Danny Millerin käytöskoulu

Anonyymi

Aaron Dinglen näyttelijä on tunnettu kännitoilailuistaan, naisseikkailustaan (oletettavasti heteromiehelle kova paikka näytellä homoa, joten pitänee päteä sitten oikeassa elämässä) ja yleisestä huonosta käytöksestään. Tänään Brittien iltapäivälehdet kertovat että mies on kutsunut twitterissään Gregg's leipomoliikkeen naispuolista kassatyttöä skankyksi eli likaiseksi luuskaksi. Kassatyöntekijä tekee töitä korona-aikana minimipalkalla ja sitten yliarvostettu saippuanäyttelijä tulee ja v***ttuilee, onpa sivistynyttä käytöstä Millerin suunalta jälleen kerran!
Kusi noussut kaverin päähän ja kovasti.

5

926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilmankos näyttää nuppi turvonneelta. Ei ne näyttelijan lahjat kovin kummoiset herralla näytä olevan, kun ei ole ole ollut Aaronilla ollut hetkeen kunnon itkukohtausia. Siinä herra kyllä on vertaansa vailla. Enemmän vaan itkettävää Aaronille !

    • Anonyymi

      Iltapäivälehti The Sun kertoo että Danny Boy on taas viime yönä känni-twiittaillut. Tällä kertaa aiheena Suomessakin kohta alkava Love Island ja siihen osallistuvat. Hän kuvaili heitä "peniksen päiksi" ja pilkkasi rakkauden saarten naisten huulipunien sävyjä. Myöhemmin twiitit ja avautumiset tietysti poistettiin.

    • Anonyymi

      ...mut on sillä söpö hymy...sen kerran mitä murjottamiselta ja itkulta saa näyttää.

    • Anonyymi

      Danny Miller (Aaron Dingle) ottaa parhaillaan osaa käsittämättömän suosittuun, mutta myös todella käsittämättömään tosi-TV:n enkuissa nimeltään "Pelastakaa julkut" (I'm a Celebrity, Get Me Out of Here!)

      Sarja alkoi su-illlalla ja se on tietyllä tapaa b-luokan julkkisten big brother, missä heidät suljetaan vanhaan linnaan Walesissa ja siellä joutuvat tekemään todella outoja haasteita. Danny ilmoitti että haluaisi ohjelman kautta paitsi tienata isot esiintymispalkkiot niin myös näyttää yleisölle että hän on ihmisenä täysin erilainen kuin Emmerdalen Aaron jota esitti.

      No, eilen Dannyn tehtävä oli syödä lehmän kiveksiä, sian aivoja ja hapatettua kissakalaa tai jotain vastaavaa. Mies tietysti oksensi ja kaikki, siis ihan kaikki, näytettiin tv-viihteenä iltauutisten jälkeen.

      Toi vain että Danny M, haluaa näyttää että on toinen ihminen kuin näyttelemänsä hahmo ei ole oikein onnistunut. Ironista kyllä hänet on katsojien taholta tuomittu tylsäksi, mököttäväksi, valittajaksi, itkupilliksi ja agressiivisksi. Öh... eikö kuulosta täysin Aaron Dingleltä?

      Mutta sarja pyörii vielä pari viikkoa, ehkä hän parantaa käytöstään ellei miestä tiputeta pois sarjasta sitä ennen.

    • Anonyymi

      Isot iltapäivälehdet The Sun, Daily Mail ja muut ovat tehneet viikonlopun aikana useamman jutun Danny Millerin naissuhteista ja siitä kuinka hän on pettänyt aina puolisoitaan. "love rat - rakkaus rotta" oli kaunein häntä kuvaileva otsikko. Englantilaisissa iltapäivälehdissä on todella räväköitä otsikoita verrattuna kotimaisiin.
      Vähän alkaa tuntua että entinen petetty puoliso Nicola olisi myynyt tarinansa lehdistölle ja se julkaistaan kun tämä tosi-tv johon Danny osallistuu on ohitse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe