Mikä viehättää valheuutisoinnissa?

Anonyymi

Muutama esimerkki.'
1) Valko-Venäjällä laitetaan kommunisteja kuriin.
Todellisuudessa viimeiset tapahtumat ovat porvarien keskinäisiä riitoja. V-Venäjän pieni kom.puolue (taitaa olla toinenkin) muutamalla paralamenttiedustajalla ei voi vaikuttaa asioiden kulkuun.

2) Kansa nousee Venezuelassa kommunisteja vastaan.
Todellisuudessa Venezuelan kommunistit ovat pieni osa kansanrintamaa ja on kritisoinut kovastikin kansanrintaman poliittista johtoa.

Yleinen media ei tuo näitä seikkoja esiin. Palstalla rustataan samasta valheaiheesta useita aloituksia ja jossa yksinpuhelu päättyy lopulta seksuaalisesti toisenlaisten parjaamiseen.

76

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paradoksi.
      "Oikea media" on todellisesti internetissä. Se on hieman erilainen kuin lakkautettu mv-lehti. OM:n sivustolle kirjoittelevat sivistyneemmät ihmiset.
      Juuri yhdessäkään artikkelissa OM:ssa ei pysytä totuudessa. Ne ovat tavalla tai toisella äärioikeiston näkemysten esityksiä ja joissa artikkeleissa yhdistyy valkoiset valheet totuuden kanssa.

      Oikeaan Mediaan kirjoittaa myös sellaiset, jotka saavat potkut muilta foorumeilta.
      OM:ssa pyritään mm. raamattutieteellisesti (?) todistamaan homouden ja lesbouden alkuperän olevan ihmisten pahuudessa, lähdekirjana raamattu.

      Oikea Media omaa siten padoksaalisesti valhemedian luonnetta.

      • Anonyymi

        Tänäänkin luin MV -uutisia, ei taida kuitenkaan olla lopetettu.


    • Anonyymi

      Valheuutisia on helppo kirjoittajaa. Ei tarvita lähteitä.

      • tarkoitatko aloitusta, ei ollut lähteitä.


    • Anonyymi

      Poliittinen valehtelu lienee aika yleistä. Sillä on selvä luokkapoliittinen yhteys. Tavallisilla työläisillä ei ole syytä valehdella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloitus jumaldiktaattoreista Allahista, Jahvesta ja Jeesuksesta on poistettu. Siinä käsiteltiin filosofisia perusnäkemyksiä kuinka uskonnollisilla aatteilla voidaan ihmistä manipuloida.

      Suomessa seksuaalisesti toisenlaisten oikeudet ovat valtion suojeluksessa. Heitä näköjään saa vuodesta toiseen parjata mitä pahimmilla perusteilla. Yksi peruste on olemattomien jumalolentojen määräykset heidän tuhoamiseksi.
      Toki laeista voi olla eri mieltä mutta selvä solvaaminen on toista.

    • Ei siellä Belaruksessa mitään porvareita ole, ei ole ollut ainakaan muutamaan vuosisataan kuten ei muuallakaan. Porvareita oli Hansa liiton aikaan ja he olivat mahtikauppiaita kaupungeissaan.

    • Anonyymi

      Persuja viehättää valeuutiset,ne ovatkin lisääntyneet persusten myötä.

    • Anonyymi

      Tapaus Navalvyi.
      Tyypillinen valheuutisen esimerkki.

      Navalnyi sairastui lentokoneessa. Hänen taustaorganisaatio tiesi (?) heti, että hänet on myrkytetty ja Kremlin johdon toimesta. Tätä on toistetaan ympäri maailmaa pari päivää. Porvari olisi myrkyttänyt toisen porvarin.

      Asia voi ollakin niin mutta ei taustaorganisaation tiedoilla. Venäläislääkärit eivät ole todenneet myrkkyjä. Toisaalta satoja ihmisiä kuolee vuosittain mm. ruokamyrkytyksiin ilman rikosta. Tervekin ihminen voi yhdenäkin kuolla.
      Saksalaislääkärit tutkivat, onko ollut muuta kuin normaalia ruokamyrkytystä. odotetaan tietoa.

      Jälleen Navalnyin "tietotoimisto" tiesi etukäteen, että että potilaan siirtoa vaikeutettiin ulkomaille ja myrkky ehtii haihtua elimistöstä. Siis etukäteen tiedettiin, että myrkkyä oli!

      Valhemedia toimii kauniisti ja johdonmukaisesti. Kuolinsyy jää ikuiseksi arvoitukseksi mutta ihmisten mieliin jää kahden ensimmäisen päivän mediahehkutus Venäjän hallituksen syyllisyydestä myrkytykseen.
      Venäjällä opposition edustajan kuolema olisi aina "kierosti" suunniteltu kuolema.
      Valhemedia onnistui tehtävässään.

      Rikos on voinut tapahtua. Sitä ei tiedetä. Normaalisti tutkitaan ensin ja sitten hutkitaan.
      Venäjän porvarit voivat tappaakin toisiaan. Ei se kummempaa ole. Englannissa tapahtui pari vuotta sitten venäläisen loikkariagentin myrkytyskuolema. Media tiesi venäläisten valtionjohdon järjestäneen murhan. Mitään todisteita ei ole toistaiseksi esitetty. Venäläiset porvarit voivat tappaa toisiaan. Ei se ole ennenkuulumatonta. Samaa tapahtuu muuallakin maailmassa. Sodissa porvarit tappavat tuhnasittain toisiaan. Omia loikkariagentteja murhataan.

      Nyt sitten persumainen valhemedia kertoo Valko-Venäjän mielenosoitusten tukahduttajina kommunisteja kun todellisuudessa keskinäistä kisaa käyvät vastakkaiset kapitalistiryhmät.

      • Anonyymi

        Navalnyin tapaus.
        "Myrkyllinen aine vaikuttaisi kuuluvan koliiniesteraasin estäjien ryhmään. Tähän ryhmään kuuluvilla aineilla hoidetaan muun muassa Alzheimerin tautia, mutta siihen kuuluu myös esimerkiksi hyönteismyrkkyjä ja hermostoon vaikuttavia aineita.
        Navalnyin kehoon joutuneen aineen tarkempaa laatua ei vielä tiedetä."
        https://yle.fi/uutiset/3-11509287

        Yleensä ihminen sairastuu kun väärä aine tulee väärään paikkaan joko sisältä tai ulkoa.
        Saksan lääkärit ovat todenneet myrkytystä Navalnyissa mutta eivät sano, onko se tullut ulkoa vai elimistöstä.
        Toinen tarina on sitten, jota mediassa on toitotettu alusta lähtien tyyliin "Putinin hallinto salamurhan takana" eli ulkoinen syyllisyyskysymys. Jos joku yritti tappaa niin mikä oligarkkikapitalistien ryhmä oli asialla. Vai oliko tapaus tuiki tavallinen sairauskohtaus.
        Navalnyin taustajoukot "tiesivät" heti samana päivänä, että päällikkö on yritetty kuolettaa. Sen jälkeen on toistettu samaa.
        Olipa epäilty rikos missä tahansa, rikos täytyy tutkia ja vasta sitten hutkia.


    • Anonyymi

      Valhemedian avulla tehdään politiikkaa. Esitetään valheita ja joilla toivotaan saatavan poliittista hyötyä.
      Kun kerrotaan porvarien tekemistä murhista ulkomailla ja ne esitetään kommunistien tekemiksi niin tavoite on selvä mollata sillä kotimaisia kommunisteja.
      Kun esim. Suomessa ei voida löytää suomalaisten kommunistien poliittisia murhia, ne yritetään korvata ulkomaisilla esimerkeillä.

      Suomessa "kommunistimurhaajien" tilalle on nostettu maahanmuutto korvaamaan puutetta. Maahanmuuttajista ja varsinkin turvapaikanhakijoista tehdään rikollisia. Tietyt mediat eivät tunne kantasuomalaisten rikoksia mutta hehkuttavat päivästä toiseen mamujen rikoksia. Seuraava askel olisi tehdä mamuista kommunisteja vaikka eivät tukisi mitään puoluetta tai olisivat porvareita.
      Valhemedia ei ole koskaan ollut niin kukoistavaa kuin näinä aikoina.

      • Anonyymi

        Jos yksikin m-muuttaja olisi kommunisti silloin kaikki tietenkin olisivat,näin se menee valemedia,mitä persukset tähän sanoo?


      • Anonyymi

        "Tietyt mediat eivät tunne kantasuomalaisten rikoksia mutta hehkuttavat päivästä toiseen mamujen rikoksia"

        jaksatko kertoa mitka mediat, vai kerrotko vain lisää v a l e u u t i s i a.


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11506736
      Vakoojajahti nousee pinnalle aika usein.
      Nykyään eniten "paljastetaan" venäläisille vakoilevia.
      Kaikissa maissa vakoillaan monella tasolla muita valtioita. Valtion sisällä maan kansalaiset luovuttavat tietoja rahasta muille maille.
      Ennen löydettiin neuvostoliitolle vakoilevia, nykyisin pääosaa näyttelee Venäjälle vakoilevat. Yhtäkään uutista ei nähdä, jossa ranskalainen vakoilisi Saksaa tai toisinpäin ja jota taatusti tapahtuu. Rikkaat kapitalistit jakavat tietoja muista maista kotimaalleen tai muualle ja jota ei lueta vakoiluksi.

      Miksi vakoillaan. Kapitalisteille vakoilu on erittäin tärkeää pitääkseen liikevoittonsa. Siihen he tarvitsevat porvarillista valtiota.
      Sellainen vakoilun laji, jossa tutkittaisiin rikkaiden veronkiertoa ei juurikaan tavata. Se olisi kuitenkin valtioiden taloudelle merkittävä toimi.

      • Anonyymi

        Kaikkialla vakoillaan kommunistinen N-liito olikin kova vakoilemaant,kaikki vakoilevat edel-
        leenkin ja entistä tehokkaammin yksikään ideologia ei ole vapaa vakoilusta Kuuba on kova
        vakoilemaan myös omia kansalaisiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkialla vakoillaan kommunistinen N-liito olikin kova vakoilemaant,kaikki vakoilevat edel-
        leenkin ja entistä tehokkaammin yksikään ideologia ei ole vapaa vakoilusta Kuuba on kova
        vakoilemaan myös omia kansalaisiaan.

        Kommunistinen puolue tietenkin.


      • Anonyymi

        Porvari vakoilee ja kommunisti vakoilee, kommunisti vakoilee oman valtansa menettämisen
        pelosta.


    • Anonyymi

      No tietysti se, kun väärät profeetat paljastetaan.

    • Anonyymi

      Suomen porvari vakoilee kansalaisiaan siinä kuin muutkin porvarimaat. Reilu vuosikymmen sitten jahdattiin Itä-Saksaan myönteisesti suhteutuvia porvareita.

      Mutta valheuutiset. Väellä ja voimalla yritetään V-Venäjän kohdalla pimittää kahden tai useamman kapitalistiryhmittymän keskinäinen riitaisuus ja joka ilmentyy presidentinvaalien yhteydessä. Läntisessä mediassa on menossa samankaltainen mittava tiedon pimittäminen kuin Ukrainan Maidanista alkanut tapahtumaketjun esittely.
      Ratkaisevan tiedon pimittäminen on valheuutisointia.
      Valko-Venäjän kohdalla Suomen valtamedia osoittaa tiettyä närkästystä. V-Venäjän oppositioporvareita ei mainosteta natoystävälliseksi. Todellistako vai ei - vai hämäystä. Natoystävällisyys pidetään pimennossa niin V-Venäjällä kuin ulkomailla.
      Mediapeli käy kierroksilla.
      Lukasenkon hallinto luultavasti häviää toisille porvareille. Kahden kauden presidentin istumista voi hyvin puolustella. Pitempi on liikaa.

      • Anonyymi

        Demokratia V-Venäjälle,pohjoismainen länsimainen demokratia.Ei ole vaihtoehtoa nykyme-
        nolle.


      • Anonyymi

        Demokratia on liberaaliporvareilta työväenliike ottanut omalla toiminnallaan sitä täytyy kehit-
        tää ja pitää yllä se ei ole ollenkaan täydellinen ja vaatii aktiivisuutta kansalaisilta.


      • Anonyymi

        DDR oli kamala valtio.


      • Anonyymi

        Kommunistitko evätkö vakoilisi??


    • Anonyymi

      Tarkistettu PS, SDP, Kokoomus ja SKP:n tiedotus tai analyysit Valko-Venäjän tilanteesta.

      Perussuomalaisten nettisivut ovat täynnä ikivanhaa mamu-höpötystä. Toisena kristinuskon homovihan puolustelu. Ei sanaakaan keltään V-Venäjästä. Yksi viittaus teologi Luukkasen artikkeliin US blogissa. Luukkasen artikkeli hienoisesti Lukasenkon porvareita vastaan mutta hyvin varovaisesti.
      Kokoomuksen ja SDP:n puoluesivuilta ei löytynyt mitään.
      SKP:n resurssit lienevät niin pienet, ettei se saa taustalla olevaa tietoa.

      Tiedotus jää "puolueettomalle" porvarilliselle medialle. Pääosa valtamedian tiedotuksesta jää pintakiiltoon. Oli vaalit, oppositio lähti liikkeelle teesillä; tulos väärennetty. Valtamediassa ei kaivella lainkaan yhteiskunnan sisällä piileviä ongelmia. Opposition tavoitteista ei muuta kuin vaalien uusinta. Sen perusteella tilanne haisee vain henkilökohtaiselta vallantavoittelulta puolin ja toisin.
      Arvaus kahden porvariryhmän valtataistelusta jää voimaan. Tai oppositio salaa tavoitteitaan. Luultavasti vain valtataistelusta on kyse.

      • Anonyymi

        Meillä kommunistit saavat vapaasti tiedottaa asioista niinkuin haluavat, samaten kuin muutkin
        puolueet,ja valtamediaa kansa nyt tykkää sitä lukea ja puoluelshdistö aina arvostelee muita
        omista lähtökohdista ja yhteiskunnan piileviä ongelmia.


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11499673
      Uskonnot ovat puhdasta valhetta todellisuuden ja olemisen tiedostuksen kannalta.

      Elämä maailmalta loppuu satavarmasti kun aurinko alkaa muuttua supernovaksi. Se on kaikkien aurinkojen kohtalo ilman jeesuksia ja allaheita.
      Lähes joka vuosi jossain jokin kristillinen ryhmä saarnaa maailmanloppua, jonka Jeesus suorittaa taivaallisten sotajoukkojen avulla.
      Raamatullinen valhemediointi tuhoaa tuhansien ihmisten mielentilaa uhkailuilla.

      1960 luvulla toimi myös Kainuussa maailmanlopun lahko. Loppupeleissä lahkon synnyttänyt pappi kähvelsi taivaaseen matkalipun lunastaneiden lippurahat. Papin seuraajat olivat niin häpeissään etteivät uskaltaneet kertoa poliisille. Lahko kuitenkin kuoli papin kavalluksen ja karkumatkan jälkeen.
      Uskonto maailmanselityksessä on puhdasta valhemediaa. Kannattaa pysyä luonnontieteiden antamissa vastauksissa.

      • Anonyymi

        Uskonto on kansan ooppiumi,Karl Marx


      • Anonyymi

        Kommunismikin voi olla kansan ooppiumi jos siihen uskoo sokeasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismikin voi olla kansan ooppiumi jos siihen uskoo sokeasti.

        Siihenkin höyrähtää lopullisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siihenkin höyrähtää lopullisesti.

        Voi ihmisraukkaa.


    • Anonyymi

      Uusvanha aloitus Pol Potista marxilaisena kommunistina persuismin aatekellarista ilmestyi palstalle eilen.
      Että ne jaksaa, kyllä ne kehtaa. Eivät osaa lukea esittämäänsä linkkiä mutta torvet soiden tulee soopaa.
      Vietnamin kommunistit auttoivat Kamputseaa pääsemään eroon esipersuitsisesta porvarista Pol Potista ja onnistuivat.

      Mikä voima panee persut tuottamaan törkeitä valheita! Niitä tulee heidän omalla puoluesivustollaan PS Suomi 24 sivustolla, valehtelevassa "Oikeiassa Mediassa", hommafoorumilla.
      Vallanhimo keinolla millä hyvänsä? Vai jotain muuta. keskivertoporvari sentään yrittää pysyä asiassa.

    • Anonyymi

      Venezuelan kommunistit ovat hoitaneet asiansa päin p:ttä kun rahaa tuli öljystä
      pressat pisti rahaa sosiaalisiin menoihin kun rahan tulo väheni kurjjuus kasvoi ja tyyty-
      mättömyys paheni taloutta ei osattu hoitaa.

      • Anonyymi

        Siinä taas esimerkki valhemediasta. Venezuelan kommunistit on murunen maan kansanrintamassa.
        Lännen ja USA:n pakotteet ovat pääsyyllisiä ongelmiin. Lännen kapitalismi ei hyväksy tippaakaan yhteisöllisyyttä.
        Maailman porvareita harmittaa kun USA:n sotaretki Venezuelan kuristamiseksi kaatui. Demokraatti toivoo Venezuelan kestävän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä taas esimerkki valhemediasta. Venezuelan kommunistit on murunen maan kansanrintamassa.
        Lännen ja USA:n pakotteet ovat pääsyyllisiä ongelmiin. Lännen kapitalismi ei hyväksy tippaakaan yhteisöllisyyttä.
        Maailman porvareita harmittaa kun USA:n sotaretki Venezuelan kuristamiseksi kaatui. Demokraatti toivoo Venezuelan kestävän.

        Maduro valittiin pressaksi vilpillisillä vaaleilla ja keskitti valtaa vain itselleen ja
        lähipiirilleen kehno talouden pito vei ihmisiltä uskon vasemmistolaiseen pres-
        saan kun miljooniin noussut pakolaisten määrä lähti maasta.Maduro syöksi
        Venezuelan kurjaan tilaan eikä suinkaan USA. Tämäpäivän politiikka ei ole saman-
        laista sotilaspolitiikkaa kuin ennen.


    • Anonyymi

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/nain-qanon-voi-hyodyttaa-suomalaispoliitikkoja/
      Qanon valhemedialiike on synnytetty Yhdysvaltain rahakapitalistien keskuudessa.
      Se on rantautunut myös Eurooppaan ja Suomeen. Suomessa uskonnollinen äärioikeisto huomasi liikkeen idean omaksi.
      Liike toimii normaalisti; Valhe sidotaan todellisten asioiden sekaan. Aivan samoin kuin persuismin edustajat tekevät tällä palstalla. Usein suomalaistrollit eivät välitä totuudesta tippaakaan vaan valheita levitetään poskettomasti.

    • Anonyymi

      Maduron johtamassa kansarintamassa olisi paljon parantamisen varaa.
      Venezuela kuintenkin yritti päästä eroon USA:n holhouksesta ja pitkälle onnistuikin. USA ja natomaat pimittävät laittomasti Venzuelan valtion tilejä. Tätä puolta ns vapaa media pimittää minkä ehtii. Toimi on törkeää itsenäisen valtion sisäisiin asioihin puuttumista.

      Media voi olla valheellista vaikkei kerro mitään. Mikäli tärkeitä seikkoja jätetään kertomatta se hyödyttää väärän näkemyksen leviämistä.
      Näin myös V-Venäjän tapahtumissa. Suomalainen valhemedia vaikenee kuin muuri opposition ja presidentin taustaryhmistä ts. mikä kapitalistiblokki kumapaakin osapuolta tukee.

    • Anonyymi

      Tuollainen pressa kun Maduro on, joka petti kansan luottamuksen ja
      sosialisti vielä aiheutti taitamattomalla talouspolitiikalla mit-
      taamattomat vahingot Venezuelalle ja vielä vääryydellä, vilpillä pää-
      si valtaan jos olisi vielä saanut USA:sa pidätetyt varat käyttöön olisi
      nekin rahat mennee kankkulan kaivoon eikä olisi auttanut Venzuelan
      taloutta,tuollainen vasemmistolaisuus on täysin p-stä.

      • Anonyymi

        Olkoon pressa minkälainen hyvänsä, natomailla ei ole oikeutta pimittää valtion varoja.
        Kukin kansa hoitaa itse pressat. Ennemmin tai myöhemmin.
        Halutaanko Suomelle saman kohtalo? Natousa käskisi sulkea Suomen valtiot varat ulkomailla.
        Mitä ovat kauppasaarrot. Vahvat natomaat estävät heikon valtion ulkomaankauppaa.
        Näinkö vapaa kapitalismi toimii. Näin se näyttää toimivan. Kuubaa on saarrettu vuosikymmeniä.
        Toivomus: Venezuelan kansa kestäkää. Ratkaiskaa itse ongelmanne.

        ps. Miksi USALLE ei laiteta kauppasaartoa vaikka poliisi murhaa aseettomia siviilejä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olkoon pressa minkälainen hyvänsä, natomailla ei ole oikeutta pimittää valtion varoja.
        Kukin kansa hoitaa itse pressat. Ennemmin tai myöhemmin.
        Halutaanko Suomelle saman kohtalo? Natousa käskisi sulkea Suomen valtiot varat ulkomailla.
        Mitä ovat kauppasaarrot. Vahvat natomaat estävät heikon valtion ulkomaankauppaa.
        Näinkö vapaa kapitalismi toimii. Näin se näyttää toimivan. Kuubaa on saarrettu vuosikymmeniä.
        Toivomus: Venezuelan kansa kestäkää. Ratkaiskaa itse ongelmanne.

        ps. Miksi USALLE ei laiteta kauppasaartoa vaikka poliisi murhaa aseettomia siviilejä?

        Vasemmistolaisuus E-Amerikassa on hukassa valtaan nousee pelkkiä diktaattoreita
        Suomi ei onneksi lähde hyväksymään moisia hallintoja.


    • Anonyymi

      Edellinen viesti hyväksyy natomaiden pimittämät Venezuelan varat niissä maissa.
      Onko viestittäjä valmis hyväksymään saman kohtalon Suomelle? Onko laillista pimittää toisen valtion varoja?

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/suomi-kuolee-sanna-jatkaa-karkkipaivia/
      Blogissa erittäin selvästi nähtavissä perussuomalainen valhemedia. PS-puolueen "ulkoministeri" Luukkanen esittää, että Marinin hallitus on syypää puunjalostusteollisuuden laitosten lakkauttamiseen ja irtisanomisiin.
      Noin röyhkeää poliittista valhetta ei Suomessa ole aikoihin esitetty. Ei ihme että mitättömät persutrollit valehtelevat kun puoluejohto tekee sitä röyhkeästi.
      Blogissa jopa porvareiden tukijat toppuuttelevat teologi Luukkasta.

    • Anonyymi

      Ei rosvojen tarvitsisi päästä vallankahvaan missään Venezuelalaiset ihmiset
      ovat itse sanoneet että Maduro on roisto sika vallanhimoinen despootti
      joka vie maan tuhoon ja suosii vain esikuntaansa, Mitä helvetin vasemmis-
      tolaisuutta tuo on.

    • Anonyymi

      Perussuomalainen valheuutinen korkeimman johdon tasolta.

      Puheenjohtaja Jussi Halla-aho tviitissä:
      ”Suvaitsevaisto pitää muslimeja otuksina, jotka reagoivat ärsykkeisiin – ei ihmisinä, joilla on äly ja vapaa tahto (tai joilta voidaan olettaa sellaisia). "

      Halla-aho kieltää oman poliittisen agendan ja laittaa sen toisten niskoille. Jo se että hän nimittää muslimeita otuksiksi eikä ihmisiksi on törkeää.

      • Anonyymi

        Se on tohtorin puhetta.


      • Anonyymi

        Nuohan ovat selvästi perussuomalaisten normaaleja kästyksiä.


    • Anonyymi

      Kannattaa kysyä suoraan reippasti HS:n IL:n ja Ylen viisastenkerhoilta.
      Kerro sitten meillekin!

    • Anonyymi

      Suoraan sanoen Halla-aho ei levitä ainoastaan valhemediaa vaan esittää itsekin törkeitä valheita. Lapset nimittävät sellaista valepukiksi.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-10039283#v1
      Todellista tietoa.
      Valheen tuhoamista.
      Kirjailija Anneli Kanto on tutkinut kansalaissotaa ja viimeksi punaisten naisten sotaan osallistumista ja sen yhteydessä punaorpojen karua kohtelua ja "lahtaripaerheissä" uudelleenkasvatettavina vihaamaan punaista työväenliikettä.

      Juuri punaorpojen, n. 20 000 lasta, kohtalo on jätetty tutkimuksen ulkopuolelle. Vaiettu salaisuus saa vihdoinkin julkisuutta. Toki työväenliikkeen piirissä aihe on tiedetty mutta sieltäkään ei suurempaa tutkimusta ole esitetty.
      Valitettavasti lahtariporvarien pahat teot tulevat esiin viiveellä.

    • Anonyymi

      Viha oli kovaa molemminpuolin kummatkin haukkuivat toisiaan minkä ehti-
      vät käytiin sotaa myös mielikuvia vastaan. valkoiset kävi sotaa punapiruja
      vastaan ja punikit lahtariporvareita vastaan.

    • Anonyymi

      Perussuomalainen rikosuutisointi on omalaatuinen valhemedia muoto. Se suuntautuu omalle kannattajakunnalle.
      PS-puolueen lehti Suomen Uutiset ja johtavat perussuomalaiset kertovat pelkästään maahamuuttuajien tekemistä rikoksista Suomessa. Ne ovat lähinnä väkivaltarikoksia. Rikollisten ylikansallisesta bisneksestä mm. huumekaupassa ei uutisia juuri näy.

      PS-puolue takoo kannattajiensa takaraivoon näkemystä, että vain maahanmuuttajat tekevät rikoksia Suomessa.
      Totta asiassa on, että mamuissakin on rikollisia ja kyllä niistäkin saa kertoa. PS-puolueen propaganda tällä sektorilla on tarkoitushakuisesti yksipuolisuuteen vivahtava.
      Vinkki: Voisiko puolue alkaa tutkia huumebisnestä ja auttaa poliisia huumeparonien kiinniotossa. Huumeyritykset toimivat väestön edun vastaisesti.

    • Anonyymi

      Rakkaudesta.
      Aito avioliitto on miehen ja naisen välinen.
      Aito avioliitto on miehen ja miehen välinen.
      Aito avioliitto on naisen ja naisen välinen.

      Kuka uskaltaa vastustaa ihmisten keskinäistä rakkautta! Oikea Media uskaltaa ja on siten väärä media. Ihmisten välinen rakkaus on maailman kaunein asia. Rakkaus on aina parempi kuin viha.
      Valhemedia "Oikea Media" lietsoo ihmisten välille vihaa.

    • Anonyymi

      Ennen taistolaiskommarit eivät uskoneet valtamediaan. Nyt persut eivät luota valtamediaan. Tutkittu juttu. Mitähän yhteistä tästä voisimme päätellä. Ainakin sen, että isänmaallisuus on yhtä korkealla kummassakin ääriliikkeessä.

      • Anonyymi

        Kun on tarpeeksi ääripää ne kohtaavatkin toisensa molemmat päät yhdessä
        haukkuvat hallitusta ja demokratiaa,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun on tarpeeksi ääripää ne kohtaavatkin toisensa molemmat päät yhdessä
        haukkuvat hallitusta ja demokratiaa,

        Molemmat päät johtaa diktatuuriin.


    • Anonyymi

      Tulee huomioida kritiikin sisältö.
      KD PS sanovat: Homous on Jeesuksen asettama synti.
      Kommunistit: Seksuaalinen poikkeus on normaali ilmiö ihmiskunnassa kuten muutkin keskiverrosta poikkeumat. Puheet Jeesus-jumalan määräyksistä ovat houretta.

      PS-Puolue: EU:sta on erottava, koska muuten kansallisuudet sekoittuvat.
      Kommunistit: EU tulee näiillä näkymillä kaatumaan omaan mahdottomuuteensa, koska se alistaa jäsenvaltiot maailman oligarkkien tahtipuikon alle. Vastakkain eivät ole erilaiset kansallisuudet vaan palkkatyöläiset oligarkkikapitalistit

      • Anonyymi

        Kommunisteilla ja persuilla on vaaleissa ollut yhteinen ilmaus EU:sta,"EU-eliitti"
        myös persut toivovat EU:n hajoavan koska EU-eliitti määrää Suomen asioista
        samaa paskaa molemmilta päiltä.


    • Anonyymi

      Molemmat päät johtavat nationalismiin ja valtioiden välisiin kovempiin
      kilpailuasetelmiin.

    • Anonyymi

      Ja valtioiden sisällä tällaiset populistihallitukset saisivat pahaa aikaan
      väkivaltaa vankilaa terroria rajoituksia poliiseja.

    • Anonyymi

      Persut eivät todellisuudessa halua irti rahakapitalistien liitosta. Se on heille samanlaista suunsoittoa kuin mamujen pahuus.
      Perussuomalaiset odottavat, että todelliset kapitalistit siirtyisivät sen tueksi ja sitten alkaisi poliisivaltio toimia.
      Perussuomalaiset tukevat kynsin hampain natoa ja se muodostaa EU:n rungon. Perussuomalaiset toimivat avoimesti työväenliikettä ja ammattiliittoja vastaan,

    • Anonyymi

      Perussuomalainen valhe.
      Puolue napisee kehitysavusta ja turvapaikanhakijoista kustannuseränä. Samaan aikaan Perussuomalaiset vaativat sotahävittäjien ostoa ja joihin menee kymmeniä miljardeja taivaan tuuliin.
      Suomi ei tee sotamateriaalilla yhtikäs mitään. Jos joku valloittaa Suomen, työväestö siirtyy hyökkääjämaassa ja täällä yleislakkoon ja heittää molempien maiden sotahaukat pellolle. Palkkatyöläiset eivät salli enää itseään käytettävän hyväksi rahamiesten voittojen lisäämiseksi sodan avulla.

    • Anonyymi

      Ei persuhallitusta eikä kommunistihallitusta, molemmat tarvii aseita ja
      ammuksia.

    • Anonyymi

      Mikä viehättää valheuutisoinnissa?

      Aloittajakaan ei mielestämme kirjoittanut täyttä faktaa,
      mihin pyrit aloituksella.

      Aloittaja voi kai muuttaa sinne vapaasti ihannevaltioon ja nauttia elämästä.
      Näin se homma menee.

    • Anonyymi

      Yhdysvallat asetti pakotteita Kansainvälisen rikostuomioistuimen pääsyyttäjälle, joka tutkii USA:n epäiltyjä sotarikoksia Afganistanissa.
      https://yle.fi/uutiset/3-11524778

      Vahvin natomaa USA, yli puolet naton sotavoimasta, asettaa pakotteita sotarikosten tutkijoille!!!!! USA on aikaisemminkin kieltäytynyt luovuttamasta sotarikkollisiksia epäiltyjä kansalaisiaan tutkittavaksi.
      Suomen ei tule hyväksyä tällaista. Natosta täytyy päästä irti.

      • Anonyymi

        Suomi ei kuulu natoon.


    • Anonyymi

      USA:N rooli maailmanpolitiikassa on varmasti muös ongelmallinenkin,
      toisaalta maata pyydetään apuun, jos ei suostu USA ei välitä meistä,
      riippuen näkökulmista.

    • Anonyymi

      Tyypillinen valheuutinen.
      https://yle.fi/uutiset/3-11522805
      Hongkongilaiset eivät uskalla mennä korotestiin, koska epäilevät heistä otettavan dna:ta.
      Honkgkong on ollut myllerryksessä ja sitä hyödyntäen kerrotaan ehkä oikeastikin mutta tarkoitus on valehdella. Muualla maailmassa ei olis kieltäytymisiä? Suomessakaan?
      Suomessa on tiettyjä kiihkouskovaispiirejä, jotka kieltävät kaiken lääketieteen paholaisen hommana lasten rokotukset ja sen sellaista.

      Mutta ei. Vain Hongkongissa maailmalla pelätään virustestiä!!!!
      Minimaalisen totuuden kertomista käytetään suuren valehtelun edesauttamiseksi.

      • Anonyymi

        Hyvä tulihan tuokin valhe paljastetuksi.


    • Anonyymi

      Qanon niminen ryhmnä Yhdysvalloissa äärioikeiston mustimipien rivien valhemediana
      https://yle.fi/uutiset/3-11523749

      Vähänkään demokratian kannalla olevaa parjataan paholaisen apurina ja sen sellaista. Samantyylistä esittää tällä palstalla kaveri, jonka joka toinen viesti on esittää ei-hetero epäihmiseksi.

    • Anonyymi

      Qanon propaganda näyttäytyy samankaltaisena kuin perussuomalaisten propaganda.
      Jussi Halla-ahon perustama Hommafoorum syöttää lukijoille mitä ihmeellisempiä tarinoita. Homo- ja muukalaisviha esiteltiin alkuaan Hommafoorumilla.

    • Anonyymi

      Kaksi aloitusta esityksellä, kuinka kommunistit tappoivat venäläiset Politkovskajan ja yrittivät tappaa Navalnyin.
      Kummassakaan tapauksessa mikään virallinen taho ei ole viitannut venäläisiinm tai muiden maiden kommunisteihin.
      Aloitukset seisovat ja kertovat mielipiteensä. Moni ei lue ketjua mutta automaattisesiti olettaa kommunistit tappajiksi. Aloituksen tarkoituksellinen valheuutinen saavuttaa täten tarkoituksensa.

      Jotkut viestittäjät epäilevät valheiden takana olevan perussuomalaiset. Saattaa hyvinkin pitää paikkansa vaikka normaalijärkinen persu ei näin valehtele. Persuissa valehtelu on luvallista korkeallakin puoluetasolla ja sitä harjoitetaan.

    • Anonyymi

      Kommunistien on turhaa vierittää valehtelua muiden niskaan koko reaali-
      sosialismi oli suurta valhetta.

    • Anonyymi

      Navalnyin tapaus.
      Ainoa varma seikka asian ympärillä on, ettei kommunisti ole myrkyttänyt Navalnyita. Aloitus (homovihainen persu) on ainoa joka niin väittää ja valehtelee.

      https://yle.fi/uutiset/3-11571072
      Tämä artikkeli osoittaa suuren valehtelun maailmanmitassa olevan meneillään. Varsinaisia tutkimustuloksia ei ole lainkaan. On vain todettu yhden venäläisen sairastuneen lentokoneessa Venäjällä. Lento keskeytettiin ja potilas vietiin sairaalaan.
      Lännessä valehdellaan takuuvarmasti. Pelkän sairaskohtauksen avulla hurjin versio on Putinin määräämä murhayritys. Länsi, EU suunnittelevat hurjia tekoja huhupuheiden perusteella.

      Vaihtoehto 1. Venäjän hallinnolle Navalnyi ei ole uhka. Sen kannatus vaaleissa on ollut marginaali. Miksi siis yrittää murhaa, josta jää aina kiinni. Parempi tapa on vangita ja keksiä olemattomia syytteitä ja passittaa persoona vankilaan. Näin "fiksut" porvarit tekevät. Läntiset turvallisuuspalvelut osaavat siistejä murhia. Miksi venäläiset olisivat niin toheloita, että jättävät kohteen henkiin?

      Vaihtoehto 2. Navalnyi yritettiin murhata. Kilpailevat venäläiset kapitalistiryhmät yrittivät murhaa. Kaikille oligarkeille ei oligarkkikaan kykene olemaan kaveri.

      Vaihtoehto 3.
      Tapaus on pelkkää teatteria. Mitään murhayritystä ei ollut. Navalnyi sairastui. Taustaryhymä sai idean murhayrityksestä. Loppu on silkkaa teatteria.

      Vaihtoehto 4.
      Lännen kaasuteollisuuden kapitalistit keksivät Navalnyi kuljetettua Saksaan sairaalaan, että heille tuli tilaisuus estää Venäjän kaasun virtaaminen Saksaan. Poliitikot ryhtyivät lääkäreiksi ja poliiseiksi heti Navalnyin siirron jälkeen Saksaan. Lännen vakoilupalvelut ovat niin saamattomia, etteivät löydä mitään todisteita sairastumisen alkuhetkistä ja mahdollisista tekijöistä..

      Vaihtoehto 5.
      Venäjän porvarit todella yrittivät murhaa tai lännen porvarit yrittivät sitä ennalta suunnitellun kaavan mukaisesti. Kapitalistivaltioiden turvallisuuspalvelut poistavat heille epämieluisia ei ehkä tukuttain mutta joka vuosi jossakin tai järjestävät provokaatiota toisiaan vastaan.

      Vaihtoehto 6.
      Mitään todellista faktaa mistään suunnasta ei ole tuotu julkisuuteen.
      Ainoa tosia-asia: Navalnyi sai sairakohtauksen lentokoneessa. Kaikki muu on propagandaa niin puolelta kuin toiselta.
      Suomen valtamedia toistaa EU-poliitikkojen väitteitä Venäjän julmasta murhayrityksestä totena mutta eivät tunne tapahtumia maallikoita enempää. Väitetään todistettua murhayritystä mutta josta ei ole minkäänlaista tutkimustulosta. Kaikkein vähiten siitä, että mikä taho olisi ollut takana.

      Aloituksen väite kommunistien osallisuudesta on valhetta. Koko soopa on porvarien toimesta aikaansaatu.

    • Anonyymi

      Tämänpäiväinen YLE:n uutinen:
      "Venäläinen oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyi syyttää myrkyttämisyrityksestään Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia. Hän esitti väitteensä saksalaisen Der Spiegel -lehden haastattelussa. Navalnyi sanoo, ettei käytetyn myrkyn takia näe muuta selitystä."
      https://yle.fi/uutiset/3-11572901

      Hienosti laadittu valheuutinen. Navalnyi syyttää ... Putinia. Tarkoitus on sama, että on todistettu Putinin määränneen Navalnyin kuolettaminen. Lukijoiden mielipide on hämätty.. Venäjä taas, pitihän se arvata.
      Nalvanyin olettamus on muuttunut todeksi.
      Navalnyin lausunto on äärimmäisen vaarallinen. EU vauhkoaa lähes sodanjulistuksella.

      Navalnyin lausunto tapahtumasta lentokoneessa:
      "Ensioireista meni puolisen tuntia siihen, kun hän menetti tajunsa. Hänen mukaansa suunnitelma oli ovela."
      Mitenkä niin ovela, jos kyse oli murhayrityksestä. Mieluummin tyhmä operaatio kuin ovela.

      Mitään todellista faktaa ei ole tullut koko prosessiin aikana kuin vain se, että Navalnyi sairastui.
      Enemmän haisee siltä, että Navalnyi sai sovitusti jotain ainetta ja sovitusti heti pyydettiin siirtoa Saksaan hoidettavaksi ja sitten huhumylly käyntiin.
      Vuosien, vuosikymmenten kuluttua tämäkin tapaus selviää. Tämänpäiväisenä jäljelle jää miljoonien kansalaisten mielikuvaksi: Hirmuinen Putin tai Venäjä jne..
      Venäjän osuus (kilpailevat oligarkit tai politiikot asialla) voi olla mahdollista.

      Todellista tietoa media ei ole levittänyt. On levitetty vain arveluja ja jotka seuraavassa lauseessa esitetään totena.
      Joka tapauksessa asia on porvareiden keskeinen asia.

    • Anonyymi

      Siinä se taas suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden propagandakoneiston soopan syöttö ja Kremlin edessä konttaaminen näkyy paljaimmillaan ja kukapa muu se siellä valehteleekaan kuin palstan pääpolitrukki Partacus, joka on eri foorumeilla, täälläkin, käynyt kiivaasti puolustamaan kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen Venäjän militaristista imperialismia.

      "Navalnyin Novitshok-myrkytys vahvistui Ranskassa ja Ruotsissa

      Saksan hallituksen edustajan mukaan uudet tulokset ovat linjassa saksalaislääkärien arvioiden kanssa"

      https://www.aamulehti.fi/a/87aea828-47f8-4822-8329-259b70753a04

    • Anonyymi

      "Navalnyin Novitshok-myrkytys vahvistui Ranskassa ja Ruotsissa"
      Ei vahvistunut.
      Alla kahdesta H. Halkon artikkelista US-blogissa. Lukekaa ne, älkää uskoko mihinkään, älkää ainakaan valtamediaan. Se on ottanut kaksi oligarkkia Trumpin ja Putinin hampaisiinsa. Totuuden seassa tulee valheita lukijoiden hämäykseksi.
      Navalnyin sairastuminen saattoi olla opposition suuri lavastus, koska se parin tunnin kuluttua "tiesi", että myrkyttäjä olisi Putin tai hänen valtuuttamansa. Putin ja Trump ovat mlijardöörejä. Ei tuijoteta siihen. Yritetään etsiä totuutta.
      Lännen propaganda valtiollisesta myrkytyksestä on laantunut. Miksi?

      Ehkä Halkon artikkelit antavat virikettä:
      "Tapaus Navalji, arviointini tapauksesta yllätti Venäjän opposition kannatus ei lähtenytkään nousuun vaan päinvastoin heikkeni n. kymmenen prosenttiaa. Samoin ympäri Venäjää opposition toiminta on laantunut.
      Faktat: hermomyrkyn kehittäjä ” tekupissa ennen lentoa tai teekupissa lentokoneessa, ei voida käyttää, seuraukset olisivat toisenlaiset”.
      Venäjän terveydenhuolto ”alhainen veren sokeri".
      Insuliinimyrkytyksen selvät oireet.
      Saksan terveydenhuolto:”Ei välttämättä juuri sama hermomyrkky, mutta jokin vastaava muunnos”.
      Pikkuhiljaa Putiniin suoranaisesti kohdistuneet väitteet alkavat vesittyä ihan kansainvälisestikin, joten oppositio ampui omaan jalkaansa, mikäli huomioimme tapahtuneen ja seuraukset. Ei Venäjän kansa tyhmää ole ja tuskin 15 miljoonaa Venäjän opposition kannattajaa ymmärsivät ”vaalikiiman” aiheuttaman tapahtuman kotikutoiseksi."
      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/harri-o-halko/myrkytys-part-3/

      "Lyhyesti tutkimuksissa löydetty kolme vesipulloa yhdestä jäämiä myrkystä? Kaikki hotelliihuoneesta löydetyt vesipullot Navaljin kahden läheisen opposition henkilön hallussa ja heiltä saadussa vesipullossa oli annettu myrkky."
      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/harri-o-halko/myrkytys-part-3/
      .....
      Totta vai tarua?
      Totta seuraavat:
      - Oppositio tiedotti ennen lentokoneen laskua viedäkseen N:n sairaalaan, että Putin myrkytitty Navalnyin.
      - Novitsok olisi kovana myrkkynä toiminut toisin. Kuolettavasti hitusellakin.
      - Luultavasti Navalnyin lähellä aina omia turvamiehiä. Tietysti voi sanoa, että heille annettiin myrkytetyt vesipullot hotellista.
      -Saksan sairaala on irtisanoutunut Novitsokista.
      - Lännen media tulee jatkossa vuoden välein muistuttamaan "hirveästä Putinin rikoksesta". Maallikot esittelevät rikollisen myrkytyksen totena muunnellussa muodossa.

      Aina on mahdollisuus, että joku tai jotkut myrkyttivät mm. insuliinilla. Joko omat tai vieraat.

    • Anonyymi

      Virallinen Venäjä ei tunnusta, eikä ole tunnustanut mitään, vaikka todisteet ovat aukottomat. Sopimuksia ei noudata, eikä kritiikkiä hallinnon toiminnasta sallita. USA:ssa sentään media on vallan vahtikoira, niinkuin sen tehtävä pitää olla.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe