täysi rauha

Anonyymi

Vieläkin täällä epätoivoiset lyö päätään väärin menneisiin vetoihin. Luovuta, anna itsellesi rauha. Tai mieti, miksi vedonvälittäjät rikastuvat ja pelaajat köyhtyvät. Älä sinä ole se hölmö, joka rahoittaa muita tulemaan rikkaaksi. Juuri sinä olet se, joka ei tule voittamaan suuria summia. Jos et usko minua, avaa pelitilisi kohdasta pelatut pelit/voitot. Huomaat, että rahaa on mennyt moninkertaisesti voittoihin nähden.. Ai mistä tiedän, no minä tein niin, havahduin, luovutin. Nyt on voittaja fiilis.

10

65

  Vastaukset

  • Eivät kaikki tee tätä tappiokseen. Oveluudella, väistämällä ilmeiset sopupelit ja opiskelemalla vedonlyönnin jokainen vaiettukin tiedonjyvä. Ei ne 1,50 kertoimet sitä pätäkkää tuo vaan live-vedolla metsästetyt 10-20-kertoimiset. Että perse penkkiin ja kyttämään ottelutapahtumia. Kärsivällisyyttä ja oikea-aikaista vetojen sisäänlaittoa voittava pelaaminen vaatii. Happy hunting. Oikeita tylsiä töitä löydät te-palvelusta.

   • Kuten tänään tehtiin iso tili PSG:llä, siis ne teki, jotka sijoitti massinsa PSG:n varsinaisen peliajan voittoon kun kerroin oli 20 tuntumassa. Rahallahan se PSG tonkin voiton kaivoi kun tuomari koitti hukuttaa hädissään Atalantan keltaisilla korteilla. Sinänsä naurettavaa paskaa, että PSG ton voitti, mutta voittavat pelurit otti tosta isot rahat kiinni.


  • Taavetti ottaa nyt rauhallisesti siellä suljetulla. Hoitaja-setä pistää nyt salaiset kansiot pyörimään niin voi Taavetti irrottaa ajatukset vedonlyönnistä ja ryhtyä kyttäämään ufoja.

   • Tupakkamies ruiskutti Taavetin suoneen mustaa avaruusmönjää joten Taavetti on kohta itsekin avaruusolento.


  • Sadan euron nettovoitot tänään live - ja pitkävedosta. Ei tää ole ihan niin mustavalkoista kuin aloittaja antaa ymmärtää.

  • Kyllä se on mustavalkoista. Pelimyyjät rikastuvat ja pelaajat köyhtyvät. Rahaa pyörii pelkästään veikalla miljardeja, voitot veikalla on hurjat. Otetaan esim. lotto, tiedän arpapeliä, mutta viikossa veikataan 30 miljoonalla, välillä lauantaina suurin voitto 2500 euroa. Vaikka miten scouttaat pelejä, ei millään saa tietoa pelin kulusta, liian paljon muuttujia. Suurin muuttuja on sopupelit ja niitä on paljon. Muutama vuosi sitten Juve pelasi lähes kaikki pelit etukäteen sovittuna, veikkaa sinä sitten.

  • Oletkos vähän laiska tai kenties lahjaton ihminen? Pitkäveto ei ole laiskojen mutuilijoijden elinkeino. Se on elinkeino niille, jotka ovat valmiit tekemään töitä tiedonhankinnan eteen. Tietoa on saatavilla pelikohteista monista lähteistä. On sinusta itsestäsi kiinni etsitkö sen tiedon käsiisi ja hyödynnät pelaamisessasi.

   Tai jos olet lahjakas, mutta laiska etsimään itse tietoa, voithan yrittää hakkeroitua jonkun voittavan pelaajan tietokoneelle ja matkia hänen tekemiään voittavia betsejä.
   Se tosin tietääkseni on rikos yksityisyyttä kohtaan, joten vankilaan menet jos kiinni jäät.

   Katsos kun elämässä kukaan ei sitä leipää sun suuhun kanna, vaan jotain täytyis tehdä itsekin.

  • Taavetti, älä viitsi jankuttaa pettymystäsi täällä. Ei se meidän syy ole, että Ruotsissa pelattavia kohteita ei kannata enää scoutata jatkuvien soputasurien takia. Korvaa peliriippuvuus esim. vapaaehtoistyöllä. Saat ja jaat iloa toisten auttamisesta. Mutta ensin kannattaa hoitaa polla kuntoon siellä suljetulla, jossa olet tiettävästi paljon aikaa viettänyt ennenkin.

   • Älä yritä kieltää Taavettia pelaamasta - sehän vaan yllyttää sitä korottamaan panosta. Niinhan ne pelihullut yleensä tekevät. Viranomaiset tietävät Taavetin touhuista, mutta testaavat salaa erilaisten mielenhallintalääkkeiden vaikutuksia ihmismieleen eivätkä yrittäkään väkisin estää Taavettia pelaamasta.


  • Tyhmäksi ja laiskaksi en itseäni tunnista, mutta viisaaksi kylläkin. Kerrataan vielä. Jos vedonvälittäjät eivät saisi huimia voittoja, he eivät tarjoaisi pelejä pelattavaksi. Heillä on kaikki etu puolellaan. Ammattitaitoiset kerroin laskijat, jos näyttää liian scoutatulta, kertoimia pudotetaan. Livevedossa raakasti ilmoittavat ´´et kerennyt asettamaan vetoasi´´vaikka kuinka olet omasta mielestä kerennyt. Ei minua tarvitse uskoa, mutta sinne vaan omaa pelitiliä katsomaan kohdista pelatut pelit/voitot. Siellä se totuus luuraa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   72
   1587
  2. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

   Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1135