenssiakin. Wendy ja Liam sutinoi kesällä. Sarjaan on tullut uusia kasvoja Calebin tuttuja jotain bisnestä. Max ja Charity ärsyttäviä. Cloe mokomalle teki penskan. Kerry ja Vanessa kai palaa syksyllä

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Päivän paras uutinen!


    • Anonyymi

      https://youtu.be/7exiKDRMZ3Q?si=fxxiU2jE-_IF2TQ_
      Jacob Gallagher ja Victoria Sugden.
      Jotain on alkamassa.🤩
      Sarjasta pois lähtevä David, joka ei omista kauppaa enää vaan Eric osti sen jo aiemmin, ei ole Jacobin biologinen isä vaan Alicen mies ja Alice on hänet kasvattanut koska Leyla hylkäsi lapsensa vauvana ja Alice ei saanut lapsia. Jokohan saataisiin Sugden suvulle jatkoa..

      • Anonyymi

        Jacobin biologinen isä on Justin Callagher.


      • Anonyymi

        Erici Pollard omistaa sen kaupan yhteydessä olevan asunnonkin, talon Farrells Barnin. Tarkistin. David oli veloissa ja jäi siitä hinnasta jotain vielä itselle. Vinny myi Mill talon Calebille mutta asuu edelleen Mandyn kanssa Wishing Well Zakin talossa. Vinnyä ei ole paljon nähty vuoteen. Raha asiat ja omistukset ovat erikoisia sarjassa. Papin tytär huijasi rahaa Vinnyltä.


      • Anonyymi

        Victorialla on lapsi nimeltään Harry Sugden.
        P.S. Olen kirjoittanut tuon yllä olevan kaksi kertaa aiemmin tänne, mutta molemmat on poistettu. Onko tuossa jotain asiatonta?


    • Anonyymi

      Lokakuun Super Soap viikko alkaa 9.10. Tulevasta tiedetään ainakin Autokolari johon joutuvat Cloe Mac ja Charity. Toinen kiinnostava juttu on kun Cain ja Caleb lähtivät matkalle useita päiviä sitten jonka syy epäselvä kaikille ja tulivat eilen takaisin ja toivat jonkun tyhjälle Wylien Farmille lukkojen taakse ja naulasivat ikkunan umpeen ulkopuolelta. Kuka se voisi olla? Joku vanha tuttu hahmo ehkä? Ja miksi? Chas on kiipelissä, vankina Calebin vihamies bisnes roisto tutun Harryn, joka esitteli itsensä Simoniksi Chasille kanssa jossain kauempana. Tom King ja Belle muuttivat entiseen Danin asuntoon eilen. Charity ja Mackenzie hahmot ärsyttäviä ja saisivat poistua ja Mandy sekaantuu joka asiaan. Lydia kertoi viimein Kimille mitä Gregin kanssa tapahtui.

      • Anonyymi

        Kuka on Cloe Mac?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on Cloe Mac?

        Tuossa tarkoitettaneen Chloe, Mac(kenzie) ja Charity.


    • Anonyymi

      ma 9.10.23 tapahtumia. AARON IS BACK! Wylien taloon väkisten tuotu huppumies oli siis äkäinen Aaron. Cain ja Caleb hakivat Aaronin Italiasta koska Adam oli soittanut ja Cainille että Aaronilla ei mene hyvin. Hän suree Livin kuolemaakin. Chas tuli myös Wylielle. Jay kertoi perjantaina Sumille, että heillä on sama isä Amid joka sitten nyt jo tuli sarjaan. Huomenna ti on tunnin jakso ja tapahtuma viikko alkaa. Aaron on todella suosittu ja hänen kauttaan voi tehdä monia tarinoita. Hieno juttu. YT löytyy Dannyn haastattelu. Hän oli salannut ED kuvauksiaan 8vk ajan. Danny ja vaimonsa saivat toisen lapsen kesällä. Hawleyt saavat toisen lapsen joulukuussa.

    • Anonyymi

      Cloe, Macenzie ja Charity jonka Mac valitsi ja pelasti autosta ennenkuin se putosi alas jyrkänteeltä. Cloe on sairaassa koomassa mahdollisen aivovamman takia, maksaan ja lonkaan vammoja ja muut sai vain lieviä naarmuja. Cloen ilme oli unohtumaton kun ping pong Mac ei tarttunut hänen käteensä. Ruben oli Mattylla hoidossa ei mukana. Charity oli mukana koska jotain oli tapahtunut C autolle niin ottivat kyytiin Hottenijn.
      Lydia kertoi Samille ym. Gregistä. Sam oli ymmäväinen ja uskoi Lydiaa. Hässäkkää tuli sitten Gregin kanssa.
      Chas lähti gansteri Harryn kanssa automatkalle Wyliestä Aaronin luota tultuaan ja on takakontissa ja H kiristää rahaa Cainilta ja Calebilta.
      Jayn ja Sumin isä Amid tuli käymään ja käy ilmi että oli Holgatessa Rishin kotona ja aiheutti Rishin kuoleman.
      Aaron on, käyttäytyy nyt kuten nuorempana ennen Robertia, puhuu suoraan, arvosteli Chasia,on vihainen mies ja synkempi. Danny sanoi etteivät katsojat ehkä nyt pidä hänestä. Tänään perjantaina 13.10 on tunnin jakso illalla.

      • Anonyymi

        Perjantaina. Cloe on koomassa edelleen ja pingpong Mackenzie selittelee valintaansa. Hahmo tehty typeräksi mieslapseksi jonka puhe tyylikin ärsyttää. Koko juttu Charityn kanssa huono alusta lähtien evvk. Charityn ääliö Macin ohella aika olisi poistua, kulunut hahmo. On ollut todella ikävä pelko ja tunne jos Coen vauva menettää äitinsä.
        Lydia meni tekemään rikosilmoituksen ja Graig pidätettiin.
        Cain ja Caleb olivat rahat valmiina kohtaamaan Harryn ja saamaan Chasin pois.
        Wyliellä oleva Aaron sai Cainin puhelimella txt Vinnylle ja pyysi tulemaan niin V tuli ja Aaron pääsi pois ja ajoi Harryn päälle. Otti rahalaukun mutta heitti sen pois ajoi pois jää kylään. Chas vapautui. Myöhemmin kylässä Aaron iski Vain ja takaa ja ja varoitti sekaantumasta hänen asioihinsa.
        Kukaan ei kuollut viikolla. Cloen kohtalo jännittää eniten. Toivon, että selviää ja ottaa pois vastuuttomalta pettäjä Macilta huoltajuuden.
        Jay Sharma ja Laurel kertoivat lapsilleen että Jay ja Sumi ovat Amidin biologisia poikia mutta Archielle Rishi on isoisä ja pitää itse Rishiä isänään joka hänet kasvatti.


      • Anonyymi

        "Cloe, Macenzie ja Charity jonka Mac valitsi ja pelasti autosta ennenkuin se putosi alas jyrkänteeltä" ym.
        Selkeämmin kirjoittamalla näistä juonipaljastuksista saisi enemmän irti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Cloe, Macenzie ja Charity jonka Mac valitsi ja pelasti autosta ennenkuin se putosi alas jyrkänteeltä" ym.
        Selkeämmin kirjoittamalla näistä juonipaljastuksista saisi enemmän irti.

        Katso YT videoita. Tai etsi Daily motionista koko jaksot. Jos osaat tehdä asetukset.
        Eikä jo Briteissä jo tapahtunut ole mikään paljastus. Metro lehti ja Digital Spy lehden sivustolta ennakot spoilerit voi lukea ja nähdä kuvia.
        Viikon paras juttu oli Aaronin paluu.
        Cloen kohtalo koskettaa eniten. Toipuuko? Tästä auton putoamisesta oli video vuoto ja monet oikein odotti että Cloe kuolee heti. Ihme vihaa katsojissa johtuu siitä että baalea punatukkainen nainen jolla on lapsi. Charity ei edes halunnut mennä katsomaan alas kun olettivat Cloen kuolleeksi. Typerä Mac ja C. Kuvaus tyyli oli liukuvaa tapahtumasta toiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katso YT videoita. Tai etsi Daily motionista koko jaksot. Jos osaat tehdä asetukset.
        Eikä jo Briteissä jo tapahtunut ole mikään paljastus. Metro lehti ja Digital Spy lehden sivustolta ennakot spoilerit voi lukea ja nähdä kuvia.
        Viikon paras juttu oli Aaronin paluu.
        Cloen kohtalo koskettaa eniten. Toipuuko? Tästä auton putoamisesta oli video vuoto ja monet oikein odotti että Cloe kuolee heti. Ihme vihaa katsojissa johtuu siitä että baalea punatukkainen nainen jolla on lapsi. Charity ei edes halunnut mennä katsomaan alas kun olettivat Cloen kuolleeksi. Typerä Mac ja C. Kuvaus tyyli oli liukuvaa tapahtumasta toiseen.

        Tuottaja Laura Shaw kertoi tulevista sarjan tapahtumista :
        " Kaiken muun joukossa hän on paljastanut ei-toivotun raskauden, kiihkeän suhteen, tragedian yhdelle perheelle, tuhoisan terveystarinan ja synkän joulun. " Metro lehdestä lainattu kohta.
        En osaa oikein osaa arvata keitä em koskee.
        Ainostaan Dawn on nyt raskaana ja siihen voisi liittyy jotain yllätystä jos lapsen isä onkin joku muukin on Billy? Tom King veikkaan jos niin on? Billy ulos toivon. Ei kai ne toista Victorian tapausta koskien Lydiaa? Kauheaa. Jos Charity ihan sama ovat vain niin ällö pari.


    • Anonyymi

      Jakso alkoi ma 16.10 aamulla kun Vinny tuli töihin ja Aaron oli yöpynyt romuttamon mustalla nahkasohvalla. Paddy kuuli Chasilta, että Aaron oli kylässä ja ilahtui. P tapasi Aaronin kahvilassa. A sanoi hieman ilkeästi Paddylle mutta P sanoi että olet aina poikani. Ovathan vuosia sitten kokeneet vaikeita aikoja. Livin kuolemasta on 1v ja oli kukkia tuotu paikalle.
      Aaron aikoi lähteä pois mutta Vinny sanoi että tuntee kylässä olevansa lähellä Liviä niinpä Aaron jäi kylään. Cloesta ei kuultu mitään.
      Jacobin ja Victorian suhde alkanee tällä viikolla.
      Kuka voisi olla yllätys raskaana? Väljiä asuja pitävää Gabbya epäiltiin kesän alussa ja kielsi ja olisi minusta sopivin. Nicky on miellyttävä näyttelijä. Häät piti olla kesäkuun alussa.
      Jollakin todetaan sairaus joka on pitkäkestoinen kuten Asleyn dementia.

      • Anonyymi

        Näin L.Shawn juttua on tulkittu palstoilla. Vaivoja syntyy saippua sarjoissa jouluna ja lokakuussa : Ei tule uutta raskautta Dawnin vauvan lisäksi vaan myös yllätys vauva jouluna kun Rhonan ex-aviomies on nykyisen vaimonsa kanssa on käyttänyt pakastettuja alkioita. Mies kävi kysymässä asiaa aiemmin ja Rhona kielsi käytön. Ensi viikolla on Victoria ja Jacob suhdetta. Autokolarissa olleista Cloe,Mac,Charity ei ole mitään ennakkoa, ei mainintoja tulevissa spoilereissa.
        Dingle perheen erikoisjaksoja on 30.10 alkavalla viikolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin L.Shawn juttua on tulkittu palstoilla. Vaivoja syntyy saippua sarjoissa jouluna ja lokakuussa : Ei tule uutta raskautta Dawnin vauvan lisäksi vaan myös yllätys vauva jouluna kun Rhonan ex-aviomies on nykyisen vaimonsa kanssa on käyttänyt pakastettuja alkioita. Mies kävi kysymässä asiaa aiemmin ja Rhona kielsi käytön. Ensi viikolla on Victoria ja Jacob suhdetta. Autokolarissa olleista Cloe,Mac,Charity ei ole mitään ennakkoa, ei mainintoja tulevissa spoilereissa.
        Dingle perheen erikoisjaksoja on 30.10 alkavalla viikolla.

        https://www.digitalspy.com/soaps/emmerdale/a45613624/emmerdale-villain-death-dingle-whodunit-story/
        Tässä linkki Dingke viikkoon sarajssa mistä on kysymys. Kuka sen teki ? kun Lydialle pahaa tehnyt Graig löytyy kuolleena Kartanon pellolta. Lydia kokoaa kaikki Dinglet Willapakkaan ja kysyy mitä kukin teki ko ajankohtana ja kaikilla on jotain salattavaa. Nähdään flashback tapahtumia.


    • Anonyymi

      Aaronin paluu on hauskaa. Repliikit ja keskeinen hahmo. Cain ja Caleb kuljetti hänet kuin eläitä takaisin Italiasta ja ottivat hänen rahansa 30 tuhatta ja maksoivat sillä Harrylle Chasin lunnaat. Ei ihme että A on ollut äkäinen. Eilisessä jaksosa Aaron oli viettänyt yön B&B ja jakso päättyi siihen kun levännyt,peseytynyt Aaron käveli itsevarmasti reppu selässä Mill talolle ja Cabeb pihassa halusi autonsa WV takaisin Aaronilta niin A sanoi että pitää sen kunnes saa ne 30t takaisin. Lisäksi aikoo asua siinä toisessa asunnossa ja haluaa enemmän ja meni sisään.
      https://youtu.be/RZt88d5Qim0?si=1Uf2lL76N9HVvc7M
      Tässä linkki, lyhyt loppukohtaus em. kohtaaminen. Rehevä puutarha. Sitä Myllyn eli Mill talon toista 2 asuntoa ei ole nähty vielä koskaan. Ehkä nyt.

      • Anonyymi

        Seuraavana aamuna Aaron tapasi kaupassa vuokraisäntänsä Calebin,joka antaa hänen asua siellä toisessa asunnossa toistaiseksi. Aaron oli ihan hyvällä mielellä.
        Tapasi Vinnyn Kahviossa ja kertoi että, Adam Barton on antanut hänelle oman osansa 50% Romuttamo yrityksestä ja ovat siis nyt tasaveroisia yrittäjä kumppaneita. Vinny myi talon koska siihen liittyy ikäviä muistoja.
        Aaron sanoi että, hänellä on hyviä muistoja talosta. Tietysti,hän oli onnellinen Robertin Sebin,Livin kanssa ja hehän sen rakensivat,etenkin Robert, omilla rahoillaan.
        Vinny sai ilmaiseksi Mill talon ja osan Yrityksestä Livin kautta. Raivostuttavaa. Rahat pitänyt itsellään. Ellei pian paljastu että pelannut ne tms ja antoi papin tytär huijarille tuhansia hölmönä. Huomautan että, tullaanko vielä siihen avioliitto ei toteutunut koska eivät olleet intiimisti koska aseksuaali Liv ei halunnut sek.. ja onko laki vielä voimassa ja jos todetaan lume liitto niin mitätöidään. Tuskin. Vinny kertoi Gabbylle Livin kuoleman jälkeen että on kokematon.
        Tätä globalistien et omista mitään agendaa toteutetaan sarjassa. Sille anneteaan ilmaiseksi kaikki joka ei ole mitään ansainnut ja mieluiten ei valkoine kuten kylään tungettu papin perhe kalliissa vaatteissa,asunnon sisustus. Vammaaiselle Ryanille Willpakka. Vertaa vanaha suku kylässä. Kingit vanhoissa vaatteissa ja pienessä ahtaassa asunnossa 3 aikuista ja 3 lasta.
        Eilen torstaina Cloe Harris heräsi koomasta ja sanoi vain Mackenzie ja sitten ettei muista? Taitaa muistaa ja salaa sen koska pelkää. Nähtiin vino hymy yhä Charityä rakastavan Macin naamalla. Amy ja Matty paikalla. Kerrylle soitettiin.
        Matty näyttelijä kertoi haastattekussa, että joulun aikaan tapahtuu kun joku uusi henkilö tulee tapaukseen mukaan.
        Jacobista ja Vicroriasta tulee rakastunut pari se ei ole siis hetken humaus. Tämä aihe ja Aaronin kiinnostaa minua eniten ja Cloen asiat.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        https://www.dailymotion.com/video/x8p4ld0
        Tässä linkki em. Kaikenkarvaiset ystävämme kausi 4/4. R.Hawley esittää Bradfordista perheheineen muuttanutta farmaria jonka karjassa on bruselloosia eli luomistautia joka tuli ostovasikan kautta.
        Sarjan enin aika käytetään niiden eläinlääkärien elämän kuvaukseen talossaaan ja siihen aikaan ei tiedetty tarkkaan syitä ja hoitojakaan heti. Katsoin vain Hawleyn takia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.dailymotion.com/video/x8p4ld0
        Tässä linkki em. Kaikenkarvaiset ystävämme kausi 4/4. R.Hawley esittää Bradfordista perheheineen muuttanutta farmaria jonka karjassa on bruselloosia eli luomistautia joka tuli ostovasikan kautta.
        Sarjan enin aika käytetään niiden eläinlääkärien elämän kuvaukseen talossaaan ja siihen aikaan ei tiedetty tarkkaan syitä ja hoitojakaan heti. Katsoin vain Hawleyn takia.

        Kiitos linkistä. Itsekin katson vain Hawleyn takia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos linkistä. Itsekin katson vain Hawleyn takia.

        Vaikka nuo Herriotin kaikenkarvaiset ystäväni kirjat olen joskus vuosia sitten lukenutkin.


    • Anonyymi

      Eilisessä jaksossa ti 24.10 Jacob ja Victoria suutelivat 1x päivällä Hopin pihalla ja myöhemmin Jacob tuli kysymään suoraan Victorialta onko hänellä tunteita. Victoria vastasi myöntävästi ja niinpä Jacob jäi yöksi Keepersiin. Tänään ke Jacob meni taas Vicin luo ja David tulee takaovelle huutamaan Harryn lelun kanssa yrittää vielä Victoriaa joka torjuu hänet ja Jacob piiloutui keittiöön. Eric toppuutteli Davidin intoa ja D taisi vihdoin luopua. Amy on Cloen ja Macin luona Harryn kanssa joten pari on saanut tutustua rauhassa toisiinsa. D huomasi että J ollut yön poissa.
      Jo viikkoja sitten Jacob pähkinä allergia kohtauksestaan toivuttuaan ja Vic hänet siitä pelasti kun löysi piikin autosta, kertoi että on hän on ollut ihastunut mutta Davidin takia painanut tunteensa taka-alle ja kehui Vicin kykyä hoitaa asiat hyvin. Vic epäröi silloin mutta ei enää. Jacob on kypsä ikäisekseen. Suhdetta on siis pohjustettu. David lähtee pois lähi aikoina samoin Bernice lähtee. Majatalossa ei mene hyvin.
      Joulun aikaan Rhona saa tietää olevansa ex miehensä lapsen äiti ja tämä juoni jo pohjustettiin talvella.
      Ericille tulee joku sairaus koska Brenda on huolestunut hänestä. Cloe ja Mac,Charity kestää uuteen vuoteen asti.

      • Anonyymi

        Rhonan ja Ex aviomiehen Gusin pakastettua alkioita Gus ja hänen nykyinen vaimonsa ovat käyttäneet koska se oli ainoa tapa heidän saada lapsi ja vauva on syntyy joulun aikaan. Mies kävi kysymässä lupaa mutta R ei antanut koska hän munasolunsa kautta olisi biologinen äiti lapselle.


    • Anonyymi

      Itkettää, miten huonoksi Emmerdale on mennyt. Jo uutinen uudesta raiskauksesta aiheutti "ei kai taas" -reaktion, mutta en olisi uskonut tuotannon vajoavan niin alas, että tämäkin kuvio päättyisi raiskaajan kuolemaan. Dinglejäkin alkaa olla ihan liikaa muihin perheisiin nähden. Olisiko ensi vuonna taas uuden sarjamurhaajan aika?

      Saisivat ruveta näyttämään taas Eastendersiä Suomessa. Mitä nyt DigitalSpysta olen vilkuillut, niin ainakin hahmogalleria näyttäisi siinä monipuolisemmalta.

      • Anonyymi

        Eastendersiä kehutaan tällä hetkellä saippuaoopperoita seuraavien keskuudessa todella paljon. Emmerdalea taas... no jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin paras olla hiljaa, joten olen hiljaa.


    • Anonyymi

      Eilisessä 26.10 jatkossa Jacob ja Victoria jatkoi ensi huumaansa. Minusta hauskaa komediaa 🤣 kun nyt Matty keskeytti tuli avaimillaan hakemaan jotain. Eilenhän David tuli koputtaan takaovelle ja kurkki posti kolosta sisälle. Oliko se reikä taka oveen tehty siihen kohtausta varten ?
      Jacob järjesti heille koristellun teltan metsään jossa oli sänky ja jäivät yöksi sinne. Tulisija teltan edessä. Kumpikin sanoi että tämä on todellista.
      Sitä ennen kaupassa Jacob kertoi D:lle että on kiireitä, raskasta opinnoissa ja David tuumaili onko Vicillä joku toinen. Onko David jo tajunnut? koska sanoi Jacobille että" Ettei sinun tarvitse valehdella, jos joku tulee tillalleni toivon että se olet sinä " ja kosketti Jacobin kättä ja kääntyi pois.
      Teltalla Victoria sai txt viestin Davidilta, että Theo haluaa Harryn jäävän yökylään Davidille.
      David siis poistuu sarjasta marraskuussa. Onko Theo todella Davidin kun silloin vauvan ovelle saatuaan David halusi jutella lääkäri Liamin kanssa dna testistä? Ericille tulee terveyshuolia,sairaus haitta joiden kesto ei tarkka ja ilmeisesti Erickin ja Brendankin sarjasta poistumisen valmistelua tarkoittaa. Ensi viikolla sitten Dingle juttuja.

    • Anonyymi

      Aaronin vuoro kertoa päivästään tänään ti 31.10. Takauma jaksossa Aaron Romuttamolla huusi,rikkoi autoja ja oli vihainen siitä että, Vinny myi Mill talon niin pian ja vaati rahat mitkä kuuluu hänelle takaisin viikon kuluessa. Tursake kähisevä Mandy ja outo Vinnyn ovat ärsyttävimmät hahmot. Mandy syytti A ja oli ärhäkkä koko ajan ja hyökkäsi Aaronia vastaan kun A kertoi muille heidän keskustelleen vain tulevaisuudesta romuttamolla. Vinny sanoi samaa. Caleb sanoi kuulleensa jotain melua asunnosta jolloin A sanoi olleensa romuttamolla. Oliko siellä joku? Caleb salasi suutelunsa Tracyn kanssa Mill talossa. Eilisessä ja jaksossa Tom King kosi Belleä mutta B ei suostunut vielä niin Tom suuttui ja tönäisi ja Belle kaatui ja ohimosta tuli verta. Pian outo Tom pyysi anteeksi.
      Tulossa: Erick, jota vaivaa joku asia ja Brenda riitelevät ja välit menee poikki ja Brenda aloittaa kiihkeän salasuhteen jonkun kanssa.

      • Anonyymi

        Tänään ke 1.11 oli Mandyn ja Marlonin vuoro kertoa mitä tekivät ko ajankohtana.
        Erick tuli Mandyn hoitolaan hämmentyneenä ja sai paniikki kohtauksen ja kertoi että hänellä on Parkinsonin tauti. Mandy ei kertonut sitä muille kuten eivät muutkaan vain me katsojat ja ao tietävät heidän salaisuutensa toistaiseksi.
        Marlon oli käynyt lääkärissä ja tapasi käytävällä Gusin ja hänen raskaana olevan vaimon. Odottavat siis lasta jonka biologinen äiti on Rhona ja joka ei antanut talvella lupaa käyttää alkiota.
        Tämä viikko on tuonut uusia juonia ilmi. No, Samilla on vielä kerrottavaa Greg jutusta huomenna. En usko,että kukaan heistä on syyllinen.
        Tomin ja Bellen asunnon seinät on maalattu oudon helakan punaiseksi,karmit,ovet valkoisia. Huonosti tehtyjä uusia hahmoja joillä puhe sönköttää, ei saa selvää ja haalittu globalistien tapaan tyyppejä joita esitellään pinnallisesti ja ärsyttäen.
        Aaronille tehtiin inhottava vääryyttä epäoikeudenmukaisuuta vuosi sitten Livin kuollessa ja nyt vääryys on korjattava. Katsojia kiustatu vuosia aiheuttaen pahaa mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään ke 1.11 oli Mandyn ja Marlonin vuoro kertoa mitä tekivät ko ajankohtana.
        Erick tuli Mandyn hoitolaan hämmentyneenä ja sai paniikki kohtauksen ja kertoi että hänellä on Parkinsonin tauti. Mandy ei kertonut sitä muille kuten eivät muutkaan vain me katsojat ja ao tietävät heidän salaisuutensa toistaiseksi.
        Marlon oli käynyt lääkärissä ja tapasi käytävällä Gusin ja hänen raskaana olevan vaimon. Odottavat siis lasta jonka biologinen äiti on Rhona ja joka ei antanut talvella lupaa käyttää alkiota.
        Tämä viikko on tuonut uusia juonia ilmi. No, Samilla on vielä kerrottavaa Greg jutusta huomenna. En usko,että kukaan heistä on syyllinen.
        Tomin ja Bellen asunnon seinät on maalattu oudon helakan punaiseksi,karmit,ovet valkoisia. Huonosti tehtyjä uusia hahmoja joillä puhe sönköttää, ei saa selvää ja haalittu globalistien tapaan tyyppejä joita esitellään pinnallisesti ja ärsyttäen.
        Aaronille tehtiin inhottava vääryyttä epäoikeudenmukaisuuta vuosi sitten Livin kuollessa ja nyt vääryys on korjattava. Katsojia kiustatu vuosia aiheuttaen pahaa mieltä.

        X sovelluksessa eli entisessä Twitterissä on Danny Miller Fansite jossa kerrotaan jaksojen tapahtumista ym.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        X sovelluksessa eli entisessä Twitterissä on Danny Miller Fansite jossa kerrotaan jaksojen tapahtumista ym.

        https://youtu.be/nUaLk_PhSRw?si=1wEE2TjncBEdIwU7
        Tässä eilisen tapahtumia joista käy ilmi mitä tapahtui Gregille Kartanon mailla.
        Nähtiin taas rikosetsivä Wise joka oli Aaronin Gordon jutussa vuosia sitten.


    • Anonyymi

      Viime viikolla 45 Erick sai tietää, että sairastaa parkinsonin tautia. Pisti välit heti poikki Brendan kanssa mutta Jacob oli harjoittelussa vastaanotolla ja näki paperista Erickin dg ja meni puhumaan hänen kanssaan. J Sai myös E muuttamaan mielensä ja E kertoi Brendalle ja halusi hänet takaisin. Erick kielsi kertomasta parkinsonista Davidille ja muille. Vic ja J jatkaa tapailua.
      AARONIN PALUU on ollut vaikea. Koska teki tyhmästi kun lähti lokakuussa 2022. Linkki siihen.
      https://youtu.be/XAGYkeE4MeU?si=zflPJobd4bAS2u0Z
      Aaron haluaa nyt omaisuutensa takaisin mutta VINNY EI OLE antanut mitään! Miksi kukaan ei puutu tähän? Sai ilmaiseksi valtavan rahat.
      Ylimielinen pikku nikki v V joka työnsi Livin edellään vaunun alle. Leikkinyt surevaa vuoden. Kieroa hänessä on,onko pelannut jo rahat?Jotenkin outo. Sitten Chas,Paddy,Mandy ei tajua kuinka A kokee ja me katsojat tämän ilkeän tavan ilkkua,pilkata katsojille tehdä Aaronista rahaton. A yrittänyt kiristää ja löi naamaan palauttamaan rahat Mill myynnistä. Ei ole onnistunut. A haukkuvat kaikki. Billykin,Will. Huono äiti narsisti aina miehiin sekoava Chas on Vinnyn puolelella Aaronilla on vain Adamin antama 50% Romuttamosta. Vinny haluaa nyt vielä olla pomona. Täydellistä A hahmon tuhoamista.
      Eve sisarpuoli pitää Aaronista. Ikävä miten sarja on pilattu monella tapaa viime vuodet.
      Tuhlaileva Bernice teki velkaa 20th Nicolan nimissä ja yllätys ulosotto vei Kingin talosta lähes kaiken myytävän pois eilen. B lähtee pois ensi viikolla ja Kingit saa hänen osuutensa majatalosta ? Suututtaa mitä roskaa ja millään ei ole mitään väliä.

    • Anonyymi

      Viime viikon tapahtumista kertova viestini poistettiin ? Sairasmielisen kateus ja harhat.
      MIKSI? Ei siinä ollut mitään erikoista.Mistä tuo outo viha tulee ? Kuka välittää? Miksi kaikki kaunis hyvä tuhotaan tuhotaan ?
      Joku ei taaskaan ymmärrä mitään mutta tele piruuttaan pahaa. Reppana pahan edustaj sinulle käy huonosti.

    • Anonyymi

      Tämäkin z m ossad hallitsema alusta pyyhitään pian pois. Veitte kirjoittamisen ilon pois. Pahuus osaamaton ja luomiskyvytön kadehtii osaamista ja luovuutta ja oikeata älyä. Ihmisten luovuttaa ei alemmalla villi lajilla ole.
      Satn kasvatit loonit eivä ymmärrä ihmislajin kieltä vain niitä häkkyröitä.
      Tekoäly on kuollutta. Kuten ne ihmisen näköiset mädät zombiet.

    • Anonyymi

      https://www.digitalspy.com/soaps/emmerdale/
      Emmerdalen tulevia tarinoita. Laura Shaw Pressi tilaisuudesta.
      Sivulta löytyy myös ensi viikon kuvia. David lähtee.
      Tulevista kiinnostaa eniten mitä Moiran menneisyydestä tulee esille? Liittyykö Emma Bartoniin ja sitä kautta Adamin mahdolliseen paluuseen mitä olisi hyvä?
      Cloen pyytää isänsä apua jouluna. Calebin vaimo tulee sarjaan ensi vuoden alkupuolella. Joku ikävä tapahtuma on tammikuussa.

      • Anonyymi

        Moira voi olla myös Maczenien äiti josta oli aikoinaan jo epäilyä mutta näyttelijä pettymys. Macin tulo sarjaan tehtiin tökerösti kun hän tiellä tapasi Charityn joka suuteli heti häntä ja sitä rataa ollut vatvomista johon katsojat kyllästyneet. Näyttelijäkin on pökkelö aksentteineen. Moira kertoo jollekkin kyläläiselle salatusta asista. Rubenin mummona Moira olisi ok. En pidä Macista koska on niin turhauttava osaamaton ja kypsymähän ja käytös rasittava.


      • Anonyymi

        Davidin lähdettyä Erick tarjoaa myymäläpäälikön työtä Tracylle,joka hyväksyy paikan ja on kokemusta ennestään. Jacob opiskelee toista vuotta lääkäriksi ja Victorialla on työ HOPissa. Erick omistaa kaupan ja sen Farrells barn asunnon vieressä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moira voi olla myös Maczenien äiti josta oli aikoinaan jo epäilyä mutta näyttelijä pettymys. Macin tulo sarjaan tehtiin tökerösti kun hän tiellä tapasi Charityn joka suuteli heti häntä ja sitä rataa ollut vatvomista johon katsojat kyllästyneet. Näyttelijäkin on pökkelö aksentteineen. Moira kertoo jollekkin kyläläiselle salatusta asista. Rubenin mummona Moira olisi ok. En pidä Macista koska on niin turhauttava osaamaton ja kypsymähän ja käytös rasittava.

        https://www.thesun.co.uk/tv/24845101/im-a-soaps-expert-why-emmerdale-axe-mackenzie/
        Lehtikirjoitus joka käy läpi syyt Mackenziestä miksi hänestä pitää päästä eroon. Katsojat eivät siedä hänen temppujaan ja käytöstä. Hänestä ei voi tehdä enää mitään. Itsekäs sekopää ja myös Charity on ollut kamala ollut alusta alkaen.
        Pahin hahmo Andyn jälkeen joka oli koulupojasta lähtien asti häiriintynyt ja teki paha Robertille ja ihmiset yhä edelleen palaavat Jackin ongelmaanmja Robertin syrjintään.
        Mac on saanut liika aikaa reuhata sarjassa. Ei mitään syvyyttä hahmossa täysin itsekäs psykop. En ole ikinä pitänyt Charitysta joten siis lähteä. Vaikka Chasin käytös juuri Suomen jaksoissa on inhottavaa läheisiä kohtaan niin ajan kanssa sen sietää ja unihtaa. Chasille alkaa uusi juoni, parikin vuoden alussa ja välit Aaroniin palaa normaaliksi vähitellen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.thesun.co.uk/tv/24845101/im-a-soaps-expert-why-emmerdale-axe-mackenzie/
        Lehtikirjoitus joka käy läpi syyt Mackenziestä miksi hänestä pitää päästä eroon. Katsojat eivät siedä hänen temppujaan ja käytöstä. Hänestä ei voi tehdä enää mitään. Itsekäs sekopää ja myös Charity on ollut kamala ollut alusta alkaen.
        Pahin hahmo Andyn jälkeen joka oli koulupojasta lähtien asti häiriintynyt ja teki paha Robertille ja ihmiset yhä edelleen palaavat Jackin ongelmaanmja Robertin syrjintään.
        Mac on saanut liika aikaa reuhata sarjassa. Ei mitään syvyyttä hahmossa täysin itsekäs psykop. En ole ikinä pitänyt Charitysta joten siis lähteä. Vaikka Chasin käytös juuri Suomen jaksoissa on inhottavaa läheisiä kohtaan niin ajan kanssa sen sietää ja unihtaa. Chasille alkaa uusi juoni, parikin vuoden alussa ja välit Aaroniin palaa normaaliksi vähitellen.

        Mackenzie syyttää muita kaikesta vaikka vika on hänessä itsessään.
        Jatkuva lapsellinen valehtelu Ja se ettei kolarissa ei pelastanut lapsensa äitiä Cloeta vaan Charityn ja totesivat että Cloe kai kuoli kun putosi rotkoon.
        Cloe kyllästyi häiriköintiin ja lähti Rubenin kanssa torstain jaksossa ystäviensä luo. Eilen Mac teki ilmoituksen poliisille katoamisesta että menneet ulkomaille ja selvisi etteivät ole poistuneet maasta. Cloe palaa kyllä myöhemmin jouluksi kylään ja M aiheuttaa lisää vaikeuksia. Sarjan paras asia on nyt Jacobin ja Victorian rakkaus suhde ja toivon sen etenevän hyvissä merkeissä.


    • Anonyymi

      Tällaiset jonninjoutavat höpösarjat joutais lopettaa kokonaan, kyllä jämpti on niin.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä koska sen muutunut viime vuosina alkuperäisestä väärään suuntaan.


    • Anonyymi

      Tuli mieleen Emmerdale-hahmo yli 20 vuoden takaa. Angie Reynolds. En viitsinyt aloittaa uutta ketjua menneiden muisteluun, joten laitan tähän. Hänen viime hetkistä kertova txt on kopioitu Emmerdale Wiki -sivustolta.
      In November 2002, Angie plotted with Cain to rob Tate Haulage being moving away with him. But it was revealed that Angie planned to have him arrested. Cain took off in a Tate van, with Angie and Detective Constable Adrien Collins in hot pursuit. After Cain parked his van in a layby on a blind corner and turned off the lights in order to hide in the darkness, the police car overtook him, left the road, flipped over and crashed. Cain dragged an injured Angie out of the car. She tells him to tell her children that she loves them. Cain begs her to tell him that she loves him but she dies in his arms.

      • Anonyymi

        Minäkin muistin Angien tapauksen jonka Cain järjesti kun luin tulevasta Cainin ja Aaronin tappelusta ja joku sanoi ettei Cain ole tappanut ketään.


    • Anonyymi

      Victoria kyllästyi Davidiin ja lopetti jo vuosi sitten 2022 suhteen kun D oli väärentänyt ylinopeus sakkolapun Victorian nimeen. David haaveili vielä Vicistä jota ei kiinnostunut ja aloitti Jacobin kanssa sala suhteen joku viikko sitten. D sitten näki ikkunasta ma kun pari suuteli ja eilen sitten asia esille huutaen J ja D välillä kaupassa ja Erick tuli kauppaan ja luuli että puhe oli hänen parkinsonista ja näin Davidille selvisi, että on ollut tietämätön kahdesta asiasta ja valehteli mistä riita J kanssa oli ja Erick ei tiedä vielä J ja V suhteesta.
      Jacob kutsuu D isäksi vaikka ei ole biologinen poika. Erickiä voi kutsua minusta isoisäksi. Huomaan palstoilla että, jotkut katsojat eivät tajua asioita oikein puhuvat äitipuolesta ja ikäerosta. Mitä se Davidille kuuluu kenen kanssa Vic on. Kerrankin normaalisti aloitettu suhde sarjassa. Luuseri Davidin joka ei osannut raha asioita on helppo lähteä huomisen torstain jaksossa Theon kanssa koska ei omista enää mitään koska kauppa ja asunto kuuluu Erickille. Harmi ettei ne keksinyt toista lasta Erickille. Jacob on ihan järkevä fiksu nuori mies.

    • Anonyymi

      Keskiviikon 29.11 jaksossa David sanoi todella ilkeitä asioita Victorialle mm. että on pahempi kuin Maya ja käski lopettaa suhteen. Victoria kertoi ettei olisi Jacobin kanssa ellei se olisi todellista ja haluavat toisensa. Vic ilmoitti Jacobille että lopettaa suhteen, kyyneleitä.
      Eilen David vielä jatkoi ilkeyksiä kun Jacob ja Vic halusivat keskustella asiasta ja J löi D poskelle kun nimitteli Victoriaa. David ei ole kertonut Ericille heistä ja se on todellinen syy miksi lähtee Lontooseen ja Ambakin tarvitsee häntä. Niinpä sitten David lähti autollaan ja 3v poika Theosta, jonka äiti on Maya ei puhuttu mitään eikä nähty lähtevän mukaan. Oliko unohdettu? Dna testin mukaan on Davidin muksu. Cainin syntymäpäivää vietettiin ja Caleb ja Tracy sutinoivat välillä. Mackenzie jahtaa edelleen Cloeta ja Rubenia ja murtautui Victorian taloon jossa Amy ja Matty myös vuokralla.

      • Anonyymi

        https://emmerdale.fandom.com/wiki/Jacob_Gallagher
        Jacobin biologinen isä on Jason joka elää ja oli naimissa Alician kanssa ja he ovat hänen lailliseti ainoat vanhempansa koska Leyla luopui hänestä heti ja adoptio äiti Alicia kasvatti hänet. Leyla ei ole ollut naimissa Davidin kanssa. Alicia oli naimissa Davidin kanssa. Joten Leylalla ja Davidilla ei ole ollut eikä ole mitään oikeuksia Jacobin suhteen. David sanoi ennen lähtöään " Älä kutsu minua isäksi". Hassua se onkin ollut.
        Theo poikaa ei ole nähty montaa kertaa kesällä viimeksi joten turhaa palkata lasta enää kun isä D lähtee pois. Sarjassa on lähes kaikki sisar ja veli puolia. Se on saippua sarjojen tapa omka alpsia ja hajoittaa perheitä ja ettei ole mitään väliä kenen lapsi on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://emmerdale.fandom.com/wiki/Jacob_Gallagher
        Jacobin biologinen isä on Jason joka elää ja oli naimissa Alician kanssa ja he ovat hänen lailliseti ainoat vanhempansa koska Leyla luopui hänestä heti ja adoptio äiti Alicia kasvatti hänet. Leyla ei ole ollut naimissa Davidin kanssa. Alicia oli naimissa Davidin kanssa. Joten Leylalla ja Davidilla ei ole ollut eikä ole mitään oikeuksia Jacobin suhteen. David sanoi ennen lähtöään " Älä kutsu minua isäksi". Hassua se onkin ollut.
        Theo poikaa ei ole nähty montaa kertaa kesällä viimeksi joten turhaa palkata lasta enää kun isä D lähtee pois. Sarjassa on lähes kaikki sisar ja veli puolia. Se on saippua sarjojen tapa omka alpsia ja hajoittaa perheitä ja ettei ole mitään väliä kenen lapsi on.

        Nää ei olleet juonipaljastuksia, vaan itsestäänselvyytksiä, jotka jokainen Emmerdalea säännöllisesti ja pitkään katsoneet tietävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nää ei olleet juonipaljastuksia, vaan itsestäänselvyytksiä, jotka jokainen Emmerdalea säännöllisesti ja pitkään katsoneet tietävät.

        https://www.newsnow.co.uk/h/Entertainment+&+Arts/TV/Soaps/Emmerdale?utm_source=newsnow&utm_campaign=domains&utm_medium=web&utm_content=mobile.newsnow.co.uk
        Tässä linkki sivusto josta löytyy tulevia. Digital Spy löytyy kuvia ja Metro uk.
        Et ole ymmärtänyt tämän palstan tarkoitusta oikein. Ketjussa on kerrottu kiinnostavimpia tapahtumia ja omia mielipiteitä.
        Käytä hakukonetta sanalla : emmerdale spoilers ja katso YT on videoita. Daily motion sivustolta löytyy koko jakson videoita jo noin 1 tunti jakson jälkeen.


    • Anonyymi

      Eilen 8.12.23 Jacob tuli Victorian luokse puhumaan heidän jatkostaan.
      David oli soittanut Erickille Lontoosta Prian luota ja kertonut ettei palaa jouluksi ja E arveli ettei tule ollenkaan. Victoria empi hetken ja suostui mutta Harrylle ei vielä kerrota ja Jacob sanoi että ovat julkisesti yhdessä ja kertoo ensin Erickille asiasta. Tässä suhteessa asiat edenneet niinkuin pitääkin alusta lähtien viisaasti ja Vic antanut Jacobin päättää asioista. Harry täyttää pian 4. jossa iässä alkaa jo esikoulu muistelen. Näyttelijä poika on yli 5v. jo. Rhona kävi Maryn kanssa auttamassa Gus ja vauvaa jonka äiti on Rhona. Marlon ei ymmärrä asioita oikein Rhonan kannalta. Lydia lähti äitinsä luokse, ottaa etäisyyttä tapahtumiin. Tracylla ja Calebilla on suhde ja Nicky sai tietää.

      • Anonyymi

        Jacob yritti alkuviikosta kertoa Erickille Victorialsta mutta E Parkinson oireet tms vei huomion ja momentin. Eilisessä jaksossa 13.12.23 Aaron ja Victoria istuivat Willapakassa ja Vic meni wc ja puhelin pimputti viestejä ja A vilkaisi niitä. Aaron kyseli ja neuvoi hymyillen onko Jacob se oikea ja neuvoi odottamaan kunnes J on valmis kertomaan heistä. Viktoria sanoi myös että Robertilla on kaikki hyvin. Victoria lähtee käymään Dianen luo Portugaliin joulun aikaan. Myöhemmin kahvion ovella Aaron törmäsi Jacobiin ja kertoi tietävänsä ja neuvoi menemään kasvokkain selvittämään asiansa Vicille ja niinpä he odottavat jonkun aikaa ennenkuin kertovat Erickille ym.
        https://www.dailymotion.com/video/x8qjq3l Jakson video linkki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jacob yritti alkuviikosta kertoa Erickille Victorialsta mutta E Parkinson oireet tms vei huomion ja momentin. Eilisessä jaksossa 13.12.23 Aaron ja Victoria istuivat Willapakassa ja Vic meni wc ja puhelin pimputti viestejä ja A vilkaisi niitä. Aaron kyseli ja neuvoi hymyillen onko Jacob se oikea ja neuvoi odottamaan kunnes J on valmis kertomaan heistä. Viktoria sanoi myös että Robertilla on kaikki hyvin. Victoria lähtee käymään Dianen luo Portugaliin joulun aikaan. Myöhemmin kahvion ovella Aaron törmäsi Jacobiin ja kertoi tietävänsä ja neuvoi menemään kasvokkain selvittämään asiansa Vicille ja niinpä he odottavat jonkun aikaa ennenkuin kertovat Erickille ym.
        https://www.dailymotion.com/video/x8qjq3l Jakson video linkki.

        Kun Hawley lähti joku vuosi sitten hän sanoi jotenkin, että 5v. rooli oli hänen osuutensa Robert hahmosta. Nimen esille tuominen viime aikoina on katsojien kalastelua paluusta. Epätodennäköistä, että hän palaisi sarjaan enää koska kotona on nyt vastasyntynyt vauva ja 3v. Uusi näyttelijä olisi parasta jos Robert hahmo halutaan sarjaan. Tai sitten uusi tarina Aaronille jonkun muun uuden hahmon kautta. Danny M. muutti perheineen Leedsiin lyhyemmän työmatkan takia koska jatkaa vakituisena. Mill 2 asuntoa ei ole lavastettu joten Aaron nähdään aina jossain muualla,hänellä ei ole oma kotia. Willapakassa asuu vain Chas,Eve ja Amelie Ester tenavan kanssa.


    • Anonyymi

      Ed on aika hämmentävän sekavaa ja arvotonta juttua nykyään.
      Jacob ja Victoria kertovat vasta 2vk päästä 6.1 suhteestaan Erickille ja Leylalle. Ainoa hyvin perusteltu suhde. Senkin varmaan pilaavat jotenkin. Caleb on inhottava hahmo. Salasuhde Tracyn kanssa.
      Cloen soitti isälleen Damon Harris joka on nähty aiemmin Harry nimellä ja Calebin bisnes tuttukin pyytääkseen apua Mackenzien takia. Isä vei Cloen ja Reubenin turvaan ja nappasi Macin istumaan johonkin tehdas rakennukseen joku pv sitten. Cloen ja isän 1. kohtaaminen oli hyvin kirjoitettua.
      AARON saa osakseen vihamielistä ja torjuvaa kohtelua kylässä. Pappi sekaantuu kaikkeen ja istui Chasin kanssa juomassa brandya takahuoneessa kun Aaron joutui tuomaan Even koulusta koska Chas ei ollut vastannut puhelimen. A sanoi mitä ajatteli äidillen tämän mies suhteeista ja lapsensa hylkäämisistä ja Pappi moitti Aaronia joka kosti Ethanin kautta vietettyään yön hänen kanssaan niin arvosteli papin ja Chasin kuullen Ethania.. Ethan otti asian rauhallisesti ja kielsi isäänsä jatkamasta. Chas ja Paddy kielsivät A olemasta Even kanssa. A siis eristettiin. Kukaan ei ota esille miksi Aaronilla on vaikeaa, juurisyyt. Ei kyseeenalaisteta Vinnyn saamaa perintöä ja Chas suosii Vinnya ohi poikansa. Tämä juuri on sarjan vika miten huonosti ajateltua kaikki on ja tahallista pahuutta. Outoa on jatkuva Dingle lapsien virta ja Charity ja Mac esillä olo. 3 milj. katsojaa. Menettänyt miljoonia viime vuosina.

      • Anonyymi

        19,12 jakson alussa Aaron sanoo aamulla Ethanille heidän lähtiessään Mill talosta, että ilta/ yö oli very good, ihan hyvä. Se mitä Aaron myöhemmin sanoi Ethanista oli tarkoitettu papin ja Chasin korville ärsyttämään,kostamaan koska oli haukkunut häntä aiemmin. Ethan tajusi varmaan sen ja toppuutteli keskustelua asiasta myös myöhemmin HOPissa jossa Pappi, Suni ja Calebin poika solvasi Aaronia kun Aaron halusi juoda oluen. Kahviossa papin äiti torui Aaronia. Aika outoa että sarjassa tehdään tälläinen joukko viha puhe A kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        19,12 jakson alussa Aaron sanoo aamulla Ethanille heidän lähtiessään Mill talosta, että ilta/ yö oli very good, ihan hyvä. Se mitä Aaron myöhemmin sanoi Ethanista oli tarkoitettu papin ja Chasin korville ärsyttämään,kostamaan koska oli haukkunut häntä aiemmin. Ethan tajusi varmaan sen ja toppuutteli keskustelua asiasta myös myöhemmin HOPissa jossa Pappi, Suni ja Calebin poika solvasi Aaronia kun Aaron halusi juoda oluen. Kahviossa papin äiti torui Aaronia. Aika outoa että sarjassa tehdään tälläinen joukko viha puhe A kohtaan.

        Torstain jaksossa oli joulutori ja karuselli ja aika paljon väkeä nähtiin.
        Dawn synnytti Kartanossa pojan muoviammeessa. Perjantaina Mary toi Ivy vauvan ja Gusin, joka oli väsynyt ja vauva tarvitsi parempaa hoitoa ihoonsa Rhonan ja Marionin kotiin eikä M eikä tykännyt olenkaan ja kiukutteli seuraavana aamuna. Rhona on Ivyn biologinen äiti ja Gus ex aviomies.
        Victoria ja Jacob kertovat to 4.1 Erickille.
        Macenzie juttu jatkuu edelleen. Yrittävät saada M luopuman huoltajuudesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Torstain jaksossa oli joulutori ja karuselli ja aika paljon väkeä nähtiin.
        Dawn synnytti Kartanossa pojan muoviammeessa. Perjantaina Mary toi Ivy vauvan ja Gusin, joka oli väsynyt ja vauva tarvitsi parempaa hoitoa ihoonsa Rhonan ja Marionin kotiin eikä M eikä tykännyt olenkaan ja kiukutteli seuraavana aamuna. Rhona on Ivyn biologinen äiti ja Gus ex aviomies.
        Victoria ja Jacob kertovat to 4.1 Erickille.
        Macenzie juttu jatkuu edelleen. Yrittävät saada M luopuman huoltajuudesta.

        Siis Macin Luopuman isyys oikeuksistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Torstain jaksossa oli joulutori ja karuselli ja aika paljon väkeä nähtiin.
        Dawn synnytti Kartanossa pojan muoviammeessa. Perjantaina Mary toi Ivy vauvan ja Gusin, joka oli väsynyt ja vauva tarvitsi parempaa hoitoa ihoonsa Rhonan ja Marionin kotiin eikä M eikä tykännyt olenkaan ja kiukutteli seuraavana aamuna. Rhona on Ivyn biologinen äiti ja Gus ex aviomies.
        Victoria ja Jacob kertovat to 4.1 Erickille.
        Macenzie juttu jatkuu edelleen. Yrittävät saada M luopuman huoltajuudesta.

        "Victoria ja Jacob kertovat to 4.1 Erickille."
        Oletan, että kertovat suhteestaan Ericille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Victoria ja Jacob kertovat to 4.1 Erickille."
        Oletan, että kertovat suhteestaan Ericille?

        Niin V ja J tietysti kertovat. Metro uk lehdessä on ED lyhyt trailer huomisesta mm. Aaron tulee jonkun luota taksilla kylään aamulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin V ja J tietysti kertovat. Metro uk lehdessä on ED lyhyt trailer huomisesta mm. Aaron tulee jonkun luota taksilla kylään aamulla.

        Joulupäivän jaksossa Cloe ei pitänyt isänsä aikeista Mackenzien kohtaan ja lähti Reubenin kanssa salaa kylään ja Damon seurasi. Ulkona olleet Charity ja Chas näkivät heidät seurasivat piilopaikkaan ja siellä Charity taisteli aseesta joka laukesi ja osui Damon Harrisia rintaan joka kuoli. Tammikuun kuvissa näkyy Mac ja Aaron aurovarkaus puuhissa. Ei hyvä juttu Aaronin kannalta. Mackenzie on vastenmielinen retku pikkuroisto hahmo.
        Rhonan talossa syötiin ja Marlon kiukutteli Gusin takia. Moira näki kun Tracy ja Caleb suutelivat sohvalla kun muut olivat ulkona. 30min jakso.


      • Anonyymi

        Miksi raivari? Kommentoinnin voi tehdä asiallisestikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joulupäivän jaksossa Cloe ei pitänyt isänsä aikeista Mackenzien kohtaan ja lähti Reubenin kanssa salaa kylään ja Damon seurasi. Ulkona olleet Charity ja Chas näkivät heidät seurasivat piilopaikkaan ja siellä Charity taisteli aseesta joka laukesi ja osui Damon Harrisia rintaan joka kuoli. Tammikuun kuvissa näkyy Mac ja Aaron aurovarkaus puuhissa. Ei hyvä juttu Aaronin kannalta. Mackenzie on vastenmielinen retku pikkuroisto hahmo.
        Rhonan talossa syötiin ja Marlon kiukutteli Gusin takia. Moira näki kun Tracy ja Caleb suutelivat sohvalla kun muut olivat ulkona. 30min jakso.

        Joulupäivän 25.12 jakso oli jaettu ma -ti. Tiistaina kuulustelujen jälkeen Cloe lähti poikansa Reubenin kanssa taksilla kylästä ja jatkoi Ranskaan. Adoptio Isänsä Harrisin kuoleman jälkeen Cloe saa perinnön. Amyn kanssa heillä on sama äiti, Kerry. Mackenzie valitsi Charityn vapauden ohi poikansa kun 3 kertoivat poliiseille saman tarinan, se oli onnettomuus. Mackenzie ei saa tavata enää poikaa. Tämä 3 draama päättyi hyvin.
        Willapakassa oli Bellen synttärit kun Aaron meni sinne ja muut olivat nihkeitä hänelle, sai jäädä ja Amy sai puhelun Cloelta mitä oli tapahtunut ja Aaron huolestui kun kuuli ampumisesta ja meni kysymään poliisilta äidistään,joka huolehti R Amyn tuloon asti ja Chas pyysi myöhemmin Aaronia syömään ja tapaaman 4v Eve sisartaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joulupäivän 25.12 jakso oli jaettu ma -ti. Tiistaina kuulustelujen jälkeen Cloe lähti poikansa Reubenin kanssa taksilla kylästä ja jatkoi Ranskaan. Adoptio Isänsä Harrisin kuoleman jälkeen Cloe saa perinnön. Amyn kanssa heillä on sama äiti, Kerry. Mackenzie valitsi Charityn vapauden ohi poikansa kun 3 kertoivat poliiseille saman tarinan, se oli onnettomuus. Mackenzie ei saa tavata enää poikaa. Tämä 3 draama päättyi hyvin.
        Willapakassa oli Bellen synttärit kun Aaron meni sinne ja muut olivat nihkeitä hänelle, sai jäädä ja Amy sai puhelun Cloelta mitä oli tapahtunut ja Aaron huolestui kun kuuli ampumisesta ja meni kysymään poliisilta äidistään,joka huolehti R Amyn tuloon asti ja Chas pyysi myöhemmin Aaronia syömään ja tapaaman 4v Eve sisartaan.

        Chloe katosi lopullisesti, viimeinen esiintyminen sarjassa 26.12.2023. Kenties palaa joskus, ilmoittamatta kenellekään etukäteen kuten sarjassa on tapana.


    • Anonyymi

      Vuoden vaihtuessa BB oli juhlat ja Bobin kaksoset ja Angelica lähtivät Wendyn autolla, jonka Cathy varasti ja ajoi lähtiessä Hotteniin bileisiin tapahtui tieltä suistuminen ja Heath kuoli. On epäselvää kuka ajoi C vai A ja nähtiin vain kumpikin tyttö ulkona autosta. Nuoret joivat alkoholia ennen lähtöä. Brenda auttaa Bobia, joka on vihainen Cathylle, joka kiisti ajaneensa kolarin sattuessa. Aaron ja Mackenzie olivat autovarkaissa jota ei näytetty ja palasivat kylään ennen klo 24.
      Torstaina Jacob ja Victoria kertoivat Ericille ja Leylalle suhteestaan. Erick otti rauhallisemmin mutta entinen strippari Leila käyttäytyi friikisti, moukakamaisest, nimitti likaiseksi ja uhkaili Victoriaa. Lisäksi on outoa että, sarja ja hahmot aina puhuu, että David on J isä. Victoria lopetti suhteensa ketku D kanssa jo vuosi sitten ja Leyla sanoo ettei D vielä hyväksy. Jacob ei voi olla kenenkään adoptio poika koska hänellä on jo oma isä elossa joka on nähty sarjassa! Alicia on J äiti. Leyla vain synhytti ja hylkäsi pojan heti. Eikä L ja D olleet koskaan naimisissa. Sarja sekoittaa tahallaan asiat. Mitä varten hösäle huume addikti Leyla asuu taas Erickin omistamassa asunnossa J kanssa ja määräilee Victoriaa.
      Charity koki yllätyksen kun Ryanin ja Gailin poika 13v adoptioon annettu Oscar ilmestyi kylään. Ryan ei ole kertonut. Oscar oli varastamassa Dingle tyyliin Erickin autosta pulloa ja jotain syömistä kun Charity tapasi hänet eka kerran. Dinglet sukuna ovat vallanneet sarjan tarinat ja muille ei jää juuri mitään.

    • Anonyymi

      Pe 12.1. jaksossa Chas ja Liam Cavanaugh suutelivat Williksen takahuoneessa ja tänään makasivat Liamin asunnon sohvalla ja Liam löysi pienen kyhmyn Chasin rinnassa ja kehoitti tutkimuksiin. Paddy ja Mandy melkein yllätti parin, Chas ehti piiloutua ja Mandy aisti että lääkärillä oli joku nainen ja poistuivat. Lääkärien vastaanotto siirtyy Brook Cottageen kylän keskelle, huomenna avataan. Sisustus näyttää olevan vihreä sävyinen 50 luvun tunnelmaa.
      Viime viikolla Aaron ja Mac varastivat korjaamolta Kimin bisnes tutun Porchen ja Cain arvasi ja käski tuoda takaisin. Aaron toi takaisin korjattuna. Mackenzie jota Moira kävi kieltämässä sanoi Aaronille ettei halua jatkaa autojen varastamista ja Aaron alkoi juopotella oluella HOPissa ja päihtyi, haastoi riitaa Cainin kanssa huomautteli serkku suhteista. Aaron myös yritti suudella Ethania Hopissa ja E hieman suuttui ja käski mennä kotiin.
      Cathy Hope sanoi ettei ajanut autoa silloin kolarin tapahtuessa mutta Bob ei uskonut häntä. Brenda ja Erick uskoivat ja on olleet tukena. Angelica King ajoi kolarin on vahvistettu vaikka ei ole tunnustanut vielä. Heathin hautajaiset on torstain jaksossa.

    • Anonyymi

      Kuluneella viikolla Chas pääsi nopeasti tutkimuksiin rintakyhmyn takia ja melko varmasti se on syöpää. Liam paljasti Chas suhteen Paddylle, joka hieman mustis ja Mandylle. Pitkäaikaisen hahmon Heath punottu koriarkku haudattiin kylässä. Angelica kertoi äidilleen ajaneensa silloin ja Kingit aikovat salata sen.
      Raha houkutti jo seuraavana pv Macenzien jatkamaan auto varkauksia A kanssa, eikä ne mitään nyky tavis malleja ole.
      Charityllä on Cloen isän ampumisesta jälkioireita, unettomuutta,tiuski Moosekselle jota myls kiusattiin koulussa, että äiti on murhaaja ym. Isaac oli kuullut puhuttavan ja kertoi koulussa.
      Moira kertoi Charitylle perjantain jaksossa tönäisseensä Emma Bartoni sillalta kuolemaan 6v sitten. Adam otti syyn ja myönsi teonja jotta Isaac ei menettäisi äitiään ja kun Adamia oltiin viemässä vankilaan Cain järjesti paon ulkomaille. Kertooko Charity Moirasta muille?
      Adamin paluu sarjaan olisi näin mahdollista. Vaikka uusin kasvoin.
      Charity muistutti Aaronia erosta Robertin Sebastianiin kun vertasi Macin kaipuuta Rubeniiin. Eivät ole verrannollisia. Aaron oli kuin isä Sebille.
      Katsojille taas turhia toiveita Robertin paluusta.

    • Anonyymi

      https://twitter.com/emmerdale/status/1750602188227809283?s=19
      Eilen näytetty 1 x Mill talon 2 huoneisto jossa Aaron on nyt asunut palattuaan syksyllä sarjaan. Mustaa ja keltaista paljon. Aaron ja Robert sen sisusti. Muuten sisustus aseteltu hyvin. Saa nähdä kauanko Aaron saa asua siinä. Calebin akka tuli eilen sarjaan ja olivat Oh sohvalla vähissä vaatteissa kun Nate tuli sisään luullen Tracyn olevan siellä. Caleb on ärsyttävä. Eilisessä jaksossa Cain ja Aaron tappelivat ja Cain jäi korjaamolle loukkaantuneena ja A sai osumia. Aaron on varastellut autoja ja viimeksi eilen oli Cainin autoa viemässä pois niin aika fit Russel niminen poliisi pysäytti tiellä kun autosta puuttui kilvet vietiin asemalle kuulusteluun. Aaronin vastaukset olivat sarkastista flirttailua " kilvet tippuivat tielle" poliisille,joka oli ihan asiallinen.
      Nyt vielä kynitty Danny kasvattaa pitempää tukkaa kuulemma ja se merkitsee parempia aikoja miesten suhteen?

      • Anonyymi

        2. asunnossa on parempi pohja, hyvin miehinen sisustus ja värit ja as olisi viihtyisä 2mh pesä muissa väreissä. YT ssa on lyhyt nopea video paljastaen yläkaton. Asuntojen tilojen pitäisi vastata talon ulkopuolta ja 1 as oli oudosti tehty.
        Torstaina 25.1 Cain oli tappelun jälkeen elossa, jaloillaan mutta tuli kotiin naama mustelmilla vasta pe aamulla ja lähti Romuttamolle haastamaan riitaa ja oli vihassa käymässä Aaronin kimppuun kun lyyhistyi maahan ja vietiin sairaalaan tajuttomana. Emma B. jo murhannut Moira uhkaili A kuolemalla jos C ei selviä.
        Zak löi v2011 Cainia lapiolla päähän ja oli aivovamma jo silloin ja em otetiin nyt myös esille.
        Torstain Poliisi rooliin oli palkattu kunnon näyttelijä ja aikaa käytettiin ja A tarkasteli häntä ja koko kohtaus oli viihdyttävä. Hmm..onko jatkoa? A pääsi pois koska C oli selittänyt jotain. Aaronin koko paluu tarina on outoa vihaa ja eristämistä. Sarjassa on monta hahmoa joiden pitäisi jo lähteä,liikaa dingeleitä kun keksitty viime vuodet yhä uusia lapsia,sisaruksia ja maalaiskylään tuotu liikaa värillisiä. Poistaisin Charityn lapsineen,Cain,Moiran,Matty,Amyn,Kingit.Calebibin,uudet Sharmat,pastori perheen ja Marlonin.Tarvittaisiin Adam ja/ tai ehkä Robert recast,joku uusi suku farmille tai Barton haara. Kartanosta kaikki ulos. Sarja ollut pelkkää wokea 5v.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikäs tossa 26.1.2024 klo 11.46.16 kirjoitetussa on vikana, kun noin sitä kommentoit?

        Siitä on poistettu kommentti joka koski sen edellistä 27.1 txt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä on poistettu kommentti joka koski sen edellistä 27.1 txt.

        Miksi siitä on poistettu kommentti ja mitä se poistettu sisälsi, kun sitä on noin asiattomasti kommentoitu?


    • Anonyymi

      Ma - ke jaksot 29- 31.1. Chas kertoi Willapakassa rintasyövästään. Cain oli jo päässyt pois sairaalasta oluelle ja kun yllättynyt Aaron ei sanonut mitään C ja Caleb sanoivat ilkeästi Aaronille joka poistui ja aikoi lähteä pois kylästä. Chas asettui tielle estämään niinpä A tuli autosta ulos ja Mackenzie ja nappasi avaimet ja heitti vaimolleen.
      Oli jo iltapimeä ja Aaron otti laukkunsa ja alkoi kävellä ja Mac seurasi ja keskustelivat. Aaron sanoi, että on jo menettänyt Jacksonin,Robertin,Faithin ja Livin eikä kestä enää menetyksiä. Kun ei kiinny kehenkään ei koe menetyksen surua ja selitti näin viimeaikaista käytöstään, joka ei ole hänelle ominaista. Mac sanoi että se ei ole hyvä asia jos ei ole ketään. Aaron huomautti Macille, että valitsi Charityn eikä poikaansa johon Mac että se oli oikea päätös Rubenia ajatellen ja sen kanssa elettävä. Vapaa taksi osui paikalle ja Aaron nousi siihen mutta palasi kylään Willapakan ovelle ja kun Chas näki hänet avasi kätensä halasivat. Seuraavana aamuna Chas meni Aaronin asunnolle aamupala ruokien kanssa, Paddy tuli Even kanssa ja Chas kertoi heille sairaudestaan ja Paddy lupasi tukea häntä. Eilen A kohtasi Cainin, joka sanoi ettei ei välitä enää mitä A tekee kunhan ei loukkaa äitiään.
      https://twitter.com/DannyMFansite/status/1752826378628612215?s=19
      Parhaat kuvat ja jakso selostukset.

    • Anonyymi

      Chas lähti Even kanssa lomalle kuun alussa ja palaa tämän 29.2 illan jakossa. Viimeaikojen tapahtumia: Bellen ja Tomin häät joissa Ruby paljasti Tracyn ja Caleb suhteen. Tom King on hyvin kontroloiva ja moittiva Belleä kohtaan.
      Charity voi huonosti,uneton ja näkee painajaisia Harryn ampumisesta ja niinpä puukotti Mackenzietä alavatsaan viikko sitten sohvalla. Pidätetiin mutta pääsi pois ja C pelkää että tekee saman jollekkin taas. Mac toipui nopeasti ja lähti jo eilen pois sairaalasta ja oluelle. Aaron on taas entisellään, hiukset kasvaneet. Mac on kuin Adam ystävä Aaronille ja heille sanottu ettei tehdä paria. Aaron korjasi pubissa olut jäähdyttimen jota Cain ei osannut. Laihtunut Bear on nähty useammin jaksoissa. Uusi hahmo utelias Ella on lääkärien vastaanotolla töissä. Rhona sieppasi biologisen tyttärensä ja joutui syytetyksi kidnappuksesta. Kingien tytär joutuu nuoriso vankilaan Heathin kuoleman aiheuttamisesta.

      • Anonyymi

        Torstain jaksossa Chas kertoi veljilleen Cainille, Calebille ja Aaronille,että testissä on löydetty periytyvä viallinen geeni joka altistaa syöville ja kehoitti miehiä käymään testissä koska voi periytyä myös heidän lapsilleen. Eilisen 1.3.24 jaksossa Williksessä vietettiin Mandyn syntymäpäiviä ja Lydia kertoi siitä ja niinpä Calebin tunnelman pilaaja röyhkeä vaimo hermostui, suuttui ja räyhäsi, Cain käski pois ärsyttävän Rubyn joka potlaisi C haaroihin. Chas poistattaa molemmat rinnat ollakseen varma ettei kasavain uusi koska haluaa nähdä Even kasvavan. Aaron sanoi Vinnylle ettei aio testauttaa ja V kertoo Chasille asiasta joten saa nähdä mitä päättää. Aaronilla oli monta ankeata kuukautta ja syytä miksi käyttäytyi niin ole käsitelty. Caleb saa kokea tekojensa seuraukset jatkossa koska Nate aikoo kostaa.


    • Anonyymi

      Aaron käy syövälle altistavassa testissä ja kuten katsojat ovat arvioivat että geeni löytyy vain häneltä. A salaa tuloksen ja kertoo Chasille ettei ole. Cain,Caleb ei sitä ei ole.
      Emmerdale on nykyisin niin sekavaa ja kehnoa juonta ettei kiinnosta kuin muutama hahmo. Victoriaa ja Jacob ei ole juuri nähty, Erick mukana vasta lähiaikoina. Kerry palasi ja katsojat näkivät oli varastanut rahaa ja koruja vaikka kertoi ettei ole ja Kerry sai työtä Willapakassa.
      Tom King on sekopäinen Belleä kohtaan ei halua käyvän tytössä vaan olevan vain häntä varten. Hassua mokaa miten Mackenzie päästyään 2pv jälkeen sairaalasta liikkui hyvin,istui baarijakkaralla ja sitten pari pv kuluttua istuu vaikeasti kipuisena jne. Charity ei ole vielä toipunut, käski perheen pois kodista joten Mac ym menivät Moiran farmille asumaan ja Mooses kapinoi ja Cain hoputtaa sakkia menemään takaisin.

    • Anonyymi

      Ti 19.3. Aaron toi Chasin kotiin sairaalasta ja A on väsyneen oloinen hymytön testituloksen takia. Mandy tulee kähisemään ja Paddy hölmöillee sen pikku suudelma jutun takia.
      Eläinlääkärin vastaanotto ja isojen eläinten aamu. Hauska idea. Tom ja Belle setvii asioitaan,Tom haluaa B olevan kotona, ei työssä ja lapsia. Asiakkaat odottaa. Iso kissa hoidettu ja vuoroa odottaa Iso ihmisen vyötärön korkuinen Irlannin susikoira, valtava koiran kokoinen valkoinen kani naisen sylissä, ei häkissä.
      Hide ravintolassa on biljardi pöytä ja Erickin pelaa ja puhuu ja käytös alkaa huolestuttaa läheisiä sillä E on juonut viime aikoina alkoholia liikaa ja Rishin tappanut konna veli Sunin ja Jain isä Armpit alkaa kiinnostua ja aikoo huijata Erickiltä rahat pois. Erickin Lompakko joutui Armpitin haltuun jostain syystä,palautti sen kun palasivat koteihinsa kävellen.
      Video pätkä eläimistä odottamassa, ei niiden vaivoja käsitelty.
      https://youtu.be/0x6YcyKrW18?si=tbVwMkJiH3X133va
      Kyläläiset saa tietää lähi aikoina Pearlin kuolleen. Lääkärien vastaanotolla uusi vastaanotto apulainen hieman outo Ella puhuu liian tuttavallisesti, epäasiallisesti ja Manpret huomioi sen ja Cavanaugh huomauttaa siitä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pollard käytös on muuttunut huonoon suuntaan takaisin v1990 luvun roisto huijariksi. Kerry yritti myydä varastamaansa arvokasta kaulanauhaa maksaakseen Amyn ja Mattyn häät, Pollardille,joka huijasi ja sanoi sen olevan vain 50£, antoi toisen huijarin osoitteen joka osti sen 100£.
      Häät olivat peruuntua Kartanossa mutta Erick lupasi maksaa laskun 10.000k. Erick sai tukun rahaa kaulanauhasta ja kehtaa pyytää Kerryä maksamaan erissä takaisin. Victoria sai häissä Amyn hääkimpun ja pian vihainen Leyla käski Victoriaa lopettamaan suhteen Jacobiin koska on este uralle ettei J lähde 6vk harjoitteluun Berliiniin ym. Vic teki niin ja Pollardi kosti Jacobin surun ja vaati Jay irtisanomaan Victorian työstä ja Jay laittoi salaa pullon lasin sirun pitsaan jonka sitten itse J löysi. Vic sai 2kk palkan. Pollard kiristi em. koska tiesi Jayn osuudesta Amidin lähtöön ja uhkasi kertoa Sunille kaiken. Uusin spoileri kertoo Leylan syyttävän ja nimittelevän törkeästi aiheetta Victoriaaa Mayaksi ym. ja Vic lyö Leylaa poskelle V pidätetään. Wendy on myös paikalla todistajana. Victoria ei ole kertonut Leylan käskystä Jacobille eikä Pollardille. Em. pahisten Jay,Pollard,Leyla lisäksi Tom King jatkaa sairaita tekojaan,seuraa kameralla Belle vaimoa kotona ym. ja löi Vinnyn tajuttomaksi, joka virui romuttumo mökissä yön yli ja nyt kasvot murjottuna. Sarjasta tullut ikävä kaikesta keksitään pahaa. Kun Aaron palasi viime syksynä sai aluksi kokea ikäviä asioita kuukausia,kaikki kimpussa haukkumassa. Katsojaluvut laskeneet saippuoissa.

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe