puhdistaisiko kaste intiaanit

Anonyymi

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Intiaanit ovat jo nyt normaaleja ihmisiä. Heille kuuluu evankeliumin lupaukset samoin kuin sinullekin. Usko evankeliumi ja mene kasteelle.

      Evankeliumin uskominen ei tarkoita esim. Matteuksen evankeliumin uskomista vaan sen tosiasian uskomista, että Jeesus on kuollut ristillä sinun puolestasi ja on lunastanut sinut Saatanan vallasta ja sovittanut sinut Jumalan edessä.

      • Anonyymi

        Normaaleja alkoholisteja, onko sinulla reservaattien väkivaltatilastoja.


    • Anonyymi

      Raamatun mukaisella kasteella ihmisestä tehdään Jeesuksen opetuslapsi. Jeesuksen sanojen kautta ihminen voi tehdä parannuksen ja luopua pahoista teoista.

      "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.""
      Mat.28:19-20

      • Anonyymi

        Kastamalla ei tehdä opetuslapsia vaan opettamalla tehdään opetuslapsia. Onko kaikki suomalaiset luterilaiset esim. opetettu Jeesuksen opetuslapsiksi? Ei ole. Juoppoja jumalanpilkkaajia suurin osa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kastamalla ei tehdä opetuslapsia vaan opettamalla tehdään opetuslapsia. Onko kaikki suomalaiset luterilaiset esim. opetettu Jeesuksen opetuslapsiksi? Ei ole. Juoppoja jumalanpilkkaajia suurin osa.

        > Kastamalla ei tehdä opetuslapsia vaan opettamalla tehdään opetuslapsia.

        Mitä luulet, kumpaa uskon ennemmin, sinua vai Jeesusta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        > Kastamalla ei tehdä opetuslapsia vaan opettamalla tehdään opetuslapsia.

        Mitä luulet, kumpaa uskon ennemmin, sinua vai Jeesusta?

        Ihmisiä on yritetty tehdä Jumalan lapsia kastamalla, mutta valtaosa niistä ovat jumalattomia. Jeesus sanoi, että "joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa". Sitten tietysti sanotaan, että joka kastetaan, niin hän sen seurauksena uudestisyntyy. Jeesus ei mainitse mitään vauvan kastamisesta. Hän vain otti lapsia syliin ja siunasi heitä.

        Pietarin puheen seurauksena kuulijat kysyivät, että mitä heidän tulee nyt tehdä. Kuulijat olivat tulleet synnintuntoon. Pietari sanoi kysyjille: Kääntykää, ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesukseen Kristuksen nimeen syntienne anteeksi saamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan."

        Meidän aikanamme syytetään niitä, jotka samalla tavalla ottavat kasteen, kun ovat tulleet uskoon. Alkuseurakuntaan uskoon tulleet ja upotuskasteen vastaanottaen Alkukieli: kastaa, upottaa, peseytyä, merkitsi sitä, että he itse ottivat kasteen vastaan. Ei mitään sellaista seremoniaa, jolloin joku tai jotkut muut kastoivat toista ilman sitä, että kastettu olisi itse aktiivisesti osallistuisi kastetoimitukseen. Kastetta ei tehdä ilman elävää uskoa.

        Valitettavasti ihminen turvautuu kasteesen ilman uskoa. Luulee, että pääsee taivaaseen, jos hänet on vauvana kastettu, vaikka ei itse muista koko toimituksesta, eikä edes tunnusta uskoaan Jeesukseen.

        Myös Apt. 8: 12 Samariassa tuli herätys ja ihmisiä tuli runsaasti uskoon ja "he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset".
        Korneliuksen kotona ihmisia tuli uskoon, jolloin Pietari käski kastaa näm pakanat, jotka olivat jo ennakkoon saaneet Pyhän Hengen, siis esim. puhuivat kielillä.

        Efesossa Paavali tapasi miehiä, jotka Johannes Kastaja oli kastanut. Silloin Paavali sanoi, ett Johannes kastoi parannuksen kasteella, mutta heidän tuli uskoa Jeesukseen, jonka jälkeen heidät kastettiin. Tämän tapahduttua nyt kastetut puhuivat kielillä ja profetoivat.
        Kirkkojen kastaessa vauvoja ei mitään tällaista näkyvää, yliluonnollista, tapahdu. Jeesus voi antaa paljon enemmän, jolloin Jumalan voi toimia "yhdessä heidän kanssaan vahvistaen sanan sitä seuraavien merkkien kautta." Mar, 16:20.
        Ilmeisesti olemme tulleet aikaan, jolloin nämä em. asiat tulevat vaikuttamaan elävien seurakuntien kautta, jolloin syntiset heräävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        > Kastamalla ei tehdä opetuslapsia vaan opettamalla tehdään opetuslapsia.

        Mitä luulet, kumpaa uskon ennemmin, sinua vai Jeesusta?

        Jeesusta sinä et ainakaan usko.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 166
      4616
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      118
      4207
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2770
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1615
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe