Aihe

BF-Yle:en ym -medioihin, ei ole luottamista. Skopjesta tuotu halpatyövoimaa myös Tampereelle

Anonyymi

BF = "business finland"- äärioikeiston järjestäytyneiden isojen talous-veroparatiisirikollisten korruptoima, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ministeriöt ym valtaapitävät tahot, kuten tiedotusvälineet, syöttävät täyttä pajunköyttä Suomen kansalaisille, liian monessa asiassa, on epämääräisyyksiä ja suoranaista valehtelua, asioitten todellisuuden vääristelyä ja uutisoimatta jättämistä.

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

Suuri avohaava ja jo selkeä demokratiavaje, oikeusturvan puuttuminen Suomen kansalaisilta, on 500 000:n sairaus-kansaneläkeläisen, pitäminen äärimmäisessä köyhyydessä Suomen oloissa, EU:nkin useiden huomatuksien kohteena olevilla, oikeusturvaan riittämättömillä 800€/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

Todiste siitä, kuinka vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, ei ole varaa käydä, edes julkisella terveyden-hammas-erikoissairaanhoidossa, kierrettiin nyt siten, että hoitosuhteesta tehtiin käytännössä hoitopakko, eli nälkäiset ihmiset, jotka valitsevat ravinnon ja reseptilääkkeiden välillä, pakotettiin varaamaan lääkäriaika, välttämättömillä, elintärkeillä reseptilääkkeillä kiristämällä.

Ongelma on siinä, ettei 800€/kk orjuuseläkkeillä, olisi lääkärimaksuihin varaa, vaan se reseptien uusiminen, pitäisi tapahtua ns. omakannassa, kuten on tähänkin saakka toiminut. BFyksipuoluejärjestelmä veroparatiisi-soteineen ja apteekkeineen, halusi tilastomerkinnän ja pakotti siihen. Varattomien ihmisten lääkäriin pakottaminen, on diktatuureista tuttua, ei oikeusvaltio-periaatteen ja demokratian mukaista.

800€/kk köyhyyseläkeläiset, eivät näy tiedonvälityksessä / uutisissa, BF-Yle:ssä- ym medioissa mitenkään. Heistä on tehty näkymätöntä kansaa, vaikka heitä on puoli miljoonaa Suomen kansalaista, valtava määrä 5,5 miljoonaisesta väestöstä, upporikkaassa valtiossa. Vain sattumalta näkee paikallismedioissa, näitä mainintoja:

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

Veroparatiisimaski-rokote-testi-ym BF-isojen talousrikollisten miljardibisneksiin, heltisi BF-eduskunnalta, helposti ja kevyesti miljardeja yritys-maatalous-"korona"tukina. Vakaviin riskiryhmiin koronan suhteen kuuluvat, jätettiin kylmästi heitteille, vielä pahempaan köyhyyteen ja eriarvoisuuteen, kuin ennen vale-eläkekorotuksia, jotka olivat käytännössä eläkeleikkaus, kun se nolo 50-lappusalmu, ei riitä edes murto-osaan, kohonneista elinkustannuksista.

BF-Yle:n- ym medioitten, valtaapitävien korruptiossa mukana oleminen, ilmenee siis kaikkien näiden tosiasioiden tiedottamatta jättämisenä ja miten tuo Skopje nyt liittyy tähän on siinä, että BF-medioissa annettiin ymmärtää, että suomalaiset lomailijat, tuovat Skopjesta koronaa, kun totuus on, että ulkomaisen halpatyövoiman tuonnista on kyse, siitä samasta, jota laiton ex-äärioikeistohallitus, jota kukaan ei ollut edes äänestänyt, toi rasismikortilla veropakolaisyrityksille - nykyinen hallitus jatkaa samaa toimintaa, nyt sen nimi on vain humanitäärinen apu - edelleen kyse samasta, BF-äärioikeiston järjestäytyneestä, isojen talousrikollisten veroparatiisimafiasta ja sen korruptiolla Suomeen rakentamasta yksipuoluejärjestelmästä, eli entisestä demokratiasta ja anti-oikeusvaltiosta, joka nyt on Suomessa, kuten Valko-Venäjällä, Unkarissa, Venäjällä jne.

Hälyytyskellot soimaan kansalaiset, tätä Suomen kansan vero- ja valtion varojen, sekä eläkerahastojen jättivarallisuuksien ryöstöä, BF-veroparatiisirikollisten voiton maksimointiin verokeitaissa, on jatkettu jo liian pitkään. Valtaapitävät ovat tottuneet saamaansa valtaan, näennäisen "avoimisissa vaaleissa", jotka perustuvat koko ajan kovempaan ja häikäilemättömämpään valehteluun ja äänestäjien pettämiseen.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16525911/lukashenkoniinisto-ja-bf-veroparatiisimafia-terrorisoivat-suomen-kansaa-bf-medioissa

   https://www.hameensanomat.fi/kiekko/kommentti-kiekkomiehet-nolaavat-itseaan-1464940/

   Haluatteko jäädä BF-veroparatiisimafian, veroparatiisitankkien- ja hävittäjien jyräämiksi, kieroimmassa näennäis-diktatuurissa koskaan Suomessa, missä "avoimet vaalit" tarkoittavat korruptio-kansanedustajille, oikeuksia häikäilemättömään heikompien hyväksikäyttöön, valehteluun ja pettämiseen, vai miten olisi vastustaa 10 miljardin, Suomen kansalle, oikeusvaltiolle ja demokratialle vaarallisia hävittäjäsuunnitelmia, nyt kun se kansalaisaloite on vielä hetken käytössänne.

   • Anonyymi

    Oma pastoroitu ripuliKakka on erittäin hyvä ruoka, saa minut näkemään korvillani asioita selvästi.
    t. avaaj


  • Anonyymi

   https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

   Ylläpito poistelee näköjään asiakirjoitukset ja jättää edellä näkyvän kaltaiset.

   Sanan- ja mielipiteidenvapauksia rajoitetaan asiakirjoittajilta palstalla.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   5613