Erään sukulaiseni minulle rukouksessa 27.6.2020 saama sanoma

Erään sukulaiseni minulle rukouksessa 27.6.2020 saama sanoma

Herra antoi minulle sananpaikan Psalmi 127:1, joka kuuluu: ”Jos Herra ei huonetta rakenna, niin sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät.”

Koin, että Herra sanoi, että on aika lopettaa oma rakentaminen. Näen sinut paikassa, jossa on vain tasaista maata, ei yhtään rakennusta. Jos maltat olla vain, niin Herra kyllä rakentaa.

Jouko Pihon kommentti:

Vaikka sukulaiseni sai sanoman jo tämän vuoden kesäkuun lopussa, hän lähetti sen minulle vasta toissapäivänä eli 21.8.2020.

Vastasin sukulaiselleni, että vahvistan hänen sanomansa eli koen aivan samoin ja olen sen suuntaisesti yrittänyt viime aikoina elää, että en enää aloita ja rakenna itse mitään, vaan odotan Jumalan aikaa.

En esim. aloita uutta puoluetta, järjestöä tai seurakuntaa tai mitään muuta vastaavaa, vaan odotan, että Herra asettaa minut tarkoittamalleen paikalle rakentamassaan rakennuksessa.

11

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jouko, sinun tulisi unohtaa politiikka ja etsiä sitä Jumalan valtakuntaa.
      Tämän jälkeen kaikki muuttuu, kuka ei tahtoisi johtajakseen häntä, joka tuntee jumalan valtakunnan salaisuudet, joka käskee vuoria väistymään ja ne väistyvät, joka ei horju ja loistaa valoa, jonka loisteessa on hyvä olla.

      Ei politiikka, ei mikään muu maallinen, vaan Herra ja hänen kautta saadaan se kaikki muu, jota missä ikinä ja milloinkin tarvitaan.

      • Anonyymi

        Ainoa "johtaja" on Herra itse...


      • Anonyymi

        "Jouko, sinun tulisi unohtaa politiikka ja etsiä sitä Jumalan valtakuntaa."

        Mikäs sinä olet? Juuri tuonkaltaisia puhujia varokaa.

        Jumalan valtakunnan etsimisellä ei ole saatu mitään konkreettista aikaan, vaan ote täytyy juurikin saada hallituksesta.

        Siinä Jumalan valtakunnan "etsimisessä" moni on tuhlannut koko elämänsä! Se on täyttä hölynpölyä, ja lauseesta on tullut uskovien kaava ja uskottavuus symboli!

        Menkää katsomaan mitä Hursti teki! Siinä on enemmän, kuin "Jumalan valtakunnan etsiminen"!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jouko, sinun tulisi unohtaa politiikka ja etsiä sitä Jumalan valtakuntaa."

        Mikäs sinä olet? Juuri tuonkaltaisia puhujia varokaa.

        Jumalan valtakunnan etsimisellä ei ole saatu mitään konkreettista aikaan, vaan ote täytyy juurikin saada hallituksesta.

        Siinä Jumalan valtakunnan "etsimisessä" moni on tuhlannut koko elämänsä! Se on täyttä hölynpölyä, ja lauseesta on tullut uskovien kaava ja uskottavuus symboli!

        Menkää katsomaan mitä Hursti teki! Siinä on enemmän, kuin "Jumalan valtakunnan etsiminen"!

        Ja kukas sinä olet, joka Herraa vastustat?
        Sinun kaltaisia, maallisia on maailma täynnä, ja mikä on maailman meno ja suunta?
        Juuri sinun kaltaisiasi, jotka kieltävät Herran ja tarjoavat maallista myrkkyä, tulee varoa.

        Jeesus sanoi etsikää... ja jokainen viisas kuuntelee ennemmin Jeesusta, kuin sinua.


    • JarmoEklund

      Amen, Jouko! Tässä oli oikea sanoma...

    • Anonyymi

      Ei ihme ettei sukulainen lähettänyt sanaa Joukolle kesäkuussa. Eihän mies ole piitannut enmpää sukulaisten kuin muidenkaan (hengellisten) ihmisten viesteistä.
      Vain sairasta egoa nostattavat (profetiat) ovat maistuneet kuin karkit lapselle!

      ne pihon tulkinnat? Hänellä on tietty patologinen ja sielullinen tapa tulkita unia ja näkyjä. Omaksi edukseen, itsekeskeisesti, ylpeästi, itseään korottaen!

      Nyt hän koettaa tulkiya sukulaisen kertomaa Raamatun jaetta, että - miten?

      Jos hän nöyrästi tottelisi Herran Sanaa, hän lopettaisi KAIKKI touhuamiset, varsinkin kapinajohtajan homman. laillisesti toimivan hallituksen "kaatamisyrityksen". Siinä ei Herra totisesti ole mukana!

      Mutta, pihon tauti on sitä kroonista tasoa, ettei sukulaisen eikä ehkä kenenkään kehotukset enää tepsi. . . .

      • Anonyymi

        Siis Herra ei ilmoittanut, että olisi jokin rakennus? Vaan tasaista maata. Erämaatakin jopa.. .


      • Anonyymi

        "laillisesti toimivan hallituksen "kaatamisyrityksen"."

        Mistä näitä kiihottajia riittää? Puhuvat Jumalasta, mutta muistuttavat enemmänkin vastapuolta.
        Jos paholainen omistaa valtakunnat, kuten raamatussa hänen kerrottiin sanoneen Jeesukselle, joka ei torunut tätä valheesta... Toisekseen, mistä vedät Pihon "hallituksen kaatajaksi"? Tiedät varmaan mitä Jeesukselle aiottiin tehdä, kun hallinto kuuli "uuden kuninkaan" syntymisestä, ja otti selvää siitä jopa astrologeilta?

        "kapinajohtajan homman. .... Siinä ei Herra totisesti ole mukana!"

        Kuulostat aivan kirjanoppineelta... Mitä Jeesus oli lopulta heille? Keillä oli perusteita pelätä valtansa puolesta? Sinähän näköjään kuulut samaan porukkaan. Oletko niitä samoja, joiden puheita raamattu on puolillaan tyyliin "Herra sanoi...?"


    • Anonyymi

      Muistan lukeneeni jostain, että Jouko ei usko että ihminen kärsii iankaikkisesti helvetissä, jos ei usko Jeesukseen, siis onko tämä totta ja jos on, niin miksi Jouko et usko mitä Raamatussa on kirjoitettu?

      • Anonyymi

        Kuka idiootti uskoo kaiken mitä raamatussa sanotaan? Täyttä teatteria! Herra sanoi... Herra vihaa... Herra ei kuule...

        Tämä teidän "herranne" on osoittautunut ihmiseksi - yhtä viisaaksi, kuin taitavimmat kirjanoppineet.

        Raamattu on niin täynnä "Jumalan" puuttumisia, että kyseessä on monissa tapauksissa ihminen. Järkikin sen sanoo, kun vertaa tähän päivään! "Herra haluaa asua pimeässä" -toki, jotta alaiset eivät tietäisi tyypin olevan itseasiassa ulkoavaruudesta?
        Säälin niitä aivopestyjä jehovalaisten ja muiden aktiiviuskovien lapsia! Heidän kauttaan muutosta ei voi tulla, koska heidät laitetaan nenä kiinni kaavoihin!

        Kukaan Pihoa täällä arvostellut ei ole tuonut esiin niitä asioita ja syitä, joista olen puhunut ihmiseen viitaten. Jos Piho on kukko, en ihmettele hänen juttujaan. Ja hän ei voi luonteelleen mitään, vaan jokainen ihminen on niiden voimien vanki, jotka loivat hänen persoonansa syntymähetkellä, ja niiden voimien luoman luonteen ja personallisuuden alaisuudessa ihminen kehittyy. Ai niin, avaruussäteilyähän ei ole? Ja jos tuo säteily ei muka vaikuta ihmisen luonteeseen...? Tuohan on jo raamatussakin todistettu, että vaikuttaa.

        Tästä puhutaan myös raamatussa, mutta ihmisille tärkeämpää on löytää vihollinen. Kun vertaa uutisten mielipidepastoilla olevia Venäjään kohdistettuja mielipiteitä Pihoa kohtaan annettuun arvosteluun, löytää yllättäviä yhtäläisyyksiä.

        On löydettävä YKSI vihollinen tai vastustaja, joka uhkaa länsimaista hallintoa, tai uskontoa tms.
        Median eteen tulevista ja meteliä pitävistä tulee "kuolemattomia messiaita" välittämättä taustoista (koska niistä ei oteta selvää), jonka jälkeen jokainen sairauskohtaus on hallinnon, ja etenkin YHDEN päähenkilön syy (esim. Putin).

        "Meidän täytyy katsoa tarkemmin, kenet me valitsemme - poliittisista näkemyksistä riippumatta. Meidän pitäisi tarkastella virkoihin pyrkiviä ihmisiä, ja katsoa heitä suodattimen läpi nähdäksemme, minkälaisia ovat heidän luonteenlaatunsa ja etiikkansa..." Kenr. John Kelly)

        Kehitys vaatii muutoksia. Jos se kaataa hallituksen, mitä siitä? Muutos tulee vain sen voiman kautta, joka saa merkittäviä uudistuksia aikaan. Suomessa hallitukset ovat vaihtuneet vuosikymmenet, mutta ainoa merkittävä uudistus oli, kun oma raha menetettiin. Sen jälkeen kansa on ollut tyytyväinen, vaikkakin heitä kummastuttaa miksi mm. kahvin hinta on kolminkertaistunut!

        Mutta mitä väliä sillä on, jos kolikossa on nro 1, joka "ei ole paljon"! Mutta 1e=6mk! Tajuatteko te mitään? Mikään ei ole muuttunut, vain rahan nimi ja ulkonäkö on muuttunut! Sinenmaa oli oikeassa, rahalla ja alkoholilla on paljon yhteistä. Kun on pakko saada, ei ole väliä mitä juo, kunhan sisältää alkoholia. Euron myötä hintojen luvattiin laskevan. Kuka tämän valheen levitti?

        Aikoinaan kahvi maksoi 2 mk 50p.. Nyt se voi olla 3e joka on n. 18 mk! Ja ihmiset on valmiit maksamaan sen. Jos markka tulisi takaisin, ihmiset ajattelemattomuuttaan valittaisivat hintojen nousseen!

        Tässä asiassa on enemmän tullut etsittyä sitä Jumalan valtakuntaa, kuin uskovien raamatun kyttäyksellä, koska heidän tunteensa ja käsityksensä raamattua kohtaan ei ole muuttunut miksikään!
        Jos uskovissa ei ole kehitystä, he ovat enemmän sen kaltaisia, joka haluaa kääntää kehityksen taaksepäin, kun taas Jumala teki ihmisestä kehittyvän ja terveen, ja antoi järjen, jotta lajikohtaiset selviytymismahdollisuudet täyttyisivät!

        Miksi en ole kenenkään muun aiemmin nähnyt täällä puhuvan näin? Koska uskovissa näkyy usko, ei tieto. Usko ei ole tiedon väärti, mutta niin sitä kunnon kansalainen uskottavuuden nimissä tietää naapurinkin asiat parhaiten, eli hän on kuin vieraanvallan maanpetturiministeri, koska vastustaa hallintoaan ja ei ota edes selvää mitä siellä tehdään, mutta jostain kumman syystä tietää sen asiat!

        Kehoitan uskovia jättämään välillä raamatun, ja sen sijaan tutkimaan vaikka Sinenmaan mielipiteitä. Kun te avaatte raamatun, te ette ajattele mielyttävänne Jumalaa, vaan teidän intessinne ovat henk.kohtaiset. Se, että te luette samat tekstit raamatusta vuodesta toiseen... mitä se auttaa teitä, tai tätä yhteiskuntaa? Hursti teki varmasti enemmän, kuin luki raamattua.

        Kun tarpeaksi lukee tekstejä, ne alkavat tulla uniinkin. Pääosa profetioiden lähteistä on näin ollen selitetty. Minä luen raamattua vain harvoin, jotta uneni ja näkyni olisivat mahdollisimman puhtaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka idiootti uskoo kaiken mitä raamatussa sanotaan? Täyttä teatteria! Herra sanoi... Herra vihaa... Herra ei kuule...

        Tämä teidän "herranne" on osoittautunut ihmiseksi - yhtä viisaaksi, kuin taitavimmat kirjanoppineet.

        Raamattu on niin täynnä "Jumalan" puuttumisia, että kyseessä on monissa tapauksissa ihminen. Järkikin sen sanoo, kun vertaa tähän päivään! "Herra haluaa asua pimeässä" -toki, jotta alaiset eivät tietäisi tyypin olevan itseasiassa ulkoavaruudesta?
        Säälin niitä aivopestyjä jehovalaisten ja muiden aktiiviuskovien lapsia! Heidän kauttaan muutosta ei voi tulla, koska heidät laitetaan nenä kiinni kaavoihin!

        Kukaan Pihoa täällä arvostellut ei ole tuonut esiin niitä asioita ja syitä, joista olen puhunut ihmiseen viitaten. Jos Piho on kukko, en ihmettele hänen juttujaan. Ja hän ei voi luonteelleen mitään, vaan jokainen ihminen on niiden voimien vanki, jotka loivat hänen persoonansa syntymähetkellä, ja niiden voimien luoman luonteen ja personallisuuden alaisuudessa ihminen kehittyy. Ai niin, avaruussäteilyähän ei ole? Ja jos tuo säteily ei muka vaikuta ihmisen luonteeseen...? Tuohan on jo raamatussakin todistettu, että vaikuttaa.

        Tästä puhutaan myös raamatussa, mutta ihmisille tärkeämpää on löytää vihollinen. Kun vertaa uutisten mielipidepastoilla olevia Venäjään kohdistettuja mielipiteitä Pihoa kohtaan annettuun arvosteluun, löytää yllättäviä yhtäläisyyksiä.

        On löydettävä YKSI vihollinen tai vastustaja, joka uhkaa länsimaista hallintoa, tai uskontoa tms.
        Median eteen tulevista ja meteliä pitävistä tulee "kuolemattomia messiaita" välittämättä taustoista (koska niistä ei oteta selvää), jonka jälkeen jokainen sairauskohtaus on hallinnon, ja etenkin YHDEN päähenkilön syy (esim. Putin).

        "Meidän täytyy katsoa tarkemmin, kenet me valitsemme - poliittisista näkemyksistä riippumatta. Meidän pitäisi tarkastella virkoihin pyrkiviä ihmisiä, ja katsoa heitä suodattimen läpi nähdäksemme, minkälaisia ovat heidän luonteenlaatunsa ja etiikkansa..." Kenr. John Kelly)

        Kehitys vaatii muutoksia. Jos se kaataa hallituksen, mitä siitä? Muutos tulee vain sen voiman kautta, joka saa merkittäviä uudistuksia aikaan. Suomessa hallitukset ovat vaihtuneet vuosikymmenet, mutta ainoa merkittävä uudistus oli, kun oma raha menetettiin. Sen jälkeen kansa on ollut tyytyväinen, vaikkakin heitä kummastuttaa miksi mm. kahvin hinta on kolminkertaistunut!

        Mutta mitä väliä sillä on, jos kolikossa on nro 1, joka "ei ole paljon"! Mutta 1e=6mk! Tajuatteko te mitään? Mikään ei ole muuttunut, vain rahan nimi ja ulkonäkö on muuttunut! Sinenmaa oli oikeassa, rahalla ja alkoholilla on paljon yhteistä. Kun on pakko saada, ei ole väliä mitä juo, kunhan sisältää alkoholia. Euron myötä hintojen luvattiin laskevan. Kuka tämän valheen levitti?

        Aikoinaan kahvi maksoi 2 mk 50p.. Nyt se voi olla 3e joka on n. 18 mk! Ja ihmiset on valmiit maksamaan sen. Jos markka tulisi takaisin, ihmiset ajattelemattomuuttaan valittaisivat hintojen nousseen!

        Tässä asiassa on enemmän tullut etsittyä sitä Jumalan valtakuntaa, kuin uskovien raamatun kyttäyksellä, koska heidän tunteensa ja käsityksensä raamattua kohtaan ei ole muuttunut miksikään!
        Jos uskovissa ei ole kehitystä, he ovat enemmän sen kaltaisia, joka haluaa kääntää kehityksen taaksepäin, kun taas Jumala teki ihmisestä kehittyvän ja terveen, ja antoi järjen, jotta lajikohtaiset selviytymismahdollisuudet täyttyisivät!

        Miksi en ole kenenkään muun aiemmin nähnyt täällä puhuvan näin? Koska uskovissa näkyy usko, ei tieto. Usko ei ole tiedon väärti, mutta niin sitä kunnon kansalainen uskottavuuden nimissä tietää naapurinkin asiat parhaiten, eli hän on kuin vieraanvallan maanpetturiministeri, koska vastustaa hallintoaan ja ei ota edes selvää mitä siellä tehdään, mutta jostain kumman syystä tietää sen asiat!

        Kehoitan uskovia jättämään välillä raamatun, ja sen sijaan tutkimaan vaikka Sinenmaan mielipiteitä. Kun te avaatte raamatun, te ette ajattele mielyttävänne Jumalaa, vaan teidän intessinne ovat henk.kohtaiset. Se, että te luette samat tekstit raamatusta vuodesta toiseen... mitä se auttaa teitä, tai tätä yhteiskuntaa? Hursti teki varmasti enemmän, kuin luki raamattua.

        Kun tarpeaksi lukee tekstejä, ne alkavat tulla uniinkin. Pääosa profetioiden lähteistä on näin ollen selitetty. Minä luen raamattua vain harvoin, jotta uneni ja näkyni olisivat mahdollisimman puhtaita.

        "Jos markka tulisi takaisin, ihmiset ajattelemattomuuttaan valittaisivat hintojen nousseen!"

        Mutta tiedättekö miten esim. puun arvo muuttuu kun se seisoo pystyssä, on kaadettu, kuljetetaan, siitä tehdään lauta, josta lopulta rakennetaan jotain? Jos jos tämä on niin monimutkaista, niin miten luulette miten sotia kehitetään? Rahalla. Jos tämän luulis tietävän suuri osa kansasta, niin keitä ovat ne, jotka syyttävät valtion päämiestä kaikesta? Onko hän pankki ja rahoittaja?

        Kun katsoo profetioita, huomaa sen, että niistä puutuu paljolti tieto maailman poliittisesta tilanteesta, ja paljon hoetaan, että sota tulee "syntien" takia. Paljon osoitetaan kansaa, mutta ei hallintoa. "Jos teette parannuksen, niin sotaa ei tule".

        Uskooko joku vakavissaan, että kaikki suomalaiset lukevat tuon profetiat palstalta tai Pihon profetiat sivustolta, ja tekevät parannuksen? Kuuletteko todellisten vallanpitäjien naurun?

        Tosiaan: kuka se sanoikaan, etteivät kansat sotia aloita, vaan hallitukset. Mutta heidäthän me olemme valinneet sinne. Paljonko tarvitaan kansan kiihottamiseen, että sota ja kansanmurha voidaan aloittaa? Jos luette ääripään mielipiteitä IS:n ja IL:n mielipideosiosta... niin rasistisia ja ällöttäviä mielipiteitä, että hämmästyttää.
        Kun katsoo mitä Venäjä on maailmalla saanut aikaan, sietää toivoa, että Suomen valloitus tapahtuu hänen aikanaan, ja että tästä kertovat profetiat toteutuvat.

        Jos sotaväellä on varaa hokea "sota ei yhtä miestä kaipaa", ja jotkut ovat ihastuneet Venäjään niin, että sallivat päähänsä ja kielenkäyttöönsä oikein tehostesanoja (rys..ä) (itse en ole niin ihastunut siihen maahan, että tuollaista sanaa käyttäisin), niin voisi kuvitella heidän olevan onnellisia, jos valtaus tulee semminkin, että se toimi toisi perusteellisen muutoksen tähän maahan, jonka kautta maan kehitystä saadaan suitsittua taas uuteen suuntaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4047
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2055
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1839
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1545
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe